Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Spanielgatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Spanielgatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Spanielgatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Spanielgatan 2

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
9 850 000 kr
107 m²
4 rum
10 599 kr/mån
92 056 kr/m²

Välkommen till denna mycket stilfulla och unika etagelägenhet med känsla av ett häftigt radhus eller townhouse! Detta är en sällsynt pärla i Norra Djurgårdsstaden som erbjuder en kombination av estetik, lyx, komfort och rymd. Bostaden har 3 härliga sovrum på det övre planet som är familjens privata sfär. Med två badrum, tvättstuga, walk-in-closet, fönster i två väderstreck och imponerande 5 meter i takhöjd i kök och vardagsrum, är detta en bostad utöver det vanliga. Föreningen ställer sig positiva till att bygga ett extra rum på ett entresolplan och göra lägenheten till 120-130kvm beroende på vilken lösning man väljer. Med enkla medel kan masterbedroom delas av till ytterligare ett rum. Interiört håller lägenheten mycket hög standard och färg och material är omsorgsfulla val och mycket stilsäkert. Lägenheten har två entréer och en privat uteplats! Välkommen till detta unika boende genom att kontakta oss redan idag för att uppleva detta extraordinära hem själv och välkommen på visning! Kontakta oss idag för att uppleva detta extraordinära hem själv!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Jaktgatan 12, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Jaktgatan 12, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Jaktgatan 12, 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Jaktgatan 12, 4 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
4 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
3 312 kr/mån
86 944 kr/m²

Väldisponerad, modern tvåa med social utformning. Attraktivt belägen högt upp i fastigheten mot innergård. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till generös balkong med grönskande utsikt över vacker gård. Lägenheten är inredd med stilrena materialval med hög standard. Fantastiskt läge med absolut närhet till Lill-Janskogen men samtidigt med gångavstånd till city. Väldigt stabil brf med låg belåning om endast 5253/per m2. Kort kö till garageplats. I föreningen finns dessutom övernattningslägenhet samt tvättstuga.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Jaktgatan 11

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
7 250 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/7
6 568 kr/mån
81 461 kr/m²

Attraktiv lägenhet med ett av de bättre lägena i Norra Djurgårdsstaden. Bra materialval genomsyrar lägenheten vilket skapar en modern känsla. Stor uteplats mot innergården med en härlig trädgårdskänsla. Möjlighet för de små barnen att enkelt på egen hand utforska gården och lekplatsen och hitta nya vänner. Lägenheten består av 3 rum fördelade på 89 kvm. Välkomnande entré med avhängning. Stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot de trevliga köket. Stort kök med plats för en stor familj. Bra badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Rymliga sovrum med gott om förvaring. Hiss direkt utanför dörren som tar dig ned till garaget. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt ekparkett. I anslutning till huset ligger den populära Ekorrparken. Direkt närhet till Stora Skuggan och 4H. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 6, 75 samt 54. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fågelhundsgatan 18, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:45

Fågelhundsgatan 18

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
6 200 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/5
4 349 kr/mån
100 000 kr/m²

Äntligen en lägenhet på populära Fågelhundsgatan till försäljning! Ljus och nyrenoverad 3:a med solig balkong mot innergården. Lägenheten håller genomgående hög standard med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra sovrum med gott om utrymme för förvaring. Stort badrum med kakel och klinkergolv samt tvättmaskin och torktumlare. Belägen i ett lugnt område och med naturreservatet Stora Skuggan samt restauranger runt hörnet. Sjöglimt mot Husarviken och grönområde från vardagsrum och balkongen. Hiss med direkt access till garaget med platser för MC och bil. Perfekta joggingstråk och mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. 10 minuter med cykel till Stureplan. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 5 minuters promenad bort och det går bussar linje nr 6 och 54 från Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slåttervallsgatan 1, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Slåttervallsgatan 1

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/7
2 885 kr/mån
76 489 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden. Luftigt vardagsrum med olika möbleringsmöjligheter. Öppen planlösning gentemot kök. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. Luftigt sovrum med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Helkaklat stort badrum med kombimaskin. Stabil förening med god ekonomi. Parkeringsplats i garage finns att hyra (separat kö) och till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. Bra förening med solid ekonomi samt en övernattningslägenhet som kan användas för endast 300 kr/natt. Garage i huset (separat kö) Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busshållplats som trafikeras av buss 54, 6 och 75. Lekpark för barn ett stenkast från lägenheten. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Jaktgatan 25, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Jaktgatan 25

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
8 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2
5 349 kr/mån
96 453 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna optimalt planerade 4:a om 86 kvm med fint läge i populära Brf Husarvikens park. Interiört finns mycket att bjuda på, bland annat två balkonger, Tre bra sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning mot kök med plats för soffgrupp och en matplats för stora sällskap! Här bor du granne med Husarviken och trevliga promenadstråk och med utsikt mot Klockparken. Föreningen är en Norra Djurgårdsstaden bästa med låg belåning och mycket god ekonomi. För den som gillar aktiviteter så finns det både motionsspår, längdspår, Kungliga tennishallen, Östermalms ryttarstadion eller varför inte kanotpaddling i Husarviken. Skridskobanan på Östermalms IP och GIH simhall. Närhet till Hemköp eller COOP livsmedelsbutik, gym, affärer samt ett flertal restauranger och caféer i området. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativ buss nr 54 via Stureplan, Kungsträdgården, Slussen samt ny stomlinje nr 6 till Odenplan eller 75:an till Cityterminalen. Flertalet förskolor och lekplatser finns i området samt grönområden runt husknuten. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spanielgatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 2

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
8 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/5
8 782 kr/mån
96 453 kr/m²

4:a i fritt läge med härlig utsikt och ljusinsläpp. 3 rymliga sovrum samt rymligt kök och vardagsrum kombinerat i hörnläge samt utgång til lden stora inglasade balkongen. + Gym i föreningen för medlemmar +2 takterrasser samt chambre separée + Garage med direktaccess från hissen (sep kö) Specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower, tvättmaskin samt torktumlare och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Stilrent industriglas delar av vardagsrummet med sovrummet men som släpper igenom ljus. Föreningen Unité består av tre byggnader som karakteriseras av en enkel rå materialpalett. Fasaderna är av ljus betong men där husen fått olika fönstersättning och betongen olika behandling. I föreningen finns 2 gemensamma takterrasser högst upp i huset och där ena har tillhörande chambre separée och utsikt över Husarviken och Gasverksområdet. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym. Det finns även cykelrum, miljörum samt barnvagnsrum. Garage i föreningen (separat kö) Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. I föreningen finns cykelbutik. Runt hörnet på Bobergsgatan finns COOP matbutik, brödbutik, Sushi, systembolag samt apotek. Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 6 minuter och det går buss linje 6 som är en stomlinje samt nr 75 och buss 54 på Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Kontakta mäklaren för mer info på tel 0733-310101 eller mail [email protected] Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen.

  • Balkong
  • Hiss
Spanielgatan 4, 2 tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4, 2 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 128 kr/mån
99 857 kr/m²

Ring för privatvisning! Panorama fönster och stor balkong i denna lyxiga 2:a. Lägenheten har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av komposit sten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Balkongen har vitpigmenterad trall. (Organic wood) i huset finns för föreningens medlemmar finns gym, garage, takterrass, cykelrum, samt chambre separe festlokal. Föreningen äger marken de står på. Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym. Runt hörnet på Bobergsgatan finns COOP matbutik, brödbutik, Sushi, systembolag samt apotek. Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 6 minuter och det går buss linje 6 som är en stomlinje samt nr 75 och buss 54 på Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Spanielgatan 4, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 962 kr/mån
104 412 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en perfekt 1,5:a högst upp i Brf Unité. Denna lägenhet ligger högst upp och har genomtänkt snygg design med 3,20 i tak samt magisk vy mot gård och Husarviken! Gott om smart förvaring samt påkostade mörkläggningsgardiner från Luxaflex inkluderas i köpet. En trappa upp har du också tillgång till en härlig takterrass! HÖR AV DIG TILL MÄKLARE FÖR VISNINGSBOKNING! Varje lägenhet i Brf Unité har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning. Under våren 2024 byter man fönsterbräda till kompsitsten. Gym samt festvåning med takterrass att tillgå gratis för alla medlemmar, källarförråd, cykelrum och garage i huset!

  • Hiss
Dianavägen 11A, Hjorthagen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Dianavägen 11A

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
6 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 970 kr/mån
90 600 kr/m²

Välkommen till denna unika och topprenoverade lägenhet med öppna generösa sällskapsytor på attraktiva Dianavägen i Hjorthagen! Genomgående renoverad 3:a med exklusiva materialval, öppen planlösning genom hela bostaden, fönster i tre väderstreck, mycket ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Från sällskapsytorna finns utgång till solig möblerbar balkong i söderläge mot lugn innergård. Badrummet är stort och inger en lyxig känsla. Helkaklat med golvvärme ,tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. Två stora rymliga sovrum med plats för dubbelsängar. Genomgående fiskbensparkett i bostaden. Till lägenheten hör två rymliga förråd på vind och källare! Föreningen har god ekonomi samt äger marken. Perfekt lägenhet för både familjen eller paret samt singelhushållet med närhet till både skola, dagis samt flertalet lekplatser i området. Runt hörnet ligger den välsorterade matbutiken Tempo. I området finns även flertalet restauranger. Hjorthagen är ett mycket populärt område med idyllisk småstadskänsla och bra kommunikationer – med både buss och tunnelbana inom 100 meters avstånd och i närheten finns den nybyggda stadsdelen Norra Djurgårdsstaden som erbjuder restauranger, butiker, mataffärer, förskola och promenadstråk längs vattnet. Gång- och cykelavstånd till Stockholms Universitet och KTH. Välkommen på visning av denna toppenfina lägenhet, bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
Jaktgatan 17, 2tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Jaktgatan 17, 2tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
5 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2
4 497 kr/mån
86 508 kr/m²

Stor rymlig 2:a med extra generös takhöjd och med balkong. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket ger rikligt med ljusinsläpp samt flertalet disponeringsmöjligheter med utrymme för både soffgrupp samt stor matplats för det större sällskapet. Mysig möblerbar balkong i soligt läge. Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng samt annat möblemang, hall med bra förvaring i de inbyggda garderoberna. Helkaklat ljust badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi och med garage i huset med direktaccess från hissen (separat kö) Närhet till matbutik både Hemköp och COOP. Bussar till stan eller Ropsten både nr 54 och 75 samt stomlinje nr 6. Flertalet restauranger och butiker i närområdet. Promenad avstånd till city. Promenad stråk längs Husarviken och grönområden i Lill-Janskogen. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jaktgatan 14 , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Jaktgatan 14

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
4 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 312 kr/mån
85 093 kr/m²

Fantastiskt läge på 2 tr ligger denna trevliga välplanerade 2:a. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger flertalet disponeringsmöjligheter med utrymme för både soffgrupp, matplats samt annat möblemang. Stor möblerbar balkong mot lugn grönskande innergård. Stort sovrum med garderobsvägg för förvaring. Helkaklat ljust badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi och låg belåning. Garage i huset (separat kö). Finns Övernattningslägenhet att hyra för medlemmarna samt tvättstuga och cykelrum. Norra Djurgårdsstaden är en levande stadsdel nära stadens puls med vatten- och naturliv runt hörnet. Här kan du ta promenader intill Lill-Janskogen eller längst vattnet. För den som gillar aktiviteter så finns de både motionsspår, längdspår på vintern, Kungliga tennishallen, padelbanor, Östermalms ryttarstadion eller varför inte kanotpaddling i Husarviken. Närhet till Hemköp eller COOP livsmedelsbutik, gym, affärer samt ett flertal restauranger och caféer i området. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativ buss nr 54 via Stureplan, Kungsträdgården och Slussen eller buss nr 75 till cityterminalen, stomlinje nr 6 går igenom området till Odenplan och karolinska. Flertalet förskolor och lekplatser finns i området samt grönområden runt husknuten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Settergatan 14 , 10 tr av 10 tr vindsvåning!, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Settergatan 14 , 10 tr av 10 tr vindsvåning!

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
7 995 000 kr
76 + 18 m²
3.5 rum
vån 10/10
5 433 kr/mån
105 197 kr/m²

Ring för privatvisning! Unik vindsvåning högst upp i huset med fantastisk utsikt och ljusinsläpp. Lägenheten har nästan 5 meter i takhöjd till nock och lyxiga tillval samt en golvyta om totalt 94 kvm. Attribut såsom snedtak och takfönster samt fönster i rad ger slående utsikt över området vilket gör denna lägenhet unik. Stora generösa sällskapsytor mellan köket och vardagsrummet som har en öppen planlösning där de finns utrymme för både stor matplats samt soffgrupp och annat möblemang. Idag finns två rymliga sovrum samt möjlighet till ett tredje sovrum som idag används som klädkammare. Helkaklat ljust badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför porten har ni närhet till parker och vacker natur, samt mycket goda kommunikationer till Stockholm City. Belägen i Norra Djurgårdsstadens med dess stora serviceutbud. Stort förråd. Garage i huset (separat kö). Även kajakförråd och tillgång till 2 kajaker via föreningen. Föreningen äger marken. Mysig lugn innergård med lekytor för barnfamiljer. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast fyra minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 75 och 6. Endast ca 3 km till Stureplan med 10 minuters cykeltur. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 13