Mäklare Michael Westerbom

Michael Westerbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Brf Odlingslunden, null, Upplands-Bro kommun
  • 6 lediga bostäder

Brf Odlingslunden

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 695 000 kr
37-87 m²
1-3 rum
3 568 kr/mån

Nytt marknadspris kommer inom kort. Kontakta mäklaren för mer information, 08-58171530. Det blir även vara avgiftsrabatt i 3 år som gör plånboken glad. Inflyttning är redan våren 2024. Vi erbjuder flexibla ettor till fyror i Bro med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen välja att odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Det finns nu en visningslägenhet som visar våra fina materialval på lägenheterna.

  • Nybyggnadsprojekt
Sigrids väg 29, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 29

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
Pris saknas
37 m²
1 rum
3 568 kr/mån

Hyrköp - den här lägenhen går ej att köpa utan erbjuds som hyrköp vilket i korthet innebär att du får hyra lägenheten med option att köpa den som bostadsrätt inom 4 år. Du ska vara mellan 18-35 år för att kunna ta del av detta och ej äga eller hyra en lägenhet i första hand idag. Fin etta med sovnisch i vinkel mot vardagsrummet/köket. Lägenheten ligger högst upp i huset och har takkupa och balkong. Rymligt badrum med kombimaskin. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sigrids väg 27, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
6 388 kr/mån
34 425 kr/m²

Perfekt 3:a näst högst upp i huset med balkong i sydväst. 87 kvm med flexibel planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 835 000 kr
82 m²
3 rum
6 069 kr/mån
34 573 kr/m²

Hörnlägenhet med unik planlösning. Trerumslägenhet på 82 kvm med en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
4 111 kr/mån
36 848 kr/m²

Välplanerad 2:a på 46 kvm och egen uteplats. Lägenheten har en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 785 000 kr
55 m²
2 rum
4 527 kr/mån
32 455 kr/m²

Rymlig 2:a med uteplats i bra solläge och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6