Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Per Jansson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Styrmansgatan 11A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Styrmansgatan 11A, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
11 000 000 kr
78 m²
2 rum
vån 3/5
2 387 kr/mån
141 026 kr/m²

Högt beläget i fastigheten ligger den här väldisponerade lägenheten i ett attraktivt läge med närhet till Djurgården, Östermalmstorg och Karlaplan. Genomgående takhöjd om 3, 30 m. Väldisponerad planlösning med kök och vardagsrum som vetter mot Styrmansgatan. Vardagsrum med stjärnmönstrad ekparkett, sjöutsikt från burspråket och en fungerande öppen spis i marmor. Luftigt kök med fiskbensmönstrad ekparkett och utrymme för matplats. Sovrum som vetter mot gård. Helkaklat badrum. Synnerligen eftertraktad bostad i en solid förening med låg avgift i vacker fastighet från 1897 ritat av arkitekten J. Laurentz.

 • Hiss
Nybrogatan 42A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr
Nybrogatan 42A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 42A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 42A, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
22 500 000 kr
126 m²
4 rum
vån 3/5
3 063 kr/mån
178 571 kr/m²

Med attraktivt läge i eftertraktade kvarter mellan Östermalmstorg och Humlegården ligger denna ljusa våning om 126 kvm i mycket gott skick. Stor välkomnande hall, med klinkergolv, öppnar upp till våningens alla rum. Generöst vardagsrum med öppen spis samt tre stora fönster mot Nybrogatan. Bra kök med mycket arbetsytor. Balkong mot gården. Master bedroom i anslutning till badrum med badkar. Ytterligare två rum som med fördel kan användas som sovrum, samt en separat gästtoalett. Bostaden karakteriseras av dess genomgående fiskbensparkett, ståtliga stuckaturer, högt i tak och eleganta pardörrar. Solid förening med låga avgifter i välskött fastighet från 1882. Närhet till ett rikt serviceutbud och bra kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 80, null, Stockholms kommun

Drottninggatan 80

Lägenhet
Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
9 900 000 kr
87 + 41 m²
4 rum
vån 5/5
2 479 kr/mån
113 793 kr/m²

En tyst och trivsam oas ovanför stadens puls och folkliv. Välplanerad, ljus vindsvåning med charm och bevarad vindskaraktär som takbjälkar och murade skorstensstockar. Lägenheten har en totalyta om 128 kvm, öppenplanlösning med kök, matsalsdel och vardagsrum, en rogivande eldstad kan njutas av från hela sällskapsdelen. Modernt och stilrent kök med anslutning till en altan om ca 6 kvm med sol större delen av dagen. Välskött förening med två stora lokaler som bidrar till goda intäkter. Föreningen har mycket god ekonomi och har genomför avgiftssänkningar vid flera tillfällen senaste åren, senast för 6 mån sedan. Inga fler beslutade sänkningar just nu. Representativ fastighet från 1870-talet som totalrenoverades 2003, ritat av arkitekt Carl Nestor Söderberg. Det centrala läget präglas av äldre bebyggelse med levande kvarter och närhet till Stureplan, Birger Jarlsgatan och Hötorget med stadens hela utbud av service och shopping i småbutiker samt NK, Mood gallerian, Sturegallerian, PK-huset och Gallerian. Ett brett nöjesutbud med barer, restauranger, caféer, bagerier, bio, teatrar, museér mm.

Norrstigen 9D, Islinge, Lidingö kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00
Norrstigen 9D, Islinge, Lidingö kommun, bild 2
Norrstigen 9D, Islinge, Lidingö kommun, bild 3

Norrstigen 9D

Radhus
Islinge, Lidingö kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
14 000 000 kr
224 + 31 m²
11 rum
807 m² tomt

I efterfrågade Islinge, beläget i lugnt läge, förmedlas nu denna trivsamma fastighet med både nära kontakt med naturen samt havet. Huset disponeras över två plan över mark samt ett suterrängplan. Spatsiös altan med plats för så väl matdel som social del samt balkong i västerläge. Socialt entréplan med rymligt vardagsrum, kök samt matsal i husets burspråk, rikligt med ljusinsläpp. På entréplan återfinns även ett sovrum som även kan fungera som arbetsrum, tvättstuga samt badrum. Rymlig och väldisponerad övervåning med tv-rum, stort sovrum och walk-in closet, två likstora sovrum samt badrum. Nedre plan med egen lägenhet disponerad på ett sovrum, gediget vardagsrum samt kök och badrum. Suterrängplanet har även ett separat sovrum/hobbyrum, ytterligare ett badrum samt bastu. Till fastigheten hör även varmförråd samt egen carport. Islinge är ett mycket attraktivt område med direktbussar till Ropsten. Kort avstånd till Lidingö centrum samt natursköna näset. Omhändertagen fastighet från 1984.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Styrmansgatan 47A, 3+4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 12:15
Styrmansgatan 47A, 3+4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 47A, 3+4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 47A, 3+4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
16 000 000 kr
142 + 15 m²
5 rum
vån 3/3
7 045 kr/mån
112 676 kr/m²

Högst upp i stillsamt gårdshus, på mycket attraktiv adress vid Karlaplan, finns denna välplanerade och ljusa våning i två plan med öppen spis, balkong och härliga sociala ytor. Våningen har genomgående vackra sekelskiftesdetaljer och vindscharm. Charm såsom hög takhöjd, trägolv, spröjsade fönster, fönsterspeglar, takbjälkar och öppen spis. På nedervåningen finns härligt kök och matplats med flertalet stora fönster i fil som bidrar till ett vackert ljusinsläpp och utgång till fantastisk balkong. Huvudsovrummet är även det beläget på detta våningsplan, med garderobsvägg och plats för större dubbelsäng. Separat badrum med badkar, tvättpelare och golvvärme. Välkomnande hall med gott om platsbyggd förvaring. Från hallen, via vacker trappa i sten, når man övervåningen med ett helt fantastiskt ljusinsläpp via åtta takfönster. På detta plan finns ett trinettkök som enkelt går att omvandla till ett sovrum - ytterligare ett sovrum och ett vackert sällskapsrum med öppen spis. Sällskapsrummet rymmer större soffgrupp. Goda förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober och i förråd. Mycket smakfullt badrum med sten i Carraramarmor, dusch, inbyggd nisch, golvvärme och takfönster som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Genomgående härlig känsla och en perfekt blandning mellan äldre charm och moderna lösningar. Ej hiss. El ingår i avgiften. Välskött förening i mycket representativ 1800-talsbyggnad med byggår 1885.

 • Premium
 • Balkong
Sveavägen 92, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr
Sveavägen 92, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 92, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 92

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
19 000 000 kr
161 m²
6 rum
vån 2/5
2 590 kr/mån
118 012 kr/m²

Mycket attraktiv hörnvåning med fritt och ljust läge. Optimalt planerad med högt i tak (3.5m). Tre rum i fil, matsal, vardagsrum och kök med matplats samt balkong med utsikt ut mot vackra Handelshögskolan, folklivet och lummig grönska. Fyra sovrum och två badrum. Sovrummen ligger in mot den lugna och tysta innergården samt mot Kungstensgatan. Genomgående tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar, dörröverstycken i spröjsat glas och fiskbensparkett i ek i sällskapsdelen och master sovrum. Låg avgift och en förening med mycket bra ekonomi. Vacker och representativ fastighet med byggår 1898-1901. Våningen totalrenoverades 2012. Kök, badrum, ytskikt och el. Alla strömbrytare är dimbara. Nya marmorgolv med el-golvvärme i badrummen och i hallen. Tvättpelare och två st diskmaskiner är från 2021, Miele. Målning väggar och tak 2022. Våningen är i mycket gott skick.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torstenssonsgatan 13A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Torstenssonsgatan 13A, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
6 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 577 kr/mån
139 000 kr/m²

Med lugnt och mycket eftertraktat läge i gårdshus nära Strandvägen och Djurgården ligger denna charmiga 2:a om 50 kvm med solig balkong i väst med eftermiddagssol. Vardagsrum med fint ljus från två fönster. Fullt utrustat kök med matplats. Sovrum med balkong. Kaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin. Vackra bevarade detaljer så som takrosetter, stuckaturer, höga dekorerade lister och trägolv. Skuldfri förening i representativ fastighet från 1891. Hiss saknas.

 • Balkong
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Kammakargatan 27A

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
18 500 000 kr
167 + 5 m²
4 rum
vån 2/2
8 713 kr/mån
110 778 kr/m²

I gammal orgelfabrik på lugn del av Kammakargatan, precis intill Tegnérlunden, ligger denna fantastiskt charmiga och mycket välplanerade vindsvåning, disponerat på hela översta planet i ett mycket fint gårdshus uppfört år 1866. Våningen med sin genomgående planlösning, härliga rymd och sina totalt 18 fönster i fyra väderstreck, bjuder in till ett fantastiskt ljusinsläpp och en oerhört härlig känsla. Genomgående vackra detaljer från byggåret såsom vackra stödben, takbjälkar, hög takhöjd om 3,86 m, vackra dörrar och stora fönsterpartier. Raka väggar ger full ståhöjd vilket bidrar till full funktion i kombination med vacker vindscharm. Otroligt vackert vardagsrum med tilltalande takhöjd, totalt sex fönster i två väderstreck samt öppen spis perfekt beläget i mitten av rummet. I vardagsrummet får det plats med både större soffgrupp och matbord. Väldisponerat kök med plats för liten matplats om så önskas. Loungedel/kontor med möjlighet att bygga om till ett extra sovrum om så önskas. Två perfekta sovrum med plats för både dubbelsäng, förvaring och ytterligare möblering om så önskas. Mycket smakfullt badrum med stort fönster, golvvärme, inbyggd tvättpelare och dusch - går att sätta in badkar om så önskas. Gäst-wc i hallen. Hall med vacker trapp som bidrar till den fantastiska känslan. Välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Två mycket vackra innergårdar med mycket grönska. Väldigt representativ fastighet med byggår 1866, ritad av arkitekt Viktor Dorph.

 • Premium
Lill-Jans Plan 3A, 4tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Fre 19 apr kl 14:00
Lill-Jans Plan 3A, 4tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lill-Jans Plan 3A, 4tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lill-Jans Plan 3A, 4tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
12 000 000 kr
75 + 9 m²
3 rum
vån 4/4
4 938 kr/mån
160 000 kr/m²

I en tyst gårdsfastighet med högt läge mellan Lärkstaden och Villastaden, ligger denna charmiga vindsvåning om 75 kvm med fantastisk terrass i väster. Sällskapsdel i öppen planlösning med kök från Asplund, öppen spis och matplats med utgång till terrass i väster. Ljust sovrum samt ett ytterligare sovrum som idag används som kontor med kombinerat dressingroom. Sobert badrum klätt i kalksten med fristående badkar och fönster, nyrenoverat 2023. Välkomnande hall med platsbyggd förvaring. Genomgående hög standard med vackra takbjälkar och platsbyggd förvaring. Hiss till plan 3. Välskött och stambytt fastighet från 1896 ritad av arkitekt A W Kander.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lützengatan 7

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
15 000 000 kr
110 m²
5 rum
4 242 kr/mån
136 364 kr/m²

Invid Karlaplan, på en av Östermalms mest attraktiva adresser, finns denna ljusa och oerhört smakfullt renoverade våning om fem rum och kök med vacker öppen spis, stora fönsterpartier, vackra sociala ytor och en makalös känsla. Rymligt vardagsrum med charmig öppen spis, stort spröjsat fönster mot innergården som bidrar till ett vackert ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Via pardörrar når man den fantastiska matsalen med plats för större sällskap och annan möblering om så önskas - rummet har tidigare använts som sovrum. Smakfullt mörkt kök med bänkskiva i granit och vitvaror från Smeg och plats för större sällskap även här. Separat köksingång med utgång till den gröna och mycket trevliga gården. Huvudsovrum med mycket förvaring, plats för större säng och anslutande badrum. Badrummet kan även nås via andra rum. Badrum med dubbla handfat, badkar och tvättpelare. Ytterligare två härliga sovrum med plats för säng och förvaring. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning bakom platsbyggda garderober. Genomgående fantastiskt vackra attribut från byggåret, såsom hög takhöjd, spröjsade fönster, stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar, skjutdörrar och vackra golv av fiskbensparkett. Välskött skuldfri förening i representativ fastighet med elegant entré, ritad av arkitekt Östlihn & Stark, med byggår 1915.

 • Premium
 • Hiss
Styrmansgatan 39, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Styrmansgatan 39, 2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
21 000 000 kr
128 m²
3 rum
vån 2/6
1 699 kr/mån
164 063 kr/m²

Med högt och fritt läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg ligger denna väldisponerade och ljusa våning i toppskick med stor balkong längs Styrmansgatan med fri utsikt. Möjlighet till garageplats i fastigheten. Sällskapsrum med öppen spis, matsal och kök i öppen planlösning, längsgående balkong med tre utgångar och härlig vy över parken med Oxenstiernska Malmgården. Exklusivt och smakfullt platsbyggt kök med matplats för många. Rofyllt master bedroom mot gården med anslutande stilrent badrum. Bibliotek/sovrum med balkong och glasat väggparti. Gästtoalett med dusch. Genomgående hög standard med exklusiva materialval, spotlights, parkettgolv och ljudisolerat tak. En fantastisk våning med närhet till såväl vacker natur på Djurgården som till Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan. Mycket välskött och representativ fastighet med vacker entré och byggår 1940.

 • Balkong
 • Hiss
Narvavägen 33, Östermalm, Stockholms kommun

Narvavägen 33

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
9 500 000 kr
84 m²
2 rum
vån 0/5
5 155 kr/mån
113 095 kr/m²

På ett attraktivt läge invid Karlaplan finns den här smakfulla sekelskiftestvåan om 84 kvm med tillgång till en uteplats i väst. Genomgående sekelskiftesdetaljer som högt i tak (ca 3,36 m), fiskbensmönstrad ekparkett, välvt innertak med taklist, golvsocklar, välvda fönster med djupa fönsternischer. Två vackra rum med fönsterpartier som vetter mot Narvavägens lummiga allé. Kök med matplats och utgång till grönskande innergård som nås genom altandörrar. Välkomnande hall med gäst-wc. Möjlighet finns att köpa loss och slå ihop grannlägenheten som är en mindre 1:a. Solid och lågt belånad förening i en representativ fastighet ritad av C Kleitz från 1888.

 • Uteplats
Bragevägen 21, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Bragevägen 21, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
14 000 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/5
3 230 kr/mån
144 330 kr/m²

Representativ våning med ett mycket eftertraktat läge i hjärtat av Lärkstaden. Härligt omgiven av vackra tegelfastigheter. Genomgående högt i tak. Balkong i väst, burspråk som vetter mot Bragevägen och ett härligt flöde mellan våningens stora luftiga ytor. Våningen disponerar tre vackra och ljusa rum, rymligt kök, badrum samt gästwc. Fina bevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, fiskbensparkett, golvsocklar. Solid och välskött förening i en vacker nationalromantisk fastighet från 1913 ritad av arkitekterna Höög & Morssing.

 • Balkong
 • Hiss
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 25A, 6 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
31 000 000 kr
167 m²
4 rum
vån 6/6
7 637 kr/mån
185 629 kr/m²

Som en oas mitt på Södermalm ligger detta spektakulära och mycket eleganta penthouse byggd 2020 högst upp i fastigheten med fri utsikt, två generösa terrasser om totalt 64 kvm med både kvälls- och morgonsol. Enastående utsikt från terrasserna över Södermalms takåsar och den pittoreska bebyggelsen runt om. Båda terrasserna har plats för stor matgrupp, belysning, vertikala fjärrstyrda markiser på alla fönsterpartier förutom vid sittplatserna där det är horisontella markiser och infravärme. Bostaden håller genomgående absolut högsta standard. Spektakulär sällskapsdel med vardagsrum och matsal i öppen planlösning med kök, vinskåp, stilren öppen spis, stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång till de två terrasserna. Exklusivt kök från Arclinea med köksö i Carrara marmor och vitvarur från Gaggenau. Master svit med sovrum, utgång till terrass, anslutande badrum och dressingroom. Ytterligare två bra sovrum varav ett med anslutande badrum och dressingroom och det andra med stort badrum. Tvättavdelning. Stora fönsterpartier och ett flertal takfönster ger våningen ett härligt flödande ljus och ett varmt intryck. Våningen håller högsta kvalitet, har exklusiva och sobra materialval, en generös takhöjd om ca 3,60 m, fina färgval och ljudsystem i hela våningen. Fastigheten där gavelfasaderna från 1881 är bevarade (2003 brann fd Sveriges äldsta bevarade gymnastikhall) och våningen är ritad av arkitekt Andreas Martin-Löf. Ett synnerligen eftertraktat och unikt penthouse i en välskött fastighet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lovisagatan 4, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
20 000 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/5
3 669 kr/mån
178 571 kr/m²

Med lugnt och eftertraktat läge invid Oscarskyrkan och Fredrikshovs slotts skola ligger denna mycket charmiga våning med fri utsikt över den lilla "Drottningparken". Tre vackra rum i fil mot Lovisagatan. Tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster med spanjoletter, hög takhöjd, takrosetter, taklister, höga golvlister och fiskbensparkett. Sällskapsrum med stort spröjsat fönster och med vackra spegelpardörrar med ingång till bibliotek/kontor. Master bedroom med badrum en suite. Kök mot lugn innergård med anslutande matsal. Serveringsgång med generösa förvaringsmöjligheter och anslutning till badrum med dusch och köksentré. Föreningen har 6 garageplatser (f.n. kö). Välskött bostadsförening i vacker fastighet från 1915.

 • Premium
 • Hiss
Kammakargatan 43, 4 tr, Norrmalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 14:15

Kammakargatan 43, 4 tr

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
7 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/4
3 299 kr/mån
110 692 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna mycket smakfullt renoverad hörnlägenhet med öppen spis i möblerbar hall. Generös takhöjd och tidstypiska detaljer såsom öppen spis, takrosetter, djupa fönsternischer och höga golvsocklar. Stort fullt utrustat kök med matplats. Ljust vardagsrum i vinkel med fönster i två väderstreck samt rymligt sovrum. Kaklat badrum med dusch. Entré med platsbyggda garderober. Inre hall med stor klädkammare. Bostaden renoverades 2023 utom badrummet från 2017. Vacker hörnfastighet med byggår 1861-62. Med närhet till Tegnérlunden, ett stort restaurangutbud och kommunikation.

 • Plus
 • Hiss
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlaplan 9A, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
16 000 000 kr
80 m²
2 rum
vån 3/6
2 839 kr/mån
200 000 kr/m²

Högt belägen med utsikt över Karlaplan ligger denna lyxigt stora 2:a om 80 kvm. Rymliga rum, generös takhöjd, öppen spis och fina detaljer. Våningen har vacker fiskbensparkett och klassiska kulörer av vitt. Lugnt läge, som en egen liten oas mitt på Karlaplan med närhet till allt. Våningen bevarar många fina original detaljer. Väggpanel, speglade dörrar och vackert spröjsade fönster samt genomgående generös takhöjd och fiskbensparkett. Välskött och solid förening i representativ fastighet från 1929 ritad av arkitekterna Höög och Morssing.

 • Premium
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bastugatan 16A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
13 500 000 kr
201 m²
3 rum
vån 0/5
9 632 kr/mån
67 164 kr/m²

Privata visningar hålls löpande - kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning. Den angivna arean är registrerad som bruksarea enligt mätbeviset då det inte finns någon boarea. Makalös studiovåning belägen i en av Stockholms vackraste och mest välkända fastigheter, Laurinska huset. Våningen är smakfullt renoverad och i toppskick, där man bibehållit känslan och de charmiga detaljerna. Genomgående vackra detaljer från byggåret och en fantastisk känsla. Detaljer såsom hög takhöjd, vackra pelare, synliga bjälkar, trägolv, vackra snickerier och öppen spis. Storslaget sällskapsrum med takfönster som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp - rummet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mycket goda förvaringsmöjligheter, samt direkt access till Bastugatan. Påkostat och vackert renoverat kök av högsta kvalitet. En sovdel, ett loft och två smakfullt renoverade badrum, det ena med dusch och det andra med dusch och badkar - båda med golvvärme. Separat tvättstuga. Härlig hall med öppen spis och arbetsplats. Gemensam uteplats samt takterrass med vidsträckt vy över Riddarfjärden. Perfekt närhet till Söders härliga grönska och puls. Ett synnerligen unikt boende som måste upplevas, perfekt beläget på Mariaberget. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva detta vackra boende i ett av Södermalms vackraste hus, från 1892 ritat av arkitekt Valfrid Karlson.

 • Premium
 • Hiss
Valhallavägen 56, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 56, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
23 000 000 kr
211 m²
5 rum
vån 4/5
9 551 kr/mån
109 005 kr/m²

Med högt och fritt läge i närheten av Lärkstaden finns denna magnifika våning med generösa sällskapsytor. Våningen präglas av ett fantastiskt ljus tack vare sju fönster i fil och är smakfullt renoverad med enhetliga och exklusiva materialval. Fullt utrustat kök med stor köksö och sittplatser för 6 personer i öppen planlösning med matsal och sällskapsdel med öppen spis. Balkong med access från kök och matsal. Tv-rum/allrum som även går att använda som sovrum. Tre sovrum med platsbyggda garderober. Välkomnande hall med platsbyggd bokhylla, förvaring och vädringsbalkong. Stort och mycket exklusivt badrum i Carraramarmor med fönster, fristående badkar, dubbla duschar och tvättpelare. Vackra detaljer såsom fiskbensparkett, hög takhöjd, stuckaturer, speglade pardörrar och höga golvlister. Välskött förening i vacker fastighet från 1891-92. Med närhet till Vasastans och Östermalms utbud av restauranger, caféer och butiker. Närliggande grönområden som Hagaparken och Lill-Jans skogen. Kommunikation med både tunnelbana och flertalet innerstadsbussar i närheten.

Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsgatan 73, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
27 000 000 kr
237 m²
7 rum
vån 3/6
12 372 kr/mån
113 924 kr/m²

På attraktiv adress på Kungsholmen, högt upp i huset, på eget våningsplan, finns denna ljusa och magnifika sekelskiftesvåning på ett plan om 237 kvm med fönster i tre väderstreck, tre balkonger, två eldstäder och en mycket tilltalande planlösning. Våningen passar både den stora familjen och den som önskar en representativ sällskapsvåning. Genomgående välbevarade detaljer och vackra rum med en fantastisk känsla som måste upplevas. Vardagsrum, tv-rum och arbetsrum/bibliotek i fil mot gatan bidrar till en härlig känsla. Vardagsrum med charmigt burspråk, fint ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Tv-rum intill vardagsrum med utgång till rymlig kungsbalkong i västerläge med vyer över city och kanalen. Kontor och bibliotek med smakfull platsbyggd bokhylla. Fantastisk matsal perfekt belägen mellan kök och vardagsrum, med vacker öppen spis i bordshöjd som bidrar till en härlig känsla. Rymligt kök med gott om arbetsytor, förvaring och utgång till balkong mot innergården. Välplanerat huvudsovrum intill matsalen, med plats för dubbelsäng och med separat garderobsavdelning. Ytterligare separat avdelning för barnen med två rymliga sovrum, med eget badrum och tvättstuga. Ena sovrummet har fransk balkong mot innergården. Ett vackert och rymligt spaliknande badrum med fönster som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp, härligt badkar, dusch med ångbastu och golvvärme. Intill badrummet finns våningens tredje balkong mot innergården. Ytterligare gäst-wc i hallen. Separat tvättstuga. Mycket välkomnande hall, perfekt belägen i mitten av våningen, med läshörna och mycket vacker smaragdgrön kakelugn. Genomgående vackra sekelskiftesdetaljer som kakelugn, öppen spis, hög takhöjd, burspråk, stuckaturer, takrosetter, pardörrar, skjutdörrar, bröstpaneler, vägglister och spröjsade fönster. Det är sällan man hittar en våning i denna storlek och med alla dessa attribut på Kungsholmen - vilket också är en av anledningarna till att denna våning inte varit till salu på över två decennier. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva detta exklusiva boende i ett mycket vackert hus, med vacker entré, och med byggår 1907, ritat av arkitektparet Dorph & Höög.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Malmbrinken, Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Malmbrinken

Tomt
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
8 147 m² tomt

Två avstyckningsbara fastigheter med högt och fritt söderläge ovanför Baggensfjärden. Endast 20 min från Stockholm ligger dessa fastigheter mitt i en skärgårdsidyll, ett stenkast från bad- och båtliv. I direkt närhet finns även förskola, skola samt busshållplats och på kort avstånd nås livsmedelsbutik samt köpcentrum. Fastigheterna Backeböl 1:113 (4 424 kvm) & Backeböl 1:791 (3 723 kvm) med möjlighet att stycka av till totalt 6 st tomter för 6-12 boenden. Fastigheterna kan säljas tillsammans eller separat. På fastigheten Backeböl 1:113 står det idag en villa som är i två plan med stor sällskapsdel, tre sovrum, ett badrum, gäst wc, tvättstuga, vinkällare och hobbyrum/studio. På fastigheten finns även ett garage och en gäststuga. Backeböl 1:791 är en obebyggd tomt. Ny detaljplan (se mer info på plankartan som ligger under dokument) har vunnit laga kraft vilket möjliggör utbyggnad. Fördröjd genomförandetid gäller så bygglov kan sökas först 2026-07-01. Byggrätt e1 För dessa fastigheter gäller förutsättningarna nedan. Friliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet och högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. På fastighet om högst 1200 kvm får huvudbyggnad uppföras med en högsta nockhöjd om 8,5 meter. Största byggnadsarea är 11 % av fastighetens landareal. Huvudbyggnad med högsta nockhöjd om 6,0 meter får uppta en byggnadsarea om högst 14 % av fastighetens landareal, dock högst 150 kvm. Största sammanlagda byggnadsarea för komplementbyggnader är 40 m2. Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 4,0 meter. På fastighet större än 1200 m2 får huvudbyggnad uppföras med högsta nockhöjd om 8,5 meter. Största byggnadsarea är 11 % av fastighetens landareal, dock högst 165 kvm. Huvudbyggnad med högsta nockhöjd om 6,0 meter får uppta en byggnadsarea om högst 12,5 % av fastighetens landareal, dock högst 180 kvm. Största sammanlagda byggnadsarea för komplementbyggnader är 60 m2. Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 4,0 meter. Kommunalt VA behöver anslutas när utbyggnaden av det kommunala nätet är utbyggt. Köparen uppmanas kontrollera anslutningskostnaden och tidsplanen med Nacka kommun.

Visar alla 21