Mäklare Therese Nilsdotter

Therese Nilsdotter

Om mig

Passion- Engagemang- Erfarenhet- Förhandlingsvana- Uthållighet- Service Med mig som mäklare får du en trygg och angenäm säljprocess med fokus på bästa slutpris. Jag jobbar efter en noga utprovad säljprocess, som gång på gång, visar sig, ge både snabbare försäljning och högre slutpris. Mina fokusområden är Östermalm och Vasastan. Här har jag mycket god lokalkännedom och stenkoll på priserna. För mig är varje bostadsaffär unik och jag kommer att ge allt jag att ge allt för att vi ska nå våra mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grev Magnigatan 18, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 9 jun kl 14:00
Grev Magnigatan 18, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Magnigatan 18, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Magnigatan 18, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
25 000 000 kr
179 m²
5 rum
vån 3/5
7 079 kr/mån
139 665 kr/m²

Med ett synnerligen attraktivt läge, ett stenkast från Strandvägen saluförs nu denna vackra och ljusa familjevåning om 5 rok fördelat på 179 kvm. Våningen karakteriseras av ljus och rymd med tidstypiska attribut som generös takhöjd, stuckatur och takrosetter, vackra parkettgolv och ståtliga höga fönster med djupa speglade nischer. Våningen ligger på plan tre i en magnifik fastighet anno 1892 och från sällskapsrummen erbjuds en vacker utsikt över intilliggande vackra husfasader och grönskan vid Spiltan. Våningen disponeras med generösa sällskapsrum i fil, vacker eldstad och pampig matsal. Tre bra sovrum, bibliotek, serveringsgång, kök, badrum samt hall och gästwc erbjuds. Gott om förvaring finns i platsbyggda garderober, flera klädkammare samt externt förråd på vind resp. källarplan. Välskött och representativ fastighet med elegant entré från 1892 och gemensam takterrass med milsvid utsikt. Ritad av arkitekt Johan Laurentz. Brf Kasernen7 är en solid och välskött förening med låg belåning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Valhallavägen 134, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Valhallavägen 134, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 134, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 134, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Per Jansson Fastighetsförmedling AB
8 790 000 kr
73 m²
3 rum
vån 0,5/6
4 409 kr/mån
120 411 kr/m²

I en vacker fastighet, precis i hörnet Artillerigatan och Valhallavägen, saluförs nu en ljus och ytterst välplanerad bostad om tre rum och kök. Genom ett otroligt vackert och utsmyckat trapphus, välkomnas ni en trappa upp, till denna optimalt planerade trerummare. Bostaden är genomgående och rofyllt belägen med fönster mot Artillerigatan respektive föreningens vackra och grönskande gård. Föreningen är äkta och äger marken, har god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Bostaden disponeras med en generös och välkomnande hall, som likt bostadens hjärta, förbinder kök och sällskapsrum. Sällskapsrummet är ljust och luftigt och här ges gott om plats för socialt umgänge. Två bra sovrum erbjuds, varav ett rymligt master bedroom, med gott om förvaring i hel garderobsvägg och ett mindre mysigt, gäst/barnrum som vetter mot gården. Köket är nyligen, stilrent renoverat och här finns plats för både härlig matlagning och ett rejält matbord, där familj och vänner ryms. Från köket har man fin utsikt över föreningens vackra gård och grönska och säljarna berättar att de ofta nyttjar och njuter av den vackra gården under den varma årstiden. Badrummet är en dröm, nyligen mycket smakfullt renoverat, i samband med att föreningen gjorde ett stambyte under 2022. Här finns tvättpelare, dusch och generöst handfat med kommod, allt för din komfort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2