Mäklare Emilia Rosén

Emilia Rosén

Om mig

9 x Årets mäklare Nio gånger har jag haft äran att vinna utmärkelsen Årets mäklare Stockholm. En utmärkelse som betyder oerhört mycket för mig, då den visar att mitt engagemang och min passion för yrket uppskattas högt bland mina kunder. Jag är även Frösundas mest rekommenderade mäklare och mäklaren med flest antal försäljningar år 2018, 2019, 2020 och 2021, 2022. Jag hjälper dig väldigt gärna till en lyckad och trygg bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustav III:s Boulevard 65, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 65

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 219 kr/mån
55 660 kr/m²

Solig balkong – Lugnt gårdsläge – Fint ljusinsläpp På Gustav III:s Boulevard 65 välkomnar denna ljusa bostad som passar perfekt för såväl singeln som paret. Lägenheten vetter mot den lugna gården med snart grönskande vy och de stora fönsterpartierna skänker mycket ljus tillsammans med balkongen som förlänger bostaden på bästa sätt. Här finns plats för utemöbler och egna planteringar. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med stort kök som bjuder in till matlagning och middagar kring det stora matbordet. Köket har en mycket trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående smakfulla färgval och god förvaring i bland annat klädkammare och flera garderober. Här finns även ett rymligt badrum med stilrena inslag, dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Förening med stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge. Förening med stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge, solceller installerade. Eget parkeringshus intill fastigheten samt övernattningslägenhet.

  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 157, 4tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 157, 4tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 650 000 kr
136 m²
5 rum
vån 4/4
7 651 kr/mån
63 603 kr/m²

Taklägenhet med terrass och balkong - Högst upp i huset - Dubbla badrum - Sällan till salu Högst upp i huset finner ni denna underbara taklägenhet med en enastående takhöjd om cirka 4 meter i allrummet och många fönster som skänker ett härligt ljus med utsikt mot grönska. En oslagbar terrass med grönskande utsikt och soligt läge med sol hela dagen, en given plats under årets varma dagar. En ytterst genomtänkt planlösning med separat del för socialt umgänge och en privat del med sovrum och badrum. Master bedroom har även en egen balkong. Det här är en bostad som aldrig sålts på öppna marknaden och föreningens enda fem rum och kök. Här finns all bekvämlighet, renoverade ytskikt, dubbla badrum med dusch och badkar samt gott om förvaring. Perfekt boende för er som önskar något utöver det vanliga! I föreningen finns en gemensam takterrass som bjuder på milsvid vy, trevlig gård mot skogskulle samt en verkstad för den händige. Eget garage under fastigheten med många platser.

  • Balkong
  • Hiss
Signe Tillischgatan 9, Frösunda, Solna kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Signe Tillischgatan 9, Frösunda, Solna kommun, bild 2
Signe Tillischgatan 9, Frösunda, Solna kommun, bild 3

Signe Tillischgatan 9

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
117 m²
5 rum
vån 5/7
7 242 kr/mån
59 786 kr/m²

Två balkonger – Ljust gavelläge – Två badrum - Intill Frösundas finaste gård Välkomna till Signe Tillischgatan 9 och denna ljusa lägenhet med högt gavelläge och underbart ljusinsläpp tack vare det höga läget i huset. Hallen med gott om förvaring tar er vidare in i lägenhetens hjärta med kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket är väl tilltaget och renoverat 2021 med en smakfull grå färgskala och fina vitvaror såsom ångfunktion på ugnen, ismaskin och dubbla diskmaskiner samt golvvärme. Här finns en unik bardel med vinkyl. Bostadens hjärta har gott om plats för socialt umgänge och sovrummen är praktiskt placerade i varsitt hörn av bostaden. Lägenheten har även två inglasade balkonger som förlänger bostaden på bästa sätt. Balkongerna har gott om plats för önskad möblering så att ni kan njuta av det lugna läget med både sol och skugga. Sammanfattningsvis genomtänkta kvadratmeter med plats för umgänge, väl tilltagna sovrum och två badrum samt mycket bra förvaring. Här bor ni i en stabil förening med tillgång till övernattningslägenhet och Frösundas finaste gård med grönska, porlande vattendrag och damm med fiskar i som delas tillsammans med grannföreningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Signalistgatan 12, Frösunda, Solna kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Signalistgatan 12

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
3 538 kr/mån
66 548 kr/m²

Välkommen till denna ljusa bostad belägen näst högst upp i huset. Här möts ni av en optimalt planerad bostad belägen på Frösundas höjder. Denna minitvåa är ytterst genomtänkt med gott om yta för socialt umgänge i både kök och vardagsrum samt separat sovrum. Bostaden är lugnt belägen med grönskande kulle nedanför och en stor balkong som är ett extra rum under årets varma månader. Här finns gott om plats för utemöbler och egna planteringar. Tack vare sitt hörnläge och stora fönsterpartier fullkomligt badar bostaden i ljus. Badrum med dusch och tvättmaskin samt ljus färgsättning i vitt och grått. Välkommen till en bostad att trivas i. Föreningen är en den lägst belånade föreningen i hela området (6 484 kr/kvm). Egna parkeringsplatser utanför huset. Gemensam tvättstuga och gästlägenhet finns att tillgå för medlemmarna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backvägen 10, 5 + 6 tr, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Backvägen 10, 5 + 6 tr

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 250 000 kr
157 m²
5 rum
vån 5/6
7 714 kr/mån
58 917 kr/m²

Etagevåning med ateljé - Två öppna spisar - Möjlig uthyrningsdel - Balkong & kungsbalkong - Ursprunglig 6 rok Varmt välkomna till denna underbara etagevåning med ateljé och vackra fönsterpartier. Här möts ni av ett boende utöver det vanliga med två öppna spisar, två balkonger varav en kungsbalkong samt möjlighet till uthyrningsdel! Entréplan välkomnar med en vacker trapp till övre ateljéplan och tar er vidare in i det stora vardagsrummet med fungerande öppen spis. Här finns även det stora köket som är renoverat och väl tilltaget i sin storlek med två fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Om man önskar ytterligare ett sovrum så går matsalen att dela av till originalplan. På entréplan finns även balkong med grönskande läge som förlänger vardagsrummet, badrum, sovrum och möjlighet till uthyrningsdel. Ateljéplan karaktäriseras av en underbar rymd med högt till tak och vackert fönsterparti samt öppen spis. Rummet är mycket rymligt och det brutna taket har en maxhöjd om cirka fyra meter. Framför det vackra fönsterpartiet löper lägenhetens kungsbalkong, belägen mot snart grönskande skogsparti ovan trädtopparna. Innanför detta vackra rum finns ett trivsamt sovrum med gott om plats och takfönster. Här finns även förvaring och badrum med dusch intill sovrummet. För mer förvaring finns en stor kattvind. Sammanfattningsvis ett unikt boende med villakänsla och hög trivselfaktor som måste upplevas på plats. Föreningen ligger på trivsamt läge i Råsunda nära grönområden och med Råsundas charmiga småstadskänsla. Råstasjöns naturreservat ligger bara några minuter bort och husen på Backvägen omges av grönska och skogsdungar. Här har man nära till det mesta! På cirka 10 minuter promenadavstånd finns både pendeltåg och tvärbana (Solna station). Buss till Odenplan finns 5 minuter bort och tunnelbana (Solna Centrum och Näckrosen) når man också på cirka 10 minuter. Närområdet är restaurangtätt och det är nära till butiker, service, skolor och fritidsaktiviteter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 83, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 83

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
5 368 kr/mån
59 198 kr/m²

Två balkonger - Förening med lägre belåning - Rymliga ytor & möjlig 4 rok Välkomna till denna rymliga bostad med genomgående ljusinsläpp och två balkonger. Planlösningen har ett stort kök i anslutning till vardagsrummet. Balkongerna förlänger bostaden på bästa vis, en lång balkong från vardagsrum och kök och en balkong med soligt läge och härlig vy över innergården och skogskulle. Här finns två bra sovrum med möjlighet till ett tredje om så önskas. Ert nya hem har god förvaring i flera garderober och klädkammare, en generös inre hall som fungerar som arbetsrum eller med plats för ytterligare förvaring. Stort badrum med badkar och tvättmaskin samt torktumlare. En riktig pärla i Frösundas omtyckta kvarter! Stark förening med lägre belåning, enda föreningen i området med vattenburen golvvärme i badrum, garage i samma hus samt det mesta ingår i månadsavgiften. Solcellspaneler installerade 2024 samt laddmöjlighet för samtliga platser i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 91, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 91

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 880 kr/mån
52 635 kr/m²

Möjlig 3,5 rok - Balkong med vy mot Brunnsviken - Generösa rum - Vackert ljusinsläpp Här möts ni av en rymlig och trivsam lägenhet med effektiv och genomtänkt planlösning. Stora sociala ytor som bjuder in till socialt umgänge kombineras med ett fint ljusinsläpp och sobra färgval. Balkongen är väl tilltagen med vy mot Brunnsvikens glittrande vatten och lugn återvändsgata. Här är det lätt att möblera med loungemöbler och egna planteringar. Stort kök med trevlig access till vardagsrummet samt plats för stor matplats. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum vid matplatsen om så önskas. Sovrum och sovdel placeras i ett eget hörn av lägenheten och ligger med ett lugnt läge mot föreningens fina gård. Genomgående för bostaden är ljusa färgval och fint ljusinsläpp. Rymligt badrum med stilren färgsättning. Här finns gott om plats med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Stark förening med lägre belåning, enda föreningen i området med vattenburen golvvärme i badrum, garage i samma hus samt det mesta ingår i månadsavgiften. Solcellspaneler installerade 2024 samt laddmöjlighet för samtliga platser i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Signalistgatan 14, Frösunda, Solna kommun

Signalistgatan 14

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
4 270 kr/mån
56 583 kr/m²

Stor balkong - Utsikt mot grönska – Gavelläge Välkommen till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet på Frösundas höjder. Med ett av Frösundas lugnaste och friaste lägen är dessa bostäder sällan till salu. Denna tvåa är ytterst genomtänkt med gott om yta för socialt umgänge. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Bostaden är lugnt belägen med grönska utanför och har en stor balkong med gott om plats för utemöbler och egna planteringar. Tack vare sitt hörnläge och stora fönsterpartier fullkomligt badar bostaden i ljus. Här finns även ett rofyllt sovrum med flera fönster. Stort badrum med tvättpelare och badkar samt klädkammare från hallen. Föreningen är en den lägst belånade föreningen i hela området (6 484 kr/kvm). Egna parkeringsplatser utanför huset. Gemensam tvättstuga och gästlägenhet finns att tillgå för medlemmarna.

  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 63, Frösunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Gustav III:s Boulevard 63

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
71 m²
2 rum
3 991 kr/mån
50 000 kr/m²

Egen oas – Stor solig uteplats – Möjlig 3 rok Välkommen till denna trivsamma bostad med rymliga ytor, bra förvaring och grönskande läge. Bostaden är ytterst välplanerad med ett stort vardagsrum och kök med bra arbetsyta och förvaring. Bostaden förlängs av den fina uteplatsen med fina detaljer såsom spaljé och stenar mot lugn gård med grönska. Här har ni er egen oas som bjuder på sol hela dagen och med plats för såväl möbler, blommor och planteringar, en känsla av att bo i radhus. Rofyllt sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och ljus färgsättning. Mycket bra förvaring finns i stor walk in closet, platsbyggd arbetshörna och förvaring i hallen. Förening med stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge. Eget parkeringshus intill fastigheten. Solceller installerade 2023 och tillgång till gästlägenhet samt två tvättstugor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9