Mäklare Hanna Sigland

Hanna Sigland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Torsviken - en del av Krokek, Krokek, Norrköpings kommun
  • 21 lediga bostäder

Torsviken - en del av Krokek

Tomt
Krokek, Norrköpings kommun
SmålandsVillan
fr. 850 000 kr
1 418 m² tomt

Tomter i Torsviken I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Här kan du bygga ditt drömhus med SmålandsVillan. Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg. Här erbjuder SmålandsVillan tomter där du kan bygga ditt drömhus. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan för mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Slättgårdsvägen 2B, null, Motala kommun

Slättgårdsvägen 2B

Villa
Motala kommun
SmålandsVillan
3 728 500 kr
122 m²
6 rum
926 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Klockrike! Välkommen till naturnära Klockrike. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Fredriksdal – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Favoriten Villa Fredriksdal bjuder på trivsamma och välplanerade kvadratmetrar i form av ett ljust, lättskött 1-planshus med rum för många olika husdrömmar. Här kan du nämligen välja mellan fem olika planlösningar. Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken. Oavsett vilken planlösning ni faller för ligger husets mer privata delar på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ostört lugn i ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två eller tre sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Som sagt, Villa Fredriksdal ger rum för många olika husdrömmar. I detta hus och tomtpaket har vi valt att utgå ifrån Villa Fredriksdal då det är en av våra allra populäraste modeller. Men det går även fint att välja bland våra andra husmodeller om det är någon som passar er bättre i smaken. Månadskostnaden för ett Villa Fredriksdal på den här tomten ligger på 9 692 kronor. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 4%, amortering på 0% och ett elpris på 1,50 kr/Kwh. Eventuella pantbrevskostnader tillkommer. Klockrike är ett område med mycket att upptäcka och göra. Speciellt om du tycker om härliga naturupplevelser i skog och mark. Här har du närhet till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter samtidigt som du har både skog och sjö runt knuten. Klockrike passar prefekt för barnfamiljer samt yngre och äldre par. Här finns både boulebana och utegym samt ett aktivt föreningsliv genom Klockrike AIF som arrangerar tipspromenader, gör skidspår på vintern och spolar ishockeyrinken i samhället. Ibland anordnar de även barn- och gammeldans. Här bor du prisvärt i ett lantligt samhälle på vackra östgötaslätten med knappa 20 minuter till Linköping. Lika nära är det till Motala och Skänninge. Och ska du ta bussen så är det bara några hundra meter till busshållplats vid väg 1050. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan!

  • Nyproduktion
Kumminstigen 4, null, Norrköpings kommun

Kumminstigen 4

Tomt
Norrköpings kommun
SmålandsVillan
850 000 kr
620 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i natursköna Torsviken! I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. I priset av tomten tillkommer avgift för anslutning av VA, el och fiber. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Torsviken.

  • Nyproduktion
Körvelvägen 13, null, Norrköpings kommun

Körvelvägen 13

Villa
Norrköpings kommun
SmålandsVillan
4 173 000 kr
119 m²
4 rum
875 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Kolmården! Välkommen till naturnära Kolmården. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Lekeryd med tillhörande garage – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. I Villa Lekeryd finns gott om rum för det ljuva familjelivet. Du välkomnas av en stor entré med utsikt rakt genom huset och plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Som standard ligger barnrummet mitt i huset. Här är det både nära till att smita in till föräldrarnas sovrum – och till att leka tafatt i den öppna planlösningen för kök, vardagsrum och matplats som sträcker sig ut i husets fina vinkeldel. När du inreder din övervåning, kan något riktigt magiskt hända. Då ökar du din boyta till 195 m² – och simsalabim: ditt 1,5-planshus kan plötsligt rymma hela 10 rum och kök. Om du bygger Villa Lekeryd i sitt standardutförande, inklusive isolerat garage blir det en totalkostnad på 4 173 000 kr. Priset inkluderar VA, el, fiber, bygglov, byggherrekostnader samt tomt. Kostnader tillkommer för eventuella pantbrev, räntor och bankavgifter. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet i 5 år via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Kolmården!

  • Nyproduktion

Visar alla 4