SkandiaMäklarna Sälen

SkandiaMäklarna Sälen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergavägen 13, Sälens by, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon

Bergavägen 13

Fritidshus
Sälens by, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
5 600 000 kr
166 m²
1 659 m² tomt

Första söndagen i mars riktas blickarna mot denna lilla by belägen 6 km söder om Sälen - vi pratar såklart om Berga där startskottet för berömda Vasaloppet avfyrats i decennier! I denna historiska by finns nu en unik chans att förvärva ett fantastiskt 2-våningshus med garage nybyggt 2021. Här kan du gå till starten för att känna den magiska och förväntansfulla stämningen som infinner sig den välkända söndagsmorgonen i årets tredje månad. Ska du inte ställa dig i startledet för att skida till Mora kan du när klockan slagit 8.00 och starten har gått bara promenera de 650 metrarna tillbaka hem igen för att avnjuta den där speciella Vasalopps-frukosten framför brasan och tv:n. På Bergavägen 13 har man låtit fokusera på umgängesytor samt gott om rum och sängplatser. 6 rum, som idag används som sovrum i olika storlekar ger plats för hela familjen! Entréplanet har en stor och rejäl hall, direkt vid entrén finns en separat WC som blir husets lilla gästtoalett. Vidare kliver du in i köket och storstugan. Köket från Kvick med sin öppna planlösning gör att alla kan involveras i matlagningen, trevligt och socialt! Köksön är ordentligt tilltagen med förvaring, vinkyl och flera sittplatser för hungriga skidåkare. Allrummet med sin mäktiga takhöjd och gråtonade träpanel bryter av på ett snyggt och modernt sätt från köksdelen. Från köket finns groventrén som också används som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Det helkaklade badrummet på entréplanet har bastu och för att slippa springa genom huset när det är dags att rulla sig i snön finns såklart en altandörr ut i det fria härifrån. En trappa upp finns sovrummen, badrum med dubbelhandfat och ytterligare allrum. Sovrum 1 & 2 har i dagsläget dubbelsängar och används som master bedrooms. Rum 3 & 6 har plats för enkelsängar och de andra två rummen, 4 & 5 har smarta platsbyggda sängar varav den ena sängen är byggd på golvet och den andra sängen är byggd upp mot taket angränsande mot varandra. Utanför ger den kringbyggda altanen som löper längs huset dig möjlighet att följa solens gång under hela dagen från morgon till kväll, dessutom ser du Lindvallens skidpister i väst som är ytterligare ett ''Sälentecken''. Tomten om 1659 m² erbjuder idag också garage och på gården har det förberetts med VA för ett framtida attefallshus om så skulle önskas. Under fliken "OM OMRÅDET" finns mer att läsa om Berga och Sälen.

  • Plus
Sälfjällstorget Studios 30-31 lgh 311, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon

Sälfjällstorget Studios 30-31 lgh 311

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 690 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/2
795 kr/mån
76 818 kr/m²

Så nära pisten du kan komma i optimalt skidläge saluförs nu denna bostadsrätt belägen i Lindvallen, känd som anläggningen som är lika levande sommar som vinter. Med häpnadsväckande utsikt över Sälfjälltorget bor du här på 22 ombonade kvadratmetrar med fullt utrustat kök, matplats och badrum med kakel/klinkers, WC, dusch och handfatskommod i mörkbetsad ek. I dag är boendet möblerat optimalt för 2 personer men önskas 4 bäddar så kan en våningssäng med bredare underslaf + bäddsoffa rekommenderas. Till lägenheten finns också, torkskåp, skidförråd och gemensam tvättstuga. Här på Sälfjällstorget i Brf Sälfjällscenter bor du i obelånad förening i Lindvallen intill så gott som allt en fjällsemester ska innehålla - pister, liftar, längdskidspår, restauranger, nöjen och butiker. Nu i vinter öppnade en nykomling på torget; Sälen Vision - Salen, som fokuserar på en hållbar mötesplats med god mat, bar, gaming-center, playroom, golfsimulator, bio, bokningsbara mötes- och konferensrum bland annat. Få andra föreningar i fjällen är så strategiskt bra belägen oavsett årstid! Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för bokad visning och mer information!

  • Plus
Kinnvallsjösätra 123, Kinnvallsjösätra, Malung-Sälens kommun

Kinnvallsjösätra 123

Fritidshus
Kinnvallsjösätra, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 200 000 kr
105 + 16 m²
3 rum

Välkommen till Kinnvallsjösätra och detta nybyggda hus i direkt anslutning till lugnet och naturen! Fastigheten inger en gårds känsla med fyra stycken byggnader i form av boningshus, mindre gäststuga, bastu samt en kåta. Bostaden är fördelad på en rymlig hall, ljust och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Ryggåstak, braskamin och dörr ut till en vidbyggd altan. Två stycken sovrum varav det ena större med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum, mindre tvättstuga samt direkt anslutning till garage ifrån hall. Till bostaden finns även ett loft som möjliggör ytterligare två bäddar och ger bostaden totalt 6 bäddplatser. Från fastigheten kan man med skoter eller skidor åka rakt ut i naturen eller till skoterleden endast 300 meter ifrån huset och ger dig 400 km av preparerade leder i Sälenområdet. I Kinnvallsjösätra finns även ett 36 km långt vandringsspår som som sträcker sig mellan Hammarsbyn till Rörbäcksnäs. Från Kinnvallsjösätra är det 16 km till Rörbäcksnäs. Rörbäcksnäs är den lilla byn med stort hjärta som ligger precis mellan Hundfjället och Trysil i Norge. Närheten till skidanläggningarna på både den svenska och norska sidan gör att du har mycket att välja på. Längdskidåkningen är mycket omtyckt, här finns elljusspår och andra fina turer igenom vackert skogslandskap. Gillar du att cykla mountainbike kanske du har hört talas om denna by som sägs ha Sveriges kanske bästa MTB-leder, här finns något för alla cyklister! I Rörbäcksnäs finns livsmedelsbutik, förskola och lågstadieskola. Från Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport till Kinnvallsjösätra tar det endast 20 minuter med bil. Till Hundfjället är det ca 23 minuter med bil. För mer information, besök: https://www.rorbacksnas.se/ Visas på förfrågan, varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

Hallonvägen 1, lägenhet 1, Gammelgården, Malung-Sälens kommun

Hallonvägen 1, lägenhet 1

Lägenhet
Gammelgården, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 150 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1/2
4 150 kr/mån
57 639 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en bostadsrätt i ett utav fjällets mest eftertraktade läge, precis vid välrenommerade Hotell & Restaurang Gammelgården och med skidspår, anslutningslift och skoterleder bara 500 meter från dörren. Den här fina och ombonade hörnlägenheten ligger på bottenplan och erbjuder tre sovrum som i dagsläget ger totalt 6 bäddar, allrum, kök och ett badrum med WC, dusch och bastu samt en separat WC. Från allrummet har du utgång till altanen i sydvästläge, där kan du koppla av efter en dag på skidorna och njuta i solen. De två större sovrummen är möblerade med dubbelsäng, sovrum nummer 2 på planritningen är inrett med våningssäng. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, häll och ugn och hänger trivsamt ihop med allrummet, allt för att alla ska kunna vara delaktiga när kocken fixar middagen. I byggnaden finns gemensam tvättstuga, gemensamt loungerum samt träningsutrustning. Föreningen erbjuder förmåner på Gammelgården och gym på Högfjällshotellet. Från Hallonvägen är det promenadavstånd till allt man kan tänkas vilja uppleva under sin vistelse på fjället oavsett årstid. Förutom fantastiska Gammelgården så finner man anrika Sälens Högfjällshotell bara 1 km från lägenheten. Här finns trevliga restauranger, galen afterski, butiker, biograf, spa och mycket annat. Här kommer man direkt upp på Köarskärsfjället och Östfjället. Vill man kan man ansluta till Södra Kungsleden som under barmarksperioden erbjuder välpreparerade leder varav inledningen är asfalterad i 2 km. Vintertid lockar turskidåkning och snöskoturer på Östfjällets kam. Vill man bege sig ut på resten av fjället som Storfjället, Mellanfjället och Hemfjället på skidor och testa den alpina åkningen i Lindvallen eller på Högfjället, då springer man över vägen och kliver på längdspåren vid spårcentralen eller tar anslutningsliften vid Högfjällsgården. Längdskidspåren leder till fjällets alla guldkorn, från norr till söder - öst till väst!

  • Plus
Lindvallen Gröna byn 505A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Lindvallen Gröna byn 505A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 300 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/1
2 500 kr/mån
65 714 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva Gröna Byns stiligaste lägenhet, dessutom med stor altan. Ytsmart och otroligt smakfullt fjällboende intill Experiumtorget, Lindvallen! Den här bostadsrätten har med stor omtanke förvandlats till ett riktigt mysigt boende för upptill 4 personer och har genuin lodge känsla med inslag från naturen. De lyxiga 35 m² är fördelade med kombinerat kök & allrum, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Allt bakom praktiska skjutdörrar för att maximera ytan till fullo. Genomgående exklusivare materialval och platsbyggda lösningar. Här har inget lämnats åt slumpen! Här är toppläget om du vill bo med gångavstånd till Lindvallens alla aktiviteter, butiker, restauranger och nöjen! Förutom att du under din vistelse snabbt kommer ut i pisten om du önskar, så bor du precis intill Lindvallens Cross-Country Arena som erbjuder både skate och klassisk längdskidåkning. Se ''Läs mer hos mäklaren''

  • Plus
  • Uteplats
Martebäcken 66A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Martebäcken 66A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 450 000 kr
133,6 + 29,8 m²
9 rum
7 108 kr/mån
33 308 kr/m²

Här på populära Martebäcken vilar lugnet. Ute på myren går skidspåret runt hela området. Anslutning till skoterled finns runt knuten och bland tall och gran skymtar backarna i Lindvallen. Här bor man vid Sälens största skidområde men ändå mitt i naturen med allt vad det har att erbjuda. Under barmarksperioden lockar bär- och svampplockning, fina möjligheter till cykling, vandring och löpning och bara avkoppling om så önskas. Nu säljs den största husmodellen som byggts i Brf Södra Fjällvyn, ett boende med generösa ytor med gott om plats för både umgänge och egentid för den stora familjen. På 160 m² uppvärmd golvyta har arkitekten arbetat fram smarta lösningar med upp till 14-bäddar. Entrévåningen blir husets hjärta med öppen planlösning mellan kök och allrum. De stora fönsterpartierna i allrummet ut mot naturen vittnar om det avskilda läget. Takhöjden ger en fantastisk rymd och med braskaminen centralt placerad kan man njuta av brasan både från matplats och soffa. Här finns också två sovrum samt ett badrum med WC och dusch. Ovanvåningen har ytterligare två sovrum, en separat WC och en extra tv-hörna. Sutterängvåningen som är unik för denna hustyp här på Martebäcken ger det här huset ytterligare ett allrum, två rum, flera förråd, rymligt badrum med badkar, dusch och bastu. Den egna uteplatsen nås direkt från sutterängvåningen. Med andra ord finns nu möjligheten att köpa ett hus med ytor som ger familjen utrymme att umgås men också kunna koppla av för sig själv. Under fliken "OM OMRÅDET" finns mer att läsa om Martebäcken, Lindvallen och Sälen med omnejd. Vill du veta mer om Martebäcken 66A är du varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

  • Plus
Varglyan 102, Stöten, Malung-Sälens kommun

Varglyan 102

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 900 000 kr
80 m²
5 rum
vån 2/2
2 375 kr/mån
36 250 kr/m²

Inbjudande lägenhet för den stora familjen - balkong i söderläge! Med låg månadsavgift finns det nu möjlighet att bo på hela 80kvm i topplägenhet där både rejält förråd och mindre uteplats också erbjuds. Varglyan 102 är byggd 1985 men renoverad 2018/2019 till en ljus och fräsch fritidsbostad i en av Sälens populäraste alpina anläggningar! Du tar dig med skidor både till- & från lägenheten och tack vare en nybyggd pist på området glider du enkelt ner till närmsta lift där du sen tar dig till Skidtorget och hela Stötens utbud av pister. Denna ski/in-ski/out möjlighet är nytt för området och en del av Stötens stora plan för satsningar framöver. Här erbjuds 10 fasta bäddar fördelat på 4 sovrum samt 2 toaletter varav ett fullständigt med dusch och bastu. Storstugan har halvöppen planlösning mellan kök och storstuga, samtidigt som man umgås i ena delen av rummet kan maten tillagas ostört. Vid matbordet som det ser ut idag finns 8+2 sittplatser och härifrån finns också utgång till balkongen i söderläge mot pisterna i ett trevligt solläge. För mer information se ''läs mer hos mäklaren''

  • Plus
  • Balkong
Olarsängen 110G, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Olarsängen 110G

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 195 000 kr
88,3 + 9,2 m²
5 rum
vån 1
4 892 kr/mån
47 508 kr/m²

Med ett ostört läge vid Köarån, inte alls långt från gemytliga Sälfjällstorget och dess utbud av skidåkning, restauranger, nöjen och butiker ligger Brf Olarsfjällen. Här hittar man lägenheter med modern fjällkänsla, genomtänkt planlösning och materialval av hög kvalité På bottenvåningen som också är entréplan kliver man in i hallen som rymmer torkskåp och plats för klädförvaring. Här finns också tre rum, varav två sovrum, där det ena är lite större med walk in closet och plats för dubbelsäng. Det tredje rummet kan användas som tv-rum, kontor eller förråd men kan såklart också att inredas till ett extra sovrum om man så önskar. Badrummet med WC, dusch och bastu samt tvättmaskin ligger också här på bottenvåningen. På ovanvåningen finns master bedroom, badrum med WC och dusch, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Taket är brutet upp till nock vilket ger en fin karaktär och rymd i rummet. Från vardagsrummet kliver man ut till en väl tilltagen altan sydväst-läge. Från Sälfjällstorget når du hela Lindvallens pistsystem som i sin tur tar dig ända bort till Högfjället om så önskas. Längdskidspår hittar du drygt 50m från lägenheten. På Olarsängen njuter du av naturen och lugnet året runt, med fjället och skogen precis utanför dörren har du allt du kan önska även under barmarksperioden som cykling, vandring, löpning, fiske, svamp- och bärplockning! Lägenheten säljs omöblerad. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

Mossvägen 2, Hemfjällstangen, Malung-Sälens kommun

Mossvägen 2

Fritidshus
Hemfjällstangen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 950 000 kr
56 m²
4 rum
1 641 m² tomt

Välkommen till Mossvägen 2 på snösäkra och lugna Hemfjällstangen - Ett fjällnära paradis året om! Stugan är smakfullt renoverad med bland annat genomgående laserad träpanel i en behaglig grå ton. Här finns tre sovrum möblerade så att det idag ger totalt 6+1 bäddar och samtliga har öppna garderobsmöjligheter för avhängning, förvaring etc. Trots kvadratmeterna ryms här ett stort matbord med plats för många gäster och både från matplats samt soffan ser du braskaminen med dekorativ sten beklädnad. Köket renoverat 2015 har diskmaskin och härifrån kommer du ut till balkongen i söderläge som också har en genomtänkt trapp ner till tomten och den vedeldade bastun. Tomten är på 1 641kvm och på gården finns förutom den fristående bastu- & vallabodsbyggnaden ett praktiskt skotergarage. I stugans källarplan ryms förråd och vedbod bakom två separata dörrar. Med skoter tar du dig ut från stugan till närmsta anvisad skoterled och därefter har du hela Sälens utbud av leder att utforska. Är du intresserad av längdskidåkningen så hittar du enligt många en av de finaste längdskidsturerna här. Från Hemfjällstangen tar det cirka 20 minuter med bil till Lindvallen som erbjuder stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livsmedelsbutik, restauranger, nattliv och mycket mer. För mer information se ''Läs mer hos mäklaren''

  • Plus
Ranchen Fjällbyplatån 203B, Stöten, Malung-Sälens kommun

Ranchen Fjällbyplatån 203B

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 850 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/2
3 224 kr/mån
51 818 kr/m²

3 RoK i toppläge på Ranchen, precis intill liften! Med både braskamin, bastu och uteplats i sydväst-läge saluförs nu en av Ranchen Fjällbyplatåns absolut bäst belägna lägenheter! Utsikten mot pisterna och Granfjällsstöten är fantastisk och tack vare hörnläget är ljusinsläppet magiskt. De varmare dagarna på året blir uteplatsen från storstugan som ett extra rum, här sitter du dessutom i lite enskildhet med sol både dagtid och under kvällens solnedgång. Interiört har man valt att ta fram den moderna känslan av fjällstuga. I hall, kök och allrum har man använt sig av borstad, grå träpanel på väggar och i tak, vilket binder ihop rummen smakfullt och enhetligt. Storstugan erbjuder en öppen planlösning och man har verkligen nyttjat de 55 kvadratmeter smart, här ryms gäster och familj mer än väl. Totalt erbjuds 6 fasta bäddar + bäddsoffa. Master bedroom har dubbelsäng med fjällutsikt och andra sovrummet har 4 bäddar i våningssängar. Det finns två fullständiga badrum med dusch och både bastu, tvättmaskin och torkskåp. Området Ranchen Fjällbyplatån och lägenheten 203B ligger 150 meter från liften/pistspåret och bara en kort promenad till längdspåret längre ner på området. Ranchliften tar dig direkt till Stötens huvudtorg - mixen av detta ger dig som vill åka skidor både på längden och tvären ett optimalt läge! Ranchliften är öppen fram till kl. 18:00 vilket gör att man kan ta sig till Stötens huvudtorg och kvällsåkningen utan problem. Se ''Läs mer hos mäklaren'' för mer information

  • Plus
  • Uteplats
Renvägen 47, Västra Färdkällan, Malung-Sälens kommun

Renvägen 47

Fritidshus
Västra Färdkällan, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
4 290 000 kr
80 m²
4 rum
1 579 m² tomt

Charmigt parhus i timmer på mysiga Färdkällan! Högst upp i lugna och mysiga naturparadiset Västra Färdkällan hittar du Renvägen 47! Mellan gran och tall kikar detta parhus i vinkel fram. Naturen bakom och ovanför stugan är helt orörd, du är så nära både Flatfjället och Källfjället som du kan komma. Huset erbjuder en mindre del om cirka 28kvm + sovloft med badrum, 4 sängplatser, öppen spis och nyrenoverat kök samt en större del om cirka 52kvm + större sovloft. Här ryms två sovrum, badrum och en storstuga med öppen spis. Huset har enklare standard men är ombonat och mysigt. Naturtomten om 1 579kvm erbjuder också två friggebodar med möjlighet till både större uteplatser och ännu fler parkeringsytor om så önskas. Från entrésidan i sydväst-läge så kan du njuta av att vara i solen. Precis utanför dörren finns både Flatfjället och Källfjället, mellan dessa går Lördagsgraven som är en klassisk vandringssträcka som leder till vackra Synddalen - ett perfekt utflyktsmål både till fots på sommaren och med turskidor på vintern. Skidleden slingrar sig bara några meter från huset. I väst skymtar du Tandådalens skidbackar och för den som önskar ytterligare alpin skidåkning och längdskidspår finns Östra Tandådalens pister samt Kalven runt-spåret cirka 2 km meter bort. I Tandådalen finns bra och varierad skidåkning, stort nöjesutbud, restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen att göra din intresseanmälan idag för kommande visningar och mer information! Tillträde enligt överenskommelse. Uthyres via Bengt-Martins.

  • Plus
  • Uteplats
Vråken 7C, null, Malung-Sälens kommun

Vråken 7C

Lägenhet
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 200 000 kr
42 m²
3 rum
2 345 kr/mån
52 381 kr/m²

Charmigt fjällboende för den mindre familjen som ställer höga krav! På majestätiska Högfjället finner du detta välvårdade boende med egen uteplats och bastu, perfekt för fyra personer! Beläget nära vandringsleder, längdskidpår, skoterled och alpina pister erbjuder Vråken 7C en idealisk plats för en mångsidig upplevelse i Sälen, sommar som vinter! Med närhet till natur och äventyr blir detta lilla hem en mysig bas för minnesvärda stunder i fjällvärlden. Trots få kvadrat så ryms det här en matsalsgrupp för upptill 6 personer, ett väl utrustat kök med diskmaskin samt smart förvaring bakom stängda garderober. I boendets bakre del finns sovrum och badrum. I det större sovrummet får en dubbelsäng plats om så önskas, idag är det totalt två våningssängar. Det renoverade badrummet är generöst till ytan och erbjuder både tvättmaskin och bastu. Vråken 7C har entré i västläge vilket gör att både storstugan och uteplatsen badar i sol under eftermiddagarna årets varmare månader. Från lägenheten är det cirka 200m till Bad & Skidbussens hållplats. 400m till längdskidpår och transportliften som går till Högfjället. Cirka 700meter gångväg till Högfjällshotellet med prisade restauranger, pianobar, nattliv, afterskier, skiduthyrning, biograf, livsmedelsbutik och mycket mer! MISSA INTE den förinspelade videovisningen med Ronja! För mer information se ''Läs mer hos mäklaren'' Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen för bokad visning!

  • Uteplats
Olarsängen 123, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Olarsängen 123

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 950 000 kr
52,3 m²
3 rum
3 866 kr/mån
56 405 kr/m²

Strax norr om Sälfjällstorget i Lindvallen ligger Olarsängen 123, en fristående bostadsrätt i en härlig och lugn miljö intill Köarån och längdskidspår. Bostaden har en väl tilltagen hall med klinker och plats för kläder och garderober. Öppen planlösning mellan kök och matplats. Fullutrustat kök från danska Kitchn med bänkskiva av sten. Det större loftet är idag inrett till TV-rum/vardagsrum och det mindre inrett med två enkelsängar. Badrum med bastu och badrumsmöbler från Leva By Art. Två stycken sovrum varav det ena med dubbelsäng och det andra med enkelsäng. Stor altan samt skidförråd. Brf Vitmossbyn ligger i ett äldre område vackert beläget i stilla natur intill Köarån. Trots den trevliga känslan av natur och ostört läge är det endast 500 meter till Sälfjällstorgets utbud av restauranger och Lindvallens skidbackar. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer. Kontakta mäklare vid intresse och visning!

  • Plus
Rönningvägen 32B, null, Malung-Sälens kommun

Rönningvägen 32B

Tomt
Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 800 000 kr
1 375 m² tomt

Naturskön tomt med ett strategiskt läge på Rönningen i Lindvallen. Från fastigheten är det endast 525 m till Gustavstorgets utbud av nöjen, restauranger, butiker, liftar och Gustavsbacken. Från Rönningen är det även gångavstånd till stor livsmedelsaffär, bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, och restauranger. Tomten ligger alldeles intill längd och skoterspår. Kostnad för anslutning av kommunalt avlopp enligt 2023-års taxa https://vamas.se. Vid bygglov debiteras anläggningsavgift för spill enligt beviljat bygglov och gällande VA-taxa. Kostnad för anslutning av el - från 37 500kr. För mer information se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/. Kontakta mäklare vid intresse.

Jens Brittas väg 15, Tandådalen-Hundfjället, Malung-Sälens kommun

Jens Brittas väg 15

Fritidshus
Tandådalen-Hundfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
5 990 000 kr
96 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Charmig fjällstuga med modern interiör och nyrenoverat gästhus! Välkommen till detta klassiska fritidshus där traditionellt fjällhantverk möter modern elegans. Beläget i det eftertraktade området Tandådalen-Hundfjället, bjuder denna fastighet in till en härlig fjällupplevelse! Huset har varit i samma familjs ägor sedan byggnationen 1976 och Jens Brittas väg 15 är för dig som söker ett fritidsboende där familj & vänner kan samlas och njuta av gemenskapen samtidigt som det finns bekväma sovmöjligheter i separata hus. Alla hus på gården är tillverkade i fulltimmer. Huvudbyggnaden om 76kvm som andas genuin fjällstugekänsla har renoverats omsorgsfullt. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt mellan kök, matplats och vardagsrum, perfekt vid större middagar eller mysiga filmkvällar. Vardagsrummet har en gediget murad spis med insats som ger värme till hela huset. De två sovrummen på entréplanet rymmer idag fem bäddar i inbyggda enkel- och våningssängar. För de som önskar en ändrad layout finns möjligheten att skapa ett master bedroom. Husets långsida badar i sol från vår till höst och utgör den ultimata platsen för solstolar, utomhusafterski och grillning. Längs stigar och gångar av trädäck på tomten kommer du inte bara till det vackert renoverade gästhuset, utan också till inte mindre än 3 olika sorters förråd. Gästhuset om cirka 20kvm erbjuder bekvämligheter som ett nyrenoverat badrum i elegant stil, pentry och fyra sovplatser. Högst upp på tomten har man låtit fantasin flöda för att kunna erbjuda en oas med spabad, fjällutsikt och fullständig avskildhet. Sommar som vinter är denna plats fridfull och populär bland stora & små! Besök ''läs mer hos mäklaren'' Varmt välkommen att göra din intresseanmälan idag för kommande visningar och mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Grå Byn 8C, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Grå Byn 8C

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 890 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2/2
2 362 kr/mån
60 968 kr/m²

Boende i toppskick med 2 RoK ett stenkast från pisten! Mycket goda hyresintäkter om så önskas. I ett superläge i Tandådalen erbjuds nu denna mycket fräscha och ombonade lägenhet i Grå Byn. Från ytterdörren ser du de alpina pisterna som ligger knappa 300m bort och promenadavståndet till längdskidpåret och vackra Kalven-runt turen är lika kort. Detta boende i är perfekt för dig som gärna står på skidorna hela dagen och värdesätter ski-in/ski-out läget men där boendet i sig inte behöver vara jättestort till ytan. På de 32kvm erbjuds soffhörna, nyrenoverat kök i öppen planlösning till matplats för 4+2 personer samt ett sovrum. Sovrummet med 4 bäddar är idag praktiskt avdelat med garderober som en skiljevägg där en våningssäng finns i vardera del. Detta rum kan också göras till ett master bedroom med dubbelsäng. Även badrummet är nyrenoverat och lägenheten har genomgående gedigna val och detaljer. Detta är ett boende man trivs i från första stund! För mer information se ''Läs mer hos mäklaren'' Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

Tallmyrslingan 3C, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Tallmyrslingan 3C

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 150 000 kr
21 m²
2 rum
102 381 kr/m²

Önskar du något mindre och enkelt mitt på fjället med närheten till längdskidspår, alpin skidåkning, skoteråkning, äventyr och nöjen - då ska du kika närmre Tallmyrslingan 3C. På 21 m² finns allt som önskas för att bara kunna fokusera på att njuta av fjället och avkopplingen. Den öppna och smarta planlösningen gör att man får ut maximalt av kvadratmetrarna, med ett riktigt sovrum samt badrum får man också avskildheten som ofta önskas i ett mindre boende. På loftet ovanför kök och badrum finns plats för extra sovplatser. Vid entrén finns utrymme för kläder och skor och precis utanför finns ett skidförråd - allt noga genomtänkt för ett okomplicerat boende. Här finns också luft-luftvärmepump och golvvärme för ett skönt inomhusklimat. Elbilsladdare installerad på fasaden. Tallmyrslingan är ett lugnt och naturskönt område men med närheten till Sälens Högfjällshotell och Högfjället har du det mesta du kan önska av en vintersemester, fantastisk skidåkning både på längd- och alpinsidan, välrenommerade restauranger, digert nöjesliv samt butiker. Högfjället är känt för sitt fantastiska snöklimat och välpreppade leder, fina längdskidspår ligger precis intill stugan med sträckor om 3, 5, 8 och 10 km. Spåren leder även vidare till andra sträckningarna på fjället. Här har alla årstider sin charm och sina äventyr. Under barmarksperioden finns många fina vandringsstråk och cykelleder att utforska i området - här njuter du av Sälen och fjället året runt! Varmt välkomna att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen om du vill veta mer redan nu!

  • Plus
Lidvägen 11, Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun
Lidvägen 11, Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Lidvägen 11, Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Lidvägen 11

Fritidshus
Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
7 950 000 kr
201 + 22 m²
9 rum
1 755 m² tomt

Välkommen till Lidvägen 11 på Sälfjällstangen - en nyrenoverad timmerstuga med stor gäststuga och fristående bastu på gården med en gemensam boyta om hela 201 kvm. Här bor du ostört med utsikt över backarna på Högfjället och närheten till alla typer av äventyr som fjället erbjuder. Boningshusets entréplan har nyss genomgått en renovering med ett fantastiskt resultat för att tillgodose dagens behov med ett lättarbetat kök och sociala ytor. Hallen har målats i behaglig grå färg, här har man bevarat de charmiga timmerstockarna som lösning för avhängning. Från hallen kommer man både till entréplanets nyrenoverade badrum med WC och dusch samt till det ena sovrummet som har en platsbyggd våningssäng för två personer. Vidare kliver man in i allrummet. Vid renoveringen bröt man upp taket till nock och tog fram takstolarna vilket har gett huset en helt annan karaktär. Köket flyttades för att integrera med allrummet utan att ta överhand. Master bedroom ligger i anslutning till allrummet, även här har man valt samma vilsamma grå färg som i övriga rum - allt noga genomtänkt. På nedre plan finner man ytterligare ett kök, badrum med tvättstuga som delvis renoverats samt separat WC och separat dusch. Här finns också ett mindre vardagsrum och två sovrum, perfekt om man önskar dela upp ett stort sällskap. På gården finns en stor gäststuga i två plan med många bäddar. Gäststugans entréplan har fullt utrustat kök, badrum med WC och dusch och ett allrum med tv-hörna och matplats. På bottenvåningen finns två sovrum och en liten sovhörna med våningssäng. Gäststugan är optimal att hyra ut om man skulle önska det. Den rymliga bastun på gården är stor nog att värma ett helt gäng bastuglada äventyrare. Vill du veta med mer om Lidvägen 11 redan nu? Kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen så kan vi berätta mer och boka in en visning!

  • Premium
Snövägen 8, Stöten, Malung-Sälens kommun
Snövägen 8, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Snövägen 8, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Snövägen 8

Fritidshus
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 750 000 kr
65 + 3 m²
4 rum
811 m² tomt

På Snövägen 8 i Stöten har man njutit av skidåkning och anläggningens utveckling sedan mitten av 80-talet. Huset är byggt 1985 av vår lokala husleverantör Larsson Hus som fortfarande verkar på orten. Här finns nu möjligheten att förvärva en stuga som har både charm och potential med möjlighet att bevara den klassiska, varma furukänslan eller sätta sin personliga prägel och stil. Stugan på 65m² har tre sovrum med totalt 6 bäddar, ett badrum med dusch och bastu, kök och allrum i halvöppen planlösning där braskaminen blir den centrala punkten i allrummet. Från allrummet kommer man ut till den takade altanen som ligger i söder-läge, perfekt för afterski i vårsolen! Varmbonat förråd finns vid sidan om entrén med plats för förvaring och skidor. Från Snövägen tar Kronliften dig till Stötens resterande utbud av fantastisk skidåkning, restauranger, där närmsta restaurang Bulldog Lodge ligger i precis anslutning till Kronliften. Stötentorget erbjuder fler restauranger, butiker, nöjen och övrig service. Som den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen med den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns flera kilometer längdspår varav 3 kilometer är elljusspår. I dalspåren kan du välja mellan skate och klassisk stil. Spåren här är hela sex meter breda och en av fyra spårcentraler utgår från självaste Kronoparken. Vill du utforska mer av fjället, naturen och Stöten tar du liften till toppen och spänner på dig turskidorna och låter äventyret börja... Stöten erbjuder oändlig natur även under barmarksperioden. Möjligheterna för vandring och cykling är stor. Görälven med fint fiske finns cirka 1 kilometer från Kronoparken, fler fiskevatten erbjuds i Sälen med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information och visning!

  • Premium
Klövjevägen 1B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Klövjevägen 1B

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 800 000 kr
57 m²
3 rum
913 m² tomt

Klövjevägen 1B ligger mitt i Lindvallens utbud av pister, restauranger, nöjen, butiker och övrig service. Med 350 meter till Gustavbacken och liften Gustav Express så är du i backen på mindre än 5 minuter! En riktig fjällstugastuga som har en boarea på 57m² med kök och allrum samt två sovrum på entréplan. I allrummet och köket som är sammanhängande är taket brutet upp till nock. Taket är klätt med träpanel likaså väggarna som också är delvis klädda i målad väv. Det ena sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober. Sovrum nummer 2 har en platsbyggd våningssäng med bredare underslaf. I badrummet finns WC, dusch och bastu. Loftet är inrett med dubbelsäng vilket ger ytterligare sovplatser, här finns också låsbara förvaringsmöjligheter. Totalt finns idag 6+1 sovplatser fördelat på entréplanet och loftet. Här köper man en del i ett parhus (delad lagfart). Bostaden ligger på uthyrning genom GUMO. uthyrningsintäkter säsongen 2023-2024 är ca: 85.000 kr efter uthyrarens förmedlingsprovision. Här bor du centralt inte bara vintertid, utan också under barmarkssäsongen. SkiStar Sälen har gjort rejäla sommarsatsningar vars resultat blivit riktigt bra och i centrum av allt detta hittar du Klövjevägen! Med gångavstånd till Gustavtorget, Experiumtorget & Sälfjällstorget har du ett stort utbud av restauranger, nöjen, butiker och aktiviteter. Du har också ICA Supermarket och Lindvallens nya handelsområde bara ett stenkast bort. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna för att boka visning och mer information!

  • Plus
Strand Johannas väg 5, Gräsheden, Malung-Sälens kommun

Strand Johannas väg 5

Tomt
Gräsheden, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
800 000 kr
1 232 m² tomt

Välkommen till Gräshedens Vildmarksby! Här ges möjligheten i att förvärva en tomt i naturskön miljö och endast 10 min från Stötens skidanläggning. Ledningsnät är framdraget och förbindelsepunkt är upprättad vid fastighetsgräns. Kostnad för anslutning av el - från 37 500kr. För mer information se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/. I området finns längdskidspår och skoterleder. På sommaren kan man utforska naturen genom vandring och fiske i Görälven. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 30 minuter med bil. Kontakt mäklare vid intresse!

  • Plus
Dammkölsringen 1, Dammkölen, Malung-Sälens kommun

Dammkölsringen 1

Fritidshus
Dammkölen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
6 400 000 kr
77 + 40 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Med skogen och fjället intill husknuten bor du så gott som ostört i ett av Lindvallens lugnare områden på Dammkölsringen. Här erbjuds välplanerade 77 kvm + 40 kvm biarea med garage, relaxavdelning, bastu, spabad, gäststuga och trevliga uteplatser. Huset byggt 2015 är väl omhändertaget, ljust och ombonat. Direkt till höger från entrén kommer du in i husets hjärta, köket och allrummet, som med sin öppna planlösning, rejäla takhöjd samt de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Här lagar man mat och umgås samtidigt som man värmer sig vid braskaminen och njuter av den vilsamma vyn mot myren och naturen - samma vy som du njuter av i kvällssolen från den takade uteplatsen som ligger i ett nordväst-läge. På entréplan finns också två sovrum och ett helkaklat badrum med WC samt dusch. Vidare från entrén går trappen upp till loftet, som ger möjlighet för ytterligare sängplatser, mysig tv-vrå eller en arbetshörna. I garaget finns inte bara plats för bilen, här finns också tvättmaskin och torkskåp och möjlighet till förvaring. Vägg i vägg med garaget finns relaxavdelningen med bastu, WC, dusch samt plats för avkoppling. Vid skogsdungen står spabadet uppvärmt och klart, redo för ett värmande och återhämtande dopp efter en dag ute i naturen, längdspåret eller i backen. Här finns också en gäststuga, som idag ger plats för två övernattande gäster. Allt detta bildar en stenbelagd innergård tillsammans med boningshuset, vilket praktiskt skyddar från väder, vind och insyn. Smiter du över myren bara några meter från huset kommer du ut till Gubbmyrens längdskidspår. Du har också skoterleder, vandrings- och cykelleder precis i anslutning till området. Med ca 2 kilometer till Lindvallen är du mitt i äventyret, skidåkningen och nöjeslivet. Vill du inte gå eller ta bilen hoppar du på SkiStars skid- och badbuss som passerar nere vid Östfjällsvägen och tar dig till Lindvallen och resten av SkiStars anläggningar här i Sälen. Varmt välkommen att höra av dig till oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

  • Plus
Stöten mitt 320, Stöten, Malung-Sälens kommun

Stöten mitt 320

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
1 100 000 kr
35 m²
3 rum
4 667 kr/mån
31 429 kr/m²

Med kanske Stötens bästa läge och Ski in/Ski out finns nu möjligheten att förvärva en lägenhet i Stöten mitt. På översta våningen bor du på 35 kvadratmeter med komplett kök, badrum i kakel och klinkers och två sovrum om total 4+1 bäddar. Både torkskåp och garderober finns och från storstugan utgång till balkong i soligt sydväst-läge. I byggnaden tillhandahåller föreningen gemensamma sällskaps utrymmen, vallarum, skidskåp, tvättstuga samt både herr och dambastu med tillhörande relaxavdelningar. Möbler och inventarier ägs av föreningen men byts ut med tiden och efter slitage. Skidförråd finns på balkongen samt utanför entrén mot backen. Bostaden hyrs ut via Stöten i Sälen. Hyresintäkter om ca 70.000kr per vintersäsong. Intäkterna betalas ut i mitten på maj och regleras mot månadsavgiften. Med högsta fallhöjden i Sälen och med 50 skidbackar för alla nivåer vågar vi nog säga att du har Sälens bästa skidåkning precis utanför lägenheten. Vill du åka längdskidor finns 45 kilometer skidspår för både klassisk åkning och skate. Stöten som anläggning erbjuder restauranger, barer, caféer, bowling och butiker. Tillträde efter överenskommelse. För visning och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Erk Olsmyran 10A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Erk Olsmyran 10A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
3 995 000 kr
104 + 10 m²
6 rum
5 200 kr/mån
38 413 kr/m²

I stilla natur på Erk Olsmyran finns Brf Norra Fjällvyn med sina ljusa och trevliga bostadsrätter. Erk Olsmyran 10A har en boarea på 104m² med fyra sovrum, trevliga sällskapsytor och ett stort förråd. På entréplan finns kök och allrum i öppen planlösning med ryggåstak och stora fönsterpartier. Köket har svarta stilrena luckor, är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll och ugn. Braskaminen är centralt placerad i storstugans mitt och värmer gott efter en dag ute på äventyr. Här finns också två av fyra sovrum, varav ett av dessa har dubbelsäng. Innanför badrummet med WC och dusch finns husets teknikrum/tvättstuga som rymmer tvättmaskin, torkskåp och ho för att förenkla rengöring samt torkning av utrustning och kläder. En trappa upp finns en WC, de två andra sovrummen samt utrymme för tv-hörna med bäddsoffa, vilket möjliggör ytterligare sängplatser. Vidbyggt intill huset vid entrén finns ett stort förråd som också kan användas till skotergarage. Med endast fem minuters bilväg till Lindvallen och Experium är man snart mitt i pulsen vad gäller skidåkning, restauranger, caféer, nöjen och butiker. Under barmarksperioden finns äventyret precis utanför dörren om man vill uppleva naturen, cykla, springa eller vandra. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för visning och mer information!

Viktors Lodge, Rum 12, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Viktors Lodge, Rum 12

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
SkandiaMäklarna Sälen
2 800 000 kr
35,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 122 kr/mån
78 431 kr/m²

Vid Sälfjällsstorgets kärna och hjärtat i Lindvallen saluförs nu en svit i Viktors Lodge. Viktors Lodge slog upp dörrarna 2020 och var i Sälen först i sitt slag med att erbjuda möjligheten till att förvärva en bostadsrätt i hotellutförande med ett hotellkoncept. Rum 12 är en svit om 35,7 kvm med separat vardagsrum med soffgrupp samt ett sovrum med dubbelsäng och en extra bädd, här finner du härliga materialval likt hotellets allmänna ytor samt ett stort och rymligt badrum med kakel och klinker. Rummet ligger på entréplan och har balkong i österläge. Denna typ av boende passar både dig som vill göra en investering med väldigt goda uthyrningsintäkter men också som värderar service, centralt läge och en semester utan vardagliga måsten om du vill besöka hotellet själv. För ett självkostnadspris ingår all hotellservice som du kan tänkas önska såsom frukost, städning och ny bäddade sängar varje dag. Hotellet ligger i direkt anslutning till Restaurang Viktors och Viktors Bistro. Tillhörande varje rum finns låsbart skidförråd som man får låna under vistelsen och en gemensam relaxavdelning med bastu + gym. Hotellet har egen bilparkering och på andra sidan vägen finns busshållplats. Med Skistars skipass åker man gratis med buss mellan anläggningarna. Kontakta ansvarig mäklare Oskar för mer information.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 52