Mäklare Linda Bundsen

Linda Bundsen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Golfbanevägen 32, Hovås, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Golfbanevägen 32, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Golfbanevägen 32, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Golfbanevägen 32

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
16 000 000 kr
224 + 32 m²
5 rum
1 164 m² tomt

Generöst tilltagen familjevilla optimalt belägen intill Hovås anrika golfbana med gångavstånd till såväl Hovås kallbadhus som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Givetvis finns ett varmgarage med plats för två bilar med direktaccess in i villan. Den väl tilltagna takhöjden och villans panoramafönster skapar tillsammans med spatiösa ytor och spännande vinklar en trivsam miljö med rymlig känsla och där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett drömboende för dig som vill ha nära till hav, golf och andra bekvämligheter och som prioriterar en social såväl som funktionell planlösning och älskar att hålla stora kalas. Villan har en välkomnande entré där ni direkt tar er vidare via vackra pardörrar och når de generösa sällskapsytorna med direkt utgång från både kök och vardagsrum till den stora terrassen med den helt insynsskyddade prunkande trädgården med vacker stenläggning och plan gräsmatta. Vardagsrummet inramas utav stora fönsterpartier och ett vackert burspråk där ljuset flödar in från tre väderstreck och som ger en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön. Villan är en exklusiv Villa Nordic uppförd 2004 och mycket välbyggd med gedigna materialval, hög komfort såsom genomgående vattenburen golvvärme på båda planen, luftkonditionering och uppvärmt dubbelgarage, FX-system och 3-glasfönster. I anslutning till vardagsrummet når man köket som har kvalitativ inredning från SieMatic och generösa arbetsytor i vacker granit. Kök och sällskapsdel ligger i fil och villan har en privat sovrumssvit med två sovrum och privat badrum på entréplan. Från hallen når ni övre plan via trappan som är i massivt trä. Här möts man av två gedigna sovrum med tillhörande badrum. Övre plan kan disponeras antingen som ungdomsavdelning med ett eget allrum alternativt med ett magnifikt master bedroom med utgång till solig privat terrass i söderläge. Exteriört möts man av en stenbelagd uppfart med uppställningsplats för flera fordon. Trädgården som är insynsskyddad är som en grönskande oas med blommande hortensior, rosenbuskar, lavendel och en stor inbjudande terrass i italiensk sandsten. Här bor man i en fantastisk naturmiljö med närhet till skola, förskola, kommunikationer, småbåtshamn och bad. Varmt välkommen!

  • Premium
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun, bild 2
Hamnpromenaden 3B, Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun, bild 3

Hamnpromenaden 3B

Lägenhet
Grebbestad/ Bohuslän, Tanums kommun
Residence Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
155 m²
5 rum
2 254 kr/mån
63 871 kr/m²

Mitt på bryggan i helt skuldfri BRF med egen parkering och möjlighet till att hyra båtplats! I ett fantastiskt läge i unik skärgårdsmiljö på bryggan och med utsikt över hamnen och vy över havet. Det vackraste naturen kan erbjuda, himlens och havets uttryck och variationer som ingiver en rofylld känsla av både frihet och lugn. Här finner ni er egna oas och plats med havet som närmsta granne samtidigt som all tänkbar service och bekvämlighet ligger inom nära räckhåll. Bostaden karaktäriseras av spatiösa ytor, generösa fönsterpartier och spännande vinklar som ingiver en trivsam miljö med rymlig känsla och där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Bostaden har tre våningar som är mycket välplanerade med en genomgående känsla för både detaljer och helhet. Från flertalet rum ser ni havet och årstidernas och vädrets skiftningar blir påtagliga från de stora fönsterpartierna. På andra våningen når ni de generösa sällskapsytorna där kök och vardagsrum ligger i ett socialt öppet plan och rymmer både släkt och vänner. Kvalitativt kök från Ballingslöv erbjuder goda arbetsytor, påkostade materialval och en härlig köksö med flera sittplatser. I anslutning når ni den stora balkongen som är belägen i bästa läge. Här kan ni njuta av solen från lunch tills den går ner och förundras över fantastiska solnedgångar i himlens alla färger, samtliga årstider. Vidare når ni två väldisponerade sovrum, ett smakfullt badrum inrett med marrakechklinker och behaglig golvvärme. Här finns dessutom både bastu och tvättutrustning för bästa komfort. Ytterligare en trappa upp finner ni bostadens tredje våning, här möts ni av två gedigna sovrum med tillhörande badrum, klädkammare och bostadens andra underbara balkong med lika hänförande utsikt. Grebbestad är en populär sommarort i norra Bohuslän och en tätort i Tanums kommun, mitt emellan Göteborg och Oslo. Det är en av Bohusläns mest populära badorter, med året-runt-puls och en rik kulturhistoria. Hamnområdet kantas av fiskebåtar, pittoreska sjöbodar, caféer, butiker och restauranger. Det är också här du hittar den populära bryggpromenaden med flera restauranger som serverar färsk fisk, räkor, ostron, hummer, krabba och havskräftor. Grebbestad är också centret för Sveriges produktion av vilda ostron. Skärgårdsaktiviteter och skaldjur utmärker samhället men också den rika kulturhistorien med fornlämningar och en anrik fiskeindustri. Området karaktäriseras av lugna och idylliska skärgårdsmiljöer med fantastiska naturupplevelser, badplatser och båtliv. För den som önskar hyra båtplats finns möjlighet att lägga till i hamnen utanför. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska boende! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Hedåsgatan 4A, Lorensberg, Göteborgs kommun

Hedåsgatan 4A

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Residence Fastighetsmäkleri
4 450 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/6
2 600 kr/mån
64 493 kr/m²

Med närhet till allt som Göteborgs innerstad har att erbjuda ligger Hedåsgatan på det optimala cityläget. De gamla gatorna som byggdes upp under tidigt 1900-tal kantas av ståtliga tegelfastigheter och bildar en lugn skyddad oas från stadens brus runt hörnet. Bostaden ligger på andra våningen i det lugna gårdshuset. Vi välkomnar er till en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan ett välkomponerat hem med känsla av exklusivitet och stilrena materialval. Denna tvårummare är belägen på Hedåsgatans solsida, en plats där lyx och klass möter modern elegans. Bostaden har genomgått en totalrenovering av hög kvalitet och där varje detalj är noggrant utvald och utförd med enastående smak. Stilrena materialval och sober färgsättning skapar en atmosfär av tidlös elegans. Njut av det utrymme ni förtjänar i en rymlig walk-in closet. Här kan ni organisera er drömgarderob med precision och ha alla era favoritkläder och accessoarer inom bekvämt räckhåll. Fastigheten byggdes år 1914 och har bevarat sin tidlösa charm och eleganta arkitektur. Den vackra fastigheten i tegel är ett mästerverk i sig och ger dig en unik känsla av att leva i historien. Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Månadsavgifterna är låga, vilket ger dig en känsla av ekonomisk trygghet. Denna unika bostad är en sällsynt möjlighet att äga ett hem som erbjuder det allra bästa av både tradition och modernitet. Om du letar efter en bostad som är mer än bara ett hem, är detta platsen för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv den unika elegansen på Hedåsgatan.

  • Plus

Visar alla 3