Mäklare Carl Troedsson

Carl Troedsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plantgatan 6, Kisa, Bäck, Kinda kommun

Plantgatan 6

Villa
Kisa, Bäck, Kinda kommun

1 395 000 kr

93 m²

4 rum

901 m² tomt

En fin och välbevarad 60-talsvilla till salu. Mycket barnvänligt läge med närhet till förskola och skola. Förutom kommunalt VA har trädgården en grävd brunn vilket är perfekt för bevattning av era kommande trädgårdsodlingar. Skog och naturupplevelser ett stenkast bort. Det är cykelavstånd till badsjön Föllingen.

Maskrosvägen 3, Tofta Södra, Gotlands kommun
 • Sön 9 apr kl 13:00

Maskrosvägen 3

Fritidshus
Tofta Södra, Gotlands kommun

2 800 000 kr

53 m²

3 rum

1 252 m² tomt

På hösten kan du sitta vid brasan, på våren i det fina uterummet som håller kvar de försiktiga solstrålarna. På sommaren kan du ha flera fina platser i trädgården med hängmattor och utegrupper. Grillen kanske får sin perfekta plats på altanen. Luna Maris ligger så fridfullt och lugnt med havet och Toftas långa sköna sandstrand på badrocksavstånd. Samtidigt finns även Toftas hela utbud av restauranger, rekreation och ibland kvällsparty i närheten. Det tar åtta minuter att promenera från huset till havet och på tjugo minuter tar du dig med bil till världsarvet Visby. Om du vill finns det även en buss som tar dig dit. Golfbanan ligger sex km bort och skogarna runt Tofta erbjuder både svampplockning och sköna promenader.

 • Plus
Kungsvägen 27, Rosersberg, Sigtuna kommun

Kungsvägen 27

Villa
Rosersberg, Sigtuna kommun

4 200 000 kr

178 m²

6 rum

942 m² tomt

Tvåfamiljsvilla om 6 rok på 178kvm beläget i lugnt och barnvänligt område. Villan har ett renoveringsbehov och väntar nu på en ny omhändertagande ägare. God planlösning med större fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Bastu finns, möjlighet till att sätta in badkar i båda duschutrymmen. Stor altan under tak som passar perfekt för större tillställningar eller sammankomster. Trädgårdstomt om 942kvm med plana gräsytor med fruktträd, fläderträd och bärbuskar som smyckar delar av fram- och baksida. Parkeringsyta för flera bilar samt garage med plats för en bil. Goda förvaringsmöjligheter i både yttre och inre förråd.

Soprangränden 25, Gräddhyllan/Sparta, Lunds kommun

Soprangränden 25

Villa
Gräddhyllan/Sparta, Lunds kommun

9 500 000 kr

168 m²

8 rum

877 m² tomt

Välkomna till Soprangränden i det mysiga och eftertraktade kvarteret Gräddhyllan som är ett av Lunds finaste villaområden, därav namnet. Husets läge i området är optimalt då huset ligger högst upp på gatan i en återvändszon, således ingen genomfartstrafik utan enbart gång och- cykelstigar i anslutning till huset som omgärdas av tät vintergrön lummighet och fågelkvitter. Planlösningen som är fördelad på tre plan är genomtänkt och familjeanpassad med gott om förvaring. På grund av husets utformning så blir det alltså totalt 242 kvm att nyttja inklusive biarean, vilket ger en väldigt stor familjevilla. Huset har totalrenoverats 2013 och uppfyller alla krav på en modern villa. Den inhägnade trädgården är helt underbar med sitt insynsskyddade läge och upplevs snarare som en botanisk park med exotiska träd. Här finns också en köksträdgård för den odlingsintresserade. Vackra låsbara smidesgrindar välkomnar vid entrén! För visning, se mäklarens kontaktformulär.

 • Plus
Hemfosa hage 32, Hemfosa Hage, Haninge kommun
 • Budgivning pågår

Hemfosa hage 32

Fritidshus
Hemfosa Hage, Haninge kommun

1 370 000 kr

33 m²

2 rum

321 m² tomt

Lugnt paradis nära badsjöar och vildmarksskog med svamp och bär, nära gränsen mellan Haninge och Nynäshamn. En timme från dörr till dörr med pendel eller bil från Sth City, eller gå 15 min från pendeln i idyllen mellan får- och hästhagar. Två fria parkeringar. Sommarvatten till tomten vilket testas varje år. Området har egen borrad brunn med bra flöde. WC och varmvattenduschar i föreningens två separata hus - året runt. Tomten och verandan har sydvästläge med sol hela dagen och äng utanför sovrumsfönstret. Eluppvärmning. Telefonjack finns. Lätt att känna sig hemma, andas och trivas i grönskan.

 • Plus
Eda Gryttved 1:136, Valfjället Skid-/Sportcenter, Eda kommun

Eda Gryttved 1:136

Tomt
Valfjället Skid-/Sportcenter, Eda kommun

250 000 kr

697 m² tomt

En solig och lättillgänglig hörntomt angränsande till en liten bäck, bara en stenkast från Valfjället Skid-/Sportcenter med året runt faciliteter. Tomtareal om 697 kvm med byggrätt för ett fritids- alternativt permanenthus max 200 kvm i 1,5 plan. Säljaren ställer upp och hjälper till med bygglovsansökan i Eda kommun. Affär i februari - bygglov i april! Stugor så nära Skicenter är mycket attraktiva att hyra ut med, goda förtjänstmöjligheter, genom Valfjället SkiCenter året runt. Välkommen till Valfjället!

Kortlanda Tjärnbacka 1, Kortlanda, Eda kommun

Kortlanda Tjärnbacka 1

Villa
Kortlanda, Eda kommun

350 000 kr

50 m²

3 rum

2 077 m² tomt

Ett ypperligt renoveringsobjekt att satsa på för den händige. Originalinredning från 50-talet med äkta retrokänsla. Naturskönt läge med sol hela dagen. Kvällssol med utsikt mot Valfjällets slalombackar. Cykelavstånd till Valfjället SportCenter med dess faciliteter. Tio minuters bilväg till Eda Golf - en av Sveriges finaste golfbanor vid sjön Hugn. På tio minuter når man även Charlottenbergs ShoppingCenter med restauranger ett 40-tal butiker och bland annat Nordens största matvaruaffär Hypermat med oslagbara priser på mat. I Charlottenbergs Centrum öppnar en Nattklubb med bar och Casino inom kort. Här, vid Tjärnbacka, kan man verkligen skapa sig ett boende med god livskvalité till ett humant pris!

Brunnsgatan 3A, CENTRUM/VASASTADEN, Linköpings kommun

Brunnsgatan 3A

Lägenhet
CENTRUM/VASASTADEN, Linköpings kommun

2 395 000 kr

60 m²

2 rum

3 024 kr/mån

39 917 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket välplanerade 2:a på 60 kvm - belägen 1/2-trappa upp. Gavellägenhet i populära och omtyckta kvarter. Omsorgsfullt ombyggd och renoverad med äldre charm bevarad. Lugnt läge med närhet till både city och omgivande parkområden.

 • Plus
Brunnsvägen 29, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Brunnsvägen 29

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun

4 800 000 kr

160 m²

7 rum

1 608 m² tomt

Huset är totalrenoverat under 2019-2020. Nybyggd gäststuga med stort garage om hela 160 kvm totalt (2020-2021). På fastigheten finns dessutom en nybyggd ytterligare stuga och två nya förråd. Bakom gäststuga finns en badtunna på en altan med bastu som vetter mot skogen. Jättefint och lugnt område i gamla Holsbybrunn, nära stan samt naturen!

 • Plus
Eriksgatan 25B, Lgh1301, Centrala Älmhult, Älmhults kommun

Eriksgatan 25B, Lgh1301

Lägenhet
Centrala Älmhult, Älmhults kommun

550 000 kr

55,5 m²

2 rum

5 083 kr/mån

9 910 kr/m²

Nu är denna ljusa tvårumslägenhet på Eriksgatan i centrala Älmhult till salu! En välplanerad bostad. Genomgående planlösning, högst upp i huset. Klassiskt kök i österläge med vita fronter. Sovrum med unik design bjuder in morgonsolen i lägenheten. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora, härliga inglasade balkongen i västerläge - en idealisk plats att möta solnedgångar. Klassiskt badrum med bl.a. dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tvärån 24, Tvärån, Älvsbyns kommun

Tvärån 24

Villa
Tvärån, Älvsbyns kommun

300 000 kr

80 m²

3 rum

1 125 m² tomt

Hus i Tvärån beläget mellan Älvsbyn och Piteå. 1-planshus byggt på 50-talet. Hel källare med gillestuga och öppen spis. Vattenburen värme med panna för vedeldning eller pellets. Renoveringsbehov. Tomt på drygt 1100 kvm.

Lagmansvägen 11, vån 6, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansvägen 11, vån 6

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun

1 995 000 kr

27,8 m²

1 rum

1 036 kr/mån

71 763 kr/m²

Nyrenoverad, härlig etta, optimalt planerad i populär förening med promenadavstånd till Huddinge centrum. Härifrån tar pendeltågen dig till Stockholms innerstad på mindre än 15 minuter. I huset finns riktigt snabbt bredband via fiber (1 Gbit/s) samt kabel-TV, vilka båda ingår i månadsavgiften. För motionären finns gratis gym några våningsplan ner och för atleten finns flera kommersiella gym i närområdet. För cyklisten finns gott om säkra cykelförråd och för bilisten många parkeringsplatser att hyra. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källaren och på våningsplan S finns fullt utrustade tvättstugor. Precis utanför huset finns en gemensam grillplats med altan. OBS! Lägenhetens möbler och inredning är utvalda med omsorg och kan köpas till ett fördelaktigt pris.

 • Balkong
 • Hiss
Fagerfjäll 30, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Fagerfjäll 30

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun

3 900 000 kr

84 m²

3 rum

8 170 m² tomt

Detta är en fastighet med 2 hus och stor redskapsbod för den som letar efter något med enskilt, insynsskyddat och lugnt läge med plats för att bygga någon slags förvaringshall eller stycka av någon eller några tomter i den mån tillstånd kan fås för detta. Varför inte använda som generationsboende som det är? Möjligheterna kan vara många för utnyttjandet av denna relativt stora fastighet. Bara någon minut till en av Tjörns pulsådror, väg 169. Cykelavstånd till bad, ca 2 km, gångavstånd till busshållplats. Närmaste tätort är Kållekärr. Djupborrad brunn. Luftvärmepumpar och braskaminer i båda husen. Bra isolerade ger lägre uppvärmningskostnader. Interiören är 90-tals standard som uppdaterats lite här och där efter behov. Endast bokade visningar.

Maglasätevägen 9, Centralt Höör, Höörs kommun

Maglasätevägen 9

Tomt
Centralt Höör, Höörs kommun

2 200 000 kr

2 369 m² tomt

På ett lugnt men mycket centralt läge längs en väg kantad av stora gamla ekar döljer sig denna pärla med vidsträckt vy över ett grönområde. På tomten som dessutom har sol hela dagen kan man se såväl harar, och rådjur som jagandes katter vilket ger känslan av att befinna sig mitt ute på landet trots att man har några minuters gångväg till Höörs centrum och tågstation. En generös tomt på över 2300 kvm mellan fina gamla hus och högt läge– Här finns alla delar för att skapa ett spektakulärt hem. Mittemot växer ett område upp som heter Maglehem, här kommer att finnas förskola, skola, idrottshall etc. Höörs centrum har skolor, mataffärer, gym och många naturcentrum om man tycker om att vara ute. Förhandsbesked ansöktes och beviljades 2019 och gick ut 2021. Tillkommer kostnader för eget VA, el och fiber. Fiber finns vid vägen.

Malön 205, Malön 205, 47491 ELLÖS, Orust kommun

Malön 205

Villa
Malön 205, 47491 ELLÖS, Orust kommun

12 900 000 kr

175 m²

7 rum

3,2 ha tomt

Välkomna till en av de Bohuslänska pärlorna! På ön Malön, Orust kommun, finns en fastighet med möjlighet att kombinera generationsboende och en mindre verksamhet såsom sommaruthyrning. En båtplats ingår. På ett par kilometers avstånd finns hotell, golfbana, småbåtshamn, sommarrestauranger, bank, vårdcentral m.m.

MALÖN 1:145, Malön, Orust kommun

MALÖN 1:145

Tomt
Malön, Orust kommun

2 450 000 kr

958 m² tomt

Välkommen till Bohuslänsk skärgård och den lilla ön Malön i Orust kommun! Här erbjuds en tomt om knappt 1000 kvm i trevlig miljö. Fastigheten ska anslutas till kommunalt VA-nät för ca 65 000 kr per byggnad (uppgift från säljaren - kontakt kommunen för aktuell uppgift) och att fastigheten har del i gemensamhetsanläggningar i området som förvaltar väg, VA-ledningar etc. Elkabel är framdragen vid tomtgränsen. Kontakta Vattenfall för anslutningspris. VA-ledningar har säljaren bekostat. Väg är anlagd. Golfbana, hotell, bank, livsmedelsbutik/post etc finns ett par kilometer bort. Gratis färja som går 1- 3 gånger i timmen.

LOCKSTAHOLM , Lockstaholm, Husby-Långhundra, Knivsta kommun

LOCKSTAHOLM

Tomt
Lockstaholm, Husby-Långhundra, Knivsta kommun

995 000 kr

1 431 m² tomt

Välkommen till Lockstaholm 1:40! Avskilt läge med bra pendlingsavstånd. Här finner du en tomt om 1431 kvm i avskilt söderläge omgiven av betesmark och skog. Skolbussen går på vägen utanför till grundskola åk f-6. Här kan du bo med bra pendlingsmöjligheter till Knivsta, Arlanda, Stockholm och Uppsala med bil eller tåg från Knivsta tågstation. Busshållplats med pendlarparkering finns knappt 3 km från fastigheten. Här kan du förverkliga dina husdrömmar utan att vara bunden av någon husleverantör. Köparen ombesörjer själv egen vattenbrunn och eget avlopp. El finns vid tomtgräns. Fiberkabel via IP-Only finns i vägen utanför. Välkommen på visning för att se möjligheten till att skapa ditt drömboende!

Gipvägen 6, Hökeberga , Trosa kommun

Gipvägen 6

Fritidshus
Hökeberga , Trosa kommun

1 050 000 kr

92 m²

3.5 rum

2 719 m² tomt

Gipvägen 6 ligger på en mycket fin arrendetomt med natur och stora plana gräsytor. Fina möjligheter till odling och trädgård. Bostadshus, vedeldad bastu, gästhus, förrådsbyggnader och en liten lekstuga. Huset lämpar sig för både fritids- och permanentboende. Tillbyggt med ett rymligt kök som har dörr ut till den stora altanen med sol från eftermiddag till kväll. Tidigare inglasad altan ombyggd till en generös hall och litet sovrum eller förvaring. Två sovrum och vardagsrum med spiskassett som värmer huset effektivt tillsammans med luftvärmepumpen. Kommunalt vatten/avlopp och fiber draget till tomtgräns. Anslutningsavgift för VA är satt till 207 000 kr och betalas av köpare till kommunen nu i vår/sommar. Observera att banker normalt sett inte beviljar bolån för köp av hus på arrendetomt. Välkommen med frågor om arrende eller annat.

Djursnäs Rådjursstigen 21, Djursnäs, Västerviks kommun

Djursnäs Rådjursstigen 21

Fritidshus
Djursnäs, Västerviks kommun

1 695 000 kr

50 m²

3 rum

1 443 m² tomt

Detta fina fritidshus om 50 kvm har bra standard och flera bra extra hus på tomten. Timmerhus- dubbelspontat 95mm * 195 cm. Trevliga altaner, plan tomt och två fina badplatser i närområdet. Bra standard på ytskikt och installerat WC i badrummet.

Visar alla 19