Residence Fastighetsmäkleri

Residence Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vikernas väg 3, Särö, Kungsbacka kommun

Vikernas väg 3

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Residence Fastighetsmäkleri
7 780 000 kr
127 m²
4 rum
2 913 m² tomt

Pittoresk villa om 127 kvm i äldre gårdsstil med närhet till bad, golf och natur. Fastighet med flera byggnader och stor naturvänlig tomt samt del i samägda öar. Den stora tomten välkomnar dig med sitt naturnära och avskilda läge. Här finns gott om plats för familjens olika aktiviteter där studsmattan, förrådet, lekstugan, växthuset och parkeringsplatsen enkelt samspelar framför villan. Den härliga altanen som naturligt bäddats in mellan husets vinklar blir pricken över i:et. Här tillbringar man många timmar i solstolen, framför grillen eller runt middagsbordet. Från altanen bjuds vi in i huset där historien gör sig påmind genom flertalet sparade detaljer från fastighetens ursprung vilken tidigare var ett känt torp "Vikebacka". Här huserade bland annat tant "Dytta" som var ett omtalat namn i Släp. I och med nybyggnationen utökades huskroppen till en u-form där ny grund gjöts för de delar av villan som idag används som sov- och badrum. De sociala ytorna med kök och allrum vilar på torpets befintliga granitgrund med anor från 1850-talet. Väl inne i huset möts vi av ljusa och moderna färger där de två mindre sovrummen ligger avskilda med eget badrum i husets södra del. I hallen, som bildar länken i villans arkitektur, finner vi det större sovrummet som med egen utgång till den bakre altanen skapar ett rum i rummet. Det praktiska förrådet med tvättstuga, dusch och bakre entré ligger innanför köket vilket många gånger underlättar vardagen genom sina olika funktioner. I villans sociala del, med en takhöjd på 5 m, skapas en gemytlig känsla där den öppna planlösningen mellan kök och allrum bjuder in till samvaro och umgänge. Genom rummets glasdörrar når man altanen som sommartid erbjuder ett extra vardagsrum där inne och ute enkelt sammanflätas med stilfull elegans. Söker ni ett boende i härlig miljö med avskilt läge i populära Särö där familjens olika aktiviteter enkelt får plats samtidigt som man med en mindre ansträngning når buss, service, golf, bad och affärer kan denna fastighet varmt rekommenderas. Med bil tar det 20 min till Göteborg, 10 minuter till Kungsbacka, 5 min till Särö centrum. Närmaste busshållplats ligger inom tio minuters gångavstånd. Du går till havet via promenadstigar på under 5 min.

Västergatan 2A, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Västergatan 2A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Västergatan 2A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Västergatan 2A

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
11 900 000 kr
165 m²
5 rum
vån 3/4
8 379 kr/mån
72 121 kr/m²

Välkomna till en otroligt vacker och romantisk parkvåning som smälter samman med historisk charm och modern komfort. Belägen i en pampig byggnad från år 1890 förblir denna våning en tidskapsel med alla sina vackra detaljer, från de utskurna fotlisterna till det förtrollande stuckaturerna i taket. Våningen utmärker sig genom det romantiska hörnläget högst upp i huset, helt fri från insyn och med majestätiska fönstren som släpper in ett sagolikt ljus. Här råder en atmosfär av stillhet och en plats där historien känns i varje vrå. Vackra detaljer är en konstant påminnelse om förra seklet och kombinerad med välbevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, djupa fönsternischer, stuckaturer, takrosetter och en fungerande kakelugn. En harmonisk färgpalett och en generös takhöjd på 3,2 meter förstärker känslan av rymd och elegans. Allt ackompanjerat av de bekvämligheter och funktioner som den moderna familjen önskar i form av två toaletter, generöst kök, ingen insyn och väl tilltagna sovrum. Den välkomnande hallen är ljus och har gott om plats för avhängning. Våningens sociala hjärta är det magnifika hörnrummet, där en fungerande kakelugn stoltserar och skapar en varm och harmonisk känsla. Intill ligger masterbedroom som har en magisk balkong som bjuder på panoramautsikt över staden, med Karlatornet som en ikonisk silhuett i horisonten. Våningens absoluta mitt sammanstrålar i köket och är den perfekta platsen för både vardagslivets enkla glädjeämnen och de mest storslagna festerna. Vidare in i den mer privata delen av våningen finner du tre mysiga sovrum och ett fullt utrustat badrum med tvättpelare. Denna våning är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Chalmersgatan 22, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Chalmersgatan 22, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Chalmersgatan 22, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Chalmersgatan 22

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
3 975 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
2 064 kr/mån
72 273 kr/m²

Här bor ni i en stabil förening med låga avgifter. Föreningen har över hundra garageplatser och nio kommersiella lokaler som inbringar stora intäkter. I lägenhetsbeståndet finns även hyresrätter kvar som kommer generera goda inkomster i framtiden. I centrala Göteborg mellan Avenyn och Vasaparken finner vi Chalmersgatan, namngiven efter Chalmerska slöjdskolan, vars byggnad finns belägen i korsningen Storgatan - Chalmersgatan. Trots det centrala läget råder ett lugn på Chalmersgatan och bostaden är även belägen mot innergården vilket bidrar ytterligare. Ta hissen upp till femte våningen och kliv in i denna ljusa och hemtrevliga bostad. Det höga läget och de stora fönsterna skänker rikligt med dagsljus och inger en känsla av ljus och rymd. Välplanerade rum för enkel möblering och sociala tillställningar. Köket i centrum med siktlinjer till både hallen och vardagsrummet varifrån en härlig balkong nås med himlen som tak och i rätt läge, dagens första solstrålar. Sovrummet är beläget rofyllt bort från vardagsrummet och rymmer stor dubbelsäng och flera garderober. Badrummet är generöst till ytan och skulle kunna inredas med dusch och tvättutrustning istället för nuvarande badkar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lambs väg 2, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun
  • Sön 12 maj
Lambs väg 2, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun, bild 2
Lambs väg 2, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun, bild 3

Lambs väg 2

Övrigt
Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun
Residence Fastighetsmäkleri
13 750 000 kr
499 m² tomt

Här finns nu möjligheten för dig som företagare att bo och verka på bryggan i Grönemad. Invid huset har en vacker trädgård signerad trädgårdsarkitekt Peter Hilton anlagts. Här rör man sig på slingrande gångar mellan unika växter och mysiga sittplatser. Framsidan av huset präglas av en praktfull stenmur som inger en välvårdad och välkomnande entré. Första våningen är idag inredd som läkarmottagning med ett stort väntrum kombinerat med bibliotek som välkomnar patienterna. Vidare finns här två undersökningsrum samt gym med bastu. Efter ett pass i gymmet finns också möjligheten att återhämta sig i baren. Första plan inrymmer även goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. En trappa upp finner vi kontor och bostadsdel. Bostaden karakteriseras av ett stort öppet vardagsrum med stora fönsterpartier och en slående havsutsikt. Rymligt och öppet kök med smarta lösningar och exklusiva vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Från köket har man som värd kontakt med gästerna både i vardagsrummet och på balkongerna i söder- och i västerläge. Rummet kläs av vitmålad panel, tilltagen takhöjd med synliga takbjälkar och ett vackert nåtat trägolv. Från bostadsdelen finns en gångbro över till garagebyggnaden där även separat ateljé och förråd finns. Möjlighet till dubbelt garage och gott om parkeringsyta utanför. I suterrängplanet finns även ett stort förrådsutrymme.

  • Premium
Södra Vägen 13, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Södra Vägen 13, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Vägen 13, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Vägen 13

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
0 kr/mån
90 000 kr/m²

Ett varmt välkomnande till denna eleganta citylägenhet med 0 kr i avgift! Två rum och kök om ca 55 kvm, där historiens vingslag möter modern lyx på våning 3 av 5 i en anmärkningsvärd fastighet från 30-talet. Här presenteras ett hem som inte bara erbjuder bostad, utan en unik känsla av tidlös elegans och premiumlivstil. Med två charmiga balkonger får du ett exklusivt utrymme för avkoppling och samvaro, där kan du njuta av ett fritt och luftigt läge. Varje detalj i de generösa 55 kvadratmetrarna präglas av smakfull design och genomtänkt planlösning. Den öppna harmonin mellan kök och vardagsrum skapar en social samlingspunkt där kvällar med vänner blir minnesvärda ögonblick. Köket, en kreation från Schmidt och utrustat med Mielé-maskiner, blir en kokkonstens arena. Sovrummet är en fristad av ro och harmoni med gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem i ordning. Det helkaklade badrummet är en oas av spakänsla, perfekt för avkoppling. Bostadsrättsföreningen är inte bara stabil, den bjuder dessutom på en avgiftsfri tillvaro, vilket är en sällsynt och ytterst förmånligt. En exklusiv möjlighet att bo på en parallellgata till Avenyn ger dig en omedelbar tillgång till Göteborgs puls, service, nöjen och shopping. Detta exklusiva hem i hjärtat av Göteborg, beläget i en charmig 30-talsfastighet med en magnifik utsikt över Heden. Här förenas stadens puls med kultur och nöjen, och ni har nära till ett rikt utbud av restauranger, cafeér och butiker. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil för er som söker det utöver det vanliga. Med hissen tar ni er upp till våning 3 av 5 och möts av en välkommande hall med ljusa väggar och klinkergolv, perfekt för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar sig ett rymligt vardagsrum i symbios med köket. Här möts en varm och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor för både soffgrupp och matsalsmöbel. Det stilfulla köket, signerat Schmidt, imponerar med rikligt med förvaring och arbetsytor. Bänkskivan i kompositsten kontrasterar elegant mot kristallmosaiken. Maskinparken inklusive Mieléapparater och andra premiummärken, gör köket till en dröm för matlagning och umgänge. Den praktiska köksön avdelar naturligt mot vardagsrummet. Längs med vardagsrummet sträcker sig den första balkongen mot innergården, en oas för avkoppling med cafébord och stolar. Master bedroom imponerar med plats för en stor dubbelsäng och generös garderobsvägg dold bakom eleganta ekfanérade dörrar. Från sovrummet leder en andra balkong med fri utsikt över Heden, perfekt för stillsamma stunder. Det stilrena badrummet, i en harmonisk färgskala, bjuder på lyx med bubbelbadkar, tvättställ med kommod, toalett och handdukstork. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär. Detta hem är inte bara en bostad, det är en upplevelse av komfort, stil och stadsnärhet. Kontakta oss för för att upptäcka detta unika boende och låt er dröm om det perfekta stadslivet blir verklighet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
5 600 000 kr
52 m²
2 rum
vån 54/73
3 925 kr/mån
107 692 kr/m²

Den ursprungliga entrén till Göteborg, detta var något som den välrenommerade arkitektbyrån Skidmore, Owings & Merrill tänkte på när de ritade Karlatornet. Med den karakteristiska twisten vänder sig byggnaden och blickar ut över hamninloppet och ger ett intryck av stadens portvakt. Karlastaden växer nu fram på norra älvstranden i Göteborg och blir med ett par tusen bostäder en plats för människor att bo, arbeta och utbilda sig tillsammans med restauranger och butiker förenade till en urban stad i staden. Som boende i Karlatornet har du även ett hotellmedlemskap och möts varje dag av bemannad reception och har möjlighet att nyttja hotellets faciliteter och tjänster så som spa, tvätt, städning eller rumsservice. Gym, biorum och takterrass med trädgård. Bostaden präglas av eleganta materialval och fönster från golv till tak allt med en vidsträckt utsikt. Väggarna målas elegant ljusgrå och på golven läggs en vitlaserad ekparkett med underliggande vattenburen golvvärme. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köksinredning går i mellangrå kulör och bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit. Köket är utrustat med vitvaror från Electrolux där diskmaskin och kyl/frys är helintegrerat. Sovrummet kombineras med en rymlig klädkammare för exceptionell förvaring. Badrummet är klätt i en ljusgrå granitkeramik och komfortvärme installeras under klinkern. I ett högskåp med släta varm gråa luckor installeras en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Byggnadens fem hissar tar dig smidigt genom huset och till garaget under Karlastaden. Här kommer ungefär 700st platser att finnas att hyra. I avgiften ingår även medlemskap i en billpool för dig som önskar bekvämligheten av bil men som inte har en egen. Från Lindholmen finns även goda förbindelser med Älvsnabben och flertalet busslinjer. Slutet 2025 skall även en ny spårvagnslinje finnas här.

  • Hiss

Visar alla 6