Mäklare Leif Börjeson

Leif Börjeson

Om mig

Leif Börjeson har gedigen erfarenhet efter mer än 30 år i branschen. Det innebär att Leif väl känner till olika typer av marknader och konjunkturer. Många har uppskattat Leif för hans synsätt att finna positiva lösningar för sina uppdragsgivare. - "Jag drivs av en hög ambition", säger Leif som numera driver eget fastighetsmäkleri. Det innebär att han kan hjälpa kunder oavsett kommun. Nog så viktigt där möjligheterna har blivit så mycket större att lyckas i den enskilda affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokanvägen 7, Östadkulle, Vårgårda kommun

Krokanvägen 7

Lägenhet
Östadkulle, Vårgårda kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 400 000 kr
110 m²
4 rum
5 783 kr/mån
12 727 kr/m²

Vi planerar och förbereder försäljning av Krokanvägen 7 i populära Östadkulle. Parhuset är i gott skick och välhållet. Ypperligt läge i området med tanke på att man får det fina grönområdet som närmaste granne. Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om denna bostadsrätt, Östadkulle som ort eller om du har frågor om annat. OBS! Invändiga bilder samt ytterligare kompletterande information är under bearbetning.

Åkervägen 7, Centralt, Vara kommun
 • Budgivning pågår

Åkervägen 7

Villa
Centralt, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
2 195 000 kr
115 + 134 m²
6 rum
762 m² tomt

Åkervägen 7 med den vackert blommande trädgården är till salu. Det blir på så sätt en fin inramning till själva villan. Det man inte riktigt ser och förstår är att på insidan av trädgården har man sitt eget lilla "paradis". Här erbjuds nämligen ett inglasat uterum med ytterligare grönskande växtlighet. Tack vare smart placering av garaget har man fått en skön och skyddad oas. Varmt välkommen till Åkervägen 7 och en spännande boendemiljö. Det enklaste är att själv uppleva det trivsamma ljusflödet och alla de möjligheter som erbjuds. Vi har låtit utföra en överlåtelsebesiktning, så kontakta gärna mäklare Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling. Han kan även berätta mer om villan, trädgården och den aktiva småstadsidyllen Vara. Här finns bl a Conditori Nordpolen, Konserthuset, den populära Simhallen och så mycket mer.

 • Uteplats
Stationsvägen 4, Arentorp, Vara kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 26 sep kl 16:30

Stationsvägen 4

Villa
Arentorp, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
785 000 kr
96 + 57 m²
5 rum
673 m² tomt

En villa med mycket praktiska utrymmen fördelat på två våningsplan samt källare. Här får nästa glada familj ett mycket fridfullt och lugnt läge. Förutom trivsamt boningshus får man ett enklare garage med gott om förvaring. Solen flödar i den uppvuxna och lummiga trädgården. Här har mycket åtgärdats inomhus sedan 2002. Ta gärna del av bilderna eller ännu hellre...boka tid med mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om villan och Arentorp. För dig som vill flytta från annan ort kan nämnas att det finns skola, mindre affär och en liten badsjö i Arentorp. Cykelvägen till Vara erbjuder ju Konserthuset, klassiska Conditori Nordpolen, Vårdcentral och shoppingaffärer. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Nämndemansvägen 8, Centralt, Vara kommun

Nämndemansvägen 8

Villa
Centralt, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
1 595 000 kr
133 + 9 m²
6 rum
323 m² tomt

Nämndemansvägen är en oas i Vara, tack vare ett mycket lugnt område. Perfekt boendemiljö för exempelvis barnfamilj. Villan har ett skyddat och soligt läge med hörntomt. Garage finns invid boningshuset och allt är så praktiskt och bekvämt. Det finns flera valmöjligheter avseende planlösning och just i denna villa har man prioriterat flera sovrum. Det är ett gediget kök samt rymligt vardagsrum. Definitivt ett prisvärt boendealternativ. Välkommen till REDO Fastighetsförmedling och mäklare Leif Börjeson 072-4419625 om du önskar mer information.

 • Plus
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 2
Krokusgatan 3, Horsby, Herrljunga kommun, bild 3

Krokusgatan 3

Villa
Horsby, Herrljunga kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 695 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
900 m² tomt

Nu efterfrågas driftsäkra och kostnadseffektiva bostäder. I populära Horsby strax invid Herrljunga tätort erbjuds en enplans friliggande villa om 112 kvm med soligt läge. Ta gärna del av den information som framtagits avseende driftskostnader. Nog så viktigt för lång tid framöver. Området ligger naturskönt och passar både yngre och äldre. Villa JES som kommer att byggas av lokalt byggbolag har en genomtänkt och öppen planlösning. Förutom ett praktiskt boende får man vidbyggt garage med förrådsdel. Ambitionen är ett boende med enkelhet och bekvämlighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare som kan berätta mer om denna nyproduktion. Villa JES har uppförts på andra håll i södra Sverige och är ett väl beprövat koncept. Mer info finns på deras hemsida "www.bbauer.se" Herrljunga har ett strategiskt läge med närhet till stora delar av övriga Sverige tack vare goda tågförbindelser. I själva tätorten finns flera mataffärer samt övrig detaljhandel. För den som uppskattar badsjöar och naturområden finns det flera alternativ.

 • Premium
 • Uteplats
Markvägen 6, Centrala, Vara kommun

Markvägen 6

Villa
Centrala, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
2 195 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
712 m² tomt

Grönskande parkområde och riktigt barnvänligt läge. Varmt välkommen till Markvägen 6 och en solig återvändsgata. Härifrån når man skolor, affärer och pendeltåg med cykel eller skön promenad. Stanna gärna upp på visningen och lyssna till fågelsång m.m. Här är så lugnt att bo. Både trivsamt och bekvämt på samma gång. På köpet får man ett energisnålt hus. Nog så viktigt nu för tiden.

 • Plus
 • Uteplats
Stallgatan 17, Vara Solpark, Vara kommun

Stallgatan 17

Radhus
Vara Solpark, Vara kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 445 000 kr
105 + 38 m²
3 rum

"Vara Solpark" är en inblick in i framtiden. Här har man kombinerat riktigt låga driftskostnader med väl beprövade och omtyckta boningshus. Ambitionen är att blivande husköpare ska bo med ekonomisk trygghet i många år framöver. Nog så viktigt i dessa tider. Solvillor finns i olika storlekar och modeller. Dessutom kan man göra trivsamma tillval för den egna komforten. Att allt är i ett plan med vidbyggd carport/garage gör att bekvämligheten och enkelheten är i fokus. Solenergin i kombination med ny maskinell utrustning innebär att man kan flytta direkt och bo billigt från första stund. Det är exakt så som Solvillor vill bygga bostäder. Husmodellerna är väl beprövade och har testats på olika håll i landet. En viktig detalj som Solvillor vill uppnå är det perfekta läget med närheten till centrum. På kort promenad- eller cykelavstånd finns allt såsom apotek, mataffärer, nöjen, badhus etc. För dig som är intresserad av Vara och idag bor på annan ort kan nämnas att tack vare tågstationen når man både Stockholm/Göteborg och flertalet andra orter ganska lätt. E20 som byggs ut just nu passerar Vara och vill man så finns ju alltid Café Nordpolen som är världskänt runtom. Intill Café Nordpolen finns även vi på REDO Fastighetsförmedling. Kontakta oss gärna för mer info avseende Vara Solpark.

 • Plus
 • Uteplats
Lantmätarevägen 24, Askeslätt, Lidköpings kommun

Lantmätarevägen 24

Radhus
Askeslätt, Lidköpings kommun
REDO Fastighetsförmedling i Sverige AB
3 918 000 kr
81,7 + 4,5 m²
4 rum
451 m² tomt

Driftkostnad under tusenlappen per månad! Tack vare solcellspaket är kostnaden ca 10.260:- PER ÅR! Dvs 855:- varje månad. Riktigt lågt! Nu har vi även kunnat sänka priset då en del av materialet blivit billigare. Ytterligare en god nyhet är att man erhåller ett solcellsbidrag som kommer tillkommer direkt till kund. I Askeslätt som är Lidköpings mest expansiva bostadsområde kommer att uppföras 8 parhus samt 1 friliggande villa. Samtliga har mycket genomtänkta planlösningar. Ambitionen är att olika åldrar och blivande grannar ska mötas för ett bekymmersfritt boende många år framöver. Tack vare solceller blir det nämligen låga driftkostnader. Syftet med denna byggnation är att möta dagens krav på gediget, prisvärt och långsiktigt boende. Helt enkelt en livsstil som efterfrågas allt mer tack vare de förändringar som sker på marknaden. Varmt välkommen med frågor och önskemål. På "Lyckebohus.se" finns ytterligare detaljerad information. Mer info finns även på; https://wisibel.com/c/lyckebohus/kabblekanaskeslatt2

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 8