Bjurfors Västerås

Bjurfors Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringduvegatan 69, Råby, Västerås kommun
  • Mån 13 maj
Ringduvegatan 69, Råby, Västerås kommun, bild 2
Ringduvegatan 69, Råby, Västerås kommun, bild 3

Ringduvegatan 69

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
650 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/3
4 721 kr/mån
9 155 kr/m²

Boende med radhuskänsla! Hjärtligt välkommen till denna synnerligen välplanerade 2:a om 71 kvm i markplan på gaveln! Lägenheten karaktäriseras av funktionellt kök med väl tilltagen matplats samt rymligt vardagsrum. Utöver detta stambytt badrum med tvättmaskin, ett rogivande sovrum samt exemplariska förvaringsmöjligheter både i lägenheten och externt via förråd. Stenlagd uteplats. Välskött och stabil förening. Populärt och lugnt läge! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fullerö brygga 23, Fullerö Strand, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Fullerö brygga 23, Fullerö Strand, Västerås kommun, bild 2
Fullerö brygga 23, Fullerö Strand, Västerås kommun, bild 3

Fullerö brygga 23

Fritidshus
Fullerö Strand, Västerås kommun
1 950 000 kr
65 + 20 m²
2 rum
1 820 m² tomt

Drömmer du om att bo med panoramautsikt över Mälaren? Då är detta din chans att förverkliga den drömmen! Vi presenterar en unik möjlighet att förvärva ett hus med enastående sjötomt på arrende som sällan kommer ut på marknaden. På Fullerö Brygga njuter du av lugnet och skönheten i naturen medan du tar in de hisnande vyerna över Mälaren. Fantastisk fin sjötomt med egen brygga och ett rogivande läge endast 10 min från Västerås City. Huset som har permanentstandard är ombyggt 2005. Bostaden erbjuder fullutrustat kök, ett stort vardagsrum i vinkel med fantastisk vy. Badrum med wc/dusch/tvättmöjligheter. Ett stort sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Braskamin och luftvärmepump för uppvärmning och trivsel. På tomten finns en extra stuga om ca 20 kvm som nuvarande ägare nyttjar som gästhus med möjlighet till flertalet extra sängplatser. Även förrådsbyggnader finns för förvaring. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för privatvisning.

  • Premium
Furugatan 1B, Haga, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Furugatan 1B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 050 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
3 707 kr/mån
25 000 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna inbjudande 2:a om 42 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten karaktäriseras av genomgående hög fräschör, generösa ljusinsläpp samt balkong. Utöver detta påträffas även praktiskt kök med gott om förvaring, stort och luftigt vardagsrum, nyrenoverat och helkaklat badrum samt rogivande sovrum. På Furugatan bor ni på attraktiv adress i stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Låg belåningsgrad (3243 kr/kvm enligt årsredovisning 2023). Kabel-TV (grundutbud) samt bredband via Bahnhof 250/250 mbit/s ingår i månadsavgiften. Grönskande omgivning med härliga promenadstråk samt närhet till matbutik och allmänna kommunikationer som snabbt tar dig till Västerås City. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fogdegatan 3D, null, Köpings kommun

Fogdegatan 3D

Lägenhet
Köpings kommun
845 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
3 956 kr/mån
10 833 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna underbara 3:a som erbjuder en fridfull tillvaro högst upp i huset! Belägen i ett eftertraktat gavelläge, omges bostaden av en harmonisk atmosfär och strålande naturligt ljus från fönster i tre väderstreck. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig utrymme att umgås, laga god mat och skapa minnen tillsammans med nära och kära. På den möblerbara balkongen kan du njuta av ditt morgonkaffe eller avslappnande stunder under stjärnorna. Med två rogivande sovrum och generösa garderober finns det gott om plats för både vila och förvaring. Det fräscha och helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet och vardagliga lyx. Föreningen är välskött med god ekonomi och erbjuder dig även tillgång till ett eget gym, vilket gör det enkelt att hålla sig i form. Denna pärla är perfekt belägen med närhet till allt du behöver – mataffärer, restauranger, skolor och förskolor. Dessutom finns grönområden och rekreationsmöjligheter runt knuten för avkoppling och motion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vegagatan 4E, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 4E

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 010 kr/mån
14 860 kr/m²

Trevlig tvåa med fin planlösning. Bekvämt placerad på en ½ trappa . Ljus och luftig med rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydväst. Rogivande sovrum med inbyggd garderob samt klädkammare. Kök med matplats. Här finns det möjligheter att sätta sin egen prägel. Närhet till både högskolan, city och Rocklunda. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Östra Ringvägen 39, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun

Östra Ringvägen 39

Villa
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
575 000 kr
58 + 58 m²
3 rum
1 401 m² tomt

Hjärtligt välkommen till detta trevliga hus med ca 150 meter till sjön nedre Vättern. I lugnt och högt läge finns detta åretruntboende där kommunalt vatten och avlopp är indraget. 1401 kvm stor friköpt tomt och altan på framsidan. Uppfart med plats för flertalet bilar samt en redskapsbod, vedbod och gäststuga. Trivsamt område med närhet till både skog, natur och sjö för både bad och båtplats. Varmt välkommen på visning! Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul gällande dolda fel.

Välljärnsgatan 490, Bäckby, Västerås kommun

Välljärnsgatan 490

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
695 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 5/13
3 779 kr/mån
10 451 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trevliga och välplanerade tvåa med inglasad balkong. Här återfinns ett rymligt vardagsrum, funktionellt kök, bra förvaring via garderober och en stor klädkammare. Förråd på bekvämt avstånd på samma våningsplan. Attraktivt samt lugnt läge i stabil förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Blomstergatan 3C, Gideonsberg, Västerås kommun

Blomstergatan 3C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 012 kr/mån
15 702 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna trevliga 2:a om 57 kvm! Välplanerat boende beläget på våning 3 med balkong. Utöver detta funktionellt kök, rymligt vardagsrum, rogivande sovrum, badrum samt bra förvaringsmöjligheter. Förening med god ekonomi samt välskötta fastigheter. Belägen i attraktiva och populära kvarter med närhet till natur, allmänna kommunikationer samt närservice! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Nyckelbergsvägen 61A, null, Köpings kommun

Nyckelbergsvägen 61A

Lägenhet
Köpings kommun
795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3
5 058 kr/mån
11 778 kr/m²

Denna charmiga 3:a välkomnar dig högst upp i huset med en fridfull atmosfär och fantastiskt ljusinsläpp. Genom den välkomnande hallen möts du av en väl genomtänkt planlösning som erbjuder både komfort och funktion. De två rogivande sovrummen är perfekta för avkoppling och återhämtning, med gott om plats för en god natts sömn. Det praktiska köket är utrustat med en matplats intill fönstret, vilket skapar en mysig atmosfär för måltider och samtal. Det fräscha och helkaklade badrummet är komplett med en egen tvättmaskin, vilket ger både bekvämlighet och tidseffektivitet i vardagen. Steg in i det rymliga vardagsrummet och känn omedelbart hur hemtrevligt det är, med en utgång till den härliga inglasade balkongen där du kan njuta av frisk luft och lugnande omgivningar. Bostaden är belägen i en välskött förening som ger dig trygghet och gemenskap. Dessutom har du alla bekvämligheter inom bekvämt avstånd - från skolor och förskolor till mataffärer och grönområden för avkoppling och rekreation. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Haga parkgata 15A, Haga, Västerås kommun
  • Sön 12 maj

Haga parkgata 15A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 395 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
6 245 kr/mån
20 515 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta gavel-3:a bekvämt placerad endast en halv trappa upp! Stig in genom den välkomnande hallen där du genast känner dig hemma. Det moderna och stilrena köket bjuder in till både matlagning och sociala stunder med sina eleganta ytor och smarta förvaringslösningar. Det fräscha och helkaklade badrummet är även utrustat med en tvättmaskin och är en oas för avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av lugnande stunder och vardagslyx. Härligt ljusinsläpp via fönster. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp via flera fönster. Här finns även utgång till den mysiga balkongen där du kan njuta av soliga dagar. Boendet erbjuder även två rogivande sovrum, varav ena med god förvaring via garderobsvägg. Välskött förening där stamrenovering gjorts så sent som 2021. Här bor du på en attraktiv adress med närhet till allmänna kommunikationer och bekvämt cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visningstid!

  • Plus
  • Balkong
Gruffets holme 24, Gruffets Holme, Västerås kommun

Gruffets holme 24

Fritidshus
Gruffets Holme, Västerås kommun
1 795 000 kr
45 m²
3 rum
1 160 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta charmiga fritidshus om ca 45 kvm med lummig tomt som bjuder in till en sommaridyll. Här finns möjligheten att spendera sommaren en kort promenad till sjön Freden. Detta mycket väldisponerade boende karaktäriseras av ett arbetskök, generöst vardagsrum med en hemtrevlig eldstad som skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kallare kvällar. Utöver detta påträffas även möjligheten till två rogivande sovrum samt ett fräscht badrum med tvättmöjligheter. Den generösa tomtytan på 1160 kvadratmeter erbjuder gott om plats för trädgårdsfester och lek. Enorma möjligheter för odlingar och idag finns uppväxta äppelträd och morellträd. Här finner man även en friggebod för extra sovmöjligheter och ett rymligt förråd/garage. Fantastiska omgivningar med ca 100 m till badstrand samt möjlighet till egen båtplats vid brygga. Välkommen att upptäcka möjligheterna som detta fritidshus har att erbjuda!

Flintmästargatan 55, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Imorgon kl 17:30

Flintmästargatan 55

Radhus
Bjurhovda, Västerås kommun
2 995 000 kr
127 m²
4 rum
164 m² tomt

Välkommen till detta populära området med skog och mark inpå knuten. På perfekt läge i området ligger detta attraktiva radhus med ”egen” täppa och hörnläge. Ett generöst boende med stora ytor i två plan och skyddad uteplats och trädgård. Invändigt karaktäriseras detta boende av ett rymligt samt stilrent kök samt ett rejält inglasat uterum. Vardagsrum samt 3 st rogivande sovrum, separat gäst toalett samt stort fint helrenoverat badrum. Separat grovkök/tvättstuga. Gott om förvaringsmöjligheter. På tomten återfinns dessutom ett rejält förråd som med fördel också kan användas som gästrum/tonårsrum. Lugnt område med närhet till stor fin lekpark, busshållplats, matbutik samt Hälla Shopping! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bomansgatan 30D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Tor 16 maj
Bomansgatan 30D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 30D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 30D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
895 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 189 kr/mån
22 658 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket smakfulla gavel 1:a med stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten karaktäriseras av genomgående renoverade ytskikt, härligt ljusinsläpp samt mycket väldisponerade ytor. Utöver detta påträffas ett rejält kök, allrum med ljusinsläpp via fönster i två väderstreck, estetiskt tilltalande badrum samt en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen i en mycket välskött HSB-föreningen med välskötta fastigheter samt låg skuldsättningsgrad. På Kristiansborg bor ni i mycket lugna kvarter men med kort promenadavstånd till såväl citys mångfacetterade utbud av shopping och nöjen samt Mälardalens universitet. I närområdet finner ni även restauranger samt allmänna kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarö Bygata 317, Barkarö, Västerås kommun
  • Borttagen före visning

Barkarö Bygata 317

Villa
Barkarö, Västerås kommun
4 495 000 kr
137 m²
5 rum
499 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Horn 32, Horn, Västerås kommun
Horn 32, Horn, Västerås kommun, bild 2
Horn 32, Horn, Västerås kommun, bild 3

Horn 32

Villa
Horn, Västerås kommun
3 395 000 kr
76 + 74 m²
5 rum
1 435 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna trevliga villa med idylliskt läge! Bostaden består av en välkomnande hall, nyrenoverat helkaklat badrum samt gäst-WC, trivsamt vardagsrum med braskamin med öppen planlösning till det stilrena köket samt allrum i vinkel mot vardagsrummet. På övre plan finns två rogivande sovrum samt en rymlig möblerbar hall. Utomhus finner du en altan under tak, stort garage och förråd samt en förrådsbyggnad. Yttertak nytt 2022. Det här är ett hus att flytta in och trivas i direkt där många renoveringar är utförda. Oerhört vackra omgivningar och rogivande utsikt från både hus och tomt som upplevs bäst på plats. Varmt välkommen på vising!

  • Premium
Stafettgatan 18, Rönnby, Västerås kommun
  • Idag
Stafettgatan 18, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Stafettgatan 18, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Stafettgatan 18

Villa
Rönnby, Västerås kommun
3 495 000 kr
129 + 158 m²
6 rum
770 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna rymliga familjevilla om hela 129+158 kvm! 1-plan med källare där entréplan karaktäriseras av rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp via flertalet fönster i fil, matrum i anslutning samt väldisponerat kök. Utöver detta ytterligare allrum (kan nyttjas som sovrum), master bedroom med exemplarisk förvaring samt ett till sovrum. Badrum samt separat gäst-WC, båda med naturligt ljusinsläpp. Källarplan erbjuder härlig gillestuga med öppen spis (ej sotad eller kontrollerad), sovrum, separat gäst-WC samt hobbyrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns även dusch/bastu samt tvättstuga. Genomgående visst renoveringsbehov. Vidbyggt garage (nås även inifrån) samt uppfart med marksten. Uppvärmning via fjärrvärme. Härlig, grönskande och barnvänlig tomt med inglasat uterum. Belägen i slutet av återvändsgata. Attraktivt och eftersökt läge med närhet till allmänna kommunikationer, förskola, skola, lekplatser, fotbollsplan, grönområden samt trevlig promenadstråk!

  • Premium
Nygatan 19, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
Nygatan 19, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 2
Nygatan 19, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 3

Nygatan 19

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
750 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1
4 839 kr/mån
11 450 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket tilltalande 2:a på attraktiva Nygatan i Hallstahammar. Lägenheten karaktäriseras av mycket väldisponerade ytor, genomgående fräscha ytskikt samt exemplarisk förvaring via klädkammare. Utöver detta påträffas ett stilrent kök, öppet och socialt vardagsrum, rogivande sovrum samt väldisponerat badrum. Stabil Brf med välskött fastighet. Lägenheten har ett eftersökt och centralt läge med närhet till butiker, restauranger, tågstation, busshållplats med mera! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vegagatan 2B, Vega, Västerås kommun
Vegagatan 2B, Vega, Västerås kommun, bild 2
Vegagatan 2B, Vega, Västerås kommun, bild 3

Vegagatan 2B

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
1 075 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/3
3 471 kr/mån
25 000 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna utmärkt planerade 2:a om ca 43 kvm. Underbart boende som karaktäriseras av rymligt vardagsrum med vackert trägolv, ljuvlig balkong i soligt västerläge samt ett stilrent och kök med full maskinell utrustning. Utöver detta påträffas även ett rogivande sovrum med walk-in closet och helt utan insyn, fräscht badrum samt en välkomnande hall. Ekonomiskt stabil Brf med låg belåningsgrad samt välskötta fastigheter. Lugnt och attraktivt läge på Vega med gångavstånd till centrums mångfacetterade utbud av shopping och nöjen. I närområdet finner ni också närservice samt allmänna kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Trollbacksvägen 44, Tortuna, Västerås kommun
Trollbacksvägen 44, Tortuna, Västerås kommun, bild 2
Trollbacksvägen 44, Tortuna, Västerås kommun, bild 3

Trollbacksvägen 44

Villa
Tortuna, Västerås kommun
3 395 000 kr
153 m²
6 rum
766 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna familjeidyll om 153 kvm! Välbyggt och gediget boende som invändigt karaktäriseras av mycket väldisponerade ytor och stora sociala ytor. Utöver detta påträffas bland annat stort vardagsrum med pelletskamin och öppen planlösning mot kök, fem rogivande sovrum, badrum, gäst-WC, tvättstuga/groventré. Gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare och kattvind. Utvändigt finner ni en härlig grönskande friköpt trädgårdstomt och stort inglasat uterum samt altan. Fiber och garage. Mycket lugnt och eftersökt läge med närhet till natur, golfbana, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gotlandsgatan 5, Norra Gryta, Västerås kommun

Gotlandsgatan 5

Lägenhet
Norra Gryta, Västerås kommun
1 150 000 kr
48,3 m²
2 rum
4 874 kr/mån
23 810 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket tilltalande och väldisponerade 2:a med egen uteplats i soligt söderläge. Lägenheten har en känslan av villaboende med kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Rejält sovrum med stor klädkammare. Badrum med dusch samt separat tvättstuga. Mycket trevlig och stabil Brf med god ekonomi och välskötta fastigheter. Parkering med el-stolpe finns till lägenheten och ingår i månadsavgiften. Separat förråd på gården. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Brahegatan 8A, Centralt, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Brahegatan 8A, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Brahegatan 8A, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Brahegatan 8A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 650 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3
3 140 kr/mån
37 931 kr/m²

Hjärtligt välkomna till detta estetiskt tilltalande drömboende i centrala Västerås! Lägenheten utgörs av ca 43,5 utsökta kvadratmeter. Här har det genomförts en totalrenovering där inget lämnats åt slumpen. Boendet karaktäriseras av stilfulla och moderna materialval, öppen planlösning och betsad fiskbensparkett. Utöver detta välplanerat och rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, iögonfallande kök samt trevlig balkong i bra solläge med utsikt över väl omhändertagen och grönskande innergård. Dessutom erbjuder detta boende helrenoverat och toppfräscht badrum. Lägenheten har en karaktäristisk takhöjd om ca 2,7m. Skensystem med spotlights från Hide-a-lite i vardagsrum och kök. Brf Brahegården är en stabil förening med välskötta fastigheter och låg belåningsgrad (3183kr/kvm enligt årsredovisning -22). Här bor ni med närhet till allt! Mycket eftersökt läge med närhet till universitet samt citys mångfacetterade utbud av restauranger och butiker. Lägenhetsinnehavaren disponerar över två förråd, varav ett beläget i källaren och ett på vinden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Benvägen 46, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Benvägen 46, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Benvägen 46, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Benvägen 46

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
5 432 kr/mån
13 736 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalt nyrenoverade fyra rum och kök på 87 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten karaktäriseras av generösa ljusinsläpp, väldisponerade ytor samt trevlig inglasad balkong i soligt söderläge. Utöver detta påträffas även ett tilltalande kök, stort och luftigt vardagsrum, master bedroom med exemplariska förvaringsmöjligheter, två rogivande sovrum samt helkaklat badrum. Belägen inom en stor och stabil förening med välskötta fastigheter samt låg avgift där både bredband och Kabel-TV ingår i avgiften. Lugnt och populärt område med direkt närhet till flertalet grönområden, skolor och förskolor, mataffärer samt kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Spinnakergatan 1, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Tis 14 maj
Spinnakergatan 1, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Spinnakergatan 1, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Spinnakergatan 1

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 075 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
5 719 kr/mån
39 935 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna utsökta 3:a om 77 magiska kvm! Välplanerat drömboende vilket karaktäriseras av dubbla inglasade balkonger (utsikt mot grönska och Mälaren), estetiskt tilltalande kök med charmigt burspråk, socialt öppen planlösning samt rymligt vardagsrum. Utöver detta rogivande master bedroom med skjutdörrsgarderob, ytterligare ett insynsskyddat sovrum, stilrent badrum med tvättmaskin/torktumlare samt walk-in-closet. Förening med fastigheter i mycket gott skick! I månadsavgiften ingår värme, vatten samt Telia Triple Play. Inom föreningen finns även fantastisk takterrass, gemensamhetslokal, bubbelpool samt bastu (300 kr/dygn). Även övernattningslägenhet finns (300 kr/dygn). Mycket eftersökt läge på Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk, påkostad lekpark, skola, förskola samt allmänna kommunikationer inom bekvämt gångavstånd!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bessemergatan 157, Centralt, Västerås kommun

Bessemergatan 157

Villa
Centralt, Västerås kommun
3 295 000 kr
114 m²
6 rum
374 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade familjeidyll om 114 kvm! Härligt boende vilket karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp, kök med rymligt matrum och utgång till inglasat uterum samt altan. Väl tilltaget vardagsrum. Utöver detta 4 rogivande sovrum, 2 badrum samt yteffektiv tvättstuga. Fjärrvärme samt garage i länga. Insynsskyddad och lättskött tomt med perfekt läge. Lugnt och barnvänligt område! Varmt välkommen på visning!

Brahegatan 17, Centrum, Västerås kommun
Brahegatan 17, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Brahegatan 17, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Brahegatan 17

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
3 395 000 kr
125 m²
4 rum
4 188 kr/mån
27 160 kr/m²

Citynära boende med en totalyta om 125 kvm fördelat på 4 rok. Här bor du i en förening utan lån och ett gott överskott av kapital, vilket innebär att du slipper oroa dig för avgiftshöjning pga ränteläget. En attraktiv och central adress där boendekostnaden blir extremt låg tack vare den låga månadsavgiften, i vilken även egen parkeringsplats med eluttag ingår. Hög fräschör, väldisponerade ytor samt ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Renoverad med stilrent kök, två helkaklade badrum, tre mycket väl tilltagna och rogivande sovrum varav ett med stor klädkammare samt exemplarisk förvaring. Föreningens sex lägenheter har en gemensam balkong och två gemensamma gräsmattor att umgås, grilla och odla på. Här är det lätt att trivas. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 87