Mäklare Ida Olheim

Ida Olheim

Om mig

Med sitt driv och sin norrländska charm blir Ida lätt en favorit hos kunderna. Ida är visserligen född och uppvuxen i Umeå men är idag en stolt Södertäljebo. I över 11 år har Ida jobbat på Svensk Fastighetsförmedling och hennes meritlista är lång och imponerande. Hennes hårda jobb har resulterat i flertalet utmärkelser inom kedjan så som Årets rookie, Topp 4 Fastighetsmäklare i Sverige, samt utmärkelsen ”Bäst betyg” av alla mäklare i Södertälje 2020 och 2021 av den oberoende sajten Reco.se.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun, bild 2
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun, bild 3

Överblick 7

Villa
Taxinge, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 695 000 kr
126 m²
4 rum
1 569 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla beläget lägst in på gatan i ett naturskönt område med ett stort uterum med högt i tak och gott om plats för årets alla firanden. Villan är smart planerad med tre bra sovrum, en nyrenoverad tvättstuga och ett rymligt vardagsrum med en värmande braskamin och stora fönster mot trädgården. Vidare har huset också två helkaklade badrum med golvvärme och ett stort kök i vinkel, perfekt när ni får släkt och vänner över. Tomten är plan och lättskött, här har ni sol från morgon till kväll och utsikt över åkern. På fastigheten finns ett förråd för ytterligare förvaring och på uppfarten finns plats för flertalet bilar. Här bor ni med närhet till både Nykvarn och Mariefred. Förskola finns endast ca 1 km från bostaden och busshållplats är det ca 800 m. Området kännetecknas av vacker natur med fina promenadvägar och en trevlig grannsämja. För er som vill bo på landet men ändå kunna ha ett par trevliga grannar runt hörnet är detta perfekta boendet för er. Intresserad och vill veta mer? Kontakta Ida Olheim, ansvarig mäklare för mer information om visningstid och inflyttningsdatum.

  • Premium
  • Uteplats
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Bruksgatan 6

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån -1
5 246 kr/mån
33 688 kr/m²

Söker ni en rymlig trea med två badrum och stor balkong med utsikt mot kanalen? Då ska ni komma på visningen av denna fina lägenhet som erbjuder en bra planlösning och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här finns också två sovrum där det stora sovrummet har en rymlig garderobsvägg. Vidare finns ett fint kök i anslutning till det stora vardagsrummet där både matsal och soffgrupp får plats, här ryms både släkt och vänner! Det bästa med lägenheten är den stora inglasade uteplatsen både är insynsskyddad och som fungerar som ett extra rum tidig vår och sen höst. Här kan ni njuta av lilla skogsdungen och utsikten ner mot strandpromenaden vid kanalen. Lägenheten ligger i ett lugnt område utan genomfartstrafik och i huset är lägenheten belägen i entréplan ( plan -1) och praktiskt nog finns förrådet precis utanför dörren. Parkeringsplatserna är belägna precis utanför porten. Grannarna är glada och skötsamma och de flesta på gatan är pensionärer och här bor ni nära ett fint naturområde. Föreningen har mycket god ekonomi och tillhör en av Södertäljes bästa. Känns lägenheten intressant för er? Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info om visning osv.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2