Mäklare Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Byvallenvägen 3, Vånafjärden - Kalix, Kalix kommun

Byvallenvägen 3

Villa
Vånafjärden - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 295 000 kr
168 + 2 m²
5 rum
3 125 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa om 5 rum och kök med en genomtänkt och rymlig planlösning. Den nyrenoverade hallen med golvvärme ger en varm och välkomnande känsla direkt vid entrén. På entréplanet finner du de stora sociala ytorna som öppnar upp mot den nybyggda altanen, perfekt för trevliga samvaron med familj och vänner. Övre plan erbjuder ett allrum, badrum och tre mysiga sovrum, där varje medlem i familjen kan hitta sin egen oas. Denna norrbottensgård bjuder även på ett stort garage om ca 150 kvm med kontorsdel, vilket ger gott om plats för både bilar och hobbyverksamhet. Dessutom har bergvärme installerats år 2023, vilket garanterar en energieffektiv och hållbar uppvärmning. Belägen i natursköna Vånafjärden - Kalix, får du möjlighet att leva i harmoni med naturen. Med en tomtarea om 3125 kvm finns utrymme för trädgårdslek och grönskande omgivningar. Välkommen till ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med charmigt boende i naturskön miljö.

Marieberg 51, Bondersbyn, Kalix kommun

Marieberg 51

Villa
Bondersbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
4 750 000 kr
130 + 58 m²
4 rum
105,4 ha tomt

Beläget vid Kalixälven i Marieberg ligger denna vackra gård med tillhörande skog. Gården är uppdelad på 2 separata fastigheter, gården med hus för sig och skogsfastigheten om ca 101 ha för sig vilket skapar alla möjligheter för dig som köpare. (fastigheterna kan säljas separat). Utgångspriset för gården Marieberg 1:13 är: 1 500 000 kr. Marieberg 51: Charmig gård i vackra Marieberg ca 17 minuter från Kalix, lantbruksenhet med god utvecklingspotential med möjligheter att förverkliga dina drömmar om att bo på landet bredvid älven. Gården ger trivsam atmosfär med gott om plats att röra sig fritt. Bostaden innehåller 4 rum och kök varav 3 sovrum samt en kallvinda på övre plan som man inreda. Perfekt för den som älskar naturen och det lantliga livet. Här finns gott om utrymmen, garage med snickeri och uthusbyggnader som bara väntar på att få omvandlas till det du drömt om. Skogsbruksplan och skogsvärdering finns och skickas separat till spekulanter. Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka visning.

Centrumvägen 56C, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Centrumvägen 56C

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
475 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 902 kr/mån
8 261 kr/m²

Välkommen till denna moderna och totalrenoverade bostadsrätt belägen i av Kalix centrum. Med en trevlig balkong i sydvästläge kan du njuta av solen under eftermiddagar och kvällar. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2020, där både köket, badrummet och ytskikten är helt nya. Här får du en bostad med modern utrustning och stilfulla detaljer som ger en lyxig känsla. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig en trygg boendesituation. Dessutom ingår bredband i den låga månadsavgiften. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam atmosfär. Läget är oslagbart, med närhet till allt du behöver i vardagen. Du har gångavstånd till affärer, restauranger och kommunikationer. Här bor du centralt och bekvämt. Missa inte chansen att få äga denna fantastiska bostad som erbjuder både bekvämlighet och stil. Kontakta oss för att boka in en visning och upptäck själv allt detta boende har att erbjuda. Välkommen till Centrumvägen!

  • Plus
  • Balkong
Strandängesvägen 3, Stenbäcken, Kalix kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Strandängesvägen 3

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 025 000 kr
135 + 45 m²
5 rum
1 250 m² tomt

Välkommen till Strandängesvägen 3, en stor och välplanerad villa i modern stil beläget på stor hörntomt i populärt område. Här erbjuds en bekväm och familjevänlig tillvaro i ett barnvänligt läge i Stenbäcken, Kalix. Villan som består av 5 rum och kök har under senare år genomgått stora renoveringar och moderniserats av nuvarande ägare. Med installation av bergvärme, två kaminer, dränering och isolering av grunden kan du vara trygg med en effektiv och hållbar energiförbrukning. Endast 10 222 kWh/år. Utomhus finns en trädgård med altan och trappa på södersidan, perfekt för sommardagar. För odlingsentusiasten finns två odlingslådor samt hallonbuskar för färska bär. Med takbyte, målning av fasad och utbyte av plåtförråd är husets exteriör lika välskött som interiören. Dessutom finns ett nytt växthus på 22 kvadratmeter för gröna fingrar. Denna villa erbjuder en modern och bekväm livsstil för den familj som söker ett välplanerat hem i ett lugnt och barnvänligt område. Välkommen till Strandängesvägen 3!

  • Plus
  • Energieffektiv
Furumostigen 19, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Furumostigen 19

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 795 000 kr
112 + 63 m²
5 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade villa som är perfekt för hela familjen. Huset har under senare år genomgått omfattande renoveringar och underhåll samt fått ny altan och fantastisk veranda vid entrén. När du kliver in i den charmiga entrén möts du av ett ljust och välplanerat hem renoverat i enhetlig och smakfull stil. Kök i lantlig stil med gott om förvaring och arbetsytor för matlagning och umgänge. Vid köket finns en matplats samt vardagsrum med öppen och sammanhängande planlösning. Superfina sociala umgängesytor. Huset har även tre rymliga sovrum placerade på övre plan. I källarplan finner ni bastu/relax samt gott om förvaringsutrymmen. Fin tomt på 1081 kvadratmeter ger utrymme för barnens lek och trädgårdsprojekt. Fiber är installerat. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Skolor, affärer och andra bekvämligheter finns på gångavstånd, vilket gör vardagen smidig. Välkommen till Furumostigen - där stil och bekvämlighet möts i perfekt harmoni.

Smedbacksvägen 8, Kalix-Nyborg, Kalix kommun

Smedbacksvägen 8

Villa
Kalix-Nyborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 150 000 kr
108 + 60 m²
5 rum
1 288 m² tomt

Modernt, kvalitativt och smakfullt nyrenoverad villa i 3-plan på Smedsbacksvägen i Kalix-Nyborg. Öppen planlösning. En villa med gott om utrymmen och 3 fina våningsplan. Härlig entré med välkomnande livfull tapet i modernt snitt och en fönsterlös inblick till vardagsrummet, vilket öppnar rummet ytterligare. Gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Från hallen når man det nyrenoverade badrummet. Vitt kvalitetskök från Marbodal i tre väderstreck. Gott om arbetsyta, skåp och lådor. Ljusinsläpp i två väderstreck och utblick mot ett tredje via matplatsen i vardagsrummet. Luftigt vilsamt vardagsrum med fina ljusinsläpp och utgång till den rymliga altanen. Lugna moderna ytskikt i grå toner. Nytt enhetligt golv i både nedervåningen och övervåningen. 3 sovrum på övervåningen. Samt utrymme för ev badrum. Nyrenoverat badrum finns på entréplanet. I källaren finns gott om utrymmen, nyrenoverad tvättstuga, intilliggande torkrum samt hobbyrum och pannrum med nyinstallerad bergväemepump. Stor altan i två väderstreck. Förrådsbyggnad på gården. Stor hörntomt. Fiber är installerat! Genomtänkt och välvårdad ut- och insida. Välkommen på visning- Välkommen hem!

  • Plus
Siknäs 563, Siknäs - Kalix, Kalix kommun
  • Imorgon kl 13:30

Siknäs 563

Villa
Siknäs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
995 000 kr
140 m²
5 rum
2 523 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med naturnära omgivningar och en fantastisk havsutsikt. Här erbjuds ett hus med äldre charm och en perfekt plats för den som drömmer om närheten till havet. Med sina 140 kvadratmeter har bostaden gott om utrymme för en familj eller för den som önskar mer yta att förfoga över. Villan kan användas både som permanentbostad eller fritidsbostad. Det finns även möjligheter till mindre renoveringsarbeten för att skapa sitt eget drömboende. Tomtarean sträcker sig över hela 2523 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek för barnen. Här finns även andra byggnader såsom gårdshus, lusthus, uthus och garage, vilket ger extra förvaringsmöjligheter eller utrymme för hobbyverksamhet. Läget är perfekt för den som älskar havet och båtliv, med närhet till både båthamn och en vacker skärgård. I Siknäs i Kalix får du möjligheten att njuta av den lugna och fridfulla atmosfären som området erbjuder. Välkomna till denna unika möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturskön miljö med närhet till havet.

  • Plus
Nygatan 3, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Nygatan 3

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
175 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1
3 219 kr/mån
5 385 kr/m²

Socialt ljus och trivsam 1:a med öppen planlösning. Renoverad med nya, enhetliga golv och nya ytskikt. Lägenheten består av en smart planerad hall, ett öppet vardagsrum med plats för både säng och soffgrupp, mindre kokvrå, WC samt ett badrum med nyare duschkabin. En av Kalix mest centrala lägenheter! Lägenheten har används både som kontorslokal samt även som bostad. Låg avgift, endast 3219 kr/månad. Ta chansen! Kontakta mäklaren för att boka visning!

Strandgatan 5A, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Strandgatan 5A

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
210 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
4 038 kr/m²

Central belägen 2:a med garageplats och utsikt över Kalixälven. Trivsamt planerad lägenhet med sammanhängande planlösning och ingång till samtliga rum från entrén. Rymligt kök, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med garderober och badrum med dusch (renoverat 2023). Trivsam innergård. Internetfiber finns. Möjlighet att flytta in enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Vassenvägen 45, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår
Vassenvägen 45, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 2
Vassenvägen 45, Kalix - Centrum, Kalix kommun, bild 3

Vassenvägen 45

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
875 000 kr
205 + 24 m²
6 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Vassenvägen, där denna centralt belägna enplansvilla väntar på att bli ditt nya hem. Med sina 205 + 24 kvadratmeter erbjuder detta stora och välplanerade hus gott om utrymme för hela familjen att trivas i. En av husets fördelar är att samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket gör det praktiskt och bekvämt för alla. Dessutom finns det möjlighet till mindre renoveringsbehov för att sätta din personliga prägel på hemmet. Huset har genomgått vissa renoveringar och underhåll genom åren, som till exempel tillbyggnaden av garaget och förrådet år 1985, renovering av duschen och bastu år 2005, ny garageport år 2019 samt att fiber har installerats. På tomten, som sträcker sig över 1145 kvadratmeter, finns gott om utrymme för trädgårdslek och grönskande oaser. Dessutom finns det ett utbyggt garage för att rymma bilen och förvara diverse prylar. Med sitt centrala läge i Kalix - Centrum har du närhet till allt du behöver, som affärer, skolor, idrottsanläggningar och kommunikationer. Här får du en bekväm och praktisk bostad med möjlighet att skapa ditt drömhem. Välkommen till Vassenvägen!

  • Premium
Ryssbält 858, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 858

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 768 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Ryssbält 858 och detta fantastiska läge vid kusten! Fastighetens placering är svårslaget, huset är beläget med ett soligt och lugnt läge med närhet till stranden. Sandstrand. Långgrunt och barnvänligt. Bostaden erbjuder en öppen och väldisponerad planlösning där det finns gott om ytor för alla familjemedlemmar och sommargäster att umgås på. Utöver det finns tre sovrum samt badrum. På fastigheten finns förutom huvudstugan även en byggnad med bastu/relax samt förrådsdel. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna! Kontakta mäklaren för att boka visning!

Vattungen, Kalix skärgård, Kalix kommun

Vattungen

Fritidshus
Kalix skärgård, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
545 000 kr
1 000 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsidyll med gammaldags charm och en oslagbar havsutsikt. Här får du inte bara ett vackert boende, utan även möjligheten att njuta av ditt eget paradis vid havet. På den rymliga arrendetomten finns en egen brygga som erbjuder möjligheten till spännande båtutflykter och fiskeäventyr. Denna pärla av ett fritidshus har ett fantastiskt läge på en egen udde vid havet med vatten på tre sidor. Du kommer att älska den privata sandstranden där du kan njuta av solen och svalka dig i det blåa vattnet. Här finns även en huvudstuga med charmiga trägolv, där du kan laga god mat i det fullt utrustade köket eller koppla av framför braskaminen i det mysiga allrummet. Förutom huvudstugan finns även en gäststuga, bastu och torrdass på tomten. Perfekt för att kunna bjuda in vänner och familj för en härlig semester tillsammans. Njut av badplatsen, där du kan njuta av sommarens varma dagar och svalka dig i det klara vattnet. Detta fritidshus erbjuder allt du kan önska dig för en avkopplande och rofylld tillvaro vid havet. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla med egen båtplats och enastående läge. Ön ligger endast några minuter från Karlsborgs båthamn. De mesta av inventarierna ingår! Välkommen till Vattungen! Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Plus
Kärleksstigen 64, Kalix - Centrum, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Kärleksstigen 64

Villa
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
3 295 000 kr
196 + 104 m²
7 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till denna arkitektritade villa med enastående älvutsikt! Redan när du kliver in på entréplanet möts du av en imponerande öppen planlösning och generösa sociala umgängesytor som inbjuder till trivsam samvaro mellan kök, matplats och vardagsrum. Det exklusiva inslaget i huset är den vackra spiraltrappan som binder samman de olika våningsplanen på ett elegant sätt. På fastigheterna finns både ett dubbelgarage och ett vidbyggt garage vid huset, vilket ger gott om utrymme för både bilar och andra fritidsfordon. Utöver detta finns även en timrad förrådsbyggnad. Entréplanet erbjuder även tre sovrum, varav ett master bedroom med en rymlig klädkammare och eget badrum. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och njuta av den harmoniska atmosfären. Sutterängplanet bjuder på ett stort allrum med braskamin, en avkopplande relaxavdelning med bastu och dusch, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Här finns dessutom ytterligare två sovrum, en klädkammare, en matkällare samt en stor tvättstuga som gör vardagen mer praktisk och bekväm. Denna rymliga och påkostade villa om 300 kvm är belägen på höjden med en slående utsikt över älven. Här kan du njuta av privatliv och lugn samtidigt som du har närhet till centrum. Fördelat på fyra fastigheter med en total tomtarea på hela 13668 kvm finns gott om utrymme för lek och rekreation. Villan värms upp via bergvärme och braskamin. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika villa med fantastisk älvutsikt! Kontakta oss för mer information.

Egnahemsvägen 22, Näsbyn, Kalix kommun

Egnahemsvägen 22

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
495 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkommen till denna villa med potential, belägen på Egnahemsvägen i barnvänliga Näsbyn, Kalix. Enplanshus om 5 rum och kök med källare, gott om utrymme. Fastigheten har ett betydande renoveringsbehov, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt eget drömboende. Utöver detta kan du njuta av en trevlig uteplats som får generöst med soltimmar, perfekt för avkoppling eller att umgås med vänner och familj. Läget är attraktivt, med närhet till kommunikationer och bekvämligheter såsom skolor och idrottsanläggningar. Dessutom finns det en vidbyggt garage som ger extra förvaringsmöjligheter. Passa på att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget boende i detta barnvänliga område. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning.

Näsbyvägen 26, Näsbyn, Kalix kommun

Näsbyvägen 26

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 675 000 kr
218 + 113 m²
8 rum
1 313 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem på Näsbyvägen 26 i Kalix! Här finner du ett stort och välplanerat hus med en imponerande timmerstomme som ger en rustik och charmig känsla. Med hela 331 kvadratmeter fördelade på tre plan finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Entréplanet består av hall, kök, två sovrum, stor sal/vardagsrum samt en toalett. Övre plan har ett stort allrum med öppen spis, tre sovrum, två badrum samt en klädkammare. I källarplan finner ni en stor tvättstuga, en gillestuga med öppen spis, en matkällare samt flera förvaringsutrymmen, (gott om förvaring). Huset har genomgått många förbättringar genom åren, bland annat nytt tak och nya fönster. Senaste tillskottet är den energieffektiva bergvärmen som installerades 2020. Detta innebär låga driftkostnader och ett hållbart sätt att värma upp bostaden på. Utöver det finns två mysiga eldstäder placerad i allrummet på övre plan samt en i gillestugan i källarplan. Interiören är fylld med fantastiska detaljer som ger huset karaktär och personlighet. Här finner du generösa sällskapsytor och rymliga sovrum. Det stora köket med fina ljusinsläpp är perfekt för matlagningsentusiasten och har gott om plats för umgänge och gemensamma middagar. Sovrummen på entréplanet har utgång till husets baksida. Läget är barnvänligt och erbjuder närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Här kan barnen leka fritt och tryggt samtidigt som du som förälder kan koppla av och njuta av tillvaron. Utöver det stora huset finns även ett kallgarage. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva en välskött och charmig Norrbottensgård med moderna bekvämligheter. Låt oss guida dig till ditt nya drömhem!

  • Energieffektiv
Bruksgatan 18, Karlsborg, Kalix kommun

Bruksgatan 18

Villa
Karlsborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
645 000 kr
155 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade villa på Bruksgatan i Karlsborgsverken. Här erbjuds en bekväm och modern boendemiljö med en mängd attraktiva egenskaper. Vid ankomst möts du av ett rymligt och uppvärmt garage på hela 57 kvm, vilket ger gott om plats för både fordon och förvaring. Villan värms via bergvärme år 2020, vilket ytterligare bidrar till ett modernt och energisnålt värmesystem. Endast 11 420 kWh/år. Huset består av entréplan med hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt ett nyare badrum. På övre plan finner ni två sovrum, badrum samt gott om förvaring. I källarplan finns pannrum, hobbyrum samt ytterligare förvaring. Köket är utrustat med nyare vitvaror, vilket ger en stilren och funktionell arbetsmiljö. Badrummet på entréplan har också genomgått en nylig renovering och erbjuder nu en fräsch och modern atmosfär. Denna villa imponerar även med sina låga driftkostnader tack vare det effektiva värmesystemet och energisnåla lösningar. Dessutom finns det ett inglasat uterum där du kan njuta av naturen året runt. Med en total boyta på 155 kvm och fem rum erbjuder denna villa gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Tomtarean på 1690 kvm ger möjligheter till lek och rekreation för både stora och små. Slutligen finns det även en timrad sovstuga på tomten, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme för avkoppling. Missa inte chansen att bli ägare till denna villa med moderna bekvämligheter och låga driftkostnader. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

  • Energieffektiv
Åsvägen 12, Karlsborg, Kalix kommun

Åsvägen 12

Villa
Karlsborg, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
495 000 kr
155 m²
5 rum
1 062 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa om 5 rum och kök belägen i Karlsborg, med närhet till både hav och natur. Här får du möjlighet att bo i en vacker bostad omgiven av grönska och lugn. Baksidan av huset är välplanerad och erbjuder en härlig utomhusmiljö för avkoppling och umgänge. Invändigt möts du av ljusa och delvis nya ytskikt som ger en fräsch känsla. Här finns gott om utrymme med fem rum fördelade på 155 kvadratmeter. Villan har en plastad grund med avfuktare, vilket bidrar till ett bra inomhusklimat och minskad risk för fuktproblem. Vattenburet värmesystem samt luftvärmepump. På tomten, som är på hela 1062 kvadratmeter, finns även en praktisk förrådsbod för extra förvaringsmöjligheter. Låt dig inspireras av den vackra omgivningen och njut av den naturnära tillvaron i denna charmiga villa. Välkommen till Åsvägen i Karlsborg!

  • Plus
Hantverkargatan 8E, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Hantverkargatan 8E

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
395 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 791 kr/mån
4 788 kr/m²

Centralt belägen 3:a med egen entré i lugnt område. Promenadavstånd till centrum. Bostaden erbjuder en trivsam planlösning med fina ljusinsläpp, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är rymligt och kommer med nyare kyl och frys, vilket underlättar vardagen. Dessutom finns en ny inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Eget förråd. Fina gemensamma utrymmen i föreningen med bastu, tvättstuga och träningsrum. Bostaden har en yta på 82.5 kvadratmeter och ligger på andra våningen med egen entré. Missa inte chansen att boka visning för denna centralt belägna 3:a med ny inglasad balkong. Välkommen!

  • Balkong
Centrumvägen 33C, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Centrumvägen 33C

Lägenhet
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
275 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 664 kr/mån
3 741 kr/m²

Önskar du uppsyn mot stan? Då har du kommit rätt: Här har du en härlig trerummare med utsikt mot centrala Kalix. Ljus lägenhet med ljusinsläpp i tre väderstreck, hörnläge och ombonad balkong. Rymlig hall med garderober, ljust vardagsrum, praktiskt kök och två fina sovrum. Badrum med ny badrumsinredning. Fina gemensamhetsutrymmen och bastu. Välkommen på visning- Välkommen hem!

  • Balkong
Sågarvägen 16, Rolfs - Kalix, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Sågarvägen 16

Villa
Rolfs - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 425 000 kr
130 + 76 m²
7 rum
747 m² tomt

Välkommen till denna rejäla och nyrenoverade villa belägen på det barnvänliga och lugna området Rolfs. Huset har under senare år genomgått stora renoveringar som bergvärme, nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt samt fiber installerat. Huset består 7 rum och kök, 130 +76 kvm fördelat på två plan. Vilket ger gott om utrymme för familjen. Med en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning erbjuder denna villa en fantastisk plats att kalla hem. Entréplanet består av kök, vardagsrum, badrum samt tre sovrum. Praktisk suterrängplan med hall, WC, stor gillestuga med kamin, ett sovrum, bastu/relax samt rum och ytor för både förvaring och tvätt. Fristående garage på gjuten platta. Här bor ni i det vackra området området Rolfs, omgivet av natursköna vyer och en rofylld atmosfär. Nära till skogspromenader och naturstigar, perfekt för den som älskar utomhusaktiviteter. Endast en kort bilresa från Kalix centrum, där du hittar alla bekvämligheter och service du behöver. Närhet till både förskola och skola. Välkommen att boka visning!

Pålänge-Lillviken 277, Pålänge - Kalix, Kalix kommun

Pålänge-Lillviken 277

Fritidshus
Pålänge - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 295 000 kr
54 + 10 m²
3 rum
1 470 m² tomt

Exklusivt fritidshus vid havet med året runt standard och charmigt loft Välkommen till detta enastående fritidshus vid havet, beläget på den idylliska adressen Pålänge-Lillviken 277. Här erbjuds en unik möjlighet att äga en pärla där komfort och skönhet möts i perfekt harmoni. Med enastående utsikt, året runt-standard och ett charmigt loft är detta fritidshuset mer än bara en plats – det är en livsstil. Huvudstugan: Den välplanerade huvudstugan är utformad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här möts du av en ljus och öppen planlösning som skapar en omedelbar känsla av rymd och trivsel. Stora fönster låter naturligt ljus flöda in och ramar in den hisnande utsikten över havet. Köket är öppet, ljust och har generöst med förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge, med en öppen spis som skapar en mysig atmosfär under kyligare kvällar. På entréplanet finns utöver kök och vardagsrum ett sovrum samt ett badrum. Loft: Fritidshuset pryds av ett förtjusande loft, vilket ger extra utrymme för gäster eller för att använda som ett kreativt utrymme. Loftet är designat med trädetaljer som ger en rustik touch samtidigt som det bevarar en modern känsla. Här kan du njuta av spektakulär utsikt över landskapet och havet, och vinden av salta brisen blir en påminnelse om det unika läget. Uthus: På fastigheten finns även en sovstuga med förråd, carport samt en fristående förrådsbyggnad. Nära Naturen: Med läget direkt vid havet erbjuds en privat och lugn oas där du kan njuta av naturen i dess fulla prakt. Den omgivande naturen inbjuder till aktiviteter som promenader längs stranden, bad och avkoppling på terrassen medan solen smeker ansiktet. Sommarens ljusa nätter och vinterns karga skönhet ger ständigt föränderliga vykortsvyer som kommer att fylla ditt hjärta med ro. Området har gemensam hamn. Övrig Information: Året runt-standard garanterar komfort oavsett årstid. Nuvarande ägare har nyttjat fastigheten som permanentboende. Terrassen erbjuder utrymme för utomhusmiddagar och avkoppling. Detta fritidshus vid havet på Pålänge-Lillviken 277 är inte bara ett hem, det är en dröm som blir verklighet. Ta tillfället i akt och kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta extraordinära boende själv. Kontakta oss på 070-2025525 för mer information och för att boka din privata visning.

  • Plus
Flygfältsvägen 77, Näsbyn, Kalix kommun

Flygfältsvägen 77

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
895 000 kr
94 + 28 m²
4 rum
1 288 m² tomt

Här har vi förmånen att presentera en riktigt fin enplansvilla på Flygfältsvägen 77 i bostadsområdet Näsbyn. Villan består av 4 rum och kök och har öppen och social planlösning. Fint inglasat uterum. Vattenburet värmesystem via fjärrvärme. Detta hem är konstruerat med en praktisk enplanslayout som är perfekt för familjer i alla åldrar. Inga trappor att oroa sig för och allt är på ett bekvämt plan. Vidbyggt varmgarage med utbyggt kallgarage. Utöver finns även en förrådsbod. Bra med plats för förvaring. Området är känt för att vara barnvänligt med närhet till skolor och lekplatser. Din familj kommer att älska att bo här! Denna enplansvilla på Flygfältfältsvägen 77 erbjuder allt du behöver för en bekväm och lycklig livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar med detta underbara hem!

Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun
Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun, bild 2
Bondersbyn 509, Bondersbyn, Kalix kommun, bild 3

Bondersbyn 509

Fritidshus
Bondersbyn, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
2 195 000 kr
51 m²
3 rum
5 797 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära fritidshus vid Kalixälven, som erbjuder en enastående möjlighet att uppleva naturens skönhet och lugn på första parkett. Beläget på adressen Bondersbyn 509, erbjuder detta fritidshus med året-runt standard en oöverträffad kombination av modern komfort och naturens underbara kraft. Detta fritidshus är en oas av ro i direkt anslutning till Kalixälven. Här kan du njuta av lugnet i naturen och vattnets ständigt skiftande skönhet från din egen tomt. Huvudstuga med kök och vardagsrummet i öppen planlösning. Mysig öppen spis som är perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner. I huvudstugan finns kök, vardagsrum, badrum samt två sovrum. Stugan har året-runt standard och värms upp via el, kamin och luftvärmepump. På fastigheterna finns även två gäststugor varav en med bastu. Fastigheterna har en generös tomt (5797 kvm) som ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Här kan du skapa din egen fridfulla oas. Naturen runt Bondersbyn är fantastisk med möjligheter till fiske, vandring och utflykter längs älven. Här kan du verkligen njuta av det bästa som Norrland har att erbjuda. Trots den avskilda känslan är Bondersbyn bekvämt beläget med närhet till lokala bekvämligheter och service. Detta fritidshus är inte bara en fastighet, det är en livsstil. Här kan du fly undan vardagens stress och koppla av i harmoni med naturen. Om du drömmer om ett fritidshus vid vattnet är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta unika hus själv. Kalixälven och Bondersbyn väntar på att välkomna dig hem. Välkommen till ditt drömhus!

  • Premium
Gammelängsvägen 4, Innanbäcken, Kalix kommun

Gammelängsvägen 4

Villa
Innanbäcken, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
995 000 kr
108 m²
5 rum
25,7 ha tomt

Välkommen till denna idylliska lantbruksfastighet på den fridfulla Gammelängsvägen 4. Denna fastighet är fördelat på fyra områden om en total areal på ca 25,66 hektar. (Se bilaga skogsbruksplan) Huset är mycket mer än bara en fastighet - det är en möjlighet att skapa ditt drömboende på landsbygden. Här bor ni omgiven av grönska och frisk luft, så detta är en fastighet som ni absolut inte vill missa. Huset erbjuder entréplan med hall, kök, matplats, vardagsrum samt badrum. På övre plan finner ni 3 sovrum samt ett badrum. Huset är redo för en kreativ renovering eller uppgradering, där du kan sätta din personliga touch på varje detalj. Vattenburet värmesystem via jordvärme. Fiber är installerat. Fastigheten inkluderar ett rymligt dubbelgarage, perfekt för att rymma fordon, verktyg och hobbyutrustning. På gården finns även en lada. Placeringen är belägen nära samhället och dess bekvämligheter, såsom butiker, skolor och kommunikationer. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Fågelsångsvägen 33, Kalix - Centrum, Kalix kommun

Fågelsångsvägen 33

Radhus
Kalix - Centrum, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
895 000 kr
100 + 80 m²
4 rum
774 m² tomt

Nyrenoverad kedjehus på Fågelsångsvägen 33, Kalix. Välkommen till detta fantastiska kedjehus som erbjuder en unik möjlighet att bo i ett nyrenoverat hem med bra läge. Belägen på Fågelsångsvägen 33 i det eftertraktade området i Kalix, bjuder detta hem på komfort, stil och modern elegans. Huset består av stor och nyrenoverad hall, entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, nyrenoverat badrum samt två sovrum. Från hall och vardagsrum når man den insynsskyddade uteplatsen i bra solläge. Stort källarplan med badrum/tvättstuga, stort sovrum/hobbyrum, pannrum samt flera förrådsutrymmen. Här får ni den bästa kombinationen av sociala ytor och privata rum. Insynsskyddad baksida med ett stort altandäck som kan nyttjas under sommarens alla sköna dagar. Välkommen att boka in er på visning. Snabbt tillträde är möjligt!

Visar 1 - 25 av 37