Privatmäklaren

Privatmäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stubberöd 150, Stubberöd, Stenungsunds kommun

Stubberöd 150

Fritidshus
Stubberöd, Stenungsunds kommun

2 000 000 kr

72 m²

3 rum

1 318 m² tomt

Fritidshus med fantastiskt läge med enastående utsikt över sjö och generösa utrymmen. Varmt välkommen till Stubberöd 150, ett charmigt fritidshus med oslagbart läge och imponerande sjöutsikt. Njut av den stora trädgården omgärdad av stora gräsytor och ett staket som löper längs tomtgränsen. Boendet erbjuder ett kök, ett mysigt vardagsrum, ett badrum, två trevliga sovrum samt en möblerbar hall på övervåningen. Entréplanet pryds av vackra massiva trägolv som ger en gedigen och hemtrevlig känsla. Dessutom förfogar fastigheten över två praktiska förvaringsbodar för extra utrymme och bekvämlighet. Upplev sjölivets glädje i detta unika fritidshus!

Botåkersvägen 16, Botåker, Ludvika kommun
 • Lör 17 jun kl 14:00

Botåkersvägen 16

Fritidshus
Botåker, Ludvika kommun

1 790 000 kr

66 m²

3 rum

1 987 m² tomt

Vackert fritidshus på en helt underbar strandtomt med morgonsol och kvällssol. Ostört läge, inga grannar bara fågelsången bryter tystnaden. Hela dagen finns sköna platser med både sol och skugga. Varför inte hämta en kall dryck från jordkällaren och sätta sig i skuggan under pilen eller njuta på bryggan och se solen gå ner på andra sidan sjön. Vid blåst och regn är lusthuset utmärkt och blir det för varmt är det skönt att ta ett dopp från bryggan och kanske en simtur. Tycker du om att meta eller ro drag finns det gott om abborre i sjön. På tomten finns också en gäststuga, en vedeldad bastu, en timrad lada och en redskapsbod. Det finns även äppelträd, bigarråträd och vinbärsbuskar. En liten bäck rinner genom tomten.

 • Plus
Talluddsvägen 7E, Nacka Björknäs , Nacka kommun

Talluddsvägen 7E

Lägenhet
Nacka Björknäs , Nacka kommun

1 495 000 kr

19 m²

1 rum

1 925 kr/mån
78 684 kr/m²

Unna dig livet i denna charmiga och välrenoverade (2021) etta med tillgång till en stor härlig altan. Fantastiskt läge i de vackra omgivningarna kring Nacka Björknäs utanför Stockholm. Denna lyxigt renoverade etta kommer med smart planlösning "vars storlek i princip fördubblas under sommarhalvåret" genom den underbara altanen. Här kan du njuta av solen i ett sydvästläge och skapa minnen med nära och kära i en privat utomhusmiljö. Med skönheten av Skurusundet som granne kan du omfamna den härliga omgivningen och ta långa promenader längs Glasbrukssjöns badplats och natursköna promenadstråk. För att ge dig ännu mer bekvämlighet tar du dig enkelt in till Stockholms city med buss, där du når Slussen på bara 15 minuter. Denna etta är perfekt för dig som söker en harmonisk och avkopplande livsstil, samtidigt som du har närhet till stadens pulserande energi. Kom och upptäck detta lilla paradis i Nacka Björknäs och skapa ditt drömboende i en unik och attraktiv miljö. Välkommen till ditt nya hem!

 • Uteplats
Henriksdalsringen 97, Henriksdalsberget, Nacka kommun
 • Imorgon kl 13:00

Henriksdalsringen 97

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun

3 695 000 kr

81 m²

3 rum

4 709 kr/mån
45 617 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trea på Henriksdalsringen, belägen i det populära området Henriksdalsberget, Nacka kommun. Lägenheten erbjuder en praktisk och trevlig planlösning som passar både för familjen och det sociala livet. Ett särskilt plus för denna lägenhet är den rymliga, insynsskyddade balkongen. Den erbjuder sol från tidig morgon till eftermiddag, och dess glaspaneler kan justeras för att antingen släppa in solen direkt eller stängas för att hålla värmen under kyligare månader. Lägenheten har två badrum, båda designade med en enhetlig stil. Det större badrummet är nyligen renoverat och innehåller golvvärme samt infällda spotlights i taket. Det mindre badrummet är utrustat med wc, handfat och en stor spegel. Här bor du i en stor, stabil förening som 2017 köpte marken för att säkra parker och grönområden. Utöver det har föreningen också tillhandahållit utomhusgym och väderskyddade grillplatser för medlemmarnas gemensamma nytta. Läget är idealiskt för den som önskar närhet till storstadens puls men också uppskattar lugnet och naturen. Du når snabbt Södermalms kultur och nattliv, samtidigt som du kan njuta av Nackas lugn. Denna lägenhet ger dig allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem.

 • Plus
 • Hiss
Tallholsvägen 42, Sågmyra, Falu kommun

Tallholsvägen 42

Villa
Sågmyra, Falu kommun

995 000 kr

197 m²

8 rum

1 112 m² tomt

Upptäck denna rymliga villa belägen i den pittoreska orten Sågmyra, Falu kommun. Huset är beläget vid Sågån, och bjuder på både härlig omgivning och vacker utsikt över ån. Detta hus erbjuder inte bara generösa ytor utan även stor potential för utveckling och anpassning till olika boendekoncept. Med möjlighet att utformas som generationsboende, uthyrningsdel, tonårsdel eller något annat som passar dina behov. Huset är utrustat med ett kök, men en köpare kommer att ha möjligheten att bygga ett andra kök på entréplanet. En stor mängd material för detta projekt finns redan till hands, vilket innebär att köparen har friheten att planera och bygga ut köket efter sina egna önskemål och behov. Tack vare dess läge erbjuder denna villa en insynsskyddad och lugn atmosfär, vilket gör det till ett perfekt hem för de som söker harmoni och avkoppling. Vakna upp till lugnande ljudet av Sågån och njut av utsikten över ån. Välkomna att upptäcka detta unika hem med stora möjligheter i vackra Sågmyra.

Fallvägen 21, Storfors, Storfors kommun

Fallvägen 21

Villa
Storfors, Storfors kommun

475 000 kr

103 m²

5 rum

1 350 m² tomt

Ta tillfället att sätta din unika prägel på detta karaktärsrika hus i Storfors, Värmland. Medan det redan har genomgått några uppdateringar, är det också ett tomt canvas för kreativa idéer, med oändliga möjligheter för ytterligare förbättringar. Trots renoveringsbehov är villan fullt beboelig från dag ett, så du kan flytta in och börja forma ditt drömhem i din egen takt. Egendomen inkluderar inte bara huvudhuset, utan också en samling ytterligare byggnader som ger en mängd användningsalternativ. En redan befintlig garagebyggnad används för närvarande som vedbod, men kan enkelt anpassas till dina behov. En tvättstuga, som för närvarande fungerar som förråd, har potential att förvandlas till ett hönshus, en hundgård eller vad du än kan tänka dig. Den tillbyggda längan har en mindre bostadsdel med både vedspis och egen elmätare. Förvaringsmöjligheterna är oändliga med ett cykelförråd, diverse förvaringsutrymmen och en gavelbod. Dessutom har längan en optimal struktur för att installera solpaneler, tack vare sin perfekta vinkel och lutning. Kort och gott, detta är mer än bara en villa; det är en oas full av charm och potential. Den erbjuder ett unikt tillfälle att skapa ett hem som speglar din personliga stil och uppfyller alla dina behov. Välkommen till ditt framtida drömhem i Storfors, Värmland!

Brännåsen 24, Brännåsen, Hudiksvalls kommun
 • Imorgon kl 11:00

Brännåsen 24

Fritidshus
Brännåsen, Hudiksvalls kommun

375 000 kr

90 m²

3 rum

2,4 ha tomt

Vinterbonat torpställe med avskilt läge. Tomtgräns 50 m från Torpsjön. El saknas. Vedeldad köksspis och kökspanna med självcirkulerande värmesystem. Brunn med gott källvatten vid ingången till huset. Stor loge med två hästboxar. Fin jordkällare med stenvalv. Huset är gediget och ljust med bra planering byggt av Strömbacka bruk. Entré med veranda och en liten uteplats invid logen. Utemiljön är rofylld och tyst förutom ljudet av fågelkvitter och andra naturljud. Stjärnhimlen är fantastisk eftersom omgivningen är helt mörk utan störande beslysning i närheten. Brännåsvallen ligger ca 500 m från torpet. Det är en gammal Delsbovall med vallstugor och en liten badplats. Vandringsleden Kolarstigen 27 km lång passerar genom vallen. Från torpet är det ca 7 km till Fönebos långa sandstrand med restaurang och camping.

 • Plus
Solleröåsen 109, Solleröåsen, Mora kommun
 • Idag kl 14:00

Solleröåsen 109

Fritidshus
Solleröåsen, Mora kommun

750 000 kr

42 m²

1 rum

8 210 m² tomt

Välkomna till denna mysiga fäbodstuga i Solleröåsen med milsvid utsikt över Siljan. Fastigheten är en dröm för er som söker lugn och ro i en fantastisk fäbodmiljö. Här finns även aktiviteter runt knuten, sommar som vinter. På vintern kan man kliva på Solleröåsens skidspår precis utanför stugan. Det finns även slalomanläggning i närheten och Tomteland är inte mer än 15 minuters bilfärd bort. På sommaren kan man njuta av de vackra vandringslederna som går i anslutning till fastigheten. Bad i Siljan är bara 5 minuters bilfärd bort och på toppen av Solleröåsen, ett par stenkast från fäboden, ligger Åsengården där det finns både pool, boende och restaurang. Stugan har renoverats omsorgsfullt för att bevara den gamla känslan mellan åren 2019-2021. Fastigheten har en stor tomt om 8210 kvm. Både ängsmark, hage och skog finns på tomten. Solleröåsen är en levande fäbod med betande får under sommarhalvåret. Om man vill kan man vara med och sköta fåren.

 • Plus
Köleröd 41, Köleröd, Tjörns kommun
 • Imorgon kl 13:00

Köleröd 41

Fritidshus
Köleröd, Tjörns kommun

2 900 000 kr

51 m²

3 rum

968 m² tomt

Vitmålat enplanshus på lite högre belägen tomt med sol från tidig morgon till sen kväll, omgiven av grönska och bohuslänskt berg. Två sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning inklusive matplats och vardagsrumsdel med mysig braskamin. Allt i ljusa, neutrala färger. Helkaklat badrum. Väl tilltagna altandäck i etage binder samman huset med gästhuset och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Trädäcket rymmer flera sittgrupper med olika funktioner, bland annat en vindskyddad lounge med markis. På gräsmattan finns plats för spring och lek. Övernattande gäster kan dra sig tillbaka till gästhuset som har fyra sängar, med plats för sex personer som gillar varandra. Fritidshuset ligger i ett lugnt område med cykelavstånd till fin badplats med både sand och klippor. Nära till fina promenad- och cykelvägar, vandringsleder och svampskogar. Du cyklar på en kvart till Kållekärr som har matvarubutik, restauranger, apotek, vårdcentral och mycket goda kommunikationer till Göteborg.

 • Plus
Stavsnäsvägen, Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun
 • Imorgon kl 14:00

Stavsnäsvägen

Fritidshus
Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun

2 300 000 kr

27 m²

1.5 rum

Stuga med privat, högt och soligt läge nära Långsjöns klara vatten. För dig som uppskattar hantverk och vill kunna åka ut och elda, läsa, njuta i din stuga nära naturen utan en massa arbete och problem. Ingen trädgård att sköta. Allt helt nybyggt med fokuset att även på lång sikt minimera underhåll. Tex djupborrad brunn 1m från kranen möjliggör att hela vattensystemet hålls frostfritt vintertid till minimal kostnad. Naturliga högkvalitativa material rakt igenom. 50 minuter från Stockholms innerstad med Konsum i Hölö för proviantering inför helgen.

 • Plus
Laxviken 138, Föllinge - Laxviken, Krokoms kommun
 • Lör 17 jun kl 12:00

Laxviken 138

Villa
Föllinge - Laxviken, Krokoms kommun

995 000 kr

114 m²

3 rum

2 623 m² tomt

Belägen i det natursköna Laxviken, Krokoms kommun, erbjuds nu denna praktiska villa på en generös tomt om 2623 m2. Med en kort promenad på 700 meter når du sjön, och skogen ligger precis runt hörnet - en perfekt plats för dig som uppskattar naturen och lugnet på landet. Villan, som byggdes år 2005, har 3 rum och kök, och är utformad för att ge en komfortabel och fungerande vardag. Dessutom finns ett uppvärmt dubbelgarage med 2 förvaringsrum, vilket ger gott om utrymme för dina behov. Fastigheten är utrustad med en lekstuga, ett idealiskt utrymme för barnens lek eller som extra gästrum när det behövs. Även om denna villa ger en känsla av avskildhet och lugn, är den ändå bekvämt belägen nära nödvändiga bekvämligheter. Bara 5 km bort ligger Laxsjö med butik och grundskola, och 20 km bort finner du Föllinge med ytterligare tjänster, inklusive bensinstation, postombud och mataffär. Strömsund ligger 45 km bort, och för mer omfattande service och shoppingmöjligheter är det 85 km till Östersund. Välkommen till Laxviken, ett hem som erbjuder både lugn och bekvämlighet Visning ordnas gärna enligt önskan. Viewing can be arranged upon request. Besichtigung auf Wunsch vereinbar. Visite possible sur rendez-vous.

 • Plus
Rönnvägen 4, Allhem, Färgelanda kommun

Rönnvägen 4

Villa
Allhem, Färgelanda kommun

1 795 000 kr

186 m²

7 rum

1 000 m² tomt

Denna välplanerade enplansvilla erbjuder generösa sällskapsytor som passar perfekt för den stora familjen. Belägen i ett barnvänligt område på en lugn återvändsgata har denna villa allt du behöver för att trivas. Med endast 5 minuters promenadavstånd till skola blir det enkelt för barnen att ta sig dit. Villan har ett underbart uterum och en stor altan där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Här kan ni avnjuta avkopplande stunder och umgås med familj och vänner i en privat och fridfull miljö. Med en boyta på 186 kvm finns det gott om plats för alla. De generösa sällskapsytorna ger er möjlighet att skapa minnesvärda stunder tillsammans. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i varje rum. Kort sagt, denna villa erbjuder en perfekt kombination av utrymme, bekvämlighet och lugn miljö. Missa inte chansen att skapa ett hem där hela familjen kan trivas.

Lobonäs 308, Lobonäs, Ovanåkers kommun

Lobonäs 308

Villa
Lobonäs, Ovanåkers kommun

550 000 kr

121 m²

4 rum

2 965 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa belägen i det idylliska Lobonäs i Ovanåkers kommun. Här erbjuds en trivsam och funktionell bostad med totalt tre rymliga sovrum, varav ett på första våningen som du når både från den stora hallen och utifrån. På övervåningen finns ett badrum med toalett, samt ytterligare en toalett på första våningen. Nyligen har det dessutom byggts en dusch i källaren. Villan är utrustad med bergvärme och har tillgång till kommunalt vatten och avlopp. För den som önskar finns även en egen brunn med rör i källaren. Hela bostaden har tillgång till fiberinternet för snabb och stabil uppkoppling. Stort garaget på ca 6,8m X 3,4 + 6,8m X 3,4m, med plats för två fordon. Vid sidan av huvudbyggnaden finns en större förrådsbyggnad på ca 12m x 4m med tre rum, samt en mindre förrådsbyggnad. Båda byggnaderna är torra och utmärkta för förvaring. Nybyggt staket omsluter hela fastigheten. I källaren finner du dessutom en fullt utrustad verkstad med bland annat svarv, fräsmaskin, verktygsslip/planslip, pantograf och kipphyvel. Huset kan säljas med eller utan verkstadsutrustning, där angivet pris ej inkluderar denna. Vid intresse kommer pris för verkstadsutrustning att förhandlas separat. I annonsen hos mäklaren finns video från fastigheten.

 • Plus
Saxvägen 18, Vivesta/Bara området, Oxelösunds kommun

Saxvägen 18

Villa
Vivesta/Bara området, Oxelösunds kommun

2 695 000 kr

112 m²

5 rum

1 494 m² tomt

På ett bekvämt avstånd från hjärtat av Oxelösund finner du denna trevliga villa i Vivesta/Bara området. Denna inbjudande bostad, med en boyta på ca 112 kvm, kompletteras med ett behagligt uterum på 15 kvm och ett praktiskt garage på ca 40 kvm. Tomten är på 1499 kvm, där finns en charmig liten stuga och även en jordkällare. Under 2022 genomgick bostaden betydande förbättringar, inklusive renovering av alla ytskikt (väggar och innertak). Badrummet har försetts med ny kakel, och köket har uppgraderats med nya komponenter, vilket tillsammans skapar en modern och fräsch atmosfär i hemmet. Huset är utrustat med två nya värmepumpar, en i huset och en i garaget, som styrs både via wifi och fjärrkontroll, vilket bidrar till effektiv energianvändning. Dessutom finns golvvärme i tvättstugan, också den styrd via wifi. Bland övriga nyligen genomförda uppdateringar inkluderar installationen av en ny varmvattenberedare från 2023, elegant omgiven av kakel Kent - ägare Saxvägen 18, 070-735 09 68

Gunnarpsvägen 9, Tjörnarp, Höörs kommun
Gunnarpsvägen 9, Tjörnarp, Höörs kommun, bild 2
Gunnarpsvägen 9, Tjörnarp, Höörs kommun, bild 3

Gunnarpsvägen 9

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun

1 390 000 kr

46 m²

3 rum

1 030 m² tomt

NYBYGGD ENERGISNÅL MINIVILLA I LYXUTFÖRANDE FÖR ÅRET-RUNT BOENDE TILL 41% UNDER NYBYGGNADSPRISET! Du sparar 985 000 kr! Dessutom sparar du 110 700 kr genom skattebefrielsen fram till 2037 för Fastighetsavgift. Denna minivilla är nybyggd och erbjuder energisnål och lyxig boendekomfort. Huset är byggt på en nyutvecklad fastighet som är cirka 1 030 kvadratmeter stor. Planlösningen är öppen med ett U-kök som vetter mot vardagsrummet, ett sovrum och ett extra rum. Huset blev färdigställt i oktober 2021 och har garanti som nyproduktion fram till juni 2023. Dessutom är det undantaget från kommunal fastighetsavgift fram till 2037. Läget är optimalt med endast 3 minuters promenad (300 m) till tågstationen, vilket gör det lätt att pendla. Huset är redo för inflyttning och kan bebos direkt utan behov av renovering. Dessutom är det en grönskande semesteridyll med låg energiförbrukning. Enligt EU-direktiv 2021/0426(COD) är det undantaget från obligatorisk renovering fram till 2033, eftersom hela huset, inklusive alla elektriska apparater som kylskåp, tvättmaskin och utomhusbelysning, förbrukar endast cirka 73 kWh/m2 per år. Detta innebär en säker och kostnadseffektiv framtid för ditt boende.

 • Premium
Sävsångarevägen 39, Linghem, Linköpings kommun
Sävsångarevägen 39, Linghem, Linköpings kommun, bild 2
Sävsångarevägen 39, Linghem, Linköpings kommun, bild 3

Sävsångarevägen 39

Radhus
Linghem, Linköpings kommun

4 695 000 kr

114 m²

5 rum

645 m² tomt

Ett modernt kedjehus byggt 2008 med gatans bästa hörnläge och pool. Du tar dig enkelt in till Linköping och Norrköping med pendeltåget på 5 respektive 22 minuter och 10 minuters promenad. Huset med sina 3-4 sovrum och väl tilltagen inre takhöjd får härlig rymdkänsla. Vardagsrummet är idag avdelat med det fjärde sovrummet, men kan enkelt göras om till ett större vardagsrum, om så önskas. Flera sovrum, två badrum och mycket plats för förvaring gör det här till det perfekta boendet för barnfamiljen. Precis utanför tomten finns områdets lekplats och då man bor längst in på återvändsgränd blir trafiken minimal. Linghem är ett lugnt område med all service man kan önska så som en större matvarubutik, pizzeria, vårdcentral, tandläkare, apotek, skola och flera förskolor.

 • Premium
Sjöahult 201, Sjöahult, Nybro kommun

Sjöahult 201

Villa
Sjöahult, Nybro kommun

795 000 kr

140 m²

6 rum

2 744 m² tomt

Upptäck denna idylliska drömfastighet i Södra Sjöahult, belägen i ett skyddat och vackert söderläge med en egen charmig "sjö" på tomten. Här njuter du av storslagna natursköna omgivningar och generösa tomter som skapar en trivsam atmosfär bland invånarna. Området präglas av harmonisk samverkan och många av grannarna har djur på sina gårdar, vilket bidrar till en genuin lantlig känsla. Fastigheten ligger endast cirka 12 minuters bilfärd från Nybro centralort och cirka 38 minuter från Kalmar, vilket erbjuder en perfekt balans mellan lugn och ro på landsbygden och närhet till stadsbekvämligheter. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett stort hus i en pittoresk miljö, omgivet av naturens skönhet och med möjlighet till en aktiv livsstil i Södra Sjöahult!

Björnholmsgatan 10, Närsta, Haparanda kommun

Björnholmsgatan 10

Villa
Närsta, Haparanda kommun

900 000 kr

96 m²

5 rum

792 m² tomt

Centralt i Haparanda finner du detta trevliga hus med 5 rum och kök. Fastigheten har ett garage och en carport, vilket ger gott om plats för både fordon och förvaring. Källaren är utrustad med en rymlig tvättstuga, bastu och relaxrum för din bekvämlighet. Bergvärme och 3-glas H-fönster för att ge dig lägre driftskostnader. Trädgård med fruktträd och bärbuskar som du kan njuta av under soliga dagar. Sammanfattningsvis är detta en drömfastighet som ger dig allt du behöver för härligt boende mitt i Haparanda.

När Hemmor 978, När, Gotlands kommun

När Hemmor 978

Fritidshus
När, Gotlands kommun

2 300 000 kr

35 m²

2 rum

1 726 m² tomt

Mindre fritidshus på stor tomt till salu i Herta på Sydöstra Gotland, med närhet till långgrund sandstrand. Huset är beläget i När Socken. Huset är i väldigt gott skick, delvis ny renoverat, samt välisolerat. Viss havsutsikt och cirka tre minuters gångväg till stranden.

 • Plus
Gamla Kyrkstigen 7C, Särö, Kungsbacka kommun

Gamla Kyrkstigen 7C

Tomt
Särö, Kungsbacka kommun

4 300 000 kr

813 m² tomt

Nu finns chansen att bygga ditt drömhus på denna attraktiva och byggklara tomt i Särö! Plan och trevlig tomt med fina omgivningar där några av tomterna i området nyligen har bebyggts. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns och det är idag draget hela vägen till tomten, för att koppla på vattnet behövs endast en avgift betalas till kommunen. Här finns även förberett med el samt fiber. Naturskönt läge med gångavstånd till havet och Särö golfklubb. Centrum, skola och affär finns också i närheten.

 • Plus
Poesigatan 26A, Örebro, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Poesigatan 26A

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun

666 000 kr

110 m²

4 rum

7 155 kr/mån
6 055 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade bostadsrätt om fyra rum och kök. Här finner man ett nyrenoverat kök med stor plats för matbord för trevliga familjemiddagar. Lägenheten har en altan plus trädgård som gränsar till en större allmän trädgård. Lägenheten är 110kvm och ligger på bottenvåning. Platsen för denna lägenhet är väldigt central och inom 50 meters avstånd finns tandläkare, vårdcentral, dagis och förskola, busshållplats, restauranger och ett café (Allt som finns i Vivalla Centrum).

 • Uteplats
 • Hiss
Hemfosa hage 32, Hemfosa Hage, Haninge kommun
 • Budgivning pågår

Hemfosa hage 32

Fritidshus
Hemfosa Hage, Haninge kommun

1 370 000 kr

33 m²

2 rum

321 m² tomt

Lugnt paradis nära badsjöar och vildmarksskog med svamp och bär, nära gränsen mellan Haninge och Nynäshamn. En timme från dörr till dörr med pendel eller bil från Sth City, eller gå 15 min från pendeln i idyllen mellan får- och hästhagar. Två fria parkeringar. Sommarvatten till tomten vilket testas varje år. Området har egen borrad brunn med bra flöde. WC och varmvattenduschar i föreningens två separata hus - året runt. Tomten och verandan har sydvästläge med sol hela dagen och äng utanför sovrumsfönstret. Eluppvärmning. Telefonjack finns. Lätt att känna sig hemma, andas och trivas i grönskan.

 • Plus
Krookskavägen 11, Övertorneå, Övertorneå kommun

Krookskavägen 11

Villa
Övertorneå, Övertorneå kommun

450 000 kr

150 m²

8 rum

1 006 m² tomt

Rymlig 1,5-plans villa i gult tegel, byggt 1963, med stort garage. Bra läge i centrala Övertorneå. Nära idrottsplatsen. Promenadavstånd till matbutiker och annan service i stan.

 • Balkong
Kortlanda Tjärnbacka 1, Kortlanda, Eda kommun

Kortlanda Tjärnbacka 1

Villa
Kortlanda, Eda kommun

350 000 kr

50 m²

3 rum

2 077 m² tomt

Ett ypperligt renoveringsobjekt att satsa på för den händige. Originalinredning från 50-talet med äkta retrokänsla. Naturskönt läge med sol hela dagen. Kvällssol med utsikt mot Valfjällets slalombackar. Cykelavstånd till Valfjället SportCenter med dess faciliteter. Tio minuters bilväg till Eda Golf - en av Sveriges finaste golfbanor vid sjön Hugn. På tio minuter når man även Charlottenbergs ShoppingCenter med restauranger ett 40-tal butiker och bland annat Nordens största matvaruaffär Hypermat med oslagbara priser på mat. I Charlottenbergs Centrum öppnar en Nattklubb med bar och Casino inom kort. Här, vid Tjärnbacka, kan man verkligen skapa sig ett boende med god livskvalité till ett humant pris!

Brunnsvägen 29, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Brunnsvägen 29

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun

4 800 000 kr

160 m²

7 rum

1 608 m² tomt

Huset är totalrenoverat under 2019-2020. Nybyggd gäststuga med stort garage om hela 160 kvm totalt (2020-2021). På fastigheten finns dessutom en nybyggd ytterligare stuga och två nya förråd. Bakom gäststuga finns en badtunna på en altan med bastu som vetter mot skogen. Jättefint och lugnt område i gamla Holsbybrunn, nära stan samt naturen!

 • Plus
Eriksgatan 25B, Lgh1301, Centrala Älmhult, Älmhults kommun

Eriksgatan 25B, Lgh1301

Lägenhet
Centrala Älmhult, Älmhults kommun

550 000 kr

55,5 m²

2 rum

5 083 kr/mån
9 910 kr/m²

Nu är denna ljusa tvårumslägenhet på Eriksgatan i centrala Älmhult till salu! En välplanerad bostad. Genomgående planlösning, högst upp i huset. Klassiskt kök i österläge med vita fronter. Sovrum med unik design bjuder in morgonsolen i lägenheten. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora, härliga inglasade balkongen i västerläge - en idealisk plats att möta solnedgångar. Klassiskt badrum med bl.a. dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tvärån 24, Tvärån, Älvsbyns kommun

Tvärån 24

Villa
Tvärån, Älvsbyns kommun

300 000 kr

80 m²

3 rum

1 125 m² tomt

Hus i Tvärån beläget mellan Älvsbyn och Piteå. 1-planshus byggt på 50-talet. Hel källare med gillestuga och öppen spis. Vattenburen värme med panna för vedeldning eller pellets. Renoveringsbehov. Tomt på drygt 1100 kvm.

Fagerfjäll 30, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Fagerfjäll 30

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun

3 650 000 kr

84 m²

3 rum

8 170 m² tomt

Detta är en fastighet med 2 hus och stor redskapsbod för den som letar efter något med enskilt, insynsskyddat och lugnt läge med plats för att bygga någon slags förvaringshall eller stycka av någon eller några tomter i den mån tillstånd kan fås för detta. Varför inte använda som generationsboende som det är? Möjligheterna kan vara många för utnyttjandet av denna relativt stora fastighet. Bara någon minut till en av Tjörns pulsådror, väg 169. Cykelavstånd till bad, ca 2 km, gångavstånd till busshållplats. Närmaste tätort är Kållekärr. Djupborrad brunn. Luftvärmepumpar och braskaminer i båda husen. Bra isolerade ger lägre uppvärmningskostnader. Interiören är 90-tals standard som uppdaterats lite här och där efter behov. Endast bokade visningar.

Skarpövägen 5, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 5

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun

1 795 000 kr

37 m²

1.5 rum

2 075 kr/mån
48 514 kr/m²

FUNKTIONELL 1,5:A MED BALKONG Upptäck denna rymliga och praktiskt utformade 1,5:a med sovalkov och balkong, belägen i det lugna och naturnära området Västra Orminge i Nacka. Denna lägenhet är en del av en välskött bostadsrättsförening och erbjuder en optimal bostad för den som t.ex söker sitt första eget hem eller behöver en bekväm övernattningslägenhet. Lägenheten präglas av en öppen och flexibel planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en känsla av rymd och möjlighet till personlig inredning. Balkongen är ett extra plus. Trots sitt lugna läge har denna lägenhet nära till service. Med bara en kort promenad når du Orminge centrum med dess matbutiker och bussförbindelser, vilket gör pendlingen till staden enkel och smidig. Med närheten till både vatten och grönområden är detta ett idealiskt läge för den naturälskande stadsbon. Fastän lägenheten disponeras som en 1,5:a med sovalkoven fungerande som sovrum, är den officiellt registrerad som en 1:a.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Maglasätevägen 9, Centralt Höör, Höörs kommun

Maglasätevägen 9

Tomt
Centralt Höör, Höörs kommun

2 200 000 kr

2 369 m² tomt

På ett lugnt men mycket centralt läge längs en väg kantad av stora gamla ekar döljer sig denna pärla med vidsträckt vy över ett grönområde. På tomten som dessutom har sol hela dagen kan man se såväl harar, och rådjur som jagandes katter vilket ger känslan av att befinna sig mitt ute på landet trots att man har några minuters gångväg till Höörs centrum och tågstation. En generös tomt på över 2300 kvm mellan fina gamla hus och högt läge– Här finns alla delar för att skapa ett spektakulärt hem. Mittemot växer ett område upp som heter Maglehem, här kommer att finnas förskola, skola, idrottshall etc. Höörs centrum har skolor, mataffärer, gym och många naturcentrum om man tycker om att vara ute. Förhandsbesked ansöktes och beviljades 2019 och gick ut 2021. Tillkommer kostnader för eget VA, el och fiber. Fiber finns vid vägen.

Industrigatan 4C, Norberg, Norbergs kommun

Industrigatan 4C

Lägenhet
Norberg, Norbergs kommun

420 000 kr

42 m²

1 rum

2 236 kr/mån
10 000 kr/m²

Bostadsrätt om 1 rum och kök helt centralt i Norberg. 42 m2 fördelat över hall, kök, vardagsrum, badrum och förråd. Renoveringar genomförda (golv, väggar, kök, eluttag, belysning i hall), lägenheten kan bebos direkt. Köket har också fått bänkskiva i ek och nytt kakel. Välplanerad, ljus lägenhet med söderläge mot innergård, mycket begränsad trafikstörning, jämfört med lägenheter som ligger mot gatan. En trappa upp, av tre. Källarförråd ingår och tvättstuga finns i samma uppgång. Helt centralt läge med en minuts gångavstånd (ca. 100 m) till buss mot Avesta och Krylbo samt till Fagersta och Skinnskatteberg. Parkering med el finns inom föreningen mot avgift. Affärer (COOP, ICA, systembolaget) och centrum med klassiskt kafé i omedelbar närhet (2-3 min. gångväg), idrott och rekreation i flertalet fall inom gång- eller cykelavstånd. Vissa möbler kan ingå, hörnsoffa, säng, matbord med stolar. Kontakta mäklaren för privat visning.

Visar alla 31