Mäklare Glenn Dolk

Glenn Dolk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Kuskbocksvägen 24, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 24

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 147 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion
Södra Gunsta, Södra Gunsta, Uppsala kommun
  • 24 lediga bostäder

Södra Gunsta

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
fr. 1 795 000 kr
1 195 m² tomt

Välkommen till natursköna Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här erbjuder Myresjöhus Flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss. I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar för ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även nya förskolor, grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bo i Södra Gunsta!

  • Nybyggnadsprojekt
Fjäderbladsvägen 14 , Södra Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 14

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 850 000 kr
1 047 m² tomt

Bygg ditt drömhus i naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion

Visar alla 3