Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Carin Carlander

Carin Carlander

Om mig

Carin brinner för att hjälpa människor genom deras livs största affär. Hennes främsta mål är att se till att alla inblandade parter är nöjda under hela processen. Med en imponerad förmåga att förstå och lyssna in kundernas behov guidar Carin sina säljare och köpare med precision genom hela bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ståthållaregatan 56D, Södra området, Kalmar kommun

Ståthållaregatan 56D

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
850 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
29 825 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på 28,5 kvm erbjuder smart användning av utrymme med en praktisk kokvrå. Köksdelen har renoverats år 2021 och har bra med förvaring. I slutet av förra året genomgick både golv och väggar en omfattande renovering, vilket ger en fräsch och modern känsla i hela lägenheten. I hallen finns bra med garderober och i anslutning till hallen ligger badrummet. I rummet har du en sovalkov och plats för sociala ytor. Här möblerar du som du själv önskar. En av höjdpunkterna är den rymliga inglasade balkongen som ger möjlighet till utomhusnjutning och avkoppling året runt. Belägen i sydväst får balkongen rikligt med solsken under dagen. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller den som söker en övernattningslägenhet. Från Ståthållaregatan 56D har du kort avstånd till Kalmarsund, Stensö och Kvarnholmen med alla butiker och caféer. Men även nära till matbutiker, skola/förskola och sjukhuset. Här bor du i en stabil förening med låg månadsavgift och tillhörande vindsförråd och matkällarförråd. I huset finns tvättstuga och cykelförråd.

  • Plus
  • Balkong
Adelgatan 11B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Lör 4 maj

Adelgatan 11B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
950 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
15 966 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på fina Adelgatan 11B. Här finner du en välplanerad bostad om 59,5 kvadratmeter med ett rymligt sovrum, ett stort kök med stor potential samt all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. En hall med förvaring samt ett helkaklat badrum. Vacker orginalparkett i vardagsrummet som badar i naturligt ljus och leder ut till en balkong med morgonsol. Här bor du i ett härligt område med närhet till skolor, kollektivtrafik till centrum, vacker natur och havet! Livsmedelsbutiker finns inom bekvämt gångavstånd och du tar dig snabbt och smidigt in till city. Bostaden har även en reparationsfond på 11 230 kr. Bo i en välskött bostadsrättsförening med låg skuldsättning. Dessutom finns en gästlägenhet till förfogande för föreningens medlemmar. Välkommen att besöka denna bostad!

  • Plus
  • Balkong
Drottning Margaretas väg 27A, Södercentrum, Kalmar kommun
  • Idag

Drottning Margaretas väg 27A

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 200 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/3
7 959 kr/mån
23 913 kr/m²

Välkommen till Drottning Margaretas väg 27A. Här du finner en lägenhet på 92 kvm som från början var två lägenheter men där man valde att öppna upp mellan nuvarande matsal och vardagsrum. Denna underbara fyra ligger på andra våning i huset med härligt ljusinsläpp från tre olika håll. Lägenheten är i genomgående fint skick. Bostaden har en öppen hall med bra förvaring. Köket är både stilrent samt välutrustat. Från matsalen når du balkongen i västerläge och vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen i öster. De tre sovrummen är rymliga och det mindre sovrummet är perfekt att använda som ett kontor om man så önskar. Här njuter du av närhet till Södercentrum, Kalmars vackra havsmiljö, natursköna Stensö, historiska Kalmar Slott, sjukhuset och en livsmedelsaffär tvärs över gatan. Dessutom är Kalmar centrum, centralstationen och universitet bara en kort cykeltur bort, vilket gör detta till ett mycket tillgängligt och uppskattat läge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Strömgatan 5C, Centralt, Kalmar kommun

Strömgatan 5C

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 200 000 kr
113 m²
3 rum
vån 2/3
6 890 kr/mån
28 319 kr/m²

Upptäck denna förtrollande våning på Strömgatan 5C, korsningen Strömgatan - Kaggensgatan, med det kända vattentornet och den charmiga kanalen runt hörnet. Bo i en underbar lägenhet i ett 1800-talshus med bevarad karaktär och ljus från tre håll som skapar en fantastisk atmosfär. Njut av en vacker bostad mitt på Kvarnholmen med kakelugnar och en unik planlösning. Här finns vackra golv och fräscha ytskikt, stora fönster med fönsterbrädor i Ölandssten och sociala ytor i varje rum. Och har du drömt om en walk-in-closet, så kan din dröm gå i uppfyllelse! Gå genom grindarna på Strömgatan. Redan när du kliver in i entrén erbjuds du rymliga garderober att förvara kläder i. I lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Ljuset strömmar in genom tre fönster i hallens passage som leder till en charmig gäst-WC med 1800-tals karaktär och det stora sovrummet. Framför dig ligger Tibroköket med väl utvalda vitvaror och en bänkskiva i Ölandssten Här finns plats för familjen att samlas. I det stora sovrummet finns en kakelugn medan det andra sovrummet har en vacker utsikt över Kalmars huvudgata och vattentornet. Intill det sovrummet finns en anslutande walk-in-closet färdig att nyttjas med en lyxig heltäckningsmatta att kliva på. Vägg i vägg ligger ett stort helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna med takdusch och handdukshängare. Ytan som för närvarande är inredd som en walk- in- closet kan förstås också användas som kontor, sovrum eller kreativt utrymme. Vardagsrummet, hjärtat av lägenheten, erbjuder plats för både soffa och matbord. Här kan du njuta av härliga kvällar framför den vackra kakelugnen. Utöver alla fördelar av att bo på Strömgatan, blir du även medlem i en välskött förening med värme och vatten inkluderat i avgiften. Föreningen erbjuder även en mysig innergård, cykelförråd, gym, bibliotek och en gästlägenhet. Här befinner du dig mitt i vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Lockande godisbutiker, konditorier och en välsorterad matbutik trängs i ditt kvarter och du är ett par minuter från flera förstklassiga gymanläggningar. Här kan du leva ett gott liv! Med en kort promenad når du havet och badplatser. Ett perfekt läge för dig som vill bo i en avspänd och stabil miljö med närhet till både city-fart och lugnt häng på stranden. Välkommen att besöka denna fantastiska bostad!

  • Plus
Frejagatan 5A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Tor 2 maj

Frejagatan 5A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 600 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
4 644 kr/mån
32 000 kr/m²

På omtyckta Bremerlyckan ligger denna trevliga tvåa om 50 kvm. Bekvämt belägen en halvtrappa upp och med hiss från markplan. Med generös takhöjd, gott om förvaringsmöjligheter och ett genomgående fint skick finns här alla möjligheter att trivas. Kök och badrum renoverades 2018, sovrummet är väl tilltaget och via det trivsamma vardagsrummet nås en underbar balkong i sydvästläge mot innergården. I huset finns tillhörande förråd samt tvättstuga och cykelförråd och månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv och bredband. På Frejagatan 5A bor du i välskött förening med låg belåning i ett av Kalmars mest attraktiva områden! Här blir du bortskämd med gångavstånd till stadskärnan, universitetet, Kalmar slott och den fantastiska havsmiljön vid Kalmarsundsparken. I kvarteret finns såväl livsmedelsaffär som pizzeria. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brändtorpsvägen 24, Getingen, Kalmar kommun

Brändtorpsvägen 24

Lägenhet
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
925 000 kr
27 m²
1 rum
vån 5/5
2 288 kr/mån
34 259 kr/m²

Denna charmiga etta, högst upp på Brändtorpsvägen 24 som färdigställdes 2018 bjuder på en härlig atmosfär med fantastiskt ljus från fönster åt två håll och en imponerande utsikt. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller den som söker en övernattningslägenhet. Föreningen erbjuder fina gemensamma tillgångar. Tre balkonger som ligger i söderläge där en av dem ligger precis utanför lägenhetsdörren, en rymlig takterrass med fantastisk utsikt samt övernattningsrum och studierum. Lägenheten ligger på Getingen, ett omtyckt villaområde och har nära till natur, hav, gym och köpcentrum. En busshållplats finns precis utanför och med cykel tar du dig till Kvarnholmen och universitet på knappt 10 min. Bostaden erbjuder allt du behöver, inklusive en hall med partisk skjutdörrsgarderob, ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett härligt rum med generöst ljusinsläpp. Rummet innehåller ett kök i utmärkt skick och erbjuder gott om plats för både säng och matbord. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Långgatan 65, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Södra Långgatan 65

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 200 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
5 589 kr/mån
18 750 kr/m²

Denna charmiga tvåa på 65 kvadratmeter är perfekt belägen i Kalmars vackra stadskärna. Boendet är bekvämt beläget högst upp i huset med hiss från markplan, vilket gör det lättillgängligt. Lägenheten är välskött och innehåller ett vardagsrum med burspråk, ett tilltaget kök, ett rymligt sovrum och ett badrum med kaklade väggar. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker ett centralt boende i lugna omgivningar. Shopping, restauranger och bad finner du hörnet. Från balkongen har du utsikt över takåsar, Domkyrkan och vackra byggnader. Föreningens historiska byggnader från 1800-talet och ännu äldre anor från 1600-talet omger en fantastisk innergård där medlemmarna kan njuta av en härlig uteplats i det underbara inglasade uterummet. Föreningen är välskött med låg belåning. Dessutom finns ett förråd i källaren tillhörande lägenheten. Välkommen på visning för att upptäcka detta fantastiska hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Stensbergsvägen 54B, Sandås, Kalmar kommun

Stensbergsvägen 54B

Lägenhet
Sandås, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 890 000 kr
72,2 m²
2 rum
vån 1/4
5 773 kr/mån
26 177 kr/m²

Välkommen till Stensbergsvägen 54B! Det perfekta boendet för den som längtar efter fridfullt grannskap samtidigt som närheten till stadsliv, grönområden och badstränder är självklart för detta område. Denna bostad har ett byggår från 2015 och befinner sig i ett fantastiskt välvårdat tillstånd. Köket, matsalen och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning och skapar en omedelbar känsla av trivsel. Köksön blir en naturlig samlingsplats för sociala stunder och umgänge. Den öppna ytan ger möjlighet att rymma stora sällskap för underbara middagar och tillställningar. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, praktiskt och bekvämt. Balkongen ligger åt söder och bjuder in till sol under stora delar av dagen. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra. Kom och upplev det själv på visningen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8