BOSTHLM Nacka

BOSTHLM Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun
  • Sön 19 maj kl 10:45
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 31A (lgh 14)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
10 995 000 kr
154 + 20 m²
6 rum
6 486 kr/mån
71 396 kr/m²

Med storslagen sjöutsikt i söder, högt och fritt beläget på Tollarevägen, ligger detta strålande ljusa parhus med bästa tänkbara solläge. Bostaden har flera uteplatser, gräsmatta och balkong med sol från lunch till kväll samt en fantastisk takterrass med sol hela dagen. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning där möjlighet att inreda extra sovrum ges. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet öppnar skjutdörr upp mot balkongen. Möjlighet för upp till sex sovrum. Badrum med dusch samt badkar. Gäst-wc med dusch. Separat tvättstuga med wc. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden. * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd Välbyggda och välisolerade hus är energismart. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning och tappvatten är 5602 kWh/år. - Förening med god ekonomi samt räntegaranti. - Flexibelt tillträde. Hemsida: https://lovehusen.se/projekt/tollare/

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tändkulevägen 31, 1tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Tändkulevägen 31, 1tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Tändkulevägen 31, 1tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Tändkulevägen 31, 1tr

Lägenhet
Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
5 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/4
5 245 kr/mån
65 879 kr/m²

Skräddarsydd lyx i Nacka Strand - Tändkulevägen 31 Välkommen till ditt nya hem på Tändkulevägen 31, en ny pärla i det moderna och eftertraktade Nacka Strand. Bekvämt belägen en trappa upp i port 31 men femte våningen sett från höghusets entréplan, tack vare den höga bergsknallen. Denna nyproducerade genomgångsfyra om 91 kvadratmeter erbjuder en exklusiv tillvaro och en perfekt balans mellan design, funktionalitet och bekvämlighet. Kök och vardagsrum - Ett mästerverk i öppen planlösning Det stilfulla köket är utrustat med påkostade tillval och smälter samman med det rymliga vardagsrummet i en öppen planlösning. Stora fönster sträcker sig över hela lägenheten och flödar rummen med naturligt ljus som skapar en inbjudande atmosfär och ger en känsla av rymd. Tre sovrum, klädkammare och egen en suite Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, varav ett stoltserar med en egen klädkammare och en suite badrum. Förvaringsmöjligheterna är oöverträffade, med platsbyggd förvaring i hallen och ytterligare en klädkammare ansluten till varje sovrum. Smakfullt designade badrum De två badrummen är smakfullt designade och rymliga. Det gemensamma badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk, en detalj som gör vardagen lite bekvämare. Ostörd balkong - Sol från morgon till lunch Slappna av och njut av solen på din härligt ostörda balkong, som bjuder in solstrålarna från morgonkaffet till lunchen. Perfekt för en lugn stund men lika bra för den som vill bjuda hem familj och vänner till en grillkväll. Föreningsliv i världsklass Brf Magasinet är en del av Nacka Strands mest ambitiösa projekt. Utöver den kvalitativa designen och gedigna materialvalen har du här en förening som erbjuder det där lilla extra som tar ditt boende från bra till fantastiskt. Första av dessa bekvämligheter är föreningens stora och enastående takterrass som ligger i det västra hörnet. Ta med en handduk upp och följ med solen hela dagen vid någon av dom platsbyggda sittplatserna. Näst har du en stor och grönskande innergård som blir det självklara andningshålet för den som vill slappna av i skuggan av ett träd med en god bok. Den sista unika bekvämligheten kommer i formen av ett leveransrum där paket eller matleveranser kan placeras på hyllor och kylskåp om du inte är hemma när det anländer; smidigt, säkert och framför allt bekvämt. Varmt välkommen till visning av Tändkulevägen 31. Det här är chansen att förverkliga drömmen om det perfekta boendet i Nacka Strand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 7, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 7, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 895 000 kr
41 m²
2 rum
2 711 kr/mån
70 610 kr/m²

Välkommen till ett charmigt hem där drömmar och verklighet möts – en pärla på 41 kvm som inte bara erbjuder en havsnära oas, men även en varm och inbjudande atmosfär. Denna 1,5:a som lätt görs om till en 2:a, belägen på andra våningen i det eftertraktade projektet av Tobin Properties, är mer än bara en bostad; det är en plats där varje detalj har valts med omsorg för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och stil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Edelcrantz väg

Radhus
Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 495 000 kr
150 m²
6 rum
5 995 kr/mån
49 967 kr/m²

- Panoramautsikt över Stockholms inlopp från privat egen terrass - Radhus om 150kvm, 4-5 sovrum i tre våningar - Två parkeringsplatser - Två uteplatser - Amorteringsfritt i upp till 5 år Upptäck Carl Eks nya radhus på Telegrafberget i Nacka där genomgående hög standard möter en spektakulär utsikt över Stockholms inlopp. Tillsammans med BEEK Arkitekter har Carl Ek Fastigheter planerat att utöka bostadsområdet med 17 rymliga radhus om 150 kvm som kan disponeras med fyra eller upp till fem sovrum varav det största på eget våningsplan. Boendet är designat med komfort i fokus och lämnar inget att önskas. Du har två parkeringsplatser, uteplatser på både fram- och baksida samt en privat takterrass på hela 20 kvm med oslagbar kvällssol och utsikt. Här kommer det finnas fantastiska möjligheter till utekök, matplats och lounge. Dessa radhus kommer erbjuda tre våningar och badrum på varje våningsplan. Det unika läget ger inte bara panoramautsikt över vackra Stockholms inloppet utan också en nära koppling till naturen och havet, samtidigt som du bara har 20 minuter till stadspulsen via SLs pendelbåtar (linje 83 Stockholm–Vaxholm–Rindö), buss (linje 416) och bil. Ta chansen att äga en del av detta exceptionella bostadskoncept som kombinerar hög standard med en enastående plats och enastående utsikt. Välkommen att kontakta mäklare Adam Stephani för att prata om ditt nya hem på Telegrafberget! Läs gärna mer om projektet och så lediga objekt på: https://carlekfastigheter.se/projects/havshojden/#project_information Bilderna är exempelbilder där tillval kan förekomma. Tillträde Q3-Q4 2025.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Blomstervägen 50, Birka, Nacka kommun

Blomstervägen 50

Lägenhet
Birka, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
3 987 kr/mån
50 714 kr/m²

Varmt välkommen hem till Blomstervägen 50 och denna exemplariska tvårumslägenhet om 63kvm. Med sitt sydvästliga solläge, utmärkta gavelplacering och nyrenoverade skick är detta en sann tiopoängare du måste uppleva på plats! Lägenheten är genomgående renoverad med en sällsynt omsorg för detaljer. Under 2023 har varje yta fått en noggrann förnyelse, från ytskikten som gjorts om från grunden och det nykaklade badrummet till det fullt utrustade köket som är utformat för både funktion och stil. (För en komplett redogörelse för renoveringsarbetet, se dokumentet "Renoveringslista") Det moderna köket är stort nog för matbord och kommer utrustat med nya vitvaror inklusive en ny induktionshäll, ugn och diskmaskin. Den eleganta bänkskivan och de nyligen slipade och målade luckorna ger en modern känsla utan att tappa den tidlösa charm som blomstervägen är känd för. Badrummet är en dröm för dig som gillar ordning och reda. Nya tätskikt och kakel, allt med intyg, samt nydragen vatten och el till arbetsbänken med tvättmaskin och torktumlare. Här kan du vara säker på att våtrummet är byggt för långvarighet! I hallen intill sovrummet ligger en praktisk klädkammare med ytterligare förvaring inne i sovrummet i form av platsbyggd elfa-garderob. Här finns även gott om utrymme för en dubbelsäng. Det fantastiska vardagsrummet är lättmöblerat och badar i ett naturligt ljus som lyfter fram varje väl genomtänkt detalj. Utanför väntar en tilltaget rymlig balkong, komplett med eluttag och en praktisk manuell markis, perfekt för att njuta av soliga dagar eller stillsamma kvällar med en svalkande dryck i handen. Varenda list, kakelplatta, dörrhandtag och fönsterbräde talar om ett detaljerat och omsorgsfullt renoveringsarbete som saknar motstycke. Denna lägenhet är en sällsynt juvel som väcker känslor från första besöket. Missa inte chansen att uppleva något utöver det vanliga i Blomstervägen 50 - helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 295 000 kr
140 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 107 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion - TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 146 KVM med carport! De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära - Carport

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Semaforvägen 57, Nacka - Saltsjö-Boo - Telegrafberget, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 16:15
Semaforvägen 57, Nacka - Saltsjö-Boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Semaforvägen 57, Nacka - Saltsjö-Boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Semaforvägen 57

Lägenhet
Nacka - Saltsjö-Boo - Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/7
3 331 kr/mån
54 455 kr/m²

Njut av morgonkaffet på din inglasade balkong med panoramautsikt över det glittrande havet. Lägenheten har en öppen planlösning och genomtänkt design. Köket är stilfullt inrett med lindblomsgröna luckor och bjuder in till gemensamma måltider vid det stora middagsbordet. För den som älskar att träna och koppla av erbjuder föreningen en träningslokal och bastu, med möjlighet till övernattningslägenhet för gäster. Gemensam takterrass står till ditt förfogande, där kvällssolen och den strålande havsutsikten över Stockholms inlopp blir en naturlig del av din vardag. Boendet på Semaforvägen 57 ger dig inte bara en bostad utan en livsstil. Båtpendla till city och upplev skärgårdskänslan varje dag. Med närheten till naturreservatet och vackra skogsstigar är detta en oas mellan skogen och havet. Promenera till Glasbrukssjön på ca 20 minuter eller utforska Yasuragi för avkoppling och välbefinnande. För den praktiska sidan erbjuds garage i huset (en garanterad plats medföljer), och tvättmaskin med torktumlare finns i lägenheten. Föreningen äger marken, vilket ger stabilitet. Boendet har insynsskyddat läge och ett påkostat badrum med golvvärme för extra komfort. Semaforvägen 57 är mer än en bostad, det är ett unikt tillfälle att äga ett drömhem med havsutsikt, gemenskap och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nya gatan 1, Nacka - Nacka Forum, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Nya gatan 1, Nacka - Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Nya gatan 1, Nacka - Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Nya gatan 1

Lägenhet
Nacka - Nacka Forum, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
5 995 000 kr
85,2 m²
4 rum
vån 3/7
5 445 kr/mån
70 364 kr/m²

Kliv in i denna fantastiska 4 rum och kök på Nya gatan 1, belägen i hjärtat av det eftertraktade Stadsporten i Nacka. En nyproducerad pärla som utstrålar exklusivitet och modernitet med sin genomtänkta design och förstklassiga materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och social atmosfär, perfekt för såväl avslappnade kvällar hemma som för större sammankomster. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa apparater och det generösa vardagsrummet flödar över av naturligt ljus från de stora fönstren och franska balkongen. Tre sovrum erbjuder gott om plats för familjen eller gäster och är strategiskt placerade för maximal integritet. Dessutom finns både ett stort exklusivt badrum med dusch och ett mindre badrum med dusch, vilket ger en extra dimension av komfort och bekvämlighet. Denna bostad är inte bara en fröjd för ögat, den är även praktiskt utformad med gott om förvaringsmöjligheter och sociala mötespunkter. Med tillgång till ett externt källarförråd finns det gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Förutom den moderna designen och de bekvämligheter som erbjuds, har lägenheten också en rad fördelar såsom direkt tillgång till garaget (med lediga platser för tillfället), digitala lås för extra säkerhet och låga avgifter i föreningen tack vare stora hyresintäkter. Området runt Nya gatan 1 är vibrerande och utvecklas ständigt med närhet till allt du kan önska dig. Med Nacka Stads expansion i kombination med närheten till Nacka Forum och kommunikationer såsom tunnelbana och pendelbåt, är detta det perfekta läget för den som vill kombinera stadens puls med skärgårdens lugn och charm. Välkommen hem till din drömbostad på Nya gatan 1, där livet blir enkelt, bekvämt och fullt av möjligheter!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarby Allé 119, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:45
Hammarby Allé 119, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby Allé 119, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby Allé 119, 4tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
5 250 000 kr
77 m²
3.5 rum
vån 4
5 246 kr/mån
68 182 kr/m²

På den charmiga boulevarden Hammarby Allé, med sitt pulserande stadsliv och bara ett stenkast från vattnet, ligger detta boende strategiskt placerat mitt i Hammarby Sjöstad. Högt beläget i ett av områdets höga hus, bjuder det på en fantastisk ljusinsläpp året om och en underbar kontakt med himlen tack vare sin luftiga placering. Med flera stora fönster och burspråk i olika riktningar kan du njuta av varierande utsikter från varje rum. Här finner du en harmonisk balans mellan gemenskap och privatliv med två sovrum samt ett arbetsrum eller en sovalkov. Bostaden är välskött och håller hög standard. Det generösa sällskapsköket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, perfekt för matlagning och samvaro. Ett stort, helkaklat badrum komplett med badkar, tvättmaskin och torktumlare ger både komfort och praktiskt utrymme med gott om förvaring i skåp. Under vår- och sommarmånaderna blir balkongen en förlängning av umgängesytor, delvis skyddad mot boulevarden och med en härlig vy mot grönska och vatten. Klädkammare med plats för det mesta och ordentlig hall. Dessutom ingår ett rymligt källarförråd för extra förvaringsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sickla Kanalgata 20, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45

Sickla Kanalgata 20

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
4 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
3 860 kr/mån
86 121 kr/m²

Varmt välkomna till ett av Sickla Uddes mest eftertraktade lägen! Detta underbara strandhus erbjuder en makalös bostad med oslagbart läge och en förtrollande utsikt över sjön. Här finner ni en välplanerad bostad med en rymlig hall, ett stilfullt och modernt kök, ett generöst sovrum med tillgång till en härlig balkong som bjuder på fantastisk utsikt och sol hela dagen, ett fräscht och helkaklat badrum samt ett praktiskt förråd. Denna charmiga bostad genomgick en omfattande renovering med smakfulla materialval år 2017/2018 och håller en genomgående hög standard med vitmålade väggar, vackert parkettgolv och fönsterbänkar av natursten. Ett hem att verkligen älska! Här bor ni med panoramautsikt över hela Hammarby Sjöstad, omgiven av skärgårdsliv och båtliv. Oavsett tid på året eller dygnet kan ni njuta av den spektakulära sjöutsikten och följa den regelbundna båttrafiken som pendlar mellan Mälaren och havet året runt. Vid sommarhalvåret kan ni även skåda skärgårdslivet med båtar som passerar slussarna mellan Mälaren och havet samt de imponerande fyrverkerierna över Södermalm och Djurgården på nyårsafton. Denna bostadsrättsförening är mycket populär och välskött. De två byggnaderna delar en gemensam och trivsam innergård som har direkt anslutning till strandpromenaden. Dessutom erbjuder fastigheten källarförråd på det undre planet för extra förvaring. Brf Dyningen är en äkta förening med 32 st bostadslägenheter. Föreningens 32 bostadsrätter är fördelade på två byggnader med 5 våningar. Föreningen äger marken. Tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd samt innergård.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grumsgatan 4, Farsta - Farsta Centrum, Stockholms kommun

Grumsgatan 4

Lägenhet
Farsta - Farsta Centrum, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
4 586 kr/mån
35 933 kr/m²

Välkommen till Grumsgatan 4! Denna 3 rum och kök lägenhet erbjuder ett ljust och trivsamt hem med många bekvämligheter.   Lägenheten välkomnar dig med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Du kan njuta av eftermiddags och kvällssolen som strålar in genom vardagsrumsfönstret och vackra solnedgångar från ditt eget vardagsrum. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Du kan enkelt hålla koll på barnen i deras sovrum eller lekrum när du lagar mat. Lägenheten har två rymliga sovrum, en praktisk klädkammare och ett helkalkat badrum. En praktisk detalj är närheten mellan hallen och klädkammaren, där du smidigt kan förvara barnvagnen samt övrig förvaring.    Grumsgatan 4 har inte bara en fantastisk bostad att erbjuda, utan även trevliga grannar som skapar en trivsam gemenskap. Här finns en härlig mix av barnfamiljer, pensionärer och singelhushåll, vilket bidrar till en varm och inkluderande atmosfär. Du kommer snabbt att känna dig välkommen och trivas i detta vänliga grannskap.   Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum, en praktisk klädkammare, balkong, vardagsrum och ett helkalkat badrum. Huset har genomgått stamrenovering 2010, fått nya fönster 2017 samt en renoverad balkong 2023.   Missa inte chansen att bli ägare till denna 3 rum och kök lägenhet på Grumsgatan 4

  • Balkong
  • Hiss
Turbinvägen 5D, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun

Turbinvägen 5D

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 420 kr/mån
62 037 kr/m²

Välkommen till denna härliga 2:a högst upp i huset med balkong i söderläge och lyxiga materialval! Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu. Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i två garderober. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och knoppar i silver. Bänkskiva i vit laminat och stänkskydd i sten. Vitvaror såsom kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger avskiljt från det lättmöblerade vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den väl tilltagna balkongen som rymmer loungegrupp och grill. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till kväll. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med duschvägg, handdukstork, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Sovrummet rymmer stor säng och har mycket bra förvaring i platsbyggd garderob bakom skjutdörrar. Trevligt fönster som ger ljus och rymd till rummet. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar samt vackra fönsterbänkar i sten. VISNING 12/5 KL 12:30-13:00, VÄLKOMMEN Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen och Saltsjöbanan planeras gå till Slussen 2027. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad.

  • Balkong
  • Hiss
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Karbidgränd 2

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 0/4
4 399 kr/mån
60 783 kr/m²

Välkommen till denna underbart charmiga och smart planerade tvåa med en härlig uteplats i det trivsamma området Järla Sjö! När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet, som är både stort och rymligt. Här har du möjligheten att skapa en hemtrevlig atmosfär med hjälp av justerbara taklampor, levande ljus och den inbjudande öppna spisen. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och rymmer enkelt större soffgrupper, en arbetsplats och annan möblering efter dina önskemål. Det är verkligen den optimala samlingsplatsen för umgänge med vänner och familj. Stig in i det moderna och stilrena köket där varje kvadratmeter är maximalt utnyttjad. Med en imponerande köksö som inte bara ger gott om arbetsyta utan är en social mötesplats där du kan sitta med vänner, njuta av ett glas vin och skapa minnen som kommer vara lika smakrika som dina rätter. Dessutom kan du blicka ut mot den grönskande baksidan under sommarmånaderna och känna det lugn närheten till vattnet ger. Från köket når man den tysta uteplatsen med yta för loungedel/matplats, grill och odlingsmöjligheter. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng samt förvaring. Utöver sovrummet så finns det grannar som gjort om förrådet till kontor/sovrum. Badrummet är utrustat med allt man behöver, stor spegel och extra förvaring. Här kan du sköta all tvätt hemmet kräver. Lägenheten måste upplevas på plats för att se bekvämligheterna med kök, vardagsrum, smart belysning samt andra smarta lösningar såsom fönster som lätt skiftar mellan genomskinliga och frostat läge. Beläget i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Mjölnarvägen 2 D, 6 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
Mjölnarvägen 2 D, 6 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 2 D, 6 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 2 D, 6 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 6
5 353 kr/mån
105 824 kr/m²

På eftertraktade Kvarnholmen, med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne, saluförs nu denna spektakulära 3:a om 85 kvm med västvänd balkong om 12 kvm som bjuder på en praktfull utsikt över glittrande Saltsjön och dess livliga båtliv! Denna fina bostad har ett av fastighetens bästa lägen och bjuder på en otrolig vattenkontakt. Det är magiskt att sitta på den stora balkongen med frontläge mot vattnet och njuta av eftermiddagssol och färgsprakande solnedgångar! När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall med goda avhängningsytor, plats för avlastningsbord och byråer samt förvaring i form av inbyggda spegelgarderober med skjutdörrar. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot ett stilrent kök med full maskinell utrustning och utmärkt förvaring bakom vit köksinredning. Den maskinella utrustningen består av side-by-side kyl och frys kombiskåp från SIEMENS, spishäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån nås även den härliga inglasade balkongen som går att nyttja som ett extra rum under vinterhalvåret och som man även kan öppna upp under sommarhalvåret för att njuta av eftermiddags-och kvällssolen! Härifrån har man en makalös utsikt mot Stockholms inlopp och kan avnjuta vackra solnedgångar som man aldrig tröttnar på. Bostaden bjuder på flexibla möbleringsmöjligheter och det finns gott om plats för en stor soffgrupp och matplats för större sällskap. Den sociala planlösningen skapar perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Lägenheten har två bra sovrum med morgonsol och fönster som vetter ut mot kajen och föreningens lugna innergård, givetvis har man vattenutsikt från bägge sovrum. Master-sovrum inrymmer en stor dubbelsäng, sängbord och annan valfri möblering samt platsbyggd och praktisk förvaring i garderob med skjutdörrar. Bostadens andra sovrum är också väl tilltaget med plats för säng, nattduksbord, byrå, garderob och övrig möblering efter tycke. Bostadens badrum är stort och fräscht med dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork och spegel. Man har dessutom en gäst-wc samt ett separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ och gott om förvaring bakom vita väggskåp. Till bostaden hör ett rymligt förråd och lägenheten nås smidigt med hiss direkt upp från föreningens garage. Detta är ett privilegierat boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett modernt och bekvämt vardagsliv. Endast ett stenkast bort från fastigheten har man SL:s populära pendelbåtar som avgår var 15e minut och tar dig in till Nybrokajen på drygt 20 minuter och du tar dig över till Blockhusudden för trevliga promenader på Djurgården på ett par minuter. Det finns dessutom goda bussförbindelser till Nacka Forum och Slussen som man når på ca 10 minuter. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på några få minuter. Här bor man i en äkta BRF som äger marken med 223 bostadsrätter och föreningen har även 5 hyreslokaler. I föreningen finns 4 gemensamma takterrasser där man kan njuta av härliga sommarkvällar med utsikt över hela Stockholm. Man har även gemensamma utrymmen som t.ex. övernattningslägenhet som man kan boka, styrelserum, kajakrum, cykelrum, barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karbidgränd 2, 5 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Karbidgränd 2, 5 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Karbidgränd 2, 5 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Karbidgränd 2, 5 tr

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 595 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 438 kr/mån
62 522 kr/m²

Söker du något utöver det vanliga? Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med högt i tak (3,5 meter), utsikt över Järlasjön och balkong rakt i söder mot mysig innergård över takåsarna. Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med högt i tak och flera fönster. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Målade väggar och snyggt parkettgolv. Intill finns även ett extra rum med fönster som kan användas som klädkammare, gästrum eller arbetsrum. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Vitvaror så som diskmaskin, spis med häll & kyl/frys (från 2022). Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Köket är stort och rymmer stort bord med 6 platser. Även i köket slås man av takhöjden och den fantastiska utsikten över sjön. Från köket nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med söderläge, här njuter du av solen från tidigt morgon till sen eftermiddag. Sovrummet är rymligt med plats för stor säng och mycket bra förvaring. Även detta rum har den fina utsikten och takhöjden. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Här finns dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (från 2022), toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten. Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edelcrantz väg 40, Telegrafberget, Nacka kommun

Edelcrantz väg 40

Radhus
Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
124 + 5 m²
5 rum
3 938 kr/mån
68 508 kr/m²

Välkommen till Edelcrantz väg 40 på Telegrafberget - ett nyproducerat drömhem som omdefinierar modern lyx och stil. Detta exklusiva hus sträcker sig över två våningar och erbjuder en imponerande boyta på 124 kvadratmeter samt en biarea på 5 kvadratmeter. Stig in i detta fantastiska hem och möt en värld av raffinerad elegans. På bottenvåningen möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum där naturligt ljus strömmar in genom de stora fönstren från golv till tak. Detta är den perfekta platsen att koppla av och umgås med familj och vänner. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor som kommer att tillfredsställa den mest kräsne kocken. En komplett lista av alla vitvaror och materialval hittar du under faktafliken. Badrummet på entréplanet är stort och fullt utrustat med alla praktiska bekvämligheter så som dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsbänken. Smakfullt, praktiskt och genomtänkt. När det är dags att koppla av och skämma bort dig själv, kommer det andra imponerande badrummet på övervåningen att överträffa dina förväntningar. Här hittar du dubbla duschar, ett fristående badkar och dubbla handfat, allt elegant inramat av smakfullt vitt väggkakel och granitkeramik på golvet som även är uppvärmt. Varje detalj har noga utformats för att erbjuda en upplevelse av ultimat lyx och avkoppling. På övervåningen finner du även tre väl tilltagna sovrum, var och en med sin egen utgång till balkongerna som sträcker sig längs med husets fram- & baksida. Denna design ger dig möjlighet att njuta av sol, fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och lummig natur, en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällsmys i solnedgången. Det andra vardagsrummet på övervåningen blir den perfekta ytan där familjen kan ha sitt TV-rum och på så sätt låta nedervåningen förbli en öppen och social samlingsplats. När du stiger ut på baksidan av huset möts du av en generös uteplats, perfekt för att njuta av utomhuslivet och skapa minnen med nära och kära i den kuperade och lummiga naturomgivningen. De stora fönstren från golv till tak binder samman inomhus och utomhus på ett elegant sätt och skapar en känsla av rymd och ljus. Läget på Telegrafberget är idylliskt och erbjuder en fridfull atmosfär samtidigt som du har god kommunikation in till stadens puls. Pendelbåt linje 83 avgår från Telegrafberget och tar ca 30min in till Slussen. Busstrafiken från Telegrafberget tar ca 40min in till Slussen med flera alternativ för att ta sig till Nacka forum och Sickla köpkvarter. På Telegrafberget kan du njuta av grönskande omgivningar, promenader längs natursköna stigar och samtidigt ha tillgång till allt som staden har att erbjuda bara en båttur bort. Detta nyproducerade hus på Edelcrantz väg 40 förkroppsligar det bästa med att bo i Nacka. En perfekt kombination av fridfull natur, modern design, komfort och elegans väntar på dig. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 21

Lägenhet
Sickla - Ekudden, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 895 000 kr
96 m²
4 rum
vån -3/3
7 031 kr/mån
71 823 kr/m²

Välkommen till Ekuddsvägen 21 - Ditt drömhem vid vattnet! Denna unika etagelägenhet om 96 kvadratmeter med radhuskänsla är en sällsynt pärla som nu erbjuds till dig. Belägen precis intill vattnet med en förtrollande utsikt över Järlasjön från samtliga rum, kommer du att bli överväldigad av skönheten och lugnet som omger detta fantastiska hem. På två våningar med en utmärkt planlösning, erbjuder denna bostad allt du kan önska. Entrévåningen rymmer tre rymliga sovrum, varav ett sovrum har en egen balkong med ett söderläge som kommer att vara din egen lilla oas för morgonkaffet eller kvällens stjärnskådning. Ett av de två helkaklade badrummen ligger på det här våningsplanet och är utrustat med en bekväm dusch. En trappa ner möts du av ett stort vardagsrum med imponerande fönsterpartier som ger dig en panoramavy ut mot den stora altanen och Järlasjön. Här är det endast din fantasi som sätter gränser för hur du kan inreda detta härliga utrymme, perfekt för mysiga stunder med familj och vänner. På det här våningsplanet ligger det andra badrummet som är tilltaget rymligt och kommer utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Intill vardagsrummet hittar du även det mycket fräscha köket som renoverades år 2022. Köket är både funktionellt och stilfullt, generöst med arbetsyta och förvaring. Här finns en naturlig plats för ditt matbord vid fönstret, där du kan avnjuta dina måltider med en fantastisk utsikt. Men det bästa sparar vi till sist. Från köket tar du dig ut till den stora altanen som saknar motstycke. Här kommer solen att lysa hela dagen och skapa den perfekta atmosfären för avkoppling och underbara stunder under sommarhalvåret. Den spektakulära utsikten över sjön och glittrande reflektioner från vattnet kommer att bli en naturlig del av din vardag. Denna bostad är inte bara en idyll vid vattnet, den är också bekvämt belägen med bara en kort promenad längs vattnet till shoppingcentret Sickla köpkvarter, där du kan njuta av ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Om du är sugen på ett dopp eller vill njuta av sjön finns det nya och fina badbryggor längs vägen. inte nog med det erbjuder föreningen en stor uteplats vid Ekuddsvägen 3 som är öppen för alla medlemmar eller kan bokas för större tillställningar. Det här är en bostad som erbjuder det allra bästa Nacka har att erbjuda, med natur och vatten som granne och stadens bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen på visning av Ekuddsvägen 21 - det här är din chans till ett unikt boende med ett läge som lämnar dig mållös.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Storviksstigen 6, Värmdö- Kalvsvik, Värmdö kommun
Storviksstigen 6, Värmdö- Kalvsvik, Värmdö kommun, bild 2
Storviksstigen 6, Värmdö- Kalvsvik, Värmdö kommun, bild 3

Storviksstigen 6

Fritidshus
Värmdö- Kalvsvik, Värmdö kommun
BOSTHLM Nacka
19 500 000 kr
80 + 40 m²
5 rum
4,5 ha tomt

En unik och exklusiv möjlighet är nu tillgänglig för dig att förvärva den mest omfattande och högst belägna privata egendomen i Kalvsvik på Värmdö. Efter att ha förblivit i samma familjs ägo i över 60 år, är det nu dags för en ny ägare att skapa sina egna minnesvärda ögonblick och förlora sig i detta himmelska paradis. Huset är majestätiskt placerat på den högsta punkten av fastigheten och utgör en fullständigt oåtkomlig utpost, vilken bjuder på milsvid utsikt över Vindöström samt solsken från tidig morgon till sen kväll. Tack vare dess placering utanför ett detaljplanerat område, finns möjligheter att ansöka om markavstyckningar samt en mycket generös och redan godkänd byggrätt för uppförandet av en ny huvudbyggnad. Fastigheten är en sjötomt som når vattnet vid två ställen, egen brygga samt en stor egen skog som erbjuder mycket svamp och blåbär. Kalvsvik utmärker sig som ett av Stockholms skärgårds mest attraktiva och historiska områden, med en central placering mellan Bullandö och Vaxholm. Med en välskött samfällighet, tennisbanor, seglarskola och inte mindre än åtta gemensamma badplatser och bryggor, erbjuder Kalvsvik något för alla smaker. Sjötomt Vidsträckt panorama över Vindöströms skärgård 4,5 hektar mark Reningsverk - BDT-system (i enlighet med bestämmelser från Värmdö kommun). Möjlighet till tomtindelning Riklig byggrätt Tre fungerande eldstäder Välkonstruerat sommarhus med omfattande altan Central placering i den vackra Stockholms skärgård Förtrollande solposition Borrad brunn Välkommen till ditt framtida hem, där det inbjudande ljuset flödar fritt. Här kan du vakna upp till en fantastisk utsikt varje dag och känna lugnet sprida sig. Inomhus är hela huset välvårdat och prytt med vackra trägolv som skapar en enhetlig och harmonisk atmosfär från rum till rum. Fastigheten har traditionellt använts som sommarbostad, men kan konverteras till ett åretrunt-boende för den som önskar. På entréplan möts du av en matsalsdel som erbjuder panoramautsikt över omgivningen. Njut av kvällsmiddagar medan solen sakta går ner över horisonten. I vardagsrummet finner du en täljstenkamin som skapar en varm och mysig atmosfär. Stora spröjsade fönster ramar in den hisnande utsikten över den vackra naturen och det glittrande havet. Det är som att leva i en ständig dröm. Det rymliga sovrummet på entréplanet ger dig gott om plats och bekvämlighet. Men det är inte allt! På vinden finns ytterligare sovrum, perfekt för familj eller gäster. Köket är en fusion av klassisk charm och moderna bekvämligheter. Här möts du av en vedeldad spis som kompletterar den moderna maskinparken, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din kreativitet i matlagningen. För de som söker en extra touch av avskildhet och komfort, finns en gäststuga på tomten. Perfekt för att välkomna besökare eller kanske för att använda som ditt eget privata reträtt. Slappna av och njut av det underbara väder på den generösa altanen. Ta sedan en promenad nerför den charmiga trägången till din vedeldade badtunna. Här kan du koppla av och titta på stjärnhimlen och njuta av tystnaden. Dessutom finns en rymlig källare med gott om förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Denna bostad har allt du kan önska dig: skönhet, komfort och naturskönhet. Slå till nu och förverkliga din dröm om livet vid havet! Denna fastighet är sällsynt i sin sort – den når vattnet på två ställen, varav den ena inkluderar en brygga, tillräckligt djupt för större båtar. Och om du drömmer om att utöka din bostadsyta finns det till och med förhandsbesked på att bygga 150kvm/plan i två plan. _____________________________________________________________________ Vänligen respektera säljarnas önskan att inte beträda fastigheten utan tillstånd och vänligen kontakta mäklaren om du är intresserad. Visning inplanerad till slutet av april.

  • Premium
  • Uteplats
Järla gårdsväg 34, 2 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Järla gårdsväg 34, 2 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Järla gårdsväg 34, 2 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Järla gårdsväg 34, 2 tr

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
4 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
6 316 kr/mån
58 765 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade 3a som ligger trivsamt mot lummig innergård uta insyn och söderläge på balkongen! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna. Lägenheten är en trivsam 3:a om 85 kvm och med trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och fönster i två väderstreck. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med goda avhängningsytor och förvaring i garderober bakom spegeldörrar. Vidare in i bostaden möts man av vardagsrum och kök som ligger med öppen planlösning intill varandra. Här slås man av rymden och ljuset från de stora fönstren och den öppna känslan. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp och annat möblemang. Från köket tar man sig ut på den trevliga balkongen som ligger i soligt söderläge. Här ryms grill och matgrupp. På balkongen sitter man ostört i solen mot den lugna innergården. Köket är renoverat och har grå/blå luckor, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i bambu. Här finns premium vitvaror från Electrolux och Bosch såsom diskmaskin, integrerad kyl & frys, inbyggnadsugn, kombi-mikro från Electrolux Gourmet Range, stor induktionshäll (80 cm) och fläkt. Den öppna bardelen mellan kök och vardagsrum skapar ytterligare känsla av rymd och erbjuder bra förvaring. Köket rymmer även stort matbord för 6-8 personer. I bostaden finns två stora sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring i platsbyggd förvaring i garderobsvägg. Här har man stort fönster med härligt ljusinsläpp utan insyn och målade väggar i rogivande grönt. Det andra sovrummet används som barnrum och rymmer säng, skrivbord och även här bra förvaring i garderober. Rummet är målat i mörkblått och grått. Mellan sovrummen finns ett stort förråd som är fullt utrustat med ELFA system. Badrummet är fräscht med kaklat i vitt och klinkergolv i grått. Här finns dusch med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare från bosch med autodosering, vägghängd toalett, handfat med kommod i vitt, golvvärme, skåp och snygg infälld hylla i marmor mot stor spegel. Lägenheten har genomgående fint parkettgolv och målade väggar samt fina fönsterbänkar i sten. Föreningen är en stabil HSB-förening med ett kvm/lån om 7015 kr (2022). Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns en stor lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!

  • Premium
Rorgängargatan 7, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Rorgängargatan 7, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Rorgängargatan 7, 4tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Rorgängargatan 7, 4tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
3 895 000 kr
53 m²
2.5 rum
vån 4
4 515 kr/mån
73 491 kr/m²

Tvåa med terrass och balkong! Denna lägenhet är fantastisk med två balkonger som fångar solen från två väderstreck, perfekt för både morgon, eftermiddag och kvällssol. Dessutom ligger den i ett lugnt läge mot innergården och återvändsgränd. Belägen på fjärde våningen, erbjuder den en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett vackert burspråk och enkel möblering, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Köket är utrustat med nya vitvaror från 2022, inklusive kylskåp, frys, diskmaskin och ugn. Badrummet är utformat med bekvämlighet i åtanke och har både tvättmaskin och utrymme för badkar. En klädkammare har omvandlats till ett barnrum med våningssäng, komplett med ventilation och en dörr för integritet. Passar även bra som walk-in-closet eller arbetsrum. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och vetter mot föreningens lugna innergård, vilket ger en avslappnad atmosfär. Här finns också en utgång till en terrassliknande balkong, vilket ger en härlig kontakt med himlen och en plats att njuta av utomhuslivet. För extra förvaring finns ett externt förråd tillgängligt. Sammantaget erbjuder denna lägenhet en bekväm och harmonisk livsstil med moderna bekvämligheter och en lugn omgivning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 8, 4tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Siloplatsen 8, 4tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Siloplatsen 8, 4tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Siloplatsen 8, 4tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4
6 242 kr/mån
84 551 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea om 78 kvadratmeter med en underbar balkong på fjärde våningen och en hisnande utsikt. Denna bostad har en magisk placering vid Stockholms inlopp, nära både stadspuls och natur. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter, såsom en föreningslokal högst upp i huset, en övernattningslägenhet, en loungedel med arbetsplatser och en bastu med relaxavdelning. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och en stor klädkammare intill för utmärkt förvaring. Till höger finns master bedroom med plats för en dubbelsäng och generös förvaring i en hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med en fantastisk utsikt över inloppet. Här finns plats för en soffgrupp och ett matbord för 6-8 personer. I anslutning till vardagsrummet ligger det stilrena köket med grå luckor, stenskiva, stänkskydd och rostfria vitvaror såsom kyl och frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Närmast köket finns ytterligare ett rymligt sovrum, för närvarande använd som barnrum, med plats för säng, förvaring och lek. Även härifrån kan du njuta av den fantastiska utsikten. Balkongen som sträcker sig längs vardagsrummet är möblerbar och erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Här kan du avnjuta båttrafiken och de sista solstrålarna på kvällen. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och innehåller dusch med duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare återfinns tillsammans med en praktisk arbetsbänk i vitt, överskåp och spotlights. Ett stort infällt spegel med en vacker hylla i natursten ger badrummet en elegant touch. Hela bostaden präglas av genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Samtliga fönster har vackra fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Kvarnholmen är välansluten med både buss och båt, vilket gör det smidigt att ta sig in till stan eller längre ut i Nacka. Området erbjuder även en trevlig närbutik, sushi,pizzeria, bageri och restaurang. På kajen finns till och med en glassbar vid namn SNÖ för att njuta av varma sommardagar. För den träningsintresserade finns tre gym (STC & Bonobo) inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sickla allé 13, 7tr, Nacka - Sickla, Nacka kommun
  • Borttagen före visning

Sickla allé 13, 7tr

Lägenhet
Nacka - Sickla, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 7/13
3 207 kr/mån
73 579 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lugnets allé 23, 1tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lugnets allé 23, 1tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
3 650 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 033 kr/mån
70 192 kr/m²

Här råder en fridfull atmosfär, där stadens puls möter naturens lugn, skapandes den ultimata miljön för dem som söker det bästa av två världar. Livet flödar genom den charmiga innergården med sitt glada sorl och skratt som fyller luften mellan husen, vilket ger området en levande känsla. Sommartid förvandlas området till en ännu vackrare plats, med fasader som badar i solsken, blomstrande rosrabatter och en atmosfär som välkomnar redan vid tröskeln. Att bo här, i denna eftertraktade del av staden med dess pulserande närhet, är garant för en hög trivselfaktor. Dessutom ligger badmöjligheter och vackra naturstråk längs Sicklasjön bara en kort promenad bort. Brf Sjöstaden 1 är en välskött förening med stabil ekonomi och förmånliga avgifter, möjliggjort av sina generösa lokalintäkter. Beläget mitt i hjärtat av Sjöstaden, erbjuder föreningen bekvämligheter såsom närbutiker och kollektivtrafik precis runt hörnet. Den låga avgiften inkluderar till och med kabel-tv, bredband, värme, vatten och el. Fastigheten har en energiklass B, vilket möjliggör gröna bolån hos de flesta banker idag. Lägenheten erbjuder ett vackert burspråk som idag fungerar som ett barnrum. Ett fullt utrustat kök och ett rymligt vardagsrum, med plats för både matbord och soffa, utgör hjärtat av hemmet. En rymlig balkong, badad i sol från lunch till tidig kväll, nås från de sociala ytorna och ger möjlighet till avkoppling utomhus. Samtliga rum vetter mot den lugna innergården och sovrummet erbjuder gott om plats för garderober samt en arbetsplats eller skrivbord. Badrummet, beläget intill hallen, är utrustat med dusch, toalett och förvaringsskåp. Förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör också ett tillhörande förråd för extra förvaringsmöjligheter. Läs mer på mäklarens hemsida. Planritning kommer inom kort.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra vägen 39, 3 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39, 3 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
4 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
4 488 kr/mån
86 442 kr/m²

VÄLKOMMEN PÅ VISNING 14/5 KL 17:30-18:00 Äntligen en nyproducerad 2a med stor balkong om 9 kvm och vattenkontakt från alla rum samt riktigt fina materialval - bara att flytta in! Bostaden har en rymlig hall med god förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrummet och köket som har social öppen planlösning med fantastisk utsikt över vattnet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och stort matbord för 6-8 personer. Den stora balkongen som löper längs hela vardagsrummet mot vattnet ligger i soligt söderläge och rymmer matgrupp och grill. Köket har luckor i snygg brun färg samt bänkskiva och stänkskydd ljus matchande laminat och handtag i silver. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Bostaden har ett helkaklat badrum med detaljer som går ton i ton med bostadens andra färger. Badrummet utrustat med duschväggar i glas, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, toalett, kombinerad tvätt och torkmaskin med arbetsbänk i vitt samt väggskåp i vitt och golvvärme. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar med speglar. Här finns stort fönster mot vattnet, öppna upp och vakna till ljuset av vattnet som slår mot kajen. Bostaden har många fönster och genomgående fint 3-stavsparkett i ek Sand, släta vita innerdörrar och målade väggar i beige och brunt. Tillval som gjorts: - Golvvärme i badrum - Målade väggar - Spegelskjutdörrar - Ljudreducerade väggar *Bostaden kan tillträdas omgående*

  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49,1 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 850 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1
6 947 kr/mån
68 500 kr/m²

Söker du en 4a med stor balkong om 16 kvm i söderläge? Välkommen till dessa nyproducerade 100 kvm med högt i tak (ca 2,8 m), vattenkontakt och dubbla badrum som just nu håller på att färdigställas. Du välkomnas in i rymlig hall med praktisk avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och helkaklat badrum i anslutning. *FILMER AV BOSTADEN FINNS* Vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrummet och köket som ligger med social planlösning. Här ryms stor soffgrupp och tv-möbel. Köket får en naturlig matplats för 4-6 personer som upplevs som ett burspråk. Balkongen når man från vardagsrummet och master bedroom. Den är om hela 16 kvm och löper längs hela lägenheten i trevligt söderläge. Här ryms både loungemöbel, matgrupp och grill. Köket har moderna och extra höga luckor med takanslutning i färgen betonggrått samt bänkskiva och stänkskydd laminat cento, köksblandare i krom. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, hel kyl och frys i frostfritt samt diskmaskin. Bostaden har två bra badrum. Det ena med med enhetligt kakel i vitt och det andra i beige, båda med klinker i Österlen grå. Det större utrustat med både dusch och badkar med duschvägg, torkställ, handfat med kommod, spegelskåp, toalett, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i vitt samt överskåp i vitt. Det andra badrummet är utrustat med dusch med duschvägg, handfat med kommod i vitt och spegelskåp. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng. De andra två sovrummen ligger i följd och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Båda mindre sovrummen har platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Bostaden har genomgående fin 3-stavsparkett i ek, släta vita innerdörrar och målade väggar. För att se exakt vilka tillval som gjorts se "mina val" under fakta. Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde är 2024-05-06. Filmer av bostaden finns, kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 50