Mäklare Hans Andréasson

Hans Andréasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Sonatavägen 11 , Häggenäs, Hörby kommun

Sonatavägen 11

Tomt
Häggenäs, Hörby kommun
SmålandsVillan
875 000 kr
1 127 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Ludvigsborg Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. VA ingår i tomtpriset, men el och fiber tillkommer utöver det. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Ludvigsborg hittar du skola, affär och busshållplats. Det finns en friskola 1-9 med förskola samt ett kommunalt dagis och fritids. Högstadium finns i närbelägna Hörby som du når på ca 10 minuter. I Hörby hittar man ett rikt föreningsliv, det finns många idrottsföreningar samt ett bra utbud av kultur, såsom bibliotek, teater, bio och museum. Området runt Ringsjön bjuder på allt möjligt såsom golfbana, idrottsanläggning, Skånes Djurpark, Bosjökloster slott m fl. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Exempelvis tar du dig till Lund på 25 min, Malmö 35 min, Köpenhamn 1 timme och 15 min, Hässleholm 20min och Kristianstad 40 min. Eller om du har bil så tar det till Lund 25 min, Malmö 40 min, Köpenhamn 1 timme och 15 min, Hässleholm 35 min och Kristianstad 35 min. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Ludvigsborg.

  • Nyproduktion
Skjutbanevägen 8, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 8

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
SmålandsVillan
625 000 kr
901 m² tomt

Gör husdrömmen till verklighet i vackra Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Ausås!.

  • Nyproduktion
Skjutbanevägen 5, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 5

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
SmålandsVillan
550 000 kr
931 m² tomt

Gör husdrömmen till verklighet i vackra Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Här rekommenderar vi att bygga 1-plan och 1 ½ plans hus. I priset tillkommer anslutningsavgifter. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Ausås!.

  • Nyproduktion
Ausås Ängar, Ausås, Ängelholms kommun
  • 7 lediga bostäder

Ausås Ängar

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
SmålandsVillan
fr. 550 000 kr
1 049 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus i vackra Ausås. I Ausås finner vi närhet till naturen och en högre livskvalitet. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4 km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes så som livsmedelsbutiker, apotek, skolor och vårdcentral m.m. samt ett gäng trevliga caféer och restauranger. Perfekt för en barnfamilj! En bilfärd på ca 15 min tar dig till Ängelholm och en färd på 25 min till Helsingborg. Ausås omringas av skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Som pricken över i:et så har man även hittat en stor silverskatt i Ausås, vem vet det kanske är just du som hittar nästa skatt i Ausås! Varmt välkomna till harmoniska Ausås, ett stenkast från Helsingborg och Ängelholm. Kanske ett framtida boende för just dig. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Ausås!.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4