Mäklare Hassan Atrakchi

Hassan Atrakchi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stävgränd 11, Ersboda, Umeå kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Stävgränd 11, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Stävgränd 11, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Stävgränd 11

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Properties & Partners
2 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1
6 689 kr/mån
24 952 kr/m²

Varmt välkomna till detta topprenoverade bostadsrättsradhus. Här ges möjlighet att förvärva ett nyckelfärdigt boende som dessutom kommer möblerat för den som önskar det. Här har man renoverat med smak och finess. Bostaden håller otroligt hög standard och allt är väldigt genomtänkt. Perfekt boende för en barnfamilj med rymliga rum, 2 badrum samt egen uteplats. Här bor man med närhet till skola, förskola, affärer och handelsområde. Goda bussförbindelser i anslutning till bostaden. Varmt välkomna. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA

  • Premium
  • Uteplats
Trattgränd 14, Ersboda, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Trattgränd 14, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Trattgränd 14, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Trattgränd 14

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Properties & Partners
2 095 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 567 kr/mån
19 858 kr/m²

Välkomna in till denna välplanerade bostad om hela 105,5 kvm. Här ges nu möjlighet att förvärva en väl omhändertagen lägenhet med generösa ytor och flera rum. Genomgående fin lägenheten och en enorm terrass i bästa solläge. Endast en trappa upp i huset, utan granne ovan, bor du här med ett lugn i en behaglig omgivning med närhet till de mesta. Lägenheten erbjuder 3-4 sovrum, rymligt vardagsrum med matplats, rejält kök, 2 badrum, stor terrass, förråd samt extra rum som kan disponeras som sovrum, kontor, eller förråd. Lägenheten har en god standard och genomgående bra skick. Stor och stabil förening med god ekonomi. Strax utanför huset finner man busshållplats med täta avgångar mot universitet och city. I närheten finns även gym, badhus, restaurang, folktandvård. Härifrån är det även promenadavstånd till Stora Birk där man finner stora dagligvaruhandel, klädbutiker, systembolag apotek mm. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna att boka in er till visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
  • Balkong
Skidspåret 3B, Berghem, Umeå kommun
Skidspåret 3B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Skidspåret 3B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Skidspåret 3B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Properties & Partners
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 216 kr/mån
53 167 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med smart planlösning och stilfulla detaljer! Gå in genom den rymliga hallen, perfekt organiserad med generöst med plats i garderoberna och en praktisk hatthylla. Det stilrena golvet flyter genom hela lägenheten och väggarna i ljus färg öppnar upp för ljuset som flödar in. I badrummet möts du av elegans och funktion. Kakel och klinker skapar en stilren atmosfär. Här finns allt du behöver för en avslappnande stund - toalett, dusch, spegelskåp, handfat och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med stort fönster som fyller rummet med ljus. Det vackra laminatgolvet och de ljusa väggarna ger en luftig känsla. Här finns gott om plats för mysiga stunder och trevliga middagar, med naturliga områden för både avkoppling och arbete. Intill vardagsrummet hittar du den mysiga sovalkoven, perfekt för en god natts sömn. Här finns plats för en stor säng. Köket har, trots sin storlek, generöst med förvaring samt ny diskmaskin. Med sina ljusa köksluckor och eleganta kakel blir matlagningen till en njutning. Här finns all nödvändig utrustning - spis, fläkt, ugn och diskmaskin - för att skapa fantastiska måltider. Bostaden erbjuder närhet till Umeå Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig men också Gammlia med dess joggingspår. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och kommunaltrafik. Här hoppar ni på cykeln för att rulla till Universitetet och NUS på bara några minuter. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
Rågåkersvägen 3, Bodbyn, Umeå kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Rågåkersvägen 3, Bodbyn, Umeå kommun, bild 2
Rågåkersvägen 3, Bodbyn, Umeå kommun, bild 3

Rågåkersvägen 3

Villa
Bodbyn, Umeå kommun
Properties & Partners
2 795 000 kr
166 + 118 m²
7 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Bodbyn, en idyllisk och lantlig oas bara en kort bit utanför Umeå. Detta charmiga hus i 1,5 plan erbjuder en fantastisk livsstil i en pittoresk omgivning, och det har allt du kan önska dig för att skapa ditt nya, avslappnade liv. Huset är välskött och i väldigt gott skick. Man har precis låtit byta samtliga golv från hall, sovrummen samt kök och vardagsrum. Även innerdörrar på nederplan är nya. När du anländer till denna fastighet kommer du omedelbart att imponeras av det rymliga dubbelgaraget, perfekt för den som älskar bilar eller behöver extra förvaringsutrymme. Inuti huset finner du en välskött inredning med en smart fördelad planlösning som ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning. Den stora trädgården, med perfekt solläge, är som en grönskande dröm och erbjuder massor av möjligheter för lek och trädgårdsarbete. För de avkopplande stunderna kan du njuta av den rymliga altanen med ett inbyggt spa-bad där du kan slappna av och låta vardagens stress rinna av dig medan du njuter av det lantliga lugnet. Läget är oslagbart - mitt i ett fridfullt villakvarter som ger dig den lantliga känslan samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till förskola, affär och bensinmack. Det är det bästa av två världar, med naturen inom räckhåll och stadsbekvämligheter bara en kort biltur bort. Detta hus är det perfekta hemmet för dig som drömmer om en avkopplad livsstil i en lantlig miljö samtidigt som du vill ha nära till allt du behöver. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus i Bodbyn till ditt nya hem. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stenmarksvägen 5B, Haga, Umeå kommun
Stenmarksvägen 5B, Haga, Umeå kommun, bild 2
Stenmarksvägen 5B, Haga, Umeå kommun, bild 3

Stenmarksvägen 5B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Properties & Partners
2 195 000 kr
62,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 410 kr/mån
35 120 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna härliga lägenhet har genomgått en förvandling och blivit till en elegant och rymlig trea som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Belägen på andra våningen av denna charmiga byggnad och omringad av fönster i tre väderstreck, bjuder denna pärla in till en värld av ljus och luftighet. Det förnyade köket stjäl omedelbart din uppmärksamhet med sin moderna design och kvalitativa materialval. Här finner du allt du behöver för att kanalisera din inre mästerkock och skapa läckra måltider. De rena linjerna och det stilrena utförandet gör köket till en oas för både matlagning och social samvaro. Lägenheten imponerar med sin genomgående goda standard och detaljer som ger karaktär åt varje hörn. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, med gott om plats för soffgrupper och middagsbjudningar med nära och kära. Sovrummen är fridfulla tillflyktsorter där du kan sjunka ner i en skön sömn och vakna upp utvilad och redo för en ny dag. Med gott om förvaringsutrymme och en välplanerad layout, erbjuder de en harmonisk miljö för både vila och återhämtning. Denna omvandlade trea är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med närhet till grönområden, bekvämligheter och stadsliv får du det bästa av allt. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Näckens Väg 20, Umeå, Umeå kommun

Näckens Väg 20

Lägenhet
Umeå, Umeå kommun
Properties & Partners
1 975 000 kr
72 m²
3 rum
vån 0/4
4 785 kr/mån
27 431 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet, belägen i markplan och med en trevlig uteplats mot gården. Ljus och öppen planlösning med enhetliga golv samt fina ytskikt. Öppna och luftiga ytor, tilltagna rum samt partisk klädkammare/förråd i hallen. Stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du i nytt område med naturen som granne och härliga Nydalasjön intill. Goda bussförbindelser till universitet samt centrum. Varmt välkomna att anmäler er till visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Visar alla 6