Bjurfors Lund Centrum

Bjurfors Lund Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klockarevägen 11A, Södra Sandby, Lunds kommun

Klockarevägen 11A

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 750 000 kr
131 + 78 m²
5 rum
990 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Sandby och till Klockarevägen 11A och detta välplanerade hus. Ni välkomnas in i entrén och möts av bra användningsmöjlighet i form av garderober, här nås även bostadens första två sovrum. Förbi sovrums avdelningen kommer ni ut till ett stort uterum som kan ändas som ett extra rum under sommarhalvåret. Från uterummet kommer ni ut till ett trädäck med trappa ner till trädgården. Tack vare sitt höga läge har ni här en alldeles slående utsikt och såklart en bra kontakt med hela trädgården. Vidare in i huset kommer ni till köket, här finns gott om förvaring och arbetsytor och en härlig kontakt med såväl matplats, vardagsrum och trädgård i och med den öppna planlösningen och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i tre väderstreck. I samband med renovering av bottenplan och ändring av planlösningen som gjordes 2017 byggdes även ett helkaklat badrum på entréplan, detta är utrustat med badkar med dusch, toalett, handfat, golvvärme och handukstork. Vidare upp via trappan kommer vi till övre plan, här återfinns två bra sovrum samt gott om förvaring, dessutom ett helkaklat badrum med bedkar som likt bottenvåningens badrum med ljusinsläpp ger ett härligt ljus och känsla av rymd. Bostaden källare har egen ingång från trädgården och här har nuvarande ägare delat upp källaren i två delar. Den första delen består av kök med matplats, två sovrum, toalett, duschutrymme med tvättmaskin. Denna del är ypperlig till uthyrning och kan dessutom användas av tonårsbarnen, eller familjen med egen verksamhet. Den andra del nås inne från huvudbostaden via trappan och denna del består av förvaring och husets tvättstuga och pannrum. med enkelhet kan man öppna upp igen mellan de båda delarna och få full access om så önskas. Utöver detta erbjuder dessutom huset en stor solsäker trädgård med gott om plats för lek och spel, möjlighet till odlingsmöjligheter, pool, en uteplats delvis under tak och stort trädäck med härlig utsikt. På tomten finns även ett dubbelgarage med elektriska portar, separat förråd och inte mindre än upp till 6 platser för bil utvändigt. Sammanfattningsvis en perfekt villa för familjen, familjen med generationsboende, familjen med egen verksamt, ja listan kan göras lång! Boka gärna in er på visning så berättar vi gärna mer

Utsättaregränden 117, Norra Fäladen, Lunds kommun

Utsättaregränden 117

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
5 053 kr/mån
43 506 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga, genomgående 3:a som erbjuder få förunnad huskänsla. Lägenheten ligger i ett grönskande område och har egen liten trädgård på både fram- och baksida. På framsidan njuter ni av morgonsolen och på den insynsskyddade baksidan har ni er egen lilla oas med sol hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden har totalrenoverats under 2018-2022 med bland annat nytt kök och badrum. Kliv in i den väl tilltagna hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och luftigt med öppen planlösning mot det praktiska köket som erbjuder gott om förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Från hallen nås bostadens två sovrum, ett större master-bedroom med plats för säng och förvaring. Bostadens mindre rum disponeras med fördel som barn-, gäst eller arbetsrum om så önskas. Bostadens badrum är helkaklat med dusch, WC och handfat. Brf Byggnadslagen i Lund är en välskött, aktiv och stabil förening med god ekonomi och härlig gemenskap. Detta populära, omtyckta och trivsamma område på Norra Fäladen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo ostört, otrafikerat och attraktivt. Här har du nära till såväl förskola, lekparker, matbutik, skola som goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Pilegatan 12A, Jutahusen, Lunds kommun

Pilegatan 12A

Lägenhet
Jutahusen, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
44,3 m²
1 rum
vån 3/4
3 213 kr/mån
51 806 kr/m²

Varmt välkommen till denna generösa 1:a på utmärkt adress i Lund. Väl inomhus är det lätt att glömma bort att du befinner dig ett stenkast från centralstationen på absolut A-läge med Stadsparken alldeles runt hörnet. Lägenheten är belägen i vackert hus från sekelskiftet med pampig fasad och entré. En förtrollande atmosfär med och härlig takhöjd som ger bostaden dess varma samt inbjudande känsla med stora fönster som släpper in rikligt med ljus. På tredje våningen i gårdshuset ligger bostaden som välkomnar med en rymlig hall. Allrummet med sina smart planerade kvadrat ger plats åt både soffa, säng och matbord/skrivbord om så önskas. Vidare finns ett väl tilltaget kök med gott om skåpsförvaring, arbetsytor och plats till matbord för 4 personer. Bra förvaring i klädkammare och generöst badrum med dusch. Det här är en underbar bostad med vackert grönskande gårdsutsikt på absoluta drömläget i Lund som måste upplevas på plats! Jutahusen är ett lugnt och charmigt område kantat av sekelskifteshus och grönskande kolonier. Juridikum och Centralstationen ligger ca 5 minuters gångpromenad bort och Stadsparken runt knuten. Här bor du på lugn återvändsgata utan vidare trafik mitt i centrum. Föreningen är stabil och välskött med mysig innergård. Varmt välkommen på visning!

Västra stallmästaregatan 30D, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra stallmästaregatan 30D

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 990 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 082 kr/mån
37 820 kr/m²

Äntligen en stor gavellägenhet i Slottstaden till salu! 105 kvm, idag 4 r o k(registrerad som 5 rok hos Brf). Allt i bra skick. Stor balkong i fint sydvästläge. Öppen spis i vardagsrummet, fiskbensmönstrad ekparkett i alla rum. Ljus välutrustat kök. Allt nyligen renoverat. Vill du bo i en varsamt renoverad Funkislägenhet på bästa läge med närhet till Ribban, Fridhemstorget, centrum m.m. så borde detta var den perfekta bostaden. Infyttning ca augusti/september i år. Välkommen på visning !

  • Balkong
Krokgränd 2, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Krokgränd 2, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun, bild 2
Krokgränd 2, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun, bild 3

Krokgränd 2

Villa
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 990 000 kr
130 + 46 m²
4 rum
753 m² tomt

Gedigen enplansvilla från Örementhus (stenstomme) på lugnt familjevänligt läge. Stort välutrustat kök, allrum/sovrum i anslutning till den generösa matplatsen. 2-3 sovrum med bra förvaring, badrum samt wc. Stort vardagsrum, samt en öppen spis. Fina ekparkettgolv i alla rum. Klinkers vilket är praktiskt på många sätt vid entrén. Garage/förråd om ca 30 kvm med ingång direkt till grovköket. Stort uterum om ca 16 kvm samt en gäststuga. Fiber finns. Inflyttning till vintern 2024. Välkommen på visning !

  • Premium
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Mellanvångsvägen 12A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 359 kr/mån
37 317 kr/m²

Varmt välkomna till en underbar bostad på oslagbart läge! Här erbjuds en ljus lägenhet om ca 61,5 kvm med trevlig planlösning på bekvämt läge, en halv trappa upp i huset. Perfekt för er som söker en lugn och trivsam tillvaro omgiven av grönska. När ni kliver in i hallen, möts ni av en välkomnande atmosfär. Här finns gott om förvaring bakom praktiska garderober. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Dessutom är det praktiskt utrustat med diskmaskin. Vardagsrummet är bostadens hjärta och den perfekta platsen för sociala sammankomster. Med generösa fönster och utgång till bostadens mysiga balkong ges här en känsla av ljus och rymd! På balkongen njuter ni av soligt västerläge på ostört läge in mot gårdens grönska. Vidare erbjuds ett rymligt och rogivande sovrum med plats för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat utrustat med dusch. Här bor ni i lugna och trivsamma kvarter med Lunds absoluta centrum på gångavstånd vilket gör att ni med enkelhet kan ta del av allt som staden har att erbjuda! Närhet till såväl matbutiker, restauranger och shopping som till gym, kommunikationer och trivsamma omgivningar. Föreningen Brf Klosterängen i Lund är en välskött förening med låg skuldsättning. Här erbjuds även en övernattningslägenhet som är ett stort plus när vänner och familj är på besök. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

  • Premium
  • Balkong
Gyllenkroks allé 19, Lund - Centrum, Lunds kommun

Gyllenkroks allé 19

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 800 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3
6 408 kr/mån
55 769 kr/m²

Välkomna till lummiga Gyllenkroks allé 19, ta hissen upp och välkomnas in i denna bedårande våning med alla rätt! Direkt innanför dörren slås du av bostadens charm och takhöjd som imponerar. Tidstypiska attribut såsom fiskbensparkett, väggar som välver upp mot taket, vackra takrosetter och en öppen eldstad gör våningen oemotståndlig. Generösa sällskaps ytor med välplanerade kvadratmeter, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Hallen är inbjudande med avhängningsmöjligheter och förlängs av en "halva" som lämpar sig utmärkt som en välkomnande inre hall, matplats eller kontorshörna. Från hallen nås badrummet som har renoverats med smakfulla val och takdusch. Köket som renoverades 2020, är välutrustat och erbjuder plats för matlagning och umgänge. I bostadens östra del finns samtliga sovrum, fridfullt placerade med utsikt över innergården - en grön oas, året runt, med uppväxta fruktträd, blommor och trädäck med underbar kvällssol och grillmöjligheter. Från den inre hallen välkomnas vi in i vardagsrummet - hemmets varma hjärta - med öppen spis, väl tilltagna fönster som skänker rikligt med ljus samt balkong i väster med utsikt över Lunds åtråvärda Stadspark och fontänen i stadsparksdammen. Från den inre hallen når man även matsalen, som dessutom kan användas som ett stort sovrum. Ett par vackra spegeldörrar förbinder matsalen/sovrummet med vardagsrummet. En fantastisk bostad som måste upplevas på plats! I föreningens källare finns det ett hobbyrum för den händige, en fräsch och renoverad bastu samt ett välutrustat träningsrum. Bostaden har även tillgång till ett källarförråd och ett vindsförråd, och det finns lagringsmöjligheter i de allmänna vindsutrymmena. Föreningen ordnar även sociala sammankomster, som glögg och middag vid lucia med mera. Här bor du med centrumlägets alla fördelar, nära Södra Esplanaden, Stortorget och Mårtenstorget. Direkt närhet till såväl butiker, restauranger och mysiga kaféer som till populära Stadsparken, lekplatser, skolor och förskolor samt goda kommunikationer. Välkommen till en trevlig och välskött förening på absolut bästa läge i Lund

  • Balkong
  • Hiss
Parternas gränd 39, Fredslyckan, Lunds kommun

Parternas gränd 39

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 750 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
4 293 kr/mån
38 043 kr/m²

Högst upp i huset med det karaktäristiska välvda taket med en häftig takhöjd ger en otrolig känsla av rymd. Här bjuds en välplanerad lägenhet med modern känsla, hög standard och stilrena materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sällskapsytor för att umgås vilket ger en hemtrevlig känsla. Tack vare sitt läge på hörnan ges ett härligt ljus i lägenheten och här njuter man av balkongen i soligt söderläge. Det stilfulla badrummet är rymligt och har tvättpelare. Sovrummet är rymligt, behagligt och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni med närhet till allt, såväl härlig natur med promenadstråk som stadslivets fördelar. Vidare är det nära till mataffärer, apotek, vårdcentral, skola och sporthall. Goda bussförbindelser samt närhet till motorvägspåfart. Fredslyckan ligger dessutom nära Ideon, LTH, Ericsson och Universitetssjukhuset. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Prennegatan 6C, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Prennegatan 6C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prennegatan 6C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prennegatan 6C

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 364 kr/mån
44 365 kr/m²

Belägen i det lugna och mysiga kvarteret Nöden med kullerstensbelagda gator mitt i Lunds centrum, erbjuder denna bostad en trevlig närmiljö med mysiga och lummiga innergårdar. Lägenheten ligger på ett insynsskyddat läge i kvarteret och har fönster och en härlig balkong mot trevliga trädgårdar. Här möts du av ett välkomnande vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet är är rymligt och har två ingångar. Detta väcker tanken att en enklare avdelning skulle kunna vara möjlig. Bevaras rummet som det är ryms dubbelsäng och även möjlighet till skriv eller läshörna. Vidare finns ett välplanerat kök som erbjuder allt man behöver. Både vardagsrum och sovrum har härligt ljusinsläpp och balkongen i trevligt västerläge där man kan njuta av lugna omgivningar och avstressande kvällar på balkongen. Denna välplanerade bostad är belägen mitt i stadens hjärta och erbjuder generösa ytor för en bekväm och rymlig tillvaro. Utöver de generösa ytor som redan ingår i bostaden, finns det även en alldeles egen tillhörande gillestuga/hobbyrum som ger fantastiska möjligheter till olika aktiviteter och intressen. En väl underhållen bostadsrättsförening med ett centralt läge, endast några minuters promenad till tågstationen, Stortorget och Mårtenstorget med butiker och restauranger. Samtidigt känns stadspulsen långt borta inne i lägenheten och på föreningens mysiga innergård. I närområdet finns också lekplats, gräsmatta, förskola och skolor. Detta är en perfekt bostad för den som söker en idyll mitt i stan med närhet till allt och ändå vill kunna njuta av det stilla lugnet ibland. Missa inte chansen att bli en av de lyckliga ägarna till en av de populära lägenheterna i denna välskötta bostadsrättsförening. Varmt välkommen till ett hem med harmoni och bekvämlighet!

  • Premium
  • Balkong
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun, bild 2
Linerovägen 49, Linero, Lunds kommun, bild 3

Linerovägen 49

Villa
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 995 000 kr
149 + 9 m²
4 rum
231 m² tomt

På bästa läge i området med trädgård i väster finner ni detta välplanerade och renoverade suterränghus. Bostaden erbjuder på första plan en öppen och rymlig planlösning. Denna våning blir den mest sociala med stora umgängesytor och en härlig matplats i den tillbyggda delen som vetter mot trädgården. Här finns ett stort och arbetsvänligt kök med ett stort skafferi innanför. Gott om förvaring och ett helkaklat badrum samt genomtänkt tvättstuga. På övre plan finner ni den mer privata delen med badrum, tre bra sovrum och en härlig balkong mot trädgården. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare eller boka in er på visning för att komma och uppleva denna pärla!

  • Premium
Isbjörksgatan 17, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Isbjörksgatan 17, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 2
Isbjörksgatan 17, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 3

Isbjörksgatan 17

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 495 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1
5 295 kr/mån
31 773 kr/m²

Välkommen till Isbjörks gatan 17 i underbara Södra Sandby! Detta tvåplansradhus på 110 m2 är en perfekt kombination av modern elegans och trivsamhet, och det väntar nu på att bli ditt. Redan när du kliver in möts du av ett överväldigande ljusinsläpp, möjliggjort av de stora fönsterpartierna som pryder båda våningsplanen. Den genomgående moderna ekparketten ger inte bara en känsla av enhetlighet, utan också en tidlös och stilren atmosfär. Köket är en kulinarisk oas med högkvalitativa bekvämligheter såsom kyl/frys i full höjd, diskmaskin, spis, integrerad mikrovågsugn och varmluftsugn. Här finns även en smart placerad matplats, och den luftiga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt plats för social samvaro. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot den mysiga trädgården som bjuder in till avkopplande stunder. Här kan du njuta av ett solsäkert läge, trädäck, förråd, platsbyggd pergola och gott om plats för både loungemöbler och matplats. Detta radhus skämmer dessutom bort dig med inte ett, utan två moderna badrum. Det ena på ovanvåningen med avslappnande badkar och det andra på bottenvåningen med en fräsch dusch. För att göra vardagen ännu smidigare finns en praktisk tvättstuga. Upp på ovanvåningen finner du tre välplanerade sovrum, ett perfekt allrum och generösa förvaringsmöjligheter. Här finns plats för hela familjen att trivas och växa. Byggt år 2020 är detta radhus i utmärkt skick och välbevarat. Men det är inte bara bostaden som är fantastisk, läget i Södra Sandby och det charmiga området Norreholm gör boendet ännu mer attraktivt. Nära till kommunikation, förskolor och matbutiker, här får du en perfekt balans mellan lugnet i bostadsområdet och bekvämligheterna runt hörnet. Vid uppfarten av radhuset finner vi en stenbelagd yta med plats för två bilar och cykelparkering. Och som pricken över i:et har föreningen nyligen installerat solceller för att minska både el- och värmekostnader. Med en stabil ekonomi och ett nytänkande fokus på energieffektivisering är föreningen verkligen i framkant.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slåttervägen 5B, Kobjer, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Slåttervägen 5B, Kobjer, Lunds kommun, bild 2
Slåttervägen 5B, Kobjer, Lunds kommun, bild 3

Slåttervägen 5B

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 125 kr/mån
38 898 kr/m²

På populära Kobjer ligger denna tvåa med en genomtänkt planlösning och en solig balkong i söderläge. Vid entrén, en halvtrappa upp, möts du av en välkomnande hall som erbjuder både avhängningsmöjligheter och förvaring i en rymlig klädkammare. Bostaden genomsyras av en smart planlösning med väl disponerade rum vilket skapar behagligt ljus genom hela bostaden. I vardagsrummet finns det gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett stort matbord med tillhörande stolar, samt ett skrivbord för den som önskar. Vackert brädgolv pryder golvet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen, som bjuder på sol och en grönskande utsikt över gården. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Köket har smakfullt renoverats och är praktiskt disponerat med generös skåpsförvaring och arbetsytor. Slutligen finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Denna bostad är i mycket fint skick och erbjuder ett fantastisk ljusinsläpp och en trivsam atmosfär - här är det enkelt att känna sig hemma! På Kobjer bor du i ett lugnt och grönskande område med bra service. Lunds centrum och Universitetet ligger mindre än 10 minuter bort med cykel och Nova Lund med sina butiker och stora matvarubutiker finns på gångavstånd. Bageriet på Qvantenborgsvägen är perfekt för att köpa frukost. Stadsbussen stannar utanför huset för enkel pendling, och tågstationen ligger bara ca 1,5 km bort. Här bor du i en lugn, trivsam och naturskön miljö med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 18A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 400 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/3
7 593 kr/mån
58 065 kr/m²

Välkommen till denna ljusa vindslägenhet på ca 93 kvm, belägen högst upp i huset på tredje våningen. Med sina 3 rum och kök ges här möjlighet att skapa ett fjärde rum för den som önskar. Här erbjuds en bekväm och privat atmosfär och genom de stora takfönstren flödar naturligt ljus in i lägenheten, och ger ljus och rymd. Trots sitt centrala läge är det lugnt och fridfullt här uppe. Med hiss från markplan är vardagens bekvämligheter nära till hands. Köket smälter samman med vardagsrummet och skapar en social och inbjudande yta för umgänge och avkoppling med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns möjlighet att dela av ett ytterligare sovrum för den som önskar. Vidare finns två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkongen i österläge, lugnt belägen in mot gården. Dessutom finns två toaletter, varav ett helkaklat badrum med dusch, och den andra en gästtoalett som gör vardagen smidig och bekväm. Byggt av JM år 2007/2008, erbjuder denna bostad modern komfort och kvalitet med nyproduktionens alla fördelar. I mån av plats erbjuds mot kostnad parkering i föreningens gemensamma garage. Detta populära, omtyckta och trivsamma område i Lund Centrum är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt, attraktivt och ostört. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, spårvagn, centralen, caféer, restauranger och trevliga promenadstråk. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jaktstigen 31, Nöbbelöv, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Jaktstigen 31, Nöbbelöv, Lunds kommun, bild 2
Jaktstigen 31, Nöbbelöv, Lunds kommun, bild 3

Jaktstigen 31

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 395 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 274 kr/mån
34 444 kr/m²

Välkommen till denna optimala studentlägenhet belägen på andra våningen med fint ljusinsläpp. Väl inne i bostaden möts vi av en rymlig hall med plats för avhängning direkt till vänster. Vidare finns inbyggda garderober som ger gott om utrymme för extra förvaringsmöjligheter. En välplanerad bostad med smart planerat allrum och separat sovalkov. Här ryms med enkelhet både säng och garderober. Utanför sovdelen finns gott om plats för arbetshörna samt soffgrupp. Fullutrustat kök med ljus köksinredning, goda arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Rymligt och fräscht badrum som är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat. Nöbbelöv är ett lugnt och grönt område med bra läge i Lund. Här finns mycket goda kommunikationer med såväl buss- som tågstation några minuter bort. Inom nära räckhåll finns även köpcentret Nova Lund med hela dess utbud av shopping, restauranger och välsorterade matbutiker. Varmt välkommen att höra av er för visning!

  • Premium
Apelvägen 2H, Åkarp, Burlövs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:15

Apelvägen 2H

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 795 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1
5 477 kr/mån
41 250 kr/m²

Detta bostadsrättsradhus på Apelvägen 2H i populära Åkarp erbjuder en unik kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Byggt år 2022 på en hörntomt med en generös trädgård, är detta hem en dröm för familjer och par som söker bekvämlighet och stil. Med en yta på 92 kvadratmeter är utrymmet smart utnyttjat för att maximera komforten. Den öppna planlösningen på bottenvåningen integrerar det välutrustade köket med det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en perfekt plats för umgänge och underhållning. Köket har genomgående högkvalitativa materialval och moderna apparater. Från vardagsrummet leder glasdörrar ut till den vackra trädgården, där ett fint trädäck och gott om plats för utemöbler erbjuder möjligheter till avkoppling och social samvaro. Tack vare hörnläget åtnjuter man även en generös gräsmatta som kompletterar trädgården. På bottenvåningen finns även ett stilrent badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare samt en bekväm dusch. En trappa upp välkomnas man av en luftig atmosfär med högt i tak och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns ytterligare två sovrum och ännu ett badrum, komplett med lyxigt badkar för avkopplande badstunder. Bostadens läge är oslagbart med närhet till Åkarps tågstation, vilket gör pendlandet enkelt. I närområdet finns matbutiker och skolor inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen både praktisk och bekväm för de boende. Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadsrättsradhus på Apelvägen 2H en harmonisk kombination av modern design, praktisk funktionalitet och bekvämlighetens fördelar i en av Åkarps mest eftertraktade områden.

  • Plus
  • Uteplats
Norra Promenaden 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Norra Promenaden 3B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 495 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 4/6
4 397 kr/mån
43 362 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade boende i populära Brf Bryggeriet. Här bor du bekvämt med hiss i direkt anslutning och solig västerbalkong på bra läge i centrala Lund. Den genomgående planlösningen bidrar till ett ljust och trivsamt boende. Stort originalkök med utrymme för ett rejält matbord vid det trevliga burspråket. Rymligt vardagsrum med utgång till bodstadens balkong i väster. Två bra sovrum som rymmer det mesta. Badrum i original med praktisk duschhörna samt rejält med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Brf Bryggeriet är en mycket välskött och bra förening. De allmänna ytorna är väl omhändertagna och fastigheten har hiss. Den gemensamma gården är en trevlig och lugn plats med grillmöjligheter samt lekplats. Optimalt läge i centrala Lund med närhet till det mesta såsom shopping, restauranger och uteliv. Här finns även bra kommunikationsmöjligheter med bussar och tåg. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Iliongränden 208, Östra Torn, Lunds kommun

Iliongränden 208

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 895 000 kr
104,6 m²
5 rum
vån 1
7 211 kr/mån
37 237 kr/m²

Charmigt radhus med välplanerade kvadratmetrar i alltid lika populära Djingis. På entréplan finns stora, härliga sällskapsytor. Från köket som ger plats för matbord, har du uppsikt över de lekande barnen på innergården. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större sällskapsmöblemang och härifrån nås en av bostadens två uteplatser. Njut på lagom avskilt läge från grannarna med läge mot väster. I anslutning till vardagsrummet finns möjlighet att göra ett fjärde sovrum. I hallen nås huset gäst-wc som har ett klinkergolv samt ljusa väggar i mosaik. På övre plan finns tre rymliga och lättmöblerade sovrum. På övre plan finns även husets badrum med tillhörande tvättstuga. Bostadens två uteplatser är perfekta på olika sätt. Baksidans uteplats är för privata tillställningar och känner man för att ta del av gårdens sociala atmosfär sätter man sig på framsidan. Varmt välkomna till Djingis på Östra Torn. Känt för sina gröna omgivningar, sin goda grannsämja och icke att förglömma den välkända Bananfesten för hela familjen. Här bor och trivs man ypperligt; en perfekt miljö för barn att växa upp i. Dessutom finns många gemensamma aktiviteter såsom Yoga, soppkvällar, kräftskiva. Bostadsrättsföreningen är välskött och har bra ekonomi. Bara ett stenkast bort ligger en förskola, Vita huset (områdets samlingslokal) och den välsorterade affären ICA Tornet. Dessutom bra kollektivtrafik inte allra minst från Spårvagnen. Gå gärna in på föreningens hemsida http://www.djingis.se/ för att läsa mer. Varmt välkomna på visning!

Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Bokbindaregatan 6A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 895 000 kr
42,4 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 563 kr/mån
44 693 kr/m²

På en av gamla Västers mysiga gator med fina pastellhus och grönskande omgivningar hittar du denna trevliga etta med underbar karaktär. Bostaden erbjuder ljus och genomgående planlösning med generöst allrum, separat originalkök samt ett helkaklat badrum. Här finns gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och tillhörande förråd. Tidsenliga detaljer såsom högt till tak, vacker fiskbensparkett och dekorativa stuckaturer som ger lägenheten en trivsam atmosfär. Här bor man på bästa läge i lugna kvarter men med citypulsen bara ett stenkast iväg. Det är nära till matbutiker, universitet, stadsbiblioteket och Stadsparken samt en fem minuters promenad från centralstationen med såväl buss- och tågförbindelser.

  • Premium
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Arkeologvägen 37, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Arkeologvägen 37

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 875 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 527 kr/mån
28 846 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. En ljus tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning och goda förvaringsmöjligheter, både i men även i extern förråd. Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, klädkammare, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, charmiga och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. På sommarhalvåret känns detta rum ännu större, tack vare utgång till den härliga balkongen! Köket är stort, praktiskt och socialt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp, stora fönster och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och stort med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, kommod och handfat. Det harmoniska och rogivande sovrummet har ljusa väggar, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Tack vare lägenhetens placering på en hörna, bor ni i stort sett helt insynsskyddat och väldigt skyddat högst upp i huset med egen ingång och endast granne under och vid ena sidan. Gunnesbo är ett trivsamt och familjärt område med flera grönområden och lekplatser. Här finns närhet till matbutiker, Nova Lund, förskolor och grundskola. Det ligger även på kort avstånd från Pågatågsstation och bussförbindelser samt nära motorvägspåfart för den som pendlar. Parkeringsplats ingår i avgiften! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 6A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
4 635 kr/mån
38 500 kr/m²

Välkommen till Trastvägen 6A, en fridfull oas belägen i hjärtat av det pittoreska västra Lund. Denna underbara bostad är inte bara ett hem utan en plats för livet att utvecklas och blomstra. Med en imponerande yta på 69 kvadratmeter erbjuder den generösa utrymmen för att leva, arbeta och umgås.Så snart man kliver in i denna hörnlägenhet möts man av en känsla av ljus och rymd. De stora fönstren fyller rummen med naturligt solljus och ger en magnifik utsikt över den omgivande grönskan. Den unika layouten skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje hörn av hemmet. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum, var och en utrustad med generösa garderober för förvaring. Här finns gott om plats för att inreda med en personlig touch och skapa en fristad för avkoppling och återhämtning. Den mysiga balkongen, nås direkt från vardagsrummet, är en plats att koppla av och njuta av friska luften. Här kan man sitta med en kopp kaffe på morgonen eller en bok på kvällen och låta tankarna vandra fritt. Köket är hjärtat i hemmet och är utrustat med moderna apparater och bekvämligheter för att underlätta vardagen. Med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor är det en dröm för matlagning och bakning. Området runt Trastvägen är känt för sin charmiga karaktär och närheten till naturen. Här finns vackra promenadvägar, grönskande parker och stillsamma platser att koppla av på. Samtidigt är det bara en kort promenad till Lund centralstation och andra bekvämligheter som matbutiker, restauranger och caféer. Föreningen som lägenheten tillhör har en stabil ekonomi och en låg belåningsgrad på endast 1995 kr per kvadratmeter, vilket ger trygghet och säkerhet för dess medlemmar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Torupsgatan 1B, Erikslust, Malmö kommun

Torupsgatan 1B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1
3 936 kr/mån
39 569 kr/m²
  • Balkong
Finalgatan 17 B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Finalgatan 17 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 250 000 kr
41 m²
1 rum
vån 7/15
2 875 kr/mån
54 878 kr/m²

I populära Arenaparken - precis intill centrum - finns nu denna välplanerade 1:a med hög standard, fantastisk utsikt och alla bekvämligheter till salu. Husen stod klara för inflyttning november 2015 och NCC var byggherre. På sjunde våningen välkomnas du in i bostadens inbjudande hall med god förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Planlösningen är väldisponerad med bra storlek och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning på ett trevligt och socialt sätt. Köket erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. I allrummet finns plats för både soffgrupp, matplats och sängen får man perfekt in i en praktiskt "alkov". I lägenheten ligger ekparkett och väggarna är släta och vitmålade. Generöst helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med promenadavstånd till såväl centrum som centralstationen! Arenaparken är ett bostadsområde precis intill Stadsparken i centrala Lund. Här bor du på perfekt läge med promenadavstånd till såväl shopping som restauranger. Arenaparken är ett område som personifierar det nya, visionära Lund. För den träningsintresserade finns många möjligheter, sommartid är utegymmet och planerna för fotboll och beachvolleyboll populära. I huset finns även ett 24/7-gym. Flera matbutiker ligger inom promenadavstånd, välj mellan Lidl, Hemköp och Coop. På Klostergården finns nu också en tågstation, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna i området. Välkommen till en unik våning med magnifik utsikt i centrala Lund!

  • Hiss
Arkeologvägen 19, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Arkeologvägen 19

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
5 507 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Promenaden 8, Flyinge, Eslövs kommun
Promenaden 8, Flyinge, Eslövs kommun, bild 2
Promenaden 8, Flyinge, Eslövs kommun, bild 3

Promenaden 8

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 195 000 kr
178 m²
6 rum
1 017 m² tomt

Detta fantastiska 1,5 plans hus om 178 m2 är beläget i den charmiga och eftertraktade byn Flyinge. Med 5 rymliga sovrum, två badrum och en generös trädgård i solsäkert läge, erbjuder detta hem den perfekta livsstilen för dig och din familj. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De fem sovrummen ger möjlighet till både arbete och lek, medan de två badrummen garanterar morgonrutiner utan stress. Denna fastighet stoltserar med en stor trädgård som är perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Den solsäkra placeringen gör trädgården till en oas under varma sommardagar. Oavsett om du vill njuta av solen på en terrass eller odla din egen grönsaksträdgård, så ger den här trädgården möjligheter för avkoppling och hobbyverksamhet. Att bo i Flyinge är en dröm som många strävar efter. Denna idylliska by erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär samtidigt som den har närhet till allt du behöver. Här finner du lokala affärer, skolor och förskolor inom bekvämt räckhåll. Naturen är aldrig långt borta med vackra skogar och grönområden runt hörnet. Flyinge har utmärkt pendlingsläge till både Malmö och Lund, vilket gör det till en idealisk plats för arbetspendlare.

  • Premium
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun

Gyllenkroks allé 27

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 095 000 kr
70,6 m²
3 rum
vån 2/5
3 860 kr/mån
58 003 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma 3:a med praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum och även utgång till balkong. Balkongen ligger solsäkert västerläge med sol eftermiddag- kväll. Här njuter man av lummig grönska och utsikt mot underbara Stadsparken. Vardagsrummet ger plats för såväl soffa och matbord. Mellan kök och vardagsrum finns ett barbord med plats för två barstolar. Köket är tidlöst med vita köksluckor, mörk bänkskiva och rostfria vitvaror. Badrummet är helkaklat med svängda duschdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, högskåp samt wc. Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och har bra förvaring i garderober. Det lite mindre sovrummet är perfekt som gästrum, kontor eller barnrum. Hallen är rymlig och har god förvaring i garderober. Här bor du på stark adress med stadsparken som närmsta granne på lugnt läge. Stabil förening med fördelaktiga avgifter. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 44