Mäklare Carl Troedsson

Carl Troedsson

Om mig

Välkommen till Privatmäklaren – där kvalitet möter prisvärdhet. Hos oss får du förstklassig mäklartjänst till ett attraktivt fast arvode: • Villa, Fritidshus, Tomt eller Bostadsrätt: Endast 18 900 kr. • Skrivuppdrag: 8 900 kr. Jag var stolt över att vara en av nyckelpersonerna bakom starten av Privatmäklaren 2006. Vår gemensamma vision? Erbjuda ett unikt alternativ för bostadssäljare som ser värdet i att vara delaktiga i försäljningsprocessen. Tillsammans gör vi bättre bostadsaffärer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sundsta Torg 5, Sundsta Torg, Karlstads kommun
 • Idag kl 14:00

Sundsta Torg 5

Lägenhet
Sundsta Torg, Karlstads kommun
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/11
1 782 kr/mån
42 212 kr/m²

Nu erbjuds en unik möjlighet att vara den första att flytta in i denna fräscha 2:a i det nya lägenhetskomplexet Brf Sundsta Torg i Karlstad. Som köpare får du tillgång till en helt ny bostad där materialvalen håller en genomgående hög standard. Lägenheten är placerad på andra våningen och omfattar 52 kvadratmeter. Den erbjuder en öppen och tilltalande planlösning med kök och vardagsrum integrerade, samt ett rymligt sovrum utrustat med en hel vägg fylld av garderober. Tack vare generösa fönsterpartier badar lägenheten i naturligt ljus, vilket skapar en välkomnande och behaglig atmosfär. Köket är stilrent och ljust, levererat av Marbodal, medan badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom erbjuder lägenheten en rymlig "walk-in closet". På samma våning finns tillgång till en stor gemensam uteplats/innergård med ett glasat uterum. Lägenheten är även försedd med en fransk balkong i vardagsrummet. Byggnaden har hiss. För gäster finns det tillgängliga övernattningslägenheter. Föreningen tillhandahåller också en gemensamhetslokal. Parkering erbjuds i garageplan. På Sundsta erbjuds du ett modernt boende med nära tillgång till Sundstatjärn, stadskärnan, Klarälven, butiker, restauranger, aktiviteter samt utmärkta transportförbindelser. Området är lugnt och tryggt, men ändå centralt beläget. Du är varmt välkommen att lämna din intresseanmälan för visning!

 • Plus
 • Hiss
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
 • Imorgon kl 12:00
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Centralvägen 20

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
2 750 000 kr
68 m²
3 rum
5 333 kr/mån
40 441 kr/m²

VÄLPLANERAD 3:A MED BALKONG I BÄSTA LÄGE! belägen högt upp i huset, erbjuder denna lägenhet ett hem i området mellan Skurusundet och Björknäs, Nacka, med närhet till både natur och stadsliv. Bostadsrätten, som är en del av en 50+ förening (även något yngre personer kan godkännas som medlemmar), är på 68 kvadratmeter och inkluderar tre rum där ljus och rymd samspelar för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Bostaden karaktäriseras av sitt fördelaktiga läge i fastigheten med en balkong i västerläge, där solen lyser från lunch till sen kväll. För extra komfort finns en elektrisk markis som erbjuder skugga under de soligaste timmarna. Balkongen utökar lägenhetens sociala ytor och erbjuder en skön plats för avkoppling eller umgänge. För den med bil erbjuds möjligheten att hyra plats i föreningens varmgarage, med bekväm tillgång till byggnaden via hiss – en detalj som ytterligare understryker bostadens bekvämlighet och tillgänglighet. Områdets centrala läge i Björknäs gör att vardagens bekvämligheter, såsom Ica och apotek, ligger inom kort promenadavstånd. För natur- och friluftsälskare ligger Skurusundet och den idylliska badsjön Glasan med sin strand bara några hundra meter bort. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med bussar som trafikerar området dygnet runt, vilket ger enkel tillgång till Stockholms city samt vidare ut mot Värmdö. Ett sällsynt tillfälle för den som söker ett komfortabelt och bekvämt boende i en välskött förening med en stark gemenskap.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ljungvägen 8A, Helenelund, Sollentuna kommun
 • Imorgon kl 13:00
Ljungvägen 8A, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 2
Ljungvägen 8A, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 3

Ljungvägen 8A

Villa
Helenelund, Sollentuna kommun
6 695 000 kr
69 + 78 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till denna soliga fastighet i ett lugnt familjeområde med närhet till skolor och aktiviteter. Här bor ni mysigt och fint samtidigt som ni har möjlighet att utveckla fastigheten till ett drömboende. Huset från 1952 har ett entréplan á 78 kvm varav 69 kvm boarea och 9 kvm biarea (inglasad veranda). På entréplan finns ett rymligt vardagsrum samt ytterligare två rum som antingen kan nyttjas som sovrum eller kontor. Den inglasade verandan badar i sol och fungerar utmärkt för att odla kryddor, grönsaker och blommor. Källaren med bastu och tvättstuga på motsvarande ca 69 kvadratmeter erbjuder stora möjligheter till utveckling, bland annat potentiell yta under inglasad balkong (ca 8 kvm). Källaren har även ett gammalt garage som kan användas som verkstad / hobbyrum eller inredas till ytterligare rum / uthyrningsdel med egen ingång. I källaren finns även en toalett. Huset står på en 1000 kvadratmeter solig, platt tomt med bärbuskar, fruktträd och stora gräsytor i ett lugnt område. Önskar ni växa med tomt och hus kan ni göra det i er takt och bo med låga driftkostnader. Detaljplanen erbjuder stora möjligheter att bygga sitt eget drömhus på denna tomt. Största byggandsarea är 200kvm och man får bygga i två våningar till en högsta byggnadshöjd av 7,0m. Se exempel på hus som visionsbild i 3D. Mer detaljer från bifogad detaljplan eller från säljaren. Marklov för ny uppställning av bilar finns. Fastigheten har idag en smal infart till ett litet garage vilket innebär att man inte kan gå runt huset i markplan. Nu finns godkänt marklov för att göra ny uppställningsplats för bilar i nordväst och att fylla igen befintlig infart till marknivå. I marklovet ingår även utbyte från garagedörrar till källardörr med trappa upp till marknivå. Välkommen att kontakta säljaren för mer information.

 • Premium
Siggesborgsgatan 5B, Gideonsberg, Västerås kommun
 • Imorgon kl 13:00
Siggesborgsgatan 5B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Siggesborgsgatan 5B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Siggesborgsgatan 5B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
795 000 kr
31,5 m²
1 rum
2 396 kr/mån
25 238 kr/m²

Topprenoverad 1:a med tilltalande ljusinsläpp. Fin och ljus lägenheten med stilrent kök i anslutning till vardagsrum. Den franska balkongen är perfekt belägen i soligt läge mot en lugn och grönskande innergård. Helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd. Tillgång till fullt utrustad tvättstuga i huset. Garageplatser och p-platser finns både med och utan motorvärmare. Separat kö till både garage och p-plats. Lägenheten är belägen på det attraktiva Gideonsberg med närhet till det mesta. Här bor du med grönområden och fina promenadstråk, bekväma avstånd till mataffärer, apotek, systembolag och Västerås city. Cykelavstånd till Mälardalens Universitet och Rocklundaområdet. Bra bussförbindelser. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du tillgång till flertal faciliteter som gym, bastu, grillplats m.m.

 • Premium
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 2
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 3

Österplana Korsgården 3

Fritidshus
Kinnekulle , Götene kommun
2 680 000 kr
45 + 20 m²
3 rum
3 606 m² tomt

En lantlig idyll bestående av 3 röda torp, vardera torp 45 kvm, på en fastighet på det blommande berget Kinnekulle. Som taget ur sagornas Bullerbyn. Nu kan du få chansen att ta över denna pärla! Närmare Högkullen och heden kan du nästan inte bo. Fastigheten är full av möjligheter och här kan du få dina drömmar att blomma ut. Här har varit både B&B, torputhyrning, butik, retreat, galleri, ateljé och utställningar. På fastigheten finns även två växthus och flera odlingsbäddar. På gården finns en grillbod under tak och en vedeldad bastu. Härliga uteplatser och fina vyer. Naturen är förtrollande på Kinnekulle med sina 17 naturreservat, vandringsleder och närheten till Vänern och sköna bad.

 • Premium
Joeström 103D, Västansjö, Storumans kommun
 • Budgivning pågår
Joeström 103D, Västansjö, Storumans kommun, bild 2
Joeström 103D, Västansjö, Storumans kommun, bild 3

Joeström 103D

Fritidshus
Västansjö, Storumans kommun
1 095 000 kr
51 m²
3 rum
912 kr/mån

Välkomna till denna nyrenoverade och inbjudande fritidstuga inom den skuldfria bostadsrättsföreningen Lindgrens fjällstugor, belägen i Västansjö, mittemellan Tärnaby och Hemavan. Området är ett paradis för fjällälskare. Efter en genomgående renovering under 2023, omfattar stugan 51 kvadratmeter fördelat på 3 rum. Den har fått nya ytskikt i alla rum, ett fint nytt kök, nyrenoverad toalett samt uppdaterad el och VVS. Fiber har även nyligen installerats, vilket garanterar utmärkt uppkoppling. Området erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och evenemang. Hemavan har även en flygplats med reguljärtrafik från Stockholm, och det finns en busslinje från Umeå med en hållplats bara ett stenkast från stugan. Detta gör stugan lättillgänglig oavsett om ni föredrar bil, buss eller flyg. Regionen är ett sant paradis för vintersportentusiaster, med otaliga möjligheter för skoteråkning, utförsåkning och längdskidåkning. Även sommartid är området uppskattat för fjällvandring och andra äventyr i naturen. Dessutom är närheten till Västansjön perfekt för de som uppskattar aktiviteter på sjön, såsom fiske. Årsavgiften till föreningen är 10 944 kr, och inkluderar vatten, avlopp, försäkring och snöröjning. El kostar cirka 6 000-8 000 kr per år beroende på användning. Denna kombination av modern bekvämlighet och tillgång till fjällvärldens alla äventyr gör stugan till ett ekonomiskt attraktivt alternativ. Tillträde är möjligt omgående, vilket ger er en unik möjlighet att snabbt börja njuta av ert nya fjällhem. Missa inte denna möjlighet att förvärva en del av detta fantastiska fjällparadis. Vi ser fram emot att välkomna er till er nya drömstuga i Västansjö med närhet till Tärnaby/Hemavan! OBS Klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan för att komma till fullständig annons och för att boka visningar!

 • Premium
Brynhilds väg 3, Irsta, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Brynhilds väg 3

Radhus
Irsta, Västerås kommun
2 495 000 kr
119 + 9 m²
4 rum
210 m² tomt

Ta chansen och förvärva detta välbevarade radhus i natursköna Irsta, 10 km från Västerås. Med sina 119 + 9 kvm finns det gott om möjligheter att forma ert egna drömboende. Med en rymlig groventré/tvättstuga, genomgående ekparkett på övervåningen och i vardagsrum samt slittålig korkmatta i hall och kök. Bostaden har delvis öppen planlösning på nedervåningen, nylagd altan, (2023) i söderläge med morgon till eftermiddagssol. Tillhör ett rymligt uppvärmt garage med fjärrstyrd port och vindsförvaring. Läget passar perfekt för t.e.x barnfamiljen då det finns gott om vackra promenadstråk, 2,5 km upplyst motionsspår, lekplatser, förskolor och en relativt nybyggd F-9 skola inom gångavstånd.

 • Plus
Åshammarvägen 58 C, Ramnäs, Surahammars kommun
Åshammarvägen 58 C, Ramnäs, Surahammars kommun, bild 2
Åshammarvägen 58 C, Ramnäs, Surahammars kommun, bild 3

Åshammarvägen 58 C

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
155 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 459 kr/mån
2 870 kr/m²

Välkommen till Åshammarvägen 58 C, en funktionell och välplanerad 2:a i Ramnäs, belägen i ett lugnt område perfekt för dig som söker en balanserad livsstil. Denna bostadsrätt på 54.1 m² erbjuder en trevlig planlösning med 2 rum och kök. Lägenheten är belägen på första våningen i en trevåningsbyggnad och har en härlig balkong. På bekvämt avstånd från lägenheten finns tillgång till en gemensam tvättstuga i källaren, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, allt för att underlätta din vardag. Ramnäs är beläget i Surahammars kommun och erbjuder det bästa av två världar: den lugna atmosfären på landsbygden samt utmärkta kommunikationer till större städer som Västerås. Här finns ett rikt utbud av friluftsaktiviteter med nära tillgång till ängar, skogar och sjöar, perfekt för dig som uppskattar vandring, cykling och fiske. Området är även rikt på kulturmiljöer och erbjuder elljusspår för dig som vill motionera. För den som pendlar erbjuder Ramnäs goda bussförbindelser, och med tågstationen i närheten är det möjligt att nå Västerås på mindre än en halvtimme. Detta gör Ramnäs till ett attraktivt alternativ för dig som värderar närheten till naturen samtidigt som du har tillgång till stadens faciliteter. BOKA VISNING GENOM ATT KLICKA DIG VIDARE TILL MÄKLARENS ANNONS NEDAN.

 • Premium
Hemfosa hage 32, Hemfosa Hage, Haninge kommun

Hemfosa hage 32

Fritidshus
Hemfosa Hage, Haninge kommun
1 370 000 kr
33 m²
2 rum
321 m² tomt

Beläget i Hemfosa Hage, en kort resa från Stockholm City, erbjuder detta fritidshus från 1989 en unik möjlighet för den som uppskattar naturens närhet och stadens tillgänglighet. Boarea på 33 m², bestående av två rum och kök. Fritidshus på en 321 m² stor, friköpt tomt. Tomten och verandan har sydvästläge med sol hela dagen och äng utanför sovrumsfönstret. Området erbjuder omedelbar närhet till natursköna badsjöar och djupa skogar rika på svamp och bär, vilket gör platsen till ett idealt läge för de som älskar friluftsliv och naturupplevelser. Det strategiska läget vid gränsen mellan Haninge och Nynäshamn gör att du kan nå stugan med pendeltåg. Resan tar ca en timma plus eller en avkopplande 15 minuters promenad från pendeltågsstationen genom landskap med får- och hästhagar leder dig till ditt fritidshus. Eller så går det snabbt och lätt med bil t.ex. från Stockholm City, Sommarvatten tillhandahålls till tomten och testas årligen för att säkerställa kvaliteten. Området har egen borrad brunn med bra flöde. Boendet ger tillgång till WC och varmvattenduschar genom föreningen, tillgängliga året om. Tomten erbjuder inte bara soligt läge utan även en vacker utsikt över en angränsande äng, perfekt för lugna stunder utomhus. Till fastigheten hör två parkeringsplatser. Eluppvärmning och ett installerat telefonjack. Detta fritidshus är mer än bara en plats att bo på – det är en port till upplevelser i den svenska naturen, kombinerat med närheten till storstan.

 • Plus
Ekegatan 8B, Simrislund, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår

Ekegatan 8B

Lägenhet
Simrislund, Simrishamns kommun
1 200 000 kr
79 m²
3 rum
5 285 kr/mån
15 190 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga parhus beläget i det attraktiva området Simrislund, Simrishamn. Här erbjuds en bostadsrätt med en boarea på 79 kvadratmeter, fördelat på 3 välplanerade rum. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett bekvämt boende på markplan, med fördelarna av en egen uteplats och en charmig trädgårdstäppa i sydvästläge. Den inbjudande uteplatsen, stenlagd och lättskött, erbjuder en perfekt plats för avkoppling och umgänge under de ljusa månaderna. Inuti väntar en fräsch och inbjudande 3-rumslägenhet, redo att välkomna sina nya ägare. Hemmets hjärta är det stilrena köket, som utgör en naturlig samlingspunkt. Det helkaklade badrummet är utrustat med bekväm golvvärme, vilket adderar en extra touch av komfort. Området Simrislund erbjuder ett lugnt och trivsamt boende, samtidigt som närheten till affärer, tåg- och bussförbindelser gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Strax söder om Simrishamns centrum, med närhet till havet och omgivet av vackra betesängar, erbjuder området en harmonisk balans mellan stadsliv och natur. I området finns även goda förutsättningar för barnfamiljer, med närhet till barnomsorg och grundskola. För pendlaren är läget idealiskt, med smidiga förbindelser till Malmö, Lund och Ystad via Pågatåg och buss. Denna bostad representerar en unik möjlighet att skapa ett hem i en eftertraktad del av Simrishamn, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen att upptäcka ditt nya hem i Simrislund.

 • Plus
 • Uteplats
Lekaryd Ängstugan 1, Lekaryd, Alvesta kommun

Lekaryd Ängstugan 1

Gård/Skog
Lekaryd, Alvesta kommun
3 995 000 kr
185 + 71 m²
5 rum
1,5 ha tomt

EN SEKELSKIFTESDRÖM I LEKARYD MED EGET STALL Välkommen till Ängstugan. En sekelskiftesdröm i småländska idyllen Lekaryd enbart 15 minuter från Växjö. Fastigheten erbjuder ett boningshus med svårslagen charm och ett nyare stall med direkt anslutning till fina betesmarker. Huset är till stora delar renoverat invändigt i en modern stil med många bevarade detaljer och med fortsatt stora möjligheter. Entréplan erbjuder en välkomnande hall med platsbyggda garderober och sittbänk med förvaring, ett ljust kök med plats för matlagning i direkt anslutning till ett stort vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet ansluter ett sovrum/allrum med kakelugn och bevarat trägolv. På entréplan finns ett helkaklat badrum med badkar samt nedgång till källare med tvättstuga och förvaring. En trappa upp på övre plan finns ett helkaklat badrum med dusch samt tre sovrum. Högst upp i huset finns en oinredd vind med två rum och stora möjligheter. Huset värms upp via jordvärme med golvvärme och VA är kommunalt. Fastigheten är totalt på drygt 1,5 ha. Stallet är byggt 2015 med 4 boxar samt 1 box för lösdrift, sadelkammare och med direkt anslutning till hage. Stallet kan byggas om till garage med plats för lift och dubbelport. På tomten finns härliga uteplatser, stor yta med odlingslådor i cortenplåt, fruktträd, bärbuskar och stor grönyta. I Lekaryd bor du på landet med naturen som granne men samtidigt med närhet till Alvesta och Växjö. Lekaryd är en levande by med café, förskola och loppis. Fastigheten ligger enbart en kort promenad till badplats och i närheten finns Hanaslövs fritidsområde som erbjuder skidåkning, downhill och belysta elljusspår.

MALÖN 1:145, Malön, Orust kommun

MALÖN 1:145

Tomt
Malön, Orust kommun
2 650 000 kr
958 m² tomt

Varmt välkommen till den pittoreska ön Malön i Orust kommun, belägen i hjärtat av Bohusläns vackra skärgård. Här presenteras en unik möjlighet att förvärva en tomt om cirka 1000 kvm i en harmonisk och naturskön miljö, där du kan bygga ditt drömboende. Tomten är redo att anslutas till kommunalt VA-nät, med en kostnad på cirka 65 000 kr per byggnad (enligt säljaren - kontakta kommunen för aktuell information). Fastigheten ingår även i en gemensamhetsanläggning som ansvarar för väg, VA-ledningar och annan infrastruktur i området. Elkabel finns framdragen vid tomtgränsen. För anslutningspris gällande el rekommenderas att kontakta Vattenfall. Säljaren redan bekostat VA-ledningar och väg. Tomtens utmärkta läge ger dig närhet till alla bekvämligheter du behöver. Inom en radie av 1-4 km hittar du en golfbana, hotell, bank, livsmedelsbutik och postservice. För att förenkla kommunikationen mellan öarna går en gratis färja 1-3 gånger i timmen. Aktuell tidtabell för Malöleden och Ängöleden finns på Trafikverkets webbplats. Ta chansen att förvärva en av de sista tomterna med så här fantastiskt läge (Läs mer under Dokument och länkar). Förverkliga dina drömmar om ett liv i Bohusläns skärgård med denna attraktiva tomt på Malön - en plats där natur, bekvämligheter och lugn samspelar i harmoni.

Handskviksvägen 4, Stavsnäs , Värmdö kommun
Handskviksvägen 4, Stavsnäs , Värmdö kommun, bild 2
Handskviksvägen 4, Stavsnäs , Värmdö kommun, bild 3

Handskviksvägen 4

Tomt
Stavsnäs , Värmdö kommun
1 450 000 kr
1 821 m² tomt

Tomten ligger i ett lugnt område med blandad bebyggelse. För den som uppskattar avskildhet och tystnad så är detta den perfekta platsen. Till höger och rakt fram är det allmänning. Inom gångavstånd finns både havet och badsjöar. Tomten har en naturlig bergsrygg där man med fördel placerar huset så man får optimalt insynsskydd och solljus. Tomten ligger i ett icke planlagt område i Stavsnäs och har tidigare fått förhandsbesked om bygglov för en huvudbyggnad på 100 m² (BYA) i två plan med tillhörande garage om 60 m². Tomtytan är 1821 m². Höjdkurvor framgår av bilaga (Se bilagor under rubriken "Dokument och länkar nedan"). Tomten är en avstyckning från grannfastigheten och enligt Lantmäteriets ärende 0120-2018/70 så har fastigheten rätt att anlägga, underhålla och förnya en avloppsledning samt att använda avloppsanläggningen på grannfastigheten.

 • Premium
Lofotengatan 35, Husby, Stockholms kommun

Lofotengatan 35

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
2 150 000 kr
80 m²
3 rum
6 154 kr/mån
26 875 kr/m²

TREVLIG LÄGENHET MED BALKONG OCH UTHYRNINGSDEL Denna lägenhet är en pärla med en generös boarea om 80 kvadratmeter belägen i ett lugnt och grönt område som kombinerar modern stadsplanering med en varm gemenskapskänsla. Här möter du det bästa av två världar – det urbana stadslivet och lugnet av grönområden. Med närhet till Kista Science City, ett av Europas ledande teknik- och innovation distrikt, blir Husby den ultimata platsen för den moderna stadsbo som söker framtidens möjligheter. Husby är mer än bara en plats att bo – det är en levande stadsdel med en stark gemenskap. Här möts människor från alla samhällsskikt och kulturer, skapande en unik atmosfär av mångfald och samhörighet. Välkommen till Husby – där framtidens möjligheter möter den varma gemenskapens hjärta. Denna bostadsrätt är belägen på fjärde våningen med en stor och modern stor rymlig hiss med sittplats för den som behöver. Lägenheten har en praktisk uthyrningsdel, som erbjuder en unik möjlighet för generationsboende och uthyrning.Hushållsel ingår i avgiften. Bostaden har en stor inglasad balkong med fri utsikt över omgivningen, närheten till parkering, balkongen går att använda som ett ytterligare socialt rum. Fin välskött gård med grönskande planteringar som förvaltaren sköter exemplariskt och som ramar in denna trygga plats för alla åldrar. Bostadsrättsföreningen erbjuder mer än bara ett boende. Här finns bland annat grönskande innergårdar, en gästlägenhet som kan hyras för övernattande vänner och familj, samt tillgång till föreningens bastu – perfekt för avkoppling. Fiber finns i föreningens byggnader och för bilägaren finns både garage- och parkeringsplatser att hyra. Dessutom hör ett praktiskt källarförråd till lägenheten. KOMMUNIKATION Trevligt kvarter med närhet till Husby centrum, tunnelbana och bussar, vilket gör det enkelt att nå stadens puls. För den som uppskattar natur och friluftsliv så finns Järvafältet alldeles i närheten. Husby erbjuder oslagbar smidighet med den välutvecklade kollektivtrafiken som ger dig friheten att utforska Stockholm, oavsett om du är på väg till jobbet eller nöjen. SKOLA Närområdet är trevligt och erbjuder ett rikt utbud av förskolor och skolor, i stadsdelen finns flera kommunala förskolor och skolor samt privata skolor såsom Fryshusets grundskolor och Internationella Engelska skolan. Äventyrsbad, samt flera matbutiker, apotek och restauranger finns inom räckhåll. Du är varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun, bild 2
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun, bild 3

Folkets Husgatan 37

Villa
Centralt, Bromölla kommun
3 400 000 kr
200 + 123 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Letar ni efter en fastighet med lite mer, utöver det kanske ordinära och vanliga, i den trivsamma lilla orten Bromölla, så är det troligen det här huset ni bör titta närmare på. Huset är som sagt totalrenoverat, med bl.a. alla både större och mindre renoveringar redan gjorda. Huset är färdigrenoverat för förhoppningsvis många år framöver. Kanske säljer du ditt nuvarande dyrare hus i någon större tätort, och flyttar hit och får mer pengar över till annat? Välskött moderniserad nydränerad och i övrigt totalrenoverad 1,5-plansvilla med grå nymålad fasad av stående träpanel, vita knutar, tegelrött tak, nyistallerat takavrinningssystem, nya 3-glasfönster, nytt inglasat uterum mot poolområdet, samt stor och fullt bebolig källare med flexibla användningsområden. Fastigheten har utepool, poolområde, utedusch, utekök på en plan välordnad hörntomt, med välisolerat nybyggt uterum, stenlagda belysta trädgårdsgångar delvis med spaljéer, stenlagd infart med eldrivna passagegrindar, parkeringar för flera bilar, stort och rymligt dubbelgarage, samt fint ordnade lekområden för barnen, med isolerad lekstuga/friggebod, rutschkana, gungor mm. Villan har 1,5 plan som värms med golvvärme på markplanet, samt hel och fullt bebolig källare. Villan passar familjen såväl som egenföretagaren, med sina relativt stora representativa ytor och fina planlösning, i kombination med det stora dubbelgaraget. Den nydränerade värmeisolerade källaren är förberedd för att enkelt användas/anpassas som uthyrningslägenhet, generations- eller tonårsboende, eller t.ex. företagsverksamhet, med sitt nybyggda kök, luxuöst nyinstallerade duschrum med ny tvättmaskin och torktumlare, samt i övrigt välrenoverade ytor och rum. Villan kan säljas inklusive hela bohaget, och/eller efter annan överenskommelse. Gångavstånd till Bromölla centrum för bl.a. shopping i gallerian, restauranter, bibliotek, simhall mm. Stora matkedjor finns representerade på närbeläget köpområde. Nära till tågstationen med gratis parkering, för smidig pendling till t.ex. Lund, Malmö, Hässleholm m.fl. Nära till flera förskolor, samt flera olika grundskolor, att välja mellan. Gångavstånd till Ivösjön och 10 minuters bilresa till Sölvesborg och Östersjön.

 • Premium
Vallhöjden, Klövsjö , Bergs kommun

Vallhöjden

Tomt
Klövsjö , Bergs kommun
2 450 000 kr
11 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva Vallhöjden Klövsjö i vackra Jämtlandsfjällen, en stor avstyckad tomt 110.000kvm med attraktivt läge i direkt anslutning till Klövsjö 18-håls golfbana. Endast ca 4min med bil till Klövsjö skidområde och Sveriges vackraste by - Klövsjö. Gångavstånd till golfbanans populära restaurang och krog. Flera restauranger, spahotell och cafe/bageri finns i närområdet. Möjlighet att åka längdskidor och snöskoter direkt från fastigheten. Godkänt förhandsbesked/bygglov finns för 4st exklusiva parhus med garage 180 kvm/st. Totalt förhandsbesked för 8st lägenheter. Varje hus med två 90kvm stora ljusa lägenheter. Alla lägenheter har öppen planlösning, balkong, tre sovrum, stort badrum med bastu. Till varje lägenhet tillhör även ett stort garage / lokal på 90kvm med bekväm invändig trappa direkt från varje lägenhet. Vill man bygga annan typ av hus får man söka ett nytt förhandsbesked. Framtagna bygglovsritningar och kontaktuppgifter till husleverantör ingår. Även framtagna 3D ritningar medföljer. Vatten och el finns framdraget till en mindre del av fastigheten som idag arrenderas av golfklubben. Anslutningsavgift för VA och el ombesörjer köparen. Lämplig mark för dig som vill bygga bostadsrätter, bokaler för företag eller som önskar bygga ett eller flera fritidshus med garage och stor tomt utan nära grannar. Marken kan också vara lämplig för dig som kanske drömmer om att starta en camping i fjällvärlden. Möjligheterna är många med detta unika läge, nära både fjäll, skidåkning, skoteråkning, golf, jakt och fiske.

 • Plus
Tvärgatan 8, Östermalm, Kiruna kommun

Tvärgatan 8

Villa
Östermalm, Kiruna kommun
3 100 000 kr
187 + 107 m²
6 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad som kombinerar historisk karaktär med modern komfort. Byggt 1924 och utbyggt 1979, erbjuder detta 1 ½-planhus med souterrängvåning 187 m² boyta och 107 m² biyta, perfekt för en växande familj eller för den som önskar gott om utrymme. Huset står på en generös tomt om 1201 m² och inkluderar ett praktiskt dubbelgarage samt en rymlig förrådsdel. Interiören präglas av stora, inbjudande rum och ett vardagsrum med en elegant kakelugn, vilket tillför en mysig atmosfär. Med sex rum, varav fyra är sovrum, erbjuder detta hem flexibilitet och utrymme för olika aktiviteter och behov. Bottenvåningen välkomnar dig med en nyrenoverad hall (2013), som leder till ett rymligt allrum/vardagsrum med ny ekparkett (2005). Köket, ombyggt 2004, är rymligt med gott om förvaring och moderna bekvämligheter. Sovrum på denna våning ger extra flexibilitet. Övervåningen har ytterligare sovrum, inklusive ett med walk-in garderob, och ett badrum. Den nedersta våningen erbjuder en avkopplande bastu, en gillestuga som kan användas som extra sovrum, samt praktiska utrymmen som tvättavdelning och hobbyrum. Utomhus finner du en uteplats i österläge och en balkong i söderläge, perfekta för att njuta av omgivningarna. Genom åren har fastigheten genomgått flera renoveringar, inklusive installation av en ny luftvärmepump (2019) samt uppdateringar i både köket och vardagsrummet. Denna villa erbjuder en unik möjlighet att äga ett välunderhållet och karaktärsrikt hem i Kiruna, redo för sina nya ägare att skapa nya minnen i.

 • Plus
Bogsprötsgatan 26, Inre hamn, Karlstads kommun
 • Idag kl 13:00

Bogsprötsgatan 26

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
3 012 kr/mån
37 000 kr/m²

Ditt drömboende i hjärtat av Karlstad väntar! Välkommen till denna moderna och nybyggda etta i det eftertraktade området Inre Hamn. Som första ägare av denna bostadsrätt får du nycklarna till en exklusiv och väldesignad lägenhet som kombinerar stil och funktion på ett imponerande sätt. På 35 kvadratmeter finner du en kvadratsmart layout som erbjuder mer än man kan förvänta sig av en etta: - Ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. - Ett fullt utrustat kök med matplats för fyra, perfekt för middagar och umgänge. - En ljus och inbjudande inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna. - Ett välplanerat allrum med gott om förvaring tack vare två garderober. Kvaliteten genomsyrar varje kvadratmeter, från den klinkerlagda hallen till det eleganta ekparkettgolvet. Badrummet är inte bara helkaklat, utan också utrustat med en rymlig duschhörna och bekväm golvvärme. Från allrummet går man ut till den inglasade balkongen som bjuder in till avkoppling och mysiga fika stunder. Varje detalj i denna lägenhet är noggrant utvald från erkända tillverkare för att förhöja din vardag. Byggnaden erbjuder bekvämligheter som hiss från markplan, och för dina gäster finns till och med en bokningsbar gästlägenhet. Beläget mellan vatten och stad, erbjuder Inre hamn en unik kombination av stadsliv och naturnära lugn. En kort promenad tar dig till Karlstads pulserande citykärna med dess kultur- och shoppingutbud. Omgivningen bjuder på idylliska promenadstråk längs kanalen, och den charmiga Inre hamnen ligger bara några minuters promenad bort, där sommartid restauranger på bryggor inbjuder till avkopplande stunder vid vattnet. Lägenheten är som sagt, helt ny och endast möblerad och stylad för fotografering. (Möblerna kan ingå fritt för en köpare om man önskar) Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem – perfekt för dig som värdesätter kvalitet och komfort. Kontakta oss för en visning eller mer information

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gröntuv 117, Gröntuv, Gagnefs kommun

Gröntuv 117

Villa
Gröntuv, Gagnefs kommun
2 595 000 kr
110 + 47 m²
4 rum
1 468 m² tomt

Välkommen till Gröntuv 117, en charmig villa belägen i det idylluska området Gröntuv utmed Österdalävlen. Gröntuv ligger utanför Gagnef, mellan Leksand och Borlänge. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en helrenoverad bostad, där modern komfort möter historisk charm. Denna friköpta fastighet om 1468 m², är en idyll för den som uppskattar naturens närhet och ett aktivt uteliv. Den uppvuxna trädgården, rik på frukt och bär, bjuder in till avkoppling och trivsamma stunder under sommarhalvåret. Fastigheten inkluderar inte bara en välkomnande villa på 110 m² med ytterligare 47 m² biarea, fördelat på fyra rum, utan också flera praktiska utrymmen. Här finns en fristående byggnad på 55m² med garage, förråd, jordkällare samt gym. Gymmet är hela 21 m², och kan enkelt omvandlas till ett kontor, tonårsrum eller annat efter behov. Utöver detta erbjuder fastigheten ett nybyggt förråd, vedförråd, carport, växthus, ett inglasat uterum samt en inbjudande altan. Gröntuv 117 ligger i en omgivning där naturens skönhet står i centrum. Dalälven, skogarna, bergen och ängarna bildar en perfekt fond för denna idylliska plats. Med tanke på läget mellan Leksand och Borlänge, har du utmärkta pendelmöjligheter med bil, buss eller tåg. För familjer är det värt att notera skolbussens närhet samt de goda kommunikationerna med ordinarie busshållplats endast en kort promenad bort. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende som erbjuder både lugn och närhet till allt som Dalarnas natursköna områden har att erbjuda. Varmt välkommen att uppleva Gröntuv 117 – där varje dag blir en upplevelse.

 • Plus
Hornuddavägen 13C, Aspö, Drottningskär, Karlskrona kommun
Hornuddavägen 13C, Aspö, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 2
Hornuddavägen 13C, Aspö, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 3

Hornuddavägen 13C

Tomt
Aspö, Drottningskär, Karlskrona kommun
595 000 kr
1 474 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en byggklar tomt på underbara Aspö. Tomten är belägen i ett trevligt område, och är idealiskt placerad nära den charmiga lilla hamnen, Lökanabben. Området erbjuder tillgång till såväl klippbad som strandbad. Dessutom ligger tomten på behändigt avstånd från den lokala ICA-butiken. Kultur och fritidsmöjligheter finns också i närheten, med promenadavstånd till både Kastellet och Lotstornet, där restauranger och caféer bidrar till områdets charm. Den erbjudna tomten omfattar 1 474 kvadratmeter och är förberedd för vatten och avlopp vid tomtgränsen, där anslutningsavgifter tillkommer för köparen. För de som drömmer om att bygga ett eget hus, oavsett om det är tänkt som permanentbostad eller fritidshus, ger tomten en unik möjlighet. Med ett befintligt förhandbesked för husbygge, erbjuder denna tomt på Aspö en chans att förverkliga sina boendedrömmar i ett av Karlskronas mest eftertraktade skärgårdsområden.

 • Premium
Storgatan 2B, Centralt i Högsby, Högsby kommun

Storgatan 2B

Villa
Centralt i Högsby, Högsby kommun
4 500 000 kr
383 + 158 m²
12 rum
3 100 m² tomt

Unik villa i folkmun benämnd "Slottet" belägen på en höjd centralt i Högsby. Byggnaden består av fyra lägenheter, två 2:or, en 3:a samt en 5:a. Lägenheten i vilken ägaren bor, 5:an består salong med parkettgolv, magnifik kakelugn, bibliotek med parkettgolv och kakelugn, sovrum med trä golv och sovrum med parkettgolv och eldstad, matsal med parkettgolv, kök med el och vedspis. Wc och badrum och hall/entré samt separat trapphus till övriga lägenheter. Vackra dubbeldörrar, fransk balkong, takhöjd cirka 3,80. Uppvärmning via fjärrvärme. Tomt på cirka 3500 kvm, utsikt över Emån. Flera balkonger, uteplatser, garage.

 • Plus
Spjutserödsvägen 16, Centralt, Perstorps kommun

Spjutserödsvägen 16

Villa
Centralt, Perstorps kommun
1 850 000 kr
109 + 109 m²
7 rum
1 143 m² tomt

Rymlig och trevlig villa i centrala Perstorp med strategiskt läge. I närheten finner du skog med promenadstigar, ICA, vårdcentral, apotek och skolor. Den lokala tågstationen ger snabba förbindelser till Helsingborg och Hässleholm. Huvudingången på entréplan öppnar upp till en ljus hall med en blandning av laminatgolv och parkett. Vardagsrummet, med stavparkett, angränsar till matplatsen och det uppdaterade köket. Köket har induktionsspis, stenskivor, ny kyl och frys (2021) samt originalluckor i massiv körsbär med mjukstängande inredning. På entréplanet finner man även två ljusa och trevliga sovrum med ny parkett (2021) och badrummet som är helkaklat med ny inredning och duschkabin (2021). Vindsplanet nås via en furutrappa. Som leder upp till två mindre rum med plastgolv och en toalett. Suterrängplanet inkluderar ett sovrum med fullstora fönster, en separat ingång, förvaringsutrymmen, tvättstuga med dusch och bastu, wc, samt garage. Med låg driftskostnad och indragen fiber samt centraldammsugare, erbjuder denna villa i Perstorp praktiskt och centralt boende för den som söker ett nytt hem.

Ramundervägen 59, Centralt, Laxå kommun
 • Budgivning pågår

Ramundervägen 59

Villa
Centralt, Laxå kommun
850 000 kr
90 + 70 m²
4 rum
1 032 m² tomt

Välkomna till ett unikt och rymligt boende mitt i hjärtat av Laxå. Denna ljusa fristående villa bjuder på det bästa av två världar - en lugn och naturnära atmosfär kombinerat med stadens alla bekvämligheter i närområdet. Här finner ni en välplanerad villa, där varje utrymme är optimalt utnyttjat. På nedervåningen hittar ni ett öppet och inbjudande vardagsrum/matsal, ett fullt utrustat och renoverat kök (2019) samt ett fräscht badrum (också renoverat 2019). Den översta våningen rymmer en generös hall, två bekväma sovrum och en extra toalett. Dessutom erbjuder den rymliga källaren en gillestuga, ytterligare en toalett, praktiskt förråd och en tvättstuga med tvättmaskin. Denna villa kommer med flera utomhusfördelar, inklusive en inbjudande altan, ett fristående garage med fjärrstyrd garageport och en uppfart med plats för upp till tre bilar. Den stora tomten om 1032 kvm pryds av en mängd fruktträd, vilket ger hemmet en härligt naturnära känsla. Dessutom, den strategiska placeringen av detta boende garanterar enkel och snabb tillgång till E-20, vilket gör resor till Örebro eller Mariestad till en bris. Här är det bara en kort promenad till skola, förskola, bibliotek, bensinstation, bilverkstad, bowlinghall och mycket mer, inklusive Bergkyrkan, fotbollsarena, busshållplats, posten, diverse matbutiker och snabbmatställen samt hotell. Upptäck lugnet i detta bostadsområde, omgivet av trevliga grannar i alla åldrar. Låga driftkostnaderna tack vare fjärrvärmen. Huset har fått nya fönster under 2021. Fastigheten har genomgått besiktning och kommer att försäkras mot dolda fel. Energideklaration finns. Ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkommen till er nya oas i Laxå!

 • Plus
Fallvägen 21, Storfors, Storfors kommun

Fallvägen 21

Villa
Storfors, Storfors kommun
475 000 kr
103 m²
5 rum
1 350 m² tomt

Ta tillfället att sätta din unika prägel på detta karaktärsrika hus i Storfors, Värmland. Medan det redan har genomgått några uppdateringar, är det också ett tomt canvas för kreativa idéer, med oändliga möjligheter för ytterligare förbättringar. Trots renoveringsbehov är villan fullt beboelig från dag ett, så du kan flytta in och börja forma ditt drömhem i din egen takt. Egendomen inkluderar inte bara huvudhuset, utan också en samling ytterligare byggnader som ger en mängd användningsalternativ. En redan befintlig garagebyggnad används för närvarande som vedbod, men kan enkelt anpassas till dina behov. En tvättstuga, som för närvarande fungerar som förråd, har potential att förvandlas till ett hönshus, en hundgård eller vad du än kan tänka dig. Den tillbyggda längan har en mindre bostadsdel med både vedspis och egen elmätare. Förvaringsmöjligheterna är oändliga med ett cykelförråd, diverse förvaringsutrymmen och en gavelbod. Dessutom har längan en optimal struktur för att installera solpaneler, tack vare sin perfekta vinkel och lutning. Kort och gott, detta är mer än bara en villa; det är en oas full av charm och potential. Den erbjuder ett unikt tillfälle att skapa ett hem som speglar din personliga stil och uppfyller alla dina behov. Välkommen till ditt framtida drömhem i Storfors, Värmland!

Stavsnäsvägen, Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun

Stavsnäsvägen

Fritidshus
Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun
2 300 000 kr
27 m²
1.5 rum

Stuga med privat, högt och soligt läge nära Långsjöns klara vatten. För dig som uppskattar hantverk och vill kunna åka ut och elda, läsa, njuta i din stuga nära naturen utan en massa arbete och problem. Ingen trädgård att sköta. Allt helt nybyggt med fokuset att även på lång sikt minimera underhåll. Tex djupborrad brunn 1m från kranen möjliggör att hela vattensystemet hålls frostfritt vintertid till minimal kostnad. Naturliga högkvalitativa material rakt igenom. 50 minuter från Stockholms innerstad med Konsum i Hölö för proviantering inför helgen.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 31