Renghammar Mäklarkonsult AB

Renghammar Mäklarkonsult AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun
 • Sön 1 okt
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun, bild 2
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun, bild 3

Skallstugevägen 15

Villa
Haverdal Skallen, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
6 500 000 kr
94 + 25 m²
5 rum
1 104 m² tomt

Atmosfären och känslan här på Skallen är verkligen unik i sitt slag med saltstänk i luften och ett glittrande Kattegatt ständigt närvarande förmedlar detta område både harmoni , rekreation och livskvalité av stora mått. Adressen Skallstugevägen 15 har varit en mycket kär plats och inom samma familjs ägor ända sedan byggåret 1959. Till en början som ett uppskattat fritidsboende och efter år 1991, när fastigheten byggdes om- och till, som ett njutbart permanentboende. Dock har fastigheten nu stått obebott under de senaste 9 åren och det är dags för en ny ägare att ta vid och förverkliga sina egna bostadsdrömmar. Gällande planbestämmelser medger en byggrätt om hela 250 m2 + 40 m2. Viktig kortfakta: Fastigheten har stått obebodd i ca 9 år och generell friskrivningsklausul kommer att tillämpas av säljarna i kommande köpekontrakt. Befintligt (fysiskt) pantbrev på 458 000 kr/458 000 kr har förkommit och dödnings-förfarande via Lantmäteriet är inlett. Tömning och röjning av lösöre kommer att ske senast per tillträdesdagen, en grov-städning kommer därefter att utföras, men dock ingen komplett slutstädning.

 • Premium
Vallgatan 3A, Centrum, Halmstads kommun
Vallgatan 3A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Vallgatan 3A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Vallgatan 3A

Radhus
Centrum, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
4 500 000 kr
107 + 75 m²
4 rum
134,9 m² tomt

Gamla Vallgatan är en av Halmstads kanske mysigaste gator mitt i centrum, där den tidstypiska kullerstenen och de små husen har bevarats. Strosar du runt här så upptäcker du många charmiga, färgglada byggnader och klätterrosor som slingrar sig upp på väggarna längs den smala passagen. Här På adressen Vallgatan 3 A bor man historiskt sett väldigt länge! År 1954 uppförde ingenjör Allan Meijer detta gedigna och arkitektritade hus med ett flertal påkostade och unika detaljer som finns välbevarade här än idag. Huset har funnits i nuvarande familjs ägor sedan 1970 och först nu efter mer än 50 år är det dags för ägarbyte nummer tre. Huset har ett skyddat läge i början av gatan i kombination av ett fritt och soligt syd/väst-läge mot Karl XI:väg. Planlösningen är yteffektiv i sitt utförande i 1, 5 plan med delvis inredd källare och passar såväl den lilla familjen som paret som prioriterar ett central läge.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun
 • Ons 27 sep
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun, bild 2
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun, bild 3

Stenhuggarevägen 33A

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
5 950 000 kr
205 + 53 m²
7 rum
1 552 m² tomt

Ett villaboende med ytor och utemiljö långt utöver det vanliga! På lugn återvändsgata intill naturreservatets högsta punkt har en privat oas skapats av nuvarande ägare. Den välanlagda trädgården inbjuder till olika gröna rum av skiftande karaktär. Här njuter man av rekreation och vardagslyx i form av flertalet uteplatser, badtunna (vedeldad med elpatron och filter), grillstuga m.m. De välanlagda platserna fungerar lika bra för familjestunder som storslagna trädgårdsfester. Tomten är stor och har ett synnerligen naturskönt och insynsskyddat läge alldeles intill Norbergets fot. Villan är i synnerligen gott skick, såväl ut- som invändigt. Här finns gott om plats för familjeliv, hobbyintressen och en aktiv livsstil. Flertalet energibesparande åtgärder har gjorts och därmed är elförbrukningen endast ca 17.000 kWh på ett år. Antalet sovrum kan enkelt utökas efter familjens behov. Biutrymmena är generösa liksom många smarta förvaringslösningar i båda våningsplanen. Även antalet bilplatser är många, hela fyra platser under tak samt ytterligare platser på den egna uppfarten. Billaddning finns också installerat.

 • Premium
Fruängsvägen 18, Söndrum, Halmstads kommun
Fruängsvägen 18, Söndrum, Halmstads kommun, bild 2
Fruängsvägen 18, Söndrum, Halmstads kommun, bild 3

Fruängsvägen 18

Radhus
Söndrum, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
4 425 000 kr
149 + 24 m²
5 rum
592 m² tomt

Vi förstår verkligen varför de gedigna husen på Fruängsvägen är så populära, ett 1-plansboende mitt i centrala Söndrum med lugnt och ostört läge passar in på mångas önskelista. En lagom stor trädgård med soligt hörnläge alldeles intill skogsområdet gör adressen extra attraktiv. Den effektiva planlösningen omfattar både privata ytor och stora umgängesytor för både vardag och fest. Flertalet uteplatser av olika karaktär erbjuds dessutom till detta trivsamma och välfungerande familjeboende. Flertalet och omfattande renoveringar har gjorts av nuvarande ägare och kan nu med varm hand lämnas över till nya lyckliga ägare. Väl mött på visning!

 • Premium
Södra vägen 30, Söderkaj, Halmstads kommun
Södra vägen 30, Söderkaj, Halmstads kommun, bild 2
Södra vägen 30, Söderkaj, Halmstads kommun, bild 3

Södra vägen 30

Lägenhet
Söderkaj, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
2 395 000 kr
60 + 6 m²
2 rum
vån 1/7
3 728 kr/mån
39 917 kr/m²

I härlig marin miljö och i välordnad HSB förening finner vi denna moderna 2:rummare med genomgående hög standard och stor uteplats om hela 33 m2! Lägenheten har ett fritt hörn-läge i fastigheten med generöst ljusinsläpp från flertalet fönster och stora skjutpartier ut mot den härliga uteplatsen. I soligt västerläge kan man njuta av både den inglasade delen och den överbyggda altanen med värmande kvällssol. Planlösningen är effektiv och genomtänkt vilket underlättar vardagslivet med ett välutrustat kök & wc/dusch-utrymme med egen tvättmaskin och torktumlare. Månadsavgiften inkluderar allt (ex. hushållsel) och tillresande gäster inkvarterar du bekvämt i föreningens gästrum som kan bokas för 300 kr/natten. Ett lättskött och njutningsfullt boende på populära Söderkaj - väl mött till visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun, bild 2
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun, bild 3

Karolineborgsvägen 14

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
4 850 000 kr
166 + 144 m²
7 rum
905 m² tomt

Rymlig familjevilla med flertalet sovrum och sällskapsytor, här får alla plats. Det centrala läget i Söndrum gör familjelivet enkelt och praktiskt då det är nära till både skola och fritidsaktiviteter. Tomten är extra stor och det fria läget unikt i jämförelse med övriga grannar. Flertalet byggnadstekniska åtgärder har gjorts under de senaste åren, väl värt att nämna är nytt tak på både huset och garaget, ny el, ny bergvärmepump, utbyggnaden 2004 med ett sovrum, WC/dusch plus uterum, Med tak, fasad, el- och värmesystem i gott skick blir det ett nöje för en ny ägare att sätta sin egen prägel och stil på interiören. Varmt välkomna att boka tid för visning av denna trivsamma villa på attraktiv adress.

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 6