Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekgatan 3, Vårgårda, Vårgårda kommun

Ekgatan 3

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 475 000 kr
155 + 25 m²
7 rum
1 134 m² tomt

Villa på lugn återvändsgata i natursköna Lagmansholm! Villan är de senaste uppdaterat med bl a nytt kök, ytskikt, fiber samt bergvärme för fördelaktig drift. Här erbjuds ett rymligt och barnvänligt boende nära naturen. På entréplan finner ni hall, kök som är öppet mot vardagsrum/matplats, tre sovrum, badrum samt groventré med tvättstuga. På ovanvåning finns två sovrum, allrum samt wc. Altan under tak nås från vardagsrummet, eller trädgården. På den asfalterade uppfarten finns ett garage på gjuten platta. Lagmansholm är ett mindre samhälle, beläget mellan Alingsås och Vårgårda. Området är lummigt och naturnära. Vackra cykel och gångvägar finns åt alla håll, och skogarna med deras bär och svamp är milsvida. Skolor & förskolor finns i Hol, Östadkulle, Vårgårda eller Alingsås. Buss tar er från centrala Lagmansholm till Vårgårda på ca 10 minuter. Från Vårgårda nås bl a Alingsås, Göteborg och Stockholm med enkelhet via tåg. Varmt välkomna på visning!

Ingareds skolgata 72, Alingsås, Alingsås kommun
  • Lör 23 mar kl 11:00
Ingareds skolgata 72, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Ingareds skolgata 72, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Ingareds skolgata 72

Radhus
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 095 000 kr
116 m²
4 rum
211 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt radhus i det eftertraktade området Ingared! Detta hem är helt friköpt och erbjuder en härlig livsstil på två våningar med moderna bekvämligheter och två badrum för extra bekvämlighet. Du kommer att uppskatta det ljusa och öppna vardagsrummet med en stilren design som skapar en välkomnande atmosfär. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen, och de två badrummen gör att du slipper trängas vid morgonrutinerna. Njut av den svenska sommaren på de två uteplatserna, där du kan koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av den vackra omgivningen. Området är perfekt beläget med närhet till bra kommunikationer, skola och affärer. Dessutom ligger en underbar badplats bara en kort promenad bort. Med en friköpt status, fantastiskt läge och moderna bekvämligheter, är detta radhus det perfekta valet för dig som söker en bekväm och avkopplande livsstil. Missa inte chansen att göra det till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Knektegårdsgatan 45C, Alingsås, Alingsås kommun
Knektegårdsgatan 45C, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Knektegårdsgatan 45C, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Knektegårdsgatan 45C

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 675 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 671 kr/mån
25 573 kr/m²

Här erbjuds nu en välhållen och omhändertagen lägenhet som fördelar sig över hela 65m². Härlig planlösning med helkaklat fräscht badrum med tvättmöjlighet. Är du eller ni på jakt efter ett boende med gångavstånd till allt vad Alingsås har att erbjuda på några minuter? Då är detta rätt boende för er. Här bor man bekvämt i ett lugnt och stillsamt område med goda bussförbindelser in till centrum, närhet till förskola och skola , matbutiker och trevliga promenadstråk i naturen. Bostaden hittar vi på våning tre av tre, här erbjuds en härlig balkong varifrån du njuter av förmiddagssolen! Nu finns möjlighet till visning och här kan man tillträda både på kort sikt och med lite framförhållning om man hellre önskar det, hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Nygatan 19a, Alingsås, Alingsås kommun
Nygatan 19a, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Nygatan 19a, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Nygatan 19a

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 575 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
5 666 kr/mån
29 598 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyra rummare mitt i centrala Alingsås! Belägen bara en halv trappa upp, erbjuder denna välplanerade bostad på 87 kvadratmeter en perfekt kombination av bekvämlighet och charm. Den generösa och välkomnande hallen leder dig vidare till ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och begränsad insyn, vilket skapar en privat och avslappnad atmosfär. Här finns även tre rymliga sovrum samt ett fräscht badrum, allt i pedantskött skick med fina parkettgolv som bidrar till en stilfull atmosfär. Lägenhetens kök är ljust och smakfullt och här finns gott om plats för matplatsen vid fönstret. Denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm och trivsam boendemiljö, utan också närhet till allt som Alingsås har att erbjuda. Med gångavstånd till centrum, shopping, kommunikationer och ett brett utbud av aktiviteter och restauranger, är detta ett perfekt hem för den som vill ha allt inom räckhåll. Miss inte chansen att förvärva denna pärla mitt i hjärtat av Alingsås. Kontakta oss redan idag för mer information och för att anmäla ditt intresse.

  • Premium
Ödenäs Olofsered 806, Alingsås, Alingsås kommun

Ödenäs Olofsered 806

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 895 000 kr
90 + 11 m²
4 rum
3 206 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna 1-plansvilla med privat läge och naturen in på knuten. Fastigheten ligger på en privat belägen tomt på hela 3206kvm. Här bor du bekvämt i ett plan med hästhage som närmaste granne åt ena hållet och skogen och Laxån som leder ut i sjön Ömmern vid Olofseredsviken. Bostaden fick nytt fräscht badrum 2017 och fördelar sig över vardagsrum, två sovrum, kök samt ett tredje rum som i dagsläget är kombinerat kontor och pannrum. Om du söker en lantligt belägen fastighet där du bor bekvämt i ett plan är detta en bostad som definitivt kan vara något för dig!

  • Plus
Myrvägen 5, Alingsås, Alingsås kommun
  • Lör 23 mar kl 14:00
Myrvägen 5, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Myrvägen 5, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Myrvägen 5

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4 675 000 kr
92 + 92 m²
6 rum
840 m² tomt

I ett naturnära och barnvänligt läge finner du detta stora och välplanerade hus på Myrvägen 5 i Alingsås. Med en yta om 92 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad generöst med utrymme för hela familjen att trivas i. Det ljust och luftiga interiöret skapar en behaglig atmosfär, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finner du även en modern utrustning som gör vardagen både smidig och bekväm. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling, med en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar. Perfekt för sommarens grillkvällar eller bara för att njuta av den vackra omgivningen. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Här kan du bo i harmoni med naturen samtidigt som du har nära till allt du behöver. Välkommen till Myrvägen 5 - en perfekt plats att kalla hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Bergsjövägen 9, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Bergsjövägen 9

Tomt
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
750 000 kr
1,1 ha tomt

Unna dig den lantliga drömmen - ett par mycket vackra tomter till salu i pittoreska Långared! Tomterna ligger på rad med skogen i ryggen och grusväg framför, på den mittersta tomten har i närtid ett förhandsbesked för ett fritidshus med en byggyta på 50 kvm och ett inrett loft funnits, men gått ut. Här kan du skapa ditt eget drömhus som passar perfekt in på platsen. 2:19 är 3 281 m² 2:20 är 2 467 m² 2:21 är 5 374 m² Ta en titt på webben för att hitta nyckelfärdiga hus som uppfyller dina krav och önskemål. Dessa tomter ligger bara 15 minuter från Alingsås med bil och en busshållplats finns 15 minuters promenad bort. Tomterna omges av skog och en mindre bäck rinner genom fastigheterna. Bergsjövägen ger dig lätt tillgänglighet till alla tre tomterna. Kan du inte på utsatt visningstid? Oroa dig inte - du kan på egen hand besöka fastigheterna när som helst. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och svar på eventuella frågor. Tveka inte, ta chansen att förverkliga dina lantliga drömmar idag!

  • Premium
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Ekhagegatan 7, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Ekhagegatan 7

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 975 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/4
8 667 kr/mån
33 974 kr/m²

Denna otroligt fina lägenhet i markplan ger dig en härlig villa känsla med hela 117 kvadratmeter att disponera. Här finns gott om plats för vardagslivet och sociala tillställningar. Området erbjuder närhet till skolor, barnomsorg, naturen, centrala Alingsås samt den vackra sjön Mjörn som bara är några minuter bort. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med genomgående sobra färgval och bjuder på upp till 4 sovrum för dig som vill utnyttja den generösa planlösningen till fullo. Två badrum bidrar till extra bekvämlighet i vardagen. Utöver den fina interiören har du också möjlighet att följa solen från morgon till kväll från två fina uteplatser som bekvämt nås från vardagsrummet. Höjdpunkten är den bekväma hissen som tar dig direkt till din egen garageplats – en trygg och praktisk lösning året runt. Du behöver aldrig mer oroa dig för parkering, och invändigt i lägenheten finns även generösa förvaringsmöjligheter samt ett eget förråd i anslutning till parkeringen. Föreningen har också verkligen satsat på din och dina gästers bekvämlighet. Gästrum står till förfogande, vilket gör det smidigt för dina besökare att bo nära dig. Dessutom har föreningen en pool som du kan hyra för avkoppling och relax – ditt eget lilla spa inom räckhåll. Välkommen till en kvalitativ lägenhet med villa känsla där du bor bekvämt i en omhändertagen och fin förening!

  • Premium
  • Hiss
Kärtared Missionshuset, Alingsås, Vårgårda kommun

Kärtared Missionshuset

Villa
Alingsås, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 590 000 kr
180 + 23 m²
8 rum
2 073 m² tomt

Välkommen till Kärtareds gamla missionshus – en historisk pärla som har genomgått en omfattande renovering de senaste åren och är nu redo att välkomna sina nya ägare! Efter den stora takbelagda verandan är passerad möts du av den charmiga atmosfären i huset. Här finner ni fem sovrum, varav tre bekvämt belägna på entréplanet. Köket är modernt och öppet, med tre allrum i fil som skapar en social och inbjudande atmosfär. Allrummen imponerar med sina höga takhöjder. Från dessa nås ett inglasat uterum, samt trädgården, som är en fröjd för ögat, med välskötta gatstensgångar som leder er genom frodig växtlighet och till det charmiga växthuset där du kan odla dina egna favoritblommor eller grönsaker. Trädgården är plan och kantas av skog och åkermark. Dubbelgaraget med en gjuten platta är förberett för golvvärme och erbjuder optimal förvaring och skydd för dina fordon. För pendlaren är läget idealiskt, med busshållplatsen vid Kärtaredskorset ett stenkast bort. Skolbussen stannar utanför huset. Resan till Alingsås eller Vårgårda tar endast 10 minuter med bil, vilket ger dig smidig tillgång till städer och bekvämligheter. Den gedigna renovering som genomgåtts i huset har utöver en stor modernisering tagit väl hand om tidstypiska detaljer och delvis inneburit att grunden har gjutits och tillförts golvvärme. Solcellsanläggning på 17 MWh med uppskattad normal förbrukning om 15 MWh/år, vilket med dagens årsförbrukning om 11,4 MWh (varav 2,25 MWh elbil) gott och väl ska täcka bostadens energibehov! I tillägg till detta har bostaden en vattenmantlad kamin i matsalen, vilken är kopplad till en ackumulatortank som samkör med bergvärmen. Huset är verkligen en kombination av modern komfort och praktiska lösningar. Välkommen till ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa den perfekta livsstilen.

Skogskullegatan 29, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Lör 23 mar kl 09:30
Skogskullegatan 29, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Skogskullegatan 29, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Skogskullegatan 29

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 485 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 493 kr/mån
30 679 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyra rummare som erbjuder både bekvämt boende i ett barnvänligt område vid sjön Mjörn. Belägen i ett populärt villaområde med radhuskänsla, ger denna lägenhet dig en harmonisk och trivsam atmosfär. Detta hem är perfekt för den aktiva familjen med närhet till naturen och sjön Mjörn, där du kan njuta av promenader och friluftsliv. Med fönster i tre väderstreck får du en härlig ljusinsläpp och en känsla av rymd i varje rum. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet har du också direkt utgång till en rymlig altan, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Altanen är generöst tilltagen i storlek, vilket ger gott om plats för möbler och möjlighet att njuta av soliga dagar eller kvällar. Med tre välplanerade sovrum finns gott om utrymme för hela familjen. Badrummet är smakfullt inrett och har även en praktisk tvättavdelning. Lägenheten är i fint skick och erbjuder en bekväm och modern livsstil. Detta boende har också fördelen av att vara inom bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, som endast är cirka 30 minuter bort. Det gör det möjligt att kombinera det lugna livet nära naturen med stadens bekvämligheter och arbetsmöjligheter. Varmt välkommen att visa ditt intresse genom att skicka in din anmälan redan nu för möjlighet till visning!

  • Premium
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 2
Kvarnabovägen 44, Sollebrunn, Alingsås kommun, bild 3

Kvarnabovägen 44

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 595 000 kr
81 m²
4 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till din drömvilla i natursköna Sollebrunn! Denna nyligen färdigställda enplansvilla, med sitt lugna läge och närhet till den frodiga naturen, erbjuder den perfekta harmonin mellan modern bekvämlighet och naturlig skönhet. Med tre rymliga sovrum är detta det perfekta hemmet för den växande familjen eller för den som önskar generöst med utrymme. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär, medan de öppna planlösningarna ger möjlighet till en flexibel och mångsidig inredning. En välskött trädgård omger villan, vilket ger möjlighet till lugna stunder och underbara utomhusaktiviteter. Njut av den fridfulla tillvaron och samtidigt ha bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter och service. Här kan du skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta steget mot att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni med naturen i denna vackra enplansvilla i Sollebrunn!"

  • Premium
Prästerydsvägen 51D, Torvmossen, Alingsås kommun
Prästerydsvägen 51D, Torvmossen, Alingsås kommun, bild 2
Prästerydsvägen 51D, Torvmossen, Alingsås kommun, bild 3

Prästerydsvägen 51D

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 750 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/3
6 849 kr/mån
39 894 kr/m²

Denna underbara vindslägenhet med en genomtänkt planlösning är en riktig pärla! Med sina generösa ytor, rundgång och en balkong som vetter mot väster kan du se fram emot avkopplande stunder med fantastiska solnedgångar. Den sociala och öppna umgänges ytan är perfekt för familjen eller för att bjuda in vänner och släkt till trevliga tillställningar. Här njuter du av det bästa kvällssolsläget högst upp i huset, och det ger dig en känsla av rymd och frihet. Läget är oslagbart med närhet till naturen och sjön Gerdsken, samtidigt som du har bekvämt avstånd till handelsområdet Vimpeln och centrala Alingsås. En kort cykeltur tar dig till allt du behöver, vilket ger dig en smidig och bekväm livsstil. Denna lägenhet är inte bara praktisk och bekväm utan har också massor av karaktär. Du kommer att älska att kalla detta ställe för ditt hem. Välkommen på visning till en lägenhet som som är värd att uppleva på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kristineholmsvägen 19A och 19B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kristineholmsvägen 19A och 19B

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
5 195 000 kr
200 m²
10 rum
754 m² tomt

Välkommen till Kristineholmsvägen 19A, en fastighet som inte bara erbjuder ett hem utan två! Det stora huset som fördelar sig på130 kvm över två plan, öppnar upp för en varm och inbjudande atmosfär från första steget in i bostaden. Entréplanet bjuder på en rymlig hall som hälsar dig välkommen, ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter, en stilfull toalett, ett vardagsrum och matsal komplett med charmig kakelugn som skapar en mysig stämning. Generös takhöjd och väl tilltagna ytor gör detta till en perfekt plats för trivsel och umgänge. Det rymliga och gedigna köket leder dig ut till ett härligt uterum som passar perfekt för avkoppling och sociala stunder! Via generösa skjutbara fönsterpartier når du ut till trädgården och altan med jacuzzi där man kan njuta av avslappnande bad året om. På övervåningen finner du en hall som leder till fyra sovrum i olika storlekar, badrum med dusch, wc och kommod, samt en balkong med sydvästläge för soliga eftermiddagar. Utöver det huvudsakliga boningshuset har du också möjligheten att dra nytta av det andra huset, Kristineholmsvägen 19B. Med sina 70 kvm erbjuder detta hus en välplanerad bostad med kök, vardagsrum, sovrum och wc i entréplan samt ytterligare två sovrum, och ett mindre badrum på övervåningen. En perfekt möjlighet för dig som vill ha en extra inkomstkälla genom uthyrning eller ha möjligheten till generationsboende. Möjligheterna för denna fastighet är stora. Fortsätt med befintlig hyresgäst för en stabil inkomst eller omvandla detta till ett generöst boende för den stora familjen med gott om plats och flexibilitet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson på 0709-950910 för mer information eller boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun
  • Idag kl 16:30
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11B, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
24 735 kr/m²

Välkommen till ert framtida hem på Nolby, Alingsås! Detta bostadsrättsradhus är en pärla i barnvänliga omgivningar och har allt du behöver för en harmonisk livsstil. Med fem rum och kök, inklusive tre sovrum, vardagsrum och ett rymligt rum om 30 kvm i källaren, finns gott om plats för hela familjen och utrymme för olika aktiviteter. Beläget högst upp i Nolby har du förmånen att njuta av en fantastisk utsikt åt norr över ängar och natur. Lekplatser och grönskande skogsområden skapar en perfekt miljö för barn och en känsla av lugn för alla. I tillägg är det bara ett par minuters promenad till skola och förskola. Köket är hjärtat av hemmet och sätter tonen för en modern och trivsam atmosfär. Det gröna Bodbyn-köket installerades 2020 och ger en fräsch touch till bostaden. Badrummet, med sin ljusgröna kulör, renoverades 2001 och inkluderar en praktisk tvätt & torkmaskin. Det finns också ett extra rum i källaren, vilket ger flexibilitet för att skapa ett kontor, ett underhållningsrum eller en plats för hobbyaktiviteter som pingis eller musik! Missa inte chansen att uppleva detta unika hem. Kontakta oss för mer detaljer eller för att boka en visning – det här är verkligen en möjlighet du inte vill gå miste om!

  • Premium
Egen lokal i expansiva Sävelund, null, Alingsås kommun
  • 18 lediga bostäder

Egen lokal i expansiva Sävelund

Övrigt
Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
fr. 1 399 000 kr
1 rum

Missade du chansen att investera i din egna lokal i första etappen? Ingen fara, nu kommer vi tillbaka med en ny möjlighet! Efter ett slutsålt första projekt i Alingsås är vi nu glada att kunna presentera ännu ett projekt av Egenlokals eftertraktade koncept med friköpta industrilokaler. Intill första etappen, på Krangatan 17 i Sävelund planeras ännu en huskropp att byggas innehållande 18 lokaler. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 399 000 kr Pris för gavelenhet: 1 599 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Observera att kvarvarande yta söder om lokalerna enligt situationsplanen ej kommer att ingå i samfälligheten. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Anton Nilsson, [email protected], 0709- 95 09 02 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/savelund-etapp-2 finns ytterligare information.

  • Nybyggnadsprojekt
Harabergsgatan 29, Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 21 mar kl 17:15

Harabergsgatan 29

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 195 000 kr
106 m²
5 rum
702 m² tomt

Välkommen till Harabergsgatan 29 och denna enplansvilla på eftertraktad villagata i det fridfulla Herrljunga. Fastigheten är belägen på lugn återvändsgata och här bor du bekvämt i ett plan men med alla tänkbara bekvämligheter för en bekymmersfri vardag. Bostaden fördelar sig över 106kvm på tre sovrum i olika storlek. Ett rymligt kök med bra arbetsytor, skafferi samt gott om förvaring via gott om överskåp. Kyl och frys är i fullhöjd. Den charmiga kakelugnen i det trevliga vardagsrummet skapar en varm atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med nära och kära, denna har inte använts av nuvarande ägare så bör besiktigas innan användning. I anslutning till vardagsrummet byggdes det 2009 till ett uterum på ca 15kvm, detta ligger med fönster i söder och västerläge och i anslutning till altanen skapar det en trevlig oas på baksidan där man kan koppla av året om. Här kan du njuta av solen som värmer upp och duka upp för trevliga middagar med vänner och familj. Via altanen som sträcker sig runt fastigheten kan du följa solens strålar under dagen. En ytterligare bekvämlighet är garaget på uppfarten där du bekvämt kan parkera bilen och innanför garaget har du även ett generöst förråd för diverse förvaring. Att bo på Harabergsgatan 29 innebär att du lever bekvämt på ett enda plan, och dessutom på en återvändsgata som bidrar till en lugn och avkopplande atmosfär. Anmäl dig till visning eller kontakta mäklare Johan Andersson på 0709-950910 för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Hagagatan 5, Sollebrunn, Alingsås kommun

Hagagatan 5

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 790 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
2 110 m² tomt

Välkommen till denna drömlika bostad – ett rött 1,5 planshus från 1928 med vita knutar, som bjuder in till en genuin innegårdskänsla och en unik boendemiljö. Med en ekonomibyggnad som erbjuder generös förvaringsplats i nederplan och inredda rum på ovanplan om ca 50 kvm, får du här både utrymme och möjligheter att förverkliga dina idéer och drömmar. Slå dig ner och njut på den härliga uteplatsen, belägen på den lummiga innergården, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammanhang. Invändigt har huset genomgått en omfattande totalrenovering av nuvarande ägare, som valt sobra och neutrala kulörer för att skapa en tidlös atmosfär. Det blir en fröjd att inreda ditt nya hem och sätta din egen prägel på det redan vackra utrymmet. En vattenmantlad vedspis i köket är en riktig bonus och inte bara skapar en mysig atmosfär utan håller även nere värmekostnaderna under de kalla årstiderna. Här får du både bekvämlighet och ekonomiskt tänkande i ett. Vedspisen är kopplad till en ackumulatortank med cirkulationspump, och vill man inte elda så värms det via elpatron istället! Trädgårdsälskare kommer att älska den fantastiska fruktträdgården på fastigheten, där du kan njuta av allt från smakrika havtorn till saftiga persikor. Och med många blommande växter i de prydligt anlagda rabatterna, får du här möjlighet att beundra växter som har planterats och vårdat under generationer. Tomten är även så stor, så möjligheten finns att stycka tomten i två delar. Belägen i hjärtat av Sollebrunn, kan du enkelt promenera till skola, förskola och mataffär, vilket gör livet både bekvämt och praktiskt. Detta unika hus, med sin historiska charm och moderna bekvämligheter, kommer snabbt att bli din drömboende! Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka alla underbara möjligheter som denna bostad har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Svansjövägen 7, Alingsås, Alingsås kommun

Svansjövägen 7

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 950 000 kr
99 + 10 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Svansjövägen 7 och denna trevliga villa med fantastisk utsikt över sjön Anten. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd ned till bad och båtplats. Villan har nyligen genomgått en hel del renoveringar med bl.a. ett helt nytt badrum och en ny stor altan i ett soligt läge. Kliv in i detta hus och upptäck den utmärkta planlösning som ger ett bekvämt och praktiskt boende. Villa som är om totalt 99 kvm fördelar sig på 5 RoK varav 4 stycken sovrum, ett kök som ligger öppet mot vardagsrum, en separat tvättstuga/groventré samt ett helt nytt helkaklat badrum.

  • Plus
  • Uteplats
Simmenäsvägen 142, Alingsås, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 142

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 450 000 kr
90 m²
974 m² tomt

Välkommen till Simmenäsvägen 142 - en pärla belägen strax utanför Alingsås på en vacker udde. När du kliver ut från bostaden har du bara cirka 100 meter ner till bryggan, där du kan njuta av härliga morgon- och kvällsdopp samt ha din egen båt. Detta ger dig fantastiska möjligheter att uppleva vattnets frihet och skapa minnen för livet. Huset är en pärla i ett plan och har varsamt tagits om hand under åren. Här finner du bekvämt allt du behöver på ett och samma plan. Med två sovrum, vardagsrum och kök finns det gott om utrymme för dig och din familj att trivas. Dessutom finns det ett isolerat "gästhus" på tomten, som kan användas som extra utrymme för gäster eller för att förverkliga dina drömmar om en hobbylokal eller arbetsrum. Simmenäsvägen 142 erbjuder inte bara en vacker omgivning och närhet till naturen, utan även bekvämligheten av att ha Alingsås stad inom räckhåll. Här kan du utforska stadens kulturella evenemang, njuta av en god middag på någon av de många restaurangerna eller ta en fika på en mysig café. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Vetevägen 3, Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vetevägen 3

Lägenhet
Vårgårda, Vårgårda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
4 159 kr/mån
25 833 kr/m²

Vetevägen 3 erbjuder en unik möjlighet att äga en kvadratsmart tvåa på 54 kvadratmeter med påkostade tillval i en modern byggnad från 2018. Det här är inte bara en lägenhet, det är ett hem där du kan njuta av alla bekvämligheter och en fantastisk balkong med sol under stora delar av dagen och kvällen. Planlösningen är mycket trevlig med ett kök som har en öppen och rymlig känsla. Köksön ger extra arbetsyta och är perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Vardagsrummet är väl tilltaget och har en utgång till balkongen. Dessutom finns det gott om plats mellan vardagsrummet och sovrummet för att skapa en matsals- eller arbetsplats. Sovrummet är välplanerat med gott om förvaring tack vare den generösa garderobsväggen och har naturligt ljus som strömmar in från två håll. Badrummet är modernt och funktionellt, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna och en praktisk kommod med spegelskåp. Denna bostad har ett attraktivt läge högst upp i byggnaden och den tidigare ägaren har gjort flera tillval för att förbättra bostaden ytterligare, vilket gör den till ett fantastiskt boende med stil och komfort. Missa inte chansen att äga en av områdets bästa tvåor. För mer information eller för att boka en visning, kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson på telefonnummer 0709-950910!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun

Kyrkestensvägen 11A

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 275 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 125 kr/mån
28 982 kr/m²

Välkommen till Kyrkestensvägen 11A i charmiga Nolby, där denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av utrymme, läge och gemenskap. Här kan du skapa nya minnen och uppleva bekväm och avslappnad livsstil. Beläget bara en stenkast från skola och förskola är detta hemmet du har letat efter om du har familj eller planerar för en. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det trevliga promenadstråk i skogen som nästan ligger i din bakgård. När du behöver handla är det bara en kort promenad till den lokala mataffären. Du har allt du behöver inom räckhåll! Denna bostad är något speciellt, då den ligger i ett eftertraktat gavelläge. Det innebär att du bara har grannar åt ena hållet, vilket ger dig extra integritet i hemmet. Precis utanför din dörr finns en av flera lekplatser, vilket gör det till den perfekta mötesplatsen för de yngre i familjen. Här kan barnen leka tryggt och du kan koppla av medan de har kul. Även om du bor i ett lugnt område tar du dig snabbt och enkelt in till centrum där mysiga restauranger, gågator och caféer väntar på att upptäckas. Det är den bästa av två världar - lugnet i Nolby och pulsen i staden. Denna bostad har genomgått flera renoveringar under årens lopp. Köket är stilfullt och praktiskt, renoverat för ca 20 år sedan. Badrummet är helt nytt och har utrustats med stilfulla materialval för en modern och bekväm känsla. Du kan flytta in och njuta direkt utan att oroa dig för större renoveringar. Om du är intresserad av att uppleva detta fantastiska hem på plats eller om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Detta är en unik möjlighet att äga en rymlig bostad med stor potential i ett gavelläge som sällan blir tillgängligt på marknaden. Vänta inte, detta kan vara ditt drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Kulltorpsgatan 5, Ingared, Alingsås kommun
  • Ons 27 mar kl 18:00

Kulltorpsgatan 5

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
3 075 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/3
6 495 kr/mån
34 551 kr/m²

Upptäck drömlägenheten i Övre Parkvillan - ett eftertraktat tillfälle! Nu har du chansen att förvärva en av de åtråvärda lägenheterna i Övre Parkvillan. Denna bostad är en smakfull pärla belägen på andra våningen av tre och erbjuder en rejäl balkong med utmärkt solläge och total avskildhet, med en fantastisk utsikt mot skogen. Lägenheten är belägen i den populära stadsdelen Ingared, i det senast etablerade området. Den Övre Parkvillan är fördelaktigt placerad med en vacker lövskog som grannskap. Med sin placering långt in på Kulltorpsgatan, intill lekplatsen, är det enkelt att parkera bilen på parkeringsplats som ingår i månadsavgiften precis utanför huset. Övrig parkering sker på allmän gata Med sina 89 kvadratmeter är bostaden välplanerad och effektiv, med två sovrum, kök med köksö och vinkyl med vardagsrum i en öppen planlösning, samt badrum och gästtoalett, möjlighet finns även att bygga till ett sovrum i det stora vardagsrummet. Från det modernt utrustade köket kan du enkelt nå den soliga balkongen med en underbar utsikt över skogen. Hela bostaden genomsyras av en klanderfri stil med neutrala och stilrena materialval. I avgiften ingår värme, kallvatten, sophantering och parkeringsplats Individuell mätning av varmvatten. dvs varje bostad betalar för det man förbrukar och det debiteras av föreningen ihop med månadsavgiften. Ingared erbjuder närhet till allt du behöver. För barnfamiljer finns både förskola och skola upp till årskurs 6 i området, men denna lägenhet passar också utmärkt för äldre som söker en bekväm och praktisk bostad med en känsla av hemtrevnad. I samhället finns också en mysig badplats, motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner, samt en populär skateboardramp och mycket annat. Hemsjö IF är den framstående idrottsföreningen i området och erbjuder aktiviteter som fotboll, bandy och gymnastik/boule. Ingared är en livfull by med närhet till affärer, vårdcentral, äldreboenden och bibliotek. Strax intill samhället ligger den vackra kyrkan i Hemsjö. För dem som önskar resa till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter via buss, tåg och bil. Tveka inte att höra av dig för mer information och möjlighet att delta i en kommande visning av denna attraktiva bostad. Nuvarande ägare önskar sälja pga att de letar lantlig villa. Läs mer om huset och föreningen på brfovreparkvillan.se

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jungmansgatan 5B, Alingsås, Alingsås kommun

Jungmansgatan 5B

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 825 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 941 kr/mån
27 652 kr/m²

Här erbjuds en totalrenoverad 2-rumslägenhet med hög standard! Stig in i din nya, helt nyrenoverade bostadsrätt högst upp i byggnaden. Alla ytskikt, kök, badrum samt el är precis slutfört. Med 66 kvm erbjuder detta modernt designade hem både stil och komfort. Påkostat och fint kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och sovrum. Närheten till sjön Gerdsken, affärscentrum, restauranger och stadskärnan gör vardagen bekväm och mångsidig. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Kontakta oss för visning idag.

Knektegårdsgatan 49B, Brogården, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 49B

Lägenhet
Brogården, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 590 kr/mån
27 405 kr/m²

Rymlig tvåa på 65,5kvm i markplan på populära Brogården! Här bor du bekvämt i första plan med balkong och med trevliga sociala ytor som annars är svåra att få till i en tvåa. I HSB-föreningen Brf Solängen 1 har du tack vare föreningens låga belåning en låg månadsavgift som inkluderar det mesta! Köket som är från 2012 är smakfullt renoverat och med en köksö knyter man ihop vardagsrummet och köket på ett smart sätt. I anslutning till vardagsrummet har man även bra plats för matplats eller för den som jobbar hemma, ett hemmakontor. Badrummet är helkaklat och renoverades 2011, här har du bekvämligheter som golvvärme, handdukstork, wc, kommod samt duschhörna. I sovrummet har du gott om plats för förvaring men du får också utan problem plats med en dubbelsäng och även en skrivbordshörna eller liknande. Detta är en mycket trevlig tvåa med ett lugnt läge längst in i området med balkong där du kan njuta av förmiddagssolen . Är detta en bostad som kan passa dig? Kontakta då ansvarig mäklare Johan Andersson eller anmäl dig för visning!

  • Plus
Västgötagatan 2, Alingsås, Alingsås kommun

Västgötagatan 2

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
1 495 000 kr
47 m²
2 rum
3 212 kr/mån
31 809 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna fina tvåa på Västgötagatan 2 på populära Kullingsberg. Med egen ingång i markplan når du via bostadens uteplats in i bostaden. På uteplatsen kan man njuta av eftermiddags och kvällssol. Bostaden fördelar sig över 47kvm och är väldigt kvadratsmart med en öppen trevlig planlösning. Via en välkomnande hall når du in i vardagsrummet där du har plats både för matplats och tv-rum. Från vardagsrummet har du öppet mot det moderna köket som är utrustat med spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin. I vardagsrummet har du generösa fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär i hela lägenheten. Denna lägenhet har ett perfekt läge för dig som vill ha närhet till allt som Alingsås har att erbjuda med gångavstånd både till livsmedelbutik, centralstation samt stadskärnan på bara några minuter. Dessutom finns det parkeringsplats precis utanför huset och en gemensam uteplats på innergården för de boende att njuta av. Kort sagt, denna tvåa på Västgötagatan 2 är en perfekt bostad för dig som vill ha en modern och välplanerad bostad i ett eftertraktat område i Alingsås. Kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson idag för att boka en visning av denna fantastiska bostad och ta chansen att uppleva allt den har att erbjuda.

Visar 1 - 25 av 44