REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Särestad Rudberga 46, Särestad, Grästorps kommun

Särestad Rudberga 46

Villa
Särestad, Grästorps kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 865 000 kr
130 + 60 m²
6 rum
3 993 m² tomt

Välkommen hem! Hit flyttar man antingen för den sköna tillvaron eller kanske för att villan är så välskött. Allt sammantaget avseende villan, läget och de fina uthusen gör att här är mycket lätt att alla i familjen trivs gott. Dessutom för många år framöver. Allt är så familjärt, välskött och gemytligt på samma gång. Helt enkelt ett starkt alternativ för dig som eventuellt funderat på att bygga nytt. Varmt välkommen till visning och börja gärna med att stanna upp en stund i trädgården och njut av fågellivet. Tar du med barnen till visning så är det bara att släppa handbromsen. De kommer snabbt att välja varsitt sovrum. Glöm inte att kika in i garaget. En pärla där det råder ordning och reda.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Stenum Linneslätt 1, Stenum, Skara kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30

Stenum Linneslätt 1

Gård/Skog
Stenum, Skara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 065 000 kr
48 m²
1 rum
7,4 ha tomt

Torpidyll med ca 7 hektar blandskog och betesmark. Ta med kaffekorgen till visningen och njut av tystnaden, fågelkvittret samt den rofyllda känslan. Kanske en paus invid den vackra dammen uppskattas av familjen då här erbjuds rikt fågel- och djurliv. Denna pärla med sitt soliga läge måste helt enkelt upplevas på plats. På en höjd omgiven av natursköna omgivningar finner vi en torpstuga om 48 kvm (2010) med tillhörande uthus (tidigare hönshus), förrådsbyggnad, jordkällare samt gedigen carport. Det är mycket lätt att hitta hit tack vare att det endast är ca 8 minuter från E20 i höjd med Skara. Superhäftig miljö för dig som söker rofylld tillvaro i kombination med odlingsintresse eller annan hobby. Här måste man definitivt ta god tid på sig att uppleva enkelheten och de fina möjligheter som erbjuds. Fastighetsmäklare Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling berättar gärna mer om försäljningen, fastigheten och området. (OBS! Avseende jakträttighet vänligen kontakta mäklare).

  • Plus
  • Uteplats
Boxgatan 5, Lassagården, Vara kommun

Boxgatan 5

Tomt
Lassagården, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
406 125 kr
759 m² tomt

Villan Move 104 är ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Denna tänkta vinkelvilla är framtagen att på ett smakfullt sätt passa in på just Boxgatan 5 i Vara. Givetvis finns möjligheten att välja annan husmodell. Här på Lassagården i Vara samverkar hustillverkaren Movehome med Trivselhus vilket innebär att utbudet är större för dig som söker något specifikt. Produktionskostnadskalkylen för denna villa är 3.449.142:-. Det avser inflyttningsklart och färdigställt. Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om området, hustillverkarna och denna fina nyproduktion. Vi på REDO Fastighetsförmedling finns också behjälpliga om man önskar värdering av sin nuvarande bostad. Ambitionen är att det ska vara smidigt, roligt och kul att flytta in nästa bostad. Välkommen!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Knektegårdsgatan 61 A, Brogården, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 61 A

Lägenhet
Brogården, Alingsås kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 565 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 018 kr/mån
24 077 kr/m²

Hela 65 kvm fördelat på 2 r.o.k. Dessutom med perfekt och bekvämt läge på entréplan. Varmt välkommen till en tidstypisk lägenhet med fönster åt två väderstreck. Dessutom erhåller man från balkongen en skön utsikt över grönska. Allt sammantaget gör att denna 2:a upplevs rymlig och bra planerad. Här har man kort promenad in till pendeltåg, mataffärer och övrig handel i trästadsidyllen Alingsås. Brf Solängen 3 är en stabil och trygg förening.

  • Balkong
Kedumsvägen 24, Arentorp, Vara kommun

Kedumsvägen 24

Villa
Arentorp, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
670 000 kr
105 + 48 m²
4 rum
491 m² tomt

Att flytta in i Gamla "Lanthandeln" innebär nästan att man riktigt kan höra historierna och de glada skratten som skett under åren. Även om det är gammal byggnad med delvis orörda väggar som erbjuds så är mycket åtgärdat såsom värmekälla, tak och badrum. Tacksamt! Egentligen kan man efter eget önskemål ta sig an lite mer av det roliga, att sätta sin egen personliga prägel. Här gäller det att både bevara men också plocka fram den "röda tråden", dvs skapa den där kärleksfulla och hjärtliga känslan. Det går absolut att göra det med enkla åtgärder och det är bara att släppa handbromsen. Det finns ju redan en riktigt go känsla framför braskaminen, lugn och harmoni i köket samt en skön blandning av enkelhet och trivsamhet. Låt det ta sin tid och ha inte så bråttom. Ett extra plus är om man önskar bedriva någon verksamhet, för då är läget optimalt. Varmt välkommen till personlig visning med mäklare från REDO Fastighetsförmedling. Vi visar gärna trästockarna på ovanvåningen, ateljén med egen ingång samt det klassiska köket. En solig dag börjar vi givetvis i den lilla trädgården. En egen liten privat grönskande oas som kan vara vildvuxen eller iordningställd. Oavsett blir det skönt läge för en kopp kaffe. Har du inte besökt Arentorp tidigare så kan vi berätta att det är mycket lätt att hitta. Här finns populär skola, liten badsjö samt cykelväg till Vara med alla faciliteter. Man kommer lätt till E20 om man önskar åka till Alingsås, Göteborg eller Stockholm. Dessutom finns tågstation inne i Vara. Det är ett villasamhälle med blandad bebyggelse och omgivningarna domineras av jordbruk. Lugnt, trivsamt och barnvänligt på flera sätt. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Ekvägen 4, Emtunga, Vara kommun

Ekvägen 4

Villa
Emtunga, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 595 000 kr
130 + 113 m²
5 rum
780 m² tomt

Här får man en lättskött villa tack vare tegelfasad samt att bergvärmen innebär låga driftskostnader. Nuvarande ägare har succesivt renoverat under senare år och rustat upp huset. Nu är det dags för nästa familj att flytta in. Vidbyggt garage, uterum för grillkvällar, uppvuxen trädgård, renoverat kök och bad samt riktigt goda utrymmen i källare är några av faciliteterna. Varmt välkommen till visning med REDO Fastighetsförmedling.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 2
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 3

Krokusgatan 3

Villa
Horsby, Herrljunga kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 695 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
900 m² tomt

Enplans friliggande villa om 112 kvm med soligt läge. Det blir ett förmånligt boende tack vare de låga driftskostnaderna. Nog så viktigt för lång tid framöver. Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling mer upplysningar. Området ligger naturskönt och passar både yngre och äldre. Villa JES som kommer att byggas av lokalt byggbolag har en genomtänkt och öppen planlösning. Förutom ett praktiskt boende får man vidbyggt garage med förrådsdel. Ambitionen är ett boende med enkelhet och bekvämlighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare som kan berätta mer om denna nyproduktion. Villa JES har uppförts på andra håll i södra Sverige och är ett väl beprövat koncept. Mer info finns på deras hemsida "www.bbauer.se" Herrljunga har ett strategiskt läge med närhet till stora delar av övriga Sverige tack vare goda tågförbindelser. I själva tätorten finns flera mataffärer samt övrig detaljhandel. För den som uppskattar badsjöar och naturområden finns det flera alternativ.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7