Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Verkstadsvägen 75B, Verkstadsön, Motala kommun

Verkstadsvägen 75B

Lägenhet
Verkstadsön, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 800 000 kr
96,5 m²
4 rum
5 000 kr/mån
18 653 kr/m²

Välkommen till det idylliska området med en Bullerbykänsla intill Göta Kanal! Här finner du moderna bostadsrättsradhus med anor från 1800-talet. På Verkstadsvägen 75B erbjuds två egna uteplatser, den ena med morgon- och förmiddagssol, medan den andra har ett nytt altandäck för eftermiddags- och kvällssol. Invändigt möts du av en rymlig hall och ett kök med massiva ekluckor, samt ett vardagsrum/sovrum med utgång till altandäcket i västerläge. Övervåningen erbjuder två sovrum och ett charmigt allrum med frontespis. Garage ingår i månadsavgiften. Föreningen är aktiv och erbjuder en vacker innergård med lekplats, grönområde och badbrygga vid kanalen. Njut av närheten till vatten och friluftsliv i detta harmoniska samhälle! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Nedra lid Södra 50, Nedra Lid, Motala kommun

Nedra lid Södra 50

Fritidshus
Nedra Lid, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
350 000 kr
30 m²
2 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till din fridfulla reträtt med utsikt över Vättern! Denna charmiga stuga med utsikt över den glittrande sjön erbjuder dig ett enkelt och genuint boende med allt du behöver för avkoppling och njutning. Med två mysiga rum och ett mindre kök blir varje dag fylld av bekvämlighet och komfort. Utanför stugan finner du flera härliga uteplatser varav ett soldäck där du kan njuta av din morgonkaffe i solens första strålar eller koppla av med en bok. Är det lunch- och eftermiddagssol så passar altanen utmärkt att spendera tid på. De tillhörande friggebodarna ger dig extra bekvämlighet med både wc och dusch, så att du kan njuta av en bekväm vistelse utan att kompromissa med naturens närhet. Belägen i det lugna och trivsamma området Nedra Lid södra, är detta din perfekta tillflyktsort från vardagens stress och bekymmer. Här kan du verkligen koppla av och återansluta med naturen samtidigt som du njuter av det bästa av lantlig charm och modern bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva den harmoni och ro som denna stuga har att erbjuda!"

Nedra Lid Östra 19, Nedra Lid, Motala kommun

Nedra Lid Östra 19

Fritidshus
Nedra Lid, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
425 000 kr
50 m²
2 rum
1 200 m² tomt

Fantastiskt utsikt får du när du står på tomten med adress Nedra Lid Östra 19 och blickar ut över Vätterns vatten. Fritidshuset som har ett högt och fint läge utan insyn ligger på arrenderad tomt och består av ett plan med kök, vardagsrum med luftvärmepump, sovrum och duschrum med separett, duschkabin och toppmatad tvättmaskin. Huset är renoverat både utvändigt och invändigt 2017-2019. Från vardagsrummet är det utgång till trall varav en del är inglasad. När man tröttnar på utsikten kan man ta sig en tur till Medevi Brunn, Övralid och bad i Vättern. Det är även nära till Motala centrum med fin hamn, Göta Kanal, Borenshults slussar och Varamobaden. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Strandväg 24, Järnevid, Vadstena kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Strandväg 24, Järnevid, Vadstena kommun, bild 2
Strandväg 24, Järnevid, Vadstena kommun, bild 3

Strandväg 24

Fritidshus
Järnevid, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 995 000 kr
66 m²
3 rum
1 911 m² tomt

Nu finns möjligheten att kunna förvärva ett unikt läge i natursköna Järnevid. Friköpt fastighet med bästa läge invid Vätterns strand och rena vatten. Här har ägaren haft sitt paradis i familjens ägo sedan 1958 och nu är det kanske din tur att kunna förvärva det? Nedanför fastigheten finns en fin brygga och sandstrand och Vätterns långgrunda strandlinje välkomnar till sköna bad och fantastiska solnedgångar vid vattnet. Det är så nära en sjötomt man kan komma då tomten angränsar mot allmänning och stranden ned mot Vättern. På fastigheten generösa tomt om 1911 m2 finns idag en huvudbyggnad om 66 m2 bestående av härligt vardagsrum/matrum med öppen spis - godkänd att elda i, beredningskök, 2 sovrum samt dusch och enkel toalettlösning. Ej installerad eltoalett ca 10 år ingår. Garage. Friggebod. Altandäck med markis och utegrill. Lösöre ingår om köparen så önskar. Tillträde omgående enligt överenskommelse. Järnevid - ett sommarstugeområde vackert beläget vid Vätterns strand ca 15 km söder om Vadstena. Här finns både båtklubb, två hamnar och flera badplatser. I området finns Jernevids Båtklubb med 2 hamnar. De som bor i området har företräde i kön till båtplatser. I dagsläget finns lediga båtplatser i den lilla hamnen med platser för lite mindre båtar. Separat kö till båtplats i stora hamnen. Kostnad är 180:-/år i medlemsavgift och en båtplats kostar 1000:-/år. Här finns även Jernevids stugförening där det är frivilligt medlemskap. Kostnad 50:-/år. Föreningen anordnar traditionsenligt midsommarfirande med chokladhjul, fiskdamm m.m. Man anordnar även ibland ytterligare sommarfester och grillfester. Välkommen till ett ställe att trivas på!

  • Premium
Sahlingatan 56, Borenshult, Motala kommun

Sahlingatan 56

Villa
Borenshult, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 500 000 kr
120 + 42 m²
5 rum
1 398 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem. Detta praktiska enplanshus, beläget på en hörntomt, erbjuder en fantastisk livsstil med närhet till både Göta kanal och den vackra sjön Boren. Med fem rum och kök, två duschrum samt en dusch med bastu, är detta hemmet perfekt för både familjer och par som söker en bekväm och funktionell livsmiljö. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, med generösa utrymmen för umgänge och avkoppling. Ett av hemmets mest lockande drag är den mysiga braskaminen, som skapar en inbjudande atmosfär och värme under kalla kvällar. Här kan du koppla av med en god bok eller njuta av trevliga stunder med nära och kära. Det finns också ett rum med egen ingång, perfekt för gäster eller som ett privat utrymme för arbete eller hobbyprojekt. Flexibiliteten i detta utrymme gör det till en verklig tillgång för ditt hem. Med ett praktiskt garage har du gott om utrymme för att skydda din bil och förvara verktyg eller utrustning. Aldrig mer behöver du oroa dig för att leta efter parkering eller för att din bil ska utsättas för väder och vind. Utöver det inre utrymmet erbjuder detta hem också två uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar utomhus. Perfekt för grillkvällar eller bara för att koppla av och njuta av den vackra omgivningen. I direkt anslutning från tomten finns Borenshults slussar och kiosk, Göta Kanal och busshållplatsen. Sammanfattningsvis erbjuder detta enplanshus en kombination av praktiskt boende och bekväma bekvämligheter, allt med en fantastisk närhet till vatten, skola och affär. Missa inte chansen att kalla detta hus för ditt nya hem!

Norrängsgatan 4B, 3 vån, Centralt, Motala kommun

Norrängsgatan 4B, 3 vån

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 514 kr/mån
15 900 kr/m²

Välkommen till en fin lägenhet på 3:e våningen med högt fint läge och låg boendekostnad! Inglasad stor balkong ger möjligheten att nyttja balkongen under stora delar av året. Låg månadsavgift där det mesta ingår i avgiften - värme/VA, el, TV, bredband 250 Mbit, och fast kostnad för telefoni. Interiört möts vi av hall vid entré med parkettgolv. Kök med matplats med nylackerade köksluckor. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen. Sovrum. WC/Duschrum stamrenoverat av föreningen -05/06. Till lägenheten följer ett rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd. Bra förening med fina gemensamma utrymmen såsom flera grillplatser, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, bastu, gym som man mot en avgift om 50:-/månad får använda som medlem. Här finns löpband, crosstrainer, skivstång och fria vikter. Gemensam tvättstuga. Bostaden ligger bra belägen nära både till centrum, Bondebackas friluftsområde och Varamons långa sandstrand med bad i Vättern. Inom grannkvarteret finns livsmedelsbutik, pizzeria och restaurang för avhämtning av wok/thaimat. Separat kö till parkering.

  • Balkong
Godegård 632, null, Motala kommun

Godegård 632

Villa
Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
795 000 kr
92 + 72 m²
4 rum
5 617 m² tomt

Välkomna till Norrgården, Godegård 632, en fastighet om ca 6 500 m2 granne med Bredsjömossens naturreservat som kan erbjuda upplevelser av vildmark med vidsträckta myrar och mossar omgivna av varierande skog. På fastigheten finns ett bostadshus, en lada samt en gäststuga. Bostaden består av en hall, kök, vardagsrum, matrum och duschrum på entréplan. En trappa upp finns en hall samt två sovrum. Källarplanet har en hall, pannrum, tvättstuga, förråd, matkällare samt garage. Den här fastigheten kan passa den som vill bo avskilt, har krav på förvaringsmöjligheter o gärna vill bo i samklang med naturen. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Strömpromenaden 22, Ekenäs, Motala kommun

Strömpromenaden 22

Villa
Ekenäs, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 800 000 kr
134 + 63 m²
5 rum
756 m² tomt

Sjönära villa med en trevlig uteplats med härlig utsikt över Motala Ström. Huset består av en stor välkomnande hall, tvättstuga, duschrum, hobbyrum samt en gillestuga med öppen spis. På övre plan finns hall med utgång till en stor balkong varav en del är inglasad med fantastiskt utsikt över vattnet. Från hallen är det ingång till kök med möjlighet till mycket förvaring, det finns även vardagsrum, tre sovrum, duschrum och ett WC-rum. I huskroppen finns garage och ett vidbyggt förråd. Fastighetsägaren utnyttjar ett område på ca 200 kvm vid vattnet som man arrenderar av Tekniska Verken. Det kan finnas möjlighet för köparen att ta över arrendet men det följer ej fastigheten så det finns ingen garagnti för samma avtal. I närområdet finns fin natur att utforska både längs Motala Ström samt i naturområdet Lustigkulle. Varmt välkommen på visning!

Hällavägen 2A, null, Motala kommun

Hällavägen 2A

Lägenhet
Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
425 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1
2 860 kr/mån
9 444 kr/m²

Nu finns äntligen en bostadsrätt med 1,5 rum till salu i Borensberg. Bostaden ligger i markplan, om du går in via den gemensamma entrén är det en halvtrappa ner. Lägenheten består av hall, allrum/matrum, kök, vardagsrum med sängavdelning, duschrum samt klädkammare. Från bostaden är det endast ett stenkast till livsmedelsbutiker, vårdcentral, Boren och härliga Göta kanal med fina strövområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Borgmästaregatan 37A, 3 vån, Centralt, Vadstena kommun

Borgmästaregatan 37A, 3 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 295 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 244 kr/mån
15 509 kr/m²

Välkommen till en bra planerad gavel-4:a med låg månadsavgift. Mycket ljusinsläpp med fönster åt tre håll och utan någon insyn! Här får man både WC/Duschrum och egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Skulle man hellre vilja ha ytterligare en toalett så kan man såklart återställa det till den gäst-WC som det var ursprungligen. I husets källare finns en av föreningens gemensamma tvättstugor med all utrustning som kan önskas. Interiört möts vi av möblerbar hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydvästläge med lamellgardiner. Tre sovrum varav två av dem med garderobsförvaring. WC/Duschrum med fönster, separat utrymme för tvättmaskin och torktumlare som även kan återställas till ytterligare en WC. Praktisk klädkammare som rymmer både kläder och saker. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd och en matkällare - båda belägna i husets källare. Föreningen har en mycket god ekonomi vilket medför låga avgifter så här bor man verkligen billigt. I föreningen finns även tillgång till gästlägenhet om man har gäster för övernattning, och även en rymlig gemensamhetslokal där man kan samla släkt och vänner för födelsedagsfesten. Bredband 500/50 ingår i avgiften. I månadsavgiften ingår även ett grundutbud av TV-kanaler. Här bor man nära Vadstena Centrum och Vätterns strand - en promenad på ca 10 minuter tar dig ned till hamnparken och badmöjligheter utmed hela strandpromenaden. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ca 500 m bort. Busshållplats finns alldeles i närheten. Parkering med separat kö.

  • Balkong
Sjölunda 5, Sjölunda, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjölunda 5

Villa
Sjölunda, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
64 m²
3 rum
986 m² tomt

Välkommen till ett mysigt fritidshus i härligt läge vid Salstern! Endast några meter till strandkanten och egen brygga. Fritidshuset inrymmer 3 rum och kök. Stugan är väldisponerad med kök i anslutning till det stora vardagsrummet i vinkel med matplats, braskamin och stort glasparti med utgång till altanen med sjön bara några meter bort. Två väldisponerade sovrum och ett duschrummet från 1995 med våtrumsmatta och våtrumstapet. På tomten finns ett rymligt förråd och härliga uteplatser för dygnets alla soltimmar, tomten är kuperad och delvis naturtomt för en härlig känsla av naturen runt knuten! På denna plats har du närhet till härliga bad eller lugna skogspromenader med bär och svampplockning. Obligatoriskt medlemskap i Sjölunda sommarstugeförening gäller och i medlemskapet ingår vatten och avlopp, båtplats, fiskerätt i Salstern, tillgång till boulebana, bastu och badplats mm. Det finns en ladugårdsbyggnad att låna av föreningen för fester o dyl. Varmt välkomna på visning!

Strandvägen 28 D, Strandvägen, Motala kommun
  • Tis 14 maj kl 16:00

Strandvägen 28 D

Lägenhet
Strandvägen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 275 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 354 kr/mån
19 173 kr/m²

Här finner ni en trivsam bostad med mycket ljusinsläpp och med ett lugnt läge. Lägenheten är färgsatt med fina färgskalor och tonerna är samstämmiga i samtliga rum. Vardagsrum med fönsterparti och fransk balkong mot stor öppen innergård. Köket renoverades 2020 med kök från IKEA och har en trevlig planlösning med gott om plats för matlagning och matplats för 4-6 personer. I bostaden finns även två rymliga sovrum varav det ena med klädkammare. Det stora sovrummet har utgång till möblerbar balkong med sjöglimt och en härlig morgonsol. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Kostnaden för hushållsel debiteras från föreningen varje månad vilket innebär att man inte betalar för ett eget elabonnemang. Förråd och matkällare finns utöver den förvaring som man har i bostaden. Välkomna in till en fin och välskött 3a på tredje våningen i en stabil och trevlig HSB-förening. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närheten till restauranger, skolor, vårdcentral och bad i Motala Ström. Till centrum tar ni er längs med fint promenadstråk längs med Motala Ström. I källaren finns stort gemensamhetsutrymme att hyra, gym och övernattningsrum. Parkeringsplats och gästparkeringar finns i föreningen. Varmt välkomna till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Fotogengatan 4, 3 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 4, 3 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 850 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/8
6 395 kr/mån
32 022 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina påkostade bostadsrätt med sjöläge vid Vättern! Inglasad balkong om 8 m2 med sjöutsikt. Interiört möts vi av hall vid entré med bra förvaring bakom skjutdörrar. Inre del av hall med rymlig klädkammare. Hallen leder oss vidare in mot köket med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och matrum. Utgång till den inglasade balkongen om 8 m2 med vacker sjöutsikt. Här kan man sitta och njuta stora delar av året tack vare inglasningen - som även går att öppna upp. 2 sovrum varav ett med sjöutsikt och egen klädkammare. WC/Dusch/Tvättavdelning med egen tvättmaskin och torktumlare. Separat gäst-WC. Parkering finns att hyra. Till lägenheten följer ett förråd beläget i husets källare.

  • Balkong
  • Hiss
Karlsbyvägen 27, Karlsby, Motala kommun

Karlsbyvägen 27

Villa
Karlsby, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
5 200 000 kr
160 + 9 m²
5 rum
5 937 m² tomt

Sjötomt om ca 6 000 kvm på udde i underbara sjön Salstern. Huset som är byggt på 1920-talet ligger på några 10-tal meter från vattnet på en liten höjd och boytan är 160 kvm. På fastigheten finns även två mindre byggnader som används till förvaring samt gäststuga. Salstern är en sjö med flera vikar och öar där man kan bada ostört från dess många klippor eller små sandstränder. Sjön är mycket populär att bada i tack vare behaglig temperatur samt mycket uppskattad bland kanotister. Tomten har en lång strandlinje och rakt framför huset finns en egen brygga att nyttja för bad och båtliv. Fastigheten ligger i Karlsby som är beläget ca 15 km nordöst om Motala i ett naturskönt område med ca 150 invånare. Huset passa både som villa eller som sommarbostad. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Lertagsvägen 5, Dynudden, Motala kommun

Lertagsvägen 5

Radhus
Dynudden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 300 000 kr
131 + 8 m²
5 rum
322 m² tomt

Välkommen till detta fina och välplanerade kedjehus på Dynudden med imponerande sjöutsikt över Motalaviken. Med tre sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns också ett rymligt och välplanerat kök, en inglasad altan och en mysig braskamin. Dessutom finns ett praktiskt garage för bekväm parkering och förvaring. Kedjehuset är beläget i ett barnvänligt område med närhet till lekplats, grönområden och badplatser. Detta väl underhållna hem erbjuder en fantastisk möjlighet att investera i livskvalitet och njuta av en vacker miljö vid vattnet. Varmt välkommen på visning!

Nedra Lid Södra nr 39, Nedra Lid, Motala kommun

Nedra Lid Södra nr 39

Fritidshus
Nedra Lid, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
52 + 15 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Fint fritidshus på högt belägen arrendetomt med slående utsikt över Vättern! Fritidshuset består av vardagsrum med trägolv och en öppenspis med braskassett och stort glasparti med underbar vy över Vättern! Ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett gästrum med plats för våningssäng och garderob, här finns ett charmigt äldre kök och ett duschrum med mulltoa. Det finns ett vidbyggt inglasat uterum samt veranda under tak vid entrén. På den stora tomten har du en friggebod med vedförvaring samt ett förråd. Arrendeavgift fn 11.000:- per år inkl. sommarvatten. Varmt välkomna på visning!

Godegård 52, null, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Godegård 52

Villa
Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
900 000 kr
85 + 68 m²
4 rum
4 070 m² tomt

Om du älskar livet på landet och vill uppleva naturen på nära håll, då har du möjlighet att förvärva ett lantlig boende med ostört läge utanför Godegård 3 mil norr om Motala. I närheten av fastigheten går Östgötaleden som bjuder på fantastiska möjligheter till varierade natur- och kulturupplevelser genom Östergötlands vackra landskap. Vintertid kan man nyttja skidanläggning i närheten, på sommaren finns fin badplats i trakten och det finns bra möjlighet till MTB-åkning. Huset kan passa både som permanentboende eller som fritidshusbostad. På fastigheten finns förutom ett bostadshus även två uthus och är vackert belägen med skog och sjö som närmsta granne. Huset är i gott skick och består av hall, kök, vardagsrum och två sovrum på entréplan. En trappa upp finns hall, sovrum samt WC-rum och i källarplan finns sovrum, badrum, samt verkstad och pannrum med tvättmaskin. Huset har låga driftskostnader tack vare vattenburen värme via bergvärmepump samt solceller. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
  • Energieffektiv
Borgmästaregatan 37A, 1 vån, Centralt, Vadstena kommun

Borgmästaregatan 37A, 1 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 495 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 209 kr/mån
17 904 kr/m²

Ett tillfälle för dig som önskar en rymlig bostadsrätt på första våningen med egen uteplats! Här finns nu en gavel-4:a med låg månadsavgift, balkong i sydvästläge med trappa ned till stor uteplats byggd 2019. All el i lägenheten renoverad 2022 med ny elcentral och jordfelsbrytare. Här får man även två WC varav ett WC/Duschrum med egen tvättmaskin och en gäst-WC. Planlösningen är mycket bra i lägenheten med möblerbar hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong och uteplats. Perfekt läge med eftermiddags- och kvällssol och med utsikt mot grönområde utan insyn. Tre sovrum varav två av dem med garderobsförvaring. WC/Duschrum stamrenoverat -98 av föreningen med fönster och egen tvättmaskin som ett extra plus. Gäst-WC. Praktisk klädkammare som rymmer både kläder och saker. Föreningen har en mycket god ekonomi vilket medför låga avgifter så här bor man verkligen billigt. Man har även en egen anställd fastighetsskötare som sköter om ägorna exemplariskt! I husets källare finns en av föreningens gemensamma tvättstugor. I föreningen finns även tillgång till en gästlägenhet samt en gemensamhetslokal där man kan samla släkt och vänner för födelsedagsfesten. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd och en matkällare - båda belägna i husets källare. I månadsavgiften ingår bredband 500/50 mb och 18 TV-kanaler. Här bor man nära Vadstena Centrum och Vätterns strand - en promenad på ca 10 minuter tar dig ned till hamnparken och badmöjligheter utmed hela strandpromenaden. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ca 500 m bort. Busshållplats finns alldeles i närheten och parkering finns med separat kö.

  • Balkong
  • Uteplats
Brunnsviksallén 24, Brunnsvik, Motala kommun

Brunnsviksallén 24

Villa
Brunnsvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 995 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
784 m² tomt

Välkommen till detta fint renoverade enplansvilla med källare belägen på välplanerad hörntomt. Här möts ni av en hall i industriell stil som tar er vidare till ett rymligt och välplanerat köket med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, i vardagsrummet finns en mysig braskamin och utgång till det stora vinterbonade uterummet med vidbyggt tralldäck i västerläge. Vidare finner ni fyra välplanerade sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med golvvärme och en gäst-WC. I källaren väntar en gillestuga i vinkel med braskassett, tvättstuga, duschrum, WC, stort inrett sovrum och ett stort förråd. I den välplanerade trädgården finns stenläggningar, buskar, gräsmatta och uteplats med utespa som bjuder in till avkoppling efter en lång dag. En perfekt fristad med närhet till centrum, Bråstorps köpcentrum och skolor. Varmt välkomna på visning!

Strandvägen 13B, 3 vån, Strandvägen, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 13B, 3 vån

Lägenhet
Strandvägen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 931 kr/mån
14 014 kr/m²

Välkommen till en högt belägen 3:a med ett fantastiskt läge och utsikt! Visst har lägenheten ett visst renoveringsbehov men wow vilket läge! Ny inglasad balkong som känns som ett extra rum om ca 7 m2. Interiört möts vi av hall vid entré med gott om förvaring. Ljust kök med matplats och utgång till balkongen mot Motala Ström. Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och fantastisk utsikt mot vattnet. Två sovrum med garderobsförvaring. WC/Badrum stamrenoverat -09/10 med egen tvättmaskin. Till lägenheten följer även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har en mycket fin gemensam uteplats vid vattnet där det finns trädgårdsmöbler och gott om plats för trevliga tillställningar. Föreningen har även en gemensam badstege ned i vattnet. I föreningen finns även tillgång till ett uthyrningsrum för gäster beläget i källaren på Strandvägen 11. Gemensam nyrenoverad tvättstuga med nya maskiner i källaren på Strandvägen 13B där det även finns en enklare samlingslokal. För en kommande köpare finns parkering att hyra och det finns även tillgång till gästparkeringar för dina besökare. Föreningen tillämpar individuell mätning av el vilket innebär att man ej behöver betala egen nätavgift. I månadsavgiften ingår även TV och bredband 50/10 mb från Tele2. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östermalmsgatan 111, Verkstadstorget, Motala kommun

Östermalmsgatan 111

Villa
Verkstadstorget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
110 + 59 m²
4 rum
961 m² tomt

Välkommen till ett välvårdat 2-planshus som genomgått en totalrenovering på 90-talet med ny fasad, tilläggsisolering, nytt tak, nya fönster samt invändig totalrenovering. Uppvärmning via bergvärme. Vidbyggt garage. Gäststuga. Inglasat uterum, altan, takad veranda och balkong. Interiört möts vi av hall vid entré med gäst-WC, stort kök med öppen planlösning mot matrum och utgång till inglasat uterum och altan på trädgårdssidan. Vardagsrum med fint parkettgolv. Övervåning med möblerbar hall, 2 möjliga sovrum, WC/Duschrum samt klädkammare. Källare med bra utrymmen, tvättstuga och hobbyrum. Trivsamt område där man bor granne med konditori och flera livsmedelsbutiker. Här har man även nära gångavstånd till Göta Kanal och Verkstadsområdet med alla fina byggnader och mysiga Mallboden med servering och underhållning. I Verkstadsområdet finns nu även gästhamn och det är ett sprudlande liv på sommaren. Man kan gå utmed kanalen ned till Borenshults slussar - ett populärt besöksmål - som binder samman Göta kanal med sjön Boren. Välkommen på visning!

Stjärnorpsgatan 13, Holm, Motala kommun

Stjärnorpsgatan 13

Villa
Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
144 + 138 m²
6 rum
879 m² tomt

Välkommen till ett hus med mycket potential! Rymligt med många rum, högt till tak och fina trägolv. Vidbyggt dubbelgarage med nytt tak -23. Hall vid entré, inre möblerbar hall. Kök med matplats och utgång till takad altan och trädgården. Vardagsrum och matrum i fil med trägolv. WC/Duschrum renoverat -07. Övervåning med möblerbar hall, 3 sovrum och ett allrum/TV-rum. WC/Badrum renoverat -07. Källare med mycket utrymmen. Rymlig tvättstuga, förrådsutrymmen, pannrum och utgång till dubbelgarage. Vattenburen uppvärmning via 3-kombipanna som idag används med pelletsbrännare. Fiber finns indraget. Här bor man centralt med några minuters promenad till centrum och centralstationen. Några minuter bort åt andra hållet ligger Fålehagens fina naturområde, som idag är idag ett av Motalabornas populäraste rekreationsområden med elljusspår, terränglöpningsspår och terrängcykelspår.

Lasarettsgatan 29, Centralt, Motala kommun
  • Ons 15 maj kl 16:00

Lasarettsgatan 29

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 850 000 kr
150 + 70 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig och gedigen fasadtegelvilla i 2-plan med källare nära centrum, skolor, Bondebacka, vårdcentral, apotek, bageri, elljusspår och frisbeegolfbana. Det är endast några minuters bilväg till Bråstorps köpcentrum med stort utbud av butiker. Boarean är 150 kvm fördelad på 6 rum med kök på både entréplan och övre plan, vilket göra att detta hus kan passa för både en eller två familjer. Under de senaste 20 åren har fastigheten genomgått större renoveringar såsom nya 3-glas fönster, dränering, nytt duschrum i källaren och nytt tak. I trädgården finns gräsytor, stenlagda gångar och rabatter, uteplats under tak, fruktträd och ett vidbyggt garage. I området finns fina gång- och cykelvägar och vill man ta ett bad sätter man sig enklast på cykeln och är i Varamobaden - Norra Europas största insjöbad på några minuter! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Östermalmsgatan 37C NB, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 37C NB

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 350 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 792 kr/mån
18 121 kr/m²

Välkommen till denna centrala bostadsrättslägenhet på nedre botten. Med sina 3,5 rum och kök, samt en avkopplande balkong, erbjuder den ett bekvämt boende. Lägenheten är genomgående renoverad och det fina IKEA-köket är både elegant och funktionellt, det helkaklade duschrummet skapar en fräsch och avslappnande känsla. Här finner du det bästa av både stil och komfort för ett trivsamt hem. I avgiften ingår TV och fast kostnad för el då föreningen har ett gemensamt abonnemang för alla med individuell mätning. Välmående förening med god ordning och fina gemensamma utrymmen. Gemensam tvättstuga i huset, i föreningen finns även en fin gemensamhetslokal med kök, dusch och bastu som även fungerar som övernattningsrum för gäster. Centralt läge med gångavstånd till både centrum, hamnen, sporthall och centralstationen.

  • Balkong
Hårstorpsgatan 32B, Centralt nära sporthallen, Motala kommun

Hårstorpsgatan 32B

Villa
Centralt nära sporthallen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 195 000 kr
208 + 104 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Här hittar du en fastighet i stort renoveringsbehov belägen på en stor uppvuxen tomt om 1.580 kvm med närhet till skolor, sporthall, Motala centrum, Bondebacka och Centralstationen. Byggnaden är uppförd i två plan med källare och består idag av 3 st lägenheter, en stor paradvåning på entréplan om fyra rum och kök och på övre plan finns två lägenheter om två och ett rum och kök med dubbla WC i trapphuset. Huset har många möjligheter och det finns många härliga detaljer att bevara så som golv, skjutdörrar, öppenspis, vedspis och en härlig äldre trapp. Befintlig ägare har ett beviljat bygglov för plan- och fasadändring för att förädla de tre lägenheterna. Fastigheten är taxerad som 213 men är enligt bygg - och miljöenheten registrerad som flerbostadshus då det är dess senaste användning. Vill man ändra användandet till villa så gör man en anmälan till bygg - och miljöenheten om detta. Huset säljs med friskrivning gällande ev dolda fel. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 64