Mäklare Caroline Kollberg

Caroline Kollberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosettvägen 54, Röbäck, Umeå kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Rosettvägen 54, Röbäck, Umeå kommun, bild 2
Rosettvägen 54, Röbäck, Umeå kommun, bild 3

Rosettvägen 54

Radhus
Röbäck, Umeå kommun
Properties & Partners
2 295 000 kr
114,5 m²
5 rum
8 859 kr/mån
20 044 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus erbjuder det bästa av två världar – bekvämligheten med ett modernt boende kombinerat med den idylliska atmosfären som endast ett radhus kan erbjuda. Med sina 114.5 kvadratmetrar bjuder hemmet på ett generöst vardagsrum som öppnar upp till den solig altanen, ett rymligt kök, 3–4 sovrum i varierande storlek, 2 badrum samt utrymmen för förvaring. Perfekt läge i populära Röbäck - med närhet till både natur och stadsliv har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Ta en avkopplande promenad längs med närliggande grönområden eller ta en kort bilresa in till stadskärnan där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och kultur. Som boende på Rosettvägen 54 är du medlem i en stabil förening - BRF Röbäckshus nr 2. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till eget förråd samt matkällare. Utöver det finns även gemensamma utrymmen att nyttja: samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Något som majoriteten efterfrågar idag är möjligheten till parkering: Här finns det gott om plats! Både carport och garageplatser finns på fastigheten. I dagsläget finns lediga carportplatser. Dessutom finns billaddsfunktion (förbrukningen debiteras separat via Z-park) för samtliga carportplatser och det finns även en APP att ladda ner till telefonen för att styra motorvärmare. Sammanfattningsvis: Detta bostadsrättsradhus erbjuder det bästa av två världar – modern komfort i en idyllisk miljö. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende i Röbäck – kontakta oss idag för mer information och boka din visning redan nu!

  • Premium
  • Uteplats
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 12A

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Properties & Partners
1 990 000 kr
67,9 m²
3 rum
6 285 kr/mån
29 308 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea på attraktiva Umedalen! Här bor du i markplan, med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Det magiska ljusinsläppet skapar en ljus och härlig känsla i lägenheten, och som grädde på moset omges du av vacker grönska. Här kan du förvänta dig 67.9 välplanerade kvadratmeter fördelat på två sovrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning samt badrum. Den stora vardagsrumsdelen med det vackra ljusinsläppet möjliggör många olika möbleringsalternativ. Altanen är strategiskt placerad för att dra nytta av solens bästa timmar i söderläge. Köket är en pärla i sig själv med modern design och optimal planlösning, vilket ger gott om förvaring och arbetsytor. Badrummet är stilrent med både tvättmaskin & torktumlare, som kombinerar både stil och funktion på bästa sätt. Sovrummen är optimalt placerade för lugn och avskildhet, utan insyn. Läget på Kavaljersvägen är oslagbart med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Med bekvämt avstånd till både natur och stadsliv får du det bästa av båda världar. Dessutom har du en smidig och snabb återkomst till sjukhuset, universitetet och City tack vare en tät busstrafik. Detta gör att du enkelt kan ta dig runt i staden utan att vara beroende av bil. Dessutom finns en matbutik och Klockarbäckens handelsområde inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta tillvara på ditt dagliga behov av matvaror och andra nödvändigheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och naturintensiv livsstil med bekväma kommunikationer och nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil – Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt eget!

  • Premium
Paradisgränd 50, Umedalen, Umeå kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Paradisgränd 50, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Paradisgränd 50, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Paradisgränd 50

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Properties & Partners
1 150 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 224 kr/mån
24 211 kr/m²

Letar du efter din nästa bostad? En bostad som är både mysig, inbjudande och som har den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet? Då är denna 2: a på Paradisgränd 50 med sin charmiga balkong svaret! Vad är då fördelarna med denna pärla? 1 - Den mysiga atmosfären: Kliv in i en atmosfär av hemtrevnad och värme. Detta hem har en unik förmåga att välkomna dig med öppna armar och skapa den där känslan av trygghet som vi alla längtar efter. 2 - Ljus och halvöppen planlösning: Med stora fönsterflöden får vi gott om naturligt ljus i lägenhet. Den halvöppna planlösningen skapar dessutom en luftig och inbjudande känsla. 3 – Balkongen med skärmtak: Ta en paus från vardagens stress och koppla av på din egna balkong. Här kan du njuta av kvällssolen i sällskap av nära vänner eller varför inte med favoritboken? 4 - Praktiskt kök: Det välutrustade köket erbjuder gott om ytor och förvaring för den som gillar att härja i köket. Skapa läckra måltider och bjud in vänner för middagar som blir minnesvärda. 5 - Närheten till allt: Belägen på Umedalen har du bekvämt nära till allt du behöver och otroligt goda kommunikationer till Umeås alla stadsdelar. Skolor, matbutiker, Klockarbäckens industriområde med diverse butiker, gym och spaanläggning, restauranger och naturupplevelser är alla inom räckhåll, vilket gör detta till det perfekta läget för ditt nya hem. Detta hem är mer än en bostad - det är en livsstil. Missa inte chansen att uppleva det själv. Kontakta oss för en visning och låt oss guida dig genom din framtida drömlya!

  • Premium
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun
  • Idag kl 17:00
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 90

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Properties & Partners
1 745 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 155 kr/mån
38 778 kr/m²

Jag presenterar ett attraktivt cityboende med allt du kan tänkas önska och behöva. Här bor du med korta avstånd till universitet, matbutik, shopping och restauranger. Välkommen till den perfekta ettan öst på stan! Kliv in i denna smakfulla lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. Bostadens på pappret blygsamma antal kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Rummets form och yta gör det lätt att snyggt och praktiskt avskilja sällskapsdel från sovdel om man så önskar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och det nyligen renoverade köket är fullstort och välutrustat. Att uppskatta är den mysiga balkongen i bästa söderläge och det trivsamma ljusinsläppet som kommer där till. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel. Hemmet är attraktivt beläget mitt i hjärtat av Umeå. Du får direkt kontakt med vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Med en kort promenad når du Umeälven med sitt fina promenadstråk och lummiga grönområden. Du är dessutom garanterad en parkeringsplats om så önskas!! Kontakta ansvarig mäklare för din privata visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Trehörningen 49, Tavelsjö, Umeå kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00
Trehörningen 49, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 2
Trehörningen 49, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 3

Trehörningen 49

Villa
Tavelsjö, Umeå kommun
Properties & Partners
3 695 000 kr
173 + 99 m²
6 rum
2 337 m² tomt

Denna fantastiska tvåplansvilla med sin natursköna charm disponerar hela 173 kvm boarea. Belägen på en generös tomt om 2337 kvm, omringad av vacker grönska i ett lugnt område, är detta hemmet du längtat efter. Villans två plan rymmer generösa sällskapsytor och mysiga sovrum. Här finns gott om plats för familjemys såväl som för att bjuda in vänner och gäster till trevliga tillställningar. De övre planen öppnar upp för en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet, vilket gör varje ögonblick till en upplevelse. Det anslutande garaget ger inte bara praktisk förvaring och skydd för dina fordon, utan bidrar även till att skapa en enhetlig och stilfull helhet. Trädgården är som en egen oas av lugn och ro. Den stora tomten erbjuder möjligheter för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i naturens sköna famn. Här kan du njuta av långa sommarkvällar och skapa minnen som varar livet ut. Sammanfattningsvis är denna tvåplansvilla en pärla i Tavelsjö. Ett hem att trivas i helt enkelt. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem! - Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

  • Premium
Kavaljersvägen 14C, Umedalen, Umeå kommun
Kavaljersvägen 14C, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 14C, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 14C

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Properties & Partners
1 195 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/2
4 115 kr/mån
28 452 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Kavaljersvägen 14C på det populära och eftertraktade området Umedalen! Denna charmiga 1:a erbjuder en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet, perfekt för den moderna individens krav på boende. Det klockrena boendet för första gångs köparen, veckopendlaren eller för den som söker ett mindre men välplanerat boende! Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Den smarta designen ger ett intryck av rymd och funktionalitet samtidigt som den skapar en varm och inbjudande känsla. Lägenheten är smakfullt inredd med fina material och moderna detaljer som kommer att tilltala den som söker det lilla extra. Köket är en generöst och här finns gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor för den matlagningsentusiasten. En naturlig plats för matbordet skapas intill fönstret! Det stora fönstret i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Här kan du njuta av lugna stunder eller bjuda in vänner för sociala tillfällen. Den rymliga sovalkoven är smart placerad för att skapa en separat och avskild sovdel. Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter. Här finns duschhörna, WC, kommod med tillhörande spegelskåp och kombinerad tvätt & torktumlare. Hallen som ligger i anslutning till badrummet har gott om yta för dina ytterkläder. Här har du även en praktisk klädkammare med skjutdörrar! Läget på Kavaljersvägen är oslagbart med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Med bekvämt avstånd till både natur och stadsliv får du det bästa av båda världar. Det här är mer än bara en lägenhet - det är en livsstil. Ge dig själv möjligheten att bo bekvämt och modernt på Kavaljersvägen i Umedalen. Kontakta oss för att boka din visning och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Smedsgatan 2, Väst på stan, Umeå kommun

Smedsgatan 2

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Properties & Partners
1 780 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
4 079 kr/mån
31 786 kr/m²

Denna charmiga 2:a erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Belägen i en populär del av staden, är denna bostad en sällsynt pärla med ett genomtänkt layout och moderna bekvämligheter. Sovrum med Klädkammare: Stig in i ditt privata tillflyktsort – sovrummet. Här finner du inte bara en plats att vila ditt huvud, utan även en rymlig klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning & reda på dina kläder och tillbehör. Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Köket är stilrent och utrustat för att möta dina behov. Med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme är det enkelt att laga upp läckra måltider och bjuda in vänner och familj för trevliga stunder tillsammans. Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Slappna av och njut av ljuset i vardagsrummet som öppnar upp sig till den härliga inglasade balkongen. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner för en kvällsdrink medan du avnjuter den vackra utsikten. Denna 2:a på Smedsgatan i Umeå är det perfekta valet för dig som söker en kombination av bekvämlighet och stil. Med sin smarta layout och moderna bekvämligheter erbjuder den allt du behöver för en bekväm livsstil. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäck din nya drömbostad!

  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Nygatan 80

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Properties & Partners
4 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
3 950 kr/mån
56 494 kr/m²

Välkommen till din framtida drömbostad - Här erbjuder vi en nyproducerad 3:a som kombinerar modern elegans med en avslappnad atmosfär, perfekt för både den aktiva stadsbon och familjen som söker en lugn oas mitt i stadens puls. Lägenheten: Denna rymliga 3:a är nyproducerad med de senaste moderna bekvämligheterna. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en härlig känsla av rymd. I det öppna vardagsrummet och köket finns gott om plats för familjen och vännerna att samlas. Köket är högkvalitativt och fullt utrustat med toppmodern teknik och stilrena ytskikt. Höjdpunkten i denna bostad är den generösa balkongen. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trevlig middag under stjärnorna. Balkongen är det perfekta utrymmet för avkoppling och underhållning med utsikt över det lugna och grönskande området. Området: Fastigheten är belägen i ett av Umeås mest eftertraktade områden. Trots det centrala läget erbjuder detta bostadsområde lugn och ro. Du har allt inom räckhåll - shopping, restauranger, kultur och grönområden. Det är också nära till kollektivtrafik och cykelvägar, vilket gör det enkelt att ta sig runt staden. Extra fördelar: Nyproducerad och modern design Stor balkong för avkoppling och umgänge Höga kvalitetsstandarder och lyxiga detaljer Centralt läge med närhet till allt Lugnt och fridfullt område Det här är en sällsynt möjlighet att äga en elegant och bekväm bostad mitt i Umeås pulserande centrum samtidigt som du njuter av lugnet i din egen oas. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 15, Vännäs, Vännäs kommun
Vintergatan 15, Vännäs, Vännäs kommun, bild 2
Vintergatan 15, Vännäs, Vännäs kommun, bild 3

Vintergatan 15

Villa
Vännäs, Vännäs kommun
Properties & Partners
2 295 000 kr
200 + 100 m²
989 m² tomt

En mycket trevlig och väl omhändertagen fastighet med lugnt, centralt och attraktivt läge i Vännäs. Vi välkomnar er till Vintergatan 15! Rymligt bostadshus som består av två lägenheter på ca 100 kvm vardera. Lägenheterna som renoverades år 2019 har tre sovrum, rymligt kök, vardagsrum, badrum samt gästtoalett. Gemensamt trapphus med separata lägenhetsdörrar. Dessutom finns en praktisk källare som erbjuder riktigt bra biutrymmen: tvättstuga, lägenhetsförråd, gillestuga och pannrum. På vinden har de boende möjlighet till extra förvaring. Här har vi en stor tomt med en baksida som ligger i bästa sydväst. Ett praktiskt förråd återfinns även på gården, perfekt för förvaring av alla trädgårdstillbehör. Vidare på fastigheten finns ett garage om ca 40 kvm och möjlighet till parkering för flertal bilar på uppfarten. - Bergvärme installerades 2020. - Möjlighet till goda hyresintäkter. (Bilderna är endast tagen från en av lägenheterna, men båda är identiska).

  • Premium
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö Svartnäsväg 22, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö Svartnäsväg 22

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
Properties & Partners
5 995 000 kr
156 m²
6 rum
1 882 m² tomt

Snart har du chansen att förvärva denna nyproducerade enplansvilla! Vill du bo ostört och söker något lantligt men ändå nära pulsen? Då är denna idylliskt placerad villa i omtyckta Stöcksjö med sjöutsikt perfekt för dig och din familj. Ett väl genomtänkt hem med möjlighet till 5 sovrum, öppna & sociala ytor och genomgående hög standard. Dessutom med en helt otrolig ute miljö och tomt med mycket möjligheter! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 10