Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts Allé 94, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Torgny Segerstedts Allé 94, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts Allé 94, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts Allé 94

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/7
5 799 kr/mån
39 477 kr/m²

Välkomna till en unik chans att förvärva en av Rosendals häftigaste lägenheter! I denna bostad finner ni en välplanerad och unik 3:a med en planlösning som kombinerar sällskapsytor, matplats och kök. Med fri utsikt över trädkronorna bor ni även i ett ostört läge högt upp i huset. Utöver detta bor ni i ett hus, designat för att sticka ut ur mängden. När ni kliver in i bostaden möts ni av en tilltagen hall i direkt anslutning till bostadens förråd, idag inrett som en walk in closet. I hallen finns också flera garderober med skjutdörr. I direkt anslutning finns det rymliga badrummet med med kombinerad tvätt/tork maskin. Till vänster ifrån hallen finns de privata delarna med två rymliga sovrum. Ifrån bägge sovrummen finns direkt åtkomst till bostadens balkong i västligt-läge med plats för matgrupp och loungemöbler. Åt höger i bostaden finns de sociala delarna med en magisk utsikt. Här finns ett modernt kök, god plats för matgrupp och större soffgrupp. I Brf RAW Rosendal är ingen bostad identisk tack vare att varje enskild medlem har färdigställt lägenheterna efter egna behov. I fastigheten finns tillgång till gemensam takterrass, barnvagns, cykelrum & miljörum med möjlighet att låna föreningens lådcyklar. Bilpool på parkering utanför huset. Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning. Detta är ett perfekt område för dig som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Detta kommer att bli Rosendals centrum vilket sätter bostaden i hjärtat av området. Här planeras också ett nytt multihus med idrottshall, bibliotek samt kulturskola. Söker ni istället rekreation finns omtyckta Stadsskogen endast ett stenkast från bostaden som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padel- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Ni har också närhet till både Rosendals förskola samt skola. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tjärdalsvägen 8, Vattholma, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Tjärdalsvägen 8, Vattholma, Uppsala kommun, bild 2
Tjärdalsvägen 8, Vattholma, Uppsala kommun, bild 3

Tjärdalsvägen 8

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 195 000 kr
155 + 24 m²
5.5 rum
833 m² tomt

Denna välplanerade 1-plansvilla har ett barnvänligt läge på återvändsgata i Vattholma. Med tillhörande garage och möjligheten att skapa ett separat gästrum eller tonårsrum, erbjuder detta hem både funktionalitet och flexibilitet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Husbyvägen 8, Husbyborg, Uppsala kommun
  • Tor 16 maj

Husbyvägen 8

Villa
Husbyborg, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 500 000 kr
190 + 10 m²
9 rum
2 410 m² tomt

Det lantliga läget i Husbyborg är fridfullt och med fri och öppen utsikt mot ängsmark och gröna hagar i en liten idyllisk "by", bekvämt nära citykärnan, endast 4 km. Med 9 rum och kök och en boyta på 190 m² finns det gott om utrymme för familj och gäster. Den historiska karaktären från att ha byggts på 1940-talet ger huset en speciell charm och när huset byggdes ut 1972 blev det verkligen eget i sitt slag. Vissa detaljer är värda att nämna, i en av hallarna samt i gillestugan ligger fantastiska golvtiljor i lärkträ, vissa tiljor upp till 30 cm breda, i andra rum bekläds golven av gamla furugolv eller ekparkett och i gillestugan finns även ett träbeklätt ryggåstak som skapar en fantastisk rymd. Öppen spis finns i gillestugan, vardagsrummet samt även utomhus vid en av uteplatserna. Och den som älskar bastubad - här finns en stor bastu med dusch som är flitigt använd genom åren. På entréplanet finns 4 möjliga sovrum och på övre planet finns 2. Den stora trädgården om 2 410 m² är en dröm för den som älskar växter och grönska, här finns allsköns växtlighet. Fastigheten är i renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ringgatan 18 A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30

Ringgatan 18 A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 985 000 kr
43,8 m²
1 rum
vån 1/4
2 409 kr/mån
45 320 kr/m²

I hjärtat av Luthagen finne ni denna ljusa och charmiga 30-tals lägenhet med ett härligt läge mot grönskande innergård. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Ginstvägen 21, Lövstalöt, Uppsala kommun

Ginstvägen 21

Villa
Lövstalöt, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 350 000 kr
185 m²
6 rum

Varmt välkommen till denna trivsamma enplansvilla på Ginstvägen 21, strategiskt beläget i familjevänliga Lövstalöt. Denna rymliga villa, med sina 185 kvadratmeter med fyra sovrum där det enkelt kan byggas till ett femte för den som önskar. Här erbjuds möjlighet till ett harmoniskt boende med närhet till grönskande allmänning och lekplats. Endast ett stenkast bort ligger Lövstalöts alldeles nybyggda förskola och centrala Uppsala nås på under 20 minuter. Huset är välplanerat med generösa ytor som skapar en inbjudande atmosfär som passar för både samvaro och egentid. Från den välkomnande hallen nås det upprustade köket som genomgått renovering under början av 2024. Här finner ni nya vitvaror och köksmaskiner, ljusa och enhetliga ytskikt samt väl tilltaget med förvaring i skåp. Den genomtänkta planlösningen skapar en naturlig rörelse mellan matplats, kök och vardagsrum. I det rymliga vardagsrummet finns plats för soffgrupp samt stort matsalsbord, perfekt för familjemiddagar eller sociala tillställningar. För de kyligare kvällarna ger en värmande kamin en mysig atmosfär och behaglig värme. Via altandörren från vardagsrummet leds ni ut till en fantastisk inglasad uteplats. Här finner ni fyra generösa sovrum, alla ljusa och luftiga med gott om förvaringsutrymme. Stort badrum med både spabad och dusch samt en Gäst-WC som nås från hallen. Villans fördelar sträcker sig även utomhus. Detta hus erbjuder praktiska bekvämligheter som en carport och separat ingång via groventré. Grönskande trädgårdstomt med förråd och diverse planteringar, flertalet odlingslådor och lummig häck som gör tomten insynsskyddad. Inglasat uterum som öppnar upp för glada tillställningar och trevliga middagar, därutöver finns en träbeklädd altan. Lövstalöt är känt för sin barnvänliga atmosfär och den nybyggda förskolan finns bara ett stenkast bort, vilket ger både barn och föräldrar en trygg och bekväm vardag med närhet till utbildning och gemenskap. Här bor ni i ett härligt grannskap, med ett mycket familjevänligt läge och granne med stor grönskande allmänning som erbjuder härliga lekytor, lekplats med gungställning samt skidbacke och skidspår vintertid. Utöver den nybyggda Lövstalöt förskola finns även ytterligare förskola i Bälinge, där ligger även närmaste grundskola (fsk 6 till årsk 5). Ypperligt pendlingsläge med bra bilförbindelser mot Uppsala, E4:an och Gävle. Busshållplats finns på närliggande gata med bra och täta kommunikationer till och från Uppsala. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Dragarbrunnsgatan 58, Centrum, Uppsala kommun

Dragarbrunnsgatan 58

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
4 184 kr/mån
32 438 kr/m²

Ta chansen att göra denna rymliga 3:a om 80 kvm till din drömlägenhet! Belägen längst ut på loftgången, där lugnet och avskildheten är en given fördel. Med en inglasad balkong förlänger du sommarhalvåret! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Skyttelgatan 9, Centrum/Kungsängen, Uppsala kommun

Skyttelgatan 9

Lägenhet
Centrum/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 228 kr/mån
47 182 kr/m²

Denna välplanerade gavel-2:a med nymålade ytskikt och två balkonger har ett fint läge i Kungsängen. Nära vackra promenadstråk vid ån och gångavstånd till stadskärnan och resecentrum gör detta boende till det perfekta valet för dem som söker praktisk komfort och stadslivsnärhet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Solskensgatan 23, Gränby, Uppsala kommun

Solskensgatan 23

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 695 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 510 kr/mån
38 966 kr/m²

Denna välplanerade 2:a ligger med ett insynsfritt härligt läge mot Gränbyparken. På bostadens balkong kan du njuta av eftermiddags-/och kvällsol med vy över grönska och kohagar - en riktigt kontrast till den närbelägna Gränby Centrum där du finner all tänkbar service. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Ringgatan 16A, Luthagen, Uppsala kommun

Ringgatan 16A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 2/4
3 765 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkommen till Ringgatan 16A och den fantastiska 2,5:a som är belägen på andra våningen i ett vackert och välskött 30-talshus. Lägenhetens hjärta är den fridfulla balkongen i soligt söderläge som vetter mot föreningens lummiga innergård. Här finns även många fina tidstypiska detaljer bevarade, djupa fönsternischer, köksinredning i original, höga socklar och vackra trägolv. Kombinera sedan detta med att bo i ett centralt läge med närhet till lekplatser, restauranger och härliga grönområden för skogspromenader och återhämtning. Lägenhetens 76 kvm fördelar sig på en trevlig planlösning med fina rumssamband. Entré i hall som övergår i en stor inre hall, som binder samman samtliga rum i lägenheten. Det första man möts av är köket som direkt andas 30-tal. Här är originalinredningen bevarad, praktiskt serveringsskåp och skafferi där man installerat en tvättmaskin för att förenkla i vardagen. I övrigt har köket exklusiva materialval, bl.a. bänkskiva och stänkskydd i natursten, av kalkstenen Jura. Vidare finns ett stort sovrum med inbyggd garderob och gott om utrymme för ytterligare förvaring. Längre in i lägenheten når man det ljusa vardagsrummet, här finns plats för både soffgrupp och matbord. Via fina pardörrar öppnar den generösa balkongen upp sig, här har man fri utsikt över föreningens fantastiska gård som sommartid är en enda stor oas av grönska. Genom att öppna dom rejäla pardörrarna så suddar man ut gränsen mellan inomhus och utomhus! Det finns även ett helkaklat badrum med dusch, inrett i moderna toner. I anslutning till badrummet ligger en rymlig klädkammare och det finns ytterligare tre externa förråd som tillhör lägenheten. I omtyckta Luthagen har du som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för dig som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknickar och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden. Välkommen hem!

  • Balkong
Väderkvarnsgatan 8C, Höganäs, Uppsala kommun

Väderkvarnsgatan 8C

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
2 341 kr/mån
45 341 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 2:a om 44kvm belägen på vån 3 av 3 i detta fantastiska 30-talshus ritat av den anrika arkitekten Gunnar Leche! Här bor ni i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning om enbart 745kr/kvm och en avgift om enbart 2 341 kr/mån. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Svartbäcksgatan 101d, Svartbäcken, Uppsala kommun

Svartbäcksgatan 101d

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 098 kr/mån
39 505 kr/m²

Nu saluförs denna fina gavel 2:a belägen på våning 3 av 3 med balkong i bästa solläget sydväst! Denna lägenhet erbjuder en ljus boendemiljö med fönster i tre väderstreck och genomgående fina ytskikt så som dess fint slipade parkettgolv. Här bor ni en ekonomisk stabil förening med närhet till City! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Linnégatan 11A, Centrum, Uppsala kommun

Linnégatan 11A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 650 000 kr
49 m²
1 rum
vån 1/4
3 013 kr/mån
54 082 kr/m²

Granne med Linnéträdgården och ett stenkast från Uppsalas stadskärna återfinns denna fina 1 rok med anor från tidigt 1900-tal. Belägen i en vacker stenbyggnad på lugn gata erbjuds här ett boende utöver det vanliga generös takhöjd, välbevarade trägolv och två kakelugnar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vretalundsvägen 19B, Storvreta, Uppsala kommun

Vretalundsvägen 19B

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
95 m²
4 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till detta 1,5-planshus från 1920-talet. Beläget i en avkopplande och naturskön miljö, är detta hem perfekt för den som söker en livsstil med närhet till både stadens puls och naturens lugn. Detta hus erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med din egen personliga touch. Med lite kärlek och omsorg kan du omvandla detta hus till en pärla som speglar din stil. På entréplanet hittar du vardagsrummet, köket, hallen och en WC, vilket skapar en funktionell layout. Övervåningen rymmer de tre sovrummen, tre sovrum, varav två större och ett som lämpat sig som hemmakontor. I källardelen, som nås utifrån, finns tvättmöjligheter och varmvattenberedaren (ny). Husets uppvärmning är via luftvärmepump, täljstenskamin och direktverkande el. En kakelugn finns, men har inte används och måste kontrolleras/besiktigas innan användning. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget. Huset har perfekt läge nära stationen, vilket gör en enkel åtkomst till pendling till städer som Gävle, Uppsala och med smidig anslutning till Stockholm. För naturälskaren finns Skogsvallen bara en kort promenad bort, där du kan njuta av längdskidspår (konstspår) och rullskidspår året runt. det bästa av både stad och natur! Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an. För fritidsändamål har du nära till Skogsvallen samt ett mycket aktivt föreningsliv med som genomsyrar orten med allt ifrån skidåkning (konstspår) till innebandy. Välkommen att boka in dig på visningen!

Kungsgatan 32, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj

Kungsgatan 32

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 395 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/5
1 101 kr/mån
77 500 kr/m²

Är du på jakt efter en central bostad, kanske din första egna lägenhet eller en plats för tillfälliga vistelser mitt i stadspulsen? Här finner du smarta lösningar så som rymlig köksö, sovloft och skafferi. Praktisk förvaring finns i två separata förråd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Skyttelgatan 21, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun

Skyttelgatan 21

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 695 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/6
4 169 kr/mån
40 604 kr/m²

Välplanerad 3:a intill Fyrisån med två balkonger, varav en inglasad balkong för extra komfort och njutning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Albert Engströmsgatan 2 H, Gränby, Uppsala kommun

Albert Engströmsgatan 2 H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/16
5 687 kr/mån
27 748 kr/m²

Fin 3:a som erbjuder en modern och stilren design med fönster i två väderstreck som fyller rummen med naturligt ljus. Bostadsrättsföreningen Uppsala View är det högsta bostadshuset i Uppsala där du får tillgång till en underbar takterrass (våning 16) med en oslagbar panoramavy över stadens silhuett. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Ymergatan 24 A, Fålhagen, Uppsala kommun

Ymergatan 24 A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
3 308 kr/mån
43 406 kr/m²

En välplanerad lägenhet om 69 kvm i omtyckta Fålhagen! Från vardagsrummet nås balkongen där ni kan njuta av sommarsolen från morgon till sen eftermiddag. 40-talslägenheten har ca 2,70 m högt i tak och många bevarade detaljer i original. Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Industrigatan 27, Centrum/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30

Industrigatan 27

Lägenhet
Centrum/Industristaden, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 950 000 kr
94 m²
3 rum
vån 6/6
4 565 kr/mån
73 936 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 3:a högst upp i välskötta HSB Brf 402 Hamnen! Här har man noggrant valt ut alla inredningsdetaljer för att skapa en harmonisk och lyxig atmosfär. Med en takhöjd om 2,70, generösa fönsterpartier och ljusa inredningsval upplevs denna lägenhet mycket tilltalande och rymlig. Redan när man stiger in i den stilrent inredda hallen och möts av den extra takhöjden förstår man att detta boende kommer erbjuda något alldeles extra. Vardagsrummet badar i ljus och erbjuder en öppen planlösning mot ett smakfullt inrett kök med full maskinell utrustning och en lyxig vinkyl i matchande vitt. Här finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade och samtidigt umgås med nära och kära. De öppna ytorna inbjuder till många trevliga tillställningar och middagar med familj och vänner och sommartid utökas ytorna ytterligare med den magnifika terrassen om hela 22 kvadratmeter med en privat känsla, fri utsikt och gott om plats för både loungemöbler och matgrupp. Vidare finner ni två bekväma sovrum, varav Master bedroom har direkt tillgång till ett dressingroom, flertalet skjutdörrsgarderober med inbyggd belysning och dessutom ett rymligt helkaklat badrum med tillhörande bastu. En äkta känsla av hotelllyx i sitt egna hem! Det andra sovrummet har förvaring skjutdörrsgarderober med inbyggd belysning och utgång till den generösa balkongen om 14 kvm med utsikt mot den fina innergården och Fyrisån. Intill sovrummet och entrén finner ni det andra helkaklade badrummet med dusch. Lägenheten disponerar dessutom ett förråd i källaren om ca 3 kvm. Här bor bekvämt i en välskött och mycket omtyckt förening med god ekonomi och välskötta gemensamma ytor. Det trevliga inredda växthuset är mycket uppskattat och används flitigt av medlemmarna i föreningen. Flytta till populära och centralt belägna Kungsängen och får nära till allt! Här bor du ett stenkast från Fyrisåns å-rum med trevliga promenadstråk som leder in till city där du finner shopping, restauranger, caféer och gym m.m. Är du idrottsintresserad finns vid Studenternas IP möjlighet att både titta på och utöva bland annat fotboll, bandy och friidrott. I närområdet finner du även livsmedelsbutiker, gym, frisörsalong och restaurang samt ett café. Söker du ett gott pendlarläge har du hittat rätt, här bor du med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an. Kort och gott ett boende med närhet till allt man kan tänkas önska! Varmt välkommen att boka er visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bobingatan 2, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun

Bobingatan 2

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
4 676 kr/mån
40 625 kr/m²

Stilren 3:a i populära Industristaden, komplett med en rymlig och generös inglasad balkong samt två stycken toaletter! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Morkullegatan 27, Alsike, Knivsta kommun

Morkullegatan 27

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 850 000 kr
195 + 50 m²
8 rum
784 m² tomt

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva denna magiska villa i barnvänliga Alsike belägen på en insynsskyddad tomt med flertalet uteplatser, spabad samt en carport! Huset, med sina 195 m², ligger på ett fint läge i området, perfekt för barnfamiljen då skolor och förskolor är på bekvämt avstånd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Vadmalsvägen 6, Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00

Vadmalsvägen 6

Villa
Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
7 795 000 kr
212 + 53 m²
8 rum
1 319 m² tomt

Nu finns den perfekta möjligheten för den stora familjen att hitta sitt nästa hem. På stor tomt med gott om plats för lek och bus stoltserar detta rejält tilltagna 1,5-planshus med generöst tilltaget altandäck och en inbjudande uppvärmd pool. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Lindsbergsgatan 15 B, Sommarro, Uppsala kommun

Lindsbergsgatan 15 B

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 375 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 898 kr/mån
38 000 kr/m²

Här finns nu möjlighet att förvärva denna tilltalande 2:a i omtyckta Sommarro, belägen på våning 2 med balkong! Här bor du centralt med cykelavstånd till stan, samtidigt som naturen och grönskan finns tätt inpå i alla riktningar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Gåvstavägen 158, Gåvsta/Rasbo, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Gåvstavägen 158

Radhus
Gåvsta/Rasbo, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 695 000 kr
127,5 m²
5 rum
6 849 kr/mån
21 137 kr/m²

Välkommen in i detta smakfullt renoverade bostadsrättsparhus där harmoni och generösa sociala ytor möts för en trivsam livsstil! Här bor ni bekvämt med stora ytor både inomhus och utomhus samt med närhet till skola, skog och natur. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Skiftesvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skiftesvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Skiftesvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Skiftesvägen 3

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 195 000 kr
136 m²
5 rum
409 m² tomt

Med ett barnvänligt och lugnt läge på återvändsgata finner ni detta väldisponerade 1½-planskedjehus om 5 rum och kök. Varmt välkommen på visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Sågargatan 2c, Centrum/Kungsängen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30

Sågargatan 2c

Lägenhet
Centrum/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/7
6 595 kr/mån
37 323 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a med närhet till likväl natur och rekreation som till pulsen i city eller Resecentrum för er som pendlar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 78