REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grude Österäng 1, Grude, Herrljunga kommun

Grude Österäng 1

Villa
Grude, Herrljunga kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 125 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 826 m² tomt

Vi går rätt på sak. Detta är absolut ett fullvärdigt alternativ för aktiv och lekfull familj som söker lantlig livsstil. Gedigen och rymlig villa med goda sällskapsutrymmen samt inbjudande trädgård är vad som erbjuds. Garage, hobbyrum, generationsboende, värmande braskamin, rejäl terrass och odlingsbar trädgård är några utav faciliteterna. Varmt välkommen till Grude som ligger med pendlingsavstånd till Vårgårda, Borås, Alingsås eller rent av Göteborg. Boningshuset har ypperlig planlösning samt skön utsikt över nejden. Svampskogen, strövområden och riklig natur finns på kort avstånd. Kontakta gärna REDO Fastighetsförmedling och mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om fastigheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kedumsvägen 24, Arentorp, Vara kommun

Kedumsvägen 24

Villa
Arentorp, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
670 000 kr
105 + 48 m²
4 rum
491 m² tomt

Att flytta in i Gamla "Lanthandeln" innebär nästan att man riktigt kan höra historierna och de glada skratten som skett under åren. Även om det är gammal byggnad med delvis orörda väggar som erbjuds så är mycket åtgärdat såsom värmekälla, tak och badrum. Tacksamt! Egentligen kan man efter eget önskemål ta sig an lite mer av det roliga, att sätta sin egen personliga prägel. Här gäller det att både bevara men också plocka fram den "röda tråden", dvs skapa den där kärleksfulla och hjärtliga känslan. Det går absolut att göra det med enkla åtgärder och det är bara att släppa handbromsen. Det finns ju redan en riktigt go känsla framför braskaminen, lugn och harmoni i köket samt en skön blandning av enkelhet och trivsamhet. Låt det ta sin tid och ha inte så bråttom. Ett extra plus är om man önskar bedriva någon verksamhet, för då är läget optimalt. Varmt välkommen till personlig visning med mäklare från REDO Fastighetsförmedling. Vi visar gärna trästockarna på ovanvåningen, ateljén med egen ingång samt det klassiska köket. En solig dag börjar vi givetvis i den lilla trädgården. En egen liten privat grönskande oas som kan vara vildvuxen eller iordningställd. Oavsett blir det skönt läge för en kopp kaffe. Har du inte besökt Arentorp tidigare så kan vi berätta att det är mycket lätt att hitta. Här finns populär skola, liten badsjö samt cykelväg till Vara med alla faciliteter. Man kommer lätt till E20 om man önskar åka till Alingsås, Göteborg eller Stockholm. Dessutom finns tågstation inne i Vara. Det är ett villasamhälle med blandad bebyggelse och omgivningarna domineras av jordbruk. Lugnt, trivsamt och barnvänligt på flera sätt. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Ekvägen 4, Emtunga, Vara kommun

Ekvägen 4

Villa
Emtunga, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 595 000 kr
130 + 113 m²
5 rum
780 m² tomt

Här får man en lättskött villa tack vare tegelfasad samt att bergvärmen innebär låga driftskostnader. Nuvarande ägare har succesivt renoverat under senare år och rustat upp huset. Nu är det dags för nästa familj att flytta in. Vidbyggt garage, uterum för grillkvällar, uppvuxen trädgård, renoverat kök och bad samt riktigt goda utrymmen i källare är några av faciliteterna. Varmt välkommen till visning med REDO Fastighetsförmedling.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 2
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 3

Krokusgatan 3

Villa
Horsby, Herrljunga kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 695 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
900 m² tomt

Enplans friliggande villa om 112 kvm med soligt läge. Det blir ett förmånligt boende tack vare de låga driftskostnaderna. Nog så viktigt för lång tid framöver. Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling mer upplysningar. Området ligger naturskönt och passar både yngre och äldre. Villa JES som kommer att byggas av lokalt byggbolag har en genomtänkt och öppen planlösning. Förutom ett praktiskt boende får man vidbyggt garage med förrådsdel. Ambitionen är ett boende med enkelhet och bekvämlighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare som kan berätta mer om denna nyproduktion. Villa JES har uppförts på andra håll i södra Sverige och är ett väl beprövat koncept. Mer info finns på deras hemsida "www.bbauer.se" Herrljunga har ett strategiskt läge med närhet till stora delar av övriga Sverige tack vare goda tågförbindelser. I själva tätorten finns flera mataffärer samt övrig detaljhandel. För den som uppskattar badsjöar och naturområden finns det flera alternativ.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4