New Estate

New Estate

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sankt Anna församlingshem, null, Söderköpings kommun

Sankt Anna församlingshem

Fritidshus
Söderköpings kommun
2 100 000 kr
1 022 m² tomt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Idylliskt hus som kan nyttjas som permanentboende eller fritidsbostad efter viss ombyggnad. Vackert läge nära kyrkan och Sankt Anna skola. Närhet till Kalvholmens camping och härlig natur och bad på Norra Finnö. Bruttoarea ca 227 kvm. Huset består av två entréer, församlingssal med öppen spis, kök, matsal, tre wc-rum, dessutom en separat lägenhet som nås utifrån med våtrum, kökspentry, tvättstuga, kontor samt sovrum. Uppvärmning luft/luft värmepump och direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Förbesiktigat av ägaren. Friskrivning mot s.k. dolda fel, då säljande part är en kyrklig församling, Söderköping Sankt Anna församling. Brandskyddskontroll är utförd för öppen spis entréplan 2021 och eldstad övre plan 2023. Att bygga om lokalerna till bostadsändamål kräver bygglov enligt besked från Söderköpings kommun. Välkommen till visning!

Skepparevägen 30, null, Söderköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skepparevägen 30

Villa
Söderköpings kommun
3 200 000 kr
77 + 105 m²
3 rum
2 013 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma enplansvilla med hel källare. Här bor du granne med både Göta kanal och Storån i Söderköping, ett centralt och stadsnära läge med fina strövområden utmed vattnet. Huset är tidstypiskt från 40-talet och har en praktisk och kvadratsmart planlösning. I entréplanet finns 2 sovrum, vardagsrum med utgång till altan och trädgård samt kök och toalett. Källaren är delvis inredd och erbjuder 1 sovrum, gillestuga och stort duschrum med tvättavdelning. Här finns även ett stort förrådsrum, pannrum och en praktisk matkällare för kallförvaring. Huset har ett vidbyggt garage med plats för 1 bil samt förvaring. På baksidan finns en stor trädgård med plan gräsmatta. Här finns det gott om utrymme för lek och avkoppling. Det finns flera fruktträd och bärbuskar samt utrymme för egna odlingar. Det finns även ett växthus och ett lusthus. Välkommen att boka tid för visning.

Kruthornsvägen 62A, null, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 62A

Lägenhet
Sollentuna kommun
1 380 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/8
3 280 kr/mån
41 818 kr/m²

Varmt välkommen till populära Edsberg och denna stora och yteffektia: 1:a med sovalkov om 33 kvm. Bostaden har allt man kan önska: härligt öppna ytor som förstärker den trivsamma och rymliga känslan, bra ljusflöde från de stora fönsterna. Stor fördel är att bostaden ligger på markplan med uteplats. Bostaden är renoverad för några år sedan. Avgift 3 280 kr inkl. värme V/A och grundutbud kabel-TV. Perfekt första boende eller varför inte som övernattningslägenhet? Kök från 2016 med klinkergolv. Målade väggar. Vita släta snickerier. Kakel över diskbänk. Skafferi. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinell utrustning: kyl/frys, spishäll och ugn, integrerad mikrovågsugn samt fläktkåpa med infälld belysning. Samtliga vitvaror/maskiner i rostfritt utförande. Våtrum: Våtrumsmatta. Kaklade väggar. Tvättställ, spegelskåp med belysning, WC samt duschplats. Här bor du tryggt och lugnt med bästa läge nära Edsbergs centrum med affärer och bra busskommunikationer till såväl Sollentuna Centrums pendeltåg som till Danderyds tunnelbana. Stockholms city når du på 30-35 min med buss och pendeltåg. I Edsberg finns service, bibliotek, restauranger och mataffärer men här blomstrar även naturlivet med sportfält, naturreservat, bad och friluftsområden. Perfekt för motionären, hundägaren och barnfamiljen. I området finns många skolor och förskolor. Populära gymnasiet Rudbeck ligger på nära avstånd. Edsviken ligger bara en kort promenad bort liksom välkända Edsbergs Slott och Edsbacka Wärdshus, Här finns många promenadstråk och badstränder. Utförsåkning på skidor finns på nära avstånd i Väsjöbacken. Edsberg ligger i ett natunära läge med närhet till bland annat Rösjöskogens naturreservat där du kan uppleva en varierad natur. Mitt i reservatet ligger Rösjön som omges av lättillgängliga stränder. Reservatet består av äldre barrskog men här kan du också ströva och plocka svamp och bär. I reservatet finns lättframkomliga elljusspår, vandringsleder och mindre skogsstigar.

  • Uteplats
  • Hiss
Korsgatan 4D, null, Söderköpings kommun

Korsgatan 4D

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 590 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
6 897 kr/mån
20 921 kr/m²

Smakfullt nyrenoverad 4 rok 76 kvm, ombyggd till 3 rok. Målade väggar och tak 2020. Kök med ekparkett. Kök med ljusa snickerier och ljust kakel. Rostfri hällspis (induktion) och självrengörande ugn (-20), kolfilterfläkt med rostfrifläktkåpa (-20), rostfri kyl och frys (-20) samt diskmaskin (-15). Markis. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Hög takhöjd 260 cm och stora fönster i flera väderstreck gör att lägenheten upplevs som ljus. Stort vardagsrum med utgång till balkong i öster/söder läge. Markis. Helkaklat våtrum och duschplats. Våtrumsmatta på golv. Tvättmaskin och torktumlare (-15). WC och tvättställ i kommod samt hyllor (allt från -20), Mån.avgift 6 897kr inkl värme och vatten, också bredband (100/10 Mbit/s), bredbandstelefoni, samt digital-tv med Telias Lagom-paket. En parkeringsplats med elstolpe för motorvärmare är inräknad i mån. avg. (50 kr per mån, utgår endast om stolpe nyttjas). Digitalt lås. Bostaden kan med lätthet på nytt omvandlas till 4 rok, genom uppsättning av en vägg.

  • Balkong
Östgårdsbacken 8, null, Valdemarsviks kommun

Östgårdsbacken 8

Villa
Valdemarsviks kommun
1 770 000 kr
195 + 70 m²
7 rum
803 m² tomt

Rymlig familjevilla om sju rum och kök i högt läge. 195 + 70 kvm bo- och biarea. Möjligt med generationsboende. Två plan, källare och vindsvåning. Vardagsrum med ryggåstak. Två kök med vedspis. Garage. Trädgård med fruktträd, bärbuskar, klätterrosor med mera. Flertalet inventarier, möbler, trädgårdsmaskiner samt verktyg ingår. Bra läge i härliga Valdemarsvik med närhet till slalombacken, ishallen och friluftsliv.

Klingagatan 3, null, Norrköpings kommun

Klingagatan 3

Lägenhet
Norrköpings kommun
1 480 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/7
4 037 kr/mån
21 926 kr/m²

Billigt och trevligt boende i lugnt o omtyckt område. 3:a 67,5 kvm i välskött förening med stabil ekonomi och gott underhåll. Låg avgift: 4 037 kr/mån, inkl värme, v/a, fiber 500/500, digital-TV med basutbud, bostadsrättstillägg samt fasta delen av elen. Disposition: Välkomnande hall med garderober. Kök, två sovrum. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. 59 kvm på 5 tr. Stambytt -04 med kakel och klinker i våtrum. Relaxavdelning med bastu och dusch samt övernattningsrum i föreningen. Avgiftsfri parkering på gatan. P-platser och garage finns i föreningen, separat kö.

  • Balkong
  • Hiss
Vikingagatan 5B, Söderköping centralt, Söderköpings kommun

Vikingagatan 5B

Villa
Söderköping centralt, Söderköpings kommun
3 600 000 kr
130 m²
6 rum
674 m² tomt

I ett attraktivt och centralt läge ligger detta trivsamma och välplanerade gavelradhus fördelat på 130 kvm i två plan, passande en barnfamilj. Disposition: Entréplan med sovrum, vardagsrum, fullutrustat modernt kök med matplats och ny diskmaskin, tvättstuga med ny tvättmaskin samt WC-rum. Övre plan med allrum och tre sovrum med nya ytskikt samt helkaklat duschrum med golvvärme. Uppvärmning genom luftvärmepump, kakelugn ansluten till värmesystem med fläkt och pump samt direktverkande el. Garage med förrådsdel. Gäststuga med altan samt vedförråd. Uteplats med altandäck. Stor trädgård med gräsmatta och perenner. Möjlighet för stora odlingar Ett verkligt trivsamt boende! Välkommen att kontakta oss för visning.

Bielkegatan 11B, Söderköping Centralt, Söderköpings kommun

Bielkegatan 11B

Lägenhet
Söderköping Centralt, Söderköpings kommun
1 490 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 552 kr/mån
28 381 kr/m²

Bostadsrätt centralt belägen med låg mån.avg. 3 552 kr inkl el. 2 rok på 53 kvm, på två trappor. Hela lägenheten upplevs som ljus! Så kallad genomgående lägenhet med fönster åt två väderstreck. Charmigt kök med ljusa snickerier och bl a diskmaskin. Fräscht duschrum med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Balkong i västerläge. Vinds- och matkällarförråd. Snabbt tillträde möjligt. Välskött förening, med bl a bytta VA stammar -06/-07 och fönster -19/-20. Bredband genom Telia 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

  • Balkong
Källbylundsvägen 4, null, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 4

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 990 000 kr
78 m²
4 rum
25 513 kr/m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING Källbylundsvägen 4, Söderköping Fyra rum och kök, 78 kvm. Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård, brf Odalmannen 6. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i alla rum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i söder/västerläge. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Välkommen att att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luddingsbovägen 43, null, Söderköpings kommun

Luddingsbovägen 43

Villa
Söderköpings kommun
2 500 000 kr
48 m²
2 rum
2 671 m² tomt

Trevlig och välskött fritidsbostad, som kan förvandlas till permanentboende, i natursköna Luddingsbo. Bra läge med 15 minuter till Söderköping eller Norrköping. Huset har en bra planlösning med hall med avhängning, duschrum, kök med matplats, storstuga med öppen spis med insats och utgång till stort inglasat uterum samt sovrum med förvaring. Det finns också en gäststuga med plats för två våningssängar, förrådsbod för trädgårdsverktyg samt ett större förråd med tre olika utrymmen som lämpar sig för exempelvis verkstad och vedförråd. Stor tomt 2 671 kvm. Trädgårdstomt med rosor, rabatter och fruktträd. Vacker utsikt över Asplången. Nedsänkt pool för dagar då man inte vill gå ned till bad i Asplången. Kommunalt vatten och avlopp. Fiskerätt följer med fastigheten. Välkommen på visning!

Drothemsgatan 5, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun

Drothemsgatan 5

Villa
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
4 700 000 kr
123 m²
6 rum
154 m² tomt

Välkommen till de historiskt intressanta kvarteren i Drothem. Här på Drothemsgatan ligger detta välskötta hus med anor från 1700-talet. Innergården är helt insynsskyddad och här avnjuter du ditt kaffet i solen med fågelkvitter i bakgrunden. På bara några minuters promenadavstånd når du Söderköpings pittoreska centrum med affärs- och promenadstråk samt nattliv längs Göta Kanal. Via hallen kommer du in i köket som renoverades 2020 samt intilliggande matsal med fungerande kakelugn. Vidare in i huset finns ett sovrum, hobbyrum och gästrum. Den här delen lät man bygga ihop med gäststugan 2018 för att skapa fler rum och en mer sammanhängande byggnad. Den egna ingången från gården ger en möjlighet till att skapa en verksamhet eller avskildhet för tonåringen. På övre plan finns ett sovrum samt ett vardagsrum (tidigare 2 sovrum som enkelt kan återställas). Det finns även en platsbyggd trappa upp till inredningsbara vinden. Här kan du inreda ytterligare sovrum eller gästrum vid behov. Det skulle även skapa en fin rymd i vardagsrummet om taket öppnades upp till nock. Missa inte denna unika möjlighet att få bo mitt i hjärtat av Söderköpings historia! Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Bolltorp Smedjan, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Smedjan

Tomt
Söderköpings kommun
850 000 kr
3 158 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2.97. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. På fastigheten finns också en gammal och vacker byggnad, en smedja, Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul för s.k. dolda fel då ägaren inte känner till husets skick och det är äldre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:97. Tomtstorlek: 3 158 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten.

Bolltorp Utsikten, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Utsikten

Tomt
Söderköpings kommun
650 000 kr
3 926 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2:98. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:98. Tomtstorlek: 3 926 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten (servitut).

Visar alla 13