Properties & Partners

Properties & Partners

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tröskvägen 5, Grubbe, Umeå kommun
Tröskvägen 5, Grubbe, Umeå kommun, bild 2
Tröskvägen 5, Grubbe, Umeå kommun, bild 3

Tröskvägen 5

Villa
Grubbe, Umeå kommun
Properties & Partners

4 995 000 kr

96 m²

3 rum

840 m² tomt

Varmt välkomna till denna härliga villa uppförd på populära Grubbe! Här finns möjlighet att förvärva en fastighet med påkostad trädgård, i bästa solläge i eftertraktat område. Lättskött hus i lämplig storlek och med värdefulla förbättringar. Man har låtit byta taken, byggt till carport, monterat laddbox för elbil och renoverat toaletten. Utöver detta har hus och tomt förädlats och underhållits på ett generöst sätt. Trädgården är otroligt påkostad och dessutom arkitektritad. Här bor man med cykelavstånd till centrum. Närhet till älv och strandpromenad, skolor, affärer och natur. Varmt välkomna! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

 • Premium
 • Uteplats
Silvervägen 18, Carlslid, Umeå kommun
Silvervägen 18, Carlslid, Umeå kommun, bild 2
Silvervägen 18, Carlslid, Umeå kommun, bild 3

Silvervägen 18

Villa
Carlslid, Umeå kommun
Properties & Partners

5 395 000 kr

153 m²

6 rum

720 m² tomt

På fina Carlslid med endast några minuters cykelfärd till Norrlands universitetssjukhus och Umeå universitet, och med Nydalas badstränder och strövområden på gångavstånd, kan ni nu förvärva denna högklassiga arkitektritade 2-plans villa med 6 rum och kök. Bostaden erbjuder en härlig social planlösning med öppet mellan kök, matplats och ett av husets vardagsrum. Här finns plats för den större familjen och gott om utrymme för tillställningar när vänner och familj är på besök. Det stora nyrenoverade köket är utrustat köksö och exklusiva vitvaror i form av bland annat bred 80 cm spishäll med flexibla zoner och wi-fi, 90 cm fläkt med wi-fi samt ugn med pyrolyse, samtliga från Siemens. Delar av köksinredningen är extra djupt för att erbjuda extra bänkyta och i ugnsskåpet har det förberetts för ytterligare en ugn. Från köket når du en stor altan i söder-/västerläge och den insynsskyddade tomten med många soltimmar. Förutom den stora altanen i anslutning till huset, så finns det även en altan i anslutning till det lilla förrådet vilket medför att solen kan avnjutas från morgon till kväll. I huset finns två badrum som nyligen är renoverade, ett mindre badrum med dusch och ett stort badrum med både dusch och badkar. Tvättstugan är nyrenoverad och utrustad med kombinerad tvätt/tork. Samtliga sovrum har bra storlek och fräscha ytskikt. Huset har treglasfönster, FTX ventilation och bergvärme med mycket låga driftskostnader där beräknad årsförbrukning endast är ca 11 500 kWh (beräknat på 3 vuxna och 2 barn). Huset har även nytt yttertak och nya hängrännor och stuprör. På tomten finns också ett mindre förråd och ett varmgarage som utrustats med automatisk port med fjärrkontroll och inne i garaget finns extra ytor för förvaring. Carlslid är ett mycket lugnt område utan genomfartstrafik och som omringas av uppvuxen grönska. Från huset har ni närhet till det mesta, så som 2–3 minuters gång till två av kommunens stomlinjer för buss (linje 5 och linje 8), 4 minuters gång till Stora Coop, OKQ8 och återvinningsstation. Strax öster om kvarteret finns fina skogsområden med mysiga stigar och i nordöst ligger Nydala som utifrån olika årstider erbjuder bland annat skidspår, sommarcaféer, kanotuthyrning, badstränder, fiskebryggor, volleybollplaner och fina promenadstråk i skog och längs med vattnet. Med cykel når du centrala stan, Strömpilens handelsområde och Mariehems centrum på ca 10–15 minuter. Närliggande träningsanläggningar hittar ni på IKSU och på Tomtebo, vilka ni når med cykel på ca 5 minuter. I områdets närhet finns ett flertal befintliga skolor och förskolor inom gångavstånd, och år 2024 väntas den nya Carlslundskolan med tillhörande konstgräsplan och idrottsanläggning stå klar, vilken ni når på några minuters gång.

 • Premium
Murningsgrundet 22C, Hörnefors, Umeå kommun
 • Imorgon kl 17:30
Murningsgrundet 22C, Hörnefors, Umeå kommun, bild 2
Murningsgrundet 22C, Hörnefors, Umeå kommun, bild 3

Murningsgrundet 22C

Villa
Hörnefors, Umeå kommun
Properties & Partners

2 950 000 kr

98 m²

4 rum

1 447 m² tomt

Varmt välkomna till denna nyproducerade villa med fantastiskt läge några minuter från Hörnefors! Huset har precis färdigställts och nya ägare kommer få avnjuta ett helt nytt hus i fantastisk miljö. Man har arkitektritat byggnaden samt byggt upp huset i lösvirke. Välplanerad planlösning med 2 sovrum nere, tilltaget badrum samt öppna sociala ytor. Gott om glaspartier och fönster ger en lyxig och modern känsla med havet som granne. Rymligt loft över halva huset med räcke och öppet ned till nedre plan. Loftet kan enkelt inrymma ett ytterligare sovrum. I bygglovet finns det inritat en kamin om man skulle vilja montera en sådan efter förvärv. Här ute finns både permanentboende samt fritidshus. I områdesbestämmelsen finns de inritat gemensam båthamn och några steg bort finns 2 mindre badstränder med grillplats. Ta på er stövlar och var beredd på en magisk upplevelse nere vid den avskilda stranden bara några meter ner från stugan. Bästa av allt är, att det enda man hör är vågorna och fågelkvitter. Varmt välkomna! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

 • Premium
Sälstigen 4, Obbola, Umeå kommun
Sälstigen 4, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Sälstigen 4, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Sälstigen 4

Villa
Obbola, Umeå kommun
Properties & Partners

6 595 000 kr

145 m²

6 rum

1 574 m² tomt

Välkommen till en riktig drömvilla med magiskt läge där naturen och havet är grannar. På denna fastighet finns en perfekt planerad enplansvilla med det lilla extra för att få varje del att kännas genomtänkt. Husets hjärta har kök och vardagsrum med ryggåstak, stora glaspartier och utsikt mot havet, altan i alla väderstreck runt huset med plats för att fånga alla soltimmar eller om man söker sig till skuggan ibland. Utöver detta inrymmer huset 4 sovrum, allrum samt två badrum. Varav det ena med altandörr och utsikt mot naturen. På fastigheten finns även varmbonad friggebod, dubbelcarport med förvaring bakom samt ett fullt utrustat attefallshus som är perfekt för uthyrning eller som generationsboende. Det ingår en båtplats för båt upp till 8-9 meter i båthamnen 150 meter bort. Samt att eget båthus får uppföras. Missa inte chansen på denna drömvilla!

 • Premium
 • Uteplats
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun
 • Tor 1 jun kl 17:00
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Axtorpsvägen 19

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Properties & Partners

2 995 000 kr

90 m²

4 rum

5 831 kr/mån

33 278 kr/m²

Välkommen till Axtorpsvägen 19 och denna pärla högst upp i huset! Denna 4a på 90 kvm erbjuder renoverat kök, 3 sovrum varav ett med inbyggda garderober, rymligt vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol samt renoverat badrum. På Axtorpsvägen 19 bor du i en populär förening med hiss på en attraktiv adress. Närheten till naturen och stadens puls är den optimala kombinationen samt närheten till NUS och universitetet. Föreningen har på senare år gjort stora renoveringar som tak, fasad med tilläggsisolering, ventilation med värmeåtervinning och fönster m.m. som bidragit med att minska energiförbrukningen med mer än 50% samtidigt som inomhusklimatet blivit bättre. Varmt välkomna att boka in er på visning! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om det.

 • Premium
Filgränd 4C, Ersboda, Umeå kommun
Filgränd 4C, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Filgränd 4C, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Filgränd 4C

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Properties & Partners

1 795 000 kr

82 m²

3 rum

6 680 kr/mån

21 890 kr/m²

Nu finns chansen på denna fantastiskt rymliga 3:a i markplan med stor trädäckad altan som fångar solens timmar från morgon till kväll. Lägenheten har en modern öppen planlösning i original men här har man låtit uppföra en praktisk vägg perfekt för att få plats för tv:n på ett optimalt sätt men ändå behålla den öppna luftiga känslan. Luftig hall med plats för att hänga av ytterkläder och vidare förvaring i anslutande klädkammare, badrum med egen tvättdel, stort kök med plats för stora matgruppen, vardagsrum samt två rymliga sovrum med ytterligare en klädkammare placerad mellan dessa sovrum. Utöver detta finns ett kallförråd på entrésidan som är ca 7 kvm. Varmt välkomna att boka in er på visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om det.

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 6