Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2023

Mäklare Nathalie Björk

Nathalie Björk

Om mig

Försäljning av sin bostad är för många en av de största affärerna man gör i sitt liv och i min roll som fastighetsmäklare vill jag med personligt engagemang, positiv inställning och målmedvetenhet skapa en trygg bostadsaffär! Du kan alltid räkna med att jag är driven, lyhörd och lägger stor vikt vid goda och långsiktiga kundrelationer. Jag vill att Du ska bli helt nöjd och känna att du kan rekommendera vidare mig till nära och kära!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jakobs väg 13, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 13

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 669 kr/mån
7 000 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus tvårumslägenhet med balkong på Charlottesborg! Här har vi en rymlig lägenhet med bra planlösning och dessutom en inglasad balkong som vetter ut mot den nyrenoverade innergården. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum, badrum med dusch, sovrum med plats för dubbelsäng och ett kök med plats för matgrupp. Ett bekvämt boende i en välskött och omtyckt förening! Från Charlottesborg har du närhet till stadskärnan, Härlövs handelsområde, matbutiker samt bra kollektivförbindelser. En kort promenad bort finns även förskola och skola hela vägen upp till 9:e klass. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Kapellgatan 14A, Östermalm, Kristianstads kommun

Kapellgatan 14A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/4
3 100 kr/mån
29 917 kr/m²

Beläget på en eftertraktad gata i Östermalm finner du en fantastisk möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet som totalrenoverades år 2020 med enastående attribut. Den charmiga kakelugnen, de imponerande fönsterpartierna och den stilfulla tegelväggen är bara några av de många fördelarna med denna bostad. Köket är ljust och välkomnande, med gott om plats för matlagning och umgänge. Det rymliga vardagsrummet rymmer både matgrupp och soffgrupp, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummet är ljust och luftigt, med generöst med inbyggda garderober och en utgång till en balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättmaskin. Denna lägenhet erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil på en av Östermalms mest populära adresser. Här bor du i bostadsföreningen Egen Härd UPA med låg månadsavgift och en fantastisk innergård som bjuder in till gemenskap med bekväma trädgårdsmöbler och en grillplats där skratt och samvaro frodas. På Östermalm finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll - här finns närhet till köpcentrum, butikstråk och ett stenkast bort från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och den lummiga Tivoliparken. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information!

  • Balkong
Lillövägen 44 (Lillövägen 44A), null, Kristianstads kommun

Lillövägen 44 (Lillövägen 44A)

Villa
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
87 + 35 m²
5 rum
1 163 m² tomt

Denna fastighet presenterar en unik möjlighet att skapa din alldeles egna oas, bara några steg från stadens puls men ändå omgiven av lugnet och skönheten på landsbygden - Välkommen till Lillövägen 44! Här har vi en perfekt bostad för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem och omvandla den helt efter egna önskemål! På entréplan finns ett ljust kök, matplats i anslutning till allrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finner vi ett rymligt allrum och två sovrum att inreda efter önskemål. *Förhandsbesked finns från kommunen med möjlighet att bygga upp till 190 kvadratmeter. *Fastigheten är större än registrerad areal i fastighetsutdraget, information kring detta finns från Lantmäteriet. *Fastigheten kommer att få ändrad adress till Lillövägen 44A. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns tillgänglig i området samt finns infartsväg till fastigheten (markerad på karta) Med enkel tillgång till stadens bekvämligheter och omgiven av natur är detta ett perfekt läge för den som söker lugn och ro samtidigt som man vill ha närhet till Kristianstads centrum. Här bor du med närhet till allt du behöver i vardagen i form av livsmedelsaffär, vårdcentral, skola samt möjlighet att enkelt ta sig till E22 på några minuter. Alldeles jämte tomten har du även en cykelväg som leder dig hela vägen in till stadskärnan. Denna fastighet på Lillö är mer än bara ett hus – det är en möjlighet att skapa ditt drömboende med den perfekta balansen mellan stadsliv och lantlig frid. Ta chansen att uppleva det bästa av båda världar – anmäl ditt intresse redan idag och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet på Lillö!

HÄRLÖV 50:164 (Lillövägen 44B), null, Kristianstads kommun

HÄRLÖV 50:164 (Lillövägen 44B)

Tomt
Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
1 337 m² tomt

Välkommen till din nya oas mitt i Kristianstad, där stadens pulserande energi möter den rogivande atmosfären på landet. Med en panoramautsikt över frodiga åkrar och grönskande landskap får du det bästa av två världar. Här kan du vakna upp till fågelsång och doften av friskt gräs, samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Bara ett stenkast bort ligger Härlövs handelsområde, där du hittar ett brett utbud av shoppingmöjligheter, restauranger och bekvämligheter för din vardag. Alldeles jämte tomten har du även en cykelväg som leder dig hela vägen in till stadskärnan. Du tar dig även enkelt ut till E22 vidare för andra äventyr. Tomten har en storlek på 1337 kvadratmeter och ligger utanför detaljplanelagt område. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns tillgänglig i området samt finns infartsväg till fastigheten (markerad på karta) *Förhandsbesked finns från kommunen med möjlighet att bygga upp till 190 kvadratmeter. *Fastigheten kommer att få ändrad adress till Lillövägen 44B. För mer information kring fastigheten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Björk för mer information!

Thimsfuret 15, Vanneberga, Kristianstads kommun

Thimsfuret 15

Tomt
Vanneberga, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
650 000 kr
964 m² tomt

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på hörnläge i trevliga Vanneberga! Här bor du i en naturskön omgivning, lugnt atmosfär och med närhet till Skånes enda skärgård - idylliska Landön. Tomten har en storlek på 964 kvadratmeter och ligger inom detaljplanelagt område. Planbestämmelserna möjliggör konstruktion av en byggnad med en eller två våningar, en byggnadsarea på upp till 200 kvadratmeter och en våningsyta på hela 250 kvadratmeter. Här finns ett bygglov om nybyggnation av enbostadshus i ett plan med byggnadsarea på 147 kvadratmeter och komplementbyggnad med byggnadsarea på 38 kvadratmeter. Komplementbyggnaden innehåller garage och förråd. Kontakta mäklare för att ta del av bygglov. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns även tillgänglig i området. Om du önskar ytterligare detaljer kring chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på en hörntomt i Vanneberga, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information.

Thimsfuret 9, Vanneberga, Kristianstads kommun

Thimsfuret 9

Tomt
Vanneberga, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
650 000 kr
990 m² tomt

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på hörnläge i trevliga Vanneberga! Här bor du i en naturskön omgivning, lugnt atmosfär och med närhet till Skånes enda skärgård - idylliska Landön. Tomten har en storlek på 990 kvadratmeter och ligger inom detaljplanelagt område. Planbestämmelserna möjliggör konstruktion av en byggnad med en eller två våningar, en byggnadsarea på upp till 200 kvadratmeter och en våningsyta på hela 250 kvadratmeter. Här finns ett bygglov om nybyggnation av enbostadshus i ett plan med byggnadsarea på 147 kvadratmeter och komplementbyggnad med byggnadsarea på 38 kvadratmeter. Komplementbyggnaden innehåller garage och förråd. Kontakta mäklare för att ta del av bygglov. Inom området finns kommunal infrastruktur för vatten och avlopp vilket gör det möjligt att ansluta till vatten och avlopp genom Kristianstad Kommun. Fiberanslutning finns även tillgänglig i området. Om du önskar ytterligare detaljer kring chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på en hörntomt i Vanneberga, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Björk för mer information.

Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun
  • Lör 27 apr kl 13:30
Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Sjögatan 7A, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Sjögatan 7A

Lägenhet
Åhus, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
3 750 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
6 897 kr/mån
34 091 kr/m²

Varmt välkommen hem till Sjögatan 7A i centrala Åhus, där varje dag bjuder på en enastående vy över Åhus hamn. Bakom denna charmant blåa dörr, mitt inne i byn, väntar en fantastisk bostad på 110 kvadratmeter alldeles intill gamla skeppsbron. Här har vi ett stilrent kök från 2022 med modern utrustning i anslutning till det rymliga vardagsrummet - på denna plats kan såsen vispas samtidigt som kocken aldrig behöver känna sig ensam. De sociala ytorna förlängs genom ett härligt uterum följt av ett fantastiskt trädäck med en utemiljö som det aldrig kan bli för mycket av! Vidare har vi två läckra badrum med dusch - ett på vardera plan, en separat tvättstuga med förvaring, klädkammare samt tre rymliga sovrum varav ett masterbedroom. På Sjögatan 7A bor du i en omtyckt förening med stabil ekonomi där värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Med närhet till de vackra vita sandstränderna, den lummiga tallskogen och alldeles precis utanför den mysiga bykärnan, finns allt att önskas! I Åhus finns det förskola, skola F-9, livsmedelsbutik, vårdcentral och mycket mycket mer. Under sommarhalvåret får du även ta del av olika arrangemang på stranden och trevliga restauranger som öppnar både vid strand och hamn. Inom gångavstånd har vi även regionbuss 552 som tar dig både mot Kristianstad och vidare mot Furuboda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Björk för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Vramsvägen 3, Tollarp, Kristianstads kommun

Östra Vramsvägen 3

Övrigt
Tollarp, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
2 010 m² tomt

Nu ges en unik chans att förvärva en fastighet med tillhörande restaurang och villa i Tollarp! Här har ThaiKong bedrivit sin verksamhet i flera år och nu ges chansen för nästa ägare att sätta sin prägel på det hela med ny verksamhet och god avkastning! Med en yta på 220 kvadratmeter erbjuder restaurangen generösa utrymmen för både inomhus- och utomhusservering, samt ett välutrustat tilltredningskök. Ett antal inventarier ingår också, vilket specificeras i en separat lista. Till restaurangen hör även en villa på 75 kvadratmeter som för närvarande är uthyrd. För den nya ägaren finns här oändliga möjligheter att utnyttja utrymmet och låta kreativiteten flöda. I Tollarp bor du i en trevlig by med många grönområden och för entusiasten av fiske är Vramsån en lockande destination. De goda bussförbindelserna till Kristianstad, Malmö och Lund gör området välanslutet. Med bil tar det endast cirka 15 minuter att nå centrala Kristianstad. Tollarp har flera förskolor och skolor (F-9), en matbutik, apotek och flertalet andra bekvämligheter. Dessutom finns det flera föreningar med olika aktiviteter, vilket gör att det finns något för alla här.

Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 2
Oxhagsvägen 34, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 3

Oxhagsvägen 34

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
19 328 kr/m²

Låt mig få presentera denna ljusa och trevliga trerumslägenhet på Sommarlust! Bostaden på 67 kvadratmeter erbjuder ett ljust och stilrent kök från IKEA (2019), helkaklat badrum - tvättmaskin och torktumlare, två lättmöblerade sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen som vetter mot söder! Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi. På Sommarlust har man nära till bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till området och det är bara en kort promenad till Kristianstads stadskärna. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Nathalie Björk - för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Bruksgatan 29, Bromölla, Bromölla kommun

Bruksgatan 29

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
3 370 000 kr
121,5 m²
4 rum
1 249 m² tomt

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en fantastisk enplansvilla i Bromölla med möjlighet att flytta in i nyproduktionen till jul - perfekt tajming! Bostaden på 121.5 kvadratmeter erbjuder ypperlig planlösning och flertalet fina detaljer. Bli den första att få bo i detta otroliga hem på hörnläge! Stora fantastiska fönsterpartier ut mot trädäcket med kvällssol, generöst tilltagen takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är bara några av fördelarna med denna bostaden. Vi har även två helkaklade badrum med dusch, tre rymliga sovrum samt en separat tvättstuga. Det bästa av allt? Allt detta är på ett och samma plan, vilket ger en bekväm och tillgänglig livsstil. Drömhemmet du alltid önskat dig kommer att bli verklighet i denna enplansvilla med möjlighet att bli färdigställd vintern 2024! *Bygglov finns på garage med förråd på 31.85 kvadratmeter med möjlighet att samma byggnadsentreprenör hjälper till med detta. *Fiber grävt och förberett. I priset ingår tomt, entreprenad, fiber förberett och grävt till huset (inkopplingsavgift kommer), VA-anslutning och trädäck. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Nathalie Björk - för mer information och bilder!

  • Nyproduktion
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 2
Norjevägen 18, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 3

Norjevägen 18

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
4 495 000 kr
460 m²
14 rum
1 570 m² tomt

Låt mig få presentera en fantastisk möjlighet att förvärva det gamla häktet i Norje - en plats där historia och nutid förenas på ett unikt sätt. Exceptionell boendemiljö med hög avkastning där hyresintäkter möjliggör kostnadsfritt boende. Flexibiliteten sträcker sig till möjligheten att bedriva en B&B-verksamhet eller hyra ut lägenheter separat. Kreativiteten är nyckeln till att maximera fördelarna med denna unika möjlighet! Här får du ta del av historia från 1800-t i form av gamla häktesceller med celldörrar på glänt, fängelsefönster med galler samt kvarvarande fängelsehålor i källaren från 1600-t. Häftigare blir det inte! I huvudbyggnaden vid namn "Kura i kurran" har säljarna gjort en fenomenal förvandling med att bevara det historiska samtidigt som äldre möter modernt i en fantastisk kombination. Vi imponeras av en generöst tilltagen takhöjd på 3.30 meter som sätter sin prägel på vad vi har att förvänta av denna bostad. Stilrent kök från Smedstorp, helkaklat badrum med nischer, två allrum och fyra celler som omvandlats till sovrum, kontor och lekrum. Här finns även en trappa upp till övre plan med kök, vardagsrum, två sovrum och badrum med möjlighet att stänga av för enskild lägenhet. Vattenburen golvvärme finns i stor del av huvudhuset. Intill "Kura i kurran" finns två charmiga lägenheter i den gråa byggnaden. Den första är en tvårummare på 75 kvm och den andra en trerummare på 95 kvm. Båda lägenheterna har kök och badrum från 2012, komplett med genomgående vattenburen golvvärme för en behaglig atmosfär året runt. Särskilt noterbart är den större lägenheten, som imponerar med fantastiska fönsterpartier och en utgång till trädäcket vid ån som rinner utanför tomten. Här kan du njuta av en pittoresk utsikt och lugnet från det rinnande vattnet. Denna fastighet erbjuder attraktiva hyresintäkter och flexibilitet för olika användningsmöjligheter. Här har du möjligheten att både bo själv och hyra ut delar av fastigheten, eller för den investeringsinriktade, att hyra ut samtliga lägenheter. En mångsidig möjlighet att anpassa fastigheten efter dina preferenser och ekonomiska mål. I Norje bor du med gångavstånd till strand, bad och camping - samtidigt som du under sommaren har närhet till Sweden Rock som anordnas i början av Juni varje år. Härifrån tar du dig även till Sölvesborg med en 15 minuters bilfärd. Missa inte chansen att få uppleva varje vrå av historia på Norjevägen 18 - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Nathalie Björk för mer information och visning!

  • Premium

Visar alla 11