Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 2
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 3

Lunda Mellangården 20A

Gård/Skog
Knivsta kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
8 750 000 kr
147 m²
6 rum
10 ha tomt

Stor hästgård som passar utmärkt för verksamhet eller för egna hästar med möjlighet att hyra ut en eller flera stalldelar. Gården har mycket fina gräshagar med tre ligghallar, en stor ridbana om ca 27x50 m och stall med totalt 21 boxplatser fördelat i tre stalldelar. På gården finns ett renoverat bostadshus om 147 kvm. Här finns även en stor verkstad med en övernattningslägenhet/kontor om ca 95 kvm ovanför. En gård med mycket goda intäktsmöjligheter. Ca 2 ha ytterligare mark håller på att fastighetsregleras till gården, vilket gör total area ca 10 ha. Exceptionellt läge 10 min från Knivsta, drygt 20 min till Uppsala, knappt 20 min till Arlanda och 40 min till Stockholm. Endast 5 min till motorvägspåfart.

  • Premium
Fresta 130, Fresta, Östhammars kommun
  • Lör 25 maj kl 12:00
Fresta 130, Fresta, Östhammars kommun, bild 2
Fresta 130, Fresta, Östhammars kommun, bild 3

Fresta 130

Gård/Skog
Fresta, Östhammars kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
9 500 000 kr
180 m²
6 rum
3,6 ha tomt

Fin hästgård som har ett renoverat bostadshus om ca 180 kvm, stall för 5 hästar, ridbana och ridhus. Gården ligger gemytligt med en mycket trevlig gårdsvy med närhet till Alunda. Bostadshuset ligger inbäddad i vacker grönska från den uppväxta och lummiga trädgården. Stallet är ljust och luftigt med 5 box med sadelkammare och spolspilta med varmvatten. I ladan finns två fölboxar, en lösdrift, en skötselplats för två hästar och foderförvaring. Ridbanan är 22 x 50 m och ridhuset är 22 x 60 m med fint ljusinsläpp genom den perforerade plåten, byggt 2019. Fina både vinter- och sommarhagar varav en med en ligghall. Bra uppvärmningssystem med jordvärme och solceller som ger ca 27 000 kWh/år. Möjlighet finns att förvärva fastigheten JORTSLUNDA 3:3 om ca 7 000 kvm (i direkt anslutning) till gården. Förhandsbesked för en villa har funnits och går att ansöka om igen.

  • Premium
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun, bild 2
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun, bild 3

Lunda Mellangården 18

Gård/Skog
Knivsta kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
45 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Mindre hästgård med ett nyrenoverat och utbyggt torp om ca 60 kvm med 1,7 ha mark med en fin beteshage och en nybyggd lösdrift. Mycket bra ridvägar och gården bredvid har en stor ridbana. Torpet har ett en trevlig entré, allrum med kök, rymlig groventré med tvättstuga och ett helkaklat badrum på entréplanet. På övre plan finns ett allrum och ett stort sovrum. Altan med bra solläge med utgång från allrummet. På fastigheten finns även en liten gäststuga och ett enklare garage med förråd. Exceptionellt läge 10 min från Knivsta, drygt 20 min till Uppsala, knappt 20 min till Arlanda och 40 min till Stockholm. Endast 5 min till motorvägspåfart.

  • Premium
Norrvissjö 144, null, Uppsala kommun
  • Lör 25 maj kl 15:00

Norrvissjö 144

Gård/Skog
Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
7 500 000 kr
247 m²
6 rum
3,4 ha tomt

Trevlig, komplett hästgård med två bostadshus och allt man kan behöva på en hästgård. Här finns ridhus byggt 2019 med innermått ca 20x66 m, ridbana och två separata stalldelar från 2018 och 2019 med totalt 13 fullstora boxar. Gården har fina varierande hagar med två ligghallar/lösdrifter, vintersäkrat vatten i vattenkopp till flera av hagarna och fina ridvägar. På gården finns även en lada med stor verkstad/garage, loge med bra förvaring och solceller installerade 2022 som generar en maxeffekt på 33 000 kWh/år. Bostadshuset är från 1800-talet och på ca 184 kvm med luftiga rum, en trevlig planlösning och en rymlig, lummig trädgård med fruktträd och lekplats. Huset har även en stor altan med pool. Vattenburen golvvärme och pelletspanna ger goda driftskostnader. Bostadshus 2 är 63 kvm, byggt 2007 och renoverat 2022. Uppvärmning med jordvärme. Fiber finns. De goda uppvärmningssystemen till husen i kombination med solcellerna ger låga driftskostnader för gården. 3 mil till Uppsala (36 min) och 10 mil till Stockholm (1h 15 min). Bra förbindelser med snabb access till större vägar med Gävlevägen och E4:an. Närmaste samhälle är Björklinge med skola, matbutik m.m.

  • Plus
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Hammarsgårdsvägen 1

Villa
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
13 800 000 kr
114 + 20 m²
7 306 m² tomt

Fantastisk sjöfastighet med ett smakfullt renoverat stenhus från sekelskifte och en vacker trädgård utöver det vanliga. Placerad i en privat del av Ekolsundsviken med ett ostört läge har fastigheten både en stor relaxavdelning precis vid vattnet, en rymlig privat brygga med båtplatser, brygghus och en egen strand. Den luftiga tomten om drygt 7 300 kvm är insynsskyddad med stora vackra vårdträd och fina, lugna platser för umgänge. Med sin terrassering leder tomten ner till vattnet och skapar en lummig oas där Mälaren skapar en rogivande vy och inramning. Bostadshuset är från 1900 med mycket charm och byggt i sten. Huset har genomgått en varsam och smakfull renovering med stora sociala ytor på entréplan och en privat övervåning med öppen planlösning med sovrum, kontor och lounge. Planlösningen på övre plan kan enkelt göras om till flera sovrum. Vid vattenkanten har en fin relaxavdelning byggts upp med bland annat spabad, loungerum och bastu med panoramafönster mot den privata viken utanför. Här kan nu njuta av spabadets värme med Mälarens kluckande i bakgrunden och den privata stranden inom några stegs räckhåll. Bra pendlingsläge. Med bil tar det en knapp timme till centrala Stockholm och 30 min till Kungsängen. Ekolsund är ett populärt samhälle i Enköpings kommun, beläget mellan Enköping och Bålsta vid Ekolsundsviken. Från både Enköping och Bålsta går tåg till Stockholm. Fiber finns. Kommunalt VA. Elbilsladdare finns.

  • Premium
Torsvi Slaktebo 17, null, Enköpings kommun

Torsvi Slaktebo 17

Tomt
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 900 000 kr
4,5 ha tomt

För dig som vill bygga upp din drömgård med ett oslagbart läge. Markområde om ca 4,5 ha med ett fantastiskt vackert, sjönära läge med böljande ängar och Mälaren 150 m bort med möjlighet till båtplats. Närheten till Mälaren erbjuder ett rikt båtliv. Fin ängsmark om ca 4 ha. Förhandsbesked finns för både bostadshus och stall i skogsbrynet med vacker vy över ägorna och sjöglimt. Fiber finns i området. Torsvi Slaktebo ligger söder om Enköping med Mälaren som närmaste granne. 35 min till Enköping och 1 h 15 min till Stockholm. Närmaste matbutik och bensinstation finns i Veckholm (15 min).

Sättra gård Lövlund 1, null, Ekerö kommun
  • Lör 18 maj kl 13:00
Sättra gård Lövlund 1, null, Ekerö kommun, bild 2
Sättra gård Lövlund 1, null, Ekerö kommun, bild 3

Sättra gård Lövlund 1

Gård/Skog
Ekerö kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 500 000 kr
112 m²
2,7 ha tomt

Trevlig hästgård i en fantastisk omgivning med naturen och Mälaren i direkt närhet med två mindre bostadshus och en kurslokal. Luftigt och ljust stall med åtta boxar, spolplats, skötplatser och sadelkammare med WC och dusch. Fyra ligghallar i tre lösdrifter med fina och varierande hagar. Hagarna är väldränerade och hårdgjorda vid ingångarna, vid matplatserna och vid ligghallarna. Belyst ridbana om ca 20x40 m. Gården gränsar till ett naturreservat vilket gör att det finns oändligt med fina ridvägar. Idag arrenderas ca 7 ha mark i direkt anslutning till gården. Möjlighet till båtplats finns på Sättra Gårds båtklubb. https://youtube.com/shorts/VSh4-oMNr7Q

  • Premium
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun, bild 2
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun, bild 3

Frösundavägen 6

Gård/Skog
Håbo kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
12 000 000 kr
125 m²
4 rum
8,5 ha tomt

Möjlighet att förvärva en hästgård med ett läge utöver det vanliga. Gården har en egen strandlinje med tillgång till båtplats. Detta tillsammans med läget i utkanten av Bålsta ger det bästa av två världar: en privat gård med sjötomt i sluttande söderläge och direkt närhet till en stad och alla bekvämligheter det för med sig. Med endast 40 min till centrala Stockholm har gården ett ypperligt pendlingsläge. En hästgård med stor potential och ett riktigt bra läge. Gården passar utmärkt som hästgård med plana marker för bete, egen vall, enklare stallar, ridbana, gräsbana och ett trevligt bostadshus. Stallet har sex boxar varav två stora fölboxar. De stora ekonomibyggnaderna erbjuder många möjligheter både för hästhållning och för verksamheter som kräver stora lagerutrymmen. I en av ekonomibyggnaderna finns ett enklare ponnystall med tre boxar. På gården finns två fina, isolerade och uppvärmda garage för totalt tre bilar. Fiber finns. Kommunalt VA. En del av gårdens marker gränsar mot detaljplanerat område, vilket kan ge en framtida köpare möjlighet att exploatera. Med gårdens läge är detta en fastighet för dig som söker en härlig privat hästgård med sjöläge och som ser fördelarna med det centrala läget. Från Bålsta går pendeltåg till Stockholm. Endast några minuter från motorvägspåfart. Med sina knappa 40 min till centrala Stockholm är det svårt att hitta en gård med bättre läge.

  • Premium
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun
  • Idag kl 14:00
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Viksta Myrby 20

Gård/Skog
Viksta / Björklinge, Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 250 000 kr
120 + 12 m²
5 rum
2,4 ha tomt

När du kör in på gården möts du av en vacker björkallé som kantar den charmiga och genomgående väldigt välskötta gården. Här finns ett nyrenoverat bostadshus, stall, stor upplyst ridbana och stora beteshagar i anslutning med uteboxar. Det finns även en stor carport, förråd, loge över stallet och jordkällare. Möjlighet finns att arrendera ytterligare bete i direkt anslutning till gården. Flertal ridhus inom ca 4 km avstånd. Bostadshuset är ljust och välplanerat med hög standard. Här finns även en mycket välskött trädgård med växthus och trädgårdsland samt stor uteplats. Gården har ett bra läge ca 30 min från Uppsala. Det finns goda tågförbindelser några kilometer från gården i Skyttorp där Upptåget går som tar ca 20 min till Uppsala. I Skyttorp finns även bra närservice, daghem och grundskola årskurs 1-6.

  • Premium
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 2
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 3

Gryta-Säva 48

Gård/Skog
Säva, Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 550 000 kr
150 m²
5 rum
3,3 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en mindre gård om 3,3 ha endast några kilometer från Örsundsbro och med toppenläge till Uppsala, Stockholm, Enköping, Västerås m.m. Bostadshus om 150 kvm och isolerat dubbelgarage byggda 2019 med fina ängsmarker runt omkring som skulle passa utmärkt till en hästgård eller för dig som vill bo lantligt med fin omgivning. Bostadshuset har en ljus öppen planlösning där du redan i entrén möts av de rymliga och luftiga sociala ytorna. Stora fönsterpartier och ryggåstak i vardagsrum, entré och kök ger både ljus och rymd. Huset har, utöver de sociala ytorna, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga och inglasat uterum. Ingen fastighetsskatt på tio år och låga driftskostnader. Solceller finns både på hus och garage. Fiber och elbilsladdare finns. Gården är inbäddad i fin natur i ett hästtätt område med Säva Ridcenters ridhus bara några hundra meter från gården. Området har en aktiv ridvägsförening som håller efter många och fina ridvägar. Gården ligger intill banvallen som erbjuder mycket fin promenad, cykel- och ridväg året runt. Med endast några minuter promenad till 55:an och busshållplats finns goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som buss. Buss 804 är en av de mest frekventa busslinjerna i Uppland både dagar, kvällar, nätter och helger, vilket gör att du kan bo på gård och åtnjuta bekvämligheterna av kollektivtrafik. 8 min till Örsundsbro med skola årskurs 1-9, flera förskolor, Ica, restauranger, butiker m.m. Knappa 25 min till centrala Uppsala (2 mil), en dryg timme till centrala Stockholm (8 mil) och 25 min till Enköping.

  • Premium
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 2
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 3

Skönningared Slottsgård 465

Gård/Skog
Ale kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
10 500 000 kr
155 + 18 m²
5 rum
5,4 ha tomt

Komplett hästgård där allt är välordnat med ett renoverat bostadshus. Huset ligger högt med fin utsikt, två bra lägenheter, stall med rymliga boxar, stor ridbana med mycket bra underlag (fibersand med ebb och flod) och ett mindre ridhus. Mycket fina och anlagda ridvägar i området. Goda intäktsmöjligheter genom möjlighet att hyra ut lägenheterna och även uthyrning av boxplatser. Bra läge med närhet till Göteborg, smidigt att ta sig ut på motorväg samt nära till kollektivtrafik (under 30 min till Göteborg) vilket gör gården attraktiv. Välkommen till en hästgård som måste upplevas, kontakta oss för mer information!

  • Premium
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun, bild 2
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun, bild 3

Parisvägen 6

Villa
Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
120 + 73 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Välkommen till Parisvägen 6 och till denna trivsamma 1,5-plansvilla med en grönskande trädgårdstomt med äpple, päron och plommonträd, samt svarta och röda vinbärsbuskar, krusbär och hallon. På tomten finns också ett växthus och det finns också möjlighet till egna odlingar. Här erbjuds en trivsam och funktionell bostad med genomtänkt planlösning. Den rymliga bostaden om 193 kvm med både bo- och biarea inräknat fördelar sig på entréplan med en välkomnande hall, har ett funktionellt kök, stor matplats med plats för stort matbord. Här finns även fyra sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller gästrum. Vardagsrum med utgång till altan på husets baksida med härligt läge mot naturen. Stort badrum med dusch strax innanför dörren samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan möts ni av ett rymligt allrum med rikligt ljusinsläpp från takkupor och en braskamin som ger trivsam värmer under årets kalla dagar. Det finns även ett sovrum och ett wc på detta plan. Läget är utmärkt med närhet till bussförbindelser in till Uppsala alldeles intill. Här bor ni lantligt 3 km från Vänge samhälle där det finns förskola, skola för årskurs 1-6, en servicebutik och restaurang, upplyst motionsspår, som även vintertid är spårat för skidåkning. Trevlig cykelväg till Uppsala. Stenhagens köpcentrum når man med några minuters bilväg. Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
Näsbovägen 5, null, Heby kommun
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 2
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 3

Näsbovägen 5

Gård/Skog
Heby kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
7 975 000 kr
330 m²
7 rum
5,4 ha tomt

Fantastiskt välskött gård med tre fina nyrenoverade bostadshus. Med centralt läge i Vittinge har gården totalt 5,4 ha samlad åkermark runt om ett välskött gårdscentra med en nyrenoverad verkstad med carport och två stora lador. Gården passar perfekt för dig som vill bo på gård men ändå ha bekvämligheterna av att bo nära ett samhälle såsom 3 min promenad till buss och gångavstånd till förskola. I Vittinge finns skola, pizzeria m.m. 15 min från Heby som har all service, 35 min till Uppsala, 30 min till Sala och 1,5 h till Stockholm. Bostadshusen är fint renoverade och gör att gården passar utmärkt för generationsboende, kommande hästgård eller för dig som vill bo bra och bekvämt och samtidigt ha goda hyresintäkter på gården. De tre bostadshusen är 200 kvm, 90 kvm och ca 40 kvm. Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp. Låga uppvärmningskostnader om ca 27 000 kWh/år för hela gården inklusive de tre bostadshusen. Det lilla huset har varit uthyrt för 8 500 kr/mån och det mellersta huset ät uthyrt för 12 000 kr/mån.

  • Premium
Närtuna Ubby 2:12, null, Norrtälje kommun

Närtuna Ubby 2:12

Tomt
Norrtälje kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 800 000 kr
8,5 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en sjötomt med potential att bli både en gård eller en hästgård i en vacker och naturskön omgivning. Denna egendom erbjuder inte bara en egen strandlinje utan också generösa 8,5 ha mark, varav 5 ha utgörs av fina betesmarker och 2 ha åkermark som är perfekta för djurhållning eller odling. Egendomen är belägen i ett lugnt och naturskönt område där man kan njuta av den vackra naturen och omgivningen. Marken består av uppväxt lövskog, ekbackar, vacker sten-gärsgård och böljande ängar med skogsdungar som ger en känsla av lugn och harmoni. Det är sällan man hittar en sådan kombination av närhet till sjö, skog och öppna landskap som denna fastighet erbjuder. Läget är mycket bra med goda kommunikationer till närliggande städer och samhällen. Mindre än 5 mil till centrala Stockholm och 25 min till Arlanda. 6 km till Kårsta som är ändhållplats för Roslagsbanan. Mycket goda pendlingsmöjligheter. Här kan man skapa sitt eget paradis, omgivet av vacker natur och med sjön som närmaste granne. En plats där man kan bygga upp sitt drömhem och förverkliga sina visioner om ett liv på landet. Fastigheten skulle kunna bli en fantastisk hästgård eller lantligt boende med möjlighet till både sjöliv, djurhållning och odling. Egedomen erbjuder verkligen det bästa av två världar för den som söker sitt drömboende.

Visar alla 14