Mäklare Carl Troedsson

Carl Troedsson

Om mig

Välkommen till Privatmäklaren – där kvalitet möter attraktiva priser. På Privatmäklaren får du tillgång till förstklassiga mäklartjänster till fasta, låga arvoden. Våra tjänster grundar sig i ett nära samarbete mellan dig som säljare och din mäklare hos oss. Vår drivkraft? Att erbjuda ett unikt alternativ för bostadssäljare som värdesätter att vara aktivt delaktiga i försäljningsprocessen. Tillsammans skapar vi framgångsrika bostadsaffärer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kakelvägen 12a, Väster, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Kakelvägen 12a, Väster, Lunds kommun, bild 2
Kakelvägen 12a, Väster, Lunds kommun, bild 3

Kakelvägen 12a

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
1 795 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 285 kr/mån
47 867 kr/m²

Välkommen till en ljus och mysig tvåa, belägen i ett lugnt och lummigt område nära centrala Lund och centralstationen. Lägenheten har en rymlig balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. De 38 kvadratmeterna upplevs ljusa och härliga under hela dagen. Du välkomnas in i en hall med bra förvaringsutrymmen och direkt anslutning till både kök och allrum. Lägenheten har ett hemtrevligt och rymligt kök med charmiga detaljer som ger bostaden karaktär och känsla, i direkt anslutning till den mysiga balkongen. I allrummet finns plats för både soffa och säng, vilket gör att du får plats med både sovrum och vardagsrum i ett. Två förråd ingår och tvättstugan ligger bara en trappa ner i samma byggnad. Parkering på Kakelvägen är gratis, vilket underlättar för både boende och gäster som har bil. Lägenheten ligger även mycket nära en busshållplats och inom gångavstånd till tågstationen. Det är nära till både centrum, matbutiker och Lunds fantastiska stadspark. Välkommen till en mycket trivsam lägenhet i perfekt västerläge!

  • Premium
  • Balkong
Ätravägen 22A, Bagarmossen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Ätravägen 22A

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
1 990 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
3 246 kr/mån
62 188 kr/m²

Välkommen till en fin gavelstudio på välplanerade 32 kvm. Här bor man i ett lugnt område med närhet till natur, service och kommunikationer. Det tar 15 min med tunnelbanan in till Stockholm city. Lägenheten ligger en trappa upp i ett avskilt gavelläge med fönster i tre väderstreck och med uteplats på loftgången. Bra planlösning med fullt utrustat kök, lättmöblerat allrum och rymligt badrum med kombitvättmaskin. Helt enkelt det perfekta förstagångsboendet! Kärrtorp och Bagarmossen centrum med T-bana, butiker och restauranger inom gångavstånd. Inpå knuten ligger Nackareservatet med härliga ströv- och friluftsområden, golfbana, friluftsgård och Söderbysjön med badplats. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Herrgårdsvägen 1G, Hästö, Karlskrona kommun
  • Fre 2 aug kl 17:00

Herrgårdsvägen 1G

Lägenhet
Hästö, Karlskrona kommun
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 0/3
2 124 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till Herrgårdsvägen 1G, en ljus och välplanerad bostadsrätt på 30 m² i det eftertraktade området Hästö, Karlskrona. Denna nyligen renoverade enrummare erbjuder ett praktiskt boende med en effektiv planlösning som maximerar utrymmet. Fastigheten är en del av en välskött förening med tillgång till en fin innergård och trevliga uteplatser. För de boende finns parkeringsplatser, inklusive fyra platser med laddstolpar för elbil. Läget är idealiskt, med bara några hundra meter till närmaste badplats och en välsorterad närbutik. Här bor du nära Blekinge Tekniska Högskola och Trossö, samt med gångavstånd till Wämöparken och vackra grönområden. Kommunikationerna är utmärkta, med enkel tillgång till Karlskrona centrum, sjukhuset och köpcentret Amiralen i Lyckeby. Månadsavgiften på 2 124 kr inkluderar bredband, digital-TV, uppvärmning, vatten, bostadsrättstillägg samt elnätsavgiften, vilket är möjligt tack vare föreningens nyinstallerade solceller. Denna bostad är perfekt för den som söker ett bekvämt och naturnära boende med bra service och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ahrenbergsgatan 24A, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Ahrenbergsgatan 24A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ahrenbergsgatan 24A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ahrenbergsgatan 24A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
2 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 670 kr/mån
47 000 kr/m²

I trivsamma Munkebäck ligger denna ljusa tvårumslägenhet med ljuvlig balkong i söderläge. Bostaden är mycket välplanerad vilket gör att du kan möblera efter eget tycke och smak. Köket är i mycket gott skick. Här finns kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn och spis med induktionshäll. Plats för matbord och extra förvaring. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Vardagsrummet är trivsamt, öppet och har fint ljusinsläpp med fint parkettgolv. Badrummet är helkaklat och i mycket gott skick. Här finns ett härligt badkar. Balkongen har ett fritt läge med sol under större delen av dagen. Gott om plats för förvaring finns i bostaden samt i de två tillhörande förrådsutrymmena på vinden och i källaren. Föreningen erbjuder gemensam uteplats, bastu, festlokal, övernattningslägenhet för gäster, gym och tvättstuga. Här i Munkebäck bor du i ett lugnt område med välskötta gräsytor runt husen. Runt husknuten finner du all service som du kan tänkas behöva i form av matbutiker, bageri, systembolag, gym med mera. Du bor på gång- och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad-och strövområden samt badplatser (Härlanda tjärn och Delsjön). Samtidigt bor du bara tio minuter från centrum, nära en hållplats med flera spårvagns- och busslinjer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tärnövägen 25, Vrena, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Tärnövägen 25, Vrena, Nyköpings kommun, bild 2
Tärnövägen 25, Vrena, Nyköpings kommun, bild 3

Tärnövägen 25

Radhus
Vrena, Nyköpings kommun
750 000 kr
78 m²
3.5 rum
5 223 kr/mån
9 615 kr/m²

Beläget i natursköna Vrena, erbjuder detta välplanerade radhus på 78 m² en bekväm och modern boendemiljö. Radhuset, som är en del av en välskött HSB-bostadsrättsförening, sträcker sig över två våningar och har genomgått en omfattande renovering mellan åren 2021 och 2024. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med praktisk förvaring. Här ligger även det helkaklade badrummet med golvvärme, duschbadkar och nya vitvaror. Köket, som är hjärtat i hemmet, är utrustat med moderna bekvämligheter och har en rymlig matplats. De två stora sovrummen på nedre våningen har gott om garderobsutrymme och det ena sovrummet öppnar upp mot en insynsskyddad trädgård med trädäck. På övre plan finns ett ljust kontor/läsrum samt ett vardagsrum med stora fönster och nyslipade parkettgolv. Bostaden kompletteras med två uteplatser, varav en terass under tak och lättskött trädgård med jordgubbsland, samt tillhörande förråd och tvättmöjligheter. Värmekostnaderna hålls nere med en nyligen installerad luftvärmepump och fastigheten är ansluten till fiber. Bara att flytta in! Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt stabil med god framtidsutsikt och ingen planerad avgiftshöjning. I Vrena finns en fin skola och förskola, affärer och fritidsaktiviteter. Nära till sandstrand och badbrygga. Bra bussförbindelser och 20 minuter med bil till Nyköping och 15 minuter till Skavsta.

  • Premium
  • Uteplats
Fanthyttan 622, Fanthyttan, Lindesbergs kommun
Fanthyttan 622, Fanthyttan, Lindesbergs kommun, bild 2
Fanthyttan 622, Fanthyttan, Lindesbergs kommun, bild 3

Fanthyttan 622

Villa
Fanthyttan, Lindesbergs kommun
1 095 000 kr
87 + 50 m²
3 rum
3 080 m² tomt

Välkommen till Fanthyttan 622, en välskött villa med lantligt läge endast 7 minuter från Lindesberg. Denna charmiga bostad från 1935 erbjuder en boarea på 87 m² och en biarea på 50 m², fördelat på tre rum och kök. Tomten, som sträcker sig över generösa 3080 m², bjuder på en stor, solig trädgård och en rymlig altan under tak, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Fastigheten är friköpt och har genomgått omfattande renoveringar, inklusive omdränering och byte av större delen av elen. Interiör Entrén välkomnar dig med en hall som leder vidare till ett mysigt kök, renoverat 2010, utrustat med moderna vitvaror och en vacker Husqvarna vedspis. Vardagsrummet har en harmonisk blandning av timmerväggar och tapeter samt en elegant Bergslagskamin som sprider värme och trivsel. Det rymliga badrummet, färdigställt 2013, erbjuder kaklade väggar, klinkergolv och vattenburen golvvärme. Här finns både bubbelbadkar och dusch, med beslag i borstat rostfritt. På övervåningen finner du en möblerbar hall med fantastisk utsikt över Bergslagens landskap, samt två sovrum, varav det större har trägolv och två praktiska kattvindar. Källaren erbjuder flera förvaringsutrymmen och ett duschrum med renoveringsbehov. Exteriör och övriga byggnader Utomhus finner du en stor veranda med tak, perfekt för sommarkvällar med utsikt över de omgivande ängarna och bergen. På gården finns även ett uthus med el, en vedbod, förråd och en gäststuga om ca 9 m². Område och kommunikationer Fanthyttan är en idyllisk by med närhet till vackra naturreservat och sjöar som Råsvalen och Usken, utmärkta för bad och fiske. Området har bra pendlingsmöjligheter med bussförbindelser till Lindesberg, Nora och Kopparberg samt tågförbindelser från Lindesberg och Storå station. Denna villa erbjuder en harmonisk kombination av lantlig charm och moderna bekvämligheter, perfekt för dig som söker ett fridfullt boende med närhet till natur och stad. Välkommen på visning!

  • Premium
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun, bild 2
Folkets Husgatan 37, Centralt, Bromölla kommun, bild 3

Folkets Husgatan 37

Villa
Centralt, Bromölla kommun
3 400 000 kr
200 + 123 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Letar ni efter en fastighet med lite mer, utöver det kanske ordinära och vanliga, i den trivsamma lilla orten Bromölla, så är det troligen det här huset ni bör titta närmare på. Huset är som sagt totalrenoverat, med bl.a. alla både större och mindre renoveringar redan gjorda. Huset är färdigrenoverat för förhoppningsvis många år framöver. Kanske säljer du ditt nuvarande dyrare hus i någon större tätort, och flyttar hit och får mer pengar över till annat? Välskött moderniserad nydränerad och i övrigt totalrenoverad 1,5-plansvilla med grå nymålad fasad av stående träpanel, vita knutar, tegelrött tak, nyistallerat takavrinningssystem, nya 3-glasfönster, nytt inglasat uterum mot poolområdet, samt stor och fullt bebolig källare med flexibla användningsområden. Fastigheten har utepool, poolområde, utedusch, utekök på en plan välordnad hörntomt, med välisolerat nybyggt uterum, stenlagda belysta trädgårdsgångar delvis med spaljéer, stenlagd infart med eldrivna passagegrindar, parkeringar för flera bilar, stort och rymligt dubbelgarage, samt fint ordnade lekområden för barnen, med isolerad lekstuga/friggebod, rutschkana, gungor mm. Villan har 1,5 plan som värms med golvvärme på markplanet, samt hel och fullt bebolig källare. Villan passar familjen såväl som egenföretagaren, med sina relativt stora representativa ytor och fina planlösning, i kombination med det stora dubbelgaraget. Den nydränerade värmeisolerade källaren är förberedd för att enkelt användas/anpassas som uthyrningslägenhet, generations- eller tonårsboende, eller t.ex. företagsverksamhet, med sitt nybyggda kök, luxuöst nyinstallerade duschrum med ny tvättmaskin och torktumlare, samt i övrigt välrenoverade ytor och rum. Villan kan säljas inklusive hela bohaget, och/eller efter annan överenskommelse. Gångavstånd till Bromölla centrum för bl.a. shopping i gallerian, restauranter, bibliotek, simhall mm. Stora matkedjor finns representerade på närbeläget köpområde. Nära till tågstationen med gratis parkering, för smidig pendling till t.ex. Lund, Malmö, Hässleholm m.fl. Nära till flera förskolor, samt flera olika grundskolor, att välja mellan. Gångavstånd till Ivösjön och 10 minuters bilresa till Sölvesborg och Östersjön.

  • Premium
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun, bild 2
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun, bild 3

Stensnäsvägen 54

Lägenhet
Stensnäs Udde, Österåkers kommun
4 490 000 kr
79 m²
3 rum
6 111 kr/mån
56 835 kr/m²

En skärgårdsidyll med bostadsrätter i modern stil på en fantastisk plats. Här bor du endast några få meter från havskanten i ett av Stockholms mest attraktiva sjölägen. Du tar dig enkelt ut på en båttur från områdets brygga. På den egna badstranden kan du njuta av ett uppfriskande bad eller varför inte värma upp dig i föreningens bastu vid stranden efter en långpromenad. Stensnäs udde har en enastående utsikt över Trälhavet, Resarö och farleden in mot Stockholm. I över 100 år har udden varit en plats för avkoppling och möjlighet att njuta av hav och skärgårdsnatur. Stensnäs udde ligger 40 min från Stockholm city - ca 7 km öster om centrala Åkersberga. På sommaren går det att båtpendla till- och från Stockholm från Lerviks brygga, som du når på ca en kvarts promenad.

  • Premium
  • Balkong
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 12 A

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
1 050 000 kr
37 + 20 m²
1 rum
1 951 kr/mån
28 378 kr/m²

Välkommen till Pär Lagerkvists Väg 12 A, en rymlig och charmig etta om 37 m² belägen högst upp i huset, utan grannar på våningsplanet. Denna ljusa lägenhet i söderläge erbjuder en fantastisk utsikt över staden och har en låg månadsavgift. Lägenheten har nya fönster och en ny lägenhetsdörr. Ett stort vindsförråd om cirka 20 m² nås direkt från lägenheten, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Belägen i det lummiga och lugna området Gamla Norr i Växjö. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi. Här kan du njuta av en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, samt tillgång till bastu, cykelförråd, tvättstugor, miljöhus, hobbylokal, gym och en övernattningslägenhet. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och charmigt boende med närhet till stadens puls och alla nödvändiga bekvämligheter. Välkommen att upptäcka ditt nya hem på Gamla Norr!

  • Premium
Maskrosvägen 3, Tofta Södra, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 14:00
Maskrosvägen 3, Tofta Södra, Gotlands kommun, bild 2
Maskrosvägen 3, Tofta Södra, Gotlands kommun, bild 3

Maskrosvägen 3

Fritidshus
Tofta Södra, Gotlands kommun
2 800 000 kr
53 + 20 m²
3 rum
1 252 m² tomt

Filmer från tomten, huset samt information om renovering 2024 finns på Privatmäklarens sida. Luna Maris ligger fridfullt och lugnt med havet och Toftas långa sköna sandstrand på badrocks-avstånd. Här finns Toftas hela utbud av restauranger och roliga aktiviteter. Om en av familjemedlemmarna är hund finns det en strandsnutt innan Surflogiet där även den kan få bada. Trädgårdens 1252 kvm erbjuder flera fina platser där man kan softa i hängmattor och utegrupper. Ofta räcker det med att klippa gräset en gång på våren och en gång på hösten så trädgården är lättskött. Men det går att skapa en oas för den som vill. Det tar åtta minuter att promenera från Luna Maris till havet och på cirka tjugo minuter tar du dig med buss eller bil till världsarvet Visby. Busshållplatsen ligger på gångavstånd. Golfbanan ligger sex km bort och skogarna runt Tofta erbjuder sköna promenader samt svamp och bär efter säsong. Husets 53 kvadratmeter är välplanerade. Välutrustat kök med matplats för minst fyra personer, två sovrum och ett stort vardagsrum som kan avdelas till ännu en sovplats. Snyggt förslag finns. Utöver det finns 20 kvm inglasat uterum med golvvärme, 10 kvm gäststuga, 12 kvm snickarbod samt en lekstuga och en jordkällare med sin mössa av juniblommor. Eldstaden är godkänd för eldning, det finns kommunalt vatten och avlopp och även en fin trädgårdspump med bräckt vatten. För den som vill hyra ut ger huset mycket goda intäkter och är lätt att hyra ut. Mer fakta och kuriosa i bildtexterna och på privatmäklarens sida.

  • Premium
Runstavägen 7, Lästringe, Nyköpings kommun

Runstavägen 7

Villa
Lästringe, Nyköpings kommun
3 795 000 kr
100 m²
4 rum

Upptäck detta nybyggda enplanshus i Lästringe, perfekt beläget i ett charmigt och bekvämt område. Huset erbjuder modern komfort och en harmonisk atmosfär. Den generösa altanen i sydostläge ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och utomhusaktiviteter. Här finns gott om utrymme för familj och vänner att samlas och skapa minnen. Inomhus möts du av en trivsam miljö med golvvärme och individuella termostater i varje rum. Infällda spotlights lyser upp vardagsrummet, köket, matsalen och hallen, vilket skapar en inbjudande stämning. Det moderna köket är både stilfullt och funktionellt, utrustat med högkvalitativa apparater och rymliga arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. Tvättstugan med kombinerad tvättmaskin och torktumlare erbjuder effektivitet och praktisk tillgång via en separat ingång. Badrummet i eleganta toner, är utformat för avkoppling med både badkar och dusch. Detta hus är en plats där drömmar kan förverkligas och minnen skapas. Välkommen hem till Lästringe!

Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 2
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 3

Österplana Korsgården 3

Fritidshus
Kinnekulle , Götene kommun
2 490 000 kr
45 + 20 m²
3 rum
3 606 m² tomt

En lantlig idyll bestående av 3 röda torp, vardera torp 45 kvm, på en fastighet på det blommande berget Kinnekulle. Som taget ur sagornas Bullerbyn. Nu kan du få chansen att ta över denna pärla! Närmare Högkullen och heden kan du nästan inte bo. Fastigheten är full av möjligheter och här kan du få dina drömmar att blomma ut. Här har varit både B&B, torputhyrning, butik, retreat, galleri, ateljé och utställningar. På fastigheten finns även två växthus och flera odlingsbäddar. På gården finns en grillbod under tak och en vedeldad bastu. Härliga uteplatser och fina vyer. Naturen är förtrollande på Kinnekulle med sina 17 naturreservat, vandringsleder och närheten till Vänern och sköna bad.

  • Premium
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Djurklouvägen 23

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
2 150 000 kr
143 m²
5 rum
934 m² tomt

Välkommen till Djurklouvägen 23 i charmiga Odensbacken, Örebro kommun. Denna friliggande villa, byggd 1975, erbjuder ett fantastiskt boende för barnfamiljer med en total boarea på 143 kvm. Här kan du njuta av lugnet på en rymlig tomt om 934 kvm med närhet till både service och natur. Villan är smart planerad med fem rum, varav fyra är sovrum. På bottenvåningen finner du en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme, ett ljust vardagsrum med stora fönster som ger en vacker utsikt över den grönskande trädgården, samt ett fullt utrustat kök intill en praktisk tvättstuga. Här finns också två sovrum och ett stilrent badrum. Övervåningen består av två sovrum, ett badrum, ett mindre garderobsrum samt en vind. Fastigheten har genomgått flera uppdateringar för ökad komfort och energieffektivitet, inklusive nya fönster, moderna värmepumpar och miljövänliga värmeelement. Taket pryds av 36 solpaneler som producerar cirka 11 000 kWh/år, vilket bidrar till låga driftskostnader och en miljövänlig livsstil. Trädgården är lättskött och perfekt för lek och utomhusaktiviteter, med fruktträd och bärbuskar som ger riklig skörd under sommaren. Den rymliga altanen inbjuder till avkoppling och trevliga grillkvällar. I köpet ingår även trädgårdsverktyg och en robotgräsklippare, vilket gör det enkelt att hålla ordning på trädgården året runt. Odensbacken erbjuder en idyllisk och familjevänlig miljö med närhet till förskola, grundskola, mataffär, apotek och vårdcentral, allt inom 1,5 km från huset. Området har även goda kommunikationsmöjligheter med en busshållplats endast 200 meter bort, som tar dig till centrala Örebro på 40 minuter. Sammanfattningsvis är Djurklouvägen 23 en perfekt villa för barnfamiljer som söker en harmonisk boendemiljö med närhet till både natur och stad. Välkommen att upptäcka ditt nya hem i Odensbacken!

  • Premium
Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun
Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun, bild 2
Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun, bild 3

Yxnerum

Tomt
Yxnerum, Åtvidabergs kommun
595 000 kr
3 512 m² tomt

Tomt ovanför Yxnerum Hotell. Högt läge med idylliska omgivningar och utsikt över sjön Yxningen. Unikt tillfälle att förvärva denna pärla i Yxnerum, Östergötland.

  • Premium
Abborremålavägen 46, Backaryd, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:00
Abborremålavägen 46, Backaryd, Ronneby kommun, bild 2
Abborremålavägen 46, Backaryd, Ronneby kommun, bild 3

Abborremålavägen 46

Fritidshus
Backaryd, Ronneby kommun
995 000 kr
76 + 15 m²
5 rum
1 428 m² tomt

Välkomna till denna härliga oas i Abborremåla! Här sjunger fåglarna för dig från morgon till kväll. På denna rymliga fastighet behöver man inte trängas, här finns plats för tre familjer samtidigt. Med två kompletta kök och tre kompletta badrum finns det möjlighet för 16 personer att vistas utan trängsel. Det är cirka 170 m² inredd yta. Fastigheten har använts som semesterboende och kommer med alla inventarier, så ni kan nyttja fastigheten direkt som den ser ut på bilderna. Allt som visas på bilderna ingår. Här finns cyklar, mopeder, båt, badtunna, biorum, inglasad terrass, grillplats, studsmatta, pool, mängder av spel och tv-spel, till och med en 11 kW elbilsladdare samt 500 Mbit fiberoptiskt internet. Här finner man lugnet året om. Vardagsstressen blir ett minne blott när du svänger in innanför stenmuren. Huset ligger 1,5 km från riksvägen och ni når Ronneby stad på endast 15 minuter, där all tänkbar service finns. Ronneby är en äkta sommarstad med konserter, marknader, utställningar och mycket mer i Ronneby park. Fem minuter från huset hittar ni Backaryd/Hallabro, där det finns bensinstation, restauranger, skola, affär samt en härlig sjö att bada i. Det tar endast 15 minuter med cykel till sjön. Alla byggnader är isolerade och kan värmas upp på vintern. Uthusen har glykol i systemet om man inte önskar värma upp dem över vintern, och det finns fem stycken värmepumpar för den som vill värma allt, samt en riktig vedpanna om man hellre önskar elda för bättre ekonomi vintertid. På taken finns 16 m² solfångare för gratis varmvatten april-september samt 11,2 kW solpaneler som producerar cirka 9500 kWh/år. Överskottet säljs automatiskt på elmarknaden. Gräsmattan sköter sig i princip själv då det finns en Husqvarna robotgräsklippare installerad. Om man önskar flyga till Sverige finns det en flygplats cirka 15 km från huset. Den stör inte då flygplanen inte flyger över fastigheten. Om man vill ha hjälp med fastighetsskötsel eller uthyrning finns det personer i omgivningen samt diverse företag som kan hjälpa till med detta. Referenser kan lämnas. Säljaren har hyrt ut för 250-300 euro per dag beroende på låg- eller högsäsong, och det har varit fullbokat med bra recensioner (4+/5). Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun, bild 2
Runstensvägen 21, Handen, Haninge kommun, bild 3

Runstensvägen 21

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
1 650 000 kr
63,5 m²
2 rum
5 576 kr/mån
25 984 kr/m²

Hemtrevlig gaveltvåa på Runstensvägen 21 med mysig uteplats som vetter mot innergården med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du på 63,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på ett sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig och insynsskyddad uteplats. Vidare finns ett fint kök med vita köksluckor, ett badrum med kaklade väggar, tvättmaskin och dusch. Rymlig hall med stor klädkammare som kan fungera som ett mindre sovrum. Välskött förening med god gemenskap. I närområdet finns friluftsområdet Rudan, med naturreservat, skidspår, utegym, promenadstråk och badplats. I området finns även flera skolor, från förskola till gymnasium. På nära håll finns även flera stora handelsplatser så som Haninge Centrum, Ica Maxi, Port 73 och Länna Handelsplats. Bra kommunala kommunikationer med buss. Tågstation ca 10 minuters promenad.

  • Premium
  • Uteplats
Stavsnäsvägen, Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun

Stavsnäsvägen

Fritidshus
Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun
2 300 000 kr
27 m²
1.5 rum

Nybyggd stuga (2022) för dig som vill njuta av naturen eller sitta vid den öppna spisen och se på brasan, omgiven av gediget hantverk som inte kräver renoveringar eller fixande. Stugan ligger högt och enskilt, med sol hela dagen och endast 300 meter från en fin badplats i Långsjöns klara vatten. Allt är byggt i naturliga material med fokus på att minimera behovet av underhåll, även på lång sikt. Endast 50 minuter från Stockholms innerstad, med Konsum i Hölö för proviantering på vägen till stugan.

  • Plus
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Centralvägen 20

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
2 750 000 kr
68 m²
3 rum
5 333 kr/mån
40 441 kr/m²

Denna välplanerade trea, belägen högt upp i huset, erbjuder ett hem beläget mellan Skurusundet och Björknäs, Nacka, med närhet till både natur och stadsliv. Bostadsrätten, som är en del av en 50+ förening (även något yngre personer kan godkännas som medlemmar), är på 68 kvadratmeter och inkluderar tre rum där ljus och rymd samspelar för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Bostaden karaktäriseras av sitt fördelaktiga läge i fastigheten med en balkong i västerläge, där solen lyser från lunch till sen kväll. För extra komfort finns en elektrisk markis som erbjuder skugga under de soligaste timmarna. Balkongen utökar lägenhetens sociala ytor och erbjuder en skön plats för avkoppling eller umgänge. För den med bil erbjuds möjligheten att hyra plats i föreningens varmgarage, med bekväm tillgång till byggnaden via hiss – en detalj som ytterligare understryker bostadens bekvämlighet och tillgänglighet. Områdets centrala läge i Björknäs gör att vardagens bekvämligheter, såsom Ica och apotek, ligger inom kort promenadavstånd. För natur- och friluftsälskare ligger Skurusundet och den idylliska badsjön Glasan med sin strand bara några hundra meter bort. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med bussar som trafikerar området dygnet runt, vilket ger enkel tillgång till Stockholms city samt vidare ut mot Värmdö. Ett sällsynt tillfälle för den som söker ett komfortabelt och bekvämt boende i en välskött förening med en stark gemenskap.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Falluddsvägen 35, Falludden, Älvkarleby kommun
Falluddsvägen 35, Falludden, Älvkarleby kommun, bild 2
Falluddsvägen 35, Falludden, Älvkarleby kommun, bild 3

Falluddsvägen 35

Villa
Falludden, Älvkarleby kommun
3 595 000 kr
125 m²
4 rum
1 619 m² tomt

Nybyggd enplansvilla med mycket låg energiförbrukning på populära Falludden i Älvkarleö! Välkommen till Falluddsvägen 35 och denna nybyggda och moderna enplansvilla med tre sovrum och öppen planlösning. Huset är på hela 125kvm i ett plan med carport och isolerat förråd om 17kvm. Bostaden erbjuder en rymlig hall med klinkergolv, helkaklad tvättstuga och badrum med dusch och helkaklad separat wc, tre rymliga sovrum (samtliga med egen utgång till altanen) master bedroom har dessutom egen klädkammare. Huset erbjuder även rejäla sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum och stora fönsterpartier i en öppen planlösning mot kök med rostfria vitvaror och köksö. Här erbjuds en härlig utsikt från husets bak och framsida mot äng, åkrar och vattendrag. Villan har genomgående parkettgolv samt hög takhöjd med ryggåstak. Golvvärme i badrum och wc. Bergvärmepumpen bidrar till en låg driftkostnad i ett redan välisolerat hus med en energiförbrukning på endast 5 843 kWh per år! På den drygt 1600 kvm stora tomten finns en stor träaltan som vätter runt hela huset och på tomten står en carport med tillhörande förrådsutrymme. Stora delar av tomten är belagd med gräsmatta samt en grusad uppfart mot carport och förråd. I närheten finns härliga naturområden, promenadstråk samt tillgängligheten till vatten och en gemensam brygga med båtplats och badstege som nyttjas tillsammans av grannarna. Övrigt i närområdet finns allt ett man behöver så som skolor, förskolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm med 36 avgångar per dygn åt vardera hållet. Detta hus måste upplevas på plats! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Videgatan 5D, Kullborg, Söderköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00

Videgatan 5D

Villa
Kullborg, Söderköpings kommun
3 600 000 kr
129 m²
5 rum
664 m² tomt

Välkommen till Videgatan 5D, en nybyggd villa i det lugna och centrala området Kullborg, Söderköping. Denna charmiga bostad var färdigställd i juni 2023. Den erbjuder ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt familjen behöver. Här bor ni på en återvändsgata omgiven av trevliga villor, med cykelbanor som leder till lekplats, förskola och skola, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. Villan har en genomtänkt planlösning som inkluderar ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum och fyra ljusa sovrum. Ett badrum med dusch, en separat WC och en praktisk tvättstuga med groventré bidrar till bostadens funktionalitet. Inredningen går i harmoniska färgtoner, vilket skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. Huset är välisolerat och har ett effektivt värmesystem för att minimera driftskostnaderna. Dessutom är fastigheten befriad från fastighetsavgift i 15 år, vilket innebär ytterligare ekonomiska fördelar. En enplansvilla utan källare är också väldigt lättskött och man slipper trappor. Kullborg är ett omtyckt bostadsområde med en blandning av villor, radhus, parhus och lägenheter, som tillsammans skapar en trivsam och mångsidig miljö. Videgatan 5D erbjuder en unik möjlighet att bo i en nybyggd villa i ett attraktivt område med alla bekvämligheter inom räckhåll.

  • Plus
Oxens Gata 257, Brandbergen, Haninge kommun

Oxens Gata 257

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
5 679 kr/mån
21 136 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet i Brandbergen, belägen på sjätte våningen i en välskött förening. Lägenheten har en boyta på 66 m² fördelat på två rum och kök. Njut av optimalt ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck och en balkong som bjuder på eftermiddagssol, perfekt för att odla blommor eller bara slappna av och njuta av eftermiddagsolen helt insynsfritt. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en stor soffgrupp och en matplats. Sovrummet är rymligt med plats för en bred säng och har gott om förvaring tack vare flera garderober. Köket är välutrustat med diskmaskin och har plats för ett köksbord. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat och även en praktisk hygiendusch. Bostadsrättsföreningen HSB brf Väduren har stabil ekonomi och utmärkt förvaltning. Den har tillgång till övernattningslägenhet och uthyrningslokal. I källaren finns ett stort förråd samt en grovtvättstuga. Basutbud för TV inkluderad i avgiften. Ownit bredband via fiber mot tillägg. Förutom detta är omgivningen full av bekvämligheter med Brandbergens centrum som erbjuder allt från skolor och vårdcentraler till ett rikt utbud av butiker och restauranger. Direktbussar tar dig enkelt till Gullmarsplan, Ett flertal bussar till Haninge Centrum och Pendeltåg. Natur- och friluftsälskare kommer att uppskatta närheten till Tyresta nationalpark, Rudans friluftsområde och de många kulturella och rekreativa möjligheterna i regionen. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett hem med utmärkt läge, goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur och service. Lägenheten är redo att välkomna sin nya ägare och erbjuda en trivsam och bekväm tillvaro i Haninge.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Riddargatan 54, Nedre Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30

Riddargatan 54

Lägenhet
Nedre Östermalm, Stockholms kommun
9 990 000 kr
66 m²
3 rum
3 445 kr/mån
151 364 kr/m²

Denna välplanerade trea på 67 m², belägen högst upp i en anrik byggnad från 1883, erbjuder det bästa av två världar: modern bekvämlighet och historisk elegans. Sveriges kanske mest eftertraktade läge med endast 6 lägenheter i huset som sällan bjuds ut till försäljning. Lägenheten är genomgående med fönster både mot gatan och mot gården, vilket skapar en ljus och luftig känsla i alla rum. Från balkongen kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll med utsikt över de vackra takåsarna, en perfekt plats för avkoppling. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök är både elegant och funktionell. Köket, som är utrustat med exklusiva Clive Christian kök i solid valnöt och vitvaror från Miele, är optimalt för både matlagning och sociala tillfällen. Vardagsrummets höga takhöjd och de stora fönstren bidrar till en känsla av rymd och flödande dagsljus. De två sovrummen är tysta tillflyktsorter med breda plankgolv i ek, medan badrummet erbjuder en lyxig vardag med toppmoderna installationer från Boffi och Vola samt stilfulla klinkers från Roberto Cavalli. Ett stort källarförråd tillhör också lägenheten. Föreningens gemensamma utrymmen omfattar en vinkällare (eget vinförråd), festlokal, bastu med vilorum, och en välutrustad tvättstuga. Den trevliga innergården med grillmöjligheter ger extra utrymme för rekreation och sociala evenemang. Med sin kombination av historisk charm, moderna bekvämligheter är detta en bostad som sällan erbjuds på marknaden. Välkommen till ett hem där livskvalitet och lyx går hand i hand på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

  • Plus
  • Balkong
Hjortstigen 18A, Orrliden (Tandådalen), Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 18A

Fritidshus
Orrliden (Tandådalen), Malung-Sälens kommun
1 775 000 kr
25 + 8 m²
2 rum
1 392 kr/mån

Välkommen till en nybyggd bostadsrätt i härliga Orrliden. Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett smart boende som blandar den klassiska fjällkänslan, med modern standard och komfort, till ett rimligt pris. Från Orrliden tar man sig till både Tandådalen och Hundfjället på 5 minuter med bil. Vid infarten till området passerar även Skistars skid- och badbuss som med enkelhet tar dig till skidanläggningarna. Det finns även längdspår i området som man kliver på direkt bakom huset. Bostaden har en kombinerad vardagsrums- och köksdel som är fullt utrustat med bland annat bänkskiva i trä och diskmaskin, och erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren från golv till nock. Här finns även ett separat sovrum med en familjesäng (2 + 1 bäddar) och förvaring, samt ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På övre plan finns ett sovloft med utsikt över fjällen. En rymlig altan som löper längs hela huset på 2 sidor ger gott om utrymme för att njuta när solen tittar fram. Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal. Hyresintäkter har denna första säsong varit ca 90.000kr. Inventarier ingår i förevisat skick, förutom visst husgeråd och andra personliga tillhörigheter.

Lövstigen 10, Hallabro, Ronneby kommun

Lövstigen 10

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
765 000 kr
115 m²
5 rum
899 m² tomt

Välkommen till Lövstigen 10 i Hallabro, en charmig och familjevänlig enplansvilla från 1977. Denna vackra villa erbjuder 115 m² boarea fördelat på fem rum. Belägen som sista huset på en lugn gata, erbjuder denna villa en insynsskyddad baksida där du kan koppla av i rofylld omgivning. Denna bostad är perfekt för en familj som söker trygghet och närhet till naturen. Lekplats, spontanidrottsplats och promenadstråk ligger precis i anslutning till huset. Med bekvämt pendlingsavstånd till både Ronneby (22 km) och Tingsryd (17 km) kan du njuta av det bästa av två världar – lugnet i Hallabro och närheten till stadens bekvämligheter. Köket är hemmets hjärta, med stora arbetsytor och en central placering som inbjuder till samvaro. Här finns en köksspis som bidrar till både mys och värme, och vardagsrummet har en murad spis med insatskamin för extra komfort. Huset rymmer även fyra sovrum, ett badrum med duschkabin, en gästtoalett och en generös tvättstuga. Förutom detta erbjuder villan ett garage och ett extrarum/förråd, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. I Hallabro finns förskola, F-6 skola och ett mindre bibliotek, samt en restaurang och en aktiv idrotts- och samhällsförening. Närmaste livsmedelsbutik ligger i Backaryd, endast 5 km bort. Välkommen till ett hem som erbjuder både komfort och gemenskap i ett lugnt och naturskönt område.

Bosgårdsvägen 23, Torup, Hylte kommun
Bosgårdsvägen 23, Torup, Hylte kommun, bild 2
Bosgårdsvägen 23, Torup, Hylte kommun, bild 3

Bosgårdsvägen 23

Villa
Torup, Hylte kommun
695 000 kr
147 + 25 m²
5 rum
2 278 m² tomt

Beläget i det natursköna Torup i Hylte kommun, erbjuder detta hus från 1935 på Bosgårdsvägen 23 en unik möjlighet för den som söker en bostad med potential. Fastigheten, som är friköpt, omfattar en huvudbyggnad med en boyta på 147 kvadratmeter och en biyta på 25 kvadratmeter, fördelat på totalt fem rum. Tomten är rymlig med sina 2278 kvadratmeter och inkluderar ett stort garage samt ett mindre uthus på cirka 60 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Även om fastigheten kräver renovering, ger detta köpare möjligheten att anpassa hemmet efter egna önskemål och behov. Denna fastighet säljs med friskrivningsklausul. Fastigheten är idealiskt belägen med närhet till lokala bekvämligheter som skolor och affär, samt utmärkta transportförbindelser med buss och tåg. För den som pendlar till Halmstad tar bilresan endast cirka 30 minuter. Naturen är aldrig långt borta, med Bosgårdsfallen samt närliggande skogar och sjöar som erbjuder friluftsliv och rekreation. En bostad med många möjligheter väntar på den som vill skapa sitt drömhem i harmoni med naturen.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 37