Mäklare Maria Hoffner

Maria Hoffner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mjövikstrand, Mjövikstrand, Karlskrona kommun
  • 4 lediga bostäder

Mjövikstrand

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
SmålandsVillan
fr. 1 395 000 kr
95 m²
3 rum
972 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand! I Mjövikstrand utanför Nättraby har du nu möjlighet att hitta hem tillsammans med SmålandsVillan. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Mjövikstrand!

  • Nybyggnadsprojekt
Mjövikstrandsvägen 14 C, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 14 C

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
SmålandsVillan
4 300 000 kr
95 m²
3 rum
914 m² tomt

I lugna och trivsamma Mjövikstrand kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Kalmar – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller. I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar – eller kanske tassar? På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 8 rum och kök. Men när och hur du inreder övervåningen, det bestämmer du. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan!

  • Nyproduktion
Mjövikstrandsvägen 16 C, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 16 C

Tomt
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
SmålandsVillan
1 455 000 kr
972 m² tomt

Förverkliga husdrömmen i Mjövikstrand I Mjöviksstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Till priset tillkommer Kommunalt va, el samt mark och grundarbeten. Det finns en gemensamhetsanläggning för odlingslotter där varje tomt har ca 200 kvm mark för odling. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan.

  • Nyproduktion
Skogsholmavägen 4, null, Kristianstads kommun

Skogsholmavägen 4

Tomt
Kristianstads kommun
SmålandsVillan
625 000 kr
892 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Önnestad! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Önnestad får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Kristianstad. I Önnestad finns en skola med klasserna F-9. Du har goda pendlingsmöjligheter till både Kristianstad och Hässleholm. Välkommen att SmålandsVillan oss om du vill bygga hus på en av våra tomter på Skogsholmavägen i Önnestad.

  • Nyproduktion

Visar alla 4