Mäklare Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin

Om mig

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Centrala Sundbyberg/Lilla Alby. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig! Tack vare att jag enbart säljer inom det här lilla området, träffar jag samma spekulanter varje vecka och bildar ett kontaktnät som ingen annan. Sumpans mest anlitade och rekommenderade mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Järnvägsgatan 58, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Järnvägsgatan 58

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 640 kr/mån
58 250 kr/m²

Varmt välkommen till attraktiva Järnvägsgatan 58! Perfekt planerad 2:a mitt i Centrala Sundbyberg. Gavellägenhet med fönster i två väderstreck som tillåter ett härligt ljushav att flöda in i bostaden. Fint renoverat kök och ytskikt genomgående bostaden. Stambytt och fräscht badrum. Här blir det att bara flytta rakt in och sedan njuta av balkongen som ligger i fint söderläge med grönskande träd. Lapa solen i glada vänners lag med ett glas gott från förmiddag till kväll! Här bor ni med bekvämligheter som hiss ned till varmgarage och förråd. Solid förening med god ekonomi. I lugnet invid pulsen! Ni känner både av citypulsen och kan samtidigt avnjuta den barnvänliga miljön med lekparker och härliga naturområden. Välkommen till Järnvägsgatan 58! - Social planlösning med kök i anslutning mot vardagsrum och rejäla ytor för matbord samt soffgrupp. - Fint renoverad bostad med genomgående fina ytskikt. - Renoverat och fint kök samt ett stambytt och fräscht badrum. - Optimalt planerad där man får ett rejält sovrum med plats för hemmakontor och gott om förvaring. - Balkong i söderläge med grönskande träd framför, med gott om ljusinsläpp och med sol från förmiddag till kväll. - Fönster i två väderstreck med gott om ljusinsläpp. - Hiss ned till varmgarage och förråd. - Tvättplats för bil i garaget. - Snickeriverkstad/arbetsrum i källaren. - Fin innergård med grill och grönska. Föreningen bjuder ofta till sociala händelser. - Solid förening med god ekonomi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Starrbäcksgatan 11A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30

Starrbäcksgatan 11A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 895 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 1/4
5 049 kr/mån
58 976 kr/m²

Varmt välkommen denna fantastiska bostad med burspråkskaraktär och fönster i överflöd! Med fönster i två väderstreck, fina materialval genomgående där gammalt och nytt möts i en magisk harmoni. En av få lägenheter som möjliggör hemmakontorslivet till att bli en fröjd tack vare extrarummet som är ultimat att utnyttja som hemmakontor. Här har säljarna valt att satta upp en vägg mellan hall och vardagsrum. Det gör planlösningen mer effektiv så du får mer förvaring och lättare möblering i vardagsrum/kök. Lätt att få till en social möblering med både soffa och matplats för 6-8 personer. Snygg och lyxig maskinpark som ger dig bekvämligheten du kräver från det moderna boendet. Ingen kvadratmeter har här gått till spillo! Från porten kommer du till Duvbo ICA och T-bana på 2 minuter samt även till vackra Tornparken, Golfängarna och Lötsjön. Runt knuten finns Sundbybergs rika restaurangutbud att frossa från. Välkommen till Starrbäcksgatan 11 A! - Balkong i rofyllt läge. - Lyxiga materialval och noga tilltänkta kvadratmeter. - Hiss i huset som även tar dig ned till ditt källarförråd och varmgarage för parkering. - Mycket fönster i två väderstreck. - Gott om plats för hemmakontoret. - Omgjord effektivare planlösning för bättre förvaring och lättare möblering i vardagsrum/kök. - Nybyggt 2017. - Invid de bästa grönområdena; Tornparken, Lötsjön och Golfängarna. - Nära till ICA i Duvbo och Willys från Signalfabriken. - Nära till Duvbo T-Bana, buss 506 och 515 samt även till Sundbybergs kommunikationsmetropol. - Nära till de bästa restaurangerna kring Tulegatan, Fredsgatan och Signalfabriken. - Nära till förskolor och skolor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Franstorpsvägen 4C, Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun

Franstorpsvägen 4C

Lägenhet
Centrala Sundbyberg (Lilla Alby), Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 895 000 kr
87 m²
3.5 rum
vån 2/4
6 782 kr/mån
56 264 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet i föreningens bästa port – C-porten! Unik planlösning i föreningen där vardagsrum och alla sovrum är flyttade. Nu är de sociala ytorna är sammanlänkade i en social och öppen planlösning perfekt för middagsbjudningar för alla nära och kära. Halvöppen lösning mellan vardagsrum och sällskapsyta, som frigör möjligheter för avskilt tv tittande bakom middagsminglet. Tack vare fönster i två väderstreck och det härliga fria gavelläget badar bostaden i ett härligt ljushav. Balkongen är rejäl, här kan du lapa sol i glada vänners lag. Rymliga sovrum med god förvaring. Flera ytor genom bostaden har möjlighet för de olika hemmakontoren. Möjlig att göra om till 4- ROK. Ingen kvadratmeter har här gått till spillo vad gäller både planering och kvalité. Större badrum med både dusch och badkar samt tvättstuga som är optimerad för småbarnsfamiljen. Ett boende för den kräsne! Utanför porten möts du av föreningens vackra grönskande innergård med en nybyggd lekpark. Här bor du på en återvändsgata fri från genomfartstrafik. Granne till pulsen från Landsvägen och lugnet från Tuvanparken. Beläget invid de bästa förskolorna, skolorna och grönområden. Nära till alla restauranger, barer och caféer samt Signalfabriken. Gångavstånd till livsmedelsbutiker så som Willys, Hemköp och ICA Maxi. Gångavstånd till t-bana, tvärbana, pendeltåg och bussar. P-platser i föreningen! Välkommen till Franstorpsvägen 4C! - Gavellägenhet med unik och ny social planlösning! - Föreningens bästa port – C-porten. - Återvändsgata fri från genomfartstrafik. - Fönster i två väderstreck som släpper in ett härligt ljushav genom bostaden. - Större badrum med både dusch och badkar samt tvättstuga. - Möjlig att göra om till 4- ROK. - Stor balkong. - Hiss. - Stor innergård som renoverats 2020 med lekpark och grill. - Granne till Tuvanparken och Landsvägen med alla livsmedelsbutiker, kommunikationer, barer, restauranger och caféer. - Matkällare, källarförråd, hobby- och cykelrum via hiss. - Kort kö till p-platser inom föreningen! - Solid förening med god ekonomi, lågt belånade! - Nära till förskolor, skolor (Albyskolan) och grönområden (Tuvan- och Stamgårdsparken samt Strandpromenaden). - Nära till kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, tunnelbana och bussar. - Nära till livsmedelsbutiker så som Willys, Hemköp och ICA Maxi. - Nära till restauranger, barer och fik samt anrika Signalfabriken med butiker och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 2D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 2D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 695 000 kr
76 m²
3 rum
5 832 kr/mån
61 776 kr/m²

När det nya äntligen har personlighet och urban design utöver det vanliga! Här möter ett utsökt materialval i form av grön kolmårdsmarmor och äkta holländsk parkett en maximerad planlösning med 2,65m takhöjd samt panorama fönster som sträcker sig över hela lägenheten och ute mot en härlig terrass av rejäla 35kvm. Perfekt för småbarnsfamiljen och husdjuren att få njuta av bostadens förlängning rakt ut i härligt västläge. Här strålar solen in på eftermiddagen och på kvällen där du kan njuta av d-vitaminsruset invid grillen efter jobbet. Det platsbyggda Morgana köket är snyggt och väl tilltaget med gott om arbetsyta att bereda för en god middag i gott sällskap. Ingen kvadratmeter har här gått åt spillo. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som rymmer matbord och stor soffgrupp invid tv-möblemang Två rymliga separata sovrum och två badrum som optimerar hemmalivet, där ena är enbart i anslutning till Master bedroom som dessutom har en egen walk-in-closet. Separat tvättstuga. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Vintergatan är en återvändsgata utan trafik. Utanför porten är du bara några trappsteg från alla kommunikationer (tvärbana, pendeltåg, t-bana och bussar), grönområden (Tornparken, Golfängarna och Lötsjön), restauranger, barer och caféer samt livsmedelsbutiker. Dessutom några trappsteg från mindre park och en kortare promenad till förskola och övriga parker. Allt inom 5 min! Välkommen till Vintergatan 2D! - Avgiften sänks i maj 2024 med 6%! - Rejäl uteplats om 35 kvm. - Eftermiddagssol. - Påkostade materialval med bl.a. grön kolmårdsmarmor och Morgana kök - Flera olika ytor för de olika hemmakontoren. - Två stora separata sovrum. - Två separata badrum och en tvättstuga. Ena badrummet i anslutning till Master bedroom. - Gott om förvaring genomgående, bland annat med walk-in-closet till Master bedroom. - Golvvärme genomgående i bostaden med termostat i varje enskilt rum. - Hög takhöjd (2.65m). - Stort källarförråd. - Juridisk person är ok. - Takterrass för alla medlemmar. - Övernattningslägenhet i förening för 200:-/natt. - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet. - Förskola och park inom 1-2 minuter från bostaden. - Tornparken, Lötsjön och Golfängarna samt Sundbyberg Strand inom gångavstånd. - Restauranger och caféer med uteservering i huset!

  • Uteplats
  • Hiss
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:10
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Järnvägsgatan 52A, 5/5!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Järnvägsgatan 52A, 5/5!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/5
3 484 kr/mån
62 411 kr/m²

Unik vindsvåning mitt i Centrala Sumpan med sekelskiftescharm! Helrenoverad vindsvåning i en exklusiv privat känsla högst upp i huset! Som de bästa bitarna från en Gott & Blandat-påse! Här bor ni i ett anrikt gammalt hus från 1905, högst upp i huset med hiss. Här har ni även möjlighet att bygga takterrass vid behov för att optimera lapandet av sol. Genomgående fint renoverad bostad. Fönster i två väderstreck, perfekta kombinationen för erat boende där ljuset hittar in dygnet runt och sveper in bostaden. Stort vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matplats för flera, optimalt för de sociala kvällarna i glada vänners lag. Snyggt och funktionellt kök med full maskinell utrustning och även här yta för matplats. Flertalet ytor genom bostaden för hemmakontoren. Helkaklat badrum med smakfull inredning. Exceptionell förvaring genom platsbyggda garderober och den rymliga klädkammaren som även kan disponeras som ett perfekt hemmakontor. Full maskinpark i bostaden som optimerar tillvaron hemma med diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Stabil förening med god ekonomi. Vacker fastighet med en magisk innergård med fin gräsyta med utegrill, dessutom en stor träinredd uteplats med sittplatser för det större sällskapet för festliga aktiviteter. Välkommen till Järnvägsgatan 52 A! - Unik vindsvåning! - Sekelskiftescharm! - Vacker anrik fastighet anno 1905. - Fönster i två väderstreck som bjuder in ett härligt ljushav alla soliga timmar. - Genomgående fint renoverad bostad, bästa blandningen av nytt och gammalt! - Möjlighet att bygga takterass! - Full maskinpark i bostaden, med både disk- och tvättmaskin. - Källarförråd tillhörande. - Stabil förening med god ekonomi. - Vacker innergård som blir som en oas innanför pulsen utifrån Järnvägsgatans rika restaurangutbud. - Utanför porten når du till alla de bästa restaurangerna, barerna och caféerna. - Nära till grönområden så som Tornparken, Sundbybergs Strand, Golfängarna och Lötsjön. - Nära till SATS Signalfabriken och alla möjliga gym. - Nära till de bästa kommunikationerna med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar inom kort gångavstånd

  • Premium
  • Hiss
Vintergatan 2B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Vintergatan 2B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 2B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 2B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 864 kr/mån
79 857 kr/m²

När det nya äntligen känns personligt! Planlösningen är maximerad och ingen kvadratmeter har här gått åt spillo. Genomgående fina materialval där äkta holländsk parkett möter hög takhöjd samt panoramafönster. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som rymmer matbord och soffgrupp invid tv-möblemang. Separat sovdel i anslutning. Fantastisk balkong där du kan njuta av ett glas gott och en härligt grillad måltid, även plats för en större loungegrupp. Lägenheten har en termostat där du reglerar värmen via golvvärmen själv efter önskad temperatur. Snyggt och fräscht badrum. Badrummet är fullt utrustat (bl.a. kombimaskin). Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Vintergatan är en återvändsgata utan trafik. Utanför porten är du bara några trappsteg från alla kommunikationer (tvärbana, pendeltåg, t-bana och bussar), grönområden (Tornparken, Golfängarna och Lötsjön), restauranger, barer och caféer samt livsmedelsbutiker. Allt inom 5 min! Välkommen till Vintergatan 2B! - Låg avgift, dessutom kabel-tv för 81,25:-/mån och el 168,50:-/mån! - Bästa 35kvm i huset! - Stor balkong i bästa solläge att njuta av i glada vänners lag! - Påkostade materialval. - Golvvärme genomgående i bostaden med termostat. - Hög takhöjd (2.65m) - Stort källarförråd - Juridisk person är ok - Takterrass för alla medlemmar - Övernattningslägenhet i förening för 200:-/natt - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet. - Restauranger och caféer i huset!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariagatan 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Mariagatan 6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
2 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 840 kr/mån
50 918 kr/m²

Varmt välkomna till attraktiva Mariagatan 6! Fantastiskt välplanerad gavel 2:a mitt i centrala Sundbyberg. Härligt ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt. Bostadens 49 kvm är mycket väldisponerade och rymmer såväl ett välutrustat kök med bra förvaringsmöjligheter, ett stort socialt vardagsrum för trevliga kvällar i glada vänners lag. Rogivande sovrum med förvaringsmöjligheter. Renoverat badrum med behaglig golvvärme. Här går ingen kvadratmeter till spillo! Bästa läget i Sundbyberg! Närhet till grönområden som Råstasjön och Lötsjön. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. För den som vill fylla på matförrådet ligger Ica Maxi på ca 500 meters avstånd från porten. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg, T-bana, buss och tvärbana. Ta dig in till city på 10 min! Varmt välkommen hem! - Perfekt planerad gavel 2:a! - Helkaklat Badrum med golvvärme från 2017 - Attraktiv adress mitt i Sundbyberg - Nära till Sundbybergs C med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. - Promenadavstånd till flertalet matbutiker - Närhet till Lötsjön och Råstasjön med motion & promenadspår. - Bästa läget i Sundbyberg! 10 min till City!

  • Hiss
Råstensgatan 4, 3 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Råstensgatan 4, 3 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 495 000 kr
65,3 m²
3 rum
vån 3/4
3 373 kr/mån
68 836 kr/m²

Mitt i smeten av Centrala Sumpan har du det unika läget med båda grönska runt om fastigheten och fritt från trafik. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Från den rejäla balkongen kan du här njuta av solen med ett glas gott i goda vänners lag med en fantastisk vy. Solen värmer upp er och skiner in från sen förmiddag till kväll. Bostaden är genomgående i gott skick och har allt man behöver i det moderna boendet som erbjuder en full maskinpark. Två avskilda och bra sovrum med yta även för hemmakontoren vid behov. Här bor ni i en mycket stabil, lågt belånad förening som har en trevlig uteplats med grillmöjligheter. På Råstensgatan 4 i centrala Sundbyberg bor ni granne med den grönskande Tornparken, Lötsjöns naturområden, ett stenkast till gym, mataffärer, restauranger, barer, caféer och utmärkta kommunikationer finns runt husknuten. Välkommen till Råstensgatan 4! - Balkong i söderläge med sol från förmiddag till kväll! - Högt läge i huset med hiss! Fantastisk vy från bostaden. - Gavelläge med ett härligt ljushav som omfamnar bostaden från alla fönsterpartier. - Grönskande omgivning. - Fullt utrustad maskinpark i kök och badrum som är förberett för tvättmaskin. - Två avskilda sovrum. - Fritt från insyn. - Bästa läget i Sundbyberg. Fritt från trafik, här bor du i lugnet invid all puls. - Stambytt fastighet. - Stabil, lågt belånad förening. - Föreningen har en väldigt stabil ekonomi med lån om 3008:-/kvm. Just nu ligger samtliga lån med rörlig ränta. - Utmärkta kommunikationer och på kort gångavstånd till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. - Ramla ned mot antingen Tulegatan eller mot Sundbybergs Torg för ett mecka av restauranger, barer och caféer. - Tornparken runt hörnet och med kort promenad till övriga grönområden; Löt- och Råstasjön samt Golfängarna. Även till Marabouparken och Strandpromenaden samt Tuvanparken.

  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 3A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon
Vintergatan 3A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 3A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 3A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
3 474 kr/mån
71 296 kr/m²

Fantastiskt välplanerad och social tvåa. Få förunnat med en exklusiv känsla av ett lyxigt boende mitt i pulserande centrala Sundbyberg! Vackert kök i exklusiva materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva från Terrazzo Design. Något du längtar att komma hem till och ser fram emot att bjuda över nära och kära till. Balkong i rogivande soligt läge, här kan du lapa sol med ett glas gott i glada vänners lag. Kök och vardagsrum flyter ihop fint med plats för soffgrupp och matbord. Rejäla fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusflöde genomgående. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort lyxigt badrum med alla bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsbänk och tillhörande hyllor. Här andas det lyx! Föreningen har en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för trevliga festligheter. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. grovtvättstuga, förråd samt cykelrum. Hiss direkt från ditt våningsplan till garaget! Runt hörnet hittar du allt Sundbyberg har att erbjuda med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Välkommen till Vintergatan 3A! - Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. - Exklusiva och stilrena materialval är genomgående i hela bostaden. - Rogivande balkong. - God förvaring med platsbyggda garderober samt tillhörande stort förråd. - Lyxigt stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. - Hiss ner till garaget. - Föreningen har en gemensam takterrass, festlokal och övernattningslägenhet! - Bästa restaurangerna, närbutikerna och barerna runt hörnet! - Närhet till hunddagis, promenadstråk, Löstjön och Råstasjön. - I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet, 10 min till city!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 7, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 11:30

Tulegatan 7

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/5
5 781 kr/mån
56 346 kr/m²

Direkt när du kliver in känner du dig som hemma och att det här är något utöver det vanliga. Få nyproduktioner har sådan karaktär och lyxig känsla genomgående. BTH har byggt med hög kvalitet där du får en känsla av lugn i bostaden med ljudisolerade väggar mot både grannar och väg. Kök från Myresjökök och en maskinpark från Bosch. Säljarna har dessutom toppat med att ha lackat om samtliga köksluckor i behagligt färgval. Planlösningen är optimal med en social lösning mellan kök och vardagsrum samtidigt som det är varsitt rum. Två separata sovrum där klädkammare/kontoret skiljer av, perfekt för hemmakontoren! Rejäl uteplats där du kan lapa sol invid grillen och ett glas gott insynsskyddat. Badrummet försett med all maskinell utrustning där säljarna dessutom bytt ut maskinparken och fått in en platsbyggd arbetsbänk och kommod i fin kompositsten. Hiss i huset som även tar dig ned till parkeringsgarage för medlemmarna i föreningen. Tre stycken kombinerade cykel-, barnvagns- och rullstolsrum i entréplan. Utanför porten har du en oas med restauranger, butiker, kommunikationer från både Centrala Sundbyberg och Näckrosen. Förskolor, skola inom kort gångavstånd. Grönområden från Tornparken, Lötsjön och Golfängarna också inom kort gångavstånd. Välkommen till Tulegatan 7! - Modern trea med luftiga ytor om 78 kvm. - Andra våningen med 3-glasfönster i två väderstreck. - Olika alternativ för möblering. - Flera ytor för hemmakontoren. - Två separata sovrum. - Vitvaror från Bosch och Myresjökök som dessutom fräschats upp av säljarna med nylackerade luckor genomgående i behagligt färgval. - Trevligt badrum med all maskinell utrustning där säljarna bytt ut tvättmaskin och torktumlare samt installerat en fin skiva ovan som går ihop med kommoden i kompositsten. - Genomgående nymålade väggar. - Stor uteplats där det med all enkelhet bjuds in för ett glas gott invid grillen! Insynsskyddat. - Fastighet i hög kvalitet byggd av BTH. - 1000/1000 mbps bredband inkl. i avgiften! - Tre stycken kombinerade cykel-, barnvagns- och rullstolsrum i entréplan. - Hiss i huset som även tar dig ned till parkeringsgarage för medlemmarna i föreningen. - Ljudisolerat boende som skänker lugn i hemmatillvaron. - Attraktiv adress! - Både bussar (515 utanför porten bl.a.), Näckrosen och Sundbybergs tunnelbana, pendeltåg samt tvärbana nära. - Tuletorget precis intill och allt du behöver inom dagligvaruhandel. - Gångavstånd till butiker, restauranger, fik och barer. Även gym, natur, parker, skolor/förskolor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Duvgränd 5 B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Duvgränd 5 B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/4
6 423 kr/mån
55 933 kr/m²

Nyrenoverad sekelcharmsdröm! Äldre sekelcharm anno 1929 med tidstypiska detaljer så som hög takhöjd om 2.80 m, fina djupa fönsternischer, höga vackra socklar och takrosetter. Bostaden har en planlösning som gör det möjligt för småbarnsfamiljen likväl hemmakontoren. Två sovrum invid varandra som kan disponeras fritt efter eget behag. Vardagsrummet är rymligt nog för den större soffgruppen invid tv-möblemanget och större matbord för sociala tillställningar. Föreningen planerar på att bygga till balkonger! Gott om förvaring genomgående i bostaden som dessutom har tillgång till stort vindsförråd. Vacker fastighet som du kommer hem till med glädje på den här enkelriktade gatan fri från trafik. På en tvärgata till all tänkbar puls från restauranger, barer, caféer, livsmedelsebutiker, gym, kommunikationer och grönområden. Nära till förskolor, skolor och lekparker. Barnvagnsrum finns i porten med smidig tillgång. Kort avstånd till även Willys för storhandeln. Föreningen är stabil med en god ekonomi. Denna bostad måste upplevas! Välkommen till Duvgränd 5 B! - Optimal planlösning! - Nyrenoverad sekelcharmsdröm. - Hög takhöjd om 2.80 m! - Vackra fönsternischer som är djupa och i karaktär av byggåret 1929. - Fina takrosetter, höga socklar och stuckaturer. - Balkongbygge planeras inom föreningen! - Vacker fastighet beläget på en enkelriktad tvärgata fri från trafiken. - Gott om förvaring genomgående i bostaden. Även vindsförråd tillhörande! - Barnvagnsrum i porten. - Lugnet invid pulsen från Sundbyberg. - Nära till alla restauranger, barer och caféer. - Nära till flertalet gym. - Nära till livsmedelsbutiker och bl.a. Willys. - Nära till alla kommunikationer (buss 506 & 515 och t-bana, pendeltåg samt tvärbana) - allt inom gångavstånd. - Nära till alla grönområden (Tornparken, Lötsjön och Golfängarna)

Löfströms allé 4A, 6 tr!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A, 6 tr!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
4 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/10
3 813 kr/mån
71 349 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna stora och fantastiskt välplanerade 2:a i Sundbybergs nyaste och hetaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten präglas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans i en öppen planlösning med vardagsrum/kök och stora fönsterpartier helt fritt från insyn med en rejäl balkong i soligt och fritt söderläge, blir detta ett ytterst trivsamt och lyxigt boende. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten samt vitvaror från Electrolux. Med kökets öppna planlösning mot vardagsrummet blir detta ett perfekt utrymme för stor matplats till trevliga kvällar i glada vänners lag. Genomgående golv i vacker 1-stavsparkett (Kährs). Lägenheten erbjuder ett härligt och rogivande sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Här kan du vakna upp med en härlig utsikt mot Sundbyberg. Stilrent och lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är stor och rymlig, här får ni plats för avhängning samt förvaring i flera garderober. Äntligen något att kalla hem! Modern fastighet som precis byggts klart med garage och gemensamma takterrasser. Föreningen erbjuder även en gemensam tvättstuga och station för cykelservice i cykelförrådet. Förråd i källaren du enkelt tar dig ned via någon av de två hissarna man har i porten. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till allt! I lugnet invid pulsen. Både stadens kärna och härliga grönområden. Ett stenkast från fastigheten når ni Sturegatan, Sundbyberg C och Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta BRF med låga avgifter och ägd mark. Perfekta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Byggbolaget har ingått en överenskommelse med föreningen om en tvåårig räntekompensation baserat på mellanskillnaden mellan föreningens antagna räntekostnad från 2022 och de faktiska räntekostnaderna, upp till en räntenivå om 5%, i syfte att stabilisera föreningens ekonomi och bibehålla årsavgifterna enligt kostnadskalkylen. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ Välkommen till Löfströms Allé 4A! - Stor balkong i soligt och fritt söderläge. - Öppen och social planlösning utan insyn. - Rymligt Vedumkök med bänkskiva av kompositsten. - Lyxigt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. - 1-stavsparkett från Kährs. - Lyxiga och moderna materialval. - Nyproduktionens bekvämligheter såsom hiss och garage under huset. - Källarförråd. - Brf med gemensamma takterrasser, tvättstuga och cykelservicestation. - Entreprenaden har tecknat en tvåårig räntekompensation för föreningen.

  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 70, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Järnvägsgatan 70

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 0,5/4
3 467 kr/mån
56 371 kr/m²

Äldre sekelskiftescharm med hög takhöjd som möts av det nya moderna boendet. Ljuset flödar runt fritt i ett härligt ljushav tack vare de stora fönsterpartierna med vackra fönsternischer och 2.80 m takhöjd. Du erbjuds här ett kök som är öppet fint mot vardagsrummet som binds ihop av en rejäl köksbänk redo för mingelkvällar. Stort sovrum med gott om yta för rejäla dubbelsängen och med en stor skjutdörrsgarderob, även här inne plats för hemmakontoret. Flera ytor genom bostaden har möjlighet för de olika hemmakontoren. Badrummet renoverat av säljarna i absolut toppklass! Fräscht och fint som präglas av både äldre sekelcharm med ny lyx. En solid förening med god ekonomi. Lummig innergård som bjuder in till mysiga grillkvällar och andra festliga tillställningar. Låg skuldsättning och avgift. Invid bostaden har du kommunikationer (600 m till Duvbo T-Bana, buss 515 & 506, osv), grönområden, närbutiker, restauranger och barer. Inom gångavstånd når du till Sundbyberg Strand som tar dig vidare till badstränder från Huvudsta- och Hornsberg Strand osv. Välkommen till Järnvägsgatan 70! - Genomgående fint renoverad bostad. - Hög takhöjd om 2.80 m! - Fastighet anno 1929 med fina fönsternischer. - Social öppen planlösning med köksbänk som binder ihop vardagsrum och kök! - Badrum som nyligen renoverats! Där äldre sekelcharm möter modern lyx. - Stor klädkammare som är möjligt som hemmakontor bland annat. - Stort vinds- OCH källarförråd ingår! - Innergård med ett stort trädäck där du kan lapa sol i glada vänners lag invid grillen. - Restauranger, fik och barer på gångavstånd. - Nära till ICA Duvbo och Willys i Sundbyberg C - Nära till buss 506, 515 och Duvbo T-Bana (600 m) samt även pendeltåg, t-bana, tvärbana och bussar från Sundbyberg C - Nära till Marabouparken, Golfängarna, Lötsjön och Tornparken. - Inom gångavstånd når du till Sundbyberg Strand som tar dig vidare till badstränder från Huvudsta- och Hornsberg Strand osv.

  • Plus
Mariagatan 7A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Mariagatan 7A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
HusmanHagberg Sundbyberg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 955 kr/mån
59 909 kr/m²

Högt upp i huset hittar ni denna perfekt planerade bostad! Stor soldränkt balkong med lugna läget uppe på gräddhyllan i Sundbyberg! Här bor ni ett perfekt läge med närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med flera ytor för de olika hemmakontoren likväl sociala tillställningarna som toppas av kökets vinkyl. Här uppe får ni ett rikligt ljusinsläpp som omfamnar denna charmiga funkislya. Genomgående fint skick, stort kök med goda arbetsytor och matplats. Rymligt sovrum plats för dubbelsäng. Stort badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i luftig och välkomnande hall samt fler ytor för hemmakontoret. Här osar det trivsel! Välskött A+ förening (toppbetyg, extremt god ekonomi) med bilplatser och mysig gård som ger chans till trevliga grillkvällar. Här bor ni uppe i lugnet invid pulsen med närhet till allt som önskas! Mariagatan är en lugn tvärgata fritt från trafik. Gångavstånd till Sundbybergs rika utbud av restaurang, barer och caféer från både Tuletorget likväl Sundbybergs Torg. Nära till alla de bästa kommunikationerna från Sundbyberg i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt även Näckrosens andra blåa linje och buss 515 (Odenplan). Med lätta kliv tar du dig enkelt till alla de fina grönområden i form av Tornparken, Lötsjön och Golfängarna. Välkommen till Mariagatan 7A! - Högt upp i huset med hiss. - Stor och solig balkong. - Fantastiskt ljusinsläpp - Goda förvaringsmöjligheter - Alternativ planlösning vid behov - A+ förening! - Välskött brf med trivsam gård - Parkeringsplatser - Nära Hemköp och ICA Maxi - T-bana Näckrosen och Sundbyberg - Pendeltåg, tvärbana och bussar - Tornparken, Lötsjön och Råstasjön - Oändliga fritidsmöjligheter - Flertalet gym och simhall - Förskolor och skolor

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14