Mäklare Camilla Andersson

Camilla Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Alster, Alster, Karlstads kommun
  • 7 lediga bostäder

Alster

Tomt
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan
fr. 1 550 000 kr
2 154 m² tomt

I Alster har du möjlighet att hitta hem i något av våra Flyttklara hus eller köpa tomt och bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Flyttklart från Smålandsvillan innebär att vi bygger och säljer färdiga hus på attraktiva och noga utvalda tomter, där alla val redan är gjorda och det bara är att flytta in och trivas! Ett Flyttklart hus säljs antingen under byggtid eller efter det att huset är färdigbyggt och du som köpare får på så vis kortare tid till inflyttning. Ett enklare sätt att få bo i ett nybyggt hus med äganderätt helt enkelt. Här känns det som att bo på landet, men på ett lite lagom vis. För du når hela Karlstads utbud på cirka tio minuter i bilen och har både förskola och lekplats på promenadavstånd. Här har du även närhet till Vänern, vilket är en av de stora fördelarna med att bo här. Till Alsters Strandbad cyklar du på 5-10 minuter. Hit brukade Karlstadsborna åka tåg från Östra Station för att sommarbada förr om åren.

  • Nybyggnadsprojekt
Enebovägen 26, Alster, Karlstads kommun

Enebovägen 26

Villa
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan
4 577 550 kr
95 m²
3 rum
1 263 m² tomt

Nu kan din husdröm bli verklighet i sjönära och trivsamma Alster! Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Kalmar med tillhörande garage – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller bland 1,5-planshusen. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar. På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 8 rum och kök. Om du bygger Villa Kalmar med garage blir det en totalkostnad på 4.577.550 kr. Priset inkluderar VA, el, fiber, bygglov, byggherrekostnader samt tomt. Eventuella pantbrevskostnader tillkommer. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Alster!

  • Nyproduktion
Eneboslingan 11A, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 11A

Tomt
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan
1 550 000 kr
1 206 m² tomt

I sjönära och trivsamma Alster har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på SmålandsVillan enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Camilla Andersson för med information. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Alster!

  • Nyproduktion

Visar alla 3