Properties & Partners

Properties & Partners

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Haddingen 132A, Haddingen, Umeå kommun
  • Sön 3 nov kl 13:00
Haddingen 132A, Haddingen, Umeå kommun, bild 2
Haddingen 132A, Haddingen, Umeå kommun, bild 3

Haddingen 132A

Villa
Haddingen, Umeå kommun
Properties & Partners
4 695 000 kr
163 m²
5 rum
1 607 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem – beläget i ett fantastiskt område med sjön som granne! Här bor du inom bekvämt pendlingsavstånd till city, samtidigt som du omges av lugn och naturskönhet. Med skola, förskola och livsmedelsbutik bara några minuter bort, kombinerar detta hem det bästa av båda världar: närhet till stadens bekvämligheter och en avkopplande livsstil i naturen. Här bor dessutom flera barnfamiljer. Det nyproducerade huset från Hjältevadshus, modell Stil 163, sträcker sig över två plan och bjuder på öppna ytor som skapar en härlig känsla av rymd och ljus. Stora fönster vetter mot sjön och ger en fantastisk utsikt samt naturligt ljusinsläpp, perfekt för att njuta av omgivningarna. Det imponerande köket är hjärtat i hemmet, med en fantastisk köksö som bjuder in till både matlagning och social samvaro. I de varma tonerna och de noggrant utvalda färgerna finner du en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen på nedervåningen inkluderar en elegant hall med gott om förvaring, ett helkaklat badrum och ett mysigt sovrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till den underbara altanen, där en hängmatta är infälld i trallen – en perfekt plats för avkoppling och njutning av den lummiga omgivningen. På övervåningen väntar två rymliga sovrum samt ett stort master bedroom, där du kan drömma dig bort i lugn och ro. Det nybyggda badrummet från 2024 är utrustat med både dusch och badkar, vilket ger en extra touch av lyx. Det centrala allrummet på övervåningen är idealiskt för umgänge eller som ett lekrum. Fastigheten inkluderar även ett rymligt garage på 68 kvadratmeter, fördelat på två garageportar, där en del kan användas som förråd. Här finns gott om plats för både bilar och förvaring av alla dina ägodelar. Den grönskande trädgården ger dig gott om utrymme för lek, odling eller bara avkoppling i solen. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus ditt hem – en perfekt plats för både familjeliv och avkoppling! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
Kragvägen 144, Röbäck, Umeå kommun
Kragvägen 144, Röbäck, Umeå kommun, bild 2
Kragvägen 144, Röbäck, Umeå kommun, bild 3

Kragvägen 144

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
Properties & Partners
1 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 793 kr/mån
21 871 kr/m²

Välkommen till Kragvägen 144 – ditt nya hem! På attraktiva Kragvägen 144 finner du denna stilfulla och trivsamma lägenhet om 77,5 kvadratmeter. Här erbjuds en optimal planlösning med tre rum, varav två rogivande sovrum. Lägenheten genomsyras av ljus och rymd, vilket skapar en välkomnande atmosfär direkt när du stiger innanför dörren. Det inbjudande vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finns gott om plats för både soffa/loungegruppen samt mediamöbeln och de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus. Köket är en generös arbetsplats för hemmakocken, med välplanerade arbetsytor och plats för en matgrupp där du kan njuta av trevliga middagar med familj och vänner. Badrummet har nyligen fått sig en uppfräschning med renoverade ytskikt som ger en fräsch och modern känsla. Dessutom finns ett rymligt förråd i lägenheten, perfekt för förvaring av både säsongsbetonade kläder och annat du vill ha nära till hands men ändå undanstuvat. På Kragvägen 144 bor du i en trivsam och lugn omgivning med närhet till både natur och stadens puls. Här har du gångavstånd till service, skolor och goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrum. Missa inte chansen att förvärva denna pärla till lägenhet – ett hem att trivas i och längta hem till. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fäbodåkern 10, Fädbodåkern, Umeå kommun
Fäbodåkern 10, Fädbodåkern, Umeå kommun, bild 2
Fäbodåkern 10, Fädbodåkern, Umeå kommun, bild 3

Fäbodåkern 10

Tomt
Fädbodåkern, Umeå kommun
Properties & Partners
795 000 kr
1 135 m² tomt

Varmt välkomna att beskåda denna fina tomt. Här ges nu möjlighet att förvärva en bra belägen tomt med generösa byggnadsmöjligheter. Upptäck det bästa av två världar! Här bor du i ett naturskönt och rofyllt område, bara några minuter med bil från Ersboda handelsområdes bekvämligheter. Med smidig bussförbindelse till och från centrala Umeå får du det bästa av både stadens puls och landsbygdens lugn. Det här området är perfekt för dig som vill njuta av en miljövänlig livsstil och samtidigt ha nära till allt som Umeå har att erbjuda. Bara 10 km från stadskärnan kan du uppleva en harmonisk tillvaro med naturen runt hörnet, utan att ge avkall på närheten till stadens utbud! Beviljat beslut från Byggnadsnämnden om förhandsbesked av enbostadshus finns. Ansökan om bygglov bör ske inom 2 år från den dag då förhandsbeskedet vunnit laga kraft. Fastigheten omfattas inte av någon detaljplan eller områdesbestämmelse. -FÖRHANDSBESKED FINNS -EJ DETALJPLANERAT OMRÅDE -LANTLIGT LÄGE MED CYKELAVSTÅND TILL ERSMARK ELLER ERSBODA -SKOLA & FÖRSKOLA FINNS I ERSMARK -MÖJLIGHET TILL ODLINGSMARK Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid eventuella funderingar.

  • Premium

Visar alla 3