Mäklare Burim Rama

Burim Rama

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxhagsvägen 30A, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 30A

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
595 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 354 kr/mån
14 875 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en charmig etta på Oxhagsvägen 30A! Bostaden med en praktisk planlösning erbjuder ett hemtrevligt vardagsrum, ett charmigt 50-tals kök och ett badrum i samma färgskala. Här är det bara att flytta in! På Sommarlust bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till city och goda kollektivförbindelser! Här kan du ta en frisk promenad till centrum, samtidigt som det finns ett perfekt cykelstråk att nyttja! Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Vallbjörkavägen 7, Nosaby, Kristianstads kommun

Vallbjörkavägen 7

Villa
Nosaby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 290 000 kr
185 + 49 m²
7 rum
4 355 m² tomt

Med en fantastisk tomt och ett svårslaget läge erbjuds nu en unik möjlighet att bli nästa ägare till Vallbjörkavägen 7! För den händige finns här en bra möjlighet att kunna renovera och skapa en riktig drömbostad i en idyllisk miljö. Utöver boningshuset finns här två stora ladugårdslängor som ger ytterligare möjlighet till förvaring, verkstad och till och med festlokal. Om du söker en lantlig fastighet med rapsfält som granne och samtidigt som du har nära avstånd till centrala Kristianstad så blir det inte mycket bättre än såhär. Här finns eget vatten och avlopp som är fungerande. Möjlighet till fiberuppkoppling finns i området. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Grönbetesvägen 5, Sommarlust, Kristianstads kommun
Grönbetesvägen 5, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 2
Grönbetesvägen 5, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 3

Grönbetesvägen 5

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 460 kr/mån
19 917 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna smakfulla tvårumslägenheten på Grönbetesvägen 5! Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och ligger i anslutning till den trevliga balkongen som bjuder på förmiddagssol - perfekt för morgonkaffet! Lägenhetens sovrum har plats för dubbelsäng och gott om plats till förvaring. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett totalrenoverat och smakfullt badrum från 2022. Sommarlust är ett omtyckt område där man har närhet till bland annat förskola, grundskola, mataffär och restauranger. Det finns goda bussförbindelser som snabbt tar dig till centrum på bara 5 minuter. Boka en visning redan idag via ansvarig mäklare! Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun
 • Borttagen före visning
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 2
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 3

Siktvägen 6

Villa
Möllebacken, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 350 000 kr
73 + 70 m²
4 rum
1 264 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Åsumsvägen 491, Norra Åsum, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åsumsvägen 491

Tomt
Norra Åsum, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
450 000 kr
1 196 m² tomt

Varmt välkomna till Åsumsvägen 491! Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en generös tomt om 1 196 kvadratmeter, belägen i ett lugnt och naturskönt område med åkrar som närmaste granne. Här har du chansen att bygga ditt drömboende från grunden, på en plats där du kan njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i vardagen. På tomten har det tidigare stått en villa, vilket innebär att vatten och avlopp redan är inkopplat. Avlopp är dock i behov av reparation. Härifrån är du en kort bilresa bort från Norra Åsum, Gärds Köpinge och Kristianstad centrum, där du hittar ett brett utbud av tjänster, butiker och restauranger. För ytterligare information, tveka inte att ta kontakt. Missa inte denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem på Åsumsvägen 491!

Sigfrids väg 4, null, Östra Göinge kommun

Sigfrids väg 4

Villa
Östra Göinge kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 290 000 kr
125 + 75 m²
5 rum
1 087 m² tomt

På Sigfrids väg 4 finner du detta välunderhållna hus som är redo att bli din familjs nya hem! Med tre rymliga sovrum på övre plan och flera praktiska och trevliga ytor finns det gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Den vackra kakelugnen på bottenvåningen skapar en mysig atmosfär och bidrar till husets karaktär. Den stora tomten runt huset erbjuder möjligheter för umgänge, lek och avkoppling. Fastigheten ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära skolor, butiker och kommunikationer. Här har du nära till allt du behöver samtidigt som du kan njuta av det natursköna området. Med sin charm och funktionella layout är detta huset ett utmärkt val för den familj som söker en bekväm och trivsam tillvaro i Knislinge. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Södra Lyngbyvägen 86, Lyngby, Kristianstads kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00
Södra Lyngbyvägen 86, Lyngby, Kristianstads kommun, bild 2
Södra Lyngbyvägen 86, Lyngby, Kristianstads kommun, bild 3

Södra Lyngbyvägen 86

Villa
Lyngby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 750 000 kr
164 + 119 m²
7 rum
4 480 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en otroligt charmig och rymlig bostad i Lyngby! Här bor du lantligt med åkrar och lugnet som granne! Bostaden på 164 + 119 kvm erbjuder flera rum, mängder med förvaringsutrymmen och generösa sällskapsytor! Huset och dess längor ramar in och skapar en avskärmad oas i trädgården. I köpet ingår fastigheterna Lyngby 22:18 & 22:17 som tillsammans ger 4 480 kvm tomt. I Lyngby bor du fritt och lantligt med närhet till Everöd samt ca 10 minuters bilfärd till de härliga stränderna i Yngsjö. Inom en kort bilfärd når du Kristianstad Österlen Airport! Varmt välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
Rödaledsvägen 51, Kulltorp, Kristianstads kommun
 • Idag kl 17:00
Rödaledsvägen 51, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 2
Rödaledsvägen 51, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 3

Rödaledsvägen 51

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
3 695 000 kr
117 + 117 m²
5 rum
754 m² tomt

Välkommen till Rödaledsvägen 51 - Ett hus att förälska sig i! När du kliver in i detta hem möts du av en genomgående öppen och luftig planlösning, där varje hörn är smakfullt renoverat med noggrant utvalda färger och material. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan kök, matrum och vardagsrum, vilket gör det till ett hus skapat för socialt umgänge med familj och vänner. Från köket leder dörrarna ut till ett inglasat uterum och vidare till ett nyrenoverat trädäck med kvällssol på hela baksidan av trädgården. En perfekt plats för avslappnade sommarkvällar. Huset har mellan 2018 - 2024 genomgått omfattande renoveringar både interiört och exteriört som gör att huset strålar av kvalitet och stil. Det är tydligt att varje detalj i detta hem har valts med omsorg och precision. Och med de flesta stora renoveringar redan klara, är allt som återstår att flytta in möblerna och börja njuta av ditt nya hem. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till allt du kan behöva i vardagen. I området finns skola, goda bussförbindelser, härliga promenadstråk och cykelavstånd till centrum. Huset säljes förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

 • Premium
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun, bild 2
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun, bild 3

Hagtornsvägen 15

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 014 kr/mån
12 177 kr/m²

På Hagtornsvägen 15 erbjuds nu en rymlig trea med balkong! Bostaden erbjuder ett stilrent kök, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och två sovrum. Som pricken över iet, en mysig balkong som vetter ut mot den gröna innergården. Från Vilan har du närhet till stadskärnan, daglig service och allt du kan tänkas behöva i vardagen! Ett stenkast bort finns mataffärer, restauranger, vårdcentral, skola och mycket mer. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
 • Balkong
Lövens väg 28, Österslöv, Kristianstads kommun

Lövens väg 28

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 290 000 kr
100 + 20 m²
5 rum
974 m² tomt

Med närhet till Råbelövssjön och allt Österslöv har erbjuda finns nu möjlighet att bli nästa ägare till en villa med många fina kvaliteter. Här ges en bostad som genomgått stora och varsamt utförda renoveringar genom åren, framförallt på utsidan av huset. Bland annat har nuvarande ägare utfört följande renoveringar: Takbyte, ny fasad, nytt luft/vatten-värmesystem och en helt ny framsida med ett härligt växthus. För familjen som söker en lagom stor bostad med ett bra läge i Österslöv är det här en fantastisk möjlighet. Ett stenkast bort ligger Råbelövssjön och i området finns gott om motionsslingor. Förskola och skola för årskurserna 0-3 finns i Österslöv. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

Näsbychaussén 61, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 61

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 795 kr/mån
9 835 kr/m²

Välkommen till Näsbychaussén 61! I den omtyckta föreningen Brf Fröknegården finns nu en välplanerad tvårumslägenhet till salu! Här erbjuds fräscha ytskikt och en väldigt bra planlösning som ger en bostad att trivas i. Njut av en rymlig balkong, stora och välplanerade rum och en separat klädkammare som ger extra förvaringsutrymme. En optimal tvåa för dig som söker en större tvårumslägenhet. Inom promenadavstånd nås skolor, mataffärer, daglig service och det mesta du kan du behöva i vardagen. I närområdet nås även Högskolan i Kristianstad samt det nybyggda Badriket. Bussförbindelserna med täta avgångar nås även precis i närheten. Här bor du i en välskött förening som erbjuder sina medlemmar flera förmåner som exempelvis gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

 • Balkong
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Kronogatan 29

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med ett optimalt läge i Tollarp! Alldeles i närheten nås Tollarp skola och inom promenadavstånd finner vi allt som centrala Tollarp har att erbjuda. Huset har löpande genomgått renoveringar och ännu finns det utrymme att ta vid och slutföra delar av renoveringar som återstår på entréplan. Med köpet följer ett helt nytt kök från Kvik som ännu inte installerats samt ytterligare byggmaterial som exempelvis lister, golv och gipsskivor. Huset säljes förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

 • Premium
Solbrinken 39, Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Budgivning pågår

Solbrinken 39

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
154 m²
7 rum
459 m² tomt

Välkommen till en välskött och rymlig villa på ett familjevänligt läge! Här erbjuds bland annat hela 5 sovrum, två allrum och ett härligt inglasat uterum. I huset är det genomgående fräscha och välvårdade ytskikt där stora delar renoverats löpande genom åren. Både interiört och exteriört passar huset väl för en familj som söker stora och praktiska ytor. Njut av en insynsskyddad hörnträdgård där familjen fritt kan umgås och skapa minnen. Inom promenadavstånd nås förskola, grundskola, naturområden samt goda bussförbindelser. Fastigheten ingår i en samfällighet som ansvarar för garage, värme, vatten och VA, fiberanläggning, interna gator, lekplatser och samfällda gräsytor m.m. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

Jakobs väg 14, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 14

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
560 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 201 kr/mån
6 914 kr/m²

Varmt välkommen till Jakobs väg 14 - en ljus bostad på tredje våningen med balkong! Här kan du njuta av generösa utrymmen både i vardagsrum och sovrum. I denna bostad bor du i en välplanerad och välvårdad lägenhet som även erbjuder en rymlig balkong med utsikt mot den nyrenoverade innergården. Badrummet är förberett med el och avlopp om du vill installera tvättmaskin för din bekvämlighet. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare och garderober. Från Charlottesborg har du närhet till stadskärnan, Härlövs handelsområde, matbutiker samt bra kollektivförbindelser. En kort promenad bort finns även förskola och skola hela vägen upp till 9:e klass. Varmt välkommen att boka visning via mäklaren!

 • Balkong
 • Uteplats
Havrevägen 5, Hedentorp / Helgedal, Kristianstads kommun

Havrevägen 5

Villa
Hedentorp / Helgedal, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 650 000 kr
116 m²
4 rum
493 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna fantastiska 60-talsvilla i omtyckta Helgedal! Denna 1-plansvillan totalrenoverades 2021/2022 med bland annat nya parkettgolv, fönster, kök från Epoq, helkaklat badrum och samtliga ytskikt. Här kan du bara flytta in möblerna och direkt börja trivas. Huset har en insynsskyddad trädgård där ett rymligt inglasat uterum finns i direkt anslutning till en stenlagd uteplats. I härliga Helgedal har du nära till både förskola och grundskola. Goda bussförbindelser till området finns och man har även nära till E22. I närheten finns även stora livsmedelskedjor, restauranger och butiker med mera. Huset säljes förbesiktigat och besiktningsprotokollet finns att ta del av via mäklaren. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Jakobs väg 1, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 1

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
385 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 688 kr/mån
11 493 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma och ljusa etta på femte våningen. Här erbjuds nu en smakfullt renoverad lägenhet med välplanerade och genomtänkta ytor som på ett smart sätt fördelar kök, sovdel samt vardagsrum, förvaring och ett rymligt badrum. Njut av bland annat ett helkaklat badrum med badkar samt stilrena materialval i både ytskikt och kök. Härifrån når du bekvämt det du behöver i det dagliga livet. Gym, mataffärer, vårdcentral samt mycket goda bussförbindelser finns inom promenadavstånd. För studenter är här nära till både nuvarande högskolan samt ännu närmre till den nya högskolan som planeras stå färdig om ett par år. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

 • Uteplats
 • Hiss
Gästgivargatan 10, Tollarp, Kristianstads kommun

Gästgivargatan 10

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 490 000 kr
200 m²
6 rum
1 125 m² tomt

Varmt välkommen till Gästgivargatan 10 i Tollarp - en utmärkt investeringsmöjlighet! Denna fastighet erbjuder tre lägenheter fördelat på två plan med en total boyta på 200 kvadratmeter. Vi har två lägenheter på första våningen, vardera med en yta på 60 kvadratmeter, samt en större enhet på övre plan med en yta om 80 kvadratmeter. Samtliga lägenheter innehar kök, vardagsrum, ett sovrum och badrum. Lägenheterna på entréplan har även en separat tvättstuga vardera precis utanför entrédörren. För samtliga lägenheter ingår värme, vatten och el i hyran. I källaren finns det gott om förvaringsmöjligheter samt i garaget med förråd på tomten. Hyresintäkterna uppgick till 282 000 kronor från föregående år och driftskostnaderna landade på 54 320 kronor. Denna fastighet är en lönsam investeringsmöjlighet med både attraktiva hyresintäkter och flexibilitet för olika användningsmöjligheter. Här ges dig möjligheten att forma fastigheten efter dina egna preferenser och ekonomiska mål. Oavsett om du söker en egen bostad med möjlighet att hyra ut delar av fastigheten för extra intäkter eller om du är en investerare som siktar på att optimera avkastningen genom att hyra ut samtliga lägenheter, så är detta en plats där mångsidigheten flödar. I Tollarp bor du i en trevlig by med många grönområden och för entusiasten av fiske är Vramsån en lockande destination. De goda bussförbindelserna till Kristianstad, Malmö och Lund gör området välanslutet. Med bil tar det endast cirka 15 minuter att nå centrala Kristianstad. Tollarp har flera förskolor och skolor (F-9), en matbutik, apotek och flertalet andra bekvämligheter. Dessutom finns det flera föreningar med olika aktiviteter, vilket gör att det finns något för alla här. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

 • Plus
Stora Vägen 75, Everöd, Kristianstads kommun

Stora Vägen 75

Villa
Everöd, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
126 + 64 m²
5 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till Stora Vägen 75 - en charmig 1,5-plansvilla med källare, belägen på en generös tomt om 1076 kvm! Här finner du den perfekta kombinationen av modern komfort och en inbjudande lantlig känsla. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsälskare. På entréplan erbjuder denna bostaden tre rymliga rum, kök och badrum. En stor fördel med denna villa är att ovanvåningen fungerar som en egen lägenhet med två rum, ett eget badrum och ett eget kök. Perfekt för gäster, generationsboende eller som en separat uthyrningsmöjlighet. Från köket på ovanvåningen har man även utgång till en en balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Missa inte chansen att bo i denna unika villa, där du kan skapa ditt egna lantliga paradis med den extra bonusen av en egen lägenhet på ovanvåningen. Här väntar en fantastisk möjlighet för dig att skapa ditt drömboende i en idyllisk omgivning. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

Poppelvägen 8, Sandbäck, Sölvesborgs kommun

Poppelvägen 8

Övrigt
Sandbäck, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
246 m²
2 401 m² tomt

Välkommen till en hyresfastighet som erbjuder fyra st marklägenheter med tillhörande uteplatser på ca 35 m2 till vardera lägenhet! Fastigheten har genomgått större renoveringar mellan 2021-2022 där man bland annat bytt fasad, dörrar, fönster, renoverat uteplatser och asfalterat omgivningen kring huset, parkering och uppfart. Luft/vatten värmesystem från 2015 finns i huset. 2023 genomgick 2 av lägenheterna omfattande renoveringar. Lägenheterna består av tre st trerumslägenheter samt en 1,5 rumslägenhet. Alla lägenheterna har en egen uteplats med gräsplätt. Interiört är två av lägenheterna i renoveringsbehov av ytskikt. Alla lägenheterna är uthyrda med en total hyresintäkt på 296 400 kr per år, med en driftskostnad på 92 101 kr. Området är lugnt, naturskönt och omtyckt året om. Härifrån har du närhet till stränder, naturområden samt 1,5 mils avstånd till både Karlshamn och Olofström. Fastigheten kan säljas i bolagsform. I bolaget finns ytterligare en fastighet (Metallvägen 3), se separat annons. Dessa kan kan säljas separat eller tillsammans paketerade i bolaget. Varmt välkommen att boka visning via ansvarig mäklare!

Metallvägen 3, Mjällby, Sölvesborgs kommun

Metallvägen 3

Villa
Mjällby, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 795 000 kr
228 + 100 m²
9 rum
930 m² tomt

I centrala Mjällby ges nu möjligheten att förvärva denna hyresfastighet med två större lägenheter! Den består av en 5-rums lägenhet om 114 kvm och en 4-rums lägenhet om 114 kvm. Fastigheten har renoverats löpande genom åren i form av nytt värmesystem, nya fönster, nytt FTX-system, nytt badrum samt nytt kök. Båda lägenheterna är uthyrda med en total hyresinkomst på 262 152 kr per år, med en driftskostnad på 78 477kr. Här bor du med närhet till allt vad Mjällby har att erbjuda i form av livsmedelsaffär, blomsterhandel, bygghandel och mycket mer! Ca 10 minuter bort når du även Sölvesborg och alla dess trevligheter! Fastigheten kan säljas i bolagsform. I bolaget finns ytterligare en fastighet (Poppelvägen 8), se separat annons. Dessa kan kan säljas separat eller tillsammans paketerade i bolaget. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Flädervägen 7, Odal/Vilan, Kristianstads kommun

Flädervägen 7

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
940 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
2 838 kr/mån
14 030 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna rymliga tvårumslägenhet som erbjuder generöst med ytor. Lägenheten innehar ljusa ytskikt, välvårdat kök i anslutning till vardagsrum, rymligt sovrum, klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt ett badrum med bubbelbadkar. Några ytterligare plus i kanten är att lägenheten är belägen på första våningen samt att den har en härlig balkong i söderläge! Här bor du i en omtyckt förening med låg avgift, där vatten, värme, kabel-tv och parkering ingår. Från Vilan har du närhet till centrum, daglig service och allt du kan behöva i vardagen. Ett stenkast bort finns mataffärer, restauranger, vårdcentral, skola och mycket mer. Varmt välkommen att boka en visning för att uppleva denna charmiga bostad på plats!

 • Balkong
Torvkupevägen 6, Tollarp, Kristianstads kommun

Torvkupevägen 6

Tomt
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
495 000 kr
1 029 m² tomt

Välkomna till Torvkupevägen 6! Nu saluförs en villatomt om 1 029 kvadratmeter. I ett familjevänligt och redan etablerat villaområde finns nu möjligheten att bygga sitt drömboende från grunden. Inom promenadavstånd nås allt du behöver i vardagen som exempelvis vårdcentral, mataffär, skolor och naturområden. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är betalda. Läs mer hos mäklaren för planbestämmelser. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bygatan 2, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Bygatan 2

Övrigt
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 590 000 kr
130 m²
1 786 m² tomt

Välkommen till en rymlig fastighet i centrala Sibbhult! Här erbjuds nu en hyresfastighet med stora möjligheter. I dagsläget inryms här på första våningen en öppen butikslokal med tillhörande toaletter, förvaringsutrymmen och kontorslokaler. Denna lokal har en öppen yta om 370 m2 + ca 60 m2. På övre plan finns en stor bostadslägenhet om ca 200 m2. Lägenheten på övre plan är i dagsläget uthyrd och ger en hyresintäkt på 10 500 kr/månad. Hela övre plan genomgick en omfattande renovering ca 2012 då samtliga ytskikt, kök och badrum renoverades. Under huset finns en uppskattad källare med bra takhöjd och stora möjlighet till lager, förvaring eller verksamhet. Butikslokalen är inte uthyrd, nyttjas av fastighetsägaren i dagsläget och ingen vidare verksamhet är planerad att fortsätta vid försäljning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Kanalgatan 19, Centrum, Kristianstads kommun

Kanalgatan 19

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/12
3 401 kr/mån
33 241 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet på sjätte våningen i No.12! Genomtänkt planlösning, helkaklat badrum, fullutrustat kök och med en ljuvlig balkong med en fantastisk utsikt över centrumkärnan. Nuvarande ägare har gjort många påkostade tillval i bostaden som exempelvis stenbänkskiva samt extra fint kakel och klinker i badrummet. Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt! Här har du med närhet till allt som stadskärnan har att erbjuda, samt goda förbindelser ett stenkast bort. Det kan inte bli mer centralt! Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 24