Mäklare Stina Behrman

Stina Behrman

Om mig

Arbetar som registrerad Fastighetsmäklare och är Partner på Resicence Christie´s Gårdar och villor, utgår främst från Hunnebostrand. Genom mina arbeten och bakgrund har jag har stor lokalkännedom och mitt nätverk är stort både i regionen och nationellt. Vårt arbetssätt, våra unika kundregister med marknadens mest köpstarka intressenter och den sofistikerade marknadsföringen, adderar ytterligare värde. Vi ger dig också tillgång till drömboenden, och köpare, runtom i världen tack vare Christie’s

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stänggatan 2, Bohuslän, Sotenäs kommun
  • Lör 29 jun
Stänggatan 2, Bohuslän, Sotenäs kommun, bild 2
Stänggatan 2, Bohuslän, Sotenäs kommun, bild 3

Stänggatan 2

Villa
Bohuslän, Sotenäs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
10 800 000 kr
170 + 18 m²
5 rum
618 m² tomt

I eftertraktade Fisketången saluför vi nu detta vackra trähus ritat av Torsten Askergren. Redan i entrén blir kvalitén tydlig, med hallgolv i vackert ådrad kalksten från Kinnekulle. Flera trädetaljer såsom innerdörrar, fönsterfoder och de platsbyggda garderoberna speglar arkitektens stil, allt i harmoni med naturen utanför. Alla trägolv är av vitoljad svensk kärnfuru och det välutrustade köket är från Kvänum. Kökets bänkskivor är av Carrara marmor och tillsammans med de handmålade skåpen och dörrarna bidrar de till det stilrena helhetsintrycket. Det är öppen planlösning och den underbara glasverandan mot havet är omgiven av två pardörrar som tar er ut till trädgårdens uteplatser och trädäck med pergola. Bostadens sociala ytor är som gjorda för stort umgänge och härliga bjudningar både inne och ute. På detta plan finns även ett gästbadrum och två sovrum. Båda rummen har dubbelsäng och egen utgång till trädgården, härligt om man vill smita iväg på ett morgondopp innan de övriga har vaknat. På övre plan möts ni av ett rum med härlig rymd, öppet upp till taknock, stora fönster och inglasad veranda med utsikt över havet. I detta rum kan ni verkligen njuta av den fridfulla atmosfären och blicka ut mot Hampholmen och Tångekilens pittoreska sjöbodar. På hösten kan ni njuta framför brasan i kaminen, tillverkad av anrika danska Morsø. Vid rummets ena långsida finns en charmig sovalkov, skapat för en mysig sovplats åt barn eller barnbarn. Detta plan har även master bedroom med separat garderobsdel och egen ingång till det övre badrummet. Denna hörntomt har en härligt väldoftande syrenhäck mot gatan och vitt plank med grindar vid entrén vilket ramar in villan på ett fint sätt. Vid uppfarten finns separat före detta garage som idag är ombyggt till förråd med port och en sidoingång till separat rum och vid tomtens långsida finns praktisk bod med dubbeldörr. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information och bokning av enskild visning av detta sommarparadis!

  • Premium
Tylösandsvägen 27, Tylösand, Halmstads kommun
  • Tor 20 jun
Tylösandsvägen 27, Tylösand, Halmstads kommun, bild 2
Tylösandsvägen 27, Tylösand, Halmstads kommun, bild 3

Tylösandsvägen 27

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Residence Fastighetsmäkleri
Pris saknas
180 + 10 m²
7 rum
1 213 m² tomt

Vackra Tylösand bjuder på en av Sveriges mest populära sandstränder. Här njuter ni både av en avlappnad atmosför, sol och bad och pulserande afterbeach när det önskas. Tylösandsvägen sträcker sig förbi Halmstads golfklubb och slutar vid prisbelönta Hotell Tylösand. Denna enplansvilla ligger centralt och är belägen endast en kort promenad från den dryga 4 km långa sandstranden. Trädgården är lummig och miljön både inne och ute ger en genuin medelhavskänsla. Baksidan och dess uteplats har ett privat och vackert soligt läge. Från trädgården går det att ta sig upp till en unik stenplatå med fantastisk utsikt över hela kustremsan. Här kan ni även gå ner mot stranden. Bostaden har sju rum och kök, badrum, duschrum , två wc och 5 parkeringsplatser vilket skapar ger nästa ägare stor potential. Tomtens läge och storlek ger även företagaren eller er med stora visioner chansen att bygga ett storslaget boende.

  • Premium
Lökholmsvägen 25D, Bohuslän, Sotenäs kommun

Lökholmsvägen 25D

Övrigt
Bohuslän, Sotenäs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
4 900 000 kr
180 m² tomt

På Lökholmsvägen 25 d vid södra hamnen och marinan i Hunnebostrand finns denna fastighet nu till salu. Invändig area är 180 kvm är fördelat på tre våningar med välplanerad planlösning och stora ljusa, moderna utrymmen. Översta våningen har balkong med kvällssol och stor öppen yta med kök mot havet, och plats för sittgrupp och mingel. Nedre plan har även den stor yta med dubbla dörrar mot havet. Vid entré finns hall, badrum och ett rum för förvaring. mellanvåningen har tre rum och badrum. Det finns tillhörande parkering och elbilsladdare och önskar ni hyra båtplats finns det möjlighet på angränsande Seaport Marina. På marinan finns 160 båtplatser fördelade på fem bryggor, varje brygga har vatten och el. Från fastigheten är det badrocksavstånd till badbryggorna vid Sotefjordens segelsällskap eller St Görans Ö. Fastigheten kan ägas både privat eller i bolag och är ej för stadigvarande boende. Välkommen till en genuint marin miljö med promenadavstånd till allt Hunnebostrand har att erbjuda.

Västervägen, Västkusten Sotenäs, Sotenäs kommun

Västervägen

Övrigt
Västkusten Sotenäs, Sotenäs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr

Välkommen till denna sjöbod med fyra rum och uppställningsplats som ligger med lätt access till hamnområdet i tillväxtorten Väjern. Sjöboden är gedigen, välvårdad och står på gjuten platta som har en bruttoyta om 48 kvm/plan, vilket ger er ca 90 kvm i golvyta. Sjöboden är större än genomsnittet och har ett praktiskt betonggolv på nedre plan och stilrent notat skeppsgolv på övre plan. Till sjöboden finns även ett markarrende för uppställning på 24 kvm. Nedre plan på sjöboden är idag indelad i hall och två rum, vilket går att öppna upp till en yta om så önskas. Genom båda rummen går en stålbalk i taket för vinsch, perfekt för, gör det själv projektet eller kajak/sup hiss. Boden har två dubbla dörrar till vardera avdelning, vilket ger er plats för två båtar. Det finns även en sidoingång till en hall med avhängningsyta. Hallen är avgränsad med en låsbar skjutdörr mot övrig nedre yta. Trappan i hallen tar er till övre plan som är indelad i två rum och ett förråd. Bakom trappan finns plats för ytterligare förvaring. Övre plan ger er extra utrymme och en härlig plats att njuta av skaldjur efter en dag ute på havet. Uppställningsplatsen bakom sjöboden är perfekt för båtkärran eller husbilen/husvagn och över planen finns servicebyggnad med toalett och dusch. Möjlighet att hyra båtplats finns genom närliggande Havets Magasin eller Sotenäs kommun och i hamnen finns trailerramp. Sjöboden ligger på arrende vilket innebär att du behöver vara skriven i kommunen för att få köpa den. Sjöbodar är ej godkända eller avsedda för boende. Sjöboden står på betongplatta. Stomme, bjälklag och fasad är av trä, fönster kopplande tvåglas-fönster. Det finns inte vatten och avlopp indraget i sjöboden då det ej är tillåtet, det finns golvbrunn för avrinning i betongplattan. Renovering utfördes 2017, sjöboden fick ny fasad, taket byttes i sin helhet med nytt enkupigt lertegel från Benders. Nedre plan fick målade innerväggar och övre plan fick ny trappa, ny invändig träpanel och nytt golv. Det installerades ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. I samband med detta sattes det även ny belysning, oljefyllda el-element och nya elkontakter i hela sjöboden. Arrende för sjöbod och mark upplåts med lägenhetsarrende. Arrendeform avgörs utifrån bestämmelserna i jordabalken. Som huvudregel tillåts arrendatorn efter medgivande av kommunen att bygga ett enklare brygga/trädäck i direkt anslutning till sjöboden/sjönära byggnaden, under förutsättning att det inte inskränker på allmänhetens fria rörelse och passage. För att få eller att behålla ett arrendeavtal gäller det att man som arrendator följer de riktlinjer som finns i policy, se bifogad policy från Sotenäs kommun under dokument. En upplåtelse av mark räknas som lägenhetsarrende när den inte uppfyller förutsättningarna för att vara ett jordbruks-, bostads- eller anläggningsarrende. Ett lägenhetsarrende kan till exempel vara en kajplats, kolonilott, sjöbodar eller en plats för båt eller brygga.

  • Plus
Getebol Vänerbol, Getebol Vänebol vid Vänern, Säffle kommun
  • Idag
Getebol Vänerbol, Getebol Vänebol vid Vänern, Säffle kommun, bild 2
Getebol Vänerbol, Getebol Vänebol vid Vänern, Säffle kommun, bild 3

Getebol Vänerbol

Villa
Getebol Vänebol vid Vänern, Säffle kommun
Residence Fastighetsmäkleri
14 500 000 kr
251 + 12 m²
7 rum
5 612 m² tomt

Välkommen till denna vackert inramade sjötomt med strålande söderläge vid Vänerns nordvästra strand. Här finner ni en välplanerad strandvilla som ger er en underbar livskvalité med stor trädgård, egen brygga och härligt azurblå saltvattenspool. Runt poolen ligger ett upphöjt soldäck som skapar en fantastisk panoramavy, med Vänerns skönhet framför er. Invändigt möts ni av generösa ljusa umgängesytor med högt i tak, de stora fönsterpartierna och det inglasade uterummet suddar ut gränserna mellan ute- och innemiljön. Detta är den perfekta platsen att njuta av en privat romantisk middag eller ta emot gäster och representera större sällskap. Varför inte runda av kvällen med ett poolparty under stjärnorna eller avsluta dagen på stranden, släppa tankarna fria och njuta av vågskvalpet. Huvudentrén har pardörrar och på insidan möts ni av en ljus och öppen planlösning som binder samman umgängesyta, kök och uterum på ett välbalanserat sätt. Vardagsrummet har stora fönsterpartiet mot vattnet och då det är öppet upp till taknock skapas en härlig atmosfär. Centrerat i rummet finns en tvådelad öppen spis, vilket ger dig både en härlig värme och mycket plats för mys vid brasan. Köket är stilrent i vitt med tidlös köksdesign och inbyggd köksutrustning. Bänkskivor och stendetaljer är i sober Italiensk Carrara marmor. I centrum har ni en större köksö med plats för mingel eller sällskap vid matlagningen. Ifrån köket finns även utgång till terrasserna och det inglasade uterummet med plats för både loungegrupp och middagsmöbel. Över vardagsrummet går en trappa upp till en större öppen yta med gediget glasräcke mot vattnet. Rummet är som gjort för mingel eller varför inte egen ateljé eller kontor. I sovrumsdelen av bostaden finns fem rum, varav tre har egen utgång mot vattnet samt ett egen köksdel, utöver detta två badrum och tvättstuga med dörr mot trädgård och garage. Huset med dess fantastiska solläge är beläget på en anlagd trädgårdstomt om 5612 kvadratmeter planerad av trädgårdsarkitekt. Här finns både boulebana och basketplan och man omges av vackra skogspartier i den ena riktningen och den egna sandstranden i andra. Tomten vetter mot söder vilket innebär att solen strålar in från morgon till kväll på tomt och hus. Här finns även ett stort dubbelgarage om ca 100 kvm med automatisk port, första delen har plats för två bilar, motorcyklar och sportutrustning utöver det finns två inre delar för mer förvaring. Vid garaget ligger växthus med takfönster och stensättning. Här kan ni skapa ett prunkande orangeri eller odla egna grönsaker, ni har även utrymme för en liten sittgrupp eller läshörna. Detta är en chans att förvärva en strandvilla på bästa läge, ett tillfälle som sällan kommer åter! Varmt välkommen att anmäla ert intresse för privat visning och kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Lyckan, Hunnebostrand Åbyfjorden, Sotenäs kommun

Lyckan

Tomt
Hunnebostrand Åbyfjorden, Sotenäs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
1 200 000 kr
1 130 m² tomt

Bygg er egna sommardröm eller året runt boende med utsikt mot Åbyfjorden, vackert beläget ovanför Fodernäs. Här förbereds nu två tomter i det vackra området Lyckan, tomt nummer ett är bokad med förhandsavtal. Platsen ger er ett boende med en perfekt kombination av landsbygdens lugn och ändå en närhet till de populära sommaridyllerna på Sotenäset, såsom Hunnebostrand och Smögen. Tomterna ligger i slutet på en mindre väg och det finns positivt förhandsbesked på byggnation av småhus. El finns vid vändplanen och man har möjlighet att ansluta till gemensamhetsanläggning av minireningsverk, Biovac. Förbi vändplanen går det en stig ner till Fodernäs vik och badplats. Det finns flera vandringsleder nära såsom Kuststigen och Soteleden, vilken sträcker sig sju mil runt hela Sotenäset. Utöver härliga bad är viken nedanför tomterna som gjorda för kajak, paddel eller fiske. Från tomten är det cykel eller gångavstånd till Lyckans närcentra. Där finns det busshållsplats, bageri och jordgubbsförsäljning samt café och vandrarhem. Nära Lyckan ligger Stensjö gård med butiken på landet, de har även försäljning av potatis på sommaren och julgranar på vintern. I Stensjö finns även båthamn med möjlighet att hyra båtplats, viket gör att ni lätt tar er ut till klipporna och bada, eller varför inte en tur till Bohus-Malmön. Öster om Lyckan ligger omtyckta Nordens Ark som utöver sin kända park för utrotningshotade djur har hotell med restaurang och konferensanläggning samt förskola. Till Hunnebostrand är det 1 mil och Smögen/Kungshamn 1,5 mil. Välkommen till vackra Sotenäset! Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för vidare information och visning av området.

  • Plus
Tunnbindarvägen 11, Bohuslän, Sotenäs kommun

Tunnbindarvägen 11

Lägenhet
Bohuslän, Sotenäs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
3 900 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 646 kr/mån
54 930 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en ljus och välplanerad hörnlägenhet på 71 kvadratmeter i Brf Östra Hållö. Denna lägenhet är nybyggd från 2016 och ligger i söderläge med trivsam och lugn utemiljö nära havet. Med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapas det en fin social atmosfär och bostadens läge med två altaner ger gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet mot söder har ni stora fönsterpartier och en skjutdörr till altanen, som ligger under tak. Vidare finns också två trivsamma sovrum varvid det ena har utgång till ytterligare en terrass mot öster. Här är den perfekta platsen för morgonkaffet och ni ser både Smögenbryggan och vidare ut mot syd/öst. Båda altanerna har trädäck och är fint avgränsade med blocksten i granit. Området är välplanerat med hamnpromenad på brygga längs vattnet, stenläggningar i granit och fin gångbro som tar er vidare ut på Kleven. Med bostadsrätten finns det även möjlighet att hyra eller köpa båtplats med arrendeavtal på bryggan utanför. I fastigheten Västra Hållö finns omtyckta restaurang Musselbaren, om ni inte tar färjan över vattnet till Smögenbryggan för vidare mat och nöjen. Välkommet till ett boende som ger er hög livskvalité och tid att njuta av allt Sotenäset har att erbjuda.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 7