Mäklare Douglas Rowéus

Douglas Rowéus

Om mig

Genom att vara anträffbar, lyhörd och driven strävar jag efter att uppnå så bra resultat som möjligt och göra mina kunder nöjda på en daglig basis. Att skapa, bygga och bibehålla relationer är något jag prioriterar i mitt arbete. Kunden ska alltid vara i fokus! Jag är verksam inom Helsingborg, Landskrona och närliggande kommuner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 16:30
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Umeågatan 2B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
RDI AB
995 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 830 kr/mån
20 101 kr/m²

Vi har nu äran av att presentera Umeågatan 2B och denna genomgående, rymliga etta om hela 49,5 kvm belägen på lättillgängliga första våningsplanet. Här bor du i en kvadratsmart bostad där man verkligen har optimerat ytorna i hela hemmet. En lägenhet som passar alla demografiska målgrupper, du har en låg månadskostnad och bor i en stabil förening på ett omtyckt område med smidig pendling in mot centrum. Lägenheten har en bra planlösning där hallen fungerar som central punkt, därifrån nås det rymliga, öppna vardagsrummet som ger möjlighet för olika typer av möblemang. Du kan utan tvekan både ha en soffgrupp, TV-hörna och ett matarrangemang. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en stor sovalkov som ger möjlighet för en större säng och mindre kontorshörna. Här finns givetvis möjligheten och skärma av helt från vardagsrummet. I bostaden finns ett fräscht kök med väggskåp i ek och delvis glaspartier, en svart laminat skiva och vitvaror i rostfritt. Utrymme finns för en mindre matplats. Intill köket finns utgången till det inglasade uterummet, en perfekt yta där man kan sitta majoriteten av årets månader och bara njuta av tillvaron. Möjligheter finns för olika typer av möblemang och det fungerar även utmärkt i förvaringssyfte om så önskas. Lägenheten har ett stort badrum i kakel och klinker i vita och blå nyanser. I badrummet finns både inglasad dusch från INR, tvättmaskin från Bosch och komfort golvvärme för årets kallare månader, ett angenämt klart ljus med flertalet spotlights i tak. I bostaden längs med hallen finns en större klädkammare/walk in closet som ger gott om förvarings möjligheter. BRF Helsingborgshus nr 16 är en stor, trygg förening med 363st lägenheter. Föreningen har en soliditet på 36% (2023) och en låg belåning på 1631kr/kvm (2023). Här bor du med närhet till bibliotek, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral. Nära till förskolor och skolor upp till åk 6. Möjlighet att motionera med närhet till Filborna arena, flertalet trevliga gångstigar omgiven av harmonisk natur. Ett stenkast bort finns Olympia där ett större utbud idrotter utförs för både den yngre och äldre generationen.

  • Premium
  • Balkong
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Församlingsgatan 2

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
RDI AB
865 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/4
2 883 kr/mån
19 659 kr/m²

På en lugn gågata, centralt belägen finns Församlingsgatan 2. En rymlig etta om 44 kvm belägen på första våningsplanet som är upphöjt och insynsskyddat. Här bor du i en bostad som genomgått flertalet renoveringar genom åren och idag har en väldigt modern, tilltalande interiör. Föreningen är lågt belånad vilket också reflekteras i den låga månadsavgiften. Du tar dig in genom entrén till den rymliga hallen som binder samman samtliga utrymmen. Här har man bytt golv för att få det enhetligt i hela bostaden. Samma gråvita planklaminat pryder hela lägenheten. Direkt till höger från entrén finns köket. Ett IKEA kök från cirka 2020 med ett vackert vitt kakel på väggen och en laminat bänkskiva i en grå nyans. Stilrena vita köksluckor med handtag i rostfritt. Mikron är inbyggd i ett väggskåp på ett smakfullt sätt och likaså den integrerade diskmaskinen. Mindre matplats erbjudes längs med väggen. Vardagsrummet erbjuder ett större utrymme där man har ett härligt ljusinsläpp från de fyra fönsterpartierna som kan öppnas upp. Den öppna ytan ger möjlighet till både soff- och kontorshörna. På ett snyggt sätt har man byggt in en sovalkov som kan avskärmas om så önskas. Bostadens badrum är i bra storlek och förmedlar en modern och stilfull känsla genomgående med sina större vita kakelplattor och det mörkgrå klinkergolvet. Föreningen har fantastiska ekonomiska förutsättningar med lån på 342kr/kvm (2022) och en soliditet på 83% (2022). Du har närhet till Söderpunkten där det finns apotek, livsmedelsbutiker och ett större utbud av aktiviteter. En kort promenad och du tar dig till Helsingborg C där du kan pendla i olika riktningar. Närhet till grönområde med Furutorpsplatsen och både hamn och strand inom kort pendlingsavstånd ner mot Tropical Beach och Gröningen. En lägenhet som i och med det strategiska läget på första våningsplanet ämnar sig väl åt alla demografiska åldrar, från studenten till pensionären.

  • Premium
  • Uteplats
Sommaren 6A, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00
Sommaren 6A, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Sommaren 6A, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Sommaren 6A

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
RDI AB
450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
5 935 kr/mån
6 522 kr/m²

Smidigt belägen nära centrum i Bjuv, i en trygg förening finns Sommaren 6A. En rymlig trerummare om 69 kvadratmeter disponerad över två våningsplan. Detta är en lägenhet som genomgående har ett väldigt härligt ljusinsläpp med dubbla fönsterpartier på båda plan, premierat av det fantastiska inglasade uterummet. Detta är en hemmet för visionären, nytänkaren och skaparen, som själv vill ha möjligheten att sätta sin egen prägel i sin framtida bostad. Lägenheten är väldisponerad om sina kvadrat med en öppen planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum för sociala sammankomster. På ovanvåningen är istället de privata ytorna med två sovrum i bra storlek. Fördelaktigt finns det badrum på entréplan och wc/tvätt på ovanvåningen. Här får du mycket bostad för dina pengar i en trygg och skötsam förening. BRF Sommaren har en god soliditet på 39% (2023) och en låg belåning på 3486kr/m2 (2023). Underhållsplanen följs noggrant och dokumenteras väl, nyligen har en större investering gjorts för installation av solceller. Majoriteten av föreningens lån är bundna till väldigt låga, förmånliga räntor. Du bor i en trevlig, harmonisk omgivning med en charmig innergård som erbjuder både lusthus, boulebana och möjligheter och avnjuta grönskan med familj och vänner. Kostnadsfri parkering med tillstånd och ett stort utbud garageplatser som har separat kösystem. Låter detta intressant? - Välkomna och höra av er till ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3