Mäklare Erica Bernardin

Erica Bernardin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Bondstorp 1:31, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:31

Tomt
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
1 095 000 kr
1 280 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta SmålandsVIllan om du vill bygga hus i Bondstorp!

  • Nyproduktion
Månsabovägen 19, null, Vaggeryds kommun

Månsabovägen 19

Villa
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
3 800 000 kr
122 m²
6 rum
1 752 m² tomt

I Skillingaryd, strax utanför Jönköping har du nu chansen att förverkliga husdrömmen i ett lugnt villaområde som passar perfekt för barnfamiljer. Mindre än 10 minuter bort, ligger Vaggeryd som är en levande ort med butiker, affärer, nybyggda förskolor, flera grundskolor och gymnasium. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Fredriksdal – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken. Om Villa Fredriksdal inte är husmodellen du tänkt dig så finns det även möjlighet att välja fritt bland Smålandsvillans andra husmodeller. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga på Månsabovägen!

  • Nyproduktion
Bondstorp 1:29, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:29

Tomt
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
1 050 000 kr
1 279 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta SmålandsVIllan om du vill bygga hus i Bondstorp!

  • Nyproduktion
Gullvivegatan, Havstenshult, Mullsjö kommun

Gullvivegatan

Tomt
Havstenshult, Mullsjö kommun
SmålandsVillan
495 000 kr
1 009 m² tomt

Bygg hus i Mullsjö! Bygg ditt drömhus mitt i naturen i lunga och trivsamma Mullsjö. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning, simning och skidåkning. Precis intill området finns ett elljusspår där du kan promenera eller jogga. På vintern ordnas här dessutom fina spår för längdskidåkning. Föredrar du istället utförsåkning kan du besöka den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du kan susa ner för någon av de sju nerfarterna. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Här bor du med goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. Med Vättertåget som går mellan Nässjö och Falköping tar dig till snabbt in till centrala Jönköping. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Mullsjö!

  • Nyproduktion
Gullvivegatan, Havstenshult, Mullsjö kommun

Gullvivegatan

Villa
Havstenshult, Mullsjö kommun
SmålandsVillan
3 098 000 kr
95 m²
3 rum
880 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Havstenshult I lugna och trivsamma Mullsjö kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Kalmar – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller. I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar – eller kanske tassar? På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 8 rum och kök. Men när och hur du inreder övervåningen, det bestämmer du. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i upp till 5 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Här kan du bo för 10 500 kronor. med vårt erbjudande från bank med fem år amorteringsfritt. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 4,9%, amortering på 0% och ett elpris på 1,50 kr/Kwh. Kostnader tillkommer för eventuella pantbrev, räntor och bankavgifter. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning, simning och skidåkning. Precis intill området finns ett elljusspår där du kan promenera eller jogga. På vintern ordnas här dessutom fina spår för längdskidåkning. Föredrar du istället utförsåkning kan du besöka den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du kan susa ner för någon av de sju nerfarterna. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Havstenshult!

  • Nyproduktion
Tröskvägen, Ekhöjden, Vetlanda kommun

Tröskvägen

Tomt
Ekhöjden, Vetlanda kommun
SmålandsVillan
525 000 kr
826 m² tomt

Bygg ditt drömhus på vackra Ekhöjden i Vetlanda! Här får du det bästa av två världar –du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dessutom är du aldrig långt ifrån tätorten Vetlanda där du hittar all service. På Ekhöjden bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Men samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Bio, biblioteket, bowling, finmiddag eller hämtpizza – här har du allt inom räckhåll. Skogspromenader likaså – eller varför inte ta en tur i den fina Kvarndammsparken? Där kan du förresten även fiska i dammen. På sommaren lockar Forngårdens sommarcafé med både gofika och minigolf. Här har du alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Vetlanda har ett rikt föreningsliv, inte minst inom massor av olika sporter. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Granne med golfbanan kan du även ta en match på First Class Padel. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill veta mer.

  • Nyproduktion
Mullsjö - Havstenshult, null, Mullsjö kommun
  • 9 lediga bostäder

Mullsjö - Havstenshult

Tomt
Mullsjö kommun
SmålandsVillan
fr. 449 000 kr
1 050 m² tomt

Tomter i Mullsjö I lugna och natursköna Havstenshult i Mullsjö planerar vi för ett nytt bostadsområde där du kan bygga ditt drömhus med SmålandsVillan. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan för mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Pengabergsvägen 2, Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen 2

Tomt
Taberg, Jönköpings kommun
SmålandsVillan
1 050 000 kr
985 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Tahe! I lugna och natursköna Tahe växer ett nytt bostadsområde med både tomter och Flyttklara hus fram. Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Tahe!

  • Nyproduktion
Ladugården, Ekhöjden, Vetlanda kommun
  • 3 lediga bostäder

Ladugården

Tomt
Ekhöjden, Vetlanda kommun
SmålandsVillan
fr. 525 000 kr
833 m² tomt

Bygg ditt drömhus på vackra Ekhöjden i Vetlanda! Här får du det bästa av två världar –du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dessutom är du aldrig långt ifrån tätorten Vetlanda där du hittar all service. På Ekhöjden bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Men samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Bio, biblioteket, bowling, finmiddag eller hämtpizza – här har du allt inom räckhåll. Skogspromenader likaså – eller varför inte ta en tur i den fina Kvarndammsparken? Där kan du förresten även fiska i dammen. På sommaren lockar Forngårdens sommarcafé med både gofika och minigolf. Här har du alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Vetlanda har ett rikt föreningsliv, inte minst inom massor av olika sporter. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Granne med golfbanan kan du även ta en match på First Class Padel. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill veta mer.

  • Nybyggnadsprojekt
Tahe, Taberg, Jönköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

Tahe

Tomt
Taberg, Jönköpings kommun
SmålandsVillan
fr. 995 000 kr
985 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Tahe Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Tahe!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10