Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Carin Carlander

Carin Carlander

Om mig

Carin brinner för att hjälpa människor genom deras livs största affär. Hennes främsta mål är att se till att alla inblandade parter är nöjda under hela processen. Med en imponerad förmåga att förstå och lyssna in kundernas behov guidar Carin sina säljare och köpare med precision genom hela bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapten Liljas väg 4, Algutsrum, Mörbylånga kommun

Kapten Liljas väg 4

Lägenhet
Algutsrum, Mörbylånga kommun
Pontuz Löfgren AB
1 150 000 kr
92 m²
4 rum
5 293 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till ett funktionellt och inbjudande boende i två våningar, perfekt för familjelivet. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, gränsande till fridfulla villakvarter. Lägenheten har en genomgående planlösning med väl utnyttjade kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. På entréplan möts du av ett rymligt och modernt kök, väl anpassat för både familjemiddagar och sociala tillställningar med vänner. Det ljusa vardagsrummet är stort och inbjuder till mysiga kvällar med nära och kära. På detta våningsplan finns även ett badrum, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Från altanen leder det vidare till en gräsmatta, perfekt för avkopplande stunder i solen, grillkvällar och blom- och växtplanteringar. En trappa upp finner du fyra sovrum, alla med gott om plats för säng och förvaring. Här finns också ett badrum, vilket gör morgonrutinerna smidiga och bekväma för hela familjen. Här bor du med korta avstånd till mataffärer, skolor och förskolor, badplatser samt Färjestadens fulla utbud av service och hamnliv. Detta är ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam och bekväm vardag för hela familjen.

  • Uteplats
Fogdegatan 3A, Lindö, Kalmar kommun
  • Imorgon

Fogdegatan 3A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 925 kr/mån
22 981 kr/m²

Fogdegatan 3A erbjuder ett attraktivt läge med en balkong mot väster. Med en yta på 52 kvm är den både praktisk och inbjudande, lägenheten har en bra planlösning som ger en rymlig och ljus känsla. Köket har bra förvaringsutrymme med alla bekvämligheter, sovrummet är bekvämt och passar perfekt för avkoppling. Dessutom finns det ett stilfullt badrum med alla nödvändiga faciliteter, vardagsrummet ger en tillgång till den underbara balkongen där du kan njuta av kvällssolen. Föreningen har en stark ekonomi och har mer tillgångar än skulder. I byggnaden finns tvättstuga, dubbla förråd och ett cykelförråd. Dessutom finns en gästlägenhet tillgänglig i föreningen. Om du väljer att bosätta dig på Lindö, kommer du att uppleva tystnad och en önskad plats. Dess popularitet är fullt begriplig då du kommer att bo nära stadskärnan, vattnet och grönskade promenader.

  • Plus
  • Balkong
Hemvägen 20E, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
  • Imorgon
Hemvägen 20E, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 2
Hemvägen 20E, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 3

Hemvägen 20E

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 895 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
5 735 kr/mån
24 295 kr/m²

Välkomna till denna generösa fyra! Lägenheten var färdigställd 2021 och har flera exklusiva tillval. Tack vare sitt gavelläge och stora fönster i tre riktningar, flödar bostaden av naturligt ljus. Den härliga balkongen i söderläge är idealisk, bjuder på sol hela dagen. Medan entrén erbjuder en mysig plats för morgonkaffet och de första solstrålarna. Lägenheten är genomtänkt planerad med ett öppet kök och vardagsrum, vilket skapar en perfekt miljö för sociala tillställningar. Köket från Ballingslöv är stilfullt och fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter. Det största sovrummet har en rymlig garderob med spegeldörrar. De andra sovrummen har plats för både säng och skrivbord. Badrummet är smakfullt designat med hög komfort. Vimpeltorpet är beläget i norra Kalmar och cirka 4 km från city, omgiven av skog, parker och grönområden. Att uppleva naturens skiftningar under året medan centrala Kalmar är bekvämt nära är fantastiskt. Här har du nära till badplatser och gröna områden samtidigt är du nära till stadens puls med ett brett utbud av aktiviteter och närhet till Värsnäs med golfbanan. Här har du nära till allt du kan tänkas behöva.

  • Premium
  • Balkong
Adelgatan 11B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Lör 3 aug

Adelgatan 11B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
895 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
15 042 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på fina Adelgatan 11B. Här finner du en välplanerad bostad om 59,5 kvadratmeter med ett rymligt sovrum, ett stort kök med stor potential samt all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. En hall med förvaring samt ett helkaklat badrum. Vacker orginalparkett i vardagsrummet som badar i naturligt ljus och leder ut till en balkong med morgonsol. Här bor du i ett härligt område med närhet till skolor, kollektivtrafik till centrum, vacker natur och havet! Livsmedelsbutiker finns inom bekvämt gångavstånd och du tar dig snabbt och smidigt in till city. Bostaden har även en reparationsfond på 11 230 kr. Bo i en välskött bostadsrättsförening med låg skuldsättning. Dessutom finns en gästlägenhet till förfogande för föreningens medlemmar. Välkommen att besöka denna bostad!

  • Plus
  • Balkong
Brändtorpsvägen 24, Getingen, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul

Brändtorpsvägen 24

Lägenhet
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
850 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 402 kr/mån
31 481 kr/m²

Denna mycket trivsamma etta återfinns på omtyckta Getingen! Bostaden erbjuder närhet till centrum och universitet inom bekvämt cykelavstånd. En busshållplats ligger precis utanför huset och bra avstånd till gym, mataffär och natur. Bostaden, färdigställd 2018, upplevs fortfarande som ny och väntar bara på nästa ägare att flytta in och trivas. Dem stora fönsterna skapar en härlig ljusmiljö och den generösa balkongen möjliggör soliga stunder från lunch till kväll. Balkongen är dessutom försedd med markis! Föreningen erbjuder fina gemensamma tillgångar. Tre balkonger som ligger i söderläge, en rymlig takterrass med fantastisk utsikt samt övernattningsrum och studierum. I lägenheten finner du alla bekvämligheter, en hall med skjutdörrsgarderob, en köksdel med gott om förvaring och ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till den optimala bostaden för studenter, förstagångsköpare eller de som söker en bekväm övernattningslägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Perstorpsvägen 12, Linnéstaden, Kalmar kommun
  • Imorgon
Perstorpsvägen 12, Linnéstaden, Kalmar kommun, bild 2
Perstorpsvägen 12, Linnéstaden, Kalmar kommun, bild 3

Perstorpsvägen 12

Lägenhet
Linnéstaden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 550 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
2 989 kr/mån
34 831 kr/m²

Välkomna till BRF Botanikern och denna underbara lägenhet med en solig balkong! När du kliver in möts du av en modern och öppen planlösning där köket delar plats med ett matbord och en soffa medan sängen har sin egen avskilda plats. Badrummet är rymligt och har en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Hela bostaden präglas av ljusa ytskikt och ekparkettgolv. De stora fönsterna släpper in fantastiskt mycket ljus och ger en härlig atmosfär. Här finns många möjligheter att möblera efter eget tycke och behov. Lägenheten har allt du behöver och lite till, inklusive en fullstor diskmaskin och gott om förvaringsutrymme i klädkammaren. Allt är i utmärkt skick eftersom bostaden blev färdig för inflyttning år 2021. På gården finns möjligheter till odling samt ytor för spel och lek. Dessutom finns ett stort växthus för gemenskap och trädgårdsnjutning. Shoppingcenter och gym ligger bara ett stenkast bort och Kalmar citys restauranger och caféer är lättillgängliga med cykel. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frejagatan 5A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Borttagen före visning

Frejagatan 5A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 600 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
4 644 kr/mån
32 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ståthållaregatan 56D, Södra området, Kalmar kommun
  • Lör 3 aug

Ståthållaregatan 56D

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
850 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
29 825 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på 28,5 kvm erbjuder smart användning av utrymme med en praktisk kokvrå. Köksdelen har renoverats år 2021 och har bra med förvaring. I slutet av förra året genomgick både golv och väggar en omfattande renovering, vilket ger en fräsch och modern känsla i hela lägenheten. I hallen finns bra med garderober och i anslutning till hallen ligger badrummet. I rummet har du en sovalkov och plats för sociala ytor. Här möblerar du som du själv önskar. En av höjdpunkterna är den rymliga inglasade balkongen som ger möjlighet till utomhusnjutning och avkoppling året runt. Belägen i sydväst får balkongen rikligt med solsken under dagen. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller den som söker en övernattningslägenhet. Från Ståthållaregatan 56D har du kort avstånd till Kalmarsund, Stensö och Kvarnholmen med alla butiker och caféer. Men även nära till matbutiker, skola/förskola och sjukhuset. Här bor du i en stabil förening med låg månadsavgift och tillhörande vindsförråd och matkällarförråd. I huset finns tvättstuga och cykelförråd.

  • Plus
  • Balkong
Ledungsvägen 10 C, Funkabo, Kalmar kommun
  • Imorgon

Ledungsvägen 10 C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
675 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/4
2 175 kr/mån
17 308 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta som erbjuder en smart planerad kokvrå med ett takfönster som ger ett fint ljus året om, ett rymligt allrum med härlig takhöjd och gott om ljusinsläpp från ett stort fönsterparti på gavelsida och ett helkaklat badrum – allt fördelat på 39 välutnyttjade kvadratmeter. På Ledungsvägen 10C bor du i ett lugnt område, i en välskött förening med alla tänkbara bekvämligheter inom räckhåll. Detta är en idealisk bostad för förstagångsköparen, studenten eller som en bekväm övernattningslägenhet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen är välskött och väldigt lågt belånad. Föreningen erbjuder dessutom ett gym, en övernattningslägenhet, en samlingslokal och en bastu. På den gemensamma grönytan finns en inbjudande uteplats med utemöbler och grillmöjligheter, perfekt för sociala stunder och avkoppling. I närområdet hittar du allt du behöver – en matbutik, busshållplats, grönområden och en pizzeria, allt inom bekvämt gångavstånd. Dessutom är det enkelt att promenera eller cykla till både stadskärnan och universitetet, vilket gör denna bostad till ett utmärkt val för ett bekvämt och smidigt boende.

  • Plus
Stamvägen 33, Djurängen, Kalmar kommun

Stamvägen 33

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/4
2 691 kr/mån
24 875 kr/m²

På Stamvägen 33 finner vi denna etta som har en generös golvyta som ger gott om plats att röra sig på. Stora fönster ger en fantastisk utsikt över naturen. Lägenheten har ljusa ytskikt och trägolv genomgående i lägenheten. Köket har gott om arbets- och förvaringsutrymme. Sovalkoven är en del av den öppna planlösningen mot vardagsrummet och köket. I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Förvaringen är utmärkt med en rymlig klädkammare på 3,9 kvm! Balkongen är insynsskyddad och vetter mot söder, vilket ger sol större delen av dagen. Välkommen till Brf Hansagården! Med en månadsavgift på 2 913 kr får du värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv inkluderat! Huset stod färdigt för inflyttning 2018. Du bor nära pizzeria, mataffär och busshållplats. Du tar dig snabbt till Hansa City över cykelbron. Universitetet och city ligger också på bekvämt avstånd med cykelbana hela vägen in till centrum. Här bor du med många grönområden i närheten, bland annat Skälby.

  • Balkong
  • Hiss
Ståthållaregatan 32C, Södercentrum, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul
Ståthållaregatan 32C, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 32C, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 32C

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 150 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 361 kr/mån
24 468 kr/m²

Belägen på attraktiva Söder hittar du denna fina tvårummare! Smart planerade kvadratmeter med utmärkta förvaringslösningar och ett idealiskt hörnläge med fönster åt tre väderstreck. Ett stilrent och rymligt kök samt ett fräscht badrum. Vardagsrummet är ljust och har en balkong i soligt västerläge. Sovrummet är rymligt och erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter med flera garderober. Du upplever bostaden mycket större än 47 kvadratmeter, tack vare den generösa takhöjden och ljusinsläppet från tre olika håll. På Ståthållaregatan 32C bor du med en välsorterad ICA-butik tvärs över gatan, en pizzeria i grannhuset och gångavstånd till Kalmarsund med badplats, härliga promenadstråk på Stensö samt nära till Kvarnholmen. Belägen i ett eftertraktat område erbjuder denna bostad helt enkelt den perfekta balansen mellan naturskön omgivning och närhet till stadens puls. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Finns både ett stort förråd och ett mindre matkällarförråd. Dessutom finns en tvättstuga i huset och gym.

  • Premium
  • Balkong
Norrlidsvägen 24, Norrliden, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Norrlidsvägen 24, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 24, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 24

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
550 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 258 kr/mån
10 280 kr/m²

Denna bostad erbjuder boende i en välskött förening med låg belåning och charmiga gårdar. Här kan du njuta av gemensamma grillplatser, lekplatser och grönområden. Placeringen är trivsam med närhet till vacker natur, bra kommunikationer, skolor och ett bra serviceutbud vid både Berga centrum och Norrlidens centrum. Norrlidsvägen 24 välkomnar dig med en rymlig hall. Hallen präglas av fräschör och här finner du också ett praktiskt förråd som underlättar för en organiserad vardag. Sovrummet har en rymlig garderob med skjutdörrar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror. Badrummet är helkaklat, vilket ger en stilren atmosfär. Lägenheten är dessutom praktiskt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger bekvämlighet och effektivitet i vardagen. Vardagsrummet är hjärtat i denna lägenhet och erbjuder generösa ytor för både en matplats och en bekväm soffhörna. Rummet leder ut till en härlig inglasad balkong, vilket gör det möjligt att förlänga ditt boende utomhus och njuta av frisk luft.

  • Premium
  • Balkong
Norrlidsvägen 132C, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 132C

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
450 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 2/2
4 255 kr/mån
9 677 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta på Norrlidsvägen 132C. Denna lägenhet erbjuder en stor balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. När du stiger in möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Köket är generöst tilltaget med utmärkta arbetsytor och bra förvaringsutrymmen, vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade. Det rymliga rummet erbjuder flexibilitet i möbleringen och har plats för både en soffgrupp och ett matsalsbord om så önskas. Dessutom finns en praktisk sovalkov som skapar en separat sovplats. Badrummet är fräscht och välutrustat. Lägenhetens genomtänkta planlösning gör den mycket funktionell och trivsam. Belägen nära Hansa City, skolor, golfbana, vårdcentral och mataffär, har denna bostad ett utmärkt läge. Här finns också bra kommunikationsmöjligheter in till centrum, med en busshållplats endast några meter bort. Området är lugnt och erbjuder vackra innergårdar och lekplatser, vilket skapar en trivsam och barnvänlig miljö. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende med närhet till allt du behöver.

  • Balkong
Drottning Margaretas väg 27A, Södercentrum, Kalmar kommun

Drottning Margaretas väg 27A

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/3
7 959 kr/mån
21 685 kr/m²

Välkommen till Drottning Margaretas väg 27A. Här du finner en lägenhet på 92 kvm, ligger på andra våning i huset med härligt ljusinsläpp från tre olika håll. Lägenheten är i genomgående fint skick. Bostaden har en öppen hall med bra förvaring. Köket är både stilrent samt välutrustat. Från matsalen når du balkongen i västerläge och vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen i öster. De tre sovrummen är rymliga och det mindre sovrummet är perfekt att använda som ett kontor om man så önskar. Denna bostad var ursprungligen två separata lägenheter som har slagits samman till en rymlig enhet. En öppning har skapats mellan nuvarande vardagsrum och matsal, vilket ger ett öppet och luftigt intryck. Det nuvarande kontoret har förberetts med alla nödvändiga installationer för att kunna omvandlas till ett kök, vilket möjliggör till två separata lägenheter igen om så önskas. Observera att en sådan förändring kräver godkännande av bland annat föreningen. Här njuter du av närhet till Södercentrum, Kalmars vackra havsmiljö, natursköna Stensö, historiska Kalmar Slott, sjukhuset och en livsmedelsaffär tvärs över gatan. Dessutom är Kalmar centrum, centralstationen och universitet bara en kort cykeltur bort, vilket gör detta till ett mycket tillgängligt och uppskattat läge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Brändtorpsvägen 24, Getingen, Kalmar kommun

Brändtorpsvägen 24

Lägenhet
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
850 000 kr
27 m²
1 rum
vån 5/5
2 402 kr/mån
31 481 kr/m²

Denna charmiga etta, högst upp på Brändtorpsvägen 24 som färdigställdes 2018 bjuder på en härlig atmosfär med fantastiskt ljus från fönster åt två håll och en imponerande utsikt. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller den som söker en övernattningslägenhet. Föreningen erbjuder fina gemensamma tillgångar. Tre balkonger som ligger i söderläge där en av dem ligger precis utanför lägenhetsdörren, en rymlig takterrass med fantastisk utsikt samt övernattningsrum och studierum. Lägenheten ligger på Getingen, ett omtyckt villaområde och har nära till natur, hav, gym och köpcentrum. En busshållplats finns precis utanför och med cykel tar du dig till Kvarnholmen och universitet på knappt 10 min. Bostaden erbjuder allt du behöver, inklusive en hall med partisk skjutdörrsgarderob, ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett härligt rum med generöst ljusinsläpp. Rummet innehåller ett kök i utmärkt skick och erbjuder gott om plats för både säng och matbord. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15