Rama Fastighetsförmedling AB

Rama Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näsbychaussén 61, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 61

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 795 kr/mån
9 835 kr/m²

Välkommen till Näsbychaussén 61! I den omtyckta föreningen Brf Fröknegården finns nu en välplanerad tvårumslägenhet till salu! Här erbjuds fräscha ytskikt och en väldigt bra planlösning som ger en bostad att trivas i. Njut av en rymlig balkong, stora och välplanerade rum och en separat klädkammare som ger extra förvaringsutrymme. En optimal tvåa för dig som söker en större tvårumslägenhet. Inom promenadavstånd nås skolor, mataffärer, daglig service och det mesta du kan du behöva i vardagen. I närområdet nås även Högskolan i Kristianstad samt det nybyggda Badriket. Bussförbindelserna med täta avgångar nås även precis i närheten. Här bor du i en välskött förening som erbjuder sina medlemmar flera förmåner som exempelvis gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

  • Balkong
Jakobs väg 13, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 13

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 669 kr/mån
7 000 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus tvårumslägenhet med balkong på Charlottesborg! Här har vi en rymlig lägenhet med bra planlösning och dessutom en inglasad balkong som vetter ut mot den nyrenoverade innergården. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum, badrum med dusch, sovrum med plats för dubbelsäng och ett kök med plats för matgrupp. Ett bekvämt boende i en välskött och omtyckt förening! Från Charlottesborg har du närhet till stadskärnan, Härlövs handelsområde, matbutiker samt bra kollektivförbindelser. En kort promenad bort finns även förskola och skola hela vägen upp till 9:e klass. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Kronogatan 29, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Kronogatan 29

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med ett optimalt läge i Tollarp! Alldeles i närheten nås Tollarp skola och inom promenadavstånd finner vi allt som centrala Tollarp har att erbjuda. Huset har löpande genomgått renoveringar och ännu finns det utrymme att ta vid och slutföra delar av renoveringar som återstår på entréplan. Med köpet följer ett helt nytt kök från Kvik som ännu inte installerats samt ytterligare byggmaterial som exempelvis lister, golv och gipsskivor. Huset säljes förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

  • Premium
Solbrinken 39, Ljungdala, Hässleholms kommun

Solbrinken 39

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
154 m²
7 rum
459 m² tomt

Välkommen till en välskött och rymlig villa på ett familjevänligt läge! Här erbjuds bland annat hela 5 sovrum, två allrum och ett härligt inglasat uterum. I huset är det genomgående fräscha och välvårdade ytskikt där stora delar renoverats löpande genom åren. Både interiört och exteriört passar huset väl för en familj som söker stora och praktiska ytor. Njut av en insynsskyddad hörnträdgård där familjen fritt kan umgås och skapa minnen. Inom promenadavstånd nås förskola, grundskola, naturområden samt goda bussförbindelser. Fastigheten ingår i en samfällighet som ansvarar för garage, värme, vatten och VA, fiberanläggning, interna gator, lekplatser och samfällda gräsytor m.m. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

Flädervägen 9, Vilan, Kristianstads kommun

Flädervägen 9

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
870 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 454 kr/mån
12 985 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus, stilren och modern tvårumslägenhet på härliga Odal! Här erbjuds en välplanerad planlösning, fräscha ytskikt, modernt kök från Epoq, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, praktisk klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en mysig balkong med kvällssol. Här är det bara att flytta in möblerna och börja trivas! På Flädervägen 9 bor du i en omtyckt förening med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och parkering ingår. I närområdet finns allt du kan behöva i vardagen. Mataffärer, restauranger, förskolor, skolor, vårdcentral, bussförbindelser och mycket mer inom promenadavstånd. Dessutom är det bara en 20-minuters promenad till Kristianstads stadskärna, där du kan njuta av ett rikt utbud av shopping, underhållning och kulturella upplevelser. Anmäl dig till visning via mäklarens sida. Varmt välkommen!

  • Balkong
Oxhagsvägen 26, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 26

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 009 kr/mån
17 456 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en charmig tvårumslägenhet en halv trappa upp på Sommarlust! Här finner vi bland annat en välplanerad planlösning, stora fönsterpartier och framförallt en billig månadsavgift om 3 009 kr! Njut av en välkomnande hall med ett flertal garderober, lättmöblerat och ljust sovrum, praktiskt badrum där det är förberett för tvättmaskin, modernt kök med plats för matgrupp samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong med en egen trappa ner till grönskan. Bättre än såhär blir det inte! På Oxhagsvägen 26 bor du i en välskött och stabil förening med låg månadskostnad där värme, vatten och kabel-TV ingår. Föreningen erbjuder dessutom egen parkeringsplats till samtliga lägenheter för endast 50 kr/mån. I närheten finner vi bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till och från området och det är bara några minuters bilfärd till Kristianstads stadskärna. Till bostaden hör det även till en inre fond på hela 10 645 kr som följer med till nästa ägare. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

  • Balkong
Kapellgatan 14A, Östermalm, Kristianstads kommun

Kapellgatan 14A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/4
3 100 kr/mån
29 917 kr/m²

Beläget på en eftertraktad gata i Östermalm finner du en fantastisk möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet som totalrenoverades år 2020 med enastående attribut. Den charmiga kakelugnen, de imponerande fönsterpartierna och den stilfulla tegelväggen är bara några av de många fördelarna med denna bostad. Köket är ljust och välkomnande, med gott om plats för matlagning och umgänge. Det rymliga vardagsrummet rymmer både matgrupp och soffgrupp, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummet är ljust och luftigt, med generöst med inbyggda garderober och en utgång till en balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättmaskin. Denna lägenhet erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil på en av Östermalms mest populära adresser. Här bor du i bostadsföreningen Egen Härd UPA med låg månadsavgift och en fantastisk innergård som bjuder in till gemenskap med bekväma trädgårdsmöbler och en grillplats där skratt och samvaro frodas. På Östermalm finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll - här finns närhet till köpcentrum, butikstråk och ett stenkast bort från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och den lummiga Tivoliparken. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information!

  • Balkong
Jakobs väg 14, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 14

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
560 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 201 kr/mån
6 914 kr/m²

Varmt välkommen till Jakobs väg 14 - en ljus bostad på tredje våningen med balkong! Här kan du njuta av generösa utrymmen både i vardagsrum och sovrum. I denna bostad bor du i en välplanerad och välvårdad lägenhet som även erbjuder en rymlig balkong med utsikt mot den nyrenoverade innergården. Badrummet är förberett med el och avlopp om du vill installera tvättmaskin för din bekvämlighet. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare och garderober. Från Charlottesborg har du närhet till stadskärnan, Härlövs handelsområde, matbutiker samt bra kollektivförbindelser. En kort promenad bort finns även förskola och skola hela vägen upp till 9:e klass. Varmt välkommen att boka visning via mäklaren!

  • Balkong
  • Uteplats
Lillövägen 44 (Lillövägen 44A), null, Kristianstads kommun

Lillövägen 44 (Lillövägen 44A)

Villa
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
87 + 35 m²
5 rum
1 163 m² tomt

Denna fastighet presenterar en unik möjlighet att skapa din alldeles egna oas, bara några steg från stadens puls men ändå omgiven av lugnet och skönheten på landsbygden - Välkommen till Lillövägen 44! Här har vi en perfekt bostad för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem och omvandla den helt efter egna önskemål! På entréplan finns ett ljust kök, matplats i anslutning till allrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finner vi ett rymligt allrum och två sovrum att inreda efter önskemål. *Förhandsbesked finns från kommunen med möjlighet att bygga upp till 190 kvadratmeter. *Fastigheten är större än registrerad areal i fastighetsutdraget, information kring detta finns från Lantmäteriet. *Fastigheten kommer att få ändrad adress till Lillövägen 44A. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns tillgänglig i området samt finns infartsväg till fastigheten (markerad på karta) Med enkel tillgång till stadens bekvämligheter och omgiven av natur är detta ett perfekt läge för den som söker lugn och ro samtidigt som man vill ha närhet till Kristianstads centrum. Här bor du med närhet till allt du behöver i vardagen i form av livsmedelsaffär, vårdcentral, skola samt möjlighet att enkelt ta sig till E22 på några minuter. Alldeles jämte tomten har du även en cykelväg som leder dig hela vägen in till stadskärnan. Denna fastighet på Lillö är mer än bara ett hus – det är en möjlighet att skapa ditt drömboende med den perfekta balansen mellan stadsliv och lantlig frid. Ta chansen att uppleva det bästa av båda världar – anmäl ditt intresse redan idag och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet på Lillö!

HÄRLÖV 50:164 (Lillövägen 44B), null, Kristianstads kommun

HÄRLÖV 50:164 (Lillövägen 44B)

Tomt
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
1 337 m² tomt

Välkommen till din nya oas mitt i Kristianstad, där stadens pulserande energi möter den rogivande atmosfären på landet. Med en panoramautsikt över frodiga åkrar och grönskande landskap får du det bästa av två världar. Här kan du vakna upp till fågelsång och doften av friskt gräs, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Bara ett stenkast bort ligger Härlövs handelsområde, där du hittar ett brett utbud av shoppingmöjligheter, restauranger och bekvämligheter för din vardag. Alldeles jämte tomten har du även en cykelväg som leder dig hela vägen in till stadskärnan. Du tar dig även enkelt ut till E22 vidare för andra äventyr. Tomten har en storlek på 1337 kvadratmeter och ligger utanför detaljplanelagt område. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns tillgänglig i området samt finns infartsväg till fastigheten (markerad på karta) *Förhandsbesked finns från kommunen med möjlighet att bygga upp till 190 kvadratmeter. *Fastigheten kommer att få ändrad adress till Lillövägen 44B. För mer information kring fastigheten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Björk för mer information!

Jakobs väg 21, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 21

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
425 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
6 641 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en fräsch och fin tvårummare på första våningen! Här finner vi en rymlig lägenhet på 64 kvadratmeter med bland annat en välplanerad planlösning och fina ytskikt. Njut av en hall med mycket förvaringsmöjligheter, ljust sovrum med plats för dubbelsäng, praktisk klädkammare, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, fräscht badrum med tvättmaskin samt kök med nya vitvaror och plats för matbord. Dessutom nås en härlig inglasad balkong från köket. Här är det bara till att flytta in möblerna och börja trivas! På Jakobs väg 21 har du närhet till stadskärnan samtidigt som du har Härlövs handelsområde precis intill. Här finner vi bland annat förskola och skola samt ett brett utbud av matbutiker och shoppingmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

  • Balkong
  • Uteplats
Thimsfuret 15, Vanneberga, Kristianstads kommun

Thimsfuret 15

Tomt
Vanneberga, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
650 000 kr
964 m² tomt

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på hörnläge i trevliga Vanneberga! Här bor du i en naturskön omgivning, lugnt atmosfär och med närhet till Skånes enda skärgård - idylliska Landön. Tomten har en storlek på 964 kvadratmeter och ligger inom detaljplanelagt område. Planbestämmelserna möjliggör konstruktion av en byggnad med en eller två våningar, en byggnadsarea på upp till 200 kvadratmeter och en våningsyta på hela 250 kvadratmeter. Här finns ett bygglov om nybyggnation av enbostadshus i ett plan med byggnadsarea på 147 kvadratmeter och komplementbyggnad med byggnadsarea på 38 kvadratmeter. Komplementbyggnaden innehåller garage och förråd. Kontakta mäklare för att ta del av bygglov. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns även tillgänglig i området. Om du önskar ytterligare detaljer kring chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på en hörntomt i Vanneberga, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information.

Thimsfuret 9, Vanneberga, Kristianstads kommun

Thimsfuret 9

Tomt
Vanneberga, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
650 000 kr
990 m² tomt

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på hörnläge i trevliga Vanneberga! Här bor du i en naturskön omgivning, lugnt atmosfär och med närhet till Skånes enda skärgård - idylliska Landön. Tomten har en storlek på 990 kvadratmeter och ligger inom detaljplanelagt område. Planbestämmelserna möjliggör konstruktion av en byggnad med en eller två våningar, en byggnadsarea på upp till 200 kvadratmeter och en våningsyta på hela 250 kvadratmeter. Här finns ett bygglov om nybyggnation av enbostadshus i ett plan med byggnadsarea på 147 kvadratmeter och komplementbyggnad med byggnadsarea på 38 kvadratmeter. Komplementbyggnaden innehåller garage och förråd. Kontakta mäklare för att ta del av bygglov. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns även tillgänglig i området. Om du önskar ytterligare detaljer kring chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på en hörntomt i Vanneberga, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information.

Monopolvägen 21, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Monopolvägen 21

Villa
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 050 000 kr
76 + 44 m²
2 rum
2 212 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att bli nästa ägare till detta renoveringsobjekt med en rymlig tomt om 2 212 m2. En bra chans för dig som önskar göra en omfattande renovering eller bygga nytt och skapa ett riktigt drömboende med utsikt över vackra åkrar. Från Monopolvägen nås gångstigar till Fjälkinge Backe, promenadavstånd till mataffär, skola och allt som Fjälkinge har att erbjuda. Huset och tomten ligger på en familjevänlig och otrafikerad gata. Vatten, avlopp och el finns indraget till huset. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och intresseanmälan!

Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun
  • Lör 27 apr kl 13:30
Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Sjögatan 7A

Lägenhet
Åhus, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
3 750 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
6 897 kr/mån
34 091 kr/m²

Varmt välkommen hem till Sjögatan 7A i centrala Åhus, där varje dag bjuder på en enastående vy över Åhus hamn. Bakom denna charmant blåa dörr, mitt inne i byn, väntar en fantastisk bostad på 110 kvadratmeter alldeles intill gamla skeppsbron. Här har vi ett stilrent kök från 2022 med modern utrustning i anslutning till det rymliga vardagsrummet - på denna plats kan såsen vispas samtidigt som kocken aldrig behöver känna sig ensam. De sociala ytorna förlängs genom ett härligt uterum följt av ett fantastiskt trädäck med en utemiljö som det aldrig kan bli för mycket av! Vidare har vi två läckra badrum med dusch - ett på vardera plan, en separat tvättstuga med förvaring, klädkammare samt tre rymliga sovrum varav ett masterbedroom. På Sjögatan 7A bor du i en omtyckt förening med stabil ekonomi där värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Med närhet till de vackra vita sandstränderna, den lummiga tallskogen och alldeles precis utanför den mysiga bykärnan, finns allt att önskas! I Åhus finns det förskola, skola F-9, livsmedelsbutik, vårdcentral och mycket mycket mer. Under sommarhalvåret får du även ta del av olika arrangemang på stranden och trevliga restauranger som öppnar både vid strand och hamn. Inom gångavstånd har vi även regionbuss 552 som tar dig både mot Kristianstad och vidare mot Furuboda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Björk för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Vramsvägen 3, Tollarp, Kristianstads kommun

Östra Vramsvägen 3

Övrigt
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
2 010 m² tomt

Nu ges en unik chans att förvärva en fastighet med tillhörande restaurang och villa i Tollarp! Här har ThaiKong bedrivit sin verksamhet i flera år och nu ges chansen för nästa ägare att sätta sin prägel på det hela med ny verksamhet och god avkastning! Med en yta på 220 kvadratmeter erbjuder restaurangen generösa utrymmen för både inomhus- och utomhusservering, samt ett välutrustat tilltredningskök. Ett antal inventarier ingår också, vilket specificeras i en separat lista. Till restaurangen hör även en villa på 75 kvadratmeter som för närvarande är uthyrd. För den nya ägaren finns här oändliga möjligheter att utnyttja utrymmet och låta kreativiteten flöda. I Tollarp bor du i en trevlig by med många grönområden och för entusiasten av fiske är Vramsån en lockande destination. De goda bussförbindelserna till Kristianstad, Malmö och Lund gör området välanslutet. Med bil tar det endast cirka 15 minuter att nå centrala Kristianstad. Tollarp har flera förskolor och skolor (F-9), en matbutik, apotek och flertalet andra bekvämligheter. Dessutom finns det flera föreningar med olika aktiviteter, vilket gör att det finns något för alla här.

Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun
Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 2
Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 3

Oxhagsvägen 34

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
19 328 kr/m²

Låt mig få presentera denna ljusa och trevliga trerumslägenhet på Sommarlust! Bostaden på 67 kvadratmeter erbjuder ett ljust och stilrent kök från IKEA (2019), helkaklat badrum - tvättmaskin och torktumlare, två lättmöblerade sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen som vetter mot söder! Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi. På Sommarlust har man nära till bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till området och det är bara en kort promenad till Kristianstads stadskärna. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Nathalie Björk - för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Poppelvägen 31, Vilan, Kristianstads kommun

Poppelvägen 31

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 250 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
14 205 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en helrenoverad trea på Poppelvägen 31! Denna rymliga lägenhet erbjuder nyrenoverade och smakfulla ytskikt, välplanerad planlösning och en inglasad balkong i söderläge. Njut av förmånen att inneha två generösa sovrum, nyrenoverade kök och badrum samt mycket mer. Här bor du i en omtyckt förening med låg avgift, där vatten, värme, kabel-tv och parkering ingår. I närområdet finns allt du kan behöva i vardagen. Mataffärer, restauranger, förskolor, skolor, vårdcentral, bussförbindelser och mycket mer inom promenadavstånd. Dessutom är det bara en 20-minuters promenad till Kristianstads stadskärna, där du kan njuta av ett rikt utbud av shopping, underhållning och kulturella upplevelser. Välkommen att boka en visning för att uppleva denna smakfulla lägenhet på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
Havrevägen 5, Hedentorp / Helgedal, Kristianstads kommun

Havrevägen 5

Villa
Hedentorp / Helgedal, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 650 000 kr
116 m²
4 rum
493 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna fantastiska 60-talsvilla i omtyckta Helgedal! Denna 1-plansvillan totalrenoverades 2021/2022 med bland annat nya parkettgolv, fönster, kök från Epoq, helkaklat badrum och samtliga ytskikt. Här kan du bara flytta in möblerna och direkt börja trivas. Huset har en insynsskyddad trädgård där ett rymligt inglasat uterum finns i direkt anslutning till en stenlagd uteplats. I härliga Helgedal har du nära till både förskola och grundskola. Goda bussförbindelser till området finns och man har även nära till E22. I närheten finns även stora livsmedelskedjor, restauranger och butiker med mera. Huset säljes förbesiktigat och besiktningsprotokollet finns att ta del av via mäklaren. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Jakobs väg 1, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 1

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
385 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 688 kr/mån
11 493 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma och ljusa etta på femte våningen. Här erbjuds nu en smakfullt renoverad lägenhet med välplanerade och genomtänkta ytor som på ett smart sätt fördelar kök, sovdel samt vardagsrum, förvaring och ett rymligt badrum. Njut av bland annat ett helkaklat badrum med badkar samt stilrena materialval i både ytskikt och kök. Härifrån når du bekvämt det du behöver i det dagliga livet. Gym, mataffärer, vårdcentral samt mycket goda bussförbindelser finns inom promenadavstånd. För studenter är här nära till både nuvarande högskolan samt ännu närmre till den nya högskolan som planeras stå färdig om ett par år. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

  • Uteplats
  • Hiss
Bruksgatan 29, Bromölla, Bromölla kommun

Bruksgatan 29

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
3 370 000 kr
121,5 m²
4 rum
1 249 m² tomt

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en fantastisk enplansvilla i Bromölla med möjlighet att flytta in i nyproduktionen till jul - perfekt tajming! Bostaden på 121.5 kvadratmeter erbjuder ypperlig planlösning och flertalet fina detaljer. Bli den första att få bo i detta otroliga hem på hörnläge! Stora fantastiska fönsterpartier ut mot trädäcket med kvällssol, generöst tilltagen takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är bara några av fördelarna med denna bostaden. Vi har även två helkaklade badrum med dusch, tre rymliga sovrum samt en separat tvättstuga. Det bästa av allt? Allt detta är på ett och samma plan, vilket ger en bekväm och tillgänglig livsstil. Drömhemmet du alltid önskat dig kommer att bli verklighet i denna enplansvilla med möjlighet att bli färdigställd vintern 2024! *Bygglov finns på garage med förråd på 31.85 kvadratmeter med möjlighet att samma byggnadsentreprenör hjälper till med detta. *Fiber grävt och förberett. I priset ingår tomt, entreprenad, fiber förberett och grävt till huset (inkopplingsavgift kommer), VA-anslutning och trädäck. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Nathalie Björk - för mer information och bilder!

  • Nyproduktion
Gästgivargatan 10, Tollarp, Kristianstads kommun

Gästgivargatan 10

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 490 000 kr
200 m²
6 rum
1 125 m² tomt

Varmt välkommen till Gästgivargatan 10 i Tollarp - en utmärkt investeringsmöjlighet! Denna fastighet erbjuder tre lägenheter fördelat på två plan med en total boyta på 200 kvadratmeter. Vi har två lägenheter på första våningen, vardera med en yta på 60 kvadratmeter, samt en större enhet på övre plan med en yta om 80 kvadratmeter. Samtliga lägenheter innehar kök, vardagsrum, ett sovrum och badrum. Lägenheterna på entréplan har även en separat tvättstuga vardera precis utanför entrédörren. För samtliga lägenheter ingår värme, vatten och el i hyran. I källaren finns det gott om förvaringsmöjligheter samt i garaget med förråd på tomten. Hyresintäkterna uppgick till 282 000 kronor från föregående år och driftskostnaderna landade på 54 320 kronor. Denna fastighet är en lönsam investeringsmöjlighet med både attraktiva hyresintäkter och flexibilitet för olika användningsmöjligheter. Här ges dig möjligheten att forma fastigheten efter dina egna preferenser och ekonomiska mål. Oavsett om du söker en egen bostad med möjlighet att hyra ut delar av fastigheten för extra intäkter eller om du är en investerare som siktar på att optimera avkastningen genom att hyra ut samtliga lägenheter, så är detta en plats där mångsidigheten flödar. I Tollarp bor du i en trevlig by med många grönområden och för entusiasten av fiske är Vramsån en lockande destination. De goda bussförbindelserna till Kristianstad, Malmö och Lund gör området välanslutet. Med bil tar det endast cirka 15 minuter att nå centrala Kristianstad. Tollarp har flera förskolor och skolor (F-9), en matbutik, apotek och flertalet andra bekvämligheter. Dessutom finns det flera föreningar med olika aktiviteter, vilket gör att det finns något för alla här. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

  • Plus
Stora Vägen 75, Everöd, Kristianstads kommun

Stora Vägen 75

Villa
Everöd, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
126 + 64 m²
5 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till Stora Vägen 75 - en charmig 1,5-plansvilla med källare, belägen på en generös tomt om 1076 kvm! Här finner du den perfekta kombinationen av modern komfort och en inbjudande lantlig känsla. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsälskare. På entréplan erbjuder denna bostaden tre rymliga rum, kök och badrum. En stor fördel med denna villa är att ovanvåningen fungerar som en egen lägenhet med två rum, ett eget badrum och ett eget kök. Perfekt för gäster, generationsboende eller som en separat uthyrningsmöjlighet. Från köket på ovanvåningen har man även utgång till en en balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Missa inte chansen att bo i denna unika villa, där du kan skapa ditt egna lantliga paradis med den extra bonusen av en egen lägenhet på ovanvåningen. Här väntar en fantastisk möjlighet för dig att skapa ditt drömboende i en idyllisk omgivning. Varmt välkommen att boka in dig på visning via mäklarens sida!

Jakobs väg 27, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 27

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
400 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 671 kr/mån
8 000 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en ljus tvårummare på andra våningen på Charlottesborg! Här har vi en välvårdad lägenhet med funktionell planlösning och dessutom en inglasad balkong som vetter ut mot den nyrenoverade innergården. Bostaden erbjuder nya och fräscha ytskikt, en välkomnande hall, ljust vardagsrum med plats för socialt umgänge, rymligt badrum, sovrum med plats för dubbelsäng, charmigt och stilrent kök samt en härlig inglasad balkong. Ett bekvämt boende i en välskött och omtyckt förening! Härifrån har du närheten till stadens puls i Kristianstad, samtidigt som du har Härlövs handelsområde precis intill. Detta område erbjuder ett brett utbud av matbutiker och shoppingmöjligheter, vilket gör det enkelt och bekvämt att handla det du behöver. Här finns också även goda kollektivförbindelser och en kort promenad bort finner vi förskola samt grundskola åk F-9. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 2
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 3

Norjevägen 18

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
4 495 000 kr
460 m²
14 rum
1 570 m² tomt

Låt mig få presentera en fantastisk möjlighet att förvärva det gamla häktet i Norje - en plats där historia och nutid förenas på ett unikt sätt. Exceptionell boendemiljö med hög avkastning där hyresintäkter möjliggör kostnadsfritt boende. Flexibiliteten sträcker sig till möjligheten att bedriva en B&B-verksamhet eller hyra ut lägenheter separat. Kreativiteten är nyckeln till att maximera fördelarna med denna unika möjlighet! Här får du ta del av historia från 1800-t i form av gamla häktesceller med celldörrar på glänt, fängelsefönster med galler samt kvarvarande fängelsehålor i källaren från 1600-t. Häftigare blir det inte! I huvudbyggnaden vid namn "Kura i kurran" har säljarna gjort en fenomenal förvandling med att bevara det historiska samtidigt som äldre möter modernt i en fantastisk kombination. Vi imponeras av en generöst tilltagen takhöjd på 3.30 meter som sätter sin prägel på vad vi har att förvänta av denna bostad. Stilrent kök från Smedstorp, helkaklat badrum med nischer, två allrum och fyra celler som omvandlats till sovrum, kontor och lekrum. Här finns även en trappa upp till övre plan med kök, vardagsrum, två sovrum och badrum med möjlighet att stänga av för enskild lägenhet. Vattenburen golvvärme finns i stor del av huvudhuset. Intill "Kura i kurran" finns två charmiga lägenheter i den gråa byggnaden. Den första är en tvårummare på 75 kvm och den andra en trerummare på 95 kvm. Båda lägenheterna har kök och badrum från 2012, komplett med genomgående vattenburen golvvärme för en behaglig atmosfär året runt. Särskilt noterbart är den större lägenheten, som imponerar med fantastiska fönsterpartier och en utgång till trädäcket vid ån som rinner utanför tomten. Här kan du njuta av en pittoresk utsikt och lugnet från det rinnande vattnet. Denna fastighet erbjuder attraktiva hyresintäkter och flexibilitet för olika användningsmöjligheter. Här har du möjligheten att både bo själv och hyra ut delar av fastigheten, eller för den investeringsinriktade, att hyra ut samtliga lägenheter. En mångsidig möjlighet att anpassa fastigheten efter dina preferenser och ekonomiska mål. I Norje bor du med gångavstånd till strand, bad och camping - samtidigt som du under sommaren har närhet till Sweden Rock som anordnas i början av Juni varje år. Härifrån tar du dig även till Sölvesborg med en 15 minuters bilfärd. Missa inte chansen att få uppleva varje vrå av historia på Norjevägen 18 - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Nathalie Björk för mer information och visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 31