Mäklare Jesper Karlsson

Jesper Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blommelundsgatan 10B, Haga, Norrköpings kommun

Blommelundsgatan 10B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 317 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a om 54 kvm på lugnt läge i Haga. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en stor inglasad balkong. Kök med plats för matbord, väl tilltaget sovrum, helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare, hall med flera inbyggda garderober samt rymligt vardagsrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till matbutiker, restauranger, kommunikationer, skolor och grönområden. Med kortare bilfärd kommer du till Ingelsta Handelscentrum med dess breda utbud. Du bor dessutom i en lågt belånad bostadsrättsförening som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband och kabel-tv i månadsavgiften. Föreningen har utfört flera tunga renoveringar under senare år.

 • Balkong
Stockholmsvägen 13B, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 13B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/4
3 357 kr/mån
20 732 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga 1:a med balkong och hiss högst upp i huset. Här erbjuds 41 väldisponerade kvadratmeter med ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Vardagsrum med plats för soffgrupp, säng och annan förvaringsmöbel. Kök med plats för stort matbord. Hall med väl tilltagen klädkammare och duschrum med tvättmaskin. Tvättstuga och det ena förrådet finns i källaren och vindsförrådet en trappa upp. Här bor du med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum, Campus, Folkparken och Norrköping City. Du bor dessutom i en ekonomiskt stabil förening där bredband, tv, den fasta avgiften för elen och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Föreningen har en mycket trevlig innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Inom föreningen finns gym, bastu, hobbyrum, pingisrum, samlingslokal och övernattningsrum (mot kostnad) att tillgå. Föreningen installerade solceller så sent som 2022.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Auroravägen 11A, Östermalm, Finspångs kommun

Auroravägen 11A

Lägenhet
Östermalm, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
925 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 300 kr/mån
11 859 kr/m²

På omtyckta Östermalm i Finspång finner du denna smakfulla 3:a. Lägenheten är i ett genomgående mycket gott skick och belägen längst upp i huset med en stor balkong i västerläge. Här erbjuds ett modernt kök med matplats, rymligt vardagsrum med charmig öppen spis, två ordentliga sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat duschrum från 2019 (fackmannamässigt utfört, kvalitetsdokument finns). Både vind- och källarförråd medföljer lägenheten. Här bor du i en privat och mycket välskött förening där både bredband och el är inkluderat i den låga månadsavgiften. På källarplanet finns tvättstuga med tillhörande tork- och mangelrum. Du bor dessutom med närhet till grönområden, kommunikationer och Siemens, men även med gångavstånd in till Finspång centrum och dess breda serviceutbud.

 • Plus
 • Balkong
Igelfors Björke 301, Igelfors, Finspångs kommun

Igelfors Björke 301

Fritidshus
Igelfors, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 750 000 kr
113 m²
4 rum
1 452 m² tomt

Varmt välkommen till denna välskötta fastighet belägen på avskilt och naturskönt läge med skogen som närmsta granne. Här erbjuds en 1 plansvilla med sutterängplan i gott skick, carport med plats för minst två bilar, förråd med vedförvaring samt flertalet uteplatser. Tomten är lättskött och blommar vackert under vår- och sommarmånaderna med bland annat vitsippor, blåsippor, liljekonvaljer och gullvivor. Huset erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Entréplan har en rymlig hall med skjutdörrsgarderob i direkt anslutning, wc, väl tilltaget sovrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till både uteplats och inglasad balkong. På sutterängplan finns ett rymligt allrum med öppen spis, sovalkov med plats för dubbelsäng, pannrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat stort duschrum samt enklare duschutrymme och bastu. Flera tunga renoveringar och förbättringar utfördes för cirka 10 år sedan, bland annat fönsterbyte och installation av luftvärmepump. Dränering utfördes några år tidigare. Här bor du endast 1 km från Igelfors by med tillgång till bekvämligheter som mindre matvaruhandel, bensinstation, pizzeria samt både förskola- och grundskola från årskurs 1-6. Du bor också med närhet till närmsta badplats med grillmöjlighet och omklädningsrum.

 • Plus
 • Uteplats
Utsiktsvägen 22C, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22C

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 545 000 kr
1 016 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 016 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald. Elkostnader tillkommer. För exempel på produktionskostnadskalkyl från Smålandsvillan, vänligen besök annonsen för Utsiktsvägen 22B.

Utsiktsvägen 22B, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22B

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 375 000 kr
1 176 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 176 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. Under fliken dokument och i bildordningen finns exempel på husplacering samt illustrationsbilder och exempel på produktionskostnadskalkyl för villa Fredriksdal från Smålandsvillan.

Utsiktsvägen 22A, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22A

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 425 000 kr
1 176 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 176 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. För exempel på produktionskostnadskalkyl från Smålandsvillan, vänligen besök annonsen för Utsiktsvägen 22B.

Styrestagatan 4, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun

Styrestagatan 4

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/4
2 536 kr/mån
27 941 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med balkong och sovalkov på Öster. Lägenheten är belägen längst upp i huset med hiss och är i ett genomgående gott och omhändertaget skick. Praktisk och modern köksdel, fräscht badrum med badkar och rymligt allrum med naturlig sovalkov. Lägenheten har äldre charm i form av bl.a. högre takhöjd och fiskbensparkettgolv. Här bor du på ett attraktivt läge med närhet till Oxelbergsparken och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där el, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår i den redan låga månadsavgiften. Inom föreningen finns också en övernattningslägenhet att tillgå samt en välskött innergård med grillplats och inglasat uterum. Föreningens gym, bastu och närmsta tvättstuga når du från källarplanet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 11A, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 11A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
895 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 889 kr/mån
27 538 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga 1:a om 32.5 kvm. Bostaden är belägen på fjärde våningen med hiss och fönster mot innergården som bidrar till en tyst och lugn tillvaro. Den trevliga och isolerade innergården erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Här bor du med närhet till Resecentrum, Campus, Folkparken och Norrköping City med dess breda utbud. Du bor dessutom i en mycket stabil förening där bredband, den fasta avgiften för elen och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Föreningen installerade solceller så sent som 2022. Tvättstuga och det ena förrådet finns i källaren och vindsförrådet en trappa upp.

 • Plus
 • Hiss
Rösgången 3, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 3

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
925 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 405 kr/mån
28 906 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta och renoverade 1:a i Vidablick. Lägenheten är praktiskt belägen på första våningen utan trappor och uppmäter 32 kvm. Här erbjuds hall med förvaringsmöjlighet, rymligt duschrum, allrum med plats för både säng och soffgrupp samt kök med plats för matgrupp. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du i en stabil förening som har bl.a. bastu, hobbylokal och övernattninsgrum att tillgå. I Vidablick bor du dessutom med närhet till grönområden, livsmedelsbutik, Eneby Centrum med dess utbud samt Ingelsta Handelscentrum. Buss- och spårvagnshållplatser som tar dig runt staden finns inom några hundra meters räckhåll.

Stockholmsvägen 11C, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 11C

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 788 kr/mån
23 431 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! ALLA MÖBLER INGÅR I KÖPET. Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a om 51 kvm. Lägenheten är belägen en halv trappa upp (hiss finns) och är i ett genomgående bra och omhändertaget skick. Vardagsrummet är rymligt och har ett fint fiskbensparkettgolv. Duschrummet är modernt, helkaklat och har golvvärme. Väl tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob och fönster mot den lugna innergården. Trevligt kök med diskmaskin, plats för matbord samt ny kyl och frys från 2022. Här bor du med gångavstånd till resecentrum, Campus och Folkparken, samt med cykelavstånd in till Norrköping City med dess utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening som har gym, bastu, pingisrum och samlingslokal att tillgå. Solceller installerades så sent som 2022. Föreningen har också en riktigt fin innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten.

 • Hiss

Visar alla 11