REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fyrunga Oxhagen 2, Fyrunga, Vara kommun
Fyrunga Oxhagen 2, Fyrunga, Vara kommun, bild 2
Fyrunga Oxhagen 2, Fyrunga, Vara kommun, bild 3

Fyrunga Oxhagen 2

Villa
Fyrunga, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 465 000 kr
52 + 5 m²
2 rum
6 721 m² tomt

Bullerbykänsla bestående av klassiskt torp med permanentstandard samt separat lillstuga/gästhus. Allt är så gemytligt och hemtrevligt. Dessutom erbjuds välhållen ladugård, jordkällare, gammal garagebyggnad, lekstuga/hytta med tre sängplatser och ännu mer. Ta gärna med barnen till visning då här finns plats för både lekfullhet och glädje. Passa själv på och njut av fågelkvitter, vilda blommor och den fina dammen. Här tankar man lätt energi och livskraft efter en dag på jobbet. Tänk själv att du tar på dig träskorna och går ut i trädgården. Kanske med en kaffekopp i näven. Då är det lätt att man stannar upp och släpper fram skaparglädjen. Tack vare sitt soliga läge får man nämligen helt underbara odlingsmöjligheter. Givetvis finner vi vedkamin, vedspis, pärlspont och med därtill inne i husen. Oxhagen 2 är lätt att hitta då det endast är ca 10 minuter från E20. Det rekommenderas absolut att man kommer till visning och tar sig god tid. Vi på REDO Fastighetsförmedling ser fram emot att öppna upp dörrarna och hälsa välkommen till en annorlunda visning. Kul!

  • Premium
  • Uteplats
Allégatan 12, Centrala, Vara kommun

Allégatan 12

Lägenhet
Centrala, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
845 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
5 427 kr/mån
11 575 kr/m²

Härligt bevarad och ljuvlig lägenhet. Tack vare skönt ljusflöde från de olika rummen skapas en luftig känsla. Via balkongdörren hörs fågelkvitter och då befinner man sig ändå mitt i centrala Vara. Lugnt, harmoniskt och bekvämt på samma gång. Att här har bott samma ägare sedan fastigheten byggdes är väl egentligen ett riktigt gott betyg. Då trivs man. Bäst är att på plats uppleva den varma och ombonade känslan som erbjuds. Att flytta in i denna lägenhet innebär att man bor enkelt och hemtrevligt på samma gång. Ett extra plus är att föreningen har stark ekonomi i kombination med välskött fastighet. Det är bara att kontakta mäklare Leif Börjeson som finns på kort promenadavstånd. Vi har nämligen sommaröppet.

  • Plus
  • Balkong
Ågatan 5, Tråvad, Vara kommun

Ågatan 5

Villa
Tråvad, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 425 000 kr
150 + 73 m²
6 rum
1 298 m² tomt

Väl underhållen och fin villa i populära Tråvad. Trivsam planlösning med mycket ljusinsläpp via det stora fönsterpartierna. Här samsas praktiska och bekväma utrymmen med möjlighet till social samvaro. Att bo i själva Tråvad innebär närhet till Vara, Lidköping, Falköping och andra större orter i Skaraborg. Dvs enkelt att pendla. Dessutom är skolan i nyskick med en tillhörande och riktigt trevlig lekplats som nyligen byggts (även kallad Lilla Liseberg). Själva villan ligger med soligt läge och det är gott om trädgårdsyta. Enklast är att boka visning och uppleva husets karaktär på plats. Vi har sommaröppet. Så känn dig varmt välkommen! Mvh hälsningar från mäklare Leif Börjeson hos REDO Fastighetsförmedling.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hedvägen 4, Larv, Vara kommun

Hedvägen 4

Villa
Larv, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 245 000 kr
108 + 110 m²
6 rum
1 190 m² tomt

Klassisk 70-talsvilla med ypperligt läge i natursköna Larv. Lugnt, soligt och grönskande område som är perfekt för barnfamilj. Här erbjuds kök med matplats, inglasat uterum, tre sovrum samt källare under hela huset m.m. Vidbyggt garage och egen uppfart ger extra plats för bilparkering. Fasaden är lättskött tack vare att det är mexisten. Enkelt, bekvämt och familjevänligt på samma gång. Varmt välkommen till visning! Kontakta mäklare, Leif Börjeson för ytterligare upplysningar. Vi syns!

  • Plus
  • Uteplats
Håle Håletorp 21, Håletorp, Grästorps kommun

Håle Håletorp 21

Gård/Skog
Håletorp, Grästorps kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 900 000 kr
207 + 81 m²
7 rum
1,6 ha tomt

Gård under avstyckning där köpare kan vara delaktig i omfattning av marktillhörighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare, Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling, som kan berätta mer om gårdsmiljön, markområden och de byggnader som erbjuds. Här kan man erhålla beteshagar, åkermark och skogsmark i ett samlat skifte i direkt anslutning till gårdscentrat. Det innebär att det finns goda förutsättningar för djurhållning såsom häst, får eller liknande. Om man avser bedriva även annan verksamhet kan gården varmt rekommenderas. Boningshus samt uthus är i välskött och fint skick. Dessutom ett ypperligt läge med natursköna omgivningar. Vi kan varmt rekommendera en promenad till den närliggande och välskötta skogsarealen. En naturskön och vacker parkliknande miljö. Perfekt för aktiv barnfamilj som önskar en skön och grön livsstil. Eftersom det finns stora möjligheter att skapa sin egen fastighet utefter egna behov är det absolut god idé att slå en signal till ansvarig mäklare, då avstyckning är påbörjad. Gå gärna in på "Objektbeskrivning" under fliken dokument. Där ges mer detaljerad information om boningshus, ekonomibyggnader samt omgivande mark. Fastigheten Håle Håletorp 21 ligger med ypperligt läge där man når flera större orter inom bekvämt avstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Boxgatan 5, Lassagården, Vara kommun

Boxgatan 5

Tomt
Lassagården, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
406 125 kr
759 m² tomt

Villan Move 104 är ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Denna tänkta vinkelvilla är framtagen att på ett smakfullt sätt passa in på just Boxgatan 5 i Vara. Givetvis finns möjligheten att välja annan husmodell. Här på Lassagården i Vara samverkar hustillverkaren Movehome med Trivselhus vilket innebär att utbudet är större för dig som söker något specifikt. Produktionskostnadskalkylen för denna villa är 3.449.142:-. Det avser inflyttningsklart och färdigställt. Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om området, hustillverkarna och denna fina nyproduktion. Vi på REDO Fastighetsförmedling finns också behjälpliga om man önskar värdering av sin nuvarande bostad. Ambitionen är att det ska vara smidigt, roligt och kul att flytta in nästa bostad. Välkommen!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Ekvägen 4, Emtunga, Vara kommun

Ekvägen 4

Villa
Emtunga, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 465 000 kr
130 + 113 m²
5 rum
780 m² tomt

Här får man en lättskött villa tack vare tegelfasad samt att bergvärmen innebär låga driftskostnader. Nuvarande ägare har succesivt renoverat under senare år och rustat upp huset. Nu är det dags för nästa familj att flytta in. Vidbyggt garage, uterum för grillkvällar, uppvuxen trädgård, renoverat kök och bad samt riktigt goda utrymmen i källare är några av faciliteterna. Varmt välkommen till visning med REDO Fastighetsförmedling.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7