Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungstensgatan 63, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun

Kungstensgatan 63, 5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

19 000 000 kr

128 m²

4 rum

5 248 kr/mån

148 438 kr/m²

På mycket attraktiv adress i Vasastan, finns denna unika, välplanerade och oerhört påkostade vindsvåning med terrass i söderläge, kyrkutsikt, magnifikt ljusinsläpp, samt otroligt charmiga och vackra detaljer. Garageplats går att överta i samband med köp av bostaden. Öppen planlösning med ett oerhört vackert, kök med köksö från Italienska Binova, vitvaror från Gaggenau och italiensk marmor. Plats för större matgrupp i anslutning till köket. Vardagsrummet ligger beläget i ett hörn med magnifik utsikt över Stockholms takåsar och Gustaf Vasa Kyrka. Huvudsovrum med plats för större dubbelsäng och platsbyggda garderober med inbyggd belysning. Ytterligare två bra sovrum, ena med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring - andra med plats för enkelsäng/kontor. Fantastiskt badrum i vacker marmor, inbyggd belysning, materialval från Dornbracht. Gäst-wc i samma vackra utförande. Flertalet moderna och smarta lösningar i hemmet. Mycket representativ fastighet med byggår 1887-1889.

 • Balkong
 • Hiss
Eriksbergsgatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Eriksbergsgatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

32 000 000 kr

206 m²

6 rum

6 271 kr/mån

155 340 kr/m²

Ett mycket eftertraktat område i lugna, pittoreska kvarter med kullerstensgator, den lummiga Humlegården ett stenkast bort och endast några kvarter från Stureplan. Klassisk och mycket väldisponerad våning i nationalromantik. Våningen ligger mot Runebergsgatan på 4 tr, tre sovrum (möjlighet till fyra sovrum) och två badrum, stort kök i hjärtat av våningen med matplats och vackert ljusflöde från två fönster mot grönskande innergård. Ljus och generös sällskapsdel med matsal, vardagsrum och bibliotek/tv-rum (möjligt 4e sovrum). Balkong mot gården. Vackra detaljer såsom fiskbensparkettgolv med fris, speglade nischer, spröjsade stora fönsterpartier, spröjsade glaspardörrar och burspråk. Genomgående klassisk stukatur. Våningen renoverades 2020. Förening med god ekonomi i vacker fastighet från 1914.

 • Balkong
 • Hiss
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Slottsvägen 12

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Pris saknas

333 m²

12 rum

2 648 m² tomt

Med ett lugnt och mycket eftertraktat läge nära centrum i Djursholm ligger denna representativa och fantastiskt fina sekelskiftesvilla från 1897 om totalt 532 kvm i mycket gott skick. Ljusa och generösa sällskapsrum med stora spröjsade fönster, öppen spis och gott om plats för familj och vänner. Smakfullt kök med eldstad. Fem rymliga sovrum, tre badrum, bastu samt gott om förvaring. Insynsskyddad och uppvuxen hörntomt med grusgångar, plana gräsmattor, häckar, fruktträd och rabatter. Många soliga uteplatser samt en härlig nybyggd pool med poolhus och pergola. Inbyggt dubbelgarage samt grindstuga. Genomgående mycket hög standard och påkostade tekniska lösningar. Stor nyinstallerad solcellsanläggning ger mycket låga driftskostnader. Ett perfekt hus för den som vill ha ett mycket attraktivt boende i hjärtat av Djursholm.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Södermannagatan 47, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:30
Södermannagatan 47, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 47, 3tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 47, 3tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

9 200 000 kr

86 m²

4 rum

3 933 kr/mån

106 977 kr/m²

Unik genomgående våning i attraktiva SOFO med exklusiva och smakfulla materialval. Rymligt och välplanerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från tre fönster och generös takhöjd. Snyggt, öppet och fullt utrustat kök med tillhörande matplats. Stort och rymligt sovrum mot tyst innergård, garderobsvägg samt klädutrymme. Ytterligare sovrum med plats för stor säng. Välkomnande entré med townhouse-känsla, som tidigare varit del av trapphuset, inger en ytterligare unik detalj till lägenheten. Tredje sovrum, före detta trapphus, med utsikt och takåsar från arbetsplats. Badrum med badkar och tvättpelare. Ett mycket eftertraktat boende i representativ fastighet från 1909.

 • Premium
Långa Gatan 12, Djurgården, Stockholms kommun
 • Imorgon
Långa Gatan 12, Djurgården, Stockholms kommun, bild 2
Långa Gatan 12, Djurgården, Stockholms kommun, bild 3

Långa Gatan 12

Lägenhet
Djurgården, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

7 300 000 kr

51 m²

2 rum

3 041 kr/mån

143 137 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en trivsam och pittoresk bostadsrätt på Djurgården i kulturhistorisk fastighet från 1736. Belägen i attraktiva Djurgårdsstaden ligger den här genomgående 2:an mellan lugn gata och charmig innergård. Väldisponerat socialt vardagsrum. Ombonat sovrum med klädkammare och plats för arbetshörna. Två kakelugnar och orginaldetaljer. Fullt utrustat, vitt kök med skåp och luckor från Ballingslöv. Stänkskydd i italiensk röd glasmosaik och bänkskiva i solid svensk granit. Matplats belägen vid fönster mot innergård. Badrum med badkar och tvättmaskin. Välförvaltad bostadsrättsförening med god ekonomi som äger marken. Ett extraordinärt boende med närhet till City.

 • Premium
Klippuddsstigen 4, Lidingö-Käppala, Lidingö kommun
Klippuddsstigen 4, Lidingö-Käppala, Lidingö kommun, bild 2
Klippuddsstigen 4, Lidingö-Käppala, Lidingö kommun, bild 3

Klippuddsstigen 4

Lägenhet
Lidingö-Käppala, Lidingö kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

25 000 000 kr

277 m²

6 rum

17 954 kr/mån

90 253 kr/m²

Exceptionellt boende på internationell toppnivå. I en vacker jugendfastighet med anor från sekelskiftet ligger denna unika våning om 277 kvm på tre plan. Storslagna sällskapsrum i fil med utgång till stenlagd markterrass och hänförande havsutsikt. Exklusivt kök med tidstypiska detaljer och design. Överplanet rymmer ett master bedroom med tillhörande badrum och nedre planet rymmer ytterligare två sovrum och ett badrum. Möjlighet till privat båtplats vid föreningens brygga.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Norr Mälarstrand 8, Kungsholmen, Stockholms kommun

Norr Mälarstrand 8

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Pris saknas

513 m²

10 rum

19 875 kr/mån

Unik byggmästarvåning med ett enastående och eftertraktat läge. Utsikt mot Stadshuset, Riddarfjärden och Söders höjder. En totalyta om 539 kvm över två plan, våning 5 och 6. Tre balkonger ut mot Riddarfjärden, en altan i västerläge samt en privat takterrass. Egen spa-anläggning med hamam, bastu, jacuzzi och gym. Vardagsrum, matsal och kök med matplats i fil mot Riddarfjärden. Bibliotek med öppen spis (totalt tre öppna spisar) fyra till sex sovrum, fyra badrum och separat tvättstuga.

 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 43, Vasastan, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:45
Odengatan 43, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 43, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 43

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

18 950 000 kr

163 m²

5 rum

249 kr/mån

116 258 kr/m²

Attraktivt belägen i vacker Jugendfastighet, finns denna fantastiskt renoverade våning om fem rum och kök. Våningen har 3,35 meter i takhöjd, vackra detaljer och låg avgift om endast 249 kr/mån. Varsamt renoverad med två vackra badrum samt kök med separat vinförråd. Rymlig matsal och vardagsrum i fil med plats för större sällskap. Stora vackra fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Tre rymliga sovrum, det ena med separat ingång och det andra används i dagsläget som arbetsrum i anslutning till köket. Huvudsovrum med separat walk-in closet. Mycket charm såsom hög takhöjd, kakelugn, skjut- och pardörrar, golv av fiskbensparkett, vägglister, stuckaturer, takrosetter och vackra fönster. Två ingångar till våningen. Separat tvättstuga. Närhet till såväl restauranger, caféer, butiker och kommunikationer som till Hagaparkens härliga promenadstråk. Mycket välskött förening med god ekonomi i representativ fastighet från 1904, ritad av arkitektfirman Dorph & Höög.

 • Premium
 • Hiss
Sibyllegatan 65, 3tr, Östermalm, Stockholms kommun
Sibyllegatan 65, 3tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Sibyllegatan 65, 3tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Sibyllegatan 65, 3tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

16 950 000 kr

111 m²

4 rum

4 920 kr/mån

152 703 kr/m²

Med attraktivt läge intill Karlavägen ligger denna spektakulära och ljusa sekelskiftesvåning med tre kakelugnar och balkong. Generösa vackra sällskapsrum med många fönster i fil och matsal med burspråk bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrum med vacker kakelugn och unika attribut. Exklusivt, specialbeställt kök ifrån Kvänum. Våningen bevarar många klassiska originaldetaljer såsom stuckatur, väggpaneler, målningar i tak, fiskbensparkett och eleganta pardörrar. Generös takhöjd. Två sovrum där ena har utgång till våningens soliga balkong. Stilrent badrum med dusch och tvättpelare samt gästtoalett. Ett mycket eftertraktat boende i representativ sekelskiftesfastighet med byggår 1898-1901.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karlavägen 59C, Östermalm, Stockholms kommun
Karlavägen 59C, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlavägen 59C, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlavägen 59C

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

19 500 000 kr

147 m²

5.5 rum

7 040 kr/mån

132 653 kr/m²

På mycket attraktiv adress på Östermalm finns denna fantastiskt välplanerade och mycket välrenoverade våning med tre balkonger mot lugn innergård samt vacker öppen spis. Kök med köksö i härlig öppen planlösning med utgång till balkongen i söderläge. I den öppna delen får man plats med större matbord och soffgrupp - utgången till balkongen och dem härliga fönsterna i fil bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Ytterligare rum i anslutning till den sociala delen kan nyttjas som ett förlängt vardagsrum, bibliotek, kontor eller sovrum. Tv-rum med vacker platsbyggd bokhylla och öppen spis. Huvudsovrum med anslutande walk-in closet och utgång till fantastisk balkong mot lugn innergård. Ytterligare två rymliga sovrum. Två mycket smakfulla badrum, ett med dusch och det andra med badkar, separat wc samt två kombimaskiner. Genomgående vackra detaljer från byggåret. Två ingångar till våningen. Välskött förening i representativ fastighet med oerhört elegant entré.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsallén 11, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Erik Dahlbergsallén 11, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erik Dahlbergsallén 11, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erik Dahlbergsallén 11, 1,5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Pris saknas

303 m²

9 rum

8 553 kr/mån

Juridisk person accepteras. Spatiös hörnvåning med högt i tak i vackert tegelhus vid Karlaplan. Fyra sällskapsrum i fil skapar rymd och öppenhet som alla vetter mot Bältgatan. Våningen kan disponeras med tre-fem sovrum. Generöst kök med matplats mot gården. I den centralt placerade och rymliga hallen finns både gästtoalett, balkong och en öppen spis. Vackra detaljer såsom fiskbensparkettgolv med fris, speglade nischer, spröjsade fönster, dörrspeglar, bröstningar, kryssvalv och burspråk. Genomgående klassisk stukatur och takrosetter. Våningen totalrenoverades 2016. Förening med god ekonomi och låg skuldsättning i vacker fastighet från 1915.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 1, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Storgatan 1, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Storgatan 1, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Storgatan 1, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Pris saknas

195 m²

6 rum

0 kr/mån

Med fritt och mycket attraktivt läge vid Östermalmstorg, ligger denna välplanerade och fantastiska 1800-talsvåning. Mycket stark och solid förening med noll kronor i avgift. Fyra ljusa rum i fil i söderläge mot Hedvig Eleonora kyrka. Generöst sällskapsrum med rikt dekorerad kakelugn. Härlig matsal med öppen spis och plats för stora sällskap. Trevligt platsbyggt kök. Master bedroom med platsbyggd garderob och anslutande badrum, lugnt beläget mot gården. Ytterligare två sovrum, varav det ena med kakelugn, med intilliggande badrum. Hall med gästtoalett. Gott om förvaring. Våningen bevarar många fina originaldetaljer såsom fiskbensmönstrad parkett, stuckatur, takrosetter, glasade och spröjsade pardörrar samt djupa speglade fönsternischer. Representativ och välskött fastighet från 1856 ritad av arkitekt Johan Fredrik Åbom. En enastående möjlighet att förvärva denna unika våning med optimal planlösning, härlig rymd, sociala sällskapsytor och fantastiskt läge i hjärtat av Östermalm.

 • Premium
 • Hiss
Rådmansgatan 25A, Östermalm, Stockholms kommun

Rådmansgatan 25A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

36 000 000 kr

259 m²

8 rum

6 219 kr/mån

138 996 kr/m²

Välplanerad etagevåning i Engelbrekt med villakänsla högst upp i välskött fastighet. 259 kvadratmeter boarea och ytterligare 19 kvm golvyta, fördelad på 8 rum, 3 badrum, gästtoalett och kök. Entréplan har genomgående 20-talsinredning med detaljer som fältindelade väggar, höga fotlister, fiskbensparkett och djupa fönsternischer. Välkomnande kök med köksö, öppen spis samt matplats. Bibliotek, matsal och sovrum i fil mot Rådmansgatan. Badrum med dusch intill sovrummet. Ett vackert valv förbinder matsal och kök. Gästtoalett vid entré. Trappa leder upp till stort sällskapsrum på övre plan, med ca 4,3 m till nock, synliga takbjälkar och terrass om ca 13 kvm mot lugn gård. Tre stora sovrum mot Lodgatan, samt kontor. Öppet till nock i samtliga rum. Två badrum samt gott om garderober. En välskött förening med låga avgifter och inga större planerade renoveringar. Ett eftertraktat boende med unik villakänsla i representativ fastighet från tidigt 20-tal ritad av Hj Westerlund.

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan, Östermalm, Stockholms kommun
Storgatan, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Storgatan, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Storgatan

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

34 000 000 kr

200 m²

6 rum

7 584 kr/mån

170 000 kr/m²

Med ett av Stockholms mest exklusiva lägen ligger denna eleganta och toppmoderna våning invid Djurgården på Storgatan. Väldisponerad våning med generösa och luftiga sällskapsytor och genomgående absolut högsta standard. Exklusivt platsbyggt kök med utgång till balkong och generös matsalsdel med plats för många. Mycket spatiöst vardagsrum med magnifik kakelugn. Bibliotek med platsbyggd bokhylla, alternativt sovrum. Hall med kapprum, platsbyggd bänk och gästtoalett. Master bedroom med intilliggande elegant badrum, ytterligare tre sovrum, varav ett med badrum ensuite. Gästtoalett med dusch. Våningen är genomgående renoverad till absolut toppskick där moderna inslag, kvalitet och klassiska färgval har blandats med vackra originaldetaljer såsom stuckatur, väggfält, dörröverstycken och eleganta pardörrar. Ett mycket bra läge på Östermalm med direkt närhet till Djurgården. En synnerligen eftertraktad våning i representativ sekelskiftesfastighet från 1889 ritad av arkitekt E Lundroth.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sturegatan 19, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Sturegatan 19, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

12 000 000 kr

80 m²

3 rum

2 508 kr/mån

150 000 kr/m²

Med ett mycket attraktivt, högt och fritt läge mot Stureparken ligger denna exceptionellt renoverade lägenhet. Totalrenoverad och färdigställd under 2022. Ett smakfullt burgundyfärgat kök i tilltalande öppen planlösning, med ett generöst sällskapsrum med öppen spis. Härlig möblerbar balkong med morgon- och kvällssol som vetter mot lummiga Stureparken. Master bedroom med walk-in closet som vetter mot gård, med fri utsikt mot Humlegården. Här finns även kontor/gästrum, smakfullt badrum och gästtoalett. Mycket ljus lägenhet och helt insynsskyddat läge. Hiss med plats för barnvagn. En representativ och nyligen stambytt fastighet från 1939.

 • Balkong
 • Hiss
Vindbrovägen 8, null, Värmdö kommun
Vindbrovägen 8, null, Värmdö kommun, bild 2
Vindbrovägen 8, null, Värmdö kommun, bild 3

Vindbrovägen 8

Fritidshus
Värmdö kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Pris saknas

215 m²

6 rum

3 668 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt sjöställe med båthus och brygga i eftertraktat läge på Malma. I natursköna omgivningar med underbara utblickar över vattnet i härlig skärgårdsmiljö ca 45 min med bil från stan. Arkitektritat hus med många stora fönsterpartier som bjuder in naturen, öppna sällskapsytor, öppen spis, stilrent kök från Bulthaup och altan med glasräcke och markis. Master bedroom med utsikt över vattnet och anslutande exklusivt badrum. Ytterligare tre bra sovrum med två gemensamma badrum. Genomgående gediget och smakfullt byggt till toppskick med vackra materialval. Belyst gång ner till vattnet till brygga och sjöstuga med bastu i nordvästläge. Fina uteplatser i olika väderstreck med sol från morgon till sen kväll. Vacker naturtomt med tallar, mjuka berghällar och en anlagd japansk trädgård. Bergvärme. I närheten finns Malma kvarn med restaurang och seglingscentrum, Malma gårdsbutik, Fågelbro Golf & Country club, Strömma, Djurö och Stavsnäs.

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 16