Tradition Mäkleri

Tradition Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Upplandsgatan 13 A, 2 tr, Vasastan - Tegnérlunden, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00

Upplandsgatan 13 A, 2 tr

Lägenhet
Vasastan - Tegnérlunden, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
11 500 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
3 838 kr/mån
136 905 kr/m²

Med ett strålande ljust, högt, öppet och genomgående läge i hörnfastighet från 1885 med rymlig och barnvagnsvänlig hiss, bjuds ett inynsskyddat drömboende i underbar parkmiljö i Vasastan med fritt frontläge och grönskande utsikt över Tegnérlunden. I denna magiskt fina och optimerade sekelskifteslägenhet om 84 kvm fördelade på 4 rum, varav 3 bra sovrum och svårslagna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, finns allt man kan önska av stil, design och genuin känsla. Välkommen till Upplandsgatan 13 och ett av Stockholms mest eftersökta lägen och adresser. Lägenheten har på senare tid varsamt renoverats med perfektion och känsla för stil, modern design och utmärkta funktionslösningar. Allt i en symbios med vackra detaljer i sekelskiftesstil. Mycket generös takhöjd om ca 3,20 meter med stuckaturer, vita snickerier, franska pardörrar, höga golvsocklar, plankgolv samt vackra och högresta fönsterpartier i bredd med speglade nischer. Planlösningen är ytterst väldisponerad och tillgänglig, den är luftig och flödar av ljus från dubbla väderstreck. Här ges väl tilltagna och sociala sällskapsytor med vardagsrum och ett stilsäkert kök från HTH i en öppen planlösning och utsikt över Tegnérlunden samt kringliggande fina sekelskiftesfastigheter. Tre bra sovrum, varav "master bedroom" med utgång till balkong i soligt sydvästläge mot inngergården. Stort badrum i ett stilsäkert utförande med dusch, golvvärme, handfat på kommod, vägghängd WC och kombinerad tvättmasin/torktumlare. Välkomnade hall med förvaring. Kombinationen av det svårslagna parkläget, adressen, läget i fastigheten och våningens historiska attribut och sagolika känsla, ger ett hem utöver det vanliga. Välskött förening med god ekonomi, bra kassaflöde och låga månadsavgifter för medlemmarna. Föreningen är äkta och marken innehas med äganderätt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Atlasgatan 13, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Atlasgatan 13

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
4 100 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1,5/5
2 251 kr/mån
100 000 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet om 41 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Attraktivt belägen i idylliska kvarter alldeles invid Rörstrandsgatan och Birkastans sprudlande kvarter med mängder av välrenommerade caféer, restauranger och butiker. Generösa ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier, fina trägolv, högt till tak och ljusa färgval. - Välkomnande hall med plats för ytterkläder. - Badrum med dusch, WC, handfat och tvättmaskin. - Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och platsbyggt bord. Kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. - Lättmöblerat vardagsrum. Rymlig och ytbesparande sovalkov med platsbyggd sängstomme med förvaring. Plats för dubbelsäng. - Maximerad förvaring i bl.a. platsbyggd garderob och klädkammare samt många smarta ytbesparande detaljer! I föreningen finns en fullutrustat tvättstuga, förråd, cykelrum samt en fin innergård att disponera. Välskött skuldfri förening i vacker fastighet från 1928. Hiss finns.

  • Hiss
Sankt Eriksplan 15, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Sankt Eriksplan 15, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
9 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/5
3 023 kr/mån
123 333 kr/m²

Med ett strålande ljust, högt och genomgående läge saluförs nu detta klassiska och fina hem i 1920-talsklassicism om tre rum och kök. Fastigheten är från 1927 och ligger på en av Vasastans bästa adresser med ett ypperligt läge mitt på Sankt Eriksplan mellan Rörstrandsgatan, Vasaparken, Odenplan och de mysiga Atlaskvarteren kallade "Lilla Paris". Solig balkong i ett högt och ogenerat läge med fri utsikt mot himmel och över takåsarna. Vackra, tidsenliga och välbevarade detaljer från byggåret såsom generös takhöjd, parkettgolv, fina snickerier samt ett flertal högresta fönsterpartier i dubbla väderstreck med spröjs och djupa nischer. Planlösningen är genomgående och ytterst väldisponerad med sociala ytor mellan vardagsrum och kök med utgång till balkongen. Vardagsrum med plats för soffgrupp i anslutning till kök i ett stilsäkert utförande med bra förvaring, matplats och komplett maskinell utrustning samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Välkomnade hall med bra rumssamband, plats för ytterkläder och skor samt en rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschhörna, WC och handfat på kommod. Kombinationen av det svårslagna läget, den optimala planlösningen, våningens härliga känsla, gör detta till ett boende många väntat på. Välskött , äkta förening med god ekonomi och som äger marken.

  • Balkong
  • Hiss
Kungstensgatan 60, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Kungstensgatan 60, 1 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
9 975 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/5
3 118 kr/mån
134 797 kr/m²

I klassiska Vasastadskvarter och i fastighet uppförd år 1887-1890, på en av Stockholms bästa adresser mellan Odenplan, Vasaparken och Tegnèrlunden, har vi nu glädjen att presentera denna underbara, stilrena och familjevänliga fyrarummaren i absolut toppskick. Tillgång till egen uteplats med eftermiddag och kvällssol ger "villakänsla" - mitt i stan! Lägenheten är smakfullt totalrenoverad under 2021 i ett stilsäkert utförande med detaljer i sekelskiftesstil såsom en imponerande takhöjd om ca 3,50 meter med dekorativa stuckaturer och rosetter, ljuspigmenterade parkettgolv, golvsocklar, spegelmönstrade dörrar och snickerier samt högresta fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Detta i kombination med fina och moderna materialval, sobra kulörer och massor av smarta förvaringslösningar ger bostaden karaktär och en känsla som slår det mesta. Planlösningen är verkligen optimerad, den är genomgående från gården till gatan och har ett ljusflöde från dubbla väderstreck. Sociala sällskapsytor genom vardagsrum och kök. Vardagsrummet med platsbyggda bokhyllor och plats för både soffgrupp och matsalsbord. Hjärtat av bostaden är köket, platsbyggt och effektivt planerat med luckor i ljus ton, bänkskivor i komposit och komplett maskinell utrustning. Tre bra sovrum ligger ostört in mot gården. Ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng och förvaring. Två mindre sovrum som utmärkt disponeras som barnrum, varav det ena har utgång till uteplatsen och innergården. Entré och hall med platsbyggd förvaring. Badrum i ett stilsäkert utförande med golvvärme, vägghängd WC, handfat på kommod med draglådor och dusch med både hand- och takdusch. Lägenheten är en sann sekelskiftesdröm, unik i sitt slag tack vare sitt förträffliga läge i parkmiljö i Vasastan och med allt man kan önska av stil och genuin känsla. Föreningen är mycket välskött, äger marken och har en synnerligen god ekonomi med låg skuldsättning (4.968:-/kvm bostadsrättsyta), en kassa på ca 9 mkr och goda intäkter från hyreslokaler. Föreningen har dessutom 4 st återstående hyresrättslägenheter som dold framtida tillgång och en stor innergård med plats för både lek och socialt umgänge samt två stora orangerier som disponeras fritt av föreningens medlemmar.

  • Uteplats
  • Hiss
Askvägen 3, Stava, Österåkers kommun

Askvägen 3

Villa
Stava, Österåkers kommun
Tradition Mäkleri
2 995 000 kr
69 + 38 m²
4 880 m² tomt

Äldre hus på stor naturskön stor tomt med direkt närhet till Långsjöbadet. Huset säljs med friskrivningsklausul. Tomten ligger utanför detaljplanerat område.

Östra Finnbodavägen 37, 1 tr, Finnboda, Nacka kommun

Östra Finnbodavägen 37, 1 tr

Lägenhet
Finnboda, Nacka kommun
Tradition Mäkleri
5 150 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/6
5 016 kr/mån
82 400 kr/m²

Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda trädgårdar. Ett boende som bjuder på promenadavstånd till stan eller varför inte ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur precis intill vattnet. Gemensamma takterrasser med utekök, växthus och klubbhus med uppvärmd pool.

  • Balkong
  • Hiss
Kummelnäsvägen 24A, Kummelnäs, Nacka kommun

Kummelnäsvägen 24A

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Tradition Mäkleri
3 700 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1
4 232 kr/mån
60 656 kr/m²

Optimalt planerad 3:a med gott om förvaring och 2 bra sovrum. Bostaden färdigställdes 2023 och har en fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler. Ett perfekt läge i Kummelnäs med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!

  • Uteplats
Kummelnäsvägen 24C, Kummelnäs, Nacka kommun

Kummelnäsvägen 24C

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Tradition Mäkleri
5 700 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/1
5 643 kr/mån
59 375 kr/m²

Med ett perfekt läge i Kummelnäs ligger detta trevliga boende i två plan med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Huset färdigställdes 2023. Fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler samt stor terrass på övre plan. Möjlighet till 3 sovrum om du så önskar. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Odengatan 18, Östermalm - invid Lärkstan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Odengatan 18

Lägenhet
Östermalm - invid Lärkstan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
7 690 000 kr
68 m²
3 rum
1 983 kr/mån
113 088 kr/m²

Varmt välkommen till Odengatan 18 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en trivsam atmosfär som överträffar det mesta. Perfekt för lilla barnfamiljen eller paret som vill ha riktigt gott om plats. Attraktivt och tyst belägen i gårdshuset som nås via grind vid kyrkan och helt fritt från störande trafik. Här bor du mellan lummiga innergårdar i vacker sekelskiftesfastighet från 1897 i eftersökta kvarter med mängder av välrenommerade caféer, restauranger och butiker. Lägenheten är smakfullt renoverad till en svårslagen, optimalt planerad trea med perfekt genomgående planlösning, fina golv, högt till tak och vackra detaljer. Vardagsrum med gott om plats för social yta och öppning till den ljuvliga innergården genom glasade pardörrar. Stilrent kök med smakfull interiör, plats för matbord och all maskinell utrustning. Två bra sovrum, varav ett stort föräldrasovrum med suverän förvaring i garderober och ett barn-, gäst eller arbetsrum. Smakfullt helkaklat badrum. Lägenheten är lugnt och praktiskt belägen på entréplan med samtliga fönster mot grönskande innergårdar med mysig uteplats, grill, träd och planteringar som ger en härlig "villakänsla" - mitt i stan! Med det bästa av två världar bor du här på suverän adress, i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Tyst läge mellan lummiga pittoreska innergårdar endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad. Dessutom Stockholms tätaste restaurangkvarter med bl a Balzac, Mahalo, Meno Male, L'Avventura, Svartengrens och Pom & Flora. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan. Välskött fastighet och bostadsrättsförening med god ekonomi, låg belåning och mycket låga månadsavgifter. För denna lägenhet är avgiften 1 983 kr inkl både kabel-TV och bredband. Välkommen att längta hem!

  • Plus
Atterbomsvägen 58, null, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Atterbomsvägen 58

Lägenhet
Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
Pris saknas
42 m²
2 rum
vån 2/5
2 987 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10