Mäklare Erika Bosakova

Erika Bosakova

Om mig

Det viktigaste för mig är att du som kund blir riktigt nöjd, därför står dina behov alltid i fokus och jag formar processen utifrån dina önskemål. Rekommendationer är min största drivkraft och ett kvitto på att mina kunder verkligen är tillfreds. Jag har bott i Kristianstad hela min uppväxt och känner till alla dess guldkorn som kan vara avgörande för en köpare. Med min drivkraft är jag redo att arbeta hårt för att uppnå en lyckad förmedling. Välkommen att kontakta mig redan idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönbladsgatan 1A, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Kommande

Lönbladsgatan 1A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
3 629 kr/mån
22 131 kr/m²

Välkommen till din drömbostad på Östermalm! Här presenterar vi en stilren och modern tvårumslägenhet belägen på första våningen. Bostaden erbjuder ett stilrent och modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt sovrum med inbyggda garderober och lägenhetens hjärta - ett fantastiskt vardagsrum med utgång till en härlig balkong där du enkelt kan förlänga morgonens lugn med en kopp kaffe. Här är det bara till att flytta in möblerna och börja trivas! På Lönbladsgatan 1A bor du i en stabil och välskött förening i ett av Kristianstads mest attraktiva områden där man nyligen har installerat solceller på taken. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och även internet. Här bor du med ett kort promenadavstånd till allt stadskärnan har att erbjuda - där shopping, nöjesliv och grönområden ligger bokstavligen runt hörnet, är detta verkligen ett hem där du kan trivas i högsta grad. Anmäl ditt intresse redan idag för att ligga steget före marknaden! Varmt välkommen!

  • Balkong
Kärrfästevägen 219, Vittskövle, Kristianstads kommun
  • Kommande

Kärrfästevägen 219

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
Rama Fastighetsförmedling AB
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
3 544 m² tomt

Välkommen till denna magiska pärla i Vittskövle – en avstyckad hästgård som förenar charm, natur och oändliga möjligheter! Snart ges möjligheten att förvärva denna charmiga fastigheten på Kärrfästevägen 219. Gården genomgick en omfattande renovering 2021 där både boningshus, ladugårdslängor och stall renoverades. Fastigheten erbjuder ett boningshus med fyra rum och källare, en altan med en magisk utsikt, ett vinterbonat uterum, två ladugårdsbyggnader med bland annat stall med boxar, charmig festlokal, garage, förråd och hobbyrum. Utöver detta finns det en hage på tomten samt en väldränerad paddock med bra underlag. Dessutom hör ett arrende till fastigheten på 1 hektar i form av två hagar bara ett stenkast ner på gatan. Med sina 85 kvadratmeter erbjuder detta hus bland annat fyra rum, ett stilrent kök som är modernt utrustat och fräscha ytskikt. Dessutom finns det en inredd källare som ger extra utrymme för dina behov. Läget är lika magiskt som själva huset med en altan som vetter mot söder där solen lyser hela dagen och man har en utsikt som sträcker sig ända bort till Österlen. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av naturen i denna idylliska miljö. Intill trädäcket finner vi ett vinterbonat uterum, rymligt nog för både matgrupp och soffgrupp, som förlänger de sköna sommarkvällarna. Precis utanför uterummet hittar du det nya praktiska uteköket som är perfekt för sociala sammankomster och grillkvällar. Men det är inte bara bostaden som gör denna fastighet speciell. På den generösa tomten finns två ladugårdslängor som ger oändliga möjligheter. Den första längan har ett garage, ett förråd och en tidigare sadelkammare som nu omvandlats till ett hobbyrum i form av en ateljé. Den andra längan är ett charmigt hem för en stor dans- och festlokal som ägaren har använt till sociala evenemang. Den andra delen av den andra längan erbjuder ett stall med tre färdiga boxar, och det finns utrymme att återställa ytterligare två boxar om det skulle behövas. Här finns det även vatten och avlopp indraget. Ovanför detta utrymme finns en stor vind som du kan inreda efter dina egna önskemål. Vid uppfarten finns det dessutom ett härligt grönsaksland som är perfekt för dig med gröna fingrar. Utöver detta finns en hage precis bakom ladugårdslängorna samt en väldränerad paddock med bra underlag. Perfekt för alla hästälskare! Denna fastighet arrenderar även mark, med ca 1 hektar mark i form av två hagar bara ett stenkast ner på gatan. Arrendet gäller i hela 25 år till och har en låg kostnad på endast 2000kr/år. Det ger dig möjligheten att hålla hästar eller andra djur. Ytterligare ca 11 hektar mark arrenderas, bestående av hagar, och detta arrende gäller till och med hela 2024. Fastigheten är förbesiktigad och kommer att säljas försäkrad mot dolda fel. Anmäl ditt intresse redan idag för att ligga steget före marknaden! Varmt välkommen!

Visar alla 2