Renghammar Mäklarkonsult AB

Renghammar Mäklarkonsult AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Planetgatan 10, Mickedala, Halmstads kommun
  • Lör 4 maj
Planetgatan 10, Mickedala, Halmstads kommun, bild 2
Planetgatan 10, Mickedala, Halmstads kommun, bild 3

Planetgatan 10

Radhus
Mickedala, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
3 450 000 kr
115 + 33 m²
5 rum
474,9 m² tomt

Adressen Planetgatan 10 har varit ett kärt hem för en och samma familj sedan byggåret 1967 och kan nu med varm hand lämnas över till en ny lycklig ägare. Huset har genom åren tagits väl hand om. Och där många utvändiga renoveringar har genomförts under den senaste tiden så som takbyte, nya fönster, ytterdörrar samt plåt- och putsarbeten. Invändigt är planlösningen flexibel och går därmed att anpassa efter nästa ägares behov och önskemål. Tomten är av lättskött format och läget extra fritt då det angränsar till grönområde. Extra plus för ett soligt västerläge, där uterummet förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Bilen ställer du bekvämt på uppfarten alternativt i det väderskyddade garaget.

  • Premium
  • Uteplats
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun
  • Sön 12 maj
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun, bild 2
Stenhuggarevägen 33A, Haverdal, Halmstads kommun, bild 3

Stenhuggarevägen 33A

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
5 950 000 kr
205 + 53 m²
7 rum
1 552 m² tomt

Ett villaboende med ytor och utemiljö långt utöver det vanliga! På lugn återvändsgata intill naturreservatets högsta punkt har en privat oas skapats av nuvarande ägare. Den välanlagda trädgården inbjuder till olika gröna rum av skiftande karaktär. Här njuter man av rekreation och vardagslyx i form av flertalet uteplatser, badtunna (vedeldad med elpatron och filter), grillstuga m.m. De välanlagda platserna fungerar lika bra för familjestunder som storslagna trädgårdsfester. Tomten är stor och har ett synnerligen naturskönt och insynsskyddat läge alldeles intill Norbergets fot. Villan är i synnerligen gott skick, såväl ut- som invändigt. Här finns gott om plats för familjeliv, hobbyintressen och en aktiv livsstil. Flertalet energibesparande åtgärder har gjorts och därmed är elförbrukningen endast ca 17.000 kWh på ett år. Antalet sovrum kan enkelt utökas efter familjens behov. Biutrymmena är generösa liksom många smarta förvaringslösningar i båda våningsplanen. Även antalet bilplatser är många, hela fyra platser under tak samt ytterligare platser på den egna uppfarten. Billaddning finns också installerat.

  • Premium
Georgsgatan 1 A, Centrum/Väster, Halmstads kommun
Georgsgatan 1 A, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 2
Georgsgatan 1 A, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 3

Georgsgatan 1 A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
1 095 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/2
1 465 kr/mån
52 143 kr/m²

Den perfekta första lyan eller övernattningslägenheten?! Bostadsrättsföreningen Artilleristen har ett utmärkt läge i de västra delarna av centrala Halmstad. Gång- och cykelavstånd till såväl centrum, Högskolan, Försvarsområdet som Länssjukhuset. Vackra omgivningar finns inom lika kort avstånd. Bostadsrättsföreningen har synnerligen god ekonomi och underhåller väl sina fastigheter. Månadsavgifterna är anmärkningsvärt låga. Lägenheten ligger på första våningen, en halv trappa upp. Ljust läge med mycket sol på eftermiddag och kväll. Rummet är litet men trivsamt och upplevs som ljust och fräscht. Ett perfekt boende för den som vill bo billigt på centralt läge och med modern standard!

  • Premium
Valnötsvägen 5, Brogård, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Valnötsvägen 5, Brogård, Halmstads kommun, bild 2
Valnötsvägen 5, Brogård, Halmstads kommun, bild 3

Valnötsvägen 5

Villa
Brogård, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
3 950 000 kr
129 + 72 m²
3 rum
716 m² tomt

Äntligen en välskött 1-plansvilla i Snöstorp! Här har en och samma ägare byggt, trivts och vårdat sitt hem i över 20 år. Den öppna och trivsamma planlösningen är anpassad för två personer idag med ett sovrum, vardagsrum och allrum. Huset passar dock lika bra för en hel familj då allrummet med lätthet går att ändra till två sovrum. Önskas ytterligare boytor så är ovanvåningen förberedd för att inredas, ca 60 kvm. Vattenburen golvvärme, välisolerade väggar och fönster i kombination med en effektiv värmepump ger låg elförbrukning. Skicket är välvårdat såväl inomhus som utomhus. Garaget är isolerat kombineras med groventré och fina förrådsmöjligheter, ytan är på hela 42 kvm. Den soliga baksidan vetter mot grönområde och en granne, här hittar vi både det inglasade uterummet och den insynsskyddade altanen. Området är synnerligen attraktivt, inte konstigt med tanke på närheten till buss, skolor, fritidsaktiviteter och natursköna omgivningar. Missa inte chansen att flytta in i denna fina villa. Väl mött på visning!

  • Premium
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun
  • Tor 2 maj
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun, bild 2
Karolineborgsvägen 14, Söndrum, Halmstads kommun, bild 3

Karolineborgsvägen 14

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
4 750 000 kr
166 + 144 m²
7 rum
905 m² tomt

Rymlig familjevilla med flertalet sovrum och sällskapsytor, här får alla plats. Det centrala läget i Söndrum gör familjelivet enkelt och praktiskt då det är nära till både skola och fritidsaktiviteter. Tomten är extra stor och det fria läget unikt i jämförelse med övriga grannar. Flertalet byggnadstekniska åtgärder har gjorts under de senaste åren, väl värt att nämna är nytt tak på både huset och garaget, ny el, ny bergvärmepump, utbyggnaden 2004 med ett sovrum, WC/dusch plus uterum, Med tak, fasad, el- och värmesystem i gott skick blir det ett nöje för en ny ägare att sätta sin egen prägel och stil på interiören. Varmt välkomna att boka tid för visning av denna trivsamma villa på attraktiv adress.

  • Premium
  • Uteplats
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun, bild 2
Skallstugevägen 15, Haverdal Skallen, Halmstads kommun, bild 3

Skallstugevägen 15

Villa
Haverdal Skallen, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
6 500 000 kr
94 + 25 m²
5 rum
1 104 m² tomt

Atmosfären och känslan här på Skallen är verkligen unik i sitt slag med saltstänk i luften och ett glittrande Kattegatt ständigt närvarande förmedlar detta område både harmoni , rekreation och livskvalité av stora mått. Adressen Skallstugevägen 15 har varit en mycket kär plats och inom samma familjs ägor ända sedan byggåret 1959. Till en början som ett uppskattat fritidsboende och efter år 1991, när fastigheten byggdes om- och till, som ett njutbart permanentboende. Dock har fastigheten nu stått obebott under de senaste 9 åren och det är dags för en ny ägare att ta vid och förverkliga sina egna bostadsdrömmar. Gällande planbestämmelser medger en byggrätt om hela 250 m2 + 40 m2. Viktig kortfakta: Fastigheten har stått obebodd i ca 9 år och generell friskrivningsklausul kommer att tillämpas av säljarna i kommande köpekontrakt. Befintligt (fysiskt) pantbrev på 458 000 kr/458 000 kr har förkommit och dödnings-förfarande via Lantmäteriet är inlett. Tömning och röjning av lösöre kommer att ske senast per tillträdesdagen, en grov-städning kommer därefter att utföras, men dock ingen komplett slutstädning.

  • Premium
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun, bild 2
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun, bild 3

Tylösandsvägen 25

Lägenhet
Tylösand, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
2 200 000 kr
44,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 788 kr/mån
49 661 kr/m²

Lägenhetsboende med hög standard och tilltalande stil, mitt i Sveriges badparadis - Tylösand! Den välplanerade lägenheten har en stilren och ljus interiör som tilltalar de flesta inredningsstilar. Lättmöblerade rum med neutrala färger. Stor terrass i soligt läge skapar en riktigt lyxig semesterkänsla som varar året om. Här finns gott om plats för både härliga sommarkvällar och umgänge med familj och vänner. Helkaklat WC/dusch med egen tvättmaskin, golvvärme i hela lägenheten, stort skjutdörrsparti, fiberanslutning och ett fullutrustat kök gör detta boende extra bekvämt.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun, bild 2
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun, bild 3

Tylösandsvägen 25

Lägenhet
Tylösand, Halmstads kommun
Renghammar Mäklarkonsult AB
2 150 000 kr
44,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 788 kr/mån
48 533 kr/m²

Fritidsboende med hög standard och tilltalande stil, mitt i Sveriges badparadis - Tylösand! Den välplanerade lägenheten har en stilren och ljus interiör som tilltalar de flesta inredningsstilar. Lättmöblerade rum med neutrala färger. Stor terrass i soligt läge skapar en riktigt lyxig semesterkänsla som varar året om. Här finns gott om plats för både härliga sommarkvällar och umgänge med familj och vänner. Helkaklat WC/dusch med egen tvättmaskin, golvvärme i hela lägenheten, stort skjutdörrsparti, fiberanslutning och ett fullutrustat kök gör detta boende extra bekvämt. Den låga månadsavgiften är också ett givet plus. Kom på visning och fånga sommaren 2024!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 8