Mäklare Burim Rama

Burim Rama

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Öllsjövägen 22B, Öllsjö, Kristianstads kommun

Öllsjövägen 22B

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 495 000 kr

85 m²

3 rum

720 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att sätta de sista detaljerna på en väl utförd villarenovering! Denna villa har genomgått en betydande delrenovering (2022) och erbjuder nu en solid grund för att avsluta renoveringsarbetet. Man har bland annat grävt ut grunden, isolerat väggar och tak, installerat nya 3-glas fönster, nytt plåttak samt nya el- och vattenledningar. Insidan av villan erbjuder genomtänkta utrymmen i form av ett sovrum, vardagsrum, kök, badrum och ett charmigt loft som kan inredas efter behov! Här har fina äldre detaljer bevarats såsom synliga bjälkar i tak. Betonggolv är behandlat och ger möjlighet att använda betonggolvet eller att sätta in önskvärt golv över betongen. I Öllsjö bor du i ett omtyckt bostadsområde. Här har man närhet till både förskola, skola och ett mindre handelsområde. Goda bussförbindelser finns till och från området. Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en visning eller för eventuella frågor! Missa inte chansen!

Kupolvägen 21, Möllebacken, Kristianstads kommun

Kupolvägen 21

Villa
Möllebacken, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

2 450 000 kr

124 m²

7 rum

492 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en familjevänlig villa på Kupolvägen 21! Denna välplanerade tegelvilla erbjuder fyra sovrum med gott om plats, kök med matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, badrum med dusch samt en toalett på ovanvåningen. Utöver detta finns det ytterligare två rum som kan inredas efter behov. Utvändigt finns det även en mindre stenlagd uteplats samt en härlig trädgård. Till huset hör även en carport till. Denna villa är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och naturnära område men samtidigt ha närhet till centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun

Sadelmakaregatan 1C

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 320 000 kr

54 m²

2 rum

3 515 kr/mån

24 444 kr/m²

En halv trappa upp finner vi en fantastisk tvårumslägenhet på omtyckta Söder! På senare år har även ett flertal renoveringar gjorts och bostaden erbjuder bland annat ett modernt kök, helkaklat badrum och fina ytskikt. Vardagsrummet har gott om plats för önskvärt möblemang och har dessutom fönster mot två väderstreck. Från vardagsrummet når du även den trevliga balkongen. En stor fördel med denna ljusa och välplanerade lägenhet är att den är belägen på hörnläge. I bostaden finns även en ny elcentral och fiber är indraget. På Söder har du förmånen att vara inom gångavstånd från centrum och ha nära till det mesta. I närheten finns det bland annat idrottsplats, multiarena, livsmedelsbutik och härliga grönområden. Boka en visning redan idag för att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats! Välkommen!

 • Balkong
Torsebro byväg 74, Torsebro, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Torsebro byväg 74

Villa
Torsebro, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 195 000 kr

140 m²

5 rum

1 190 m² tomt

Nu ges en unik möjlighet att bli nästa ägare till ett hus med mycket charm och en rymlig tomt med fantastiskt läge! Från 2019 har flertalet renoveringar utförts som exempelvis medfört ett nytt kök, nytt badrum, nya element samt renovering av ytskikt. Från den lummiga trädgården med flertal uteplatser ges en slående utsikt mot Helge Å. Torsebro en idyllisk by med en härlig blandning av natursköna omgivningar, rik historia och vänliga invånare. Här kan man njuta av den lugna lantlivet samtidigt som man har närhet till stadens bekvämligheter. Huset säljs förbesiktigat. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Skolgatan 20, Broby, Östra Göinge kommun

Skolgatan 20

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 590 000 kr

114 m²

5 rum

1 083 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska familjevilla i Broby! Bostaden erbjuder 5 rum, en genomtänkt planlösning och en perfekt balans mellan funktionalitet och trivsel. Den rymliga och välplanerade interiören skapar en bekväm och harmonisk atmosfär för hela familjen att njuta av. Mellan 2017 och 2018 gjordes omfattande renoveringar i form av bland annat nytt tak, värmesystem, el och dränering. Även kök, badrum, toalett och samtliga ytskick har renoverats och förbättrats. Som pricken över i:et har vi en härlig altan som byggdes till 2016. Med sin natursköna omgivning och lugna atmosfär erbjuder Broby en fridfull tillvaro för boende i alla åldrar. Med närhet till bland annat service, skolor samt goda kommunikationer, är Broby det perfekta valet för de som önskar närhet till natur samtidigt som man har bekvämligheter inom räckhåll. Boka en visning redan idag för att uppleva denna villan på plats. Välkommen!

Böklins väg 20, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Böklins väg 20

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 550 000 kr

90 m²

4 rum

1 812 m² tomt

Beläget i det natursköna området Gärds Köpinge, erbjuder Böklins väg 20 en fridfull och lugn tillvaro, perfekt för den som längtar efter ett avskilt boende. Bostaden erbjuder två ljusa och generösa allrum, två rymliga sovrum varav en med inbyggda garderober, charmigt kök med träinslag och ett helkaklat badrum med en charmant färgsättning av ljust och blått. Här finns all potential att tillsätta din egen stil och prägel! I Gärds Köpinge bor du i en pittoresk by med en genuin lantlig atmosfär. Här omges du av vacker natur, grönskande fält och fridfullhet. Samtidigt kan du njuta av den varma gemenskapen och närheten till både stadsliv och bekvämligheter. Vi ser fram emot att visa dig runt och besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

Hagtornsvägen 14, Vilan, Kristianstads kommun

Hagtornsvägen 14

Villa
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

2 690 000 kr

180 m²

7 rum

928 m² tomt

Välkommen till Hagtornsvägen 14! Denna 180 kvm stora villa med hela sju rum har allt du kan önska dig - utrymme, flexibilitet och potential att skapa din drömboende! År 2021 genomfördes omfattande renoveringar som resulterade i två rymliga allrum, ett modernt kök och en ljus och luftig matplats som bjuder in till gemensamma måltider och samvaro. Bostaden innehar sju rum, ett kök, två mindre toaletter, ett större välvårdat badrum, en källare som ger möjlighet till extra utrymme samt en härlig trädgård. Här har man stora möjligheter att anpassa huset efter dina personliga önskemål och behov. Då det tidigare fanns ett kök på övervåningen och nya avlopps- och vattenledningar har dragits, har ovanvåningen potential till att omvandlas till en separat lägenhet om så önskas. På Vilan bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till bland annat förskola, vårdcentral, idrottsplats, livsmedelsbutiker och restauranger. Härifrån tar du dig enkelt in till Kristianstads stadskärna med ca 7 minuters bilväg. Även goda bussförbindelser finns. Visa ditt intresse redan idag för att ligga steget före. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Oxhagsvägen 46, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 46

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 250 000 kr

54 m²

2 rum

3 175 kr/mån

23 148 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska och kvadratsmarta tvårumslägenhet på omtyckta Sommarlust! Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2018 och erbjuder bland annat ett smakfullt kök, helkaklat badrum och fräscha ytskikt. Vardagsrumsgolvet byttes ut mot ett läckert parkettgolv under 2021, samtidigt som köket och hallen fick ett stilrent klinkergolv med golvvärme. Genomgående i lägenheten har smakfulla detaljer använts. Ett plus i kanten med denna lägenhet är den härliga balkongen som ligger i söderläge! Oxhagsvägen 46 ligger på omtyckta Sommarlust där man bor i en välskött förening med stabil ekonomi. I närheten finner vi bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till området och det är bara några minuters bilfärd till Kristianstads stadskärna. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenheten på plats. Varmt välkommen att boka en visning!

 • Balkong
Byggmästaregatan 11, Vilan, Kristianstads kommun

Byggmästaregatan 11

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 090 000 kr

110,5 m²

3 rum

8 106 kr/mån

9 864 kr/m²

Välkommen till Byggmästaregatan 11! Denna fantastiska marklägenhet på hörnläge har nyligen genomgått omfattande renoveringar. Bostaden erbjuder en unik boendemiljö på två våningar, med generösa utrymmen och en egen charmig uteplats. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig känsla i bostaden och det nyrenoverade köket är modernt utrustat. Bostaden är ett perfekt boende för hela familjen och erbjuder tre rymliga sovrum, två badrum och en klädkammare. Den egna uteplatsen har en mysig atmosfär med ett mindre trädäck. Med gott om utrymme för en bekväm sittgrupp är detta den perfekta platsen för att umgås med vänner och familj. Njut av det bästa av två världar - fördelarna med ett hus paketerat i en bostadsrätt! Välkommen att boka en visning för att uppleva denna fantastiska marklägenhet på plats!

 • Uteplats
Flädervägen 7, Vilan, Kristianstads kommun

Flädervägen 7

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

940 000 kr

67 m²

2 rum

2 838 kr/mån

14 030 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna rymliga tvårumslägenhet som erbjuder generöst med ytor. Lägenheten innehar ljusa ytskikt, välvårdat kök i anslutning till vardagsrum, rymligt sovrum, klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt ett badrum med bubbelbadkar. Några ytterligare plus i kanten är att lägenheten är belägen på första våningen samt att den har en härlig balkong i söderläge! Här bor du i en omtyckt förening med låg avgift, där vatten, värme, kabel-tv och parkering ingår. Från Vilan har du närhet till centrum, daglig service och allt du kan behöva i vardagen. Ett stenkast bort finns mataffärer, restauranger, vårdcentral, skola och mycket mer. Varmt välkommen att boka en visning för att uppleva denna charmiga bostad på plats!

 • Balkong
Diakonvägen 16, Kulltorp, Kristianstads kommun

Diakonvägen 16

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

4 395 000 kr

150 m²

6 rum

814 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Diakonvägen 16! Huset byggdes 2018 utav Älvsbyhus och sedan dess har huset använts som ett visningshus. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, två allrum och ett matrum, smakfullt kök i klassiska färger, två stilrena badrum samt en tvättstuga. En gemensam nämnare i huset är att de valda materialen är noggrant utvalda och av hög kvalité vilket erbjuder en hög standard. Då huset ligger på hörnläge vid en återvändsgränd bor du både lugnt och ostört. På Kulltorp bor man på ett lugnt och omtyckt område där man bland annat har närhet till fina promenadstråk och Kulltorpsskolan (F-6). Här har man nära till både natur såväl som centrum och C4 Shopping. Välkommen att kontakta mäklaren för en intresseanmälan!

 • Plus
Näsbychaussén 57, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30

Näsbychaussén 57

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

875 000 kr

81,5 m²

4 rum

5 090 kr/mån

10 736 kr/m²

Välkommen till Näsbychaussén 57 som ligger i en stabil och omtyckt förening! Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med inbyggda garderober, renoverad toalett och badrum (2021), rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett välvårdat kök med plats för matgrupp. Från det ena sovrummet samt köket nås den härliga balkongen som ligger i söderläge - perfekt för att avnjuta morgonkaffet! I området finns gott om gemensamma utrymmen som exempelvis grillplats, lekplatser och andra praktiska utrymmen. Till lägenheten följer en inre fond på 20 093 kr. Varmt välkommen att boka en visning via mäklarens sida!

 • Plus
 • Balkong
Stora vägen 76, null, Kristianstads kommun

Stora vägen 76

Villa
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 875 000 kr

199 m²

9 rum

820 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en fantastisk och välplanerad tegelvilla på hela 199 m2! År 2022 totalrenoverades huset på ett smakfullt sätt i hög standard. Bostaden erbjuder bland annat ett nytt stilrent kök, helkaklat badrum och toalett, nya ytskikt, nytt tak och elcentral samt ny förbättrad planlösning. Här är det bara till att flytta in och börja trivas! I Everöd bor man på ett lugnt område där man har närhet till naturreservatet Verkaån, förskola och grundskola (åk F-6) samt andra bekvämligheter. Området är känt för sin vackra natur med möjligheter till vandring och cykling, samt för sin närhet till Kristianstad med dess stora utbud av kultur och shopping. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att uppleva denna charmiga villa på plats! Visningsbokning sker via mäklarens sida!

Syster Karins väg 36, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Syster Karins väg 36

Tomt
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

790 000 kr

5 600 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika tomt på hela 5600 m2! Tomten är belägen i ett familjevänligt område och en kort bilfärd bort nås stadskärnan i Kristianstad, Åhus samt flera naturområden. Denna rymliga tomt ger dig möjlighet att bygga ditt drömhem och utveckla din vision till verklighet. Det finns gott om plats att bygga efter dina behov och är perfekt för att skapa din egna privata oas. Syster Karins väg är en gemytlig gata med ett fåtal hus samt en lantlig känsla. Eget vatten och eget avlopp finns på fastigheten. Ett förhandsbesked från kommunen finns, där det ges tillstånd att bygga 154 m2 + komplementbyggnad på 32 m2. Denna tomt måste upplevas på plats, så välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Torvkupevägen 6, Tollarp, Kristianstads kommun

Torvkupevägen 6

Tomt
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

545 000 kr

1 029 m² tomt

Välkomna till Torvkupevägen 6! Nu saluförs en villatomt om 1 029 kvadratmeter. I ett familjevänligt och redan etablerat villaområde finns nu möjligheten att bygga sitt drömboende från grunden. Inom promenadavstånd nås allt du behöver i vardagen som exempelvis vårdcentral, mataffär, skolor och naturområden. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är betalda. Läs mer hos mäklaren för planbestämmelser. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Åkaregatan 15A, Hässleholm Centrum, Hässleholms kommun

Åkaregatan 15A

Lägenhet
Hässleholm Centrum, Hässleholms kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

925 000 kr

60 m²

2 rum

4 197 kr/mån

15 417 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trevliga lägenheten på Åkaregatan 15A. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ljust kök där plats för mindre matgrupp finns, sovrum med plats för dubbelsäng och andra önskvärda möbler, helkaklat badrum med dusch samt ett stort vardagsrum som ligger i anslutning till den trevliga balkongen. Genom hallen och vardagsrummet sträcker sig ett vackert och välvårdat fiskbensparkettgolv och resterande del har ett charmigt plankgolv. I lägenheten har ytskikt renoverats och ger en bostad i fint skick där gammalt möter nytt på ett smakfullt sätt. På Åkaregatan 15A bor du centralt i Hässleholm med närhet till all daglig service du kan tänkas behöva. Det finns väldigt goda kollektivförbindelser från stadens buss- och järnvägsstation som har ca 120 avgångar varje dag. Välkommen att boka visning via mäklarens sida!

 • Balkong
Ulfstands väg 8, Bäckaskog, Kristianstads kommun

Ulfstands väg 8

Villa
Bäckaskog, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 575 000 kr

70 m²

3 rum

1 700 m² tomt

I ett gemytligt villakvarter i Bäckaskog erbjuds nu en kvadratsmart villa med 70 + 70 välfördelade m2! På senare år har huset renoverats med bland annat nya fönster, ytskikt, kök m.m. Söker du ett mindre boende som samtidigt ger plats till det viktigaste på ett smart sätt så är Ulfstandsväg 8 rätt bostad. I närheten finns gott om naturområden och badplatser vid Oppmannasjön och Ivösjön. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Jakobs väg 16, Charlottsborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 16

Lägenhet
Charlottsborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

695 000 kr

81 m²

3 rum

4 861 kr/mån

8 580 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och välvårdade trerumslägenhet i Charlottesborg. Bostaden är belägen på andra våningen där det erbjuds rymliga ytor i både sällskapsrum och sovrum. Det finns gott om förvaringsutrymme i bostaden och precis utanför sovrummen nås en generös walk-in-closet. Köket har plats för önskvärd matgrupp och ligger i direkt anslutning till den rymliga inglasade balkongen som vetter mot innergården. Från Charlottesborg har du närhet till stadskärnan, Härlövs handelsområde, matbutiker samt goda kollektivförbindelser. En kort promenad bort finns även förskola samt grundskola åk F-9. Varmt välkommen att boka visning via mäklare!

 • Balkong
Näsbychaussén 48A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 48A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 48A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 48A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

550 000 kr

57 m²

2 rum

4 740 kr/mån

9 649 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med ett härligt läge på Näsbychaussén 48A! Denna bostadsrätten erbjuder en optimal boendemiljö med en bra planlösning, ett nytt och helkaklat badrum samt en rymlig balkong. I en omtyckt förening där mycket ingår i avgiften erbjuds här ett bekymmersfritt boende. Lägenheten ligger bara en kort promenad bort från Kristianstad Högskola och i närheten finner du all den service du behöver för vardagen, samt vacker natur och en goda förbindelser med kollektivtrafik till resten av området. Så vänta inte längre, boka in dig på en visning redan idag. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Frodes väg 13, Öllsjö, Kristianstads kommun

Frodes väg 13

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 690 000 kr

66 m²

4 rum

999 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en 1 1/2-plans villa i Öllsjö med många plus i kanten! Den kvadratsmarta bostaden erbjuder ett ljust kök, rymligt vardagsrum och två toaletter! På ovanvåningen finns ett sovrum och flertalet goda förvaringsmöjligheter! Källare med möjligheter, stor trädgård med ett stort trädäck och ett rymligt garage är några fördelar med bostaden. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun

Gamla Fjälkingevägen 20

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

2 425 000 kr

101 m²

5 rum

935 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna härliga 1½-plansvilla med källare på ett omtyckt område! Gamla Fjälkingevägen 20 är en familjevilla i välhållet skick och flera smarta utrymmen. Fördelat över 1,5 plan och källare erbjuds här bland annat tre sovrum, badrum, välplanerade allrum och ett stort inglasat uterum Härifrån har du närhet till C4 Shopping, förskola, grundskola, gym, livsmedelsbutiker, vårdcentral, tandläkare med mera. Välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Sjunnes väg 7, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 7

Tomt
Balsby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 695 000 kr

824 m² tomt

Vill du också bo ett stenkast från den omtyckta Råbelövssjön i Balsby? Nu har du chansen! Nu finns 13 tomter på bästa läge i attraktiva Balsby! Här ges friheten att bygga friliggande hus, radhus och kedjehus samt möjlighet att fritt välja husleverantör och byggfirma. Vatten, avlopp och fiber ingår i priset! Närområdet har en perfekt mix av natur, närhet till sjö och cykelavstånd till tätörtens bekvämligheter! Blott en kort promenad bort finner vi en badplats med badbryggor, vattenrutschkana och grillplats. I Balsby finns även en kooperativ förskola vid namn "Smultronstället" och sedan finns alternativ för skola i klass 0-9 i både Kristianstad och Österslöv. Ett stenkast från tomterna finns en asfalterad gång- och cykelväg som leder dig söderut mot Kristianstad (4 km), norrut mot Österslöv (4 km), Ekestad och vidare norrut mot Arkelstorp. Härifrån går även kollektivtrafik via regionbuss 550 mot Kristianstad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse samt bud till ansvariga mäklare! [email protected] & [email protected]

 • Nyproduktion
Forsvägen 23, Knislinge, Östra Göinge kommun

Forsvägen 23

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

1 290 000 kr

78 m²

4 rum

861 m² tomt

Nu ges möjlighet att bli nästa ägare till en charmig enplans-tegelvilla med källare! Här erbjuds ett hus med smart planlösning och renoveringar utförda i bland annat kök och badrum. Huset ligger centralt beläget i Knislinge där du har närhet till all service du behöver i vardagen. I ett familjevänligt och gemytligt kvarter står detta fina hus redo för nya minnen att skapas! Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Södra Järnvägsgatan 23, Vinslöv - Centrum, Hässleholms kommun

Södra Järnvägsgatan 23

Övrigt
Vinslöv - Centrum, Hässleholms kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

282 m²

487 m² tomt

Med ett centralt läge i gemytliga Vinslöv ges nu möjlighet att förvärva en välskött och lättskött fastighet! De senaste åren har stora investeringar gjorts både interiört och exteriört. Nyare plåttak samt plåtdetaljer runtom, stensättning i trädgård, fjärrvärme, nya 3-glas fönster samt renovering av lägenheter. Huset består av fyra bostadslägenheter och är fördelade enligt följande: Två st 3 rumslägenheter med 93 kvadratmeter vardera. Tvårumslägenhet med en boarea på ca 50 m2. Tvårumslägenhet med en boarea på ca 46 m2. Ekonomi i dagsläget: Hyresintäkter: 332 700 kr /år Driftskostnader: 117 767 kr/år (exklusive fastighetsskatt). Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information!

Poppelvägen 8, Sandbäck, Sölvesborgs kommun

Poppelvägen 8

Övrigt
Sandbäck, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

2 995 000 kr

246 m²

2 401 m² tomt

Välkommen till en hyresfastighet som erbjuder fyra st marklägenheter med tillhörande uteplatser på ca 35 m2 till vardera lägenhet! Fastigheten har genomgått större renoveringar mellan 2021-2022 där man bland annat bytt fasad, dörrar, fönster, renoverat uteplatser och asfalterat omgivningen kring huset, parkering och uppfart. Luft/vatten värmesystem från 2015 finns i huset. Lägenheterna består av tre st trerumslägenheter samt en 1,5 rumslägenhet. Alla lägenheterna har en egen uteplats med gräsplätt. Interiört är dessa lägenheter i renoveringsbehov, medan exteriört har renoveringar skett löpande. Alla lägenheterna är uthyrda med en total hyresintäkt på 296 400 kr per år, med en driftskostnad på 92 101 kr. Området är lugnt, naturskönt och omtyckt året om. Härifrån har du närhet till stränder, naturområden samt 1,5 mils avstånd till både Karlshamn och Olofström. Fastigheten kan säljas i bolagsform. I bolaget finns ytterligare en fastighet (Metallvägen 3), se separat annons. Dessa kan kan säljas separat eller tillsammans paketerade i bolaget. Varmt välkommen att boka visning via ansvarig mäklare!

Metallvägen 3, Mjällby, Sölvesborgs kommun

Metallvägen 3

Villa
Mjällby, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

2 795 000 kr

228 m²

9 rum

930 m² tomt

I centrala Mjällby ges nu möjligheten att förvärva denna hyresfastighet med två större lägenheter! Den består av en 5-rums lägenhet om 114 kvm och en 4-rums lägenhet om 114 kvm. Fastigheten har renoverats löpande genom åren i form av nytt värmesystem, nya fönster, nytt FTX-system, nytt badrum samt nytt kök. Båda lägenheterna är uthyrda med en total hyresinkomst på 262 152 kr per år, med en driftskostnad på 78 477kr. Här bor du med närhet till allt vad Mjällby har att erbjuda i form av livsmedelsaffär, blomsterhandel, bygghandel och mycket mer! Ca 10 minuter bort når du även Sölvesborg och alla dess trevligheter! Fastigheten kan säljas i bolagsform. I bolaget finns ytterligare en fastighet (Poppelvägen 8), se separat annons. Dessa kan kan säljas separat eller tillsammans paketerade i bolaget. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Balsby Backe, null, Kristianstads kommun

Balsby Backe

Tomt
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB

fr. 1 495 000 kr

947 m² tomt

Vill du också bo ett stenkast från den omtyckta Råbelövssjön i Balsby? Nu har du chansen! Nu finns 13 tomter kvar på bästa läge i attraktiva Balsby! Här ges friheten att bygga friliggande hus, radhus och kedjehus samt möjlighet att fritt välja husleverantör och byggfirma. Vatten, avlopp och fiber ingår i priset! Närområdet har en perfekt mix av natur, närhet till sjö och cykelavstånd till tätörtens bekvämligheter! Blott en kort promenad bort finner vi en badplats med badbryggor, vattenrutschkana och grillplats. I Balsby finns även en kooperativ förskola vid namn "Smultronstället" och sedan finns alternativ för skola i klass 0-9 i både Kristianstad och Österslöv. Ett stenkast från tomterna finns en asfalterad gång- och cykelväg som leder dig söderut mot Kristianstad (4 km), norrut mot Österslöv (4 km), Ekestad och vidare norrut mot Arkelstorp. Härifrån går även kollektivtrafik via regionbuss 550 mot Kristianstad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse samt bud till ansvariga mäklare! [email protected] & [email protected]

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 27