Mäklare Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smyge fyrväg 186, Smygehamn, Trelleborgs kommun
Smyge fyrväg 186, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 2
Smyge fyrväg 186, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 3

Smyge fyrväg 186

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
29 000 000 kr
480 + 36 m²
7 rum
3,4 ha tomt

På den skandinaviska halvöns sydligaste udde är frihetskänslan påtaglig. Från det öppna skånska landskapet till Östersjöns oändliga horisontlinje är vyerna en hänförande förening av blått och grönt. Viker du av från landsvägen ned mot rikets ände anländer du till Smyge fyrväg 186 - Sveriges näst sydligaste hus med en parkliknande tomt intill vattenlinjen. Här breder en magnifik egendom ut sig med en ståtlig mangårdsbyggnad anno 1909, omgiven av stall, pool och poolhus samt en fristående garagebyggnad med övervåning. Alla byggnader är i absolut toppskick och har varsamt renoverats med exklusiva materialval som skapar en fulländad levnadsmiljö. Mangårdsbyggnaden, med en boarea om 480 kvm, har ett rikt ljusinsläpp och en luftig atmosfär tack vare spatiösa sällskapsytor tillsammans med generösa fönsterpartier. Från köket leder en trappa ned till en luxuös vinkällare med plats för umgänge, där takets vackra kryssvalv skapar en unik miljö. Skjutdörrar öppnar upp till ett inglasat uterum som förlänger köket mot havet och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Fortsätter du ut till det skyddade poolområdet, eller den stora takterrassen med fri havsvy, förs tankarna genast till södra Europa och Medelhavets kust. Poolhuset är högkvalitativt inrett med relaxavdelning och bastu. Vidare ligger ett dubbelgarage i anslutning till mangårdsbyggnaden som kompletteras av den fristående garagebyggnaden med ytterligare två garageplatser såväl som två platser i carport. Det exklusiva stallet om ca 155 kvm erbjuder fyra boxar, bred stallgång med spolplats, sadelkammare, loge samt höskulle. Invid stallet finns en generös betesvall för hästarna att driva fritt i, samt två ytterligare hagar bredvid. I fastighetens andra skiften finns ännu fler goda marker för lösdrift. Kameraövervakning, automatisk bevattning och solcellsanläggning bidrar till både ett säkrare och enklare boende. En magnifik egendom av hög kvalitet med ett sällan skådat toppläge vid den södra havskusten! Endast cirka en mil till centrala Trelleborg och cirka fyra mil till Malmö. Hjärtligt välkommen att kontakta Camilla Eggenberger för vidare information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun, bild 2
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun, bild 3

Boa Nygårdsvägen 151

Villa
Olofströms kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
520 m²
12 rum
3,7 ha tomt

Denna unika egendom, precis intill Olofströms golfbana, lever upp till alla förväntningar om ett exklusivt gårdsboende i södra Sverige. Fyra byggnader i ståtligt traditionellt utförande ramar in gårdscentrat och skapar en privat och fridfull boendemiljö, och intilliggande mark om dryga 3,6 hektar kantas av en skyddande trädallé. En klassisk mangårdsbyggnad om 520 kvadratmeter, uppförd helt i trä, har moderniserats genom olika strukturella åtgärder men kvarhåller än idag sin ursprungliga identitet. Entréplanet erbjuder stora öppna sällskapsytor som ståtar med bland annat en imponerande eldstad i glas och skjutbara panoramafönster ut till en altan på den mysiga inre trädgården. Köket är en raritet med dess luftiga utformning, vackra inredning och stora matplats. Övre plan har även det oerhört rymliga umgängesytor som förlängs ut på en terrass med den mest hänförande utsikten över egendomen. Sovrum och badrum med stilig inredning fulländar övre plan, och mangårdsbyggnaden avslutas med en komplett källare där vinkällaren på över 50 kvadratmeter är höjdpunkten. Ett gårdshus bjuder på ytterligare 165 kvadratmeter av väldisponerad boyta som kan användas som förlängning av mangårdsbyggnaden eller som ett pampigt gästhus. Två stora ladugårdar i sten speglar varandra på vardera sida om den yttre gården. Dessa hör till de största i södra Sverige och täcker vardera en yta på ca 41 x 11 meter. Deras användningsområden begränsas endast av fantasin. Den totala arealen, inklusive en mindre skog och äng, uppgår till över 3,6 hektar. Gården har högkvalitativt vatten samt solenergisystem för självförsörjning från september 2023. Ett imponerande gods med storslagen karaktär. Hjärtligt välkommen till Boa Nygårdsvägen 151!

  • Premium
  • Energieffektiv
Stianderödsvägen 260, null, Kristianstads kommun

Stianderödsvägen 260

Gård/Skog
Kristianstads kommun
Residence Fastighetsmäkleri
5 500 000 kr
75 m²
29 ha tomt

På natursköna Linderödsåsen, mellan Maltesholm och Borrestad, ligger denna jaktvänliga skogsgård. I det förtjusande skånska skogslandskapet anländer du till ett välutformat gårdscentra som kan renoveras upp för att behålla den ursprungliga charmen, alternativt rivas för att lämna plats åt ett högkvalitativt nybygge. El och fiber är redan förberett på fastigheten. Den egna marken om cirka 30 hektar omger gårdscentrat, med två anslutande skiften en kort bit bort i sydvästlig riktning. Markerna är ypperliga för pyrschjakt på rådjur, dovvilt och vildsvin, med en vacker kombination av gläntor och öppna lövskogar tillsammans med tätvuxen gran. Fastighetens produktiva skogsmark utgör idag cirka 20 hektar, vilket kan utökas genom plantering av inägor. Virkesförråd uppgår till cirka 3 200 m³sk, inklusive årets tillväxt. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på markens utformning. Allt från högproduktiv skogsodling med hybridasp och poppel, eller fortsatt utveckling för viltets bästa med anläggning av våtmarker och viltplanteringar är möjligt. Varmt välkommen till Stianderöd!

Södra Lyngbyvägen 11-20, Skåne, Kristianstads kommun

Södra Lyngbyvägen 11-20

Gård/Skog
Skåne, Kristianstads kommun
Residence Fastighetsmäkleri
12 900 000 kr
337 + 50 m²
18 rum
7 ha tomt

Landsvägen slingrar sig genom det vackra Österlen, från Ystad upp till Kristianstad. Här, i det platta och öppna landskapet, pryder klassiska Skånelängor vyerna genom bilfönstret. I utkanten av tätorten Everöd tar Södra Lyngbyvägen vid. En privat allé med frodiga trädtoppar svänger av vägen och leder in till egendomen. På vägen passerar du två pittoreska grindstugor, och snart öppnar sig trädtaket för att välkomna dig till Mjöviksgårdens förtrollande mangårdsbyggnad, som stoltserar i klassisk skånsk stil. Mangårdsbyggnaden är pietetsfullt renoverad och strålar nu med en omsorgsfullt vårdad boyta på över 300 kvadratmeter. Här styrs värme, larm, belysning och musik via praktiska appar, och överallt genomsyras en känsla av lyx tack vare de exklusiva materialen. Interiört lyfter väggar i timmer och tegel fram husets charm och kompletteras av breda dörrlister, vackra fönsterkarmar, kakelugn, öppen spis och en mängd andra lockande detaljer. Det stora, högkvalitativa köket utgör hjärtat i bostaden och skiljer de mer privata delarna från de sociala utrymmena på ett naturligt och självklart sätt. Totalt rymmer huset tre sovrum, alla med egna badrum, fördelade över de två våningarna. Tillsammans med ekonomibyggnaden bildar huvudbyggnaden en klassisk sydsvensk gård med en skyddad kullerstensbelagd innergård av kullersten. Korsvirke och natursten vittnar om det hängivna arbete som lagts ner på gården, vilket förstärks ytterligare av de gedigna sättugnsplattorna och minnesstenen som bevarats. Gårdscentrum omges av en magnifik parkliknande tomt. Mjöån, som vimlar av öring, porlar serent genom fastigheten, och vid vattnets kant står fortfarande en gammal mölla. På andra sidan ån finns ett mindre bostadshus inbäddat i en otroligt naturskön miljö. Mjöviksgården erbjuder en harmonisk helhet med en fulländad boendemiljö. Tre hektar åkermark omger allén och skapar en skyddande inramning av fastigheten. I Everöd finns vardagliga bekvämligheter, och med bil når du Kristianstad på endast 20 minuter.

Idrottsplatsvägen 7, Österlen, Simrishamns kommun

Idrottsplatsvägen 7

Villa
Österlen, Simrishamns kommun
Residence Fastighetsmäkleri
7 000 000 kr
486 m²
10 rum
2 282 m² tomt

Hammenhögs by ligger mitt emellan Simrishamn och Ystad, nära vackra stränder, pittoreska fiskelägen och gallerier. På hörnet mellan Idrottsplatsvägen och Fritidsvägen ligger denna magnifika tegelbyggnad med anor från sent 1800-tal. Du anländer till en stor uppvuxen trädgårdstomt, inhägnad av en vacker stenmur, som skapar ett privat och ogenerat läge. Genast är intrycket av den prunkande trädgården och den ståtliga villan hänförande. Husets utformning skapar naturliga uteplatser i alla väderstreck, och överallt är tomtens växtlighet bedårande. I dag används fastigheten som en privatbostad med väl fördelade kvadratmeter, soldränkta sällskapsrum och charmfulla attribut från byggåren. Tidigare har fastigheten använts som två separata privatbostäder samt en företagsdel med garage med golvvärme. Möjligheterna är oändliga. Här finns potential för företagare, en stor familj, uthyrning, ombyggnad eller för dig som önskar ett storslaget boende. I den omgivande trädgården finns dessutom växthus, damm och vackra förrådsbyggnader med vitputsad fasad. Driftskostnaderna är jämförelsevis mycket låga för den stora ytan, med bergvärmeanläggningen som grund. Hammenhög är en levande by året om och ses av många som Österlens knutpunkt. I byn finns barnomsorg, skola och äldreboende. ICA-butik och pizzeria, flera livsstilsbutiker och ett av Skånes bäst bevarade gästgiverier med anor från 1693, Hammenhögs Gästgivargård, med sin lunchservering och pub. En av byns stoltheter är Garageprojektet med sin konsertverksamhet samt Idrottsföreningens utomhusbad och paddelbanor. Bussförbindelser finns i alla fyra väderstreck. Varmt välkommen!

Villa backa 1, Skåne, Höörs kommun

Villa backa 1

Villa
Skåne, Höörs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
404 + 409 m²
15 rum
4 462 m² tomt

Villa Backa uppfördes vid denna tid som huvudbyggnad i det största privata godset i Höörs kommun. Huset har influerats av den typiska skånska arkitekturen med tydliga influenser från Bosjökloster slott. Nuvarande ägare, som ägt fastigheten sedan 1997, har låtit genomföra restaurering och modernisering av bostadsbyggnaden för att åter låta Villa Backa blomstra som privatbostad. Idag är Villa Backa en karaktärsfylld sekelskiftesdröm med stora generösa rum. Eldstäder i både entréplan och i källare, genomgående vackra original trägolv, tilltalande stuckaturer i tak och fantastiskt vackra dörrposter bjuder in till varje sällskapsrum. Allt detta genuina och gedigna har i vacker harmoni förädlats med exklusiva detaljer. Nämnas kan specialbeställt kök från Canadaköket i Uppsala som inkluderar bland annat gasspis från italienska Ilve och platsbyggda stuckaturklädda skåp . Villa Backa har den perfekta kombinationen av historiens vingslag med uppdaterade och välanpassade funktioner för ett modernt och lättskött boende 2022. Entrévåning omfattar fem vackra salonger samt ett magnifik sällskapsrum - som också är hjärtat i bostaden. Den vackra eldstaden och den karaktäristiska trappan som leder upp till familjevåningen är fullständigt betagande vacker. Ovanvåning med sex utmärkta sovrum. Användbar källarvåning med bl.a sällskapsrum , bar, eget kök, egen möjlig ingång samt vinkällare. Vindsdelen har möjlighet till ytterligare 4 sovrum med tillhörande badrum, skiss finns. Garagebyggnaden uppförd år 2000 och ritades av arkitekt med syfte att skapa en byggnad i samklang och inrymmer garage för tre bilar samt gästvåning. Trädgårdstomten är parkliknande, gräsmattan böljande vackert mot den storslagna gårdsplanen och pelarna vid entrén ramar in de gamla storslagna ekarna. Huset lämpar sig perfekt för den stora familjen/generationsboende, kontor/ affärsverksamhet, B&b, mindre kursgård eller vänkollektiv.

Visar alla 6