Mäklare Magnus Hoffner

Magnus Hoffner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mjövikstrandsvägen 16 A, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 16 A

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
4 795 000 kr
117 m²
4 rum
938 m² tomt

I lugna och trivsamma Mjövikstrand kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 117 – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Smart 117 är ett hus fyllt av smarta lösningar för en lite härligare vardag. Bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett extra rum för ditt hemmakontor, till exempel. Redan i den rymliga entrén fångas vi av siktlinjen rakt genom huset. I husets mitt trivs det sociala livet i en ljus öppen planlösning där kökets placering gör att rumskänslan ändå är närvarande. På var sin sida om den väntar husets mer privata delar. Dels barnens domän med två sovrum och toalett med dusch. Dels det luftiga föräldrasovrummet, som nås via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Lika smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som skapar hotellkänsla i föräldrasovrummet. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Mjövikstrandsvägen 18 B, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 18 B

Tomt
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
1 645 000 kr
963 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand I Mjöviksstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Till priset tillkommer Kommunalt va, el samt mark och grundarbeten. Det finns en gemensamhetsanläggning för odlingslotter där varje tomt har ca 200 kvm mark för odling. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Kristallvägen 8, Ekenäs, Ronneby kommun

Kristallvägen 8

Tomt
Ekenäs, Ronneby kommun
Myresjöhus
595 000 kr
1 043 m² tomt

Bo havsnära i vackra Ekenäs Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Nu kan vi erbjuda fina tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Här i Ekenäs, utanför Ronneby, bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden.

  • Nyproduktion
Tomter i Slättanäs, Slättanäs, Ronneby kommun
  • 13 lediga bostäder

Tomter i Slättanäs

Tomt
Slättanäs, Ronneby kommun
Myresjöhus
fr. 545 000 kr
1 455 m² tomt

Bo i ett naturskönt område i Slättanäs Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Nu kan vi erbjuda fina tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Tomterna är belägna i vackra Slättanäs utanför Ronneby och här finns alla förutsättningar för att trivas med goda pendlingsmöjligheter till både Ronneby och Karlskrona. Här kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus och skapa ditt nya hem på det sättet som du vill ha det. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill veta mer.

  • Nybyggnadsprojekt
Mjövikstrand, Mjövikstrand, Karlskrona kommun
  • 4 lediga bostäder

Mjövikstrand

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
fr. 1 395 000 kr
117 m²
4 rum
972 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand! I Mjövikstrand utanför Nättraby har du nu möjlighet att hitta hem tillsammans med Myresjöhus. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Mjövikstrand!

  • Nybyggnadsprojekt
Ekholmsvägen 1, Björkenäs, Karlshamns kommun

Ekholmsvägen 1

Tomt
Björkenäs, Karlshamns kommun
Myresjöhus
395 000 kr
527 m² tomt

Bo skärgårdsnära i vackra Björkenäs! I Björkenäs bor du naturskönt och skärgårdsnära samtidigt som du har närhet till alla tänkbara servicemöjligheter i Karlshamn och Mörrum. För de flesta är ett naturskönt ställe som skärgårdsnära Björkenäs förknippat med sommarvistelser - men nu har du möjligheten att få uppleva det året runt. Tänk att kunna duka upp en härlig höstbuffé i trädgården, tända marschaller och ljuslyktor och höra vågskvalpet från hösthavet. Njuta tillsammans med vännerna, den där sista gången innan man måste umgås inomhus istället. Bara sex kilometer från ditt nybyggda hus ligger den lilla tätorten Mörrum. Här hittar du allt du behöver för en härlig vardag och fritid och barnen gå i skola från förskoleklass upp till årskurs 5. Varmt välkommen att höra av dig Myresjöhus för mer information!

  • Nyproduktion

Visar alla 6