Mäklare Erica Nilsson

Erica Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun
  • Imorgon kl 10:30
Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun, bild 2
Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun, bild 3

Västra Rogamadsvägen 11

Villa
Rogamad, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 300 000 kr
190 m²
5 rum
1 894 m² tomt

Första intrycket är verkligen imponerande. Skånelängans proportioner, den putsade fasaden, de spröjsade fönsterna och den fina verandan. Därtill ett orangeri som är skapat genom återbruk av gamla fönster. Här inser man att det finns mer att vänta! Med talangfull hand har en gammaldags trädgård skapats med färgsprakande dahlior, perenna växter, rosor, buxbom, silverpäron, valnötsträd, spaljérade äppelträd och bärbuskar. Tomten är generös och kan ge plats för lekande barn. För den intresserade är odlingsmöjligheten ett stort plus, på friland eller i det nätta växthuset. Trevliga sittplatser i sol, skugga och i lä för vinden. Medelhavskänslan gör sig påmind, vindruvor dignar och njutningen är total. Det numera 190 kvm stora bostadshuset som har anor från 1870-talet, har varit fritidsbostad under flera år men bebos permanent senaste åren. Den ursprungliga karaktären och de charmiga detaljerna har bevarats trots de renoveringar och tillbyggnader som skett. Nedre plan bjuder på kök med rymlig matplats, mysigt vardagsrum, två badrum, bastu och ett synnerligen väl tilltaget sovrum. Övre plan har ett sovrum med ljus från tre olika väderstreck samt ett öppet allrum med många användningsmöjligheter. På Österlen är det nära till det mesta. Inom halvmilen finns nödvändig service i Borrby eller Hammenhög, för ett större utbud nås Simrishamn på dryga milen, likaså sandstränder och havet. Till Ystad är det ca 3 mil.

  • Premium
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun
  • Imorgon kl 12:00
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 2
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 3

Gladsax bygata 18

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 500 000 kr
185 + 7 m²
7 rum
830 m² tomt

Ett smycke redan utvändigt. De tidsenliga proportionerna finns kvar samtidigt som man skapat ett modernt och praktiskt boende med plats för familj, släkt och vänner har man också värnat om att bibehålla den charm och atmosfär som bara återfinns i ett hus från slutet på 1800-talet. Bostaden bjuder på generösa ytor, inte minst när det gäller sällskapsytor. Lantkök med vedspis, skafferi, värmande eldstäder, synliga takbjälkar, putsade väggar. Ja listan kan göras lång med attributen man finner i detta hus. Trädgården är ett rum för sig, inramad av tät syrenhäck, murar, singelbelagda ytor, stenläggning och gräsmatta. Fruktträd, buxbom, rosor, lavendel och pioner, dessutom odlingsmöjligheter både på friland och i växthus. Läget på Österlen är förnämligt! Gladsax är det välkända samhället på Österlen, blomstrande och levande med mycket företagande, liv och rörelse. Här finns bland annat Gustafs på Österlen som serverar napolitansk pizza, Öl & Knäcke samt Olaols Gelato. Byn omges av böljande fält i kuperat landskap, dessutom med Impans och Bäckhalladalens naturreservat nära inpå. Busshållplats ett 100-tal meter från huset och 10-15 minuters bilfärd bort nås vidsträckta badstränder. Till "Österlens huvudstad" Simrishamn med ett fullgott utbud av service är det inte mer än 6 kilometer.

  • Premium
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 2
Rotslingan 5G, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 3

Rotslingan 5G

Radhus
Simrislund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 985 000 kr
117 m²
5 rum
6 015 kr/mån
16 966 kr/m²

Här har du förmånen att bo i nybyggt. Ett tryggt och lättskött alternativ för dig som vill njuta av ett fräscht och funktionellt boende med kvalitet och inte så många måsten. Familjevänligt och rymligt i 2 plan med tre sovrum och två sällskapsrum, dessutom badrum på båda plan. Genom att kombinera generösa utrymmen med praktiska lösningar, skapar detta hem en idealisk miljö för familjen eller för dig som har vänner och bekanta som gärna kommer på besök. Ombonat och harmoniskt färgsatt och med genomgående vitlaserad ekparkett som ger ett fint flöde och trivsam känsla. Nuvarande ägare har gjort medvetna tillval för extra komfort och standard. Fina uteplatser med soligt läge och nätt trädgårdstäppa att påta i. Tillgång till egen parkeringsplats strax intill ytterdörren. Lugnt område med gång- och cykelvägar till förskola, skola, närbutik, centrum och havet. Hållplats för lokalbussen ”Snurringen” på intilliggande gata. Välkommen att kontakta mäklaren för visning, live eller digital.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Infart via Körsbärsvägen, Kivik, Simrishamns kommun

Infart via Körsbärsvägen

Tomt
Kivik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 495 000 kr

Två avstyckade tomter, 835 kvm resp 1 005 kvm. Granne med natursköna omgivningar samtidigt med gångavstånd till havet och byns utmärkta service. Drömmer Du om att bo i ett lugnt fiskeläge som ändå är levande året runt? Nu finns möjlighet att bygga Ditt drömboende i Kivik! Bebyggelsen i byn är av blandad karaktär, allt från Kaptenshus och fiskarlängor längs smala strädden i den äldre delen till trivsamma villakvarter från olika årtionden. Vart man än bor i byn har man gångavstånd till havet och ett gott utbud av service. Här finns bl a affärer, kaféer, restauranger, bed & breakfast-anläggningar, hotell, skola och äldreboende. Dessutom bra bussförbindelser norr- och söderut. På ca 15 min nås sandstränder, Stenshuvud Nationalpark, vandringsleder kring Haväng och Brösarps backar. Av alla samhällen och byar på Österlen är Kivik kanske den mest kända. Kiviks Marknad, Äppelmarknaden, Kiviks Musteri och Kivik Art Center. Listan kan göras lång. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber betalas av Dig som köpare. Utgångspris 1 495 000 kr gäller per tomt.

Rundelsgatan 26, Simrishamn, Simrishamns kommun

Rundelsgatan 26

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 475 000 kr
89 + 17 m²
3 rum
640 m² tomt

Högt belägen villa med härlig utsikt över Gröstorp och Bäckhalladalen. Genomgående renoverat båda invändigt och utvändigt, bl a är yttertaket omlagt, fönsterna utbytta och fasaden målad, ljusa och fräscha ytskikt, vitlaserade trägolv och klinkergolv, nytt platsbyggt kök 2013, nya våtutrymmen samt nya eldragningar. Biutrymme med pannrum/förråd samt gästrum/kontor. Mur mot gatan, nyplanterad häck och nylagd gräsmatta. Gångavstånd till skola, dagis och idrottsanläggning. Lokalbussen "Snurringen" har hållplats strax utanför. Bra parkeringsmöjligheter invid huset.

Visar alla 5