Privatmäklaren

Privatmäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 12 A, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 12 A

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
1 050 000 kr
37 + 20 m²
1 rum
1 951 kr/mån
28 378 kr/m²

Välkommen till Pär Lagerkvists Väg 12 A, en rymlig och charmig etta om 37 m² belägen högst upp i huset, utan grannar på våningsplanet. Denna ljusa lägenhet i söderläge erbjuder en fantastisk utsikt över staden och har en låg månadsavgift. Lägenheten har nya fönster och en ny lägenhetsdörr. Ett stort vindsförråd om cirka 20 m² nås direkt från lägenheten, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Belägen i det lummiga och lugna området Gamla Norr i Växjö. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi. Här kan du njuta av en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, samt tillgång till bastu, cykelförråd, tvättstugor, miljöhus, hobbylokal, gym och en övernattningslägenhet. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och charmigt boende med närhet till stadens puls och alla nödvändiga bekvämligheter. Välkommen att upptäcka ditt nya hem på Gamla Norr!

  • Premium
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun, bild 2
Stensnäsvägen 54, Stensnäs Udde, Österåkers kommun, bild 3

Stensnäsvägen 54

Lägenhet
Stensnäs Udde, Österåkers kommun
4 490 000 kr
79 m²
3 rum
6 111 kr/mån
56 835 kr/m²

En skärgårdsidyll med bostadsrätter i modern stil på en fantastisk plats. Här bor du endast några få meter från havskanten i ett av Stockholms mest attraktiva sjölägen. Du tar dig enkelt ut på en båttur från områdets brygga. På den egna badstranden kan du njuta av ett uppfriskande bad eller varför inte värma upp dig i föreningens bastu vid stranden efter en långpromenad. Stensnäs udde har en enastående utsikt över Trälhavet, Resarö och farleden in mot Stockholm. I över 100 år har udden varit en plats för avkoppling och möjlighet att njuta av hav och skärgårdsnatur. Stensnäs udde ligger 40 min från Stockholm city - ca 7 km öster om centrala Åkersberga. På sommaren går det att båtpendla till- och från Stockholm från Lerviks brygga, som du når på ca en kvarts promenad.

  • Premium
  • Balkong
Salomons väg 6J, Funäsdalen, Härjedalens kommun
  • Sön 3 nov kl 11:00
Salomons väg 6J, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Salomons väg 6J, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Salomons väg 6J

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
3 400 000 kr
75 m²
4 rum
vån 1/2
2 913 kr/mån
45 333 kr/m²

NYPRODUCERAD BOSTADSRÄTT I BYN INTILL BACKAR OCH SPÅR! Välkommen till Salomons Väg 6J – en modern och välplanerad bostadsrättslägenhet på 75 kvm, belägen i det nybyggda området Röstbergsgårdarna i Funäsdalen. Här bor du med närhet till både fjäll och by, och kan njuta av en vacker öppen utsikt från den sydvästliga uteplatsen. Lägenheten är nyproducerad och har en smart, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och stilrena materialval. Här finns tre sovrum och två moderna badrum, varav det större har en bastu – perfekt för avkoppling efter en dag ute i naturen. Här bor du med närhet till allt Funäsdalen har att erbjuda. På gångavstånd hittar du både slalombackar och längdspår, vilket gör det enkelt att njuta av vinterns utomhusaktiviteter. Sommartid bjuder området på fina cykel- och vandringsleder, fiske och jakt i storslagen fjällmiljö. Funäsdalens bykärna ligger också bara några minuter bort med sina butiker, restauranger och serviceutbud. Den låga månadsavgiften och energieffektiv uppvärmning med bergvärme bidrar till ett bekvämt och ekonomiskt boende året runt. Här har du möjlighet att förvärva en välbelägen och modernt utrustad bostad i en av Sveriges mest attraktiva fjällorter. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Marmor gatan 11, Södermalm, Stockholms kommun

Marmor gatan 11

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
2 600 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/17
2 288 kr/mån
92 857 kr/m²

På fjärde våningen finner du denna yteffektiva 1:a om 28 kvm med balkong och utsikt över Tantolunden samt Årstaviken. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp och smart planerade ytor som lätt kan anpassas efter behov. Här finns plats för både soffa, matbord och sovhörna – perfekt för dig som söker ett funktionellt boende på ett av Södermalms mest eftertraktade lägen. Bostaden har målats om med genomgående vita väggar och tak (2023). Den stilrena kokvrån, renoverad 2012, är utrustad med alla nödvändiga vitvaror och har ett generöst fönster som bidrar till en ljus och trivsam atmosfär. Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet 2011. Här bor du i en stabil förening med låga avgifter. Fastigheten är belägen på en lugn gata, mitt i ett område som erbjuder det bästa av Södermalms utbud. Inom kort promenadavstånd finns både Hornstull, Skinnarviksparken och Medborgarplatsen, liksom goda kommunikationer med tunnelbana och bussar. Sammantaget är detta ett boende som kombinerar ett centralt läge med närheten till grönområden och ett rikt serviceutbud. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
  • Idag kl 17:30
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Centralvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Centralvägen 20

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
2 890 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/5
5 600 kr/mån
42 500 kr/m²

Denna välplanerade trea, belägen högt upp i huset, erbjuder ett hem beläget mellan Skurusundet och Björknäs, Nacka, med närhet till både natur och stadsliv. Bostadsrätten, som är en del av en 50 + förening (även något yngre personer kan dock godkännas som medlemmar), är på 68 kvadratmeter och inkluderar tre rum där ljus och rymd samspelar för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Bostaden karaktäriseras av sitt fördelaktiga läge i fastigheten med en balkong i västerläge, som solen når från lunch till kvällen. För extra komfort finns en elektrisk markis som erbjuder skugga under de soligaste timmarna. Balkongen utökar lägenhetens sociala ytor och erbjuder en skön plats för avkoppling eller umgänge. Badrummet är nyrenoverat. För den med bil erbjuds möjligheten att hyra plats i föreningens varmgarage, med bekväm tillgång till byggnaden via hiss – en detalj som ytterligare understryker bostadens bekvämlighet och tillgänglighet. Områdets centrala läge i Björknäs gör att vardagens bekvämligheter, såsom Ica och apotek, ligger inom kort promenadavstånd. För natur- och friluftsälskare ligger Skurusundet och den idylliska badsjön Glasan med sin strand bara några hundra meter bort. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med bussar som trafikerar området dygnet runt, vilket ger enkel tillgång till Stockholms city samt vidare ut mot Värmdö. Ett sällsynt tillfälle för den som söker ett komfortabelt och bekvämt boende i en välskött förening med en stark gemenskap.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nya vägen 4, Harlösa, Eslövs kommun
  • Lör 26 okt kl 15:00
Nya vägen 4, Harlösa, Eslövs kommun, bild 2
Nya vägen 4, Harlösa, Eslövs kommun, bild 3

Nya vägen 4

Villa
Harlösa, Eslövs kommun
3 300 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
1 050 m² tomt

FÖRBESIKTIGAD! Här ges tillfälle att förvärva en trivsam och välbevarad 40-talsvilla! Huset är varsamt renoverat med originaldetaljerna bevarade och rustat inför framtiden med bland annat nytt tegeltak, solpaneler och elbilsladdare Huset har en optimal planlösning med bland annat kök med morgonsol och matplats med utsikt över den grönskande trädgården. Ett matrum med plats för större bord finns i anslutning och från vardagsrummet nås den stenlagda uteplatsen med eftermiddagssol. De tre sovrummen ligger åtskilda från varandra och båda badrummen har fönster ut mot trädgården. Härlig, uppvuxen och insynsskyddad trädgård där du bland mycket annat kan njuta av knotiga äppelträd, vinrankor, krusbär, hallon, blåbär, smultron, rabarber och fågelkvitter. Här finns gott om plats för såväl odling och lek som avkoppling i hängmattan. I huset finns gott om förvaringsutrymmen, inkl en ljus och rymlig källare med tvättstuga, matkällare och vackra spegeldörrar. På tomten finns även ett garage där taket dock behöver bytas. Harlösa är en levande by där det bland mycket annat finns skola (0-6), förskola, fotbollsklubb, scoutkår, aktivt byalag, café, pizzeria med mera. ICA, med postutlämning, finns på andra sidan gatan. Här har du nära både till Krankesjön, känd för sitt rika fågelliv, och Vombsjön med sina fantastiska sandstränder och omgivande bokskogar. Till norra Lund tar det drygt 20 min med bil och 30 min med buss, och till norra Malmö tar det drygt 30 min med bil och 50 min med buss. Kontakta fastighetsmäklaren för besiktningsprotokoll och energideklaration.

  • Premium
Gunnarvattnet 5018, Gunnarvattnet, Krokoms kommun

Gunnarvattnet 5018

Fritidshus
Gunnarvattnet, Krokoms kommun
835 000 kr
52 m²
2 rum
745 m² tomt

MYSIG STUGA I STORSLAGNA JÄMTLANDSFJÄLLEN. Låt drömmen bli verklighet i ditt eget paradis i magnifika Jämtlandsfjällen. Fiska i kristallklara vatten, fjällvandra, utmana dig själv eller din snöskoter utefter ödemarksleder och i vit pudersnö, ta på dig långfärdsskidorna för en dagstripp upp på fjället eller njut av högsommarens värme på Gunnarvattnets sjö. Valet är ditt, möjligheterna finns! Du bor bekvämt och ostört i den mysiga och smakfullt renoverade stugan som inbjuder till goda middagar i trevligt sällskap. Gångavstånd ner till Gunnarvattnets sjö med naturligt bestånd av öring, röding och sik. Den välkända Fiskevägen startar i Valsjöbyn och erbjuder fjällfiske i fina fiskevatten. Varför inte ta dig till en avlägsen skogstjärn, kasta ut flötet, häll upp kaffe i kåsan och njut av vildmarkens tystnad. Vintertid tar du snöskotern direkt från stugan ner till Gunnarvattnets sjö eller styr upp mot någon av tjärnarna högre upp, för att pilka röding. Eller så parkerar du dig en solig vårvinterdag i en ravin vid Penningkejsen tillsammans med familj och vänner. För skoterentusiasten finns leder för vilka äventyr hen önskar, bara fantasin som sätter gränser. Den tillbyggda timmerstugan är nyligen renoverad med välutrustat kök och funktionellt badrum med duschkabin och doftfri Separett toalett. Sovrummet med två våningssängar kan göras om till två mindre sovrum vid behov. Rymliga umgängesytor och bra med förvaring. Låga driftskostnader och förmånlig och effektiv uppvärmning med Mitsubishi luftvärmepump som du styr med telefonen när du inte är på plats. Eget vatten från djupborrad brunn. Kamin och skorsten finns att köpa till om man vill. Inkomstmöjlighet finns, uthyrning via Airbnb har varit omtyckt av både svenska och utländska naturälskare. Stugan säljs delvis möblerad. Friggebod på tomten, används som förråd, men kan göras om till gäststuga. Fjälläventyren väntar! Välkommen!

  • Plus
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 2
Österplana Korsgården 3, Kinnekulle , Götene kommun, bild 3

Österplana Korsgården 3

Fritidshus
Kinnekulle , Götene kommun
2 290 000 kr
45 + 20 m²
3 rum
3 606 m² tomt

En lantlig idyll bestående av tre röda torp. Den totala ytan att disponera är 135 kvm, fördelat på tre torp om 45 kvm vardera, belägna på en fastighet på det blommande berget Kinnekulle. Som taget ur sagornas Bullerbyn. Nu kan du få chansen att ta över denna pärla! Närmare Högkullen och heden kan du nästan inte bo. Fastigheten är full av möjligheter och här kan du få dina drömmar att blomma ut. Här har varit både B&B, torputhyrning, butik, retreat, galleri, ateljé och utställningar. På fastigheten finns även två växthus och flera odlingsbäddar. På gården finns en grillbod under tak och en vedeldad bastu. Härliga uteplatser och fina vyer. Naturen är förtrollande på Kinnekulle med sina 17 naturreservat, vandringsleder och närheten till Vänern och sköna bad.

  • Premium
Gammelsträng 102, Gammelsträng, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 26 okt kl 14:00

Gammelsträng 102

Villa
Gammelsträng, Hudiksvalls kommun
795 000 kr
100 m²
4 rum
3 290 m² tomt

Hus i den trevliga byn Gammelsträng, belägen på en landtunga mellan Hälsinglands största sjöar, Dellensjöarna. Bostadshuset är ett tvåvåningshus med tre sovrum, stort kök, rymligt vardagsrum och ett badrum. Badrummet är nyrenoverat, liksom de flesta ytskikten, vilket bland annat innebär att trägolv har tagits fram. Bergvärme installerades 2021. I huset har paret och familjen Frimodig bott och drivit ett bageri samt en liten livsmedelsbutik i knappt 60 år. Bageriet låg i en lokal som tillhör fastigheten och som kan användas och utvecklas till allt från förvaring och verkstad till bostad. Tre garage och tre kallförråd (utöver bagerilokalen) ingår. Den välskötta tomten, med både fruktträd och bärbuskar, är 3 350 kvm. Utöver huset, vilket liv kan du/ni få här? * 100 m från skog och elljusspår/skidspår med utomhusgym. * 300 m till en av byns väl underhållna vandringsleder. * 400 m till Norra Dellen. * 300 m till Sveriges vackraste (!) hembygdsgård med musikevenemang varje vecka sommartid. Möjlighet att delta i samförsörjningsprojekt och lokal matproduktion. Inom kort finns möjlighet att hyra ett färdigt produktionskök för livsmedel, 2 km bort i byn. Delta i nätverket "Grannar byter tjänster". Vid husvisning kan du även få en "byvisning".

  • Plus
  • Energieffektiv
Sjöstigen 3, Gränsö, Västerviks kommun
Sjöstigen 3, Gränsö, Västerviks kommun, bild 2
Sjöstigen 3, Gränsö, Västerviks kommun, bild 3

Sjöstigen 3

Villa
Gränsö, Västerviks kommun
7 200 000 kr
167,5 + 21,5 m²
5 rum
1 182 m² tomt

Med ett naturskönt läge på Gränsö, 75 meter från havet och med fri utsikt över Gudingen ligger detta gedigna timmerhus. Det gränsar till Gränsö naturreservat dominerat av gammal lövskog i synnerhet ekskog. Bostaden rymmer fem rum och kök fördelat på tre sovrum, stort kök, matplats/vardagsrum, allrum och två badrum samt tvättstuga. Trädgården har ett fint solläge så här finns gott om möjligheter att njuta av utomhuslivet och goda odlingsmöjligheter. Solpaneler på taket innebär låga elkostnader samtidigt som det är miljövänligt. Förutom huvudbyggnaden finns ett gästhus på 22 kvm med pentry och duschrum med tvättmaskin, lämpligt för gäster eller uthyrning. Dessutom ett rymligt garage och verkstadsdel på 41 kvm. Närområdet erbjuder vacker, orörd natur med fina vandringsleder och flera badplatser. Fastigheten ligger endast drygt 3 km från Västerviks centrum vilket innebär närhet till stadens service och bekvämligheter. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokollet finns tillgängligt hos säljaren. Säljaren berättar: "Fastigheten Sjöstigen 3 ligger i Gränsö kanalområde, ett gammalt fritidshusområde som succesivt förändrats och där ungefär hälften av husen nu är permanentbostäder. Det är ett mycket lugnt och vackert område i direkt anslutning till Gränsö naturreservat och Sjöstigen 3 har ett unikt läge och gemensam tomtgräns med endast en grannfastighet. Åt nordost gränsar tomten mot en äng som efter ca 75 meter möter havet och från huset är det fri havsutsikt. Åt sydost gränsar huset till naturreservatet med huvudsakligen gamla, grova ekar och ett rikt djurliv. Huset är ett unikt handbyggt timmerhus som först sattes upp i Blankaholm där timret fick torka och huset fick "sätta sig". Därefter togs huset ner och byggdes upp för hand igen på den nuvarande platsen. Huset är därför mycket gediget och stabilt och har inte behövt någon kompletterande isolering. Uppvärmningen sker med luft/vatten värmepump och en kompletterande luft/luft värmepump. Boningshus och garage/verkstad har luftburen golvvärme vilket eliminerar risken för vattenläckage och behov att bryta upp golven. Husets övervåning har kompletterande vattenburen värme med traditionella radiatorer. Gästhuset värms upp av konvektorelement med vattenburen värme. Solcellerna som installerades hösten 2019 har i snitt producerat knappt 12.000 kwh per år vilket har bidragit till låga energikostnader."

  • Premium
Klockelundsvägen 14, Klockelunds Strand, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 14, Klockelunds Strand, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 14, Klockelunds Strand, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 14

Lägenhet
Klockelunds Strand, Stockholms kommun
1 695 000 kr
26 m²
1 rum
vån 0/4
2 044 kr/mån
65 192 kr/m²

SJÖNÄRA HÖRNLÄGENHET MED SOLIG UTEPLATS - JURIDISK PERSON OCH ANDRAHANDSUTHYRNING OK. En unik lägenhet med stilren interiör, välutrustat kök och helkaklat badrum. Som bonus har lägenheten en stor uteplats i soligt söderläge. ENDAST PRIVAT VISNING EFTER ÖVERENSKOMMELSE. Lägenhet är/har: Helt nybyggd och därför superfräsch. Bara ett stenkast från sjön, med promenadstråk och stor härlig badbrygga. Ett bra allrum som rymmer både sov- och matplats. Stora fönster som släpper in ljus från två håll. Rymligt badrum med duschväggar i glas och kombimaskin. Genomgående trägolv, förråd inne i lägenheten med möjlighet att hyra ett större. GODKÄND FÖR ANDRAHANDSUTHYRNING & JURIDISK PERSON ÄR OK. Klockelunds Strand är ett nytt område som bildats mellan Farsta och Sköndal, i ett grönområde längs med kanten av Drevviken. Nybyggnadsprojektet är i princip slutsålt och flera vackra och miljövänliga bostadshus i trä kommer prägla området tillsammans med ett nytt P-hus där alla platser har laddningsstationer för elbil. Här kan du ta ett morgondopp innan jobbet och vara inne i stan en kort stund senare. På några minuter med buss/cykel, eller 15 - 20 min till fots, är du i Farsta centrum. Där finns ett stort utbud av service, restauranger, butiker, och systembolag. Tar du pendeltåget är det ännu närmare till Farsta Strand. På hösten kan du promenera längs vattnet och på vintern åka långfärdsskridskor om du vill. Om du cyklar är det nära till Ågesta Friluftsgård där det finns utegym, fina skid- och motionsspår och både golfbana och frisbeegolfbana. Några av bilderna i annonsen är illustrationer, avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Hiss
Eda Gryttved 1:136, Valfjället Skid-/Sportcenter, Eda kommun

Eda Gryttved 1:136

Tomt
Valfjället Skid-/Sportcenter, Eda kommun
250 000 kr
697 m² tomt

En solig och lättillgänglig hörntomt angränsande till en liten bäck, bara en stenkast från Valfjället Skid-/Sportcenter med året runt faciliteter. Tomtareal om 697 kvm med byggrätt för ett fritids- alternativt permanenthus max 200 kvm i 1,5 plan. Säljaren ställer upp och hjälper till med bygglovsansökan i Eda kommun. Affär i februari - bygglov i april! Stugor så nära Skicenter är mycket attraktiva att hyra ut med, goda förtjänstmöjligheter, genom Valfjället SkiCenter året runt. Välkommen till Valfjället!

Sikås Stationsvägen 260, Sikås, Strömsunds kommun
Sikås Stationsvägen 260, Sikås, Strömsunds kommun, bild 2
Sikås Stationsvägen 260, Sikås, Strömsunds kommun, bild 3

Sikås Stationsvägen 260

Villa
Sikås, Strömsunds kommun
630 000 kr
104 + 45 m²
3 rum
1 372 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i den idylliska byn Sikås. Här ni kan njuta av lugn och naturskön omgivning. Fastigheten erbjuder ett bekvämt boende med tre rum. En stor tomt om hela 2 632 kvm, perfekt för dig som vill ha gott om utrymme för utomhusaktiviteter eller trädgårdsintresse. Villan, som uppfördes 1946, har en rymlig hall, ett praktiskt och ljust kök, badrum med dusch samt ett vardagsrum med utsikt över både trädgård och omkringliggande natur. På övervåningen finns två stora sovrum och toalett. I källarplanet hittar ni extra utrymmen i form av en gillestuga, bastu och tvättstuga – idealiskt för den som vill ha både funktion och avkoppling. Fastigheten erbjuder dessutom ett stort garage, perfekt för dig som har bilintresse eller behov av extra förvaringsutrymme. Här finns redan all utrustning för att driva en egen bilverkstad. Sikås är en levande by där gemenskap och fritidsaktiviteter står i centrum. Här finner ni en uppskattad livsmedelsbutik, café och byggvaruhandel. Byn erbjuder även en rad friluftsaktiviteter året om, såsom fiske, skoteråkning och skidåkning, samt anordnar populära evenemang som Sikås förjulmarknad och Sikåsdagarna.

  • Premium
Borevägen 6, Kummelnäs, Nacka kommun

Borevägen 6

Villa
Kummelnäs, Nacka kommun
11 000 000 kr
165 + 22 m²
7 rum
2 681 m² tomt

I lantliga och natursköna Kummelnäs hittar du detta vackert belägna hus vars stora hörntomt överblickar den lilla skogstjärnen. Alltid nära ut med dörrar i alla väderstreck och veranda som i stort omgärdar hela huset. Boningshuset är på 165 kvm fördelat på tre plan. Entréplanet rymmer hall, kök, badrum och vardagsrum i öppen planlösning. På övre planet återfinns fyra sovrum, varav det större är försett med balkong i väster mot tjärnen. Suterrängplanet består av arbetsrum, ytterligare ett sovrum och toalett med dusch. I den angränsande källaren finner man tvättstuga och matkällare. Kompletterande byggnader är en rar liten gäststuga med VA , varmgarage med stor port och separat förrådsbyggnad. Tomten förgylls med allehanda fruktträd, många uteplatser, stensatta murar och en 12 meters flaggstång. Nivåskillnaden mellan tomtens övre och nedre etage är tillräcklig för en bra kälk-/skidbacke bakom gäststugan. Kummelnäs är en lantlig oas belägen bara 16 km från Slussen. Området gränsar mot Stockholms inlopp i norr och Baggensfjärden i söder. Däremellan finns flera sjöar varav Sågsjön är den största med badplats och bastu. Vägnätet är kurvigt och grusat och därmed naturligt fartbegränsat. Söndagspromenader är en fröjd då det alltid finns något nytt att upptäcka åt alla väderstreck. Friluftsområdet Velamsund är också inom gångavstånd och erbjuder elbelyst löpar-/skidspår, ridhus, servering och bad. Varmt välkomna att bekanta er närmare med Kummelnäs och denna fastighet.

Djuprännilen 322, Jordbro, Haninge kommun
Djuprännilen 322, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Djuprännilen 322, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Djuprännilen 322

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
3 595 000 kr
96 m²
4 rum
127 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla radhus i ett lugnt och naturnära område. Nu har du möjlighet att förvärva ett smakfullt renoverat radhus som erbjuder ett perfekt hem för dig och din familj. Med en boarea om 96 kvm fördelad på fyra rum och en genomtänkt planlösning, finner du här rymliga öppna sällskapsytor som är idealiska för både avkoppling och umgänge med vänner. Entrén leder in till en ljus och välkomnande hall med nya ytskikt. Det moderna köket skapar en mysig atmosfär för familjemiddagar, och vardagsrummet har direkt anslutning till altanen, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar utomhus. Badrummen, både på nedre och övre plan, är nyrenoverade med golvvärme och spotlights som ger en lyxig känsla. Tomten på 127 kvm är lättskött och erbjuder uteplatser i två väderstreck för sol hela dagen. Garage i länga ingår, och det finns gott om besöksparkeringar i området. Här bor du med nära till skola, förskola och lekplatser, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Kommunikationerna är utmärkta med bussar som tar dig direkt till Gullmarsplan och gångavstånd till pendeltåget. Detta radhus har genomgått en totalrenovering under 2024 med nytt kök och vitvaror, två nya lyxbadrum, nymålade väggar och tak, nya golv, samt nya innerdörrar och karmar. Taket har även försetts med spotlights. För ökad säkerhet har samtliga elledningar i hela huset bytts ut, inklusive en ny elcentral och jordade uttag och strömbrytare. Allt kommer att användas för första gången av den som köper denna pärla. Huset erbjuder både komfort och funktionalitet, perfekt för familjelivet. Tillträde kan ske omgående.

  • Premium
Jännaholm 8560, Jännaholm / Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Jännaholm 8560, Jännaholm / Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Jännaholm 8560, Jännaholm / Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Jännaholm 8560

Villa
Jännaholm / Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
2 250 000 kr
76 + 48 m²
4 rum
1,6 ha tomt

Drömmer du om lugnet i skogen och en stor tomt? Då är detta den perfekta fastigheten för dig. Flytta in direkt, utan behov av renovering, och njut av närheten till Storesjön och lummiga skogar. Huset, med sina 76 kvm och 48 kvm biytor, har genomgått en professionell renovering (2018-2024) och erbjuder en modern, öppen planlösning i en passande lantlig stil. Detta är en unik möjlighet att förvärva en väldigt speciell fastighet där ni kan odla er egen mat i lugn miljö och vara nästan helt oberoende med eget vatten, avlopp och stor solcellsanläggning. Tomten som är över 16.000 kvm bjuder på ca 1 ha härlig blandskog med både lingon- och blåbärsris. Detta omsluter trädgården och odlingarna och skapar ett naturligt insynsskydd. På tomten finns även flertalet fruktträd, bärbuskar och örter. När du kliver in i den klinkerklädda entrén möts du av ett stort garderobsutrymme och en trappa som leder upp till ovanvåningen. Ovanvåningen har genomgående exponerade takbjälkar och på detta plan finner du ett flexrum som idag används som barnrum, toalett, kontors-/hobbyhörna och ett sovrum med generösa garderober. På bottenvåningen fortsätter du från entrén in i ett stort fantastiskt kök med gott om plats för matlagning och bakning. Här finner du också en fungerande vedspis som tillför massor av charm. Från köket öppnar sig en rymlig matsal och lounge, perfekt för middagar framför brasan. Från köket når man även nedgången till källaren som täcker ca. 40 % av markplansytan. Här finns matkällare, tvättstuga och en stor walk-in garderob. Har ni hund, finns här även ett hundspa för att er bästa vän ska kunna bada med stil. Det stora, vinterbonade uterummet erbjuder en fantastisk ljus och öppen plats för middagar eller mysiga TV-kvällar och direkt från uterummet kan du släppa ut och in er hund i en inhägnad hundgård. Badrummet är helkaklat och har ett härligt elektriskt värmegolv, handdukstork, duschbadkar, högskåp med speglar och en stor vask med bra förvaring. Söker du ett energieffektivt hus? Detta hus är ett KNX Smart Home med luft-luft pump och solceller. I kombination med en Contura vedkamin och en Norrhult vedspis finns det alternativ för att hålla sig varm de kallaste vinterdagar och sval under de varmaste sommardagar. Huset är också tilläggsisolerat och har nya 2+1 fönster! Med KNX och en Google Assistant kan du enkelt styra hemmets många funktioner. Fastigheten har en grävd brunn med gott dricksvatten och en 3-kammaravloppsbrunn med infiltrationsbädd (2022). På tomten finns en äldre byggnad med tre delar; skjul/verkstad/förvaring, samt ett täckt vedförråd (2021) och ett hönshus (2021) med utegård under tak. Gigabit fiber internet är indragen till huset (2023). Idag bedrivs ekologisk grönsaksodling på fastigheten. Verksamheten nyttjar det 300 kvm stora växthuset och ca. 500 kvm frilandsyta för försäljning till lokala restauranger, REKO-ringar samt självförsörjning. Ytterligare 500 kvm är planterad med fruktträd och buskar enligt permakulturstrategier. Verksamheten (Jännaholm Naturligtvis) med tillhörande växthus/bevattningssystem, sjöcontainer för förvaring, samt tältgarage ingår inte - men diskuteras vid intresse. I Skånes Fagerhult som ligger 5 km bort finns pizzeria, Ica Nära, Sparbank, förskolor och F-6 skola. Nio minuter från E4an är fastigheten belägen vid en landsväg med lite trafik. Det är ca. 7 mil till Helsingborg och 5 mil till Halmstad. Kontakta oss för en visning av denna mysiga totalrenoverade fastighet!

  • Premium
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Djurklouvägen 23, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Djurklouvägen 23

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
1 850 000 kr
143 m²
5 rum
934 m² tomt

Välkommen till Djurklouvägen 23 i charmiga Odensbacken, Örebro kommun. Denna friliggande villa, byggd 1975, erbjuder ett fantastiskt boende för barnfamiljer med en total boarea på 143 kvm. Här kan du njuta av lugnet på en rymlig tomt om 934 kvm med närhet till både service och natur. Villan är smart planerad med fem rum, varav fyra är sovrum. På bottenvåningen finner du en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme, ett ljust vardagsrum med stora fönster som ger en vacker utsikt över den grönskande trädgården, samt ett fullt utrustat kök intill en praktisk tvättstuga. Här finns också två sovrum och ett stilrent badrum. Övervåningen består av två sovrum, ett badrum, ett mindre garderobsrum samt en vind. Fastigheten har genomgått flera uppdateringar för ökad komfort och energieffektivitet, inklusive nya fönster, moderna värmepumpar och miljövänliga värmeelement. Taket pryds av 36 solpaneler som producerar cirka 11 000 kWh/år, vilket bidrar till låga driftskostnader och en miljövänlig livsstil. Trädgården är lättskött och perfekt för lek och utomhusaktiviteter, med fruktträd och bärbuskar som ger riklig skörd under sommaren. Den rymliga altanen inbjuder till avkoppling och trevliga grillkvällar. I köpet ingår även trädgårdsverktyg och en robotgräsklippare, vilket gör det enkelt att hålla ordning på trädgården året runt. Odensbacken erbjuder en idyllisk och familjevänlig miljö med närhet till förskola, grundskola, mataffär, apotek och vårdcentral, allt inom 1,5 km från huset. Området har även goda kommunikationsmöjligheter med en busshållplats endast 200 meter bort, som tar dig till centrala Örebro på 40 minuter. Sammanfattningsvis är Djurklouvägen 23 en perfekt villa för barnfamiljer som söker en harmonisk boendemiljö med närhet till både natur och stad. Välkommen att upptäcka ditt nya hem i Odensbacken!

  • Premium
Talluddsvägen 7E, Nacka Björknäs / Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Talluddsvägen 7E

Lägenhet
Nacka Björknäs / Saltsjö-Boo, Nacka kommun
1 350 000 kr
19 m²
1 rum
2 030 kr/mån
71 053 kr/m²

Unna dig livet i denna charmiga och välrenoverade (2021) etta med egen stor härlig altan. Fantastiskt läge i de vackra omgivningarna i Nacka Björknäs/Saltsjö-Boo utanför Stockholm. Denna lyxigt renoverade etta kommer med smart planlösning "vars storlek i princip fördubblas under sommarhalvåret" genom den underbara altanen. Här kan du njuta av solen i ett sydvästläge och skapa minnen med nära och kära i en privat utomhusmiljö. Med skönheten av Skurusundet som granne kan du omfamna den härliga omgivningen och ta långa promenader längs Glasbrukssjöns badplats och natursköna promenadstråk. För att ge dig ännu mer bekvämlighet tar du dig enkelt in till Stockholms city med buss, där du når Slussen på bara 15 minuter. Denna etta är perfekt för dig som söker en harmonisk och avkopplande livsstil, samtidigt som du har närhet till stadens pulserande energi. Kom och upptäck detta lilla paradis i Nacka Björknäs/Saltsjö-Boo. Flytta in direkt i ditt drömboende omgiven av en unik och attraktiv miljö. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Prospect hillgatan 12B, Gårda, Göteborgs kommun

Prospect hillgatan 12B

Tomt
Gårda, Göteborgs kommun
4 950 000 kr
573 m² tomt

Härlig sluttningstomt i ett attraktivt läge i Gårda, med gångavstånd till centrum! Drömmer du om att bygga nytt har du nu möjlighet att köpa en charmig naturtomt. Enligt detaljplanen finns det byggrätt på fastigheten med en byggyta (BYA) på 150 kvm. För mer information, se den bifogade detaljplanen. Kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber finns vid tomtgränsen, men anslutnings- och servitutsavgifter tillkommer. Marklov för tillfartsväg samt eventuella bygglov hanteras av köparen. Anmälan till visning via mäklarens hemsida. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan för att komma till anmälan.

Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun
Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun, bild 2
Yxnerum, Yxnerum, Åtvidabergs kommun, bild 3

Yxnerum

Tomt
Yxnerum, Åtvidabergs kommun
495 000 kr
3 512 m² tomt

Tomt ovanför Yxnerum Hotell. Högt läge med idylliska omgivningar och utsikt över sjön Yxningen. Unikt tillfälle att förvärva denna pärla i Yxnerum, Östergötland.

  • Premium
Lekaryd Ängstugan 1, Lekaryd, Alvesta kommun

Lekaryd Ängstugan 1

Gård/Skog
Lekaryd, Alvesta kommun
3 595 000 kr
185 + 71 m²
5 rum
1,5 ha tomt

EN SEKELSKIFTESDRÖM I LEKARYD MED EGET STALL Välkommen till Ängstugan. En sekelskiftesdröm i småländska idyllen Lekaryd enbart 15 minuter från Växjö. Fastigheten erbjuder ett boningshus med svårslagen charm och ett nyare stall med direkt anslutning till fina betesmarker. Huset är till stora delar renoverat invändigt i en modern stil med många bevarade detaljer och med fortsatt stora möjligheter. Entréplan erbjuder en välkomnande hall med platsbyggda garderober och sittbänk med förvaring, ett ljust kök med plats för matlagning i direkt anslutning till ett stort vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet ansluter ett sovrum/allrum med kakelugn och bevarat trägolv. På entréplan finns ett helkaklat badrum med badkar samt nedgång till källare med tvättstuga och förvaring. En trappa upp på övre plan finns ett helkaklat badrum med dusch samt tre sovrum. Högst upp i huset finns en oinredd vind med två rum och stora möjligheter. Huset värms upp via jordvärme med golvvärme och VA är kommunalt. Fastigheten är totalt på drygt 1,5 ha. Stallet är byggt 2015 med 4 boxar samt 1 box för lösdrift, sadelkammare och med direkt anslutning till hage. Stallet kan byggas om till garage med plats för lift och dubbelport. På tomten finns härliga uteplatser, stor yta med odlingslådor i cortenplåt, fruktträd, bärbuskar och stor grönyta. I Lekaryd bor du på landet med naturen som granne men samtidigt med närhet till Alvesta och Växjö. Lekaryd är en levande by med café, förskola och loppis. Fastigheten ligger enbart en kort promenad till badplats och i närheten finns Hanaslövs fritidsområde som erbjuder skidåkning, downhill och belysta elljusspår.

Alfred Möllares väg 1, Vittskövle, Kristianstads kommun

Alfred Möllares väg 1

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
2 000 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 434 m² tomt

Välkommen till Alfred Möllares Väg 1, Vittskövle! Här erbjuds en rymlig enplansvilla med källare, 110 kvm på respektive plan. Perfekt för familjen. Genomtänkt planlösning med härliga sällskapsrum och totalt fem sovrum, tre på entréplan och två i källaren. Välkommen på visning!

Ätravägen 22A, Bagarmossen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30

Ätravägen 22A

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
1 990 000 kr
32 m²
1 rum
3 246 kr/mån
62 188 kr/m²

Välkommen till en fin gavelstudio på välplanerade 32 kvm. Här bor man i ett lugnt område med närhet till natur, service och kommunikationer. Det tar 15 min med tunnelbanan in till Stockholm city. Lägenheten ligger en trappa upp i ett avskilt gavelläge med fönster i tre väderstreck och med uteplats på loftgången. Bra planlösning med fullt utrustat kök, lättmöblerat allrum och rymligt badrum med kombitvättmaskin. Helt enkelt det perfekta förstagångsboendet! Kärrtorp och Bagarmossen centrum med T-bana, butiker och restauranger inom gångavstånd. Inpå knuten ligger Nackareservatet med härliga ströv- och friluftsområden, golfbana, friluftsgård och Söderbysjön med badplats. Visning sker efter överenskommelse.

  • Plus
  • Hiss
Runstavägen 7, Lästringe, Nyköpings kommun

Runstavägen 7

Villa
Lästringe, Nyköpings kommun
3 795 000 kr
100 m²
4 rum

Upptäck detta nybyggda enplanshus i Lästringe, perfekt beläget i ett charmigt och bekvämt område. Huset erbjuder modern komfort och en harmonisk atmosfär. Den generösa altanen i sydostläge ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och utomhusaktiviteter. Här finns gott om utrymme för familj och vänner att samlas och skapa minnen. Inomhus möts du av en trivsam miljö med golvvärme och individuella termostater i varje rum. Infällda spotlights lyser upp vardagsrummet, köket, matsalen och hallen, vilket skapar en inbjudande stämning. Det moderna köket är både stilfullt och funktionellt, utrustat med högkvalitativa apparater och rymliga arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. Tvättstugan med kombinerad tvättmaskin och torktumlare erbjuder effektivitet och praktisk tillgång via en separat ingång. Badrummet i eleganta toner, är utformat för avkoppling med både badkar och dusch. Detta hus är en plats där drömmar kan förverkligas och minnen skapas. Välkommen hem till Lästringe!

Stavsnäsvägen, Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun

Stavsnäsvägen

Fritidshus
Hölö/Stavsnäs , Södertälje kommun
2 300 000 kr
27 m²
1.5 rum

Nybyggd stuga (2022) för dig som vill njuta av naturen eller sitta vid den öppna spisen och se på brasan, omgiven av gediget hantverk som inte kräver renoveringar eller fixande. Stugan ligger högt och enskilt, med sol hela dagen och endast 300 meter från en fin badplats i Långsjöns klara vatten. Allt är byggt i naturliga material med fokus på att minimera behovet av underhåll, även på lång sikt. Endast 50 minuter från Stockholms innerstad, med Konsum i Hölö för proviantering på vägen till stugan.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 39