Mäklare Jesper Karlsson

Jesper Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunnbindaregatan 43, Centralt, Norrköpings kommun

Tunnbindaregatan 43

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
6 063 kr/mån
29 387 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna topprenoverade 3:a på ett mycket centralt och attraktivt läge. Lägenheten renoverades i sin helhet 2024 är belägen på fjärde våningen med hiss och har en balkong som vetter mot föreningens innergård. Modernt kök med burspråk och stor köksö, helkaklat duschrum (våtrumsintyg finns) med kombimaskin, rymligt vardagsrum med klädkammare i anslutning, två väl tilltagna sovrum samt hall med förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob. Här bor du med närhet till resecentrum, Campus, Motala Ström, Folkparken och Norrköping Centrum med dess breda serviceutbud. Du bor dessutom i en välskött bostadsrättsförening som valt att baka in bl.a. den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Föreningen disponerar över 77 garageplatser och 24 parkeringsplatser med separat kö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Husebygatan 1B, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Husebygatan 1B

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 183 kr/mån
32 808 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska hörntrea med balkong intill härliga Oxelbergsparken. Lägenheten uppmäter 73 kvm fördelat på 3 rum och kök och är praktiskt belägen en halv trappa upp. Här utfördes en renovering i sin helhet 2021 med genomgående kvalitativa materialval. Modernt kök med stor praktisk köksö, rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck, två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring samt både helkaklat duschrum och gäst-wc. Till lägenheten medföljer både vind- och källarförråd. Här bor du med närhet till parker och kommunikationer samt med gångavstånd in till Norrköping City med dess breda serviceutbud. Du bor dessutom i en välskött och lågt belånad förening som valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. En bostad som måste upplevas på plats.

  • Plus
  • Balkong
S:t Persgatan 150B, Centralt, Norrköpings kommun

S:t Persgatan 150B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
4 789 kr/mån
27 615 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska 2:a om 65 kvm i vacker sekelskiftesfastighet. Lägenheten är praktiskt belägen en halv trappa upp och erbjuder en öppen och väldisponerad planlösning. Modernt kök, väl tilltaget sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp samt helkaklat duschrum med kombimaskin. Lägenheten har renoverats omsorgsfullt under senare år med smakfulla och kvalitativa materialval. Kök och duschrum renoverades så sent som 2018. Här bor du på ett centralt läge med kommunikationer runt knuten och gångavstånd till allt som Norrköping har att erbjuda. Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i månadsavgiften. Föreningen har en mysig innergård med flertalet grill- och uteplatser. Detta är en bostad som bör upplevas på plats!

  • Plus
Sveagatan 3, Centralt, Norrköpings kommun

Sveagatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 550 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/5
4 246 kr/mån
35 227 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala och väldisponerade 1.5:a. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och har en bevarad nyproduktionskänsla då fastigheten uppfördes så sent som 2019. Ljust och modernt kök med kvalitativa vitvaror, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, praktisk sovdel (som idag nyttjas som arbetsrum) som avskärmas genom två industriglasdörrar samt helkaklat duschrum med kombimaskin och tvättbänk. Här bor du ett stenkast från Resecentrum med närhet till bl.a. Strömmen och expansiva Inre Hamnen. Stadskärnan med dess breda utbud nås med gångavstånd. Du bor dessutom i en välskött förening som inkluderat bredband och tv i månadsavgiften. Inom föreningen finns en lyxig relaxavdelning, gym och gemensam takterrass att tillgå utan extra kostnad. Ett källarförråd medföljer lägenheten.

  • Hiss
Backvägen 5A, Kimstad, Norrköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00

Backvägen 5A

Lägenhet
Kimstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
550 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 222 kr/mån
9 091 kr/m²

Varmt välkommen till denna genomgående hörntvåa med stor balkong mot innergården i sydostläge. Lägenheten är belägen på andra våningen med gott om ljusinsläpp i form av fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, väl tilltaget sovrum, funktionella kök och duschrum samt hall med gott om förvaring. Två källarförråd medföljer lägenheten. Föreningen har under senare år bytt fönster, till säkerhetsdörrar och utfört en relining. Här bor du på ett lugnt läge i Kimstad med skogen som närmsta granne och pendeln nås inom ett avstånd om cirka 300 meter. I närheten finns dessutom förskola, skola, pizzeria, livsmedelsbutik och grönområden.

  • Plus
  • Balkong
Hustomtebacken 21, Smedby, Norrköpings kommun

Hustomtebacken 21

Radhus
Smedby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 695 000 kr
105 + 12 m²
4 rum
515 m² tomt

Varmt välkommen till detta hörnradhus på mycket attraktiv adress i Smedby. Radhuset uppmäter 105 kvm boarea och ligger på ett högt läge med fin utsikt över omgivningen. Till radhuset finns två stora altaner, en på vardera sida för att ta tillvara på hela dagens soltimmar. Tomten är lättskött med bland annat flertalet fruktträd och har dessutom en stor stenlagd biluppställningsplats. Radhuset erbjuder stora sociala ytor och är i ett genomgående mycket gott skick. Entréplan har ett rymligt vardagsrum med utgång till altan, gäst-wc, duschrum med bastu i anslutning, tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt flertalet förrådsutrymmen och garderober. På övre plan finns ett modernt kök med en praktisk köksö, öppen matplatsdel, helkaklat duschrum och två väl tilltagna sovrum varav det ena med både fransk balkong och skjutdörrsgarderob. Uppvärmning sker genom bergvärme för låga driftskostnader och fiber är indraget. Här bor du ett stenkast från skogen med närhet till mataffärer, förskolor, skolor och kommunikationer samt till Mirum Galleria med dess breda utbud. En bostad som måste upplevas på plats!

Generalsgatan 4, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun

Generalsgatan 4

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
1 984 kr/mån
36 852 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla och välplanerade 1:a på centralt läge. Hörnlägenheten är belägen på tredje våningen och är i ett genomgående mycket gott skick. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Modern och praktisk köksdel, rymligt allrum med ljusinsläpp från två väderstreck, fräscht duschrum med badkar samt hall med förvaringsmöjligheter. Här bor du endast några minuters promenad från resecentrum och centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m. Du bor dessutom i en mycket ekonomiskt stabil förening och i den låga månadsavgiften ingår bredband, tv och den fasta elnätsavgiften.

  • Plus
Blommelundsgatan 10B, Haga, Norrköpings kommun

Blommelundsgatan 10B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 317 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a om 54 kvm på lugnt läge i Haga. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en stor inglasad balkong. Kök med plats för matbord, väl tilltaget sovrum, helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare, hall med flera inbyggda garderober samt rymligt vardagsrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till matbutiker, restauranger, kommunikationer, skolor och grönområden. Med kortare bilfärd kommer du till Ingelsta Handelscentrum med dess breda utbud. Du bor dessutom i en lågt belånad bostadsrättsförening som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband och kabel-tv i månadsavgiften. Föreningen har utfört flera tunga renoveringar under senare år.

  • Balkong
Stockholmsvägen 13B, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 13B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/4
3 357 kr/mån
20 732 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga 1:a med balkong och hiss högst upp i huset. Här erbjuds 41 väldisponerade kvadratmeter med ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Vardagsrum med plats för soffgrupp, säng och annan förvaringsmöbel. Kök med plats för stort matbord. Hall med väl tilltagen klädkammare och duschrum med tvättmaskin. Tvättstuga och det ena förrådet finns i källaren och vindsförrådet en trappa upp. Här bor du med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum, Campus, Folkparken och Norrköping City. Du bor dessutom i en ekonomiskt stabil förening där bredband, tv, den fasta avgiften för elen och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Föreningen har en mycket trevlig innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Inom föreningen finns gym, bastu, hobbyrum, pingisrum, samlingslokal och övernattningsrum (mot kostnad) att tillgå. Föreningen installerade solceller så sent som 2022.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Igelfors Björke 301, Igelfors, Finspångs kommun

Igelfors Björke 301

Fritidshus
Igelfors, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 750 000 kr
113 m²
4 rum
1 452 m² tomt

Varmt välkommen till denna välskötta fastighet belägen på avskilt och naturskönt läge med skogen som närmsta granne. Här erbjuds en 1 plansvilla med sutterängplan i gott skick, carport med plats för minst två bilar, förråd med vedförvaring samt flertalet uteplatser. Tomten är lättskött och blommar vackert under vår- och sommarmånaderna med bland annat vitsippor, blåsippor, liljekonvaljer och gullvivor. Huset erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Entréplan har en rymlig hall med skjutdörrsgarderob i direkt anslutning, wc, väl tilltaget sovrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till både uteplats och inglasad balkong. På sutterängplan finns ett rymligt allrum med öppen spis, sovalkov med plats för dubbelsäng, pannrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat stort duschrum samt enklare duschutrymme och bastu. Flera tunga renoveringar och förbättringar utfördes för cirka 10 år sedan, bland annat fönsterbyte och installation av luftvärmepump. Dränering utfördes några år tidigare. Här bor du endast 1 km från Igelfors by med tillgång till bekvämligheter som mindre matvaruhandel, bensinstation, pizzeria samt både förskola- och grundskola från årskurs 1-6. Du bor också med närhet till närmsta badplats med grillmöjlighet och omklädningsrum.

  • Plus
  • Uteplats
Utsiktsvägen 22C, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22C

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 545 000 kr
1 016 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 016 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald. Elkostnader tillkommer. För exempel på produktionskostnadskalkyl från Smålandsvillan, vänligen besök annonsen för Utsiktsvägen 22B.

Utsiktsvägen 22B, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22B

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 375 000 kr
1 176 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 176 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. Under fliken dokument och i bildordningen finns exempel på husplacering samt illustrationsbilder och exempel på produktionskostnadskalkyl för villa Fredriksdal från Smålandsvillan.

Utsiktsvägen 22A, Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun

Utsiktsvägen 22A

Tomt
Gamla Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 425 000 kr
1 176 m² tomt

I gamla Svärtinge med skogen intill knuten finner du denna tomtmark om 1 176 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Här har du närhet till promenadstråk, bussförbindelser och flertalet badplatser vid sjön Glan. I Svärtinge finns också förskolor, skolor, matbutik och idrottsanläggning. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. För exempel på produktionskostnadskalkyl från Smålandsvillan, vänligen besök annonsen för Utsiktsvägen 22B.

Stockholmsvägen 11A, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 11A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
895 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 889 kr/mån
27 538 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga 1:a om 32.5 kvm. Bostaden är belägen på fjärde våningen med hiss och fönster mot innergården som bidrar till en tyst och lugn tillvaro. Den trevliga och isolerade innergården erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Här bor du med närhet till Resecentrum, Campus, Folkparken och Norrköping City med dess breda utbud. Du bor dessutom i en mycket stabil förening där bredband, den fasta avgiften för elen och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Föreningen installerade solceller så sent som 2022. Tvättstuga och det ena förrådet finns i källaren och vindsförrådet en trappa upp.

  • Plus
  • Hiss
Rösgången 3, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 3

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
925 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 405 kr/mån
28 906 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta och renoverade 1:a i Vidablick. Lägenheten är praktiskt belägen på första våningen utan trappor och uppmäter 32 kvm. Här erbjuds hall med förvaringsmöjlighet, rymligt duschrum, allrum med plats för både säng och soffgrupp samt kök med plats för matgrupp. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du i en stabil förening som har bl.a. bastu, hobbylokal och övernattninsgrum att tillgå. I Vidablick bor du dessutom med närhet till grönområden, livsmedelsbutik, Eneby Centrum med dess utbud samt Ingelsta Handelscentrum. Buss- och spårvagnshållplatser som tar dig runt staden finns inom några hundra meters räckhåll.

Stockholmsvägen 11C, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 11C

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 788 kr/mån
23 431 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! ALLA MÖBLER INGÅR I KÖPET. Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a om 51 kvm. Lägenheten är belägen en halv trappa upp (hiss finns) och är i ett genomgående bra och omhändertaget skick. Vardagsrummet är rymligt och har ett fint fiskbensparkettgolv. Duschrummet är modernt, helkaklat och har golvvärme. Väl tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob och fönster mot den lugna innergården. Trevligt kök med diskmaskin, plats för matbord samt ny kyl och frys från 2022. Här bor du med gångavstånd till resecentrum, Campus och Folkparken, samt med cykelavstånd in till Norrköping City med dess utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening som har gym, bastu, pingisrum och samlingslokal att tillgå. Solceller installerades så sent som 2022. Föreningen har också en riktigt fin innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten.

  • Hiss

Visar alla 16