Mäklare Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visby Innerstad, Visby - Gotland, Gotlands kommun
Visby Innerstad, Visby - Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Visby Innerstad, Visby - Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Visby Innerstad

Övrigt
Visby - Gotland, Gotlands kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
265 m²
13 rum
364 m² tomt

Innanför Visby ringmur slingrar sig ett medeltida gatunät bland dramatiska höjdskillnader, fortfarande präglat av den tidens högkvalitativa byggnadsverk. Pittoreska gränder stöpta i värdefull kulturhistoria, smyckade med imponerande ruiner, viskar om en svunnen tid då Visby var en bestående Hansestad. Nu, en del av ett välbevarat världsarv. Mitt i stadens kärna, på en hörnfastighet mellan Drottens och St Lars ruiner gömmer sig denna vackra fastighet. Detta underland i stil och elegans döljer sig på ett diskret och perfekt läge i Visbys innerstad. Fastigheten omfattar sju enheter som alla följer sin egen storslagna melodi i färg, mönster och form. Det största huset inrymmer öppna sällskapsytor med ett franskt kök och umgängesdel på nedre etage, tre sovrum på övre etage och ett badrum helt i marmor med förgyllda beslag. Den näst största bostaden ligger även den i två etage med en välbalanserad fördelning av sociala och privata ytor. Resterande enheter har separata ingångar, de flesta från innergården, med effektfullt inredda sovrum i varierande storlekar och tillhörande badrum. Viss inredning kan övertas efter överenskommelse , så det är bara att börja njuta av det bästa Visby kan erbjuda! Mellan de charmiga gårdshusen ligger den privata innergården, harmoniskt avskild från omvärlden som en egen oas mitt i staden. Sammanfattningsvis ett perfekt boende för den stora familjen med flera generationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Systerlottsvägen 8A, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Systerlottsvägen 8A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Systerlottsvägen 8A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Systerlottsvägen 8A

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
387 m²
6 rum
1 454 m² tomt

Strax söder om centrala Malmö, i det öppna skånska landskapet och med Öresunds hänförande havsvy alldeles intill, ligger natursköna Bunkeflostrand. I utkanten av orten för Systerlottsvägen dig fram till denna avskilda oas och imponerande enplansvilla med milsvid utsikt över åkrar och fält. Villans 387 kvadratmeter är optimalt fördelade på väl tilltagna sällskapsrum och privata rofyllda sovrum, allt inrett med högkvalitativa material och med en stilren interiör som fokuserar på att låta grönskan utanför fönstren spela huvudrollen. Kök, matsal och vardagsrum förenas i ett storslaget utrymme med en enastående takhöjd och en vacker eldstad som blir rummets nav. Öppningsbara panoramafönster i flera riktningar leder dig ut till det kanske mest imponerande av allt - en magnifik utemiljö med en arkitektritad trädgård och ett underbart poolområde i eftertraktat västerläge. Den stora insynsskyddade uteplatsen förgylls av en vacker inramande grönska, privat boulebana, utomhusspa och dusch samt en poolbar. Ert alldeles egna sommarparadis. Som ett av Bunkeflostrands största hus erbjuder bostaden inte endast omfattande ytor för umgänge och representation, utan även en stor inredningsbar vindsvåning samt en avsides lokal med separat entré - perfekt för den som vill bedriva egen verksamhet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun, bild 2
Boa Nygårdsvägen 151, null, Olofströms kommun, bild 3

Boa Nygårdsvägen 151

Villa
Olofströms kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
520 m²
12 rum
3,7 ha tomt

Denna unika egendom, precis intill Olofströms golfbana, lever upp till alla förväntningar om ett exklusivt gårdsboende i södra Sverige. Fyra byggnader i ståtligt traditionellt utförande ramar in gårdscentrat och skapar en privat och fridfull boendemiljö, och intilliggande mark om dryga 3,6 hektar kantas av en skyddande trädallé. En klassisk mangårdsbyggnad om 520 kvadratmeter, uppförd helt i trä, har moderniserats genom olika strukturella åtgärder men kvarhåller än idag sin ursprungliga identitet. Entréplanet erbjuder stora öppna sällskapsytor som ståtar med bland annat en imponerande eldstad i glas och skjutbara panoramafönster ut till en altan på den mysiga inre trädgården. Köket är en raritet med dess luftiga utformning, vackra inredning och stora matplats. Övre plan har även det oerhört rymliga umgängesytor som förlängs ut på en terrass med den mest hänförande utsikten över egendomen. Sovrum och badrum med stilig inredning fulländar övre plan, och mangårdsbyggnaden avslutas med en komplett källare där vinkällaren på över 50 kvadratmeter är höjdpunkten. Ett gårdshus bjuder på ytterligare 165 kvadratmeter av väldisponerad boyta som kan användas som förlängning av mangårdsbyggnaden eller som ett pampigt gästhus. Två stora ladugårdar i sten speglar varandra på vardera sida om den yttre gården. Dessa hör till de största i södra Sverige och täcker vardera en yta på ca 41 x 11 meter. Deras användningsområden begränsas endast av fantasin. Den totala arealen, inklusive en mindre skog och äng, uppgår till över 3,6 hektar. Gården har högkvalitativt vatten samt solenergisystem för självförsörjning från september 2023. Ett imponerande gods med storslagen karaktär. Hjärtligt välkommen till Boa Nygårdsvägen 151!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fulltofta 4177, Skåne, Hörby kommun
Fulltofta 4177, Skåne, Hörby kommun, bild 2
Fulltofta 4177, Skåne, Hörby kommun, bild 3

Fulltofta 4177

Villa
Skåne, Hörby kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
330 m²
6 rum
1 310 m² tomt

Med fantastiska åtta meter i takhöjd, naturliga byggmaterial och en genomgående imponerande arkitektur beskrivs Fulltofta Magasin bäst som en majestätisk bostad. Det tidigare spannmålsmagasinet, med anor från 1800-talet, genomgick år 2018 en total restaurering och erbjuder nu ett fullkomligt enastående boende, helt unikt i sitt slag. När du kliver in genom den gedigna entrédörren kan du blicka hela vägen upp till takets nock. I förgrunden syns tre nivåer av vackert rustika bjälkar, samt de olika våningarnas glasräcken, som bryter ljuset från byggnadens stora takfönster på ett sakralt vis. På de fyra öppna våningsplanen finns både väl tilltagna sällskapsytor och privata sfärer, dolda mellan byggnadens pampiga skelett i svart stål och solid trä. Högst upp finner du ett loft som blir en fridfull plats att spendera nätterna, där det mjuka morgonljuset smyger in från fyra väderstreck. I trädgården står även ett modernt gästhus med plats för flera övernattande gäster. Här finns även en vedbastu med fönster som blickar ut mot den egna trädgården, och mellan byggnaderna finns en gemytlig uteplats i bästa söderläge. På tomtens framsida står också en carport, byggd i Gotlandsfuru. Den lilla byn Fulltofta ligger i ett vackert naturområde med utsikt över både Ringsjön och Gäddängen. Såväl med bil som kollektivt kan du snabbt ta dig till Lund och Malmö såväl som Köpenhamn och Kastrup.

  • Premium
Södra Lyngbyvägen 11-20, Skåne, Kristianstads kommun

Södra Lyngbyvägen 11-20

Gård/Skog
Skåne, Kristianstads kommun
Residence Fastighetsmäkleri
12 900 000 kr
337 + 50 m²
18 rum
7 ha tomt

Landsvägen slingrar sig genom det vackra Österlen, från Ystad upp till Kristianstad. Här, i det platta och öppna landskapet, pryder klassiska Skånelängor vyerna genom bilfönstret. I utkanten av tätorten Everöd tar Södra Lyngbyvägen vid. En privat allé med frodiga trädtoppar svänger av vägen och leder in till egendomen. På vägen passerar du två pittoreska grindstugor, och snart öppnar sig trädtaket för att välkomna dig till Mjöviksgårdens förtrollande mangårdsbyggnad, som stoltserar i klassisk skånsk stil. Mangårdsbyggnaden är pietetsfullt renoverad och strålar nu med en omsorgsfullt vårdad boyta på över 300 kvadratmeter. Här styrs värme, larm, belysning och musik via praktiska appar, och överallt genomsyras en känsla av lyx tack vare de exklusiva materialen. Interiört lyfter väggar i timmer och tegel fram husets charm och kompletteras av breda dörrlister, vackra fönsterkarmar, kakelugn, öppen spis och en mängd andra lockande detaljer. Det stora, högkvalitativa köket utgör hjärtat i bostaden och skiljer de mer privata delarna från de sociala utrymmena på ett naturligt och självklart sätt. Totalt rymmer huset tre sovrum, alla med egna badrum, fördelade över de två våningarna. Tillsammans med ekonomibyggnaden bildar huvudbyggnaden en klassisk sydsvensk gård med en skyddad kullerstensbelagd innergård av kullersten. Korsvirke och natursten vittnar om det hängivna arbete som lagts ner på gården, vilket förstärks ytterligare av de gedigna sättugnsplattorna och minnesstenen som bevarats. Gårdscentrum omges av en magnifik parkliknande tomt. Mjöån, som vimlar av öring, porlar serent genom fastigheten, och vid vattnets kant står fortfarande en gammal mölla. På andra sidan ån finns ett mindre bostadshus inbäddat i en otroligt naturskön miljö. Mjöviksgården erbjuder en harmonisk helhet med en fulländad boendemiljö. Tre hektar åkermark omger allén och skapar en skyddande inramning av fastigheten. I Everöd finns vardagliga bekvämligheter, och med bil når du Kristianstad på endast 20 minuter.

Idrottsplatsvägen 7, Österlen, Simrishamns kommun

Idrottsplatsvägen 7

Villa
Österlen, Simrishamns kommun
Residence Fastighetsmäkleri
7 000 000 kr
486 m²
10 rum
2 282 m² tomt

Hammenhögs by ligger mitt emellan Simrishamn och Ystad, nära vackra stränder, pittoreska fiskelägen och gallerier. På hörnet mellan Idrottsplatsvägen och Fritidsvägen ligger denna magnifika tegelbyggnad med anor från sent 1800-tal. Du anländer till en stor uppvuxen trädgårdstomt, inhägnad av en vacker stenmur, som skapar ett privat och ogenerat läge. Genast är intrycket av den prunkande trädgården och den ståtliga villan hänförande. Husets utformning skapar naturliga uteplatser i alla väderstreck, och överallt är tomtens växtlighet bedårande. I dag används fastigheten som en privatbostad med väl fördelade kvadratmeter, soldränkta sällskapsrum och charmfulla attribut från byggåren. Tidigare har fastigheten använts som två separata privatbostäder samt en företagsdel med garage med golvvärme. Möjligheterna är oändliga. Här finns potential för företagare, en stor familj, uthyrning, ombyggnad eller för dig som önskar ett storslaget boende. I den omgivande trädgården finns dessutom växthus, damm och vackra förrådsbyggnader med vitputsad fasad. Driftskostnaderna är jämförelsevis mycket låga för den stora ytan, med bergvärmeanläggningen som grund. Hammenhög är en levande by året om och ses av många som Österlens knutpunkt. I byn finns barnomsorg, skola och äldreboende. ICA-butik och pizzeria, flera livsstilsbutiker och ett av Skånes bäst bevarade gästgiverier med anor från 1693, Hammenhögs Gästgivargård, med sin lunchservering och pub. En av byns stoltheter är Garageprojektet med sin konsertverksamhet samt Idrottsföreningens utomhusbad och paddelbanor. Bussförbindelser finns i alla fyra väderstreck. Varmt välkommen!

Visar alla 6