Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020

Mäklare Emil Svensson

Emil Svensson

Om mig

Med över tio års erfarenhet inom försäljning utmärker sig Emil genom sin förmåga att skapa starka och långsiktiga relationer. Driven av att överträffa både sina egna och sina kunders förväntningar, strävar Emil alltid efter att skapa en framgångsrik och trygg bostadsrättsförsäljning för dig som kund. Med spetskompetens inom försäljning och fokus på att uppfylla behoven hos köpare, säljare och spekulanter utmärker sig Emil som en kompetent och engagerad bostadsrättsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lötvägen 2, Smedby, Kalmar kommun
  • Tis 7 maj
Lötvägen 2, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Lötvägen 2, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Lötvägen 2

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
675 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 949 kr/mån
8 438 kr/m²

En trivsam och naturnära bostad med egen balkong finns nu tillgänglig på Lötvägen 2. Denna välplanerade trea om 80 kvadratmeter erbjuder ett bekvämt boende i ett lugnt och vackert kvarter. Köket är stort och fullt utrustat med all den utrustning du kan tänkas behöva. Badrummet är helkaklat och fräscht. De två sovrummen är rymliga och strategiskt belägna för lugn och ro med insynsskyddat läge. Vardagsrummet är generöst tilltaget med ett härligt ljusinsläpp och möjligheter till olika möbleringsalternativ. Här finns rikligt med förvaringsutrymme med två garderober i det ena sovrummet och fyra garderober i det andra. Om det inte skulle räcka finns även en praktisk klädkammare i bostaden. Dessutom finns det ett tillhörande förråd på utegården för ytterligare förvaringsmöjligheter. På Lötvägen 2 erbjuds en trivsam boendemiljö i en välskött förening med låg belåning och generösa, välskötta innergårdar med lekplatser. Föreningen har även ett komplett utbud av faciliteter såsom gym, bastu och samlingslokal för gemensamma aktiviteter. Månadsavgiften inkluderar både tv och bredband med en hastighet på 250 Mbit/s från Telia. Dessutom har området ett attraktivt läge i Smedby med närhet till vacker natur, skolor och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bara några minuters promenad når man busshållplatsen, där man enkelt kan ta sig in till centrala Kalmar.

  • Premium
  • Balkong
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Frejagatan 2A, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Frejagatan 2A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 500 000 kr
101 m²
3 rum
vån 4/5
6 130 kr/mån
34 653 kr/m²

I ett av Bremerlyckans mest vackra sekelskifteshus saluförs nu denna fantastiska trea, belägen högst upp i huset med tillgång till hiss. Denna ljusa och magnifika bostad om 101 kvm har genomgående välbevarade detaljer som vackra takstuckaturer, pampiga pardörrar, stora välvda fönster och en takhöjd på närmare 3 meter. Bostaden är strålande ljus och har en representativ och trivsam planlösning. Bjud in till storslagna middagar i den välfunna matsalen och njut av avkoppling i det rymliga sällskapsrummet intill. I anslutning ligger en balkong med morgon- och förmiddagssol - en perfekt start på dagen. Den andra balkongen nås från sovrummet och bjuder in till kvälls- och eftermiddagssol. Köket är modernt och välutrustat, och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och en inspirerande miljö för matlagning. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva detta exklusiva boende som måste upplevas på plats. Med närheten till Kvarnholmen finner du lockande shoppingmöjligheter och ett brett utbud av restauranger. Här upplever du också den historiska charmen i Gamla stan och den avkopplande havsmiljön vid Kalmarsundsparken. För extra bekvämlighet ligger en livsmedelsbutik precis intill. Detta är platsen där stadens puls möter naturens skönhet – en möjlighet att leva i harmoni med det bästa av två världar, allt precis utanför din dörr. Brf Häggen utmärker sig i ett av Kalmars mest eftertraktade områden, och föreningen kännetecknas av en stabil ekonomi med låga avgifter och en stabil kassa. Med en avgift på endast 6 130 kr i månaden och ett tillägg på 184 kr för obligatoriskt tv- och bredbandsabonnemang, erbjuder detta ett bekymmersfritt boende. Föreningen har dessutom en välutrustad tvättstuga. Till bostaden tillhör även ett rymligt förråd. Anmäl dig på visningen genom att kontakta ansvarig mäklare eller via hemsidan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lech Walesas gata 47D, Ljusstaden, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Lech Walesas gata 47D, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 2
Lech Walesas gata 47D, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 3

Lech Walesas gata 47D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 073 kr/mån
17 222 kr/m²

Välkommen till en naturnära trea (möjlig fyra) på 81 kvadratmeter. Här bor du modernt med öppen planlösning, en rymlig balkong i västerläge och en fantastisk utsikt. Bostaden har ett otroligt fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I den öppna hallen finns en walk-in closet för extra förvaring. Det välutrustade köket är sömlöst integrerat i det öppna vardagsrummet, där ljusflödet också är påtagligt. Från vardagsrummet når du den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Det rymliga sovrummet är utrustat med flera garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet passar utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum, valet är helt upp till dig och dina behov. Ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare fulländar den bekväma boendemiljön. Här är det bara att flytta in och trivas direkt! Här bor du i ett populärt och omtyckt område med närhet till naturen. Med skogen som närmsta granne är avkopplande promenader alltid lättillgängliga. En lekplats finns precis runt hörnet, medan mataffärer, kommunikationer, förskolor/skolor, havet och golfbanor alla nås med en kort promenad. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett förråd på gården. Dessutom ingår TV och bredband till ett förmånligt pris på endast 133 kr/mån. Missa inte chansen att uppleva detta under visningen – välkomna!

  • Premium
Stensbergsvägen 54C, Sandås, Kalmar kommun

Stensbergsvägen 54C

Lägenhet
Sandås, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 875 000 kr
72,7 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 795 kr/mån
25 791 kr/m²

Välkommen till Stensbergsvägen 54C, där känslan av nyproduktion fortfarande är påtaglig - här är det bara att flytta in och känna sig hemma direkt! Denna lägenhet blev inflyttningsklar år 2015 och är utformad för dig som värdesätter högkvalitativ boendemiljö. Njut av en stor terrass med perfekt söderläge där du själv kan välja om du vill njuta av solen eller skuggan. Terrassen är delvis täckt, vilket ger möjlighet till mysiga stunder utomhus även när det regnar. Bosätt dig i ett hem med en utmärkt planlösning som inkluderar en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme, ett stort helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare, samt ett kök med öppen planlösning mot både sällskapsrum och matplats. Dessutom har lägenheten ett väl tilltaget sovrum med förvaring i toppklass och ytterligare ett rum som kan fungera utmärkt som sovrum, kontor eller flexibelt extrarum. Denna bostad erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med bekvämligheter såsom en välsorterad ICA-butik, en pizzeria i kvarteret och gångavstånd till Kalmarsund med tillhörande badmöjligheter. Dessutom har du en smidig och snabb återkomst till sjukhuset, universitetet och Kalmar City. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss, garage och solceller, till bostaden följer även ett förråd.

  • Balkong
  • Hiss
Fogdegatan 5A, Lindö, Kalmar kommun
  • Tis 14 maj
Fogdegatan 5A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Fogdegatan 5A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Fogdegatan 5A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 047 kr/mån
26 852 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet på populära Lindö med balkong i västerläge. Uppskatta det vackra ljusinsläppet och njut av balkongen som är strategiskt placerad för att fånga eftermiddagssolen. Vardagsrummet utgör bostadens största rum. Här ryms en stor soffgrupp, en tv-bänk och gott om svängrum. Lägenheten imponerar med sitt stora kök, som har rikligt med förvaring, gott om arbetsytor och en rymlig matplats. Det väl tilltagna sovrummet är utrustat med tre garderober för optimal förvaring. Badrummet är stilren med helkaklade väggar och golv, som kombinerar både stil och funktion på bästa sätt. Föreningen har en stabil ekonomi och innehar för närvarande mer tillgångar än skulder. Här kan du känna dig trygg, med vetskapen om att ditt boende är väl förvaltat ekonomiskt sett. Du har dessutom tillgång till två förråd, och i föreningen finns även en övernattningslägenhet. På Lindö bor du i en fridfull omgivning med vatten och natur alldeles i närheten. Med bara en kort promenad når du Kalmar city, vilket ger dig både stadens puls och dess bekvämligheter inom räckhåll. Detta fantastiska läge kombinerar det bästa av två världar - en avkopplande miljö med närheten till allt du behöver för en bekväm vardag.

  • Premium
  • Balkong
Svarvarvägen 17C, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Idag
Svarvarvägen 17C, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Svarvarvägen 17C, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Svarvarvägen 17C

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 290 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 987 kr/mån
15 732 kr/m²

Nu finns möjligheten att bosätta sig i en idyllisk och fridfull miljö i Lindsdal. Med stor glädje presenteras nu en välplanerad och mycket eftertraktad trea i den synnerligen populära bostadsrättsföreningen Brf HSB Storklas. Vid ingången möts du av en rymlig entrébalkong där morgon- och förmiddagssolen välkomnar dig. Lägenheten är en välplanerad trea med fönster i två väderstreck, vilket skapar ett ljust och luftigt utrymme. Den imponerande golvytan på 82 kvadratmeter ger gott om utrymme för en bekväm och mångsidig tillvaro. Sovrummen är placerade i varsin ände av bostaden, varav det ena erbjuder gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Köket, hjärtat av bostaden, har renoverats och har generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Det rymliga sällskapsrummet sträcker sig över rikliga kvadratmeter och öppnar upp till en lugn och avkopplande inglasad balkong. Brf Storklas är en välskött och populär bostadsrättsförening som präglas av en trevlig gemenskap. Här finns en mängd bekvämligheter såsom lekplatser, boulebana, samlingslokal, övernattningslägenhet, bastu, motionsrum, garage och parkeringsplatser, laddstolpar för elbilsladdning samt kolonilotter för den odlingsintresserade. Njut av det trivsamma boendet i Lindsdal, med närhet till naturen och bekvämligheter såsom matbutiker i Lindsdals centrum, gym, flera skolor och regelbundna bussavgångar till Kalmar centrum.

  • Premium
  • Balkong
Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun, bild 2
Enighetens väg 47, Bergavik, Kalmar kommun, bild 3

Enighetens väg 47

Lägenhet
Bergavik, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 640 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 398 kr/mån
20 000 kr/m²

På en lugn och trivsam adress introduceras nu denna ljusa och välplanerade trerummare. Att bo på Enighetens väg 47 innebär att du blir en del av en välskött och oerhört populär förening, strategiskt belägen intill vackra Kalmarsund. Det är en plats som utmärker sig för sin popularitet och fantastiska läge. Området präglas av små röda hus, vilket ytterligare förstärker den unika atmosfären. Interiört möts du av 82 rymliga kvadratmeter, fördelade på två generösa sovrum och ett modernt kök som inte bara imponerar med sitt magnifika ljusinsläpp utan även erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är utrustat med en ny kombinerad tvätt/torkmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom öppnar det stora vardagsrummet upp till en underbar balkong, perfekt belägen i det populära söderläget, vilket bjuder in till soliga stunder under stora delar av dagen. Balkongen är fridfullt belägen och erbjuder en vacker utsikt mot den mysiga innergården. Brf Havsörnen är en engagerad och stabil förening med låg belåning som står till förfogande med bekvämligheter som gästlägenhet, gym, pingisrum, lekplatser samt elstolpar och hjärtstartare. Till lägenheten ingår även ett närliggande förråd för extra förvaringsmöjligheter. Det optimala läget i närheten av havet, badplatser, grönområden, löparspår och golfbana skapar en fantastisk livsstil med många fritidssysslor. Området präglas av lugn och trygghet, med gröna omgivningar som skapar en avslappnad känsla. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och bredband, vilket bidrar till en bekväm och bekymmersfri boendemiljö.

  • Premium
  • Balkong
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Idag
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Drottning kristinas väg 3A, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Drottning kristinas väg 3A

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
890 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 798 kr/mån
15 345 kr/m²

Välkommen till en lättmöblerad tvåa på 58 kvadratmeter. Lägenhetens generösa, inglasade balkong i västerläge fångar eftermiddagssolen på bästa möjliga sätt och nås smidigt via vardagsrummet. Vardagsrummet utgör bostadens största rum. Här ryms en stor soffgrupp, en tv-bänk, matbord och gott om svängrum. I hallen finns rikligt med förvaringsutrymme tack vare de strategiskt placerade garderoberna. Köket är både trivsamt och ljust med generöst ljusinsläpp från fönstret och tillräckligt med plats för ett matbord. Sovrummet är stort och ligger precis där det ska med ett lugnt läge nära badrummet där bekvämligheter som tvättmaskin finns. En extra bonus är att säljaren har lämnat 5 934 kr i reparationsfonden för att möjliggöra kommande förbättringar! I denna stabila och förmånliga HSB-förening har samtliga fönster nyligen bytts ut. Föreningen erbjuder gym, kvarterslokal samt vackra innergårdar med grillplatser, planteringar och lekplatser. Den förmånliga månadsavgiften på 3 798 kr inkluderar värme, vatten och grundutbudet av tv-kanaler. På Drottning Kristinas väg 3A bor du i ett uppskattat och välkomnande läge med närhet till naturen, Giraffens köpcentrum samt gång- och cykelavstånd till centrum. För pendlare erbjuds en snabb och smidig tillgång till E22. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Sön 12 maj
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 2C, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 2C

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 100 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 050 kr/mån
17 323 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa i Oxhagen. Detta charmiga hem är i utmärkt skick och håller en hög standard med sina optimalt utnyttjade 63,5 kvadratmeter. I denna bekväma tvårumslägenhet endast en halv trappa upp njuter du av ljusa och luftiga utrymmen. Här väntar en underbar bostad på dig, redo för att flyttas in i och njutas av. Planlösningen inkluderar en inbjudande hall med utmärkt förvaring i form av skjutbara spegelgarderober. Direkt till vänster öppnar sig ett nyrenoverat kök med modern och tidlös stil, som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Fönsterna i köket bidrar till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Vidare till det harmoniska sovrummet, som rymmer en stor säng och nattduksbord, med ytterligare förvaringsmöjligheter genom två stora garderober. Vardagsrummet är bostadens största rum och har plats för en soffgrupp, en tv-bänk och gott om utrymme att röra sig fritt. Dessutom har du direkt tillgång till balkongen som ligger i perfekt västerläge. Det stilrena badrummet är helkaklat och är utrustat med en tvättmaskin för en bekväm vardag. Här bor du i en välskött Riksbyggenförening med god ekonomi och låg belåning. I huset finns tillhörande källarförråd, och i föreningen finns fina faciliteter i hobbyrum, samlingslokal och övernattningslägenhet att tillgå. På Oxhagsvägen 2C bor du i ett lugnt och omtyckt område med fina strövområden och även omtyckta Skälbygård i närheten. Kommunikationerna till centrum är goda med såväl fina cykelvägar som busshållplatser med täta avgångar. Giraffens köpcentrum, med ett brett utbud av shopping och stormarknader, ligger endast en kort promenad eller cykeltur bort.

  • Premium
  • Balkong
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Sjöbrings väg 9

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
725 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 889 kr/mån
33 721 kr/m²

Välkommen till den perfekta ettan på Söder! Kliv in i denna smakfullt renoverade lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt med fiskbensparketten. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt för studenter, veckopendlare eller de som söker ett prisvärt och bekvämt boende. Bostaden är disponerad på 21,5 välplanerade kvadratmeter. Rummets öppna yta möjliggör för olika möbleringsalternativ, och kanske är det just detta som får bostaden att verka större än vad den är. Rummet förhöjs av den charmiga fiskbensparketten och den franska balkongen, vilket skapar ett naturligt inflöde av ljus. Köket är i toppskick, tack vare den totalrenovering som genomfördes under 2021. Du kommer att bo i en stabil och välskött förening med låg belåning (1413 kr/kvm, 2021/2022). Detta genererar en mycket låg avgift på 1889 kr i månaden. Dessutom genomförde föreningen fönsterbyte under 2022. Bekvämt med cykelförråd, matförråd, källarförråd, samt tvättstuga. Populära Söder erbjuder närhet till en mängd bekvämligheter, som vackra naturområden, badplatser, sjukvård, skolor och livsmedelsbutiker. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel.

  • Premium
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
  • Mån 6 maj
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 2
Utvägen 3, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 3

Utvägen 3

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 090 000 kr
107 m²
4 rum
6 568 kr/mån
19 533 kr/m²

Hus eller lägenhet? Varför välja när du kan få det bästa av båda världar? I ett attraktivt område erbjuds just detta i form av Utvägen 3. Här kan du bo stort med en lättskött trädgård i ett rymligt familjehem med fyra rum och kök, fördelat över två plan med generösa sociala ytor att trivas i. Det som gör denna bostad unik är möjligheten till en garageuppfart med carport, vilket gör det enkelt att parkera två bilar. Dessutom har du tillgång till en trädgård med en stor altan att njuta av. Det här moderna hemmet sträcker sig över 107 kvadratmeter på två våningar och blev färdigställt för inflyttning 2019 – och det syns verkligen! Bostaden är fräsch och känns fortfarande som ny, vilket gör det till ett perfekt val för dig som önskar en smidig inflyttning. Den charmiga baksidan av huset erbjuder gott om utrymme för lek, planteringar och mysiga grillkvällar. Fantastiskt ljusinsläpp från flera håll gör boendet ljust och inbjudande. Och om du har mycket att förvara är det inga problem här, med ett stort utvändigt förråd och två invändiga. Ett komplett boende för den moderna livsstilen! Boendet i Brf Vimpelgården erbjuder det bästa av två världar – en fridfull tillvaro omgiven av grönska och badvikar samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt avstånd. Området kompletteras av närbelägna skolor, förskolor och naturreservat. Inom gångavstånd finner du flera lekplatser samt Kalmar Golfklubb med en tillhörande lunchrestaurang. Platsen är barnvänlig med närhet till service och busshållplats. Vidare garanteras ett fantastiskt grannskap där barn i olika åldrar leker fritt på kvarterets nästintill trafikfria gator. Brf Vimpelgården skapar en harmonisk livsstil genom att erbjuda närhet både till naturen och stadslivet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lybecksvägen 7B, Djurängen, Kalmar kommun
  • Sön 12 maj
Lybecksvägen 7B, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Lybecksvägen 7B, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Lybecksvägen 7B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
990 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
15 115 kr/m²

Varmt välkommen till HSB Brf Bruksgården! I din månadsavgift ingår hushållsel, värme, vatten, fiberbredband, kabel-tv samt två förråd. Som en extra bonus ingår imponerande 13 984 kronor i den interna reparationsfonden – en ovanligt generös summa som du som köpare får som en extra förmån. Detta utgör en utmärkt möjlighet att sätta din egen personliga touch på din nya bostad eller använda som en trygg reserv för kommande förbättringar och renoveringar. Välkommen till ditt nya hem där möjligheterna är lika omfattande som förmånerna! En välplanerad tvåa i utmärkt skick där du kommer att uppskatta den generösa golvytan på hela 65,5 kvadratmeter. Ljuset flödar in från fönster i två väderstreck, och bostaden har genomgående fräscha ytskikt samt rymliga rum. Köket imponerar med gott om arbets- och förvaringsyta. Det finns också en välplanerad klädkammare i bostaden. Det helkaklade badrummet har golvvärme, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är välplacerad för att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Du kommer att bo i en stabil och välskött förening med låg belåning (981 kr/kvm, 2022) och närhet till pizzeria, mataffär, gym och busshållplats. Med cykeln tar du dig enkelt över bron och når snabbt Hansa City! Det vackra grönområdet i Skälby ligger inom bekvämt gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 12