Mäklare Farboud Nejad

Farboud Nejad

Om mig

Mitt recept till en lyckad affär är energi, engagemang och kunskap. Jag lämnar ingenting åt slumpen och drivs av energin mina kunder ger mig. Jag är i huvudsak inriktad på våningar i Stockholms innerstad, företrädesvis Östermalm och välbelägna villor nära Stockholm. - Årets mäklare på Per Jansson Fastighetsförmedling år 2020-2023. - Topp 5 mest rekommenderade mäklare på Östermalm år 2020-2023.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grevgatan 54A - 2,3,4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon
Grevgatan 54A - 2,3,4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 54A - 2,3,4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 54A - 2,3,4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
25 000 000 kr
201 + 19 m²
8 rum
vån 4/4
11 305 kr/mån
124 378 kr/m²

Med mycket attraktivt läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg ligger denna oerhört välplanerade och mycket smakfullt renoverade vindsetage i tre plan med Townhousekänsla. Två balkonger och en terrass i västerläge med mycket sol och lugnt, ostört läge i gårdshus med en vacker grönskande och inbjudande innergård. Våningen har en mycket tilltalande planlösning som passar familjen utmärkt. På plan ett finns fyra rymliga sovrum, oerhört smart och smakfull garderobsförvaring, två badrum - ena med badkar och den andra med dusch. På plan två möts man av den fantastiska sociala delen med stor inbyggd vinkyl, kök, matsal och vardagsrum med två balkonger. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp, annan möblering, kakelugn, bokhylla, trappor upp till plan tre och utgång till ena balkongen i västerläge. Mycket smakfullt kök och matsal med plats för större matgrupp och utgång till den andra balkongen. Plan tre är vindsplanet med master suite, flertalet takfönster som bidrar till ett otroligt ljusinsläpp, mycket smakfull platsbyggd förvaring, badrum en suite, arbetsplats och utgång till stor terrass i västerläge. På vindsplanet finns vacker exponerad tegelvägg och synliga takbjälkar. Våningen är i mycket gott skick med vacker sekelskiftescharm i perfekt balans med moderna detaljer. Ej hiss. Välskött förening med oerhört vacker innergård och representativ fastighet från år 1898.

  • Premium
  • Balkong
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Kammakargatan 27A, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Kammakargatan 27A

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
18 500 000 kr
167 + 5 m²
4 rum
vån 2/2
8 713 kr/mån
110 778 kr/m²

I gammal orgelfabrik på lugn del av Kammakargatan, precis intill Tegnérlunden, ligger denna fantastiskt charmiga och mycket välplanerade vindsvåning, disponerat på hela översta planet i ett mycket fint gårdshus uppfört år 1866. Våningen med sin genomgående planlösning, härliga rymd och sina totalt 18 fönster i fyra väderstreck, bjuder in till ett fantastiskt ljusinsläpp och en oerhört härlig känsla. Genomgående vackra detaljer från byggåret såsom vackra stödben, takbjälkar, hög takhöjd om 3,86 m, vackra dörrar och stora fönsterpartier. Raka väggar ger full ståhöjd vilket bidrar till full funktion i kombination med vacker vindscharm. Otroligt vackert vardagsrum med tilltalande takhöjd, totalt sex fönster i två väderstreck samt öppen spis perfekt beläget i mitten av rummet. I vardagsrummet får det plats med både större soffgrupp och matbord. Väldisponerat kök med plats för liten matplats om så önskas. Loungedel/kontor med möjlighet att bygga om till ett extra sovrum om så önskas. Två perfekta sovrum med plats för både dubbelsäng, förvaring och ytterligare möblering om så önskas. Mycket smakfullt badrum med stort fönster, golvvärme, inbyggd tvättpelare och dusch - går att sätta in badkar om så önskas. Gäst-wc i hallen. Hall med vacker trapp som bidrar till den fantastiska känslan. Välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Två mycket vackra innergårdar med mycket grönska. Väldigt representativ fastighet med byggår 1866, ritad av arkitekt Viktor Dorph.

  • Premium
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:45
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lützengatan 7, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lützengatan 7

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
15 000 000 kr
110 m²
5 rum
4 242 kr/mån
136 364 kr/m²

Invid Karlaplan, på en av Östermalms mest attraktiva adresser, finns denna ljusa och oerhört smakfullt renoverade våning om fem rum och kök med vacker öppen spis, stora fönsterpartier, vackra sociala ytor och en makalös känsla. Rymligt vardagsrum med charmig öppen spis, stort spröjsat fönster mot innergården som bidrar till ett vackert ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Via pardörrar når man den fantastiska matsalen med plats för större sällskap och annan möblering om så önskas - rummet har tidigare använts som sovrum. Smakfullt mörkt kök med bänkskiva i granit och vitvaror från Smeg och plats för större sällskap även här. Separat köksingång med utgång till den gröna och mycket trevliga gården. Huvudsovrum med mycket förvaring, plats för större säng och anslutande badrum. Badrummet kan även nås via andra rum. Badrum med dubbla handfat, badkar och tvättpelare. Ytterligare två härliga sovrum med plats för säng och förvaring. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning bakom platsbyggda garderober. Genomgående fantastiskt vackra attribut från byggåret, såsom hög takhöjd, spröjsade fönster, stuckaturer, takrosetter, höga golvsocklar, skjutdörrar och vackra golv av fiskbensparkett. Välskött skuldfri förening i representativ fastighet med elegant entré, ritad av arkitekt Östlihn & Stark, med byggår 1915.

  • Premium
  • Hiss
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bastugatan 16A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bastugatan 16A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
13 500 000 kr
201 m²
3 rum
vån 0/5
9 632 kr/mån
67 164 kr/m²

Privata visningar hålls löpande - kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning. Den angivna arean är registrerad som bruksarea enligt mätbeviset då det inte finns någon boarea. Makalös studiovåning belägen i en av Stockholms vackraste och mest välkända fastigheter, Laurinska huset. Våningen är smakfullt renoverad och i toppskick, där man bibehållit känslan och de charmiga detaljerna. Genomgående vackra detaljer från byggåret och en fantastisk känsla. Detaljer såsom hög takhöjd, vackra pelare, synliga bjälkar, trägolv, vackra snickerier och öppen spis. Storslaget sällskapsrum med takfönster som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp - rummet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mycket goda förvaringsmöjligheter, samt direkt access till Bastugatan. Påkostat och vackert renoverat kök av högsta kvalitet. En sovdel, ett loft och två smakfullt renoverade badrum, det ena med dusch och det andra med dusch och badkar - båda med golvvärme. Separat tvättstuga. Härlig hall med öppen spis och arbetsplats. Gemensam uteplats samt takterrass med vidsträckt vy över Riddarfjärden. Perfekt närhet till Söders härliga grönska och puls. Ett synnerligen unikt boende som måste upplevas, perfekt beläget på Mariaberget. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva detta vackra boende i ett av Södermalms vackraste hus, från 1892 ritat av arkitekt Valfrid Karlson.

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsgatan 73, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsgatan 73, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
27 000 000 kr
237 m²
7 rum
vån 3/6
12 372 kr/mån
113 924 kr/m²

På attraktiv adress på Kungsholmen, högt upp i huset, på eget våningsplan, finns denna ljusa och magnifika sekelskiftesvåning på ett plan om 237 kvm med fönster i tre väderstreck, tre balkonger, två eldstäder och en mycket tilltalande planlösning. Våningen passar både den stora familjen och den som önskar en representativ sällskapsvåning. Genomgående välbevarade detaljer och vackra rum med en fantastisk känsla som måste upplevas. Vardagsrum, tv-rum och arbetsrum/bibliotek i fil mot gatan bidrar till en härlig känsla. Vardagsrum med charmigt burspråk, fint ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Tv-rum intill vardagsrum med utgång till rymlig kungsbalkong i västerläge med vyer över city och kanalen. Kontor och bibliotek med smakfull platsbyggd bokhylla. Fantastisk matsal perfekt belägen mellan kök och vardagsrum, med vacker öppen spis i bordshöjd som bidrar till en härlig känsla. Rymligt kök med gott om arbetsytor, förvaring och utgång till balkong mot innergården. Välplanerat huvudsovrum intill matsalen, med plats för dubbelsäng och med separat garderobsavdelning. Ytterligare separat avdelning för barnen med två rymliga sovrum, med eget badrum och tvättstuga. Ena sovrummet har fransk balkong mot innergården. Ett vackert och rymligt spaliknande badrum med fönster som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp, härligt badkar, dusch med ångbastu och golvvärme. Intill badrummet finns våningens tredje balkong mot innergården. Ytterligare gäst-wc i hallen. Separat tvättstuga. Mycket välkomnande hall, perfekt belägen i mitten av våningen, med läshörna och mycket vacker smaragdgrön kakelugn. Genomgående vackra sekelskiftesdetaljer som kakelugn, öppen spis, hög takhöjd, burspråk, stuckaturer, takrosetter, pardörrar, skjutdörrar, bröstpaneler, vägglister och spröjsade fönster. Det är sällan man hittar en våning i denna storlek och med alla dessa attribut på Kungsholmen - vilket också är en av anledningarna till att denna våning inte varit till salu på över två decennier. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva detta exklusiva boende i ett mycket vackert hus, med vacker entré, och med byggår 1907, ritat av arkitektparet Dorph & Höög.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5