Mäklare Katarina Renghammar

Katarina Renghammar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Aron Skantz väg 15, Bergsgård, Halmstads kommun
  • Lör 11 feb
Aron Skantz väg 15, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 2
Aron Skantz väg 15, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 3

Aron Skantz väg 15

Villa
Bergsgård, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB

5 775 000 kr

138 m²

4 rum

753 m² tomt

Här på Aron Skantz väg 15 har samma ägare bott och trivts sedan byggåret 1981 och vi kan verkligen förstå varför! Denna gedigna villa står sig än idag med många goda kvalitéer och utmärkt läge mot grönområde. Planlösningen är ljus och öppen där vardagsrum, kök och matplats bildar en härlig enhet som fungerar lika bra till vardag som till fest. Villan värms effektivt upp av ett vattenburet system via driftsäker fjärrvärme och den murade öppna spisen sprider dessutom både värme och trivsel under den kallare årstiden. Sol-infallet på tomten är optimalt med soligt läge från tidig morgon till sen kväll, välj på den öppna solaltanen eller det härliga uterummet som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Det vidbyggda garaget inklusive förråd skapar värdefulla biytor för förvaring och den praktiska groventrén uppskattas och förenklar vardagslivet för den aktiva familjen. Närheten till service, flertalet skolor, kommunikation, aktiviteter och natursköna omgivningar förenklar livs-pusslet för hela familjen. Vi kan därmed summera detta boende som - gediget, välordnat och lättskött på ett drömläge mitt i hjärtat av Bergsgård!

  • Premium
  • Uteplats
Bergängsvägen 9 B, Vallås, Halmstads kommun
Bergängsvägen 9 B, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Bergängsvägen 9 B, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Bergängsvägen 9 B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB

1 625 000 kr

75 m²

3 rum

5 206 kr/mån

21 667 kr/m²

Synnerligen välskött och välrenoverad lägenhet i trygg och stabil br.förening. Fritt och ljust läge på andra våning med inglasad balkong som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Hela lägenheten har renoverats löpande mellan åren 2012-2021. Kom och upplev ett välordnat lägenhetsboende som lämnar tid och pengar över till annat i livet!

  • Premium
  • Balkong
Malörtsvägen 15, Frösakull, Halmstads kommun
Malörtsvägen 15, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Malörtsvägen 15, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Malörtsvägen 15

Radhus
Frösakull, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB

4 295 000 kr

112,5 m²

5 rum

4 641 kr/mån

38 178 kr/m²

Välkommen till detta lättskötta och bekymmersfria boende i natursköna och attraktiva Frösakull! Här på ett av områdets redan bästa lägen har nuvarande ägare dessutom satsat på extra höga materialval invändigt och som en extra bonus, även en påkostad utemiljö. Värt att nämna är tex. fönstermarkiser på hela ovanplanet, stor terrassmarkis + infravärmare och vindskydd i anslutning till altanen. Ladd-station till elbil samt extra eluttag på baksida. Invändigt gjordes extra tillval i såväl kök- som badrum, är finns även delvis plejd-styrd belysning av spotlights. Närheten till både natursköna omgivningar, kommunikationer samt skola och förskola förenklar vardagslivet för familjen avsevärt! Bo med känslan av egen villa, men utan krav på yttre underhåll och skötsel. Välkommen till visning och Malörtsvägen 15!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3