Mäklare Per Jansson

Per Jansson

Om mig

Per Jansson startade företaget Per Jansson Fastighetsförmedling år 1994. Tidigare drev Per flera verksamheter inom modebranschen men utbildade sig sedan till fastighetsmäklare i början av 90-talet. Han öppnade kontoret på Karlaplan år 1996 och sedan dess har företaget vuxit stadigt för varje år. Per arbetar fortfarande aktivt som mäklare och har idag många års erfarenhet och ett mycket stort kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Utgårdavägen 8

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
35 000 000 kr
314 + 102 m²
9 rum
2 195 m² tomt

I en naturskön omgivning, med direkt närhet till skogen och naturen, ligger denna fantastiska familjevilla, ursprungligen byggd 1960, om totalt 416 kvm fördelat på tre plan. Med en omfattande renovering har bostaden omvandlats till ett modernt och funktionellt boende, med vattenburen värme genomgående i hela huset. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Hemmet inbjuder till sociala tillställningar med generösa sällskapsutrymmen, ett rymligt kök samt ett stort vardagsrum. Villan har fem sovrum, där master bedroom är utrustat med ett privat badrum och en direkt utgång till den soliga terrassen. För ytterligare komfort finns två badrum till samt en exklusiv spa-avdelning komplett med bastu, dusch och badkar. Den barnvänliga trädgården som sträcker sig över 2195 kvm är insynsskyddad och upplevs mycket privat. En inbjudande pool och en jacuzzi med utedusch kompletterar den härliga känslan, tillsammans med ett nybyggt poolhus. Kvällstid är den här platsen magisk, då både ljus och ljudsystem är inbyggt i trädgården. Förutom dessa bekvämligheter finns det ett dubbelgarage samt ytterligare parkeringsutrymme med laddningsstationer för elbilar. Bergvärme. Området kring Utgårdavägen erbjuder ett lugnt och avskilt boende med närhet till Djursholms alla bekvämligheter, inklusive golfbanan, natursköna löpspår i Altorp samt goda kommunikationsmöjligheter med Roslagsbanan ett par minuter bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Östermalmsgatan 89, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Östermalmsgatan 89, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östermalmsgatan 89, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östermalmsgatan 89, 1,5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
349 m²
9 rum
vån 1/6
12 892 kr/mån

Med ett exklusivt och eftertraktat läge på Östermalm ligger denna eleganta och mycket smakfullt renoverade hörnvåning om 349 kvm. Denna våning är inte bara en fantastisk och helt unik bostad som sträcker sig över stora delar av våningsplanet, det är ett mästerverk där exklusiva och noggrant utvalda material kombinerats med fina bevarade originaldetaljer från byggåret 1914. Här möts man av en stor välkomnande hall med kapprum samt gästtoalett. Den magnifika hallen leder både in till matsal, vardagsrum, master bedroom samt ut på en av balkongerna. Flera burspråk, stuckaturer, fiskbensparkett, vackert spröjsade fönster, tre balkonger samt en stor matsal med plats för stora middagsbjudningar. Köket, en dröm för den som är road av matlagning, är mycket stort och utrustat med all tänkbar modern teknik och vitvaror av absolut högsta kvalitet. Stor köksö, öppen spis, balkong samt en generös matplats där hela familjen kan samlas och njuta av mat och umgänge. Angränsande från hallen finns ett arbetsrum som leder in till ett ostört master bedroom med walk-in-closet och ett sobert badrum. Från hallen nås även ett vardagsrum, mediarum med ljudisolerat tak samt passage till fyra sovrum med två kompletta badrum, samt en separat tvättstuga. Våningen representerar ett boende för den som söker en storslagen bostad, där inga kompromisser har gjorts vare sig på utrymme, kvalitet eller standard. Det är ett fantastiskt fint hem som är lika representativt som det är inbjudande.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 25A, 6 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 25A, 6 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
31 000 000 kr
167 m²
4 rum
vån 6/6
7 637 kr/mån
185 629 kr/m²

Som en oas mitt på Södermalm ligger detta spektakulära och mycket eleganta penthouse byggd 2020 högst upp i fastigheten med fri utsikt, två generösa terrasser om totalt 64 kvm med både kvälls- och morgonsol. Enastående utsikt från terrasserna över Södermalms takåsar och den pittoreska bebyggelsen runt om. Båda terrasserna har plats för stor matgrupp, belysning, vertikala fjärrstyrda markiser på alla fönsterpartier förutom vid sittplatserna där det är horisontella markiser och infravärme. Bostaden håller genomgående absolut högsta standard. Spektakulär sällskapsdel med vardagsrum och matsal i öppen planlösning med kök, vinskåp, stilren öppen spis, stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång till de två terrasserna. Exklusivt kök från Arclinea med köksö i Carrara marmor och vitvarur från Gaggenau. Master svit med sovrum, utgång till terrass, anslutande badrum och dressingroom. Ytterligare två bra sovrum varav ett med anslutande badrum och dressingroom och det andra med stort badrum. Tvättavdelning. Stora fönsterpartier och ett flertal takfönster ger våningen ett härligt flödande ljus och ett varmt intryck. Våningen håller högsta kvalitet, har exklusiva och sobra materialval, en generös takhöjd om ca 3,60 m, fina färgval och ljudsystem i hela våningen. Fastigheten där gavelfasaderna från 1881 är bevarade (2003 brann fd Sveriges äldsta bevarade gymnastikhall) och våningen är ritad av arkitekt Andreas Martin-Löf. Ett synnerligen eftertraktat och unikt penthouse i en välskött fastighet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden, Värmdö, Värmdö kommun
Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden, Värmdö, Värmdö kommun, bild 2
Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden, Värmdö, Värmdö kommun, bild 3

Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden

Fritidshus
Värmdö, Värmdö kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
Pris saknas

Ett unikt tillfälle att förvärva en egen ö med Kanholmsfjärdens absolut vackraste utsikt. Solnedgångar över fjärden i väster och över omkringliggande kobbar och skär gör detta till ett sällan återkommande tillfälle. Privat och avskilt läge med flata klipphällar, naturlig sandbotten, klart vatten och med otrolig havsbandskänsla med bästa läge i Värmdöskärgården. Stor skyddad hamn med plats för flera båtar med segelbåtsdjup och i lä för alla vindar. Exklusiv, gedigen och smakfull byggnation med vackra påkostade materialval och genomgående högsta tänkbara standard, ritad av John Robert Nilsson. Huvudbyggnad med utsikt över Kanholmsfjärden i sydväst. Öppen planlösning, tre sovrum och två badrum, walk-in closet samt tvättstuga. Gästhus med två sovrum och badrum, bastu på västra sidan med veranda och eldstad, sjöbod precis intill brygganläggningen, jordkällare samt en stor festlada på norra udden. Avsaltningsanläggning, minireningsverk, styrsystem och kameraövervakning. På ön finns en välplanerad och vacker naturlig trädgård, uteplatser i alla väderstreck, vindpinade skulpturala tallar, flata berghällar och härliga badklippor. Stora möjligheter för den som söker ett exceptionellt boende i skärgården.

 • Premium
 • Uteplats
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlaplan 9A, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlaplan 9A, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
80 m²
2 rum
vån 3/6
2 839 kr/mån

Högt belägen med utsikt över Karlaplan ligger denna lyxigt stora 2:a om 80 kvm. Rymliga rum, generös takhöjd, öppen spis och fina detaljer. Våningen har vacker fiskbensparkett och klassiska kulörer av vitt. Lugnt läge, som en egen liten oas mitt på Karlaplan med närhet till allt. Våningen bevarar många fina original detaljer. Väggpanel, speglade dörrar och vackert spröjsade fönster samt genomgående generös takhöjd och fiskbensparkett. Välskött och solid förening i representativ fastighet från 1929 ritad av arkitekterna Höög och Morssing.

 • Premium
 • Hiss
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lovisagatan 4, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lovisagatan 4, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
19 000 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/5
3 669 kr/mån
169 643 kr/m²

Med lugnt och eftertraktat läge invid Oscarskyrkan och Fredrikshovs slotts skola ligger denna mycket charmiga våning med fri utsikt över den lilla "Drottningparken". Tre vackra rum i fil mot Lovisagatan. Tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster med spanjoletter, hög takhöjd, takrosetter, taklister, höga golvlister och fiskbensparkett. Sällskapsrum med stort spröjsat fönster och med vackra spegelpardörrar med ingång till bibliotek/kontor. Master bedroom med badrum en suite. Kök mot lugn innergård med anslutande matsal. Serveringsgång med generösa förvaringsmöjligheter och anslutning till badrum med dusch och köksentré. Föreningen har 6 garageplatser (f.n. kö). Välskött bostadsförening i vacker fastighet från 1915.

 • Premium
 • Hiss
Karlbergsvägen 8, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun
Karlbergsvägen 8, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 8, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 8, 1 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
19 500 000 kr
163 m²
5 rum
vån 1/4
0 kr/mån
119 632 kr/m²

Föreningen är avgiftsfri och tidigare år har utdelningen varit på 70 000 kr för denna lägenhet. Denna enastående våning är belägen i en representativ fastighet från 1883 på ett attraktivt läge på Karlbergsvägen, med vy över Odenplan. Interiören präglas av detaljer som stuckaturer, spegeldörrar, höga fönster, fiskbensparkett och en takhöjd om 3,4 meter. Tre rum i fil mot gatan erbjuder utmärkt ljus tack vare stora fönsterpartier. Genom vackra pardörrar nås det rymliga sällskapsrummet, matsalen och ytterligare ett sällskapsrum med öppen spis. Köket, som har plats för matbord, öppnar upp mot en lugn innegård, vidare finns två sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. En generös hall fördelar tillgången till samtliga rum. Föreningen är skuldfri med utmärkt ekonomi och utan månadsavgift sedan 1992. Våningen är i behov av omfattande renovering. Området kring Karlbergsvägen 8 är en dynamisk och attraktiv del av staden som kombinerar historisk skönhet med moderna bekvämligheter. Det är ett område som erbjuder något för alla, vare sig man är intresserad av natur, kultur, shopping eller matupplevelser.

 • Premium
 • Hiss
Fredrikshovsgatan 7, 1/2 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Fredrikshovsgatan 7, 1/2 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fredrikshovsgatan 7, 1/2 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fredrikshovsgatan 7, 1/2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
77 m²
3 rum
vån 1/5
0 kr/mån

På ett av Östermalms bästa lägen, precis invid Oscarskyrkan, finns denna smakfullt renoverade bostad av absolut högsta standard på eftertraktade Fredrikshovsgatan 7. Lägenheten är helt nyrenoverad med genomgående förstklassiga materialval, såsom Stucco Venezianoväggar, Flos-belysning, Estro-lampor samt ett kök fullt utrustat med moderna och högkvalitativa vitvaror från Gaggenau. Köket och inbyggda förvaringslösningar i sovrummen är mycket estetiskt utformade i valnöt och lönnrot. Svartmålade ekplankor med Hercules-mönster i vardagsrum samt sovrum och Terrazzo-golv adderar en distinkt känsla till hall och entré. Två bra sovrum samt vardagsrum och kök i tilltalande öppen planlösning. Det eleganta badrummet har separat toalett och dusch med ingång från två håll. Välkommen till en lägenhet av högsta kvalité och med noga utvalda materialval i en mycket solid, skuldfri förening utan månadsavgift.

 • Premium
 • Hiss
Karlavägen 55, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Karlavägen 55, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
19 000 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/5
5 219 kr/mån
158 333 kr/m²

Med högt och mycket eftertraktat läge på Karlavägens solsida finns denna vackra sekelskiftsvåning där stora fönster bjuder på ett magiskt ljusflöde genom stora delar av bostaden. Fint bevarade tidstypiska detaljer så som stuckaturer, paneler, spegeldörrar, höga fönster, fiskparkettsgolv och en takhöjd om 3,1 m. Tre rum i fil med matsal, sällskapsrum samt bibliotek. Stort sovrum med tillhörande badrum samt utgång till balkong mot den lugna innergården. Matplats i anslutning till köket som med fördel kan göras om till ytterligare ett sovrum. Våningen är i behov av renovering. Ett mycket attraktivt boende i representativ och välskött fastighet med byggår 1878.

Kammakargatan 4, 1,5 tr, Norrmalm, Stockholms kommun

Kammakargatan 4, 1,5 tr

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
34 000 000 kr
301 m²
8 rum
vån 1,5/5
9 325 kr/mån
112 957 kr/m²

Juridisk person accepteras för eget boende. Med ett mycket eftertraktat och lugnt läge, i populära kvarter precis vid Johannes Kyrka, ligger denna unika och mycket vackra hörnvåning som sträcker sig över hela det första våningsplanet. Många höga fönster i fyra väderstreck, flödande ljus, fina bevarade originaldetaljer och en magnifik utsikt över kyrka, park och vackra omkringliggande 1800-tals fastigheter. En oslagbar kombination av charm, ljus, högt i tak och representativa och generösa sällskapsytor. Pampig matsal med plats för upp till 30 gäster och utgång till en stor balkong, hörnsalong med öppen spis och fransk balkong, luftigt vardagsrum samt bibliotek. Från samtliga rum har man vackra utblickar över himmel, grönska och lummiga träd. I bostaden finns ett rymligt kök med matplats, serveringsgång, 4-5 utmärkta sovrum, tre badrum samt separat toalett. En våning perfekt anpassad för både familjeliv och för den som värdesätter gästfrihet och representativa ytor. Bevarade originaldetaljer så som fiskbensparkett, pardörrar, takstuckaturer och djupa fönsternischer. Våningen är i behov av renovering. Solid förening i välhållen fastighet med byggår 1881 uppförd av byggherre C E de Champs.

Narvavägen 23A, 5 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Narvavägen 23A, 5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
19 500 000 kr
130 + 9 m²
3 rum
vån 5/5
5 615 kr/mån
150 000 kr/m²

Välplanerad och charmig vindsvåning med fritt läge, högst upp i huset, endast ett stenkast från Karlaplan samt Djurgården. Våningens mittpunkt, sällskapsrummet som har utgång till en stor terrass i västerläge, är luftigt med en högsta takhöjd om ca 3,60m och mycket ljusinsläpp från fönster i tak samt stora fönsterpartier mot terrassen. Terrassen erbjuder eftermiddags- samt kvällssol med bra plats för sittgrupp. Kök med utmärkta ytor och matplats för upp till 10 personer samt utgång till terrassen. Två rymliga sovrum med charmigt synliga träbalkar som tillför karaktär och värme. Därtill finns ett stilrent badrum samt en gästtoalett. Våningen är i behov av renovering. Hissen når upp till fjärde våningen, för att komma till lägenheten på femte våningen behöver man ta trappan för det sista planet. Representativ och välhållen fastighet med byggår 1897-1903.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Valhallavägen 56, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 56, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
23 000 000 kr
211 m²
5 rum
vån 4/5
9 551 kr/mån
109 005 kr/m²

Med högt och fritt läge i närheten av Lärkstaden finns denna magnifika våning med generösa sällskapsytor. Våningen präglas av ett fantastiskt ljus tack vare sju fönster i fil och är smakfullt renoverad med enhetliga och exklusiva materialval. Fullt utrustat kök med stor köksö och sittplatser för 6 personer i öppen planlösning med matsal och sällskapsdel med öppen spis. Balkong med access från kök och matsal. Tv-rum/allrum som även går att använda som sovrum. Tre sovrum med platsbyggda garderober. Välkomnande hall med platsbyggd bokhylla, förvaring och vädringsbalkong. Stort och mycket exklusivt badrum i Carraramarmor med fönster, fristående badkar, dubbla duschar och tvättpelare. Vackra detaljer såsom fiskbensparkett, hög takhöjd, stuckaturer, speglade pardörrar och höga golvlister. Välskött förening i vacker fastighet från 1891-92. Med närhet till Vasastans och Östermalms utbud av restauranger, caféer och butiker. Närliggande grönområden som Hagaparken och Lill-Jans skogen. Kommunikation med både tunnelbana och flertalet innerstadsbussar i närheten.

Visar alla 12