Mäklare Erika Bosakova

Erika Bosakova

Om mig

Det viktigaste för mig är att du som kund blir riktigt nöjd, därför står dina behov alltid i fokus och jag formar processen utifrån dina önskemål. Rekommendationer är min största drivkraft och ett kvitto på att mina kunder verkligen är tillfreds. Jag har bott i Kristianstad hela min uppväxt och känner till alla dess guldkorn som kan vara avgörande för en köpare. Med min drivkraft är jag redo att arbeta hårt för att uppnå en lyckad förmedling. Välkommen att kontakta mig redan idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odalgatan 27, Vilan, Kristianstads kommun
  • Idag kl 16:30

Odalgatan 27

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
3 998 kr/mån
10 759 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en ljus och fräsch trerummare med gavelläge på Odalgatan 27! Lägenheten erbjuder bland annat fräscha ytskikt, en välplanerad planlösning och fönster i hela tre väderstreck. Njut av förmånen att inneha två generösa sovrum, ett kök från 2018 med plats för matgrupp, ett helkaklat badrum med dusch samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong. I närområdet finns allt du kan behöva i vardagen. Mataffärer, restauranger, förskolor, skolor, vårdcentral, bussförbindelser och mycket mer inom promenadavstånd. Dessutom är det bara en 20-minuters promenad till Kristianstads stadskärna, där du kan njuta av ett rikt utbud av shopping, underhållning och kulturella upplevelser. Till bostaden hör det till en inre fond på 6 357 kr som nästa ägare kan använda till renovering och underhåll. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

  • Plus
  • Balkong
Oxhagsvägen 15, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 15

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 325 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 078 kr/mån
17 550 kr/m²

Nu saluförs denna smakfulla trerumslägenheten på härliga Sommarlust! Välkommen till en stilren lägenhet med en välplanerad planlösning. Här finner du två fräscha sovrum, ett ljust kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man dessutom utgång till den rymliga och inglasade balkongen som förlänger säsongen. Njut av fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in möblerna och börja trivas! På Oxhagsvägen 15 bor du i en stabil och välskött förening där värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i månadsavgiften. På Sommarlust har man nära till förskola, skola, matbutik, ishall och härliga promenadstråk. Det finns även bra bussförbindelser till och från området. Varmt välkommen att boka visning via mäklarens sida!

  • Balkong
Oxhagsvägen 26, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 26

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
2 921 kr/mån
17 456 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva Oxhagsvägen 26 - en stilren tvårummare en halv trappa upp! Njut av välplanerade ytor, generös takhöjd och en balkong med en egen trappa ner till grönskan. Den rymliga hallen har bra förvaringsmöjligheter, det smakfulla köket är modernt utrustat, sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och annat möblemang, och vardagsrummet ger plats för avkoppling och umgänge. Här bor du i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi samt låg månadskostnad. I närheten finner vi bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till området och det är bara några minuters bilfärd till Kristianstads stadskärna. Till bostaden hör det även till en inre fond på hela 9 856 kr som följer med till nästa ägare. Missa inte chansen att uppleva denna stilfulla och trivsamma bostad på populära Sommarlust. Varmt välkommen att boka visning via mäklaren!

  • Balkong
Väktarevägen 4A, Norra Åsum, Kristianstads kommun

Väktarevägen 4A

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
825 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 806 kr/mån
15 566 kr/m²

Varmt välkommen till en kvadratsmart och fräsch tvårumslägenhet på Väktarevägen 4A! Bostaden erbjuder fräscha ytskikt, en genomtänkt planlösning, helkaklat och smakfullt badrum, kök med plats för matbord och stolar samt ett rymligt sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet har man dessutom utgång till den härliga inglasade balkongen som vetter mot söder. Här är det bara till att flytta in och börja trivas! Lägenheten är belägen i härliga Norra Åsum som är ett trivsamt och lugnt område. Här bor man bara en 10-minuters bilfärd från centrum och goda bussförbindelser till och från området finns. På Väktarevägen 4A bor du i en välskött förening där värme, vatten och kabel-tv ingår i avgiften. Dessutom finns det boendeparkering. Missa inte chansen att uppleva denna lägenhet på plats! Boka visning via mäklarens sida eller kontakta oss för en privatvisning!

  • Balkong
Oxhagsvägen 30B, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 30B

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
950 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 223 kr/mån
17 117 kr/m²

Varmt välkommen till Oxhagsvägen 30B - en kvadratsmart och stilren tvårummare en trappa upp! Bostaden erbjuder en perfekt kombination av välplanerade ytor och ljusa ytskikt. Lägenheten är genomgående och har därmed fönster i två olika väderstreck. Njut av ett rymligt kök, ett sovrum med inbyggda garderober, ett badrum med dusch, en klädkammare samt ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås dessutom en härlig balkong som vetter mot innergården i söderläge. Denna lägenhet är det ultimata valet för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Här bor du i en välskött förening med trygg ekonomi och bekvämligheter såsom flera tvättstugor och en härlig gårdsplats. På Sommarlust bor du med gångavstånd till stadskärnan, närhet till mataffärer och trevliga motionsspår. Varmt välkommen att boka en visning via mäklarens sida!

  • Balkong
Oxhagsvägen 42, Sommarlust, Kristianstads kommun

Oxhagsvägen 42

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 175 kr/mån
21 296 kr/m²

Välkommen till en smakfull och kvadratsmart tvårummare på Sommarlust! Lägenheten erbjuder ett stilrent kök från IKEA som är modernt utrustat, ett lättmöblerat sovrum, ett badrum med dusch samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen som vetter mot söder! Njut av en välplanerad planlösning, fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi. På Sommarlust har man nära till bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till området och det är bara en kort promenad till Kristianstads stadskärna. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Balkong

Visar alla 6